Nyår

Till nyår blir det svart, silver och blått för min del. Det blir en svart klänning med volanger typ och paljetter. En sminkning som ska gå i blått och silver. Med lösögonfransar för att piffa till det lite extra. Lösnaglar som jag målat och dekorerat själv och smycken som går i silver, vitt och blått som jag också gjort själv!  Kör på lockigt hår med en svart blomma i håret.


Onsdag

Idag har vi flängt hit och dit. Imorse vid sextiden körde vi pappa till jobbet eftersom att vi ville låna bilen. Åkte hem och sov några timmar till, sen vid ett tiden åkte vi till syrran! :) Fikade lite och gosade med barnen. Mysigt! :)
Sen blev det en sväng till Överskottsbolaget för att köpa lite grejer till imorgon. Sen systemet. Nu är vi äntligen hemma igen, har lagat mat, ätit och nu slappar vi. Blir lite mys och film om en stund! :)

Pengarna som fattades på min lön kom in idag! Härligt! Dem behövdes! Men ska ju inte slösa så mycket ändå så jag har pengar nu under januari också.

Imorgon ska vi fira nyår hos Anna och Jarmo. Vi ska laga mat och ha oss några timmar innan gästerna kommer. Men det blir nog bra! :) Ska bli trevligt! God mat, snacks och skumpa! Och ett nytt år! Jisses va tiden går fort!!

Tisdag

Igår var jag och Madde på Allum och kikade runt lite. Köpte inget speciellt men det blev iallafall lösögonfransar till nyår! Glitterspray och tygblomma till håret. Lite fin får man ju vara. Sminkningen ska gå i blått och håret tänkte jag locka! Kommer väl tas bilder som slängs upp sedan! :)

Micke och jag bytte julklappar igår och båda blev riktigt nöjda och glada! Jag fick ett par jättemysiga tofflor och krämer till fötterna, behövs verkligen! Och så fick jag den älskade klockan som jag önskade mig!! :D Tack älskling!!<3



Nu ska vi ner till torget och kika lite och äta pizza tänkte vi. Jag har suktat efter pizza i tre veckor nu!  Måste köpa strumpbyxor till nyår också. Blir nog inte så snyggt med vanliga leggins till min klänning. Får se vad jag hittar!

Sen ikväll ska vi iväg och handla inför nyår med Anna och Jarmo! :)

Måndag

Känns som att jag har fått sova ut idag! :) Härligt!  Dock känner man sig ändå seg!  Började morgonen med att titta på filmen Isprinsessan. Hyffsat bra faktiskt! :)  Sen har jag städat och haft mig lite, Micke kommer ju idag! :)<3

Ska renbädda sängen och sen ta mig en dusch och göra mig iordning. Ska till Allum med Madde vid fyratiden. Kika lite på rean osv. Och äta sallad på Paprika! Mums! Älskar deras sallader!  Sen vid halv åtta ska vi möta upp Micke på centralen. Mysigt!<3

Idag spelar Frölunda - Färjestad på Ullevi, hade vart grymt att se den matchen där. Men jag köpte aldrig någon biljett. Kanske kommer fler chanser, vem vet.

Ha en bra dag! :)


Time to sleep

Nää, dags att gå och lägga sig nu!  Ska upp hyffsat tidigt för att hinna städa osv imorgon. Piffa till mig själv lite också. Sen blir det en sväng till stan med Madde och så ska vi hämta upp Micke på centralen runt halv åtta! :) Imorn äntligen ses vi igen!<3   Så nu ska jag sova så jag får lite skönhetssömn. Ha ha :)

Godnatt!

God kväll

Idag har jag vart hemma hos syrran igen, en extra liten julafton ungefär! :) Fick pengar, behövs ju! :) Anne gillade det jag köpte till barna! Bra det :) Lilleman gillade sin pysselbok med Bilar (filmen) för den började han pyssla med direkt! :) Sen satt vi och spelade spel och prata och hade kul som vanligt! <3



Detta fick Nicholle av mig, en jättego kanin, en söt body där det står "Im a rockstar" på och en slags tavla där man på ena sidan har ett foto och på andra sidan kan man göra hennes hand i gips. Jättefint! :)
Liam fick dem tre första filmerna av Landet för längesedan, lillefot och dem där. Och pysselboken som sagt.

