Andra Avenyn!

Nu har jag precis suttit och pillat med Marias blogg. Gjort om designen lite och tur och väl blev hon nöjd! Hennes blogg finns bland mina länkar längre ner på vänster sida! ^^
Nu ska jag sätta mig och titta på Andra Avenyn, en serie jag följer som utspelar sig här i Göteborg. Sedan efter det blir det sängen antar jag! :) Är redan trött så jag somnar nog gott sedan ^^
Imorgon ska jag städa lite, det behövs dammas och dammsugas. Ska ev. sola med Madde också! Får se va som händer mer! :)

Sov gott!

Ny bloggdesign!

Nu har jag ny design igen! Och denna gången är jag nöjd! :) Lite mer personlig nu. Gillar den mycket mer! :) Jag byter färger osv rätt ofta i min blogg nu, fast nu tänker jag ha det såhär. Tills jag får ett nytt ryck! Haha :) Är iaf jättenöjd!


En sväng istan!

Åkte med Emely en sväng till stan idag vid tolvtiden. Började med att äta lunch på Jensens Bofhus. Haha, fan va man äter där ofta nu då! Men det är ju så himla gott! :) Efter det strosade vi runt lite här och där. Hamnade på Gina Tricot som vanligt, hehe. Hittade en t-shirt som va på rea, endast 49;50 kr kostade den. Och ett par knästrumpor för 39 kr. Billigt och bra. Tänkte köpa en mössa, en annan topp och ett nagellack med. Men jag fick behärska mig och tänka på ekonomin lite. Haha! Efter det åkte vi hem och handlade lite mat och frukt, honungsmelon och kiwi! Mums :D Även lite naturgodis som tänkte ha när jag ska titta på mina program ikväll! :)  Det blev en god köttfärssås och spagetti till middag idag. Mumma så gott! :)
Nu sitter jag bara här och tar det lugnt. Ska snart hänga upp lite tvätt och sedan ladda en ny maskin. Skulle egentligen ha städat idag men blev ju stan istället. Så nu har jag något att göra imorgon istället. Haha. ^^

 En enkel t-shirt.  Riktigt fina strumpor ^^

<3

Tack för dessa dagarna! :) Har vart mysigt och skoj! Vi kan båda två vara riktiga surisar men det går ju över! Hehe :)
Tack för den gooda maten också! Mumma :D Kocken Micke..haha! :) ^^ Du är helmysig! <3


Home sweet home!

Borta bra men hemma bäst? Vet faktiskt inte. ^^
Nu är jag hemma igen. Trist!. Dessa dagarna har varit rätt så lugna ändå. Har ätit god mat, kollat på film, umgåtts med vänner, shoppat lite, jag har åkt motorcykel! Gjorde lite goda smooties också med blåbär och hallon! Mums:D Igår bakade vi kladdkaka och kollade på film med Jimmy och Sara och bestämde oss för att kolla hockeyn. Så idag åkte vi till Göteborg för att se Frölunda - Rögle! :D
Haha de va riktigt kul att jag va den enda av oss 4 som hejade på Frölunda. Ännu roligare att vi vann med 4-1 också! haha :D
Jaja, har inga direkta planer i veckan nu. Imorn ska jag iaf tvätta och städa lite kanske. Får se vad som händer! :)

   

Rackis!

Igår åt vi på en grekisk resturang som heter Rackis. Riktig god mat! Vi åt fläskfile med råstekt potatis och tzatsiki. Riktigt gott! :D Efter det gick vi och hyrde film och köpte sedan glass och gjorde smoothies. Hallon och blåbär :) Mumma!
Blir nog en lugn dag idag. En seg söndag lixom. Hehe :) Vet inte om jag åker hem imorn eller om det blir tisdag. Får se :) Nu ska jag snart ta mig en dusch iaf och fräscha till mig lite :)

The bucket list!!

Igår kollade vi på filmen The bucket list! Hur bra som helst!! :D Man får sig en riktig tankeställare när de gäller ens liv efteråt. Hur mycket man egentligen tar för givet. Grymt bra film! Rekommenderar den verkligen, se den!!


Lördag!

Igår åkte jag motorcykel!! :D:D Fan va häftigt! En helt underbar känsla! :D Blev lite skraj när han gasade och körde fort. Men de va ball ändå! :D Första gången är de ju förståeligt att man spänner sig lite och bli rädd :P Häftigt iaf! :D Har lite bilder men har inte kunnat få in dem på datorn än. Men de kanske kommer! ^^

Vi lagade jättegod mat igår också. Eller ja, Micke lagade :P Kycklingfilé som va inlindad i bacon typ. och nån slags fyllning. Huur gott som helst!!! :)

På kvällen kom d hit några kompisar, pratade och drack öl. olyckligtvis hade en tjej massa katt och hundhår på sig så jag blev dålig. Ja, så jävla känslig är jag!! Riktigt jobbigt :( Så jag la mig i sängen och vilade eftersom jag inte mådde så bra. Men men, nu är de bra. :)
Blev ingen bio igår, så d kanske blir en idag! Får se :)

Har precis städat lite och diskat efter igår.

 Ser ut som en michilingubbe! :D haha men jag är redo för att åka!
 Grymt härlig upplevelse!

Torsdag.

Sitter hos Micke nu :) Vet inte när jag ska hem. Skönt att komma hemifrån. Så de lär inte bli lika mycket bloggat som annars, hehe. Det har varit underbart väder idag, jag hade på tok för mycket kläder på mig. Haha  ^^ Imorgon ska vi till frisören osv. Ska ev. ta en bio också! Mysigt :D

Åhh jag e så sprallig nu!! :D Jag ska få åka motorcykel! Ska bli nice:D När vet jag inte exakt men får se :) hehe så jävla coolt!

På återséende!


Vinst för Frölunda!!

Äntligen!! ;D 3-2 mot Modo. En välbehövlig vinst, för de har losat fyra raka. Men men, såg på nyheterna och de verkade va fullsatt idag. Haha :D
Hahahaha och du din fula jävel syntes på tv!! mohaha så ugly ^^

Dags att göra nåt!

Vet inte hur många gånger jag sagt såhär, börjar känna mig riktigt patetisk! Jag säger att jag ska ta tag i mig själv, osv. Visst det funkar i en vecka sen är jag tillbaka i gamla vanor igen. Men nu, ikväll får de vara nog. Jag måste skärpa mig!!

Vanilj té och muffins!

Sitter och tittar lite på 2½ men nu. Dricker té och äter muffins! :) Riktigt gott! Jag är ju grym på att baka! haha :) Har grejat lite med naglarna också. :) Ska kolla Idol och sedan packa lite! :) Det blir att gå upp tidigt imorgon bitti, kommer va segt men men, det är värt det! :)
Jag började läsa en bok för ett tag sedan , En shopaholic i New York som är skriven av Sophie Kinsella. Riktig bra faktiskt. Men bara en dag slutade jag läsa, vet inte varför. Haha. Så imorn ska jag börja läsa igen, om inte redan ikväll! För boken är ju faktiskt rolig, känner igen mig själv lite. :)

Muffins!!

Hade tråkigt och va grymt sugen på kakor! Hade ingenting hemma så fick mig ett ryck att baka! Och det blev muffins! :D
Vanliga ljusa med vaniljsmak, chokladmuffins och även tigermuffins, (ljus och mörk smet som blandas.) Och dem blev riktigt goda! Har visserligen bara smakat på tigermuffinsarna. Men de andra borde va goda dem med. Hehe :)

Bilden e från internet. Har inte fotat mina egna.  ^^


Onsdag!

Sitter och lyssnar på Agnes nya låt. Haha, tycker den är helskön!
Skrev precis in alla räkningarna på internetbanken också så dras det när pengarna kommer in. Slipper jag tänka på det sen. Blev ingen hög lön denna månaden, blev inte mycket jobbat förra månaden. Men iaf något. Gör jag inte massa onödiga inköp osv så kan jag nog ha en slant hela oktober! :P Hehe!  Dags att ta tummen ur och gå till arbetsförmedlingen så man kan få fast jobb, kunna söka lägenhet och sedan äntligen få en egen lya. Det är sjukt mycket ansvar med egen lya, dyrt är det också. Men jag vill ha något eget nu! Nåt som är mitt, där jag bestämmer, där jag får inreda. Ni som känner mig vet också den största anledningen till varför jag vill flytta. Men men, var sak har sin tid, de gäller bara att ta tag i det och få det hända! ^^

Nu ska jag snart dammsuga tänkte jag. Sedan ta mig en dusch och på med myskläderna igen. Ska sedan packa lite smått också och förbereda inför imorn.
Ska även ändra läge på min säng. För ena benet har gått sönder, (tack vare Maria!) , haha. Så benet viker sig imellanåt. Så kan likagärna sätta den sidan av sängen in mot vägen så inte sängen en dag viker sig och jag åker ner i golvet! Haha :P jaja.. har ju lite grann att syssla med iaf. Ikväll blir det väl att glo på Idol igen. haha :)

 Såhär ser man ut varje morgon nu. Snygg friss va? Haha! ^^

On and on!

