Slit inte ihjäl dig, för det tjänar ingenting till!

Har ingen motivation för fem öre. Bara tanken gör att jag får ont i magen. Jag förstår inte varför det är såhär. Varför alla andra får men inte jag. Ska något som var aktuellt för tre årsedan hänga mig i röven hela tiden? Jag kämpar, ställer upp men det är det ingen som ser.   Finns det ingen framtid så säg det!....

Usch, är så besviken och ledsen. Jag borde ha lyssnat på rådet jag fick för fyra årsedan...

Jaja, jag får helt enkelt ligga i och försöka lösa detta. Även fast jag älskar det så kan jag inte förlita mig på det längre. Jag vill känna mig trygg och uppskattad!

Förhoppningsvis ser jag ett ljus i detta mörker på onsdag!

Först brytningsfel..Nu är det suddigt imel...

bild_006 (MMS)

Först brytningsfel..Nu är det suddigt imellanåt.. Blir väl brills på heltid snart.. Tufft att bli gammal :-P


All I wanna do is run

Denna låten e också go! :)   Och ni som inte har hört Lena Ph & Dead by aprils version på Dansa i neon så gör det!



Melodifestivalen

Har verkligen fastnat för Linda Pritchard - alive och Nicke Borg - leaving home. Det blir en tuff final i globen 12e mars. Massa bra låtar! Hoppas på att Linda tar sig till final från andra chansen och att hon blir skickad till tyskland, då har Sverige en möjlighet att komma nån vart i tävlingen!



Köpte dessa på ikea idag. Mycket nöjd! :)

foto0001 (MMS)

Köpte dessa på ikea idag. Mycket nöjd! :)


Beroendeframkallande!!

foto0002 (MMS)

Beroendeframkallande!!


Skamligt!

Haha är detta ett skämt eller!?...jag fick en ny ytterdörr och blev då informerad om att nycklar till underlåset skulle komma 2 veckor senare. 3 veckor senare ringer jag och frågar vart dem är men dem vet inte och skyller på leverantören. Nu har ytterligare 3 veckor gått oc...h jag ringde igen, inget nu heller. Istället säger dem att dem ska komma hit och byta lås så jag får nycklar direkt och slipper då vänta på leverantören. Nu kom nissen hit och skulle byta lås men hade fel verktyg. Latmask som han verkar vara så orkar han inte hämta rätt verktyg, så nu ska jag tydligen få vänta en vecka till!!    Detta är fanimej det slappaste jag vart med om!

Torsdag

Löning idag...härligt!! :)

Har jobbat 7-13 idag, gött pass.  Tog en sväng om Ica på vägen hem och handla lite också. 4 liter sköljmedel för furtio spänn, som hittat! Haha, lycklig hemmafru!

Diskade precis världens disk. Har verkligen inte orkat innan men nu blev det iallafall gjort. Får erkänna att jag saknar diskmaskinen som fanns när jag bodde hemma. Så jäkla slappt att bara ställa ner och trycka på en knapp. Ha ha :)   Samma med tvättmaskin och torktummlaren som dem har hemma, man kunde ju tvätta när man ville. Nu ska man boka tid och springa fram och tillbaka och ha sig. Men något positivt är ju att man slipper ju pröjsa el för det!

Ska snart färga håret. Det får bli brunt ändå. Jag måste göra en avfärgning först om jag vill ha vinrött och jag vill inte utsätta mitt hår för det nu när det börjar bli bra igen. Det kanske blir ett senare projekt för jag är grymt sugen på det!    Ska iallafall färga utväxten för det behövs verkligen! Ful vit utväxt nu som gör att jag ser ut att ha kala fläckar här och där i hövvet när jag sätter upp håret! :P Inte särskillt snyggt!

Kvällen blir annars lugn med serier och film! :) 

Imorgon blir det en sväng till Ikea och på kvällen blir det till att hitta på något med Madde och Emely! :)  


Hårtips!

Jag vill ha en förändring... jag har velat bli blond länge nu men jag har varken tålamod eller pengar till det. Dessutom lär jag nog tappa håret om jag ger mig på det igen!
Istället vill jag nu ha vinrött hår! Så jäkla snyggt! :)  Dock vet jag inte hur jag ska göra..om man måste göra en avfärgning eller inte iochmed att jag har brunt hår. Någon som vet? :)


Har jobbat idag. Gick bra :) Har städat oc...

foto0001 (MMS)

Har jobbat idag. Gick bra :) Har städat och grejat lite hemma också. Nu är det slapp i soffan som gäller! Väntar på att mitt hjärta ska komma! :)


Söndag

Det har varit en mysig och kul helg!