Söndag

Så, nu var bokhyllan såld och borta! Skönt är det. Men nu har jag ingen tvbänk! Haha :) Men pappa ska fixa något att ställa den på sålänge. Ingen idé att köpa ny när man ska flytta. Så nu står det grejer i påsar här och det är kaos i mitt rum. Får fixa det när jag kommer hem ikväll.
Ska fixa iordning mig nu, för om en stund hämtar syrran mig! :)

Trevlig söndag!

God kväll

Det blev inte att jag jobbade idag. Hade så ont i ryggen så hade inte klarat av att lyfta och böjja mig som man gör.   Strosade runt lite smått istan med Anna och Jarmo. Det blev ett läppglans, en foundation, en tröja och Ace ventura filmerna, man fick båda för 59 kr. Då passar man ju på!  Sen åkte jag med dem hem och lagade mat och då kom min faster och mina kusiner. Mycket trevligt! :)  Vi spelade ett bingospel också. Där jag vann! Jisses vilket flyt jag hade! :D Mina blev riktigt sur! haha :)  Vann lite godis och tialotter, varav ena jag vann på. Mina blev ännu surare då, hehe sorry! :)   En mycket rolig och trevlig kväll iallafall! Tack för det! :)<3



Imorgon kommer det en som ska köpa bokhyllan jag la ut på blocket. Så har fått rensa ur tvbänken osv nu. Får panik för vet inte vad jag ska göra av allt! Borde haft flyttkartonger att packa ner allt i med en gång. Men men, löser sig imorgon!

Ska träffa mina syskon imorgon igen. Och lilleman och prinsessan också! :) Ska bli trevligt! Hoppas dem gillar sina julklappar!

Nu ska jag tvätta av sminket, bädda ner mig i sängen och titta tv.   Godnatt!

Lördag

Idag startar julrean!  Ska ta mig en sväng till Allum tänkte jag. Kika lite grann. Får väl se om man hittar något att ta med sig hem. Lär ju vara mycket folk också! Men det får man räkna med. Fick presentkort på Åhlens så kikar nog där inne också.   Sen ska jag jobba 15:30-20 ikväll. Fyra och en halvtimme är ju skönt. Sen blir det bara till att slappa, se på film.  Haha, igår efter jobbet gick jag in på Ica och köpte med mig filmen Bondgården hem. Jäklar va rolig den var! Haha :D Animerat blir man aldrig för gammal för!   Anna, du kommer gilla den skarpt tror jag! :D

Nää, ska äta lite frukost nu och ta mig en dusch. Ha en trevlig lördag och annandag jul! :)


God jul

Jag hade en mycket bra julafton igår!

Började dagen med att jobba 7-14, lite segt men det gick bra ändå. Sen kom Andreas, Maria och hennes kille och hämtade upp mig på jobbet. Kalle Anka och julmat, riktigt gott!! Åt nog en hel del. Ha ha :) Men det hör ju till julen!  Sen var det dags för julklappar och jag fick Lash Stilette mascaran från Maybilline, sägs vara skitbra! :) Sen nagelfilar från Trind som också sägs vara jättebra. Ett jättefint halsband, pengar, presentkort på Åhlens och en kopp till min servis! Tack för detta! :)<3  När jag kom hem fick jag en fin tröja av pappa också!  Och han uppskattade sin julklapp som var en dvd med det bästa från Dagotto (Stefan och Krister)  :)

I helgen ska jag träffa syrrorna igen för att ge julklappar till Lilleman och prinsessan! :)

Ska jobba idag med, 14-21.15. Hade bra gärna velat ligga i sängen hela dagen för jag är verkligen helt slut i kroppen och huvudet. Hade behövt en dag att vila ut och inte göra nånting på! Men men..man blir glad när lönen kommer sen! :)

1½ timme till julafton..

Dags att gå och lägga sig nu. Ska ringa Micke bara och kika lite på tv och sedan sova. Upp runt sex imorgon för att duscha osv. Sminkar mig gör jag på rasten på jobbet. Ha ha :) Allt för att spara tid och få sova lite längre!