Har fastnat för Agnes nya låt. Jag gillar inte henne annars men denna e riktigt skön faktiskt! :)


Sjuk ?

Typiskt!! Ska jag bli sjuk nu!!? Nyser och snorar som fan. Känner mig varm. Har nog åkt på mig en förkylning! Det var de sista jag ville nu!! Jävla skit! Jaja, det blir nässprej, ipren och té idag! Hoppas det hjälper! Ska käka vitlök med, det sägs hjälpa lite mot förkylning!

Saknar!


Ett förkläde!

Det är vad jag önskar mig i julklapp! Haha :D Jag hatar när man står och steker något och det skvätter på en. Får fettfläckar på kläderna som är skitsvåra att få bort! Eller när man bakar och kladdar med smeten osv. Bra med ett förkläde lixom! :D ^^ Haha..

Idag blev det kyckling, ris, sås och sallad till middag! De va riktigt gott! :D
Är hur trött som helst nu efter simningen och det. Skulle kunna somna sittandes här framför datorn, så ikväll blir det lugnt, riktigt lungt! Tänkte kolla på Idol, och sen kommer det nån svensk film på ettan som jag tänkte se på. Får se om det är något att ha. :)
Imorn ska jag tvätta lite och packa. Ska ev. till stan och kolla nån tatuerare osv.

Brev från doktorn!

Skrev tidigare i något inlägg efter min operation att doktorn tog en vävnadsanalys på mina halsmandlar för att dem va så stora, gropiga, rent ut sagt vidriga! Haha. Så hon skickade dem på analys för säkerhetsskull. Och sa att de kunde ta 5-6 veckor innan hon får svar och att hon då skicka papper hem om detta. Så idag fick jag brev hem där de stod att allt va som de skulle. Att de inte kunde hitta något som var anmärkningsvärt! :D Så jag har lixom ingenting att oroa mig över! Och det känns ju riktigt skönt!! De skrev också att de hoppas jag mår bra efter min operation. Snällt ju :)  Och jag mår jättebra, prima ballerina lixom! Haha :D Allt har flytit på bra. Jag trodde jag skulle må jättedåligt i 2 veckor ju. Men jag mådde dåligt i knappt en vecka. Så allt läkte sig bra och så:) Hehe!

Tisdag.

Det gick bra på jobbet igår. Men jag var helt slut efteråt. Hade lite huvudvärk som blev värre. Men tog en ipren (äntligen) så de gick över efter en stund. Har inte ätit ipren på en månad nu. För det innehåller acetylsalisylsyra som inte är bra när man gjort denna halsoperation jag gjort. För acetylsalisylsyra ökar blödningsrisken. Har fått leva på alvedon som jag tycker är värdelöst. Ipren är det enda som tar på mig typ.

Vet inte vad som händer mer idag än att simma osv. Det blir väl lugnt. Laga någon god mat kanske! :)
Imorgon ska jag iaf tvätta lite och packa för på torsdag åker jag! :)

Jaja, nu blir det frukost, yoghurt, k-special flingor och banan! :D Mums!


Simning idag!

Usch va trött jag är nu! Men ska snart äta frukost, packa väskan lite och sedan ska jag faktiskt iväg och simma med Emely.  Ska basta och sola också! :P Så himla skönt. Man känner sig verkligen fräsch efter en bastu och solning. För porerna öppnar sig och finnarna försvinner lite. Haha ^^ Skönt iaf! Man svettas bort alla döda hudcellerna osv ju. Så man blir ju fräschare faktiskt. Haha jaja. Jobbigt att simma men det e skönt efteråt.

Volbeat i december!

Jaaa, fan va kul! :D Nu har jag och Madde bokat biljetter och hotell! Allt är fixat och klart! :) Nu ska vi bara vänta på att det bli december lixom. Haha massa pengar går åt för att se ett band spela nån timme eller så, men det är värt det! Det blir en grymt kul upplevelse lixom. För detta är ju något man aldrig gör annars. :) En helt främmande stad lixom. Ingen av oss har varit i Malmö. Haha Madde är så jävla charmig!! Hon sa; "jag måste skaffa ett skånskt-svenskt lexikon" HAHA ;D Hon förstår inte så mycket av vad dem säger:P Haha så söt! Ska bli ball! :D

Måndag.

Då var det måndag igen. Va  fort det går egentligen! 3 månader kvar av detta året. Snart är det lixom halloween, sen lucia, jul och nyår. Det är ju iofs den mysigaste tiden kvar på året, tycker jag iaf! :) Dagarna går så fort nu tycker jag. Man hinner ju knappt med. Hehe :) Haha får la se hur mycket pengar man har sen när de gäller att köpa alla dessa julklapparna! Det är ju inte bara 2-5 st man ska köpa till direkt. Utan till ca 12-13 personer eller va det nu blir. Fifan! :P Jaja. Tror vi ska fira julafton med båda syrrorna detta året iaf. Hade vart mysigt att fira i syrrans nya hus, det är så mysigt där! :) Får la se..hehe

Jaja, idag snorar jag och nyser stup i kvarten. Men det går väl över snart :P Ska jobba idag, 16-21. Brukar bli de passet som jag får nu. Men det är bättre än ingenting iaf! Får la se om jag får något mer pass tisdag eller onsdag. För sen kan jag inte jobba på några dagar ju..hehe :)

Ska snart ta en dusch så jag vaknar till!

Volbeat!

Jag och Madde ska ev. åka till Malmö i december för att se Volbeat! :D Fan va skoj! Då kommer vi att bo på ett hotell. Dyrt men det är ändå en grej man aldrig gör annars. Så det ska bli kul lixom! En kul upplevelse! :) Hon ska kolla upp hur hon jobbar och så imorn, är de lugnt så bokar vi imorn! :D


En bärbar dator!

Skulle vilja köpa en bärbar dator! En dator som är min egna lixom och som man kan ta med överallt typ, hehe ^^
Finns hur många ställen som helst egentligen där man kan köpa en pc. Finns det någon som kan rekommendera en bra Pc, eller en bra affär , något billigt? Vore tacksamt! :)

Söndag!

Idag blir det lugnt. Precis som igår faktiskt. Bakade scones till frukost igen, hehe det är ju så himla gott!  Det händer inte särskillt mycket idag. Tänkte dammsuga och ta mig en dusch iaf. Sedan kommer det ju lite serier idag som jag följer. Haha.. One tree hill och så är det premiär för Andra Avenyn igen! ^^ Serienörd..haha ^^

Veckan som kommer vet jag inte vad som händer. Iallafall måndag-onsdag. Hehe för på torsdag ska jag till Micke! :):)
Om inte jobbet ringer imorn tänkte jag ta mig till en tatuerare för att kolla upp tatueringen jag vill göra. Pris och tid och vad man ev. kan göra med den för att den ska bli mer egen. Så får väl se :)

Sitter och lyssnar på The Rasmus nya låt , livin' in a world without you. Riktigt bra låt! Jag har den som orginal men även i akustiskt version (hur de nu stavas)..Haha:) http://www.youtube.com/watch?v=4Rvp8t4vinw&feature=related

Saknar dig Micke! Men snart ses vi ju! :) <3

Andra avenyn!

Idag börjar serien igen! Har inte missat ett enda avsnitt och idag börjar det igen, tjoho! Haha, sån nörd är jag. Men gillar serien så de ska bli kul. ^^


Förlust för Frölunda...igen!

Det går inte vidare bra för Frölunda nu i början av elitserien. 3 matcher har spelats och de har varit förlust varje gång. Segt! Idag mötte dem LHC som vann med 2-1. Trög match för Frölundas del men Magnus Kahnberg fick tillslut in ett mål i 3e perioden. Kunde fått in ett andra om pucken kommit liiite högre! Jaja, på måndag blir till Timrå, får väl se hur det går. ^^

Jättemysig kofta!

Jag har fått min kofta från H&M nu. Den kom igår redan , de gick fort! Skulle inte få den försen v 39-40. Mamma va snäll och hämtade ut den åt mig idag! :) Den är verkligen jättemysig! Ett bra köp!  Haha ^^


Bag on you head!

Här ser man hur de byter trummis. Adde tar en paus och låter trummisen Eric Young från Crashdiet spela lite! :)


Hardcore Superstar 19 september Liseberg!

Någon i publiken som har filmat när de körde Dreamin in a casket! :)



Lördag.

Igår runt halv sju sådär åkte jag och Madde in till Lisberg där vi sedan mötte Maria och hennes kompisar. Fick en bra plats några meter från scenen. Såg iaf hur bra som helst. De spelade väl i någon timma och det var grymt! 
Efter spelningen drog jag och Madde till Fokus och köpte lite godis och sedan åkte vi hem till henne. Lyssnade på musik och dansade. Haha så mobbade men vi hade kul iaf! Sen blev jag sugen på att sjunga singstar så det gjorde vi. Och jag vann! Haha :D Madde vann en gång med 2 poäng mer än mig. Haha surt! :P Men men, det var kul. Båda va redigt hesa efteråt. Var väl hemma runt halv två inatt. Tvättade bort sminket osv och la mig i sängen.

