Shoppa lite smått igår :)

foto0053 (MMS)

Shoppa lite smått igår :)


Måndag

Det känns som om att sommaren har kommit! För nån vecka sen var det snö och man gick runt i varma kläder. Nu vet man knappt vad man ska ta på sig för att inte svettas ihjäl. Det blev en ny årstid över en natt typ.  Men men, gött är det! :)   Fast man är aldrig nöjd ändå. På vintern gnäller man över kylan och vill ha sommar, och på sommar gnäller man över värmen och vill ha snö. Ha ha :)

Har jobbat och slappat i veckan. Firat lite påsk också. I fredags var vi hemma hos Anna och Jarmo ett gäng. Grillade och hade trevligt.  Dem har flyttat nu, jättefin lägehet! :)

Sitter i solen och gottar mig nu. Tar dock mina pauser och går in för det är som en bastu på vår baksida. Hade vart intressant att sätta upp en termometer för att se hur varmt det är där. Gissar på runt 30 grader! :)

Ska roa några timmar i tvättstugan snart också. 

Trevlig måndag!

Påskharen har varit här! :) tack älskling! <3

foto0050 (MMS)

Påskharen har varit här! :) tack älskling! <3


Grymt nöjd med mitt nya duschdrapperi!

foto0048 (MMS)

Grymt nöjd med mitt nya duschdrapperi!


Mumsig frukost :)

foto0044 (MMS)

Mumsig frukost :)


Vilket underbart väder det är idag! Surt a...

foto0042 (MMS)

Vilket underbart väder det är idag! Surt att man ska jobba kväll idag. Men men, pengar! Igår grillade vi hos Madde. Det blev gott kött och grillad fetaost och sallad. Mumma! :) Snart dags att ge sig iväg. Trevlig måndag!


Snitzel, klyftpotatis, beaneisesås. Mums! :)

foto0041 (MMS)

Snitzel, klyftpotatis, beaneisesås. Mums! :)


Helt okej. Inte hört så mycket av dem inna...

foto0040 (MMS)

Helt okej. Inte hört så mycket av dem innan. Först ut var Crash diet. Grym stämning!


Redo!

Snart är det dags!! :D


Hardcore Superstar!

Äntligen är det fredag!!! :)

Har längtat efter denna dagen i ett halvår nu! Dock köptes inte biljetten försen i januari men jag har ju vetat om spelningen sen augusti.



Håller på att städa lite här hemma. Dunkar Hardcore i bakgrunden och njuter. Inte många timmar kvar nu!

Ska sätta fart med städningen nu och sedan blir det en makeover innan Madde o co kommer hit! :)

Trevlig fredag!


Måndag

Nu funkar internet igen. Det var tydligen problem med hela nätet och inte bara mitt mobila. Men det är iallafall uppsagt och upphör i juli.  Vi har fixat bredband via Comhem nu som kommer i veckan. Hoppas det är bra och funkar utan problem, då kan jag ju se mina serier på tvn, ha ha :)

I fredags köpte ju Andreas ny tvbänk som blev riktigt snygg. Rummet fick verkligen ett lyft. Bild kommer!  

I lördags jobbade jag 6.45-15.30 och sen åkte jag till pappa och hämtade lite utemöbler. Är ju gött att ha det nu när våren och värmen har kommit! :)   På kvällen mös jag och Andreas till det med fläskfilé och potatisgratäng och sen så kom Anna och Jarmo hit! :) Spelade kort och tjötade, trevligt!

Igår jobbade jag 14-21, en jäkla hektisk dag vart det faktiskt. Vi hade verkligen fullt upp hela tiden. Så igår när jag kom hem vart jag helt slut och har sovit som en gris inatt.  
Idag är jag ledig och tänker inte göra nånting faktiskt. Det blir en dag i soffan med mina serier. Det förtjänar jag efter denna veckan faktiskt! :)  

Ska jobba imorn och på onsdag.   Och på fredag smäller det!! Då är det Hardcore Superstar i Lisebergshallen! Kommer bli grymt!! :) Så taggad!



Nu ska jag kika på Greys anatomy.   Trevlig måndag!

Vårtecken på baksidan! Solen ligger och st...

foto0031 (MMS)

Vårtecken på baksidan! Solen ligger och steker gött också! :) underbart!


Mitt internet funkar inte för tillfället. ...

dsc_0122 (MMS)

Mitt internet funkar inte för tillfället. Det har tydligen haft störningar i två dygn. Jäkla teleSNOR!..har sagt upp det nu iaf, vi ska skaffa riktigt bredband. Jag har ju bara mobilt. Har jobbat hela veckan nu, dock ledig idag :) färgat håret och pysslat lite hemma. Ska snart tvätta också. Andreas är iväg och köper ny tvbänk! Kommer bli snyggt! Visar bild sen. Kvällen blir hyfsat lugn, andreas vänner kommer hit på lite Tacos. Blir en tidig kväll, ska jobba kvart i sju till halv fyra imorn. Nu ska jag fortsätta greja. Trevlig fredag! :)


Tisdag

Var på fotboll igår. Det var en kul upplevelse och stor skillnad när det gäller Ifk's klack och Frölunda's. 
Dock fattade jag inte ett jota men det var ändå kul.  Jag får väl försöka lära mig spelet lite och bli lite mer intresserad för jag skulle vilja gå på fler matcher.  Sen funderar jag även på att ta upp intresset för Frölunda igen. Jag vart ju en hockeynörd 06-08 men sen tappa jag det.  Och nu kommer ju Kahnberg tillbaka! :) 

Idag har jag haft sovmorgon fram till tio. Underbart! Dock hade jag nog kunnat sova hela dagen om jag kunde. Jag har en tuff vecka framför mig nu, men det är bara att bita ihop!   Jobbade i söndags och igår, har idag, onsdag och torsdag, sen är jagledig fredag och så jobbar jag lördag och söndag igen.  Goa pengar! 

Har tatt mig an ett berg av disk och dammsugat och plockat undan lite här hemma, ska snart bege mig till jobbet, jobbar 15-21,15 idag.  

Trevlig tisdag!

Helt slut efter arbetsdagen, full rulle fr...

foto0029 (MMS)

Helt slut efter arbetsdagen, full rulle från början till slut. När jag kom hem så fick jag äntligen tummen ur att rensa bland mina kläder, packa upp osv tack vare andreas :) vi håller nämligen på att fixa garderoben nu! För övrigt har kvällen vart lugn. Ska lägga mig nu, upp kl sex för att jobba till fyra. Sen på kvällen ska jag gå på fotboll! Intressant! :) godnatt!


Lördag

Nu är man sambo! :)  Nu har mitt hjärta flyttat in. Känns mycket bra!

Hade en mysig kväll hos Andreas mamma igår. Åt god mat tillsammans. Pratade och spelade kort! :) 
Idag har vi kört hit Andreas saker och pysslat lite.    Sitter och slappar nu och gör minsta möjliga ungefär.

Ska snart ner till centrum för att äta middag med frugan. (Madde) haha :)  Sen blir det lite lördagsmys hos mig med tv och kortspel.   Dock blir det en hyffsat tidig kväll då jag ska upp och jobba 6:45-15.30 imorgon.

Trevlig lördag!

  • Startsida