Börjar få lite färg på kroppen nu efter bus, hoppas bara jag inte vaknar helt fläckig imorgon!  Då får jag väl ta brunkräm eller nåt, ha ha!

Men men, sov gott allesammans och ha en mycket trevlig julafton! :)  Uppdaterar imorgon kväll igen!



Kardemummakaka!



- 100 g margarin
- 3 dl socker
- 1 ägg
- 1 msk kardemumma
- 5 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 2½ dl mjölk
- 2-3 msk pärlsocker till garnering

Blanda margarin och socker till en smidig smet. (Man ska inte smälta smöret!)
Tillsätt ägget och rör lite till. Häll sedan i mjöl, bakpulver och kardemumman och tillsätt sedan mjölken. Rör tills du får en jämn och fin smet. Smörj och bröa en form och häll sedan i smeten. Häll lite pärlsocker över smeten i formen som garnering. In i ugnen på 175 grader i 45 min.   Ät och njut!  Den blir verkligen kanongod! :)


Depend nr 091

Det står 091 på flaskan men på hemsidan står det 91. Jaja :) Fint nagellack iallafall! Jag brukar aldrig gilla att ha röda naglar, bara på tårna. Men nu har jag hittat en nyans jag trivs i. Lite julfin sådär! :)

God kväll

Har vart runt i stan med Emely idag igen. Hon fick köpt det hon skulle. Och själv blev det en mössa för min del! Skorna jag skulle titta på fanns inte! Så jäkla typiskt! =/
 Håller på att baka kardemummakaka nu! Mums va gott! :) Slänger nog in en bild och recept sedan!
 Tänkte göra mig lite "julfin" och måla naglarna röda och kleta in mig i lite brunutansol. Är jag brun känner jag mig genast fräschare och piggare! Sen blir det väl till att slappa.

Jisses va det snöar ute. Riktigt stora flingor också! :) Kul att man äntligen får en vit julafton igen! Var flera årsen det hände sist. Minus är ju att det blir så halt och det kan ske olyckor. Vilket det hade gjort idag. När jag åkte hem med Emely och Toffe körde vi förbi i en korsning här i Angered och där stod det brandkår, ambulanser osv och så såg vi en uppklippt bil, taket var alltså borta. Fyra, fem ambulansmän satt och försökte väl rädda denna människa som satt i bilen. Fy va hemskt! Dan innan julafton! =/ Undra om människan klara sig eller inte. Usch!

Onsdag

Dan före dan före doppardan.. eller vad säger man? Ha ha :)

God morgon...jisses, vill bara gå och lägga mig!  Men har lite saker att fixa idag, dagen innan julafton! Ska till stan en sväng idag igen! Och idag måste jag verkligen titta på skor! Dem jag har nu börjar det tydligen gå hål i av slitage så det är nog dags! Speciellt nu när det kommit så mycket snö också. Sen ska jag handla lite ingredienser som fattas, tänkte baka kardemummakaka! Mums :D  Så har lite grann att göra idag.
Sen måste jag lägga mig tidigt också, eftersom att jag ska jobba 7-14 imorgon. Sen hem till syrran och titta på Kalle Anka och fira jul! :)

Hörs senare! Ha en trevlig dag!

Julstress

Hoho vad trött jag är! Det värker i fötterna och jag är helt slut. Har vart istan ca 6 timmar idag och velat runt i folkmassan. Fick köpt det jag skulle iallafall. Emely vill att jag följer med imorgon också, har ju iofs inget annat för mig, men får se! :)  Ska slå in lite julklappar snart och sen inta sängläge och glo tv. Helt färdig!

Ringde angående min lön idag och mycket riktigt hade det blivit fel i datorn. Det fattades två dagar där. Och hon fixa det och mailade chefen så nu får jag hoppas på det bästa att dem kommer så fort som möjligt! Dem behövs verkligen! Varenda krona!

Äntligen har jag fått lite mer julkänsla och jag ser faktiskt fram emot julafton! Tack syrran!:)<3
Och tack till Micke och Anna som stöttar mig och är så goa! :)<3

God kväll

Börjar bli trött nu och seg i kroppen. Känns att man har hållt igång idag.  Följde med Annica till torget förut också, hon fixade några julklappar. Fick prata av mig lite också, trevligt! :)

Ska renbädda sängen och lägga mig där snart tänkte jag. Helt slut verkligen. Hade kunnat somnat på stört tror jag!
Imorgon ska jag ringa angående min lön, kanske träna, och så blir det en sväng till stan.

