Fredag

Idag har jag jobbat 6.45-15.45 och det gick bra.  Har varit en hyffsat rolig dag! :) Tråkigt att Therese gått på semester nu bara..men vi ses ju på måndag! :)
 Efter jobbet handlade jag lite och gick in och pratade med Emely en stund! :) Hon hade mycket att göra på jobbet. Det är rea nu och folk var som galna! Skor överallt, tillochmed under sofforna. Haha kul att städa där sen! ^^
 Hämtade också ut mitt paket. Beställde ju underkläder häromdan och dem kom idag. Bh-arna är hur sköna som helst! :D Sitter perfekt! He he ^^ Tack Therese för tipset!

Sedan blev det till att fixa lite mat, kyckling, ris och currysås. :)   Nu har jag även hunnit med en snabb dusch och sitter nu och pysslar om mina naglar. Fullt upp idag! :)    Hade tänkt att städa men orkar faktiskt inte. Eller rättare sagt, har ingen vidare lust. Har iallafall satt igång en maskin tvätt!
Ikväll blir det lugnt iallafall..glo tv och slappa. Ska jobba 9-20 imorgon.

Trött

Klockan har verkligen gått hur långsamt som helst idag. Tiden har nästintill stått stilla. Och det har varit riktigt höstväder ute idag. Blåser så det är som en storm ungefär. Imellanåt kommer det världens regnskurar och åska. Jag börjar verkligen tro på att sommarn är över. Man brukar ju säga att det regnar i juli och att det blir fint i augusti igen. Men jag tror hösten har tagit över nu.  Regn är ju typiskt svensk sommar. Även fast jag inte fått bada eller sola ordentligen än så längtar jag lite till hösten. Den mysigaste årstiden! Alla goa koftor, halsdukar, snygga stövlar osv. Levande ljus, böcker, filmer, regn och mys med sin älskling. Åhh, jag längtar! :)
Finns det något mysigare än att en höst dag sitta i soffan, krypa upp i sin älskades famn, titta på en film och höra hur regnet smattrar mot fönstret och se hur det levande ljuset lämnar skuggor på väggen? :)  Ge mig höst! <3

Det gick bra på jobbet iallafall. Nu ska jag snart krypa ner under täcket, titta lite tv och sova. Ska väl prata lite med Micke också! :)  Imorgon är det fredag! Då ska jag jobba 6.45-15.45. Sen får vi se om jag orkar ta mig till gymmet. Troligtvis inte. Ha ha! Latmask! Nästa vecka ska jag dock sätta igång på allvar. Så jag kanske borde slappa och njuta nu då? :)

Godnatt!

Isadora

Älskar Isadoras Bronze smink. Jag bara måste ha ögonskuggorna! :) Såg en test i affären igår och dem var jättefina, men självklart var det slut så man inte kunde köpa dem. Så får kolla Kicks osv och hoppas att det finns där! :)  Skuggorna heter iallafall 61 Golden Sunset.

Torsdag

Fy va seg jag är idag. Kraftlös och trött. Just nu har jag ingen lust alls att jobba men när jag väl är där så är det bra! :)
Hoppas tiden flyter på bra och att kvällen blir utan problem.  Har inte så många pass kvar att jobba nu, elva st är det kvar. Om det inte skulle dyka upp fler. Det blir goa pengar sen! :)

Jag vet inte varför jag har en blogg egentligen. Jag har faktiskt inget särskillt eller intressant att blogga om. Men ändå fortsätter jag. Haha, vet inte men det är faktiskt kul. Nångång då och då blir det intressant iallafall. Ha ha :D  Men bloggen är ju som en offentlig dagbok.  Minns när jag hade en dagbok och där skrev man ju vad man gjort, sina känslor osv. Så det är ju samma sak, bara det att alla andra kan läsa den nu. Den är lixom inte hemlig med ett hänglås på sidan.

Får väl se om jag uppdaterar något ikväll. Är väl hemma halv tio ikväll och ska upp k sex imorrn bitti. Så får se :)


FYFAN!! HELA HIMMLEN HAR ÖPPNAT SIG. DET SPÖREGNAR OCH ÅSKAR. OCH JAG SKA SNART UT TILL JOBBET. JIPPI! FICK LÅNA GRANNES STÖVLAR IALLAFALL! :D

Grattis älskling! :D<3

Idag fyller Micke år. Grattis! :)<3 Trist att jag inte fick vara med dig på din födelsedag! Får fixa lite mys när vi ses! :)
Älskar dig! :) <3

God kväll

Har inte uppdaterat något idag. Har inte haft någon ork eller lust. Eller ens något att skriva om.
Ska strax lägga mig och titta lite tv och sova. Ska jobba imorgon.. 14.21.15. Segt med kväll men gött med sovmorgon! :)

A cinderella story

Tittar på filmen som visas på tv3 nu. A cinderella story. Passar på att skriva lite i pausen för ska stänga av datorn. Är trött efter arbetsdagen så lär nog sova när filmen är slut.

Amerikansk romantisk komedi från 2004. Sam skurar golv på ett fik, hanterar sin elaka styvmor och styvsystrar och drömmer om att få gå på Princeton college och träffa sin prins. Men kanske har hon redan hittat sin drömprins, hennes anonyma emejl-kompis som vill träffa henne på Halloween-festen. Sam får panik när det visar sig att killen som döljer sig bakom den hemliga internet-indentiteten är skolans coolaste kille. Kan han älska en tjej som inte är en del av innegänget? Kan sagor bli sanna?

I rollerna: Hilary Duff, Jennifer Coolidge, Chad Michael Murray. Regi: Mark Rosman.


Tips för torrt hår!

Jag måste göra nått med håret! Det ser inte sådär jättetorrt ut men det är det. Allt färgande, plattande, fönande osv har tagit mycket skada på håret. När jag var hos frisören sist och hon la i silikondroppar så sa hon att håret verkligen slukade åt sig det.  Jag, lixom många andra köper mitt shampoo osv i mataffärerna osv. Men det är rena skiten egentligen! Även fast dem gör så mycket bra reklam om det. Det bästa för håret är frisörshampoo. Och jag funderar starkt på att köpa det nu. Det är dyrare men det är bättre för håret. Får ta mig till Bellbox i Allum någon dag och be om tips och råd om vilket shampoo som skulle passa mig.

Har ni tips på något bra shampoo och balsam?

Någon som testat detta!? :)

Tisdag

Har jobbat idag med. Det gick lika bra idag och flöt på. Fast tiden gick dok långsamt idag tycker jag. Men det var kul på jobbet iallafall! Trist att Therese går på semester på fredag!  =/ Iofs ses vi ju på måndag igen! :D
 Efter jobbet gick jag till Ica och köpte lite frukt och färg för att färga ögonbryn och fransar. Hoppas det blir bra! Kände inte för att gå till en frisör som dessutom ska noppra brynen på mig. Det gör svinont och jag nyser. Så vill inte ligga där på en salong och nysa och ha mig! Ha ha :D
 Sen blev det en sväng till aopteket för att köpa.... usch...äckligt men väldigt normalt.. vårtmedel! Fyfasen!  Hoppas skiten funkar för det kostade 269 kr!

Ikväll blir det en pyssla-om-mig-själv-dag och lite allsång på skansen och film! :)

Beck

Nu är det dags för Beck och sedan blir det till att sova. Ska upp tidigt imorgon också.

Godnatt :)

Måndag

Har jobbat 6.45-15.45 idag! Det flöt på bra och gick bra också. Jobbade med Therese och vi har alltid lika roligt! He he :)
 Efter jobbet solade jag och handlade med pappa. Nu sitter jag här och läser lite bloggar. Är mega hungrig och det luktar pannbiff! Fasen va gott! :D
 Ikväll är det som vanligt på måndagarna, Lotta på Liseberg och sedan Beck! :)
Nästa måndag därimot ska jag och Therese till Liseberg och se Lotta live. Hehe :D Ska bli skoj!

Tack alla som gett mig smakråd om luggen...hehe :)

Jobb jobb jobb

Tittar på filmen som jag skrev innan..fast det är paus nu så passar på att skriva dagens sista inlägg.
Imorgon är det dags för jobb igen efter två lediga dagar. Denna veckan blir det mycket jobb! Ska dessutom försöka kombinera detta med träning.