Idag känner jag mig lite hängig och seg i hela kroppen. Lite huvudvärk som kommer och går som den vill. Lite förkyld med. Men men, det funkar ändå. Så idag blir det en slappis dag! Tvättar lite! Ska kolla på hockeyn kl fyra med mamma. Idag spelar Frölunda på hemmaplan mot Linköping. Så det ska bli intressant eftersom vi nu fått tillbaka vår Janne som va tränare i LHC förra säsongen. Vi har surroundljud hemma så det känns ju nästan som om att man är där. Haha ^^ Jag hade gärna vart i Scandinavium och kollat men det får bli en annan gång.

Hardcore superstar!

Det va riktigt nice igår! :D Jag sjung hela tiden så jag vart hes på kvällen sen. Är fortfarande hes! Haha, har märkt att jag har jättelätt för att bli hes nu efter min operation. Men det skiter jag i för man kan inte låta bli att sjunga när det är Hcss. :P ^^ De började med låten Wild Boys som fick igång hela publiken! Grymt bra kväll med grymt bra musik! :)


The greatest love of all!

Denna låten är så jävla fin! :)


Uppe med tuppen!

Haha nä inte direkt kanske. Men vaknade tjugo över nio av att Emely ringde. Och sedan kunde jag inte somna om. Låg iofs och drog mig ett tag efter det. Sedan gick jag upp och käkade frukost. Kl är halv ett och jag har redan solat, handlat och hämtat ut min tågbiljett. Snabba ryck! Haha :) Det blev dock ingen simning idag, jag har så fruktansvärt ont i ryggen! =/  Jag som ville känna mig duktig. Haha! Aja, får la simma i helgen eller på måndag eller nåt. Det kommer ju fler tillfällen lixom.

Idag ska jag göra tacos till mig och mamma! Mumma :D Så himla gott! Har handlat hem allt som behövs. Och denna gången glömde jag inte mina majs eller tzatsikin! :D




Och ikväll är det Hardcore Superstar! Äntligen! :) Hehe. Såg dem senast i mars och några dagar efter det så fick jag veta att dem skulle spela på Liseberg i september så det har jag väntat på nu. Ska dit med Madde och några! :)


Wildboys!

Wildboys would be wild, still acting like a child!


Grattis Helene! :)

Kusin Helene ska bli mamma igen! Haha :D Hon har sin ursöta lilla Moa som är helt underbar! :) Och nu väntar hon en liten pojk. Så grattis! Hehe ^^

Trött!

Nu är jag trött efter jobbet! Det har varit lite stressigt idag! Massa extrajobb och krångel! Men men, vi blev klara runt halv nio iaf. Vanligtvis brukar man va klar runt åtta tiden. Men bra samarbete med Emma iaf, hon är duktig som fan! Hehe :)
Nu vet jag inte när jag ska jobba igen, eller jo 12e oktober! Haha ^^ Får la se när dem ringer mig igen. Är ju bara timanställd!

 På jobbet

Nu blir det lugnt iaf, sitta här en stund eller glo tv innan jag deckar! Haha :D

Imorn ska jag och Emely simma igen! Ska simma runt halv elva så får la gå upp lite innan tio och äta något. Ska basta och sola efteråt också! :D Känner mig så fräsch efter det! Och duktig för att jag tatt tag i mig själv nu! Även om jag faller på frestelsen att ta en cola eller så. Men jag tränar ju ändå dagen efter. Hehe :) Ska börja ta detta på allvar nu iaf. Skratta om ni vill, för jag har ju sagt detta förr. Men men, nu är de allvar! Haha ;D ^^

Sen blir det Liseberg och Hardcore Superstar. Som jag har skrivit flera gånger nu i veckan hehe :) Ska bli ball! :)

Torsdag!

Idag är jag riktigt seg!! Har inte alls någon lust att jobba, men har samtidigt inget bättre för mig! Och jag får ju pengar!^^
Ska snart ta mig en dusch så jag vaknar till. Göra mig iordning lite grann. Orkar varken sminka mig eller styla håret. Ska ju bara jobba lixom. Haha, kommer hem ikväll och tvättar bort sminket ändå. Onödigt! :P Jobbar 14-21 idag!
Imorn ska jag va ledig iaf. Hehe, ska träna/simma (?) Och sen på kvällen ska jag ju till Liseberg för att se Hardcore superstar! :D

Onsdag!

Idag ska jag jobba 16-21! Skönt med ett kort pass! :)
Sitter här och dricker vaniljté nu! Mitt absoluta favoritté! :) - Har faktiskt inte så ont idag som jag trodde jag skulle ha efter simningen. Det känns lite i ryggen men inte så farligt ändå! Var väl bra att man stretcha lite igår då! Får la se hur de känns på jobbet iofs, med alla lyft osv! Ska simma på fredag också!

Haha Emely beställde kläder på Halens i början av augusti nångång. Så passade jag på att be henne beställa ett par skor till mig. Sommarskor! Och dem kom inte försen först idag! Haha jag kan ju knappast använda dem nu! Men men, då har jag dem till nästa sommar eller om man åker utomlands. ^^ Men tycker det är segt med dessa långa leverenastiderna!

Ska bara ta det lugnt innan jobbet nu. Får la äta något innan också så jag inte hungrar ihjäl sen. Ska ta med päron och kiwi till jobbet men de räcker ju inte lång väg ^^ Hehe!


Vill man vara fin får man lida pin!

Haha de känns i skulderbladen att jag simmat idag! Haha undra hur de känns imorgon då! Ska jobba imorgon 16-21, så hoppas det inte känns så mycket! :P Ska även jobba på torsdag, 14-21.
Men de va så skönt att simma ändå. Eller ah, när jag väl simmade blev det ju jobbigt men jag fortsatte ändå. Viljan va starkare än kroppen, haha! Ska simma på fredag med. Imorn går det inte, inte torsdag heller. Så får bli på fredag nån gång. Och basta lite och kanske sola! :D Sedan på kvällen är det ju Hardcore Superstar. Hehe! :)

Nästa vecka ska jag åka till Micke! :D Ska bli mysigt!! Och det ska bli riktigt skönt att få komma härifrån lite också!

Hmm, funderade lite över toppen, den kanske blir finare om jag syr in den lite! Så slipper jag krångla med byten/returer osv! Haha ;D Ska testa en gång till och titta lite och se om jag vill ha den eller ej, isåfall måste jag sy in den! På tok för stor och de va ändå storlek M... :O Haha nice! :P^^

Nu är de verkligen höst! Kallt som fan ute! Tar nog fram vantarna snart! Haha ;D Och nu kommer strumpbyxorna/leggins en, de sköna benvärmarna och de snygga stövlarna fram! Nu är de inget med att gå lättklädd längre. Hehe! Undra när de börjar snöa? Haha

Nee, ska nog lägga mig och titta tv en stund och sova sen. Är rätt trött efter simingen. Men på ett skönt sätt! :)

Angelica! :)

Känns så skönt att prata med dig för du förstår precis vad jag menar och tycker. Hur jag tänker och känner lixom! Du om nån vet vad jag pratar om! Och det du säger värmer verkligen! :)  Min tid kommer den med en dag! :) Hehe <3

H&M

Fick min väska, sminkväska och toppen från H&M idag. Koftan kommer om nån vecka.
Hmm, ska skicka tillbaka toppen, den va för stor och dessutom inte så fin som jag trodde. Haha grejen är att ja inte fattar exakt hur man gör. Haha, aja får la fråga nån eller läsa ordentligt..eller asså jag förstår typ hur de går till att skicka tillbaka det. Det är själv betalningen osv sedan som jag undrar över. Jaja, får la se! Skickar tillbaka det imorn! ^^

Kom hem för en stund sen!

Har simmat , bastat och sedan solat! Riktigt skönt! :D Stolt över mig själv! Haha :D

Simmade mer än vad jag trodde att jag skulle orka iaf. För jag är så sjukt otränad och har ingen bra kondis alls! Haha ^^
Men jag kämpade på!! När vi skulle gå ur basängen så va de en jätteskum, äcklig känsla i benen. Kändes hur äckligt som helst! Haha ;D  Vi duschade av oss lite och satte oss sedan i bastun. Helt underbart! La mig ner och höll nästan på att somna! Jag har aldrig gillat att basta innan men idag va det riktigt skönt!
De känns redan nu i kroppen, haha lite träningsvärk redan ? Haha  jaja. Känns de så vet man ju att man har rört sig ! ^^
Ska ev. simma på torsdag eller fredag igen! :)

<3

I'm in love! :)


Simma!



Nu ska jag snart iväg för att möta Emely. Vi ska simma idag! Haha det kommer va jobbigt men kommer kännas gött efteråt!! :) Funderar på att sola också kanske. Får la se :) Är lite snorig och har ont i huvudet känner jag, men hoppas de försvinner med lite frisk luft! ^^

Blev lite grann iaf..