I fredags åkte jag till stan en sväng med Andreas, sen blev det mys hos honom.  Jag och hans mamma bakade piroger som blev jättegoda! Denna gången gjorde vi hälften som små mini calzones! Mumma! :)  På kvällen vart det lets dance och tv.

Igår vid tolv så åkte vi ner till Skåne för att fira Andreas pappa. Trevligt folk och jättegod tårta! :P Maten var väl god den med, dock var det fisk som jag inte äter men det andra satt fint! :)  

Fick allergibesvär som jag trodde jag skulle kunna slippa iochmed att deras hund är just en hund som allergiker kan ha. Jag måste fasen vara extrem!  Får ta tag i läkarn ännu en gång och verkligen få dem att fatta hur allvarligt det är. Så jäkla tråkigt med allergin för jag blir så begränsad. Många i min omgivning har ju djur. 

Idag är man lite seg, sov för det mesta på vägen hem. Finns det något goare än att somna i en bil? :)

Nu blir det en dusch och sedan sängläge!    Plus Solsidan kl åtta! :)

Fick min favoritparfym i alla hjärtans dag...

foto0001 (MMS)

Fick min favoritparfym i alla hjärtans dag present av mitt hjärta! :)


Fredag

Fint väder ute idag!   Jag önskar att snön var borta och att det var lite varmare ute, jag vill använda mina tygskor! Så trött på stövlarna nu! 

Har precis gjort mig iordning och packat klart. Ska snart bege mig in till stan för att strosa runt lite med hjärtat! :)

Trevlig fredag :)

Vampire diaries!

Ikväll börjar det igen! Äntligen! Jag fuskar inte som vissa andra och laddar ner! *Host host* :)
Fasen vilken nörd man är som följer massa serier osv. Men kan trösta mig med att jag inte är den enda!


Torsdag

Det gick bra på jobbet idag. Hade hand om medicinen så jag jobbade inte sådär jättemycket i vården idag, skönt för ryggen! :) 

Efter jobbet tog jag en promenix till gymmet för att sola. Riktigt skönt! Somnade faktiskt i solariumet! :)  Sen jag kom hem så har jag tagit det hyfsat lugnt. Slappat i soffan och så. Pyssla även lite med mina smycken.

I helgen ska vi ner till Skåne för att gå på 50årsfest! Ska bli roligt! :)  Så har packat lite grann nu.

Hoppas jag får min allergimedicin i tid nu bara. Ringde läkarn idag och bad han skicka recept till apoteket, men det skulle tydligen ta två dagar innan jag kunde hämta ut det!  Förstår faktiskt inte varför. För när man är sjuk och söker hjälp och ska få medicin så får man den direkt. Men nu helt plötsligt ska man vänta två dagar. Är det för att jag gör det via telefon och inte går dit?  Dåligt vilket som...ev. imorn eftermiddag kunde jag hämta den! Annars hoppas jag innerligt att jag har den på lördag!

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt framför tvn en stund innan jag ska sova.  Imorn blir det en sväng till stan innan jag ska hem till mitt hjärta! :) <3

Godnatt!

Mumsig lunch! :)

foto0021 (MMS)

Mumsig lunch! :)


Onsdag

Har mått lite dåligt så har inte suttit så mycket vid datorn nu.  

Jobbade kvällen i måndags. Gick väl sisådär då jag fick svinont i svanken och benen igen. Som jag får då och då. Pappa kom och hämtade mig och körde hem mig när jag slutat. När jag kom hem så la jag på soffan och vila, sen kunde jag inte röra mig. Kroppen lixom låste sig och jag kunde inte sätta mig upp. Det gjorde så fruktansvärt ont att jag började störtlipa!  Pratade med Andreas då och kl var elva på kvällen och gullig som han är så åkte han hit! <3   Nog det gulligaste någon gjort för mig! :)

Igår fick jag sjukanmäla mig så jag kunde få vila. Låg på soffan med värmedyna och bara tog det lugnt. Fick värktabletter av Andreas mamma som gjorde mirakel! Jag var mer rörlig och hade inte lika ont. Vissa rörelser gjorde ont och ibland hög det till.   Likadant idag, det är bättre men det gör ont i mellanåt. Ska försöka jobba imorgon. Jobbar bara 7-13 så det är inte så farligt.