Måndag: jobba 6:45-15.45, sen handla lite och sola.
Tisdag: jobba 6.45-15.45 sen mot kvällen tänkte jag sola och testa på afrodans halv åtta på gymmet.
Onsdag: ledig! vet inte riktigt vad jag ska göra än.
Torsdag: jobba 14-21.15
Fredag: jobba 6.45-15.45 ev. sola och träna.
Lördag: jobba 9-20.
Söndag: jobba 7-15. ev sola och träna!


godnatt! :)

Luggproblem

Jag vill klippa mig snart. Ska klippa upp mina längder igen så jag får mer volym. Jag bestämde ju mig för att låta det växa ut så hela håret skulle gå i samma längd. Men jag har nu insett hur tråkigt det är och ser ut. Så jag ska klippa till mina längder igen så det blir mer volym. Sen funderar jag på om jag ska göra hel lugg eller sne lugg? Vad tycks?
Det ser inte ut som samma person på bilderna kanske men det är jag! Ha ha :D


Huset vid sjön

Ska snart titta på en film som visas på tv3 kl 21.00. Huset vid sjön (Lake house). Drama, romantik...vilken brud tittar inte på sånt!? Ha ha :D

Amerikanskt drama från 2006. Läkaren Kate Forster bor i ett vackert hus bredvid en sjö. När hon tvingas flytta kräver hon att all post som levereras till huset vid sjön vidarebefordras till den nya adressen. Till hennes stora förvåning får hon snart ett t brev från Alex Burnham, en arkitekt och ny invånare i huset hon tidigare bodde i. Men poststämpeln på brevet avslöjar att mannen bodde i huset två år innan hon själv flyttade in...
I rollerna: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Dylan Walsh, Shohreh Aghdashloo, Christopher Plummer. Regi: Alejandro Agresti.


Söndag = tvdag

Idag har jag varit riktigt slapp! Har legat i sängen hela dan och tittat på MTV - Made. Där ungdomar görs om till t.ex. skönhetsdrottning eller karateproffs osv.  Rätt kul att se faktiskt!
 Sedan för en stund sedan var det ju Privileged. Lika bra som alltid! :D Jag är ju en serienörd som följer det mesta. No life!
 Nu har jag iallafall lämnat sängen och tatt mig en dusch så jag får sovmorgon imorrn och slipper gå upp tidigt för att duscha. Hehe vadå bekväm! :)

En miljon eller fem

Om man ändå vann på lotto! Jag vill utbilda mig till stylist, makeupartist eller hålla på med naglar. Tillochmed frisör kanske. Men det kostar röv! Minst 30000 kr per kurs. Beror helt på hur mycket man får lära sig och vilken skola och stad osv. Jag har inte dessa pengar och nu har jag ingen möjlighet för fem öre att kunna spara såpass mycket. Om man hade haft fast jobb kanske. Eller som sagt, om man vann några miljoner!  Förstår inte varför det ska kosta så mycket. Visst all kunnskap och allt matrial, men ändå...

Söndag

Sitter och njuter av min lediga dag. Laddar lite inför veckan som kommer. Ska jobba hela veckan och helgen förutom onsdag. Lär vara helt slut på söndag kväll.   Jobbet ringde imorse och fråga om jag kunde jobba idag men det ville jag inte. Inte när jag har denna veckan framför mig.
 Idag händer det absolut ingenting, ungefär som igår. Skönt är det. Jag har inte någon vidare ork nu heller. Lite tråkigt att man inte gör så mycket när man väl är ledig, men ibland orkar man bara inte. Lönen kommer inte försen imorgon så man kan inte göra nåt kul heller. Imorgon ska jag betala räkningar och handla lite nödvändigt. Och snart ska biljetten till Hardcore superstar bokas! :D

The Poodles - I Rule The Night

Så jävla bra!!  Finns tamejfan inget bättre än rock!! :D <3



En lugn lördag

Idag har jag inte gjort särskillt mycket. Jag sov ut fram till kl elva. Gick då upp och käkade frukost och läste dödsannonserna. Ja, så jävla kul är jag! Vet inte varför men tittar alltid på dem.
Sedan tog jag och mamma oss en tur ner till torget och köpte present till lilla Hanna som blir ett idag! Grattis! :)
Det blev en rosa dress med mumintroll på. Och en pyjamasdress med katter (tror jag det var) på.
Gick in dit och åt lite tårta och bulle och satt och tjöta lite.
Sedan fastnade jag framför deras akvarium. Helt hypnotiserad blev jag. Stod bara och glodde och blev helt facinerad av alla växer och färger. Och av Nemofiskarna! Ha ha :D Har man väl börjat titta så fastnar man. Det är så fint och man blir så lugn av det. Så fridfullt!  Hade vart kul att ha ett eget akvarium men det är en del att kunna och mycket jobb med det. Så jag får väl nöjja mig med att gå till grannen eller Universeum och stirra mig blind! :P Haha.

Nu ska vi strax äta lite mat. Sedan ikväll blir det lite filmmys. En mycket lugn lördag med andra ord! And I like it! :D

Öland! <3

Gud vad jag saknar Öland!! Jag behöver inte åka utomlands om jag får komma till Öland. Det är den mysigaste platsen jag skådat! Och blir det verkligen bra väder så känns det som att man är utomlands. Stränderna är vita och helt fantastiska! Förut åkte vi dit varje sommar och var där i 1-2 veckor på en camping som ligger precis vid brofästet ungefär. Jättemysig camping! Helt underbart!  Och det är så himla fint och mysigt i Borgholm också. Mysigt att gå där nere vid hamnen och strosa runt på gatorna och shoppa lite.  Massa mysigt i detta inlägg men ordet mysigt förknippas med Öland! :)
Nää, jag ska fanimej dit nästa sommar!! Öland! <3

God kväll

När jag hade dratt en handduk runt huvudet och dratt på mig ett nattlinne så knackade det på dörren och där stod Anna och Jarmo. He he :) Trevlig överraskning! Satt och pratade, skrattade och tittade tv. Trevligt! :)
När dem åkte hem så fixade jag tvätten och sedan landade jag här. Men tänkte snart titta lite tv och sova. Är ganska så trött efter denna dagen! Vart vaken sen kl sex imorse också. Helt slut!

Imorgon ska jag sova ut! Det blir synd om den som väcker mig innan tio. Ha ha :)  Imorgon funderar jag på om jag skulle sola. Får se :)
Annars blir det att fira grannen lite som fyller 1 år imorgon! Gårdens charmtroll! :D Sen på kvällen tror jag att jag ska vara med Anna igen? Hehe :)

Kärlek! <3


Fy vilken dag!

Jag är mör i hela kroppen och det värker nått fruktansvärt i mina armar. Idag vart det kaos på jobbet och jag har aldrig kännt mig så stressad på jobbet. Det var bara vikarier på jobbet idag. En sjukanmälde sig så vi var bara fyra st. Varav tre st som jobbade som djur. Jag och Emma hade hand om medicinen också, ännu mer stress. Många som behöver hjälp, en skulle duschas, en skulle rakas. Sen var det frukost och städning. Kaffetermosen flög i golvet, ena kaffebryggaren hade gått sönder så jag fick springa till andra sidan och göra kaffe. Det var inte lugnt försen runt tolv, halv ett.   Men då blev det andra problem med de boende istället.   Sen blev det en försenad middag också. Så först vid halv tre, tre kunde man verkligen sätta sig ner och koppla av. Det har varit en riktigt jobbig dag med mycket att göra och massa stress.

Efter jobbet handlade jag och mamma mat och lite annat gott för kvällen. Vi har precis käkat tacos. Jag ska strax dammsuga och sätta igång en maskin tvätt. Sen ska jag duscha och sedan blir det till att titta tv och andas ut!

