Home.

Nu är hallen klar! Vill dock ha någon pall/puff liknande också. Men är supernöjd nu!

Sovrummet känns nästan hotellaktigt nu när vi fixa iordning det och satte upp tvn på väggen. Lite lyxkänsla! Haha :)

Nästa projekt blir en möbel i vardagsrummet, en tavla, blommor och hyllor till fotoramar!

Det enda som saknas som skulle göra lägenheten perfekt är ett badkar! :)


Monday.

Igår åkte vi Ullared, blev en fem timmars visit! Tiden går så jäkla fort när man är där! Det blev lite inredning och annat plock. Vi är nöjda med inköpen men känner att vi kunde köpt mer, haha.

Nu är sovrummet strax fulländat, likaså hallen. Börjar få ett riktigt mysigt hem nu! :)


Sunday.

Igår var vi hos några vänner och tittade på Melodifestivalen och spelade spel :) Kul att Robin vann mello, grymt att han fick en andra chans och sen vann över alla som blev direktkvaliciferade till finalen! Nu får vi se hur långt det tar oss i Eurovision!

Idag ska vi till Ullared med Anna & Jarmo! Shoppa lite och umgås! :) Ska bli riktigt kul!

Trevlig söndag!


Friday.

Då var denna arbetsvecka över! Imorgon är det jag som sover till minst tio, i morgon är det jag som släpper kudden senast tolv.

Jag känner mig som Skalman som har en ät-och-sov klocka. Jag lägger mig vid tio varje kväll. Går ju visserligen upp fem på morgonen nästan varje dag. Snart joinar jag väl pensionärerna och lägger mig efter Rapport!

Träffade Anna och min faster igår, åt på Jensens och kikade istan. Kollade bebiskläder och jag kan inte sticka under stolen med att jag också vill. Jag är så sugen att jag dör.

Kan inte riktigt förstå att hon ska bli mamma. Känns som vi nyss satt och kissa på oss i en snöhög. Som att det var igår vi skulle börja första klass tillsammans. Och som att det var igår vi fyllde 18 och dansade på Gamle Port.

Är glad för din och er skull och jag ser fram emot att få träffa "Ralf" haha :)

Ska strax titta på Wallander och mysa med hjärtat. Han gav mig tulpaner idag iochmed att det är kvinnodagen. Så omtänksam och fin! <3

Trevlig kväll och godnatt!


Tisdag

God kväll!

Idag har vi haft planeringsdag med jobbet på Clarion hotell post istan! :) Riktigt fint där inne! Kommer nog bli en och annan drink där i sommar! :)

Efteråt träffade jag Emely istan, åt mat och kollade i affärer. Pratade ikapp oss och hade riktigt skoj :)

Nu degar jag bara i soffan, målat naglarna och ska snart sova.

Good night.


New shoes.

Köpte nya kängor i söndags, mina andra favoriter har jag slitit ut till max!
Sen blev det ett par riktigt snygga sneakers idag!


Mello bello.

Andra chansen var ikväll, tyckte rätt personer gick till final! Förstår inte varför Anton inte kom dit direkt! Gillar han Michael Jacksson/John Travolta stil! Hoppas på nån av dessa killar i Eurovision iallafall. Dock har vi inte något vidare stort hopp efter Loreen.


  • Startsida