Kom hem för en timme sen eller nåt. Gick in på Gina Tricot och köpte en topp i en varm rosa färg. Har en likadan i vitt! :) Sedan strosade vi upp mot Kungssportplatsen och in på Kungsportspassagen till en liten skoaffär där jag hittade ett par stövlar! Hur billigt som helst! Kostade 250:- Och dem har massa fina skor!! Sedan blev det ett par strumpbyxor på Kappahl! :) Så det blev lite grann iaf!
Haha varför tror folk att jag och Emely är syskon? Så lika är vi väl ändå inte? Haha. Tjejen inne i skoaffären stirrade på oss och sa; "är ni systrar? ni är så himla lika. ögonen osv." Haha jag och Emely bara skratta eftersom att vi hört det så många gånger innan. Men men, vi är bara kompisar :P
Aja, tro det eller ej(!) Men imorgon ska jag simma! Haha, jag kommer dö! Är så sjukt jävla otränad. Alla blir verkligen chockade, typ "Va!! Ska DU simma"... haha påpekar folk att jag är lat eller ? HAHA ;D
Jaja, jag måste börja träna nu, dags att ta tag i mig själv. Kommer bli tufft men men! Värt det! :)

  Dagens inköp!

Davidoff cool water!

Nu har jag gjort iordning mig. Haha kl 4 på dagen, känns lite smått onödigt och "sent" på nåt sätt!  Men men, ska in till stan en stund med Emely. Roligare är gå där 2-3 timmar än att bara sitta hemma och glo. Får la se om man shoppar något. Är ute efter mysiga koftor, men de flesta är i sådant matrial som kliar och sticks. Klarar inte av sånt! Får panik! Haha :P

Sitter och sniffar på mig själv, HAHA jag är knäpp! Men jag älskar min nya parfym helt enkelt! ^^

Small talk !



Den är verkligen jättebra!! :) Håret fick mer glans och det gick även snabbare att föna och platta det nu. Känns mjukt och lent! Jag rekommenderar verkligen denna produkt för de som fönar och plattar sitt hår ofta! Finns i frisörsalonger och i såna butiker som säljer frisörprodukter. Kostar 229:- Den är väldrigt dryg så den räcker länge!

Scones!

Idag bakade jag scones till frukost! Och det var riktigt gott! :) Längsen jag gjorde det så va grymt sugen på det.
Ska inte göra något speciellt idag, men ska iaf ta en dusch så jag känner mig piggare och fräschare! Hehe :)
Ska väl försöka kolla med grannen om de kan skriva ut en bild åt mig på tatueringen. Vi har nämligen ingen skrivare. Eller jo, men den står i källaren nånstans bland all jävla skit! Haha, dessutom har la färgen torkat! Tänkte ta mig in till stan imorn eller nån dag i veckan för att kolla pris osv på tatueringen.
Hmm, har lite ont i halsen sen hockeyn. De var nog inte så bra att hejja med sådär, för jag blev väldigt hes efteråt. För mycket ansträngning antagligen! Aja, får la se om lite té kan göra någon nytta.

Haha stackars Madde.. Hissen i hennes trappuppgång är ju värdelös! Stannar flera gånger och det är ofta problem med den. Idag fastnade hon i hissen. Satt där över en halvtimme innan de kom någon och släppte ut henne. Fyfan, jag hade fått panik!! Luften blir ju sämre och sämre ju längre man sitter där lixom. Aja, nu är hon ute iaf! :P Hehe

Aja, ska titta på Ellen nu och sedan duscha! :) ^^

Ny desing!

Ändrade desginen lite idag. Är inte helt nöjd för jag vill ha en mer personlig desing. Men jag orkar inte dra hem photoshop osv för att få en riktigt snygg. Så denna får funka tillsvidare! ^^ Hehe. Körde på lila färg nu!

Jaja, nu blir de sängen! Godnatt!

Så trött!

Är så himla trött idag! Helt jävla utslagen! Fick ingen sömn alls inatt. Somnade runt 5 imorse, vaknade till halv sju. Sjukanmälde mig och lyckades väl somna runt åtta igen. Sov fram till halv ett ungefär. Men är helt utslagen. Ont i magen. Ingen kraft i kroppen och en liten seg huvudvärk. Blääh, sicket gnäll, haha! :) ^^ Hoppas jag somnar bättre inatt iaf. Borde jag göra eftersom att jag är så trött.

- Tror mitt paket från H&M kommer imorgon. Dagens höjdpunkt? Haha, vet inget annat speciellt som händer faktiskt.

Aja, blir väl att jag somnar tidigt ikväll.

Lördag.

Dagen började med att jag och Madde åkte in till stan och kollade runt lite. Sedan mötte vi Emely. Gick runt lite istan innan vi skulle bege oss till Scandinavium för att möta Anna :) Jag köpte inte så mycket som jag ville igår. Hehe.. men det blev iaf en ny sjal, två par örhängen och ett jättebra värmeskydd från frisörsalgongen Hair and face, där jag klipper mig!
Det är en 3 in 1 produkt. Den heter Small talk! - 3 produkter i 1. Leave-in balsam, styling och finish produkt och värmeskyddande effekt. Denna produkt vårdar och ger fukt, sväller hårstrået för att det ska bli tjockare och fylligare.

 

Runt kvart över tre mötte vi upp Anna. Gick in i Scandinavium och satte oss. De va uppvärmning bland hockeylagen och sedan va de artistunderhållning med han Adam Tensta eller va han heter :P Och två tjejer som sjung Abba låtar.
Sen satte matchen igår. Klacken höll på som vanligt och vi sjung med. Dumt gjort. Blev förbannat hes och har ont i halsen idag. Men ska dricka lite té och hoppas de går över. Matchen slutade med att Malmö vann. Haha fast det va ju ingen riktigt match egentligen. Bara uppvärmning för elitserien som startar imorgon! :)
Efter hockeyn gick vi till Jensens Bofhus och åt , så himla gott! :) Sen efter det åkte jag med Madde hem och kollade på Hipp Hipp Hora bara för skojs skull. Haha, "tänk att det är en ketshup flaska, och att du vill få ut ketshupen".. AJ som fan! ^^ Haha..:P Kul dag iaf! :) Just ja, de va två jättesöta, småtjocka barn som sprang inne i arenan igår. Haha så jävla söta. Kunde väl vara 2-3 år eller nåt. hehe :) jag och Anna satt och kollade mer på dem än på matchen. Haha!:)

Inatt kunde jag inte sova ett skit. Hade kramp i magen och mådde sjukt illa. Spydde och fick absolut ingen sömn. Så det blev till att sjukanmäla mig. Har lite ont i magen fortfarande. Har ingen aning om vad det är. Antagligen nåt jag åt igår..vettefan. Så jävla surt, för idag hade de vart bra pengar eftersom jag skulle jobba 9-20 lixom. Men men, kan inte jobba om jag mår dåligt lixom.  =/

Fast nu börjar det bli bättre iaf. Ska dricka té och ta det lugnt idag!

All That I'm Living For !

Evanescence - All That I'm Living For , riktigt bra låt !

Hasade mig ur sängen halv elva idag. Ville verkligen inte gå upp :P Haha.
Käkade frukost och tog mig en dusch. Så nu ska jag snart göra mig iordning för dagen. Jag och Madde ska in till stan runt ett. Madde va ute igår :P Hehe så jävla skön är hon! Skickade sms om en snygg bartender , haha :D  Undra hur det gick ;)
Sedan möter vi upp Anna och Emely istan mellan två och tre. Det ska bli kul att se lite hockey, för sist va det ju i mars nångång. De har tydligen gått över 8000 biljetter till Fans Day så det blir ju lite folk iaf! Det är ju ändå gratis lixom!

Jaja, får la se hur dagen blir. Lär väl skriva om det ikväll. Hehe :)

Dags för en ny tattoo!

Ska ta mig till en tatuerare nån dag och kolla lite vad de har för priser osv. Har hittat en tatuering som jag vill göra. Ska se om tatueraren kan göra den lite mer som min egen. Så den inte e likadan som på bilden jag kommer visa. Hehe, alltså inte göra den exakt likadan. Får la se vad de finns för idéer.

God kväll!

Sitter här nu och lyssnar på Evanescence. Så jävla bra! :) Gör inte så mycket annat nu. Är rätt seg efter jobbet. Fick springa som en jojjo framochtillbaka överallt. Madde frågade om jag ville med ut men har ingen lust med det alls. Vågar dessutom inte dricka än pga min operation. Har ingen aning om hur såret har läkt sig eller så heller. Visserligen äter jag precis som vanligt igen. Så borde väl gå bra. Men är inte sugen på det ändå. Hehe :)

Imorn ska jag iaf in till stan och shoppa lite. Får la se vad jag hittar för något. Skulle kunna köpa en hel del men får tänka lite på ekonomin. Det är ändå 2 veckor kvar till lön. Hehe och jag har som sagt beställningar att betala. Efter stan drar vi till Scandinavium på Frölunda Indians fansday. Lite underhållning sen blir det en match mellan Frölunda och Malmö. Lite uppvärmining inför elitserien lixom. ^^ Undra om det är mycket folk ?
Efter det drar vi nog till Jensens bofhus och äter! Det är så gott där!! :D Älskar det! Helt klart favoritresturangen! :) Sen får man la se vad man gör. Ska upp runt halv 8 på söndag morgon. Ska ju jobba 9-20 !