Shopping

Har precis klickat hem lite kläder. Eller ja, rättare sagt underkläder. Behövdes uppdateras lite. Köpte även en sportbh. Jag kom billigt undan också. Två st bh, en sportbh, 5 par trosor för 250 kr. Inte illa pinkat! Härligt med rabatt! :D

Torsdag

Idag har jag jobbat 6:45-15. En på jobbet var snäll och bytte pass med mig så jag fick sluta tre istället för kvart i fyra pga att jag mått dåligt och haft så jävla ont i ryggen idag!   Snällt :)
Det gick iallafall hyffsat bra på jobbet idag. Tiden tickade på fort!  Har jobbat med Therese och vi har alltid kul när vi jobbar. Samma sjuka humor, haha! :D Men det är bara bra, sånt gör ju arbetsdagen roligare om man har roligt och samarbetar!:)

Nu ska jag strax äta..spagetti och köttfärssås. Mumma! :D   Kvällen blir fortsatt lugn med lite tv.

Vart fan är solen?

Det var så himla fint väder i juni. Då när det var så fint och det var 30 grader så började man till slut klaga och ville ha regn. Ja, men inte fasiken ville man att det skulle regna en hel månad! Sista fina dagen var väl 4e juli! Tack och lov att jag var hemma hos Anna då och vi åkte ut till havet och solade lite! :)  
Nu är jag redigt trött på regnet iallafall och jag vill ha tillbaka värmen och solen. Visst, man lär klaga på värmen men regnet börjar bli riktigt deprimerande nu! Jag vill sola och bada! Sol och värme gör ju ändå så att folk blir glada och mår bra. Regn och kyla blir man deprimerad av!

Müsli

Var och handlade med mamma förut. Blev en del. Tack och lov för uppfinningen kundvagnen. Haha :D
Köpte faktiskt müsli med mig hem! Det finns en blanding med havre, vete, korn och majsflingor. Riktigt gott!   Förut var jag jättenegativ mot müsli men nu smakade jag lite på jobbet och det var gott. Så jag köpte hem en påse!  Osötat dessutom, ännu bättre! :)
 Nu har vi precis ätit mat också. Det blev lövbiff med klyftpotatis! Jesus va gott! Vet inte när jag åt lövbiff sist.


Som en pigg 80åring...eller nåt..

Imorse kunde jag inte ta mig ur sängen pga min rygg! Jag har så jäkla ont! Så det blev tyvärr att jag sjukanmälde mig idag!  Men jag kom på att jag har smärtstillande (Tradolan) kvar som jag ska ta så jag ska jobba imorgon igen. Hemskt att man som 20 åring, som bara jobbat två år redan har förstört sin rygg. Hur fasiken ska detta gå?   Kanske borde börja träna ordentligt eller gå till en kiropraktor? Hmm, aja hoppas det släpper snart!  Har värk i armarna också. Ingenting är bra idag. He he, känner mig som om jag vore 80+.  Hoppas tabletterna gör dunder. Tyvärr blir man trött av dem. 

Tack älskling! :)

När jag kom hem så låg det ett paket på sängen till mig. I den låg det en jättefin Me to you nalle och ett kort till! :) Tack älskling! Så sött! :) Älskar dig! <3


Trötter

Sååå trött! Har så ont i hela kroppen. Vet inte vad det är med mig. Skulle behöva en helkroppsmassage och ett härligt bad!
Det gick bra på jobbet iallafall. Tiden tickade på bra idag. skönt eftersom att jag var så trött.
 Nu har jag precis duschat och rakat benen. Intressant va? Haha :D   Vågade raka över tatueringen nu också. Det har ändå gått 7 veckor nu. Och det hände ju ingenting. Ha ha :D
 Ska snart krypa ner under täcket och titta tv och sedan sova. Imorgon ska jag jobba 6:45-15:45  och efter det ska jag till gymmet för att sola och träna lite!

Tisdag!

Jag är så trött! Både i kroppen och huvudet. Jag har ingen ork till något. Ska jobba 14-21.15 idag! Jag är så trött. Jag har jobbat 2 veckor och jag är helt färdig. Jag förstår inte hur man orkar jobba 100% inom vården!?.. Jag behöver snart vård själv...ha ha!  Jaja, det är bara att stå ut. Tänk då när jag verkligen får jobb, ett fast jobb.
 Ska strax duscha och se om jag vaknar till. Dra på lite myskläder och ge mig iväg. Orkar inte göra vid mig särskillt mycket. Jag har inte sminkat mig på en månad snart. Och skönt är det. Jag tycker det är kul med smink och hår. Men varför göra vid sig för att jobba?  Det är världens sämsta luftkonditionering på jobbet och man svettas som en gris! Sminket skulle bara rinna bort ändå. Haha, vilka problem va?

Jaja, önska mig lycka till. Hoppas jag håller mig vaken. Ha ha!

Beck: Okänd avsändare

Ska snart titta på Beck som visas på tv4 kl. 21.30.  Som varje måndag nu för tiden. Hehe :)


Svensk thriller från 2002. Under en bil på parkeringen vid Arlanda hittas en ihjälskjuten revisor. Han har varken biljett eller bagage, men Beck lyckas få fram att han var inbokad på en enkelflygning till Malaysia och att han tagit ut alla sina pengar. En journalist söker parallellt efter sanningen i vad som visar sig vara en betydligt större härva som innefattar både atomsopor och EU-bidrag.


I rollerna: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Malin Birgerson, Marie Göranzon, Ingvar Hirdwall. Regi: Harald Hamrell.


Perkele!!

Jag har blivit bingoskadad! Hahah!  Så jävla surt bara! Jag skulle ha nr 33 för då hade jag vunnit en resa till Kreta!! Jo visst 34 kom, 32 kom men inte 33! Sånt retar gallfeber på en!! "@&''&"#¤% *argh*

"Du börjar bli gammal"

Jag och mamma tittar ju på Lotta på Liseberg varje måndag eftersom att det är bra artister som kommer dit. Ibland iallafall. Och dem har ju lite bingospel i programmet också. Så förra måndagen spelade jag och mamma men vann inget. Så vi kör idag också. Haha :D   Jag sa till Micke att jag skulle spela idag också och hans svar var;  Du börjar bli gammal!

Amen vadå, vinner man så är det väl bra? Underhållning har ingen ålder! Haha visserligen är det väl mest 40+ som spelar kanske? Men jag spelade första gången som 10 åring eller nåt. Då satt jag även i studion. Haha något att va stolt över?   Jag vart iofs med i tv! :D


Jag vill också!

Madde ditt j*vla äckel!!! Haha :D På torsdag åker hon till Kreta där hon ska vara i två veckor. Jaja, lämna mig i kalla Sverige bara, gör det! Skämt åt sido!  Men men, jag är grymt avundsjuk på henne just nu!! Jag vill också åka! Sen om en månad ungefär drar Emely till Carribbean, dunderäckel säger jag bara! haha :D   Jaja, förr eller senare kommer väl jag också iväg!

Måndag

Idag ska jag faktiskt göra så lite som möjligt! Är ledig så tänker passa på att slappa och njuta! :) 
 Ska titta på reprisen av Privileged kl tre och sedan ner och handla. Ikväll är det Lotta på Liseberg och Beck som gäller! :D
Är lite sugen på att sola men får se.   Åååh, ta mig utomlands till solen och det klarblåa havet!!

En rolig start på dagen!

Fick paket idag! Min klocka från www.cocoo.se har äntligen kommit! :) Jag frågade ju folk om smakråd för ett tagsedan och dem flesta sa den vita så det blev den så fort dem fick in den på lager igen. Den är riktigt snygg på! Tack återigen Angelica för rabatten! :)

Fick ett litet kort där dem hade skrivit;
Tack Annika! Hoppas att du kommer att trivas med klockan! Välkommen åter! Mvh Cocoo.

God kväll

Tittar som sagt på filmen om Anna nu. Passar på att uppdatera bloggen lite i pausen! :)
Det gick bra på jobbet idag med. Jag var mycket snabb och var faktiskt klar hyffsat tidigt. Så det vart inte så stressigt sedan. Skönt det! :) 
 Har så jäkla ont i ryggen bara! =/ Haft det i tre dagar nu. Hoppas det släpper snart! Hade inte vart helt fel med massage nu! Micke brukar knäcka min rygg längs ryggraden och det är hur skönt som helst. Hade verkligen behövt det nu!   Kom hit älskling...hehe! :)<3

Ska fortsätta titta på filmen nu! :)

Anna Nicole Smith

Tittar på filmen som handlar om Anna Nicole Smith's liv!  Jag tycker den är bra. Men vilket liv ändå. Strävade efter att bli nästa Marilyn Monroe och hamna i playboy osv. Jaja filmen är helt okej iallafall :)

Amerikanskt drama från 2007. Om den skandalomsusade modellen Anna Nicole Smith som avled 2007, endast 39 år gammal.