Anna kom hit igår också, umgicks lite och tjöta ikapp! :)  Jarmo kom en stund han med, käkade spagge och k-sås tillsammans! Mumma! :) 

Idag har jag också tatt det lugnt, har dock kört tre maskiner tvätt. Packade upp lite kläder..har fortfarande 5 påsar med kläder som jag inte orkat packa upp än, och nu när man kikar lite i dem så är det som att shoppa på nytt! :) 

Ska fortsätta mitt tittande på Tre kronor..ni vet serien som gick på tv4 för ett antal årsedan. Snacka om nostalgi! :)

Trevlig kväll!

Alla hjärtans dag! <3

Jag älskar dig mitt hjärta! Tack för att du är du och för att jag får ta del av ditt liv! Du är underbar! <3


Love you! <3


Söndag

Har haft en mycket mysig och rolig helg! :)

I torsdags testade jag mig på att göra piroger, som enligt Andreas blev jättegoda! :) 

I fredags gick vi ut ett gäng och drack och umgicks. Mycket roligt! :) Fick träffa några av Andreas vänner som var hur goa som helst! :) En mycket bra kväll!

Igår var man rätt så utslagen hela dagen. Köpte hem kinamat och gottade ner oss i soffan rejält och hade en jättemysig kväll jag och mitt hjärta! :) <3

Idag har jag varit hos Annica och testat på produkter från Mary kay så nu är man babylen i ansiktet! Jag vill ha massa av deras produkter men det är rätt så saftiga priser. Dock är produkterna väldigt dryga så man behöver inte ta så mycket så dem räcker ju hur länge som helst.  Vill testa deras produkter för acne, dem ska tydligen vara riktigt bra! Funderar på att själva testa på att bli konsult och sälja deras produkter. Verkar vara riktigt skoj faktiskt! Får se! :)

Nu blir det fortsatt mys. Ska snart titta på Solsidan!  Imorgon jobbar jag 14-21.

Trevlig kväll!

Skål! Captain morgan!

foto0004 (MMS)

Skål! Captain morgan!


Bakat piroger :)

foto0002 (MMS)

Bakat piroger :)


Onsdag

Det har varit en mycket effektiv dag. Har nästintill varit som en duracellkanin! :P

Dock började jag dagen med att försova mig. Skulle börja jobba kvart i sju, och jobbet ringde och väckte mig halv åtta imorse! Tack för sovmorgonen! :) ha ha.   Men när jag kom till jobbet så var det full fart på mig ända tills jag slutade.

När jag kom hem så började jag städa. Har dammat, dammsugat, torkat golven, rensat lite papper osv. Imorgon har jag bokat tvättid 15-19, men har bara två maskiner så behöver inte springa där till kl sju!

Ska jobba 7-13 imorgon, skönt med kort pass. Sen ska jag handla lite smått och sen hem och testa mig på att göra piroger! :) Ska tvätta som sagt,  och så kommer Andreas! :) <3

Har en rolig och mysig helg framför mig nu! :)  På fredag ska vi ut ett gäng och umgås, dricka och ha kul. På lördag ska jag och Andreas fira alla hjärtans dag, det är ju egentligen på måndag men jag jobbar då och tidigt dagen efter. Och på söndag ska jag hem till Annica och få ansiktsbehandling och fika. Trevligt! :)


Trevlig kväll!

Lockar på heltid?

Har börjat locka mitt hår imellannåt och har verkligen fastnat för det!  Hade velat ha det så jämt. Men är inte så sugen på att köra en permanent som sliter på håret. Ett jäkla jobb med sånt hår också! Men fint är det! :)   Få helt enkelt locka håret när jag vill ha de så... mitt hår behöver inte mer slitage nu! :P


Tisdag

Det gick hyffsat bra på jobbet igår, sjukt ont dock så Fatimah fick hjälpa mig en del! <3    När jag kom hem så slöade jag bara i soffan tills jag skulle sova.
Har jobbat idag med, 7-15, lika kämpigt... kanske borde ta mig till läkarn?...När jag beskriver smärtan så säger folk att det är ischias och att man inte kan göra något åt det? hmm...det gör jätteont hela tiden, oavsett om jag går, sitter, böjer mig, eller ligger ner. Blir det värre så får jag ta mig till läkarn och se vad dem säger/gör.  Börja träna kanske.. ja jo, om det gör för ont för att röra sig då?... funderar på att testa pilates eller nåt..