Jaja, ska snart ta bort sminket. Tror jag kommer somna rätt tidigt ikväll kanske. Händer ju inte så mycket idag och det går inte ett skit på tv!

Segt!

Happ, två timmar kvar innan jag börjar jobba. Visserligen går jag halv fyra hemmifrån. Hmm, vad ska man göra då.. Kanske ska fixa något att äta idag så det inte blir filmjölk med flingor på jobbet ^^ Haha!
Stylade precis håret och blev nöjd, börjar kunna detta nu! Haha, och hårsprejen jag köpte häromdan är bra! Får la se om den håller när jag går ut sen. För det lär ju blåsa! ^^
Hmm, vill ha nya skor! Byxor, benvärmare, jacka osv. Jag kan om jag vill men måste samtidigt ha nytt busskort. Och dessutom kommer snart mina grejer ifrån H&M. Sedan Ellos osv. Äsch, de löser sig. Hehe :) Får lön snart också.
Aja, ska till stan imorn iaf så får la se om man hittar nåt.

Vill åka till dig nu. Sitta och mysa i soffan och kolla en film. Och sedan få somna tillsammans! Vore jättemysigt! :)  Nu när det är höst är de ännu mysigare! :) Det mörknar mycket fortare. Det är mysigt att sitta ihopkurade i en soffa, se en film och höra hur regnet smätter mot fönstret!!


Häärliit!

Jobbet ringde nyss och frågade om jag kunde ta ett långpass på söndag. Alltså 9-20. Och det gick jag med på så jag lär va seg på söndag kväll sen. Hehe :) Men men, det blir ju pengar lixom. Och jag har rast i 1½ timme så jag kan sova om jag vill det. Skönt att få jobba och tjäna pengar iaf! För det behövs! :)


Fredag!

Idag ska jag jobba igen. 16-21. Efter jobbet vet jag inte vad som händer. Blir väl lugnt. Ska snart ta en duscha och göra iordning mig lite inför jobbet iaf.
Imorgon ska jag in till stan innan jag ska till Scandinavium. Ska köpa värmeskydd till håret. Efter hockeyn kanske vi drar och käkar något. Emely fråga om jag vill hänga med på bio och se Wallé. Men vettefan om det är värt 100 kr för att se den på bio. Även om den verkar kul lixom :P Vet inte vad som händer i helgen annars iaf. Får la se! Nästa vecka ska jag iaf träffa Angelica och Thindra! :) Ska bli kul! :)
Om en vecka ska jag till Liseberg iaf för att se Hardcore Superstar! :D Så niice! Vore inte helt fel om de kunde köra någon gammal låt också. Som t.ex. Shame eller Honey tongue.  Aja, får la se! ^^

Sitter och lyssnar på Evanescence - you. Den är verkligen jättefin, hennes röst är ju magisk. Hehe :)


You!



Amy Lee. Så jävla vacker!

Sitter och lyssnar på Evanescence - you . Faaan vilken fin låt! Amy's röst e så jävla fin! Evanescence har för övrigt en hel del låtar som är bra! Men har fastnat för denna! Och en annan låt som heter Missing.  Sen finns ju de lite mer kända låtarna också som Bring me to life, My immortal osv. Hehe :)

http://www.youtube.com/watch?v=8eDmYGXHzdQ  Lyssna på låten You här! Så grymt fin!

Resultatet!

Det blev jättebra! Haha :D Fick bort all utväxt och håret har mer glans och är mjukare! :) ^^
Ska fortsätta med Creme Gloss hedanefter! :) ^^ Jag är ju proffs! HAHA ^^

Ska snart äta mat och sedan fixa mina naglar lite. Fransk manikyr. Snyggt nu när jag fått såpass långa naglar! ^^

Micke, jag saknar dig massor!! <3

Amy Macdonald!

Hennes röst är så skön att lyssna på! Hon e grym ju! :) Laddade precis ner hennes album, för har sett henne på tv-reklamen hela tiden så nu va de dags att höra va hon har för låtar. Hon ligger ju 1a på flera lister så blev nyfiken. Och hennes låtar är riktigt bra ju!


Snart dags för resultatet!

Nu sitter jag här med hårfärg i huvudet! Ska bli intressant att se resultatet. Visserligen kör jag alltid på mörkbrun färg. Men denna ska tydligen se mer naturlig och glansigare ut. Så får la se! Luktar gott iaf! Haha :P Man blir lite seg i armarna av att stå och färga håret själv. Slinga efter slinga för att få bort utväxten. Men jag har gjort det ett x antal gånger nu så jag e proffs! Haha! ^^  - Mamma saknar sin blondie säger hon. Men jag kommer antagligen aldrig bli blond igen :P Jag trivs bättre i brunt hår. Och folk säger att jag passar bättre som brunett. Haha! :) Sist jag hade min egna blonda hårfärg va i högstadiet. Sen i nian började jag gå över till mörkare färger. Men sen i gymnasiet mellan 1an och 2an så blev jag blond igen. Sen va de halva blondt och halva brunt. Sen efter det blev det brunt. Och det är brunt som gäller nu. Haha ^^ Verkligen intressant! ^^

Creme gloss!

Tänkte färga mitt hår idag! :) Det är inte särkillt snyggt med utväxten man ligger inne med! :P Har köpt den där Casting creme gloss som jag skrev om häromdagen. Den ska ju tydligen ge mer glans till håret. Så får väl se hur det blir sen!
Tänkte äta lite frukost först.. haha frukost när kl är halv ett. Men det blir så när man inte vill lämna sängen! :P
Idag vet jag inte vad som händer riktigt. Eller ah, jag ska ju färga håret!  Jag skulle egentligen åkt till stan men känner att jag inte riktigt orkar de. Haha, så lat! :P Är egentligen bara ute efter värmeskydd till håret, så det kanske jag kan köpa på lördag innan jag ska till Scandinavium.
Just ja, har lovat mamma att hjälpa henne ikväll. Mamma och pappa har ju husvagn som dem nu ska få sålt. Och den eventuella köparen vill se lite foton på vagnen. Så jag har lovat att följa med och ta fotografier. För jag är den som vet hur man hanterar kameran bäst. Haha! Så det ska jag göra ikväll. Men bortsett det vet jag inte vad som sker. Hehe ska väl titta på Idol kanske..Om jag är hemma då vill säga. ^^

Helt fantastiskt!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603666 Anna Bergendahl som syntes i Idol idag! Asså jag fick verkligen rysningar som höll i sig flera minuter! Sicken jävla otrolig röst!! Går inte hon vidare till de som tävlar sedan är de nåt som är fel. Fast oavsett hur långt hon kommer i Idol så lär hon få skivkontrakt ändå! Helt klart!

Marabou Digestive!



Nu ska jag snart kolla på Idol och sedan American Pie och käka choklad! Kommer inget annat kul att se direkt. Hehe :P Mamma köpte choklad till mig! Hehe mumma :D

Jag vill..

Jag vill ha ett fast jobb, jag vill trivas. Jag vill ha bra ekonomi och jag vill ha egen lägenhet. Jag vill ha en glad familj där alla gillar alla och trivs tillsammans. Jag vill ha en dag utan gnäll och bekymmer. Jag vill känna den där känslan att vi är en familj men jag gör det inte. Jag vill känna kärlek och inte hat. Jag vill höra glada saker och inte massa tråkiga. Jag vill höra något glatt om en person och inte hat. Jag vill känna glädje. Inte besvikelse. Jag önskar att vi vore en sådan familj där alla verkligen älskade alla. Men jag vet inte om det beror på just dig ? Kanske. Antagligen. Det är ju dig vi är så arga på. Jag önskar att du kunde lyssna och tänka på vad du egentligen gör.
- Jag vill ha någon nära. Så nära det bara går. Jag vill känna lycka och värme. Jag vill känna kärlek. Jag vill känna mig behövd och uppskattad. Jag vill känna mig älskad och jag vill älska. Jag vill vara utan bekymmer.
- Jag vill sparka omkring i höstlöven som faller, jag vill kasta löven runt omkring mig och känna glädje. Jag vill lägga mig i snön och göra en ängel. Jag vill vara barn igen, men på helt andra villkor.
- Jag vill se ett barns lycka när de tar sina första steg. Jag vill se ett barns tindrande och fundersamma ögon. Jag vill se dess utveckling och höras dess skratt. Jag vill som gammal bli kallad för mormor/farmor och jag vill då tänka tillbaka på mitt liv och vara glad. Jag vill tänka på hur jag lyckats. Jag vill vara nöjd med mitt liv.


Nu är hösten här!

Känns verkligen så iaf! Vinden är mycket kallare nu, det är inte så varmt överhuvudtaget. Löven börjar falla och det regnar. Typiskt höst. Men jag klagar faktiskt inte. För jag vill ta fram alla goa koftor, halsdukar, mössor och vantar. Vill gå i stövlar och en mysig varm jacka! Underbart! :) Tycker det är mysigt med höst!


God morgon!