I rollerna: Willa Ford, Patrick Ryan Anderson, Bobby Trendy, Lesli Kay, Chris Devlin. Regi: Keoni Waxman.


Söndag

Har precis duschat för att försöka vakna till lite. Ska väl fixa mig lite smått nu snart. Ska jobba kväll idag med, och jag hoppas att det flyter på likabra idag med och att spårvagnarna funkar!!
 Efter jobbet ska jag nog bara hem och krypa ner under täcket och titta tv. Det är ju det enda man vill göra på söndagar egentligen...titta tv och film!   Imorgon är jag ledig iallafall! :D

Låt mig sova!!

Vilken jävla natt! Grannen ovanför hade tydligen fest som höll på till fyra imorse eller nåt. Dem sprang på toa var 5e minut också och det är fan jobbigt eftersom att man hör hur tydligt som helst hur dem kissar och spolar! Irriterande! Sen stod det en bil utanför i 15 min och körde tomgång eller vad det heter så då blev jag irriterad på det med.  Jag var irriterad innan och detta gjorde inte saken bättre. Jag kunde inte somna sedan, hur jag än vände och vred på mig. Så jag somnade runt fyra imorse. Jippi! Visserligen börjar jag inte jobba försen kl två men ändå, man vill ju kunna sova på nätterna.  Ja, jag vet att jag gnäller men dem för alltid massa liv där uppe!


Torr humor

Här kommer ett exempel på min och syrrans riktigt sjuka och torra humor! Haha :D Vi har skitroligt iallafall! :D


Ett mycket trevligt besök! :D

Ungefär tio minuter efter jag kommit hem så knackade det på dörren och där stod syrran och min systerson! Dem hade vart hos en kompis här i närheten så dem kom hit en stund. Mycket roligt! :D Liam var sjövild och vi hade jättekul. Hehe :) Han är för härlig!! Dem var väl här runt en timme och käkade lite godis och pratade och så. Roligt som sagt! :) <3

En gammal bild på Liam i Marias solglasögon!  Ha ha :D


God kväll

Vilka problem det var att komma till jobbet idag! Jag gick i god tid och hade vart på jobbet 15 min tidigare. Men icke! När jag kommer ner till spårvagnarna så är det tydligen stop i Hammarkulletunneln och inga vagnar går åt nått av hållen. Stopp stod det! Det stod även att ersättningsbussar skulle komma. Jag stod där i 15 min och väntade. Tillslut började det ösregna och jag totalt vägrade att gå till jobbet! Hade tygskor på mig. Ringde jobbet för visste att Therese jobbar som har bil men idag hade hon lånat ut den. Så jag ringde Emely för att se om Toffe kunde köra mig och de visade sig att han och Emelys mamma och hennes man var i centrum så dem var jättesnälla och skjutsade mig till jobbet! Räddarna i nöden lixom! :D
Så jag kom 5-10 min försent men det gjorde inget eftersom att jag hade förvanat jobbet.

Det gick iallafall bra på jobbet och tiden flöt på bra. Vi spelade fia och käkade pizza. Haha gött! :D


Lördag!

Om en timme ska jag iväg till jobbet för att jobba 14-21.15. Rolig personal och söta gamlingar så det flyter nog på bra idag! :)  Självklart lär det nog bli lite fia med knuff också, hehe! :)
Efter jobbet blir det väl att åka hem och glo film antar jag. Ska ju jobba imorgon med så det blir lugnt.

Gina tricot

Tittade lite på deras hemsida och hittade en skjorta och en kofta som jag vill ha. Hoppas det finns kvar när lönen kommer! :)


God kväll!

Det gick bra på jobbet och tiden flöt på ganska bra. Lite segt imellanåt men det gick bra ändå. Det blev roligare när Emma kom. Hehe :)  Vi hann med ett parti fia med knuff idag med.
 Ska jobba 14-21.15 imorgon och på söndag också. Känns som att jag är mer på jobbet än vad jag är hemma. Jag längtar efter lönen kan jag säga! Den blir nog go! :D Jag har inte jobbat så mycket innan som jag gör nu. Vanligtvist får jag runt 3500 i månaden, men nu blir det bra mycker mer. Haha första gången jag kommer betala rikligt med skatt också. Ha ha! :D

Nu ska jag bara slappa, har ont i ryggen så ska krypa ner i sängen snart och glo tv :)

Fredag

Det är runt 20 grader och himlen är molnfri och solen lyser!! Nu är det riktigt surt att jag bytte från dagspass till kvällspass. Missar ju det fina vädret! =/  Ska ju jobba 13-21.15 så det blir lite sol till jobbet bara. Jaja, pengar iallafall! :) Får väl hoppas solen stannar kvar.

Har precis duschat och ska göra mig iordning, måste gå om ca 40 minuter. Ska jobba med Emma idag så det blir nog en rolig kväll! :)

Trötter

Nu är jag trött. Har inte gjort särskillt mycket idag men är trött ändå. Har för det mesta glott på tv efter jag handlade osv förut. Och käkat massvis med vattenmelon också! Mumma! :D Det skulle jag kunna leva på!
 Nu ska jag iallafall krypa ner under täcket, glo tv och sedan sova. Lär slockna som en gris!
Imorgon ska jag jobba 13-21.15. Något annat är det inte planerat.  Sov gott! :)

Lite nytta

Var nere och handlade med mamma förut. Jag har fått sån jäkla sug efter vattenmelon så jag köpte en hel melon idag på 4,4 kilo! fasen va tung! Måste börja styrketräna!! Haha :D  Och den var hur fin som helst, röd och kärnfri! Fan va gött! :) Hade blivit sjukt besviken annars, den kostade ändå 45 kr. Mumma med melon! :D

Efter vi handlade så gick jag till gymmet för att sola. Och vi fick vänta lite på att sola så jag cyklade lite faktiskt! Så lite träning blev det trots allt idag ändå! :) Lite är bättre än ingenting. Haha :D
 Jag vågar inte ha min tatuering i solen osv än så jag tejpade över med papper, haha! Riktigt snygga märken nu. Aja det lägger sig!  Gött att sola och få lite färg iallafall! :)

Haha kul reklam för vatten

Haha den är faktiskt grymd gjord! Ser riktigt kul ut med dessa bebisar! :P



Sarah Dawn Finer - Moving On

Här sjunger hon Moving On på Lotta på Liseberg.


Latmask

Haha, sitter här och skrattar åt mig själv. Har skrivit att jag ska träna flera gånger nu men det blir aldrig av. Latheten tar faktiskt över nu när jag börjat jobbat såpass mycket. Så när man väl är ledig så har man ingen lust. Sorligt! :P Jag vill träna men idag har jag inte ens orken till det. Får väl se om det sker något mirakel nästa vecka!
Imorgon ska jag jobba 13-21.15. Fick byta pass för att en inte kunde jobba. Så det blir tre kvällar i rad nu.

Har legat och dratt mig under täcket idag och tittat på serier hela morgonen. Fasen va skönt! :)
 Ska ner och handla sedan med mamma. Det blir väl dagens höjdpunkt. Ha ha :)  Vill sola! Sitter och funderar på om jag ska sola på gymmet eller betala 50 spänn för att sola på solariumet. Haha känns så fel att bara gå till gymmet för att sola och sen går man. :P Får se!