2 dagar kvar sen är det julafton...får la se hur den blir!



Fortsatt trevlig kväll!

För lite pengar...

Fick min lönespec idag och ser att jag får för lite pengar! Det fattas 14 timmar vilket är ca 1400 kr! Och det är viktiga pengar nu denna månaden eftersom man inte har så mycket kvar. Så jag får helt enkelt ringa jobbet imorgon och kolla upp detta och hoppas A fixar detta! Något fel har det ju blivit. För jag har räknat hur många timmar jag gjorde förra månaden och det stämmer som sagt inte. Så jag hoppas det löser sig och att pengarna kommer in fort! Behöver dem nu!  

Flitiga lisa

Har hållt igång bra idag, därför har det inte blivit någon uppdatering försen nu.
Vid tolvtiden var jag nere och tränade och solade med Emely. Pressade mig själv lite grann, så gott jag orkade iallafall. Sen handlade vi lite på Ica och jag gick hem och gjorde mig en sallad med kyckling. Mums! :) Nyttigt också! Men börjar redan bli hungrig igen! Det har bara gått två timmar. Beror det på att man tränat och hållt igång så mycket?
Efter jag ätit satte jag igång med att städa här hemma, dammsuga och damma lite. Har även satt igång en maskin tvätt. Nu är det bara jag som ska bli ren också! Träning + städ, usch! Ha ha :)
Blir någon maskin tvätt till och sedan renbäddning, kommer sova som en gris inatt!



Det är massvis med snö ute nu också, så vi får nog en vit jul trots allt! :)




God kväll

Va skönt det är att koppla av nu! Skönt att veta att jag kan sova hur länge jag vill imorn och att jag inte har någon tid att passa! Känns att jag jobbat fyra kvällar i rad, har nästintill bara sovit och jobbat. Men det blir goa pengar sen!:) Ledig tre dagar nu, sen jobbar jag torsdag-lördag igen.
Sitter och fixar musik på spotify! Najs att man kan få vilken musik man vill. Gillar Fall out boy's version av beat it. Riktigt skön faktiskt!  Lyssna på den!

Ska snart stänga ner och kika lite tv, ringa Micke och sedan sova. Hoppas man får sova hela natten nu!!

Imorgon tänkte jag städa och ev träna, det har ju inte blivit av =/

Godnatt

4e advent


Söndag

Jag är helt färdig! Inte av att jag tränat för det orkade jag inte efter denna natten! Vid tretiden inatt kommer grannen hem med några kompisar och ska ha efterfest eller nåt. Skriker, sätter igång jättehög musik, sjunger, välter möbler osv. Halv fem imorse höjdes musiken och jag blev som galen! Så jävla respektlöst! Vad tänker idioten med egentligen?  Jag ringde vakten men kom dem hit, nej! Som vanligt. Jag är så trött på dem ovanför för dem väsnas jämt!  Kommer verkligen inte sakna dem när jag flyttar! Runt sextiden hände det nåt där uppe för då blev det tyst.  Så jag lyckades väl somna runt halv sju, sju imorse! Jippi! Och jag kan inte sova längre eftersom att jag ska till jobbet om två timmar! =/   Ser jag grannen ska jag säga ifrån! Så jäkla respektlöst!

Ska som sagt jobba idag, 14-21.15. Innan dess tänkte jag äta frukost och duscha.

Ha en trevlig söndag!


Stardust

Det gick bra på jobbet idag! Hyffsat lugnt och inga problem. En kväll till imorn sen får jag slappa i tre dagar! :)

När jag kom hem stod julskinkan färdig och den dök jag på!  Nästan iallafall..måste ju smaka! :) MUMS!

Tittar på filmen Stardust nu, mycket spännande och bra! Gillar magi! :) Den är slut 00:20 så kommer inte blogga något mer. Då ska jag sova. Ska upp vid halv tio, ska ner till gymmet kl tio för att träna och sola tänkte jag! Sen hem och duscha osv och jobba 14-21.15.

