New.

Har uppdaterat balkongen med mattor & krukor! Nu ska vi bara köpa blommor. Ser fram emot mysiga sommarkvällar!


People like us.

Har hämtat ut mitt paket nu, ska hem och kika lite och sedan ta en dusch! :) Ska iväg till en vän ikväll för att äta thaimat och kolla fotboll tillsammans. Ska bli skoj! :) Dock mindre kul med fotboll men man får ju ställa upp, ha ha.
 
 

Babyshower.

Igår hade vi babyshower för Anna som om en månad kommer få sin lilla prins! :)
 
Vi överraskade henne rejält då hon trodde att hon kom dit för att vara barnvakt! Vi åt jättegod mat & glass. Gjorde gipsavgjutning av hennes fina mage och så fick alla skriva ner gissningar om när han tittar ut, längd & vikt osv. Gjorde även "känsloarmband" som Anna kan ha när det blir kämpigt och jobbigt det sista nu. En liten påminnelse på allt det fina och på vilket stöd hon har! :) Jag gav henne en babysitter som verkar vara jättebra. Den ska bland annat stimulera motorik & balans, och aktivera känsel & hörsel.
 
Hade en jättemysig & rolig kväll tillsammans! Och jag längtar tills den dagen det blir min tur.
 
 

Lördag.

Nu var det ett tag sedan igen.
Har i princip bara jobbat. Men har även hunnit njuta lite av vädret som har kommit och så har jag såklart umgåtts med vänner & familj.  Vi köpte utemöbler till balkongen för någon vecka sedan, är supernöjda! Ska köpa lite blommor nu i dagarna tänkte vi.
 
Idag fyller min farmor 90 år! Förra lördagen hade vi kalas för henne hela släkten. Åt jättegod smörgåstårta & marsipantårta! Jättekul att träffa min släkt igen!
 
Jobbar fram till tre idag, sen ska jag hämta ut ett paket med lite inredning som vi har skickat efter! Kul att göra om & förnya lite! :)
 
Trevlig lördag!
 

May. 04, 2013

Igår var vi på en asiatisk restaurang ett gäng för att fira mig :) Det var jättegod mat och mysig stämning. Hade en jätteroligkväll! Servitrisen vi hade var jättesöt och go. Hon kom in med glass till mig från henne, hon ville säga grattis! Jättegulligt! :) Lakritsglass & hallonglass, fantastiskt god!

Var hemma runt två inatt och sov som en gris till elva imorse. Om några timmar ska vi iväg till en vän på inflyttningsfest.


  • Startsida