En sjukdom

Ska krypa ner under täcket nu. Titta lite tv och sedan sova. Jag är ledig imorgon men jag är ändå trött efter jobbet, så det ska bli skönt att få sova! :)  Och imorgon ska jag fanimej ner till gymmet. Om jag så ska be någon sparka mig dit! ha ha :D Ska sola också!   Jag och Madde har kommit fram till att vi har en sjukdom. Att vi mår dåligt om vi är bleka. Jag kommer tyvärr inte på namnet på det nu men den finns faktiskt. Man mår lixom dåligt och får panik om man är blek. Man har ett behov av att vara brun. Man solar eller använder brunutasol. Ja, bara man inte är blek!  Och sån är jag! Ha ha :)

Jaja, nu kallar sängen på mig så vi hörs imorgon! :)

Nagelfin

Har pysslat om mina naglar lite ikväll. Filat, smörjt och lackat.  Smörjer med Depends myrolja som är till för ens nagelband. Sedan använder jag Manucure nail repair och sedan nagellack och toppshine lack från depend. Idag blev det Depend nr 9. Skimrar i orangerosa typ. Somrigt och fint! Blir nog ännu snyggare när man är brun!

Into sweet debauchery!

Bästa låten just nu!    Visst fasen är rock de bästa man kan lyssna på när man är irriterad över något?  Det lugnar iallafall ner mig!

Nu ska jag ta en skön dusch och pyssla om mig själv!

Onsdag

Idag har det vart en lång dag, men en rolig dag! Har jobbat 6.45-16. Tiden flöt på väldigt fort idag ändå.
Dem flesta går på semester nu så idag hade vi en liten "avskedsfest" haha :D Så det blev goda piroger med sallad och sedan tårta. Mumma! :D
Snart är det bara vikarier på jobbet. Haha, nästan iallafall.
 Sedan satt vi en gäng och spelade fia med knuff en timme. Det var riktigt kul! :) En rolig dag som sagt!

Nu är jag dock helt färdig. Har ont i ryggen och är seg så jag gick aldrig till gymmet. Ska dit imorgon istället.
Så nu ska jag strax göra mat, äta och sedan duscha. Sen ska jag bara slappa!      Imorn är jag ledig! :D

Jobb jobb jobb

Då var man hemma igen. Eller ah..har vart hemma i tjugo miniuter nu. Det flöt på rätt bra på jobbet idag. Även fast jag fick springa som en duracellkanin de sista timmarna. Men det gick bra! :)
 Satt och målade naglarna på två söta tanter idag också, dem blev så glada och nöjda. Sen hann vi med ett parti fia med knuff också. Alltid lika roligt! :)

Ska upp kl sex imorgonbitti och jobba 6.45-16. Sen efter det tänkte jag gå till gymmet faktiskt. Tänkte ev. sola också! :) Vore skönt. Man har ju blivit blek nu när det har regnat 1½ vecka. Jag som hade börjat få en bra grundfärg!

En ny start

Idag börjar mitt nya liv. ha ha :D Ja, jag ska försöka och göra mitt bästa iallafall! :) Dags för förändring. Sagt det flera gånger innan, jag vet. Men nu jävlar!

Tisdag!

Tittade på Beck efter Lotta på Liseberg igår, så därför blev det ingen mer uppdatering.
 Nu ska jag snart göra iordning mig lite smått, ska jobba 14-21.15 idag! :) Hoppas det går bra och att det inte blir några problem!   Innan jobbet händer det ingen speciellt alls.

Idag fyller kronprinsessan år! Inte för att det intresserar mig särskillt mycket. Det är la ändå vi "normala" som får betala för hennes kalas. Tänk om hon kunde betala våra kalas och våra bröllopp?  Dem ska bara ha och ha. Hahaha :P

Cocoo.se

Yes! Nu är den beställd! Jag tog den vita klockan för den ser faktiskt snyggast ut. Tack Angelica för rabatten! :)

Nitlott

Attans!! Jag vann inget! Jag var nära på att vinna cyklar för hela familjen eller presentkort på Järnia. Hahaha!
Hade ju vart grymt att få vinna volvon och ge till Micke när han fyller år! Tror han hade svimmat! Haha :D <3

Snart börjar Beck - Enslingen. Den ska jag titta på hade jag tänkt. Har ju som sagt fastnat för Beck nu.

Hardcore superstar- Into debauchery


Hardcore Superstar

Den 9e oktober ska jag till Lisebergshallen!! Favoritbandet kommer ju dit! :D Jag missar då ingen chans att få se dem!! No no, det sker inte! Iallafall inte när dem är i Göteborg. Så nu väntar jag på min lön så jag kan boka! :D Dem borde ju inte va slutsålda på 2 veckor för det har dem aldrig vart innan när dem ska till Liseberg.

Ååh jag längtar!! Nu har jag något att se fram emot! :D

Lotta på Liseberg

Haha var en sväng ner till affären förut och handlade lite nytt té osv. Mitt älskade vaniljté. Jag och mamma brukar titta på Lotta på Liseberg som visas på tv4 varje måndag nu. Och idag har vi faktiskt köpt varsin bingolott. Haha, känner mig som en 60 åring! Men det vore grymt kul om man vann något! :) En solresa eller pengar vore inte fel!

Har alltid gillat Lotta. Enda sen hennes program Kär och galen! :D Älskar hennes hår och hennes utstrålning! Mycket vacker för sin ålder! :)

Here on earth

Såg en bra, romantisk film igår. Av fem möjliga får den väl en trea. Ha ha :)


Amerikanskt drama från 1999. Kelley Morse tycks ha allt som en ung man behöver; rika föräldrar, bra utseende och en Mercedes. Men ett vilt billopp slutar med att han totalförstör en matservering. Som straff måste han hjälpa till att bygga om stället. Där förälskar han sig i Samantha, trots att hon redan han en pojkvän. Dessutom visar det sig att Samantha bara har några månader kvar att leva. Vad ska Kelly göra? Ska han börja på college till hösten, eller ska han spendera de sista månaderna tillsammans med den enda flickan han någonsin älskat?

I rollerna: Chris Klein, Leelee Sobieski, Josh Hartnett, Michael Rooker, Annie Corley. Regi: Mark Piznarski.


Hemmafru

Idag är jag en hemmafru, ha ha! :) Jag tvättar, städar och ska dessutom ner och handla sedan.
Nu har jag precis tatt mig en välbehövlig dusch också. För ju renare hemmet blir destu smutsigare blir man själv.
Nu börjar jag känna av att jag gick upp såpass tidigt imorse. Börjar bli lite seg nu. Och hungrig! Haha :D Funderar på att göra lite pannkakor kanske. Mumma va gott!
Har ett grymt sug efter vattenmelon också. :P Matvrak! Hahah


Måndag

Uppe med tuppen... nja nästan..vart vaken sen åtta men lämnade sängen först kvart i nio. Lyckades inte somna om helt enkelt. Men jag är ju trött så kanske vilar om en stund vem vet. Ha ha :D
Har iallafall satt igång en maskin tvätt nu. Blir 1-2 st till sen. Sen tänkte jag även dammsuga.  Sen får jag se hur dagen blir.  Får passa på att slappa för imorgon börjar jag jobba igen.

Tisdag; 14-21.15
Onsdag; 6.45-16
Torsdag; Ledig!
Fredag; 6.45-15.45
Lördag; 14-21.15
Söndag; 14-21.15

God kväll

Det blev ingenting med att städa eller tvätta. Jag gick ner till Annica och pratade istället. Bra mycket roligare. Sen åt vi alla pizza tillsammans. Vilket jag inte ska äta på länge nu! Ha ha, har blivit för mycket!
Nu sitter jag hemma hos Madde och har precis kletat i färg i hennes hår. Vi satte precis igång en skräckfilm också. Ils heter den och vettefasen vad det är för typ av film än. Får la se. Två lättskrämda idioter som skriker för ett billås! :P hahah.