Fortsatt trevlig lördag! :)

Lördag

Vill krypna ner under täcket igen och ligga där hela dagen lång! Bara man tittar ut så börjar man frysa! Men icke, ska till jobbet om ca 1½ timme. Yttligare en kväll på schemat! Kan ju säga att jag ser fram emot lönen som kommer i januari! Hoppas kvällen flyter på lika bra idag som den gjorde igår!

Higher, higher, higher....lyssnar på Eriks vinnarlåt. Ha ha :)

Innan jobbet händer det ingen speciellt, bara slänga på sig lite kläder och invänta klockan typ. Sen ikväll tänkte jag skynda mig hem efter jobbet för kl 21:25 visas filmen Stardust på tv4. Verkar vara bra! Lite magi osv! :)

Jisses va mycket filmer det går idag! Massa bra ju! En riktig tvdag! Och så jobbar man... jaja pengar! :) www.tv.nu  finns massvis med filmer hela dagen lång!

God kväll

Det har varit en rolig dag på jobbet. Roligt folk att jobba med! :) Har man kul med kollegorna blir arbetet mycket roligare! Så tiden flöt på rätt så bra idag.  Och Angela visade mig ett roligt spel på facebook som jag fastnat för. Tråkigt nog laggar min dator lite, men den har ju blivit totalt kass också! Dags att skrota den kanske!

När jag kom hem och öppnade dörren så kände jag att det luktade barr och fattade direkt att pappa köpt julgran! Nu får jag mer julkänsla! :D Mysigt! Och det var ingen liten gran han hade köpt! Går verkligen från golv till tak. Stor jäkel! Ha ha :D

Ska lägga mig i sängen om en stund och glo tv. Ska jobba imorrn med.

Fredag

Snart dags att gå till jobbet. 14-21.15 idag igen. Och imorgon, och på söndag. På söndag kväll får jag andas ut lite. Hehe :)
Det är ca 5 minus ute nu, brr!   På tisdag är det lön och då ska jag kolla efter ett par varmare skor! Fötterna blir ju som isbitar ute nu! 1 minut ute och sen är dem iskalla! Så jag hoppas att jag hittar ett par som är varma och sköna! :)

Efter jobbet blir det väl till att ta det lugnt antar jag. Glo lite film och slappa.

Trevlig fredag!


God kväll

Jisses va kallt det är ute! Det känns verkligen att det är minusgrader ute. Och att det blåser gör att det automatiskt blir yttligare 10 grader kallare! Brrr! Kinder blir som is och ögonen tåras!   Jag vill inte ha denna kyla! En restresta snart? Ha ha, jojo man ska ha pengar också!  *Drömmer*

Det gick bra på jobbet, har haft det jättekul med Emma :) Vi har gått omkring och pratat som Tony Irwing. Haha :D   Jobbar helgen också, fredag-lördag-söndag kväll! Har inget annat för mig ändå. Sen är jag ledig måndag-onsdag och jobbar alla juldagarna. Julafton 7-14, juldagen 14-21.15 och annandag jul 15.30-20. Goa pengar! :)

Ska krypa ner under täcket nu och titta tv!   Godnatt!

Micke, jag älskar dig!:) <3


Minus

Stort minuspoäng till mig som inte gick till gymmet imorse! Men jag har problem med min ischias (stavas det så?) imellanåt och imorse hade jag jätteont. Höll på att inte komma ur sängen. Så jag struntade i gymmet idag.

Ska snart göra iordning mig lite smått inför jobbet. Ska gå om ca 1½ timme. Så har lite tid till för att slappa, ha ha :) Ska kika runt lite på nätet också.

Idag är det en vecka kvar till julafton!  Och jag längtar faktiskt inte!  Inte så kul att fira julafton ensam direkt! Men men, julskinka och Kalle anka sen är jag nöjd!

Ha en bra dag! :)

Upp med tuppen...nästan iallafall.

Dags att sova om en stund. Har lovat Emely att följa med till gymmet vid nio imorgon bitti! Jesus! Men men, jag jobbar kväll fyra dagar i rad så det är enda tiden som finns att träna på. Ska även passa på att sola då! :)
Sen hem och duscha osv och sedan jobba 14-21.15.

