Kitchen with love.

Fick upp gardiner i söndags. Nu känns det mer som ett hem och mysigare blev det! :) Hemmet börjar sakta men säkert bli klart och jag trivs som fisken i vattnet!

Idag har vi fått vår säng så inatt kommer jag sova som ett barn! :)


Nov. 11, 2012

Flytten gick bra i fredags! Satte igång vid elva på förmiddan och hade lastat in allt i den nya lägenheten runt två tiden :) Sen packade vi upp och fixade iordning fram till tolv på kvällen. Fick iordning en hel del men har lite smått kvar att göra. Ska sätta upp saker osv på väggarna idag.

Sitter på jobbet nu men slutar om en halvtimme. Ska handla med mamma & pappa då och sen fixa i hemmet. Ikväll blir det familjemiddag och farsdagfirande! :) <3

Lite bilder från nya lägenheten! :)


Fullt ös medvetslös!

Det har varit full rulle i dagarna nu!

Har blandat jobb med nöje med vänner och renovering, städ och packning! Har även shoppat lite till lägenheten såsom byrå, soffbord och lite nödvändigt som behövdes!

Imorn flyttar vi! Så nu är det kaos här hemma med flyttlådor, säckar osv! Man har mer saker än vad man tror! Men men, ska bli kul att fixa iordning och så sen :)

Ska ta en dusch och sen sova. Är helt slut i kropp och huvud nu!


Fredag

Nu vär yttligare en vecka förbi. Har jobbat och så var jag och shoppa i Ullared i onsdags med Madde och Emely. Köpte lampor, gardiner, kläder och lite smått och gott till den nya lägenheten! :) Om en vecka så flyttar vi!
 
Lägenheten blev aldrig klar förra helgen, tog längre tid än vad vi trodde, men vi ska dit imorn och förhoppningsvis blir det klart denna helgen! Sen måste det städas då det är slipdamm osv nästintill överallt! Nästa vecka ska även vår soffa komma som vi köpt på Chilli. Ska bli kul att få fixa iordning allting sedan! :)
 
Sitter och fixar lite filmer nu som vi kan se ikväll då Anna och Jarmo kommer hit! :)  Så innan dess måste jag duscha och fixa lite.    Trevlig kväll!

  • Startsida