Söndag

Idag är det en riktig slappardag. Tänkte träna med Emely men nu har hon fått förhinder och jag är inte så sugen på att träna ensam.   Så det blir nog en mycket lugn dag med serier på tv osv. 
Nu har Annica kommit hem från turkiet! Kul att se henne igen! :) Dem hade tatt så himla fina bilder på stranden så nu vill jag också åka ner och göra det! :)

Jaja, kanske skulle passa på att städa och tvätta idag då. Det behövs dammsugas. Så det får jag väl roa mig med då! Ha ha :D

The last shot

Ska snart titta på yttligare en film som kommer på kanal5 kl. 21.55.  Det är lördag och då är filmkväll en klassiker! :) 
Filmen som jag precis tittade på var faktiskt bra och rolig. Den hade fått betyg 1 - inte så bra. Men jag tycker den iallafall kan få en trea, möjligtvis en fyra av fem möjliga. Ha ha :)


Amerikansk komedi från 2004. FBI-agenten Joe Devine har fått i uppdrag att lura en ökänd maffiaboss för att en gång för alla sätta dit honom. Joe utger sig för att vara en Hollywood-producent och sprider de rätta lögnerna för att få regissören Steven Schatz att ställa upp på hans projekt. Det Schatz inte får veta är att filmen aldrig kommer att bli av. Allt går enligt planerna tills agenterna med Devine i spetsen börjar njuta av Hollywoodlivet allt för mycket.


I rollerna: Matthew Broderick, Alec Baldwin, Toni Collette, Tony Shalhoub, Calista Flockhart. Regi: Jeff Nathanson.


Black knight

Tittade lite på http://www.tv.nu/ för att se vad som går på tv. Och jag funderar på att se filmen Black knight.

Amerikansk komedi från 2001. Rappkäftade och kaxiga Jamal sitter fast i ett jobb utan framtidsmöjligheter på en nöjespark. Efter en olycka förflyttas Jamal tillbaka till 1300-talets England - en värld full av skinande rustningar, med en ondskefull kung och sköna damer i knipa. Medeltiden kommer aldrig att bli densamma efter att ha drabbats av Jamal.

I rollerna: Martin Lawrence, Marsha Thomason, Tom Wilkinson. Regi: Gil Junger.

Den fick dock betyg 1 - inte så bra. Haha jaja får la se! :)


Veckorevyn

Pantade ju lite burkar förut och för de köpte jag mig en tidining och choklad. Veckorevyn. En tidning jag alltid har gillat att läsa. När jag var yngre var det OKEJ och Frida som gällde. Men nu är det Veckorevyn. Ha ha :) I detta exemplar medföljer det en cremerogue. Har inte testat den än. Men den sägs vara bra. Så får la se.
På omslaget är det en bild av Jessica Simpson och en del i tidningen handlar om de sjuka idealet som finns idag. Men inget om Jessica. Lite tråkigt eftersom att hon ändå är på omslaget. Hade vart kul med fler bilder på henne. Tycker hon ser mycket bättre ut nu med sina kurvor! :D Kurvor är snyggt!

Love <3


Lördag

Håret blev bra, nu är den fula utväxten borta. Och håret är inte rött som det kanske ser ut som på bilderna i inlägget nedanför! Ha ha :)

Min kropp verkar vara inställd på att gå upp tidigt nu för imorse vaknade jag halv sex. Sen halvåtta. Det var som att min kropp tänkte, hallå ska du inte gå upp nu?  Haha men jag gick inte upp försen vid elva tiden. Gött att sova ut! :)
Idag händer det faktiskt inget speciellt. Ska ner och handla lite med pappa sedan. Ska dessutom göra miljön en tjänst och panta burkar osv. Jippi! Haha. Jaja pengar får man ju iallafall :)

...


Chocolate in my hair!

Nu är det dags att färga bort utväxten igen. Jag använder mig av Schwarzkopf natural and easy. Tycker det märket är riktigt bra. Dessutom billigt. Jag använder ju alltid 580 mörkbrun, men nu när håret har blekts lite i sommar så testar jag istället 584 chokladbrun. Mitt hår ser ju typ ut så nu. Hoppas att resultatet blir bra! :) Så det ska jag roa mig med nu.

Sex and The City Trivia Game

Det finns tydligen ett SATC spel!! Fasen va roligt! Det vill jag ha! Vart kan man få tag på det då? Sökte på google men hittar inget speciellt där. Mest bloggar som skrivit om spelet. Hmm, får leta vidare! :P

På smällen!

Japp nu har det hänt. Jag har mått illa ett bra tag nu och brösten har vart väldigt ömma. Mensen har inte kommit så jag ska på ett läkarbesök nästa vecka!




Haha nää jag driver bara. Jag och Madde har tittat på filmen som heter På smällen. Haha, dåligt skämt jag vet! Kunde inte låta bli!
Filmen är riktigt rolig iallafall och jag gillar verkligen Katherine Heigl som skådespelerska! Speciellt hennes roll i Greys Anatomy!! Tragiskt nog ska hon lämna serien? Hmm...

Aja nu blir det till att sova iallafall. Är helt slut efter denna arbetsvecka. Är inte van vid att gå upp så tidigt varje dag. Så imorgon blir det synd för den som väcker mig innan tio! Ha ha :D  Godnatt!


Pizza och godis!

Nu ska jag snart iväg med Madde för att fixa pizza och godis! Vi ska dela på en kebabpizza. Man orkar inte en hel själv. Inte jag iallafall! :P
Funderar på att köpa hårfärg också. Nu börjar utväxten bli lite för väl synlig! Jag är ju blond i grunden så ser ju vitt/grått ut när utväxten kommer fram. Haha jag har faktiskt funderat lite på om man skulle göra det ljusare igen? Men jag trivs så bra i brunt och det skulle inte förvåna mig om jag skulle tröttna på de ljusa och sakna de mörka allt för mycket. Så det är väl lika bra att skita i det. Massa pengar, jobb och tålamod! Lägg ner! Haha :D Jag kör på det bruna och så klipper jag till det lite istället.

Blir väl någon uppdatering ikväll kanske! Ha en bra kväll! :)


Väntelista

För en klocka!? Jisses! Den vita klockan är för tillfället slut så man kunde sätta upp sig på en väntelista. För en klocka? Haha det har jag inte vart med om innan. Men jag skrev upp mig iallafall och får väl se vad som sker. Den svarta är grymt snygg och kanske passar mig mest. Men jag har fastnat för den vita. Får fundera lite till. Den svarta finns iaf i lager.

Fredag!

Idag flöt tiden iväg på jobbet. Jag han inte ens med. Helt plötsligt var klockan ett och Therese säger att jag bara har en timma kvar. Jisses. Jag trodde bara kl var elva då. Men icke. Tiden gick fort idag! Och det har gått bra! :) Inga tjafs idag inte. Hehe. Hann iallafall med att spela fia med knuff med min lilla favorittant! :)

Ikväll ska jag hem till Madde och ha fredags mys! Pizza, godis och film! En riktigt bli-tjocka-dag! Haha :D
 Nu ska jag bara slappa innan. Och det är så otroligt skönt att veta att jag är ledig lördag, söndag och måndag nu. Går på tisdag kväll igen. En vecka är avklarad, 5 kvar nu. Goa goa pengar! :D

Trötter

Nu börjar jag bli trött. Har vart vaken sen kl sex och har jobbat nio timmar. En lång dag! Igår somnade jag innan halv elva och jag sov som en gris. Fick sms av Micke tjugo i tolv och då trodde jag att det var väckaklockan som gick igång först och blev jättebesviken. Men såg att kl var tjugo i tolv och blev glad över att jag fick sova ca 5½ timma till. Ha ha :D
 Så jag funderar på att lägga mig nu och få en lika go sömn inatt med. Imorgon är det 7-14 som gäller. Sen vet jag inte vad som hittas på. Men på lördag ska jag garanterat sova ut!

Godnatt! :)                            Micke! <3

Tromb

Läste i tidiningen imorse att det var en tromb i Kungsbacka igår. Haha jag trodde faktiskt inte att de kunde bildas såna i Sverige! Men det är tydligen ganska vanligt under sommarn. Lite häftigt är det ändå! :) Men tur att den inte gjorde någon skada.

Läs mer här; http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=505299


Torsdag

Det gick bra på jobbet idag. Trots att jag fick mig ett utbrott på en. Inte en boende, utan en i personalen. Men jag tänker inte gå in på det här. För man ska ju inte skriva för mycket om ens jobb osv. Jaja. Det löste sig hyffsat iallafall. Vet inte riktigt och jag hade ingen ork till att spekulera eller så.
 Satt som vanligt och spelade fia med knuff och det var lika kul som alltid. :) Hållt igång hela dagen typ. Jag börjar vänja mig vid dessa långa dagarna nu. 6.45.15.45 kommer jag jobba för det mesta nu hela juli. Men imorgon slutar jag kl två! :D Va härligt!
 När jag kom hem gjorde jag mat till mig och mamma och sedan har jag suttit här.  Det blir väl till att titta lite tv om en stund.
 Det regnar för fullt, vilket det har gjort sen elva tiden idag. Det bara öser ner, så det kommer garanterat vara översvämningar lite här och där. Speciellt i mölndal kan jag tänka mig. Det brukar det ju bli.
 Det är nu man önska att man hade haft ett par snygga gummistövlar!