Ska fortsätta titta på filmen som visas på tv3 nu, The perfect man. Har sett den innan. En rolig, romantisk familjefilm! Eller ja, tjejfilm kanske man ska kalla det för! 

Old dogs

Nästa vecka har filmen Old dogs premiär! Det verkar vara en jätterolig film och den vill jag se! :) Kika på trailen på sf.se eller youtube. Bäst är när dem är inne på zoo! :D

Vill se även New moon och Luftslottet som sprängdes. Men får se när det blir. Man ska ju ha pengar för det också!

Smycken

Har gjort lite nya smycken som jag tänkte visa.

 
 

Onsdag

Idag känner jag mig lite piggare. Har tatt mig ett härligt bad och satt igång en maskin tvätt. Ska ner och handla om en stund, idag blir det tacos till middag! Mums! :)
Det snöar ute idag med och det börjar lägga sig. Fint! Men jag behöver fortfarande nya skor! ha ha :D  Verkar som att det blir en vit jul trots allt. Får la se!

Något annat har jag inte planerat än, ska nog göra något smycke. Gjorde aldrig det igår. Sen ska jag slå in Mickes sista julklapp också! :)
Får passa på att slappa och njuta lite idag, för nu har jag fyra kvällar framför mig på jobbet. Inte så farligt men hela dagarna försvinner ju så sätt. Men men, pengar! :)


God kväll

Nu är jag så trött att jag skelar! Konstigt att man är så trött när man legat i sängen hela dagen. Har iofs kört två maskiner tvätt också. Och gjort plättar, så lite nytta har jag gjort iallafall! Eller nytta kanske är fel ord...hemmafrusyssla! Ha ha :)  Fast man blir ju trött av att inte göra nånting också.
Hoppas på att det är bättre imorgon, och att jag har mer energi. Vill träna! (Och sola) :P

Nee, ska ta mig en kopp té och inta sängläge igen!   Godnatt!

Snö

Det snöar... jag suckar och tänker bara på att jag behöver varmare skor! Får la se vad man får i lön och om man kan hitta ett par som är hyffsat billiga! Hittat ett par för 199:- som är varmfodrade! Värt att testa dem åtminstonde! :)

Jag fortsätter min dag med tvtittande och sängläge.  Biggest loser, Ugly betty och Andra avenyn. Kvällen är räddad! ha ha :D  Kanske blir det mer action i mig imorgon!

Tisdag

Förkylningen är kvar!  Suck.. :( Jag hatar att vara förkyld eftersom att jag hatar att nysa!  Inte så konstigt kanske när man är en allergiker och nyser jämt och ständigt. Haha :)
Så det blir en lugn dag idag. Ska tvätta lite och ta mig ett bad. Annars blir det mycket lugnt med film och tv. Gjorde lite eller ja, massvis med plättar till frukost/lunch nu. Det blev mer än vad jag trodde så det blir nog plättar till middag också. Haha :)

Kanske pillar med något smycke också, får se!

God kväll

Det har gått bra på jobbet, trots min förkylning! Har ju varit väldigt seg och tung i huvudet men det har gått bra ändå. Jobbar nästa gång på torsdag. 
Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och titta tv och sedan sova. Är verkligen helt färdig!  Imorgon har jag inga planer än, får se vad jag gör. Hoppas på att förkylningen är borta iallafall! För jag vill inte bli sjuk!

Måndag

Usch..har blivit förkyld! Tung i huvudet och snorig, känner mig varm!  Vill inte!   Får fortsätta med nässprej osv och hoppas det försvinner!  Ska jobba 14-21.15 idag så hoppas det går bra!  Får ta med ipren och té för säkerhets skull! Avskyr att vara förkyld!

Idag ska Micke se In flames..usch vilka bortkastade pengar! Ha ha :D<3

Nä, dags att klä på sig lite osv så man är redo för jobbet. Ska gå om en timme ungefär!

Ha en bra dag! :)

Förresten...


Kalas

Kul med kalas! :) Lilleman gillade presenten..."shit" sa han med stora ögon. Ha ha :D Så söt!