Haha har väl vart vaken i en halvtimma knappt. Låg och drog mig länge i sängen idag! Riktigt skönt! Så nu ska jag snart käka lite frukost och sen börja tvätta! Min tvättkorg är knökfull. Annars blir det nog rätt lugnt idag. Har ingenting planerat. Hade dock velat åka in till stan för att köpa värmeskydd men jag har ingen ork. Det är dessutom inte kul att åka själv heller. Kanske kan ta en sväng imorn. Får se :)

Jag har inte läst så mycket om det.. Men varför i helvete vill man försöka skapa ett nytt bigbang ?
Tydligen lyckades dem med sitt experiment och jorden har inte gått under. Tack och lov. Men jag stör mig på dessa forskare som håller på. Låt det vara, eller har ni en dödslängtan kanske? Ha ha! Jag har som sagt inte läst så mycket om det.. ^^

Vid min sida!

Det suger att sova ensam! :( Så trött på det! Vill somna med dig vid min sida och vakna upp och se dina ögon som tittar på mig och dina läppar som sakta skapar ett léende och säger godmorgon!  Men nu vaknar jag, kollar på klockan, gnuggar sig i ögonen och lämnar sängen eller så vänder jag mig om och somnar om igen. Det är lätt värt det att skita i allting och bara åka iväg till dig. För att få somna vid din sida. Vakna upp, lé mot dig och säga godmorgon och sedan lägga mig i din famn! <3


Herr Penis!

1. Jag utför kroppsarbete
2. Jag arbetar på stora djup
3. Jag störtar med huvudet först in i mitt arbete
4. Jag har aldrig ledigt på helgerna
5. Jag får inte betalt för övertid
6. Jag arbetar i en fuktig omgivning
7. Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation
8. Jag arbetar i höga temperaturer
9. Mitt arbete utsätter mig för höga smittorisker

Kära herr penis,
Efter noggrant övervägande av er begäran har förvaltningen kommit till slutsatsen att avslå densamma av följande anledningar:

1. Ni arbetar inte 8 timmar i sträck
2. Ni somnar redan efter kortvarigt arbete
3. Ni följer inte alltid ledningens anvisningar
4. Ni arbetar inte alltid på er anvisade plats
5. Ni tar inget eget initiativ, utan måste sättas under press och bli vänligt behandlad innan ni överhuvudtaget börjar arbeta
6. Er arbetsplats är tämligen smutsig när ni lämnar den
7. Ni följer inte alltid säkerhets föreskrifterna tex. användandet av säkerhetskläder
8. Ni går i pension långt före 65
9. Ni tar aldrig några dubbelskift
10. Ni lämnar ibland er anvisade arbetsplats utan att ha slutfört ert arbete
11. Och som om det inte vore nog, vi har ständigt sett er lämna arbetsplatsen bärandes på två säckar med misstänkt utseende.

MVH Ledningen


Skönhetsprodukter!




Haha, köpte ny hårspray idag! StudioLine Indestructible , den sägs ju vara jättebra på tv reklamen. Får la se om den håller va den lovar. Den lär ju iaf vara bättre än den sprayen jag har nu. För skiten håller inte.
Köpte även hårfärg för det är dags att färga om så utväxten försvinner. Men jag köpte ett annat märke idag än vad jag brukar göra. Casting Cream Gloss. Förhoppsningsvis ser håret mer naturligt ut och med mer glans. Får la se!
Ska in till stan nån dag, kanske imorn. Ska köpa värmeskydd till håret när jag ska föna och platta det. När jag va hos frisören ifredags hade Jill ett jättebra värmeskydd. Så ska se om dem har det eller något annat som är lika bra. Jag använder mig annars av Loréals värmeskydd men den är inte så bra. Jill berättade att Loréalprodukterna som säljs i affärerna är egentligen rena skiten. Hon sa inte så bara för att jag skulle köpa deras grejer. För hon andvände själv sånt innan hon blev frisör och fick veta vad det är för skillnader på det som säljs i affärerna och salongerna. För i Loréalprodukterna som finns i ute i affäerna som t.ex. H&M och stora mataffärer osv, innehåller egentligen bara 10% av Loréals produkt och resten består typ av vatten och andra kemikalier. Så alltså är det inte bra. Loréal har bra produkter. Men borde hellre köpas på salongerna eller i de stora affärerna som finns med frisörprodukterna. För i produkterna som finns i vanliga affärerna innehåller rester av Lorélas "riktiga" produkter. Hehe.. jaja hursomhelst ska jag inte köpa det värmeskyddet igen som finns på Ica eller H&M. ^^

H&M.

Va inne lite på H&M's shoppingsida och köpte lite grann. Det blev en cardigan som jag tyckte såg helmysig ut! En enkel liten sminkväska för den andra e sönder ^^ En brun axelväska. (Jag och mina jävla väskor!) Haha. Och en svart top med spetsmönster upptill. Är medlem i H&M klubb så fick 50% rabatt på valfri vara så det blev den svarta toppen.  Kostar mig alltså 99:- istället för 198:-



Tisdag!

Har precis kommit ur duschen. Ska jobba idag med , 16-21! Gött med kort pass! :) Samma pass på fredag också. De va kul att komma tillbaka och jobba igår. Och att jobba med Anita och syrran är skitkul. Haha :) Min syrra började mobba mig med en gång för min röst som jag fått efter min operation. Hon asgarva och hämtade Anita för att hon skulle höra. Sen Florije. Haha sån mobbning :P Fast det hade jag faktiskt förväntat mig, för hon har lika stor skadeglädje som jag har! :P Hon lär väl garva åt mig ikväll också! ^^ Hehe


Unga mammor!

Att bli mamma som ung är ganska så vanligt nu faktiskt. Jag vet flera st som fått barn idag som inte är mer än 20 år gammal. Grymt att det har sån stark vilja och kraft. Att stå emot alla fördommar och motgångar som kommer är starkt. För i dagens samhälle är det sjukt mycket fördomar. Att tex "barn" ska inte ha barn. (!) Vadå barn!? Nästa alla ungdomar idag har mammor som fick dem när dem va 18-19-20 eller nåt sånt. Innan 25 årsåldern iaf. Dem klarade det hur bra som helst så varför skulle inte dagens ungdomar kunna göra det lika gallant? Jag bara undrar varför det är så mycket fördomar mot unga mammor!! Och jag hatar det där med att man förstör sitt liv om man blir mamma innan man e 25! Som jag sagt innan; hur förstör man sitt liv genom att skapa ett annat??
Mamma är ingen ålder utan det är något man är! - Som ung..(oftast) tänker man; är jag verkligen redo för detta? Är man någonsin redo? Egentligen inte. Det är mycket rädsla bakom hela grejen. Men man blir redo med tiden. Man växer in i rollen under graviditeten lixom. Jag lovar att det finns 30 åringarna som tänker precis likadant, ifall dem är redo. Man tänker på att man måste ha en karriär osv. Att man måste "leva" lite innan man skaffar barn. Vad är det egentligen som säger att man inte kan leva lika mycket när man har barn? Alltså, att skaffa sig en karriär b.l.a kan man göra när barnet e såpass gammalt att de kan gå på dagis. Bara för att man får barn som ung så är inte ens liv "förstört". Man kan fortfarande uppfylla sina drömmar och skaffa sig en karriär. Det enda man inte kan göra som ung mamma är att festa och spendera sina pengar så som alla ungdomar gör.. det är iaf vad dagens ungdomar säger om unga mammor. Hur många mammor finns det inte idag som har barn som faktiskt festar lixom? Ens liv blir inte förstört nånting av att man får barn. Det blir bara bra mycket värdefullare, rikare och bra mycket bättre!! Jag beundrar dagens unga mammor!

Liam!



Saknar dig din lilla busunge! Har inte träffat honom på ett tag. Tråkigt! Får la ändra på detta så han inte glömmer av mig helt och hållet! I december blir han 4 år! Tiden går fort! :)

Änglasyster Angelica!



Angelica - mamma till den underbart söta Thindra!
Jag bara måste få skriva om henne. Hehe :) - Hon är en fantastiskt stark människa som har mött en hel del motgångar men klarat dem allihop! Hon är 19 år gammal och har nu en dotter på 8 månader. Jag beundrar hennes vilja och att hon är såpass stark. Jag vet att det inte är lätt men hon är tuff. Haha känner mig lite löjlig men jag beundrar henne så jävla mycket. Lixom hon blev gravid som 18 åring och folk hade så jävla många fördomar om henne. Att hon förstörde sitt liv och att hon inte kunde göra både det ena och det andra. Och de va tonåringar som festade osv som sa det. De menade på att hon förstör sitt liv genom att bli mamma som 19 åring. Att hon "säger upp" sin ungdom. Lixom, jag förstår inte. Hur kan man förstöra sitt liv genom att skapa ett annat? Det var även vuxna som mena på att hon är allt för ung. Men hallå (!) Det finns hur många mammor som helst nu som blev mamma när dem va 18-19-20 år. Så hur fan kan dem se ner på dagens ungdomar i dessa åldrar som blir mammor? Det är lika tufft att bli mamma som 20 åring som det är som 30 åring. Bortsätt från att man vid 30 antagligen har bättre ekonomi och bostad. Att bli mamma är ändå varenda kvinnas meningen med livet egentligen. Det är så stort och fantastiskt. Att festa och spendera sina pengar på kläder, smink osv, det är ingenting emot vad det är att bli mamma. Det anser jag iaf. Jag är varken gravid eller mamma. Men jag kan tänka mig hur det är. Jag har varit barnvakt åt min systerson och det har varit så himla underbart. Jag älskar det! Ni kan själva läsa i hennes blogg om hur hennes vardag är som ung mamma! :) http://angelyangel.blogg.se 

Jaja, det jag egentligen ville säga att är hon är grym och hon har en urgullig dotter! <3


Bloggdesing!