Nu sitter jag bara och tar det lugnt, kollar lite tv. Emely kommer hit sedan, vi ska äta tillsammans och ev ut och gå lite!

Ska lägga mig hyffsat tidigt, ska upp och jobba imorn igen, 6:45-15:30. Sen hoppas jag att mitt hjärta kommer! <3 :)

Trevlig måndag!

Måndag

Trött och har ont. Ischias eller nåt för det sitter i svanken/höften och går ut i hela benet.. härligt!   Avbokade träningen idag. Tänkte ta mig ett bad och bara slappa men så blev man inringd att jobba. Dock är det kul och pengar behövs ju! :)  Så nu gör man någon nytta iallafall! Jobbar 16-21 så det är ju inte så farligt. Ska även jobba imorn och på onsdag!

Ska snart fixa någon mat att ta med till jobbet och så ska jag ta mig en dusch så man vaknar till. Ska passa på att posta lite brev sen också så det blir gjort.

Trevlig måndag!

Söndag

Har haft en mycket lugn och skön helg. Har bara slappat och varit lixom. Underbart! :)

I torsdag tvättade jag ju och sen var det soffläge, likaså fredag fram tills kvällen då jag åkte hem till Andreas! :)  Har kikat flm/tv och myst. Vi har även fått nostalgi då vi har tittat på Tre kronor! Sjukt kul! :)

Kom hem runt halv fem idag och har bara degat i soffan. Har sjukt ont i iscihas eller va det nu är för något.

Imorn får jag se om det blir mer fart i mig. Funderar på att packa upp lite saker. Har ju lite grann kvar.   I veckan blir det annars träning och jobb.

Trevlig kväll!

Torsdag

Igår jobbade jag 6:45-15:30 och när jag kom hem så blev det bara slappt i soffan. Vart helt slut!

Det var riktigt kul och skönt att träna i tisdags men nu gör det dock förbannat ont i benen!  Snacka om träningsvärk! :P

Har jobbat 7-13 idag, mycket kul idag på jobbet! :)   Sen har jag handlat lite och nu har jag vart i tvättstugan också. Ska fixa lite mat snart, klyftpotatis, ugnsrostade grönsaker och kött. Mumma! :)   Blir 3 vändor till till tvättstugan och sen blir det lugnt! :)

Trevlig torsdag!

Helt slut!

Det blev inte så slappt som jag hade tänkt mig. Vid fem fick jag och Madde oss ett ryck och bokade bodypump! :)  Så jag har vart iväg och tränat skiten ur mig (nästintill) och solat! :) Känns riktigt bra!   Lär nog ha en sjuhelvetes träningsvärk imorgon!

Nu är det dock slappt fram tills jag ska sova.  Ska jobba 6:45.15.30 imorgon så får lägga mig hyffsat tidigt.

Godnatt!

Mumsig smoothie gjord på banan, vaniljyogh...

foto0001 (MMS)

Mumsig smoothie gjord på banan, vaniljyoghurt och lättmjölk :)


Tisdag

Hade en riktigt slappisdag i söndags. 
Åkte ner till mamma och pappa för att fira pappa som fyllde år. Fikade med kakor och tårta. Sen runt sex tiden så kom syrran och hennes man dit. Senare kom min faster och hennes familj dit för en snabbvisit! :)  Och sen kom även Madde och Andreas en stund innan vi drog vidare hem till mig och käkade pizza.

Igår var jag iväg och klippte mig. Underbart! Det behövdes verkligen, såg ju ut som ett lejon i huvudet.  Fluffigt, risigt, torrt och slitet.  Klippte av runt 15 cm på längden och tunnade ut det en del.  Köpte med mig ett balsam hem som jag hoppas kan rädda mitt hår!  Behöver en riktig fuktbomb!
Efter frissan handlade jag lite, åkte hem och fixa mat och sen blev det mys med Andreas! :)

Idag har jag jobbat 7-13, mycket kul dag. Har även precis dansat tango med dammsugarn och moppen och städat undan lite. Ska snart diska och sen fixa käk.   Sen blir det fanimej slappt i soffan framför tvn! :P

Trevlig tisdag!

  • Startsida