Vilken är snyggast?!

Behöver smakråd för jag vill verkligen ha en klocka. Detta är samma modell fast olika färger. Vilken är snyggast!? :D


Störande reklam!

Jag skrev för några dagar sen om reklamer jag stör mig på. Här kommer två till;

Tele2:
Jag hatar det där förbannade fåret!!! Så jäkla överdrivet och fjantigt. I början när han sjung born to be sheep var det kul. Men nu får man nästan raserianfall när man ser fåret. Värdelöst!!

Comviiq: Man får se hur vuxna beter sig när barnen är utomlands. Visste ungdomar kan festa som svin och förstöra glas osv. Men något jag stör mig på är när de vuxna kör moped inomhus och dessutom sladdar osv på parketgolvet så blir jag grymt irriterad!! Inte ens ungdomar är så körda i huvudet att de skulle få för sig att köra moped inomhus. Så ja, reklamen är bra överdriven!!

Onsdag

Det gick bra på jobbet idag med. hade visserligen fullt upp hela förmiddagen. Duschningar och städning. Sen vart man helt slut. Tur att det var lugnt sen resten av dagen! :)   Det blev fia med knuff idag också. Tanten vi spelar med är ju så himla go! Och hon blir lika sur som mig när man åker ut. Haha! :) Tänk att lite sällskapspel kan göra deras dag så mycket bättre! :)
 Efter jobbet gick jag in till Emely och tjötade lite. Köpte även med mig lite choklad...ett måste denna veckan! Ha ha :D
Ikväll blir det lugnt. Blir väl att titta lite tv och försöka sova hyffsat tidigt. Ska jobba 6.45-15.45 imorgon också.

Snacka om åskväder!

Harrejäklar vilket oväder det var inatt! Kl tre inatt vaknade jag till utav världens smäll! Jojomen, åska i högsta grad! Äntligen kom åskan som man längtat efter. Och den skrämde skiten ut mig också! Jag höll på att ramla ur sängen. Åskan låg precis ovanför huset där vi bor och rummet lös upp flera gånger. Efter en stund gick strömmen och då blev det verkligen kolsvart ute och inne. Jag gillar vanligtvis åska men inatt var det riktigt obehagligt! Jag blev tillochmed rädd. Ha ha :)
Det var iallafall skönt att gå till jobbet imorse. En helt annan luft och det var mycket friskare och svalare ute.
Hoppas bara man får sova inatt utan åska!

Kudden får duga när man måste sova ensam

Nää, dags att krama kudden snart. Kudden får ju tyvärr duga när jag måste sova ensam. Annars ligger jag och dregglar på Mickes bröst eller rygg. Haha *asg* :D Jag sover som bäst när jag sover med honom iallafall. Och det är väl så det ska vara också? :) <3
 Ska upp kl sex för att jobba 6.45-15.45. Långa dagar nu i juli! Man längtar redan efter lönen. Haha! :D
Det gick bra på jobbet, trost lite magont och att kl gick segt imellanåt. Men det gick bra som sagt. 

Emely skickade en bild på sin nya frissa idag och jag blev genast grymt sugen på att klippa mig. Vet dock inte hur jag vill ha det. Eller jag har ju min "rockstil" med olika längder och snelugg osv. Det är faktiskt frisören själv som säger att den är rockig. Ha ha. Jag är sugen på det för det trivs jag i. Men ändå vill jag att håret ska växa ut till samma längd. Ähh, vette fasen. Har inte råd att klippa mig nu ändå så jag hinner ju fundera lite till.

Jaja, nu säger jag godnatt! :)

Michael Jackson

Det var rätt lugnt på jobbet fram mot kvällen så vi tittade på M'J's minnesstund. Mycket sorligt men mycket fint. Kistan var i rent guld och helt fantatiskt fin. Massa röda rosor. Det var hans bröder som kom in med kistan. Många fina sånger och fantastika tal! Det var nog inte en enda som gick fram och kramade M'J pappa. Alla avskyr honom, han var förjävlig mot Michael. 
 I slutet när Marion pratade så började jag grina. Så himla fint! Och när M'J's dotter ville säga ett par ord satt jag och mamma och stortjöt framför tvn. Jisses! :( Stackars barn!
 Som dem sa...nu får han äntligen vara ifred.

Vila i frid Michael! <3

Ja, det blev tamejfan ett rån!

Gick till apoteket innan jag skulle jobba. Skulle ju hämta ut mina allergimediciner. Jo tack 589 kr!! Härligt! Tack och lov hjälpte mamma mig att betala. Det är fan inte billigt att vara allergisk kan jag säga! Bara ögondropparna kostade 125 kr! Sen nässprejen 166. Jisses! Skamliga priser! Billgast var tabletterna, 67 kr. Nu hoppas jag att skiten funkar så man kan se och andas ordentligt! Största nackdelen med sommarn är all jävla pollen!

Tisdag

Idag har jag fått sova ut och det var riktigt skönt. Visserligen är jag fortfarande trött men inte som igår. Idag ska jag jobba 14-21.15. Hoppas det går bra. Har apont i magen så jag känner mig svimfärdig imellanåt. Ja, det kallas för mensvärk. Fyfan för att vara tjej ibland. Ha ha :D
 Innan jobbet ska jag ner till apoteket och bli rånad. Dyra mediciner! Men jag måste ha dem. Kan ju inte andas normalt!
Dags att göra sig iordning och bege sig av.

Kanske blir en inlägg ikväll. Ska ju upp kl sex imorgon så kanske går hem och lägger mig. Ha ha :D Får se..

Rena rånet!

Kom hem för en stund sedan. Var och handlade lite med pappa. Nu sitter jag här och tittar lite bloggar under tiden som det är nyheter på tv4. Jag missade början av Beck men mamma sa att det inte var något särskillt jag missade. Hmm, är det inte då själva grejen händer som programmet sedan handlar om? Ha ha :D

Efter filmen lär jag slockna som en gris. Är jättetrött, har ont i magen och så känns det som att jag har sand i ögonen. Jävla allergi! Imorgon ska jag till apoteket!  Jag var där idag och frågade vad min nässprej skulle kosta som jag har på recept. 166 kr! Jo tack! Nästan gratis ju! Flaskan är pytteliten och kostar så sjukt mycket. Skitsamma att det är kortison i, priset är fan skamligt! Men mediciner är ett måste för mig på sommarn. Lovley!!

Jaja, mer uppdatering imorgon innan jobbet. Godnatt! :)

Dags för underhållning

Ska göra mamma sällskap och titta på Lotta på Liseberg. Haha tråkigt att det precis börjat regna och så sitter allt folk på Liseberg utomhus.
 Efter Lotta så är det dags för Beck. Och det ska jag titta på. Har börjat gilla Beck mer och mer nu. Spännande ju! Förut var jag jättenegativ till det och alla såna svenska serier. Men nu är det kul!

Jag är så jävla sugen på kebabpizza att jag dör! Jobbigt!! ...

Cocoo.se

Jag var inne på Angelicas blogg och där tipsade hon om cocoo.se. En sida med massa accesoarer osv. Och jag fastnade för en riktigt snygg klocka! Jag vill faktiskt ha en klocka. Kan vara snyggt! :) Dessutom kan man få 15% rabatt av Angelica och det är ändå ca 50 kr. Suveränt! Så funderar starkt på att klicka hem den! För visst är den snygg!? :D



 

Som en seg cola

Usch va trött jag är nu. Jag är slö och nästintill slut i hela kroppen. Det blev ca 2 timmars sömn inatt. Kunde inte somna för antingen var det för varmt eller så fick jag mina nysattacker! Skitjobbigt! Speciellt när man ska gå upp så tidigt också. Sista gången jag kollade på klockan så var den halv tre. Och jag skulle upp tio i sex. Visserligen vaknade jag två gånger till innan klockan ringde. Riktigt segt. Hoppas jag får en bra sömn inatt!

Jaja, det gick bra på jobbet iallafall. Trost en surkärring. Inte bra att skriva så i bloggen kanske men fan va hon irriterar mig. Och det vet alla om på jobbet också.
 Satt och spelade fia med knuff med den goaste tanten som bor där också! Hon blev lika sur som mig när man blev utknuffad. Ha ha :D 

 Det blir inte mycket action på mig mer idag faktiskt. Fixa något käk och kolla på Lotta på Liseberg kl åtta. Ha ha :D


Time to sleep

Nu är det dags att stänga av och krypa till kojs. Ska upp tidigt imorgon för att jobba 6:45-16. En lång dag! Kommer vara några st i juli nu. Men men, goa pengar! :)

Ska jobba hela veckan, går ju 100% nu i juli. Tufft...men som sagt, goa pengar!

Måndag; 6.45-16
Tisdag: 14-21.15
Onsdag: 6.45-15.45
Torsdag: 6.45.15.45
Fredag: 7-14....skönt att sluta tidigt på fredag! :D


Godnatt!

GotteGris!

Sitter och mumsar på glass med jordgubbar och chokladsås!:D Mumsfilibabba! Sista "synden"...ska försöka iallafall. Måste sluta synda så som jag gör. Speciellt under veckorna. Helgerna får man unna sig lite. Haha, önska mig lycka till! :)


Privileged

Snart dags att titta på Privileged... Missade förra veckan men tror inte det gör så mycket. Dem brukar väl göra återblickar? Haha, serienörd!

Äntligen!!

Det regnar!!! :D:D:D Fasen va underbart! Hoppas det börjar åska nu också!!

Ååh, det luktar verkligen regn också. Jag har nog aldrig längtat efter regn så som jag gjort i en vecka nu. Jubel!! :D

Reklamer på tv

Finns några reklamer som jag stör mig nåt så fruktansvärt på! Några exempel är;

Apoliva - tjejen som står och sjunger ser ju ut som en skräcködla! Jag förstår inte alls sammanhanget mellan henne och produkterna. Värdelöst och en riktigt jobbig låt!

Activia -  yoghurten som är superbra för magen. Jag vet inte om den är bra, god eller om den ens fungerar. Men snälla, vad är det för reklamer dem gör? Dubbade dessutom. Vem kläcker ur sig det första man gör att man har problem med magen när dottern kommer på besök? Och självklart har hon yoghurten med sig!  Störande!

Ja, det finns fler men just nu fick jag blackout. Dessa två är dem som stör mig mest iallafall!

Söndag

Det blev inget med havet idag. Det är runt 20-25 grader men molningt och ingen sol så vi sket i det. Sitter och väntar på regnet och åskan nu!! 
 Det ser ut att bli en slapp dag idag. Tvtittande och bara slappa.
Imorgon börjar jag jobba så får väl passa på att slappa idag! he he :D

God kväll/natt

Ice age 3 var hur rolig som helst. Jag och Anna garvade filmen igenom. Iofs drog vi några torra skämt imellanåt också. Men det är vi det! :)  Jag älskar Ice age filmerna och trean var jättebra! Jag ska lätt köpa filmen när den kommer ut! 
 Efter bion åkte jag och Emely hem till mig där vi satt och tjöta en stund och sedan kom Madde och gjorde oss sällskap. Pratade väl om allt och ingenting. Kul :)
 Nu blir det väl snart till att gå och lägga sig. Om vädret tillåter så blir det havet imorgon! :D Hoppas! För på måndag börjar ju jag jobba. Hela juli typ. Goa pengar! :D


Solsting?

Jag sitter och läser om olika filmer i en biotidning som jag tog med mig från bion igår när vi hämtade biljetterna. Sitter iallafall och läser denna och säger då till Anna att Sex and the city 2 kommer den 28e maj!
Anna blir jättelycklig och säger; detta året!??

Haha vi andra tittar på henne och börjar skratta... anna det är juli nu , svarade jag!
 Hon är för härlig! :D

Lördag

Igår mötte jag upp Anna och Jarmo för att hämta biobiljetterna och sedan åkte jag med hem till henne :) Tittade på film, köpte godis och så sov jag över. Därför blev det ingen uppdatering igår kväll.
 Idag har vi vart vid havet en stund och solat. Skönt men fasen va varmt!!

Nu ska vi iväg och äta pizza och sedan blir det bio tjugo i sex. Ice age 3 :)

Fredag

Nu ska jag strax göra mig iordning lite smått. Inget smink för då kliar nog ögonen mer än vad dem redan gör!!
 Ska möta Anna istan för att åka och hämta biobiljetterna för imorgon.  Förut kunde man ju hämta ut biljetterna en timme innan bion börjar. Men nu ska man hämta dagen innan! :S  Kanske bara är så på helgerna, eller? Jag vet inte. Irriterande iallafall. 
 Får väl se hur länge vi är istan, ifall vi hittar på något mer. Jag är sugen på glass! :D
För övrigt så har jag inga planer idag, tar det som det kommer helt enkelt. Värmen håller i sig ännu och det är klibbigt och svettigt. Längtar tills jag får bada! :)

Flipsyde - trumpets

En riktigt skön låt. Gammal men fortfarande bra! :)



Bio

Nu har ju suttit och styrt upp bio på lördag via sms! Haha :D Man får ju ha tålamod alltså!  Nu är vi iallafall sex st som ska gå och se Ice age 3 på lördag. Ska bli roligt! :D Det sega är att biljetterna måste hämtas imorgon. Jaja är väl bara att gilla läget om man vill förhandsboka lixom. Hade jag haft råd att lägga ut för alla sålänge så hade jag köpt dem. Men tyvärr.

Ice Age 3

Vill gå på bio och se Ice Age 3 nu! :D Man har ju längtat efter att få se den lixom. Animerat är skitroligt att titta på! Haha, man blir aldrig för gammal för att se tecknat!  :D


Jävla allergi!!

Jag vill ha vinter!! Just nu är jag trött på värmen för det är så kvavt och klibbigt. Min allergi gör inte saken bättre heller. Jag har vart förkyld i 3 veckor nu och har dessutom börjat känna av pollen så ögonen kliar som satan. Känns ibland som att någon kastat sand i ögonen på mig. Så fort jag snyter mig så nyser jag minst 8 gånger på raken och tappar nästan andan. Likaså när jag tar nässprej. Livet är väl underbart?
Jaa, jag klagar men ibland har man faktiskt rätt till det! Jag vill kunna njuta av sommarn som alla andra kan göra. (Ja, alla dem utan allergi.) Jag vill kunna snyta mig utan att få nysattack också! Ha ha :D   Neee, livet är inte så jävla underbart på sommarn ändå!

Kärlek! <3

Älskar dig så otroligt mycket! Går inte ens att beskriva hur mycket! Du är mitt allt helt enkelt! :) Trots att vi ibland är som katt och hund så älskar jag dig ändå! *ler*  :) <3

Min stora kärlek

Ska titta på denna filmen som visas på tv6 kl 21.00 ikväll! :) Hyffsat rolig film! :)

1 juli

Ny månad och tiden flyger verkligen iväg. På måndag går jag på mitt sommarschema och ska jobba i 6 veckor. Goa pengar sen! :)  Så nu kan man väl säga att jag har en liten semester, ha ha! För jag har då inte planerat att jobba innan måndag!
 Idag har jag och Madde vart vid havet en stund. Runt tre timmar eller så. Fy så varmt!! Längtar tills jag får bada! Man ska ju helst vänta 6-8 veckor innan man badar osv. Det har gått fem veckor snart , så riktigt än vill jag inte bada. Den har läkt sig väldigt bra iallafall. Bara ena rosen som har lite grann kvar att läka.
 Synd att sitta inomhus i detta väder men man pallar fan inte att vara ute. Man smälter bort! fast funderar ändå på att gå ut och sätta mig i solen och läsa lite! 

  • Startsida