Jag har fått frågor angående desing på bloggen. Hur man fixar den tabellen för besökare osv.
Jag har tatt hjälp av http://www.designadinblogg.se/ där förklarar dem allt steg för steg och visar även i bilder hur man gör. Scrolla ner lite på sidan och och högersida finns det en rubrik som heter Bloggdesing. Där finns de olika kategorier på saker man kan fixa i sin blogg. För att få den besöksgrejen måste man även skaffa ett slags konto på http://susnet.se/tjanster/ . För att siffrorna ska stämma. Hoppas ni hittar och förstår! :)


Tillbaka till jobbet!

Har inte jobbat sen den 13e augusti!!! Shit.. jag skulle jobba den 21a men var bara där en timme för jag mådde inte bra. Världens huvudvärk och jag hade inga tabletter som inte innehöll acetylsalisylsyra..eller hur de ny stavas! :P Så därför mådde jag inte bra. Så det ska bli kul att få komma tillbaka och jobba igen. Ska jobba imorgon också. Får la se om jag får fler tider. - Börjar kl fyra och jobbar fram till nio. Fem timmar är ju rätt gött ändå! :D
Ska jobba med syrran och Anita så det ska bli kul. Det e ju ändå favoriterna på jobbet. Haha! :P

Jahapp..

Vaknade och allt va som det skulle.. Hmm.. på nått sätt känner jag mig ändå tom. Jag vet inte.. Det går inte att beskriva eller ens förklara. Låter bara dumt kanske med tanke på vad jag vart med om. Eller kanske inte ?.. Jag är väl ändå inte redo nu..eller? Jag vet faktiskt inte. Just nu vet jag ingenting.
Bara att allt är som vanligt.. ^^


<3

Du har inget att oroa dig över! Jag är ärlig mot dig och har absolut ingenting att dölja!! Du betyder så otroligt mycket för mig! Jag vet precis vad du går igenom, vill gärna hjälpa dig om jag kan. Ditt skratt är de härligaste jag någonsin har hört. Dina ögon glittrar som en klar stjärnhimmel och ditt léende kan få vem som helst att smälta. <3
 


Räkna alla stjärnor på himlen, alla sandkorn på stranden, räkna varje våg från havet, varje fallande regndroppe, gångra detta en miljon gånger och du kommer ändå inte att få fram svaret på hur mycket du betyder för mig .


Hmm...

Nää, det är nog ingen fara...Bara inbillning! När jag vaknar imorgon är allt nog bra igen! Om inte redan nu ikväll ?..
Jag vet inte... Återstår att se.

One tree hill!



Äntligen är serien tillbaka med nya avsnitt! Haha sicken tvnörd jag är. Kollar på massa skit ju! Fast enligt mig är det ju bra eftersom att jag kollar på det! ^^ Åh denna serien är ju hur bra som helst! Har sett enda från början ^^ Haha..

Ensam mamma söker!



Ikväll börjar det. Haha tycker faktiskt det är kul att titta på! Förra säsongen va kul! Intressant att se hur en ensamstående mamma lever och att de går hur bra som helst. Bara det att dem är trötta på singellivet och vill ha någon i sitt liv lixom. Tycker hon Johanna verkar ball! haha ;D

- Undra hur det blir när jag får barn ? Hmm...Det är inte dags än men när de väl är det, undra hur de är då ?..Det jag syftar på är ju ifall jag kommer vara ensamstående eller inte.

10 okt!

Beställt en kofta från internet. Men det är inte leverans försen den 10e oktober!! :S Varför tar det så lång tid?


   - Tycker den ser helmysig ut. Kan ha midjeskärp till.

Bloggkoll!



Hehe fixade mig en egen symbol för bloggkoll. Blev väl okej..Kul att testa lite!
Har ändrat lite på min blogg idag också. T.ex. lagt till en klocka, datum, namnsdag och lite annat :) 
Om du läser min blogg och vill följa den lite bättre så tryck på Bloggkoll och bli prenumerant genom att trycka på den blåa symbolen med vitt plustecken! Du kan då följa min blogg lättare! :)

Jobb!



Fan va gött! Dags att börja jobba igen! :) Maria ringde precis och frågade om jag kunde jobba måndag och tisdag 16-21.. skön tid! :) Ska bli skönt att få komma igång igen lite. Har inte jobbat på 3 veckor eller nåt!!

Lite ånger kanske..

Dagen efter man klippt sig och man ska fixa håret själv och det = ett helvete!
Haha jag har nog skaffat mig den jobbigaste frisyren att få lika snygg som frisören typ ^^ Fast lägger jag ner mer energi så går det nog bättre. Men jag inser att det är kort nu iaf! Klippte runt 10-15 cm på längden iaf. Och upptill kan jag styla det så det står rätt upp, så kort är det där typ. ^^ Aja, tur och väl växer ändå håret hyffsat fort. De positiva är att de torra och slitna försvann iaf. Ska bli intressant när jag ska upp tidigt en morgon för att jobba och få se hur frisyren blir för dagen då. Haha, tur att de finns plattång, toffsar, hårspännen och hårsprej typ ^^
Jaja man är aldrig helt nöjd när man klippt sig, alltid något man stör sig på. Men ändå kul med en liten förändring och friskare hår!


Regn, regn och regn!

Jaha, nu har väl det klassiska höstvädret kommit eller ? Visserligen har det regnat halva sommaren också typ. ^^
Och det känns verkligen att det blivit kallare nu också. Snart åker halsduken och vantarna fram! haha, Seriöst, jag frös verkligen igår!
Sitter och lyssnar på hur regnet smätter mot vårat plåttak på balkongen nu. Tur att jag inte ska göra något speciellt idag, slipper gå ut i detta skitväder. Ska städa lite idag. Det behövs dammsugas! Ikväll vet jag inte vad som händer iaf.. Får la se om det dyker upp något. ^^

Haha fick mig ett gott skratt när jag vaknade och tittade mig i spegeln! Klippte mig ju igår. Korta längder upptill och resten av håret e ju i axelhöjd. När jag vakna stod håret åt alla håll och kanter. Hade en liten "tuppkam" typ.. haha ^^
Jaja, undra hur det går att styla det själv nu. Får la se! ^^

Nää, dags att städa!

<3

Du är min största skatt! Du gör mitt hjärta glatt..hiihi <3


Frissan!



Haha ser typ rädd ut.. man ser lite av frisyren iaf! ^^ :)

Ny frisyr = sådär..

Har inte riktigt vant mig vid det. Är halvnöjd. Får la se hur det är när jag ska styla det själv.
Det blev kortare , axelhöjd. Och korta länger upptill..Kör fortfarande på min "rockiga-bus-stil" ^^ Det duger..haha! Det växer ju! Kul att expreimentera och göra lite iaf. Skönt att få bort sånt som var slitet och torrt iaf!

Har städat upp lite på rummet nu, va lite stökigt. hehe.. Dammsuga gör jag imorgon för det är jag för trött för nu.
Kvällen blir lugn för min del. Tänkte se filmen som kommer på femman.. - "Old school"..Får la se om det är nått att ha!

Är fortfarande besviken över helgen. Jag såg verkligen fram emot det. Men det kommer fler tillfällen såklart. Men ändå... =(=( ...Aja får la se vad man hittar på då. Folk verkar så upptagna så vettefan..^^

Nästa lördag är det hockey iaf. Och fredagen därpå (19e) är det ju Hardcore Superstar! :D:D Niice!

Haha älskar att ha rätt! Du sa en halvtimma men nu har det gått över en timme! Haha :P Känner dig duu! ;)  <3

Frisyr?

Ska snart åka in till stan för att klippa mig, men jag är fortfarande inte helt säker på vad jag ska göra med håret!!
Hmm, kortare iaf, det är säkert. Men sen då ? Haha, får la se. Jill kanske har något förslag! :)
Brukar alltid bli nöjd jag klipper mig nu för tiden ändå så det blir nog bra!

Mascaran jag köpte igår, grymt bra! ^^

Uppdaterar sen!

Shopping!

Idag åkte jag och Madde till ullared. Jag hittade typ ingenting! Jättetråkiga kläder lixom och jag var inte nöjd med nått. haha! Blev ett linne! Sen annat småplock. Och lite grejer till mamma. Köpte en ny väska också! :)
Madde handlade lite mer än mig iaf.. hehe. Gjorde Emely en tjänst och köpte klotljus till henne, hoppas dem är bra. Haha skitsamma dem får duga! :P Efter ullared tog vi en sväng in till Kungsmässan och tittade lite. Madde köpte kläder på Gina Tricot och jag köpte nån täckgrej (smink) på H&M..hehe!



- Ett lila festlinne typ.
- Volum Express Lift up Mascara  Maybelline
- 5
pack vita strumpor
- Vitt nagellack
- Rengöringsgel till ansiktet
- Hårspännen
- Halsband



- En brun , enkel väska.

Det blev inte så mycket köpt idag. Jag va rätt så kräsen.. Haha!

Imorn ska jag till frisören kl 11 ! :D Vet dock inte vad jag ska göra med mitt hår än. Lite kortare ska det bli iaf. Får la se! :)
- Nu ska jag snart duscha och sedan kolla på Idol! :)

Simma lugnt!

Happ =(

Helgen blev inte som jag hade tänkt mig iaf. Såg fram emot det för jag saknar dig! ;( men men...

Onsdag!

Denna dagen har vart väldigt lugn! Låg och drog mig i sängen fram till kl 12 idag. Då tvingade jag upp mig själv.
Åt lite frukost och städade upp lite grann på mitt rum. Sedan glodde jag tv en stund. Har även tvättat idag! ^^
- Snart börjar Idol också :P Haha, de bästa är alla auditions, så kul att se folk skämma ut sig! :P Förstår inte att folk som verkligen inte kan sjunga, att de ställer sig framför en kamera i tv och gör det! Pinsamt! De flesta gör det bara på skämt för att få vara med i tv, men de finns dem som verkligen tror att dem kan sjunga och blir helt förkrossade! Haha !
Det ska bli kul att se när det börjar! Jag vet 2 st som är med, men hur långt dem kommit vet jag dock inte, men det återstår ju att se! ^^

Allt är mycket bättre med halsen nu också! Jag kan äta som vanligt. Fast jag undviker hårda och varma saker fortfarande. Annars funkar det fint. Väntar på att sårskorporna ska lossna. Om dem nu inte redan har det ? Haha har känns att de va nått i halsen som irriterade, kanske va en skorpa. Jag vet inte.. De sägs att man ska blöda lite när dem försvinner , vilket det inte har gjort. Hmm, aja jag vet inte. Jag fortsätter med ljummen/kall mat ett tag till för säkerhetsskull iaf.
Detta gick mycket bättre än jag trodde faktiskt! Förra veckan onsdag-fredag mådde jag ju pina! Gnällde jättemycket och var hungrig hela tiden! Tänkte hela tiden att det inte var vart att operera mig och att jag hellre hade haft kvar mina mandlar så jag kunde äta! Haha :D Men men, allt e fint nu iaf! Och jag hoppas det fortsätter såhär!

Imorn blir det en tripp till ullared med Madde och Emely. Ska bli skoj! Ska bränna ut en cd med Volbeat som vi kan ha i bilen. Hehe :D Dem är ju så jävla bra. Får la se vad man hittar att köpa också. Ska främst kolla på kläder! Ev. skor och jacka också. Som vanligt lär jah fastna på väskavdelningen också. Haha =)

Hur helgen blir det återstår att se! :)

Simma lugnt!

Om man ändå hade massa pengar!!

Satt och tittade lite på www.asos.com . Dem har hur mycket fina kläder som helst! Jag vill ha massa kläder därifrån! Men har inte direkt dem pengarna faktiskt. Hittade två klänningar jag tyckte va nice. Iofs hittade jag en hel del som va nice!

 Denna kostar  328.13 :-  Riktigt fin!

 Denna kostar 669.38 :-    Så jävla snygg!

Vill verkligen ha! :P Haha

Bandit rock! 140,8

Fan va nice att vi har fått den radiokanalen till Göteborg nu! :) Rock är ju helt klart den bästa musiken! ;)
Och nu är det inte långt kvar tills den 19e då jag ska se Hardcore Superstar för 5  gången! :P

 
Haha Jocke Berg från Hardcore Superstar. Bilden är från deras musikvideo Shame!

Ny frisyr ?

Jag är jättesugen på att klippa mig nu! Kort också! Haha fast som vanligt är det så att jag isåfall kommer klippa av en bra bit på håret..Men jag är så trött på mitt hår..Så tråkigt! Vill göra något nytt! Och det lär bli att man ångrar sig när man dagen efter ska styla håret själv. Haha men de duger! :P Tänkte något i axelhöjd kanske. Får se!
Micke därimot gillar inte min klippidé har jag märkt! Haha :P Men det är mitt hår och skiten växer ju ut igen! :P

Jaja, får la se! Något vill jag göra iaf, för nu är jag trött på det. Så tråkigt! ^^

Simma lugnt!

Det blir en kostnad på 800 kr!

HAHAHA måste ju berätta om det som hände igår! Haha  så jävla kul! :P
Jag mötte Anna och hennes kille Jarmo istan. Så skulle vi gå till Siba för att Anna skulle hämta sin digitalkamera!
Först och främst tog det 10000 år innan det blev hennes tur , men men. Hon gick fram och lämnade sina papper osv och sa att hon va så glad över att få tillbaka sin kamera osv. Haha och så kommer killen i kassan tillbaka med hennes kamera och några papper och säger till Anna...
- Ja detta blir en kostnad på 800 kr då ja...
Och Anna tappade hakan totalt och sa  ; VA!!??
Hahahah sån jävla rolig reaktion! Och killen i kassan kunde verkligen inte hålla sig för skratt heller.
Och Anna står där och säger  "Haha, det va kul.. jag som inte ens har 50 öre. Du får dagens ris du" Haha..
Du är för härlig du Anna :D Jävligt kul reaktion iaf! :P

Tack för armbandet gumman! :) <3

Nu har det gått en vecka

Nu har det gått en vecka sen jag opererade mig! :) Förra veckan mådde jag piss! Kunde knappt äta nånting alls, och knappt dricka. Men nu sen i fredags så har det blivit bättre för varje dag som går! :D
Jag är nog inte lika försiktig som alla andra som gjort denna operationen som tex lever på soppa och glass i 2 veckor. Jag får faktiskt i mig riktigt mat! haha :D fast ljummen/kall såklart.. ^^
Väntar bara på att sårskorporna ska släppa nu, fast det e jag faktiskt rädd för. Hoppas det inte blir jobbigt eller så efteråt igen. Eller att jag börjar blöda jättemycket! Uscha! ^^ Får la se!

Sitter och äter yoghurt nu - hallon/melon smak! ^^
Lyssnar på Volbeat och njuter! Haha, har verkligen fastnat för deras nya album nu! Alla låtar är ju bra! ;D ^^

Hmm idag händer la inte så mycket. Tänkte tvätta lite och sen följa med mamma till affären och handla lite. hehe :)  Ska nog hämta ut biljetterna till Fansday också. Så är det gjort! =)

Haha, imorn börjar en ny säsong av idol..Ska bli intressant! Jag vet 2 st som sökte och kom vidare så det ska bli intressant att få se dem. Om man nu får de..hmm ? Haha :P

Jaja, simma lugnt!

Hoppas! :D

Ooh, kanske på lördag!! Jag hoppas!!! :) <3

Volbeat!

Har fått upp öronen för ett nytt band idag! Haha ..Var inne i skivaffären Rocks och hörde dem. Volbeat.
Deras nya album släpptes idag!  Volbeat - Guitar Gangsters & Cadillac Blood.
Mycket bra !
;D Så nu har jag laddat ner deras album och lyssnar för fullt, massa bra ju!

Simma lugnt!

Davidoff Cool Water!

Nu är den min! Köpte parfymen idag! ;D Men jesus va dyrt det är med parfym egentligen! Lixom 50 ml för 490:- Det är dyra droppar! Haha, och jag tänker inte låna ut den! :P Den luktar så himla gott! :)

 Davidoff Cool Water Woman - 489:- 50 ml.

- Jag testade klänningen på Gina Tricot också. Den är fin men jag gillade inte själva modellen riktigt. Jobbig att få på sig och få den att sitta rätt. Haha ^^ Så där sparade jag dem pengarna!

- Det går frammåt med halsen också! Kan äta bättre för varje dag som går. Är dock alltid rädd efteråt att såret ska spricka eller nåt :P Haha. Men men, än sålänge har inget hänt. *Ta i trä*...

- Bokade biljetter till Frölunda Fansday 13e september nu också. Haha det kostar ju bara 10 kr och man får se A-laget spela mot Malmö. Haha och Malmö är inte ens med i elitserien :P
Minns en match för 2-3 årsen eller nåt när Frölunda mötte Malmö. Haha Malmö har ju rena huliganklacken! Hahah, dem ville ses i pausen och bråka. Suck! :P ^^  Så det blir jag, Anna, Madde och Emely som ska gå iaf vad jag vet nu :)  Ska bli skoj!

Aja, nu blir resten av kvällen lugn iaf. Blir väl att glo på tv. Och äta något! Hungrig nu!!
- På torsdag ska jag och Madde till Ullared och shoppa lite :) Nice!

Simma lugnt!

  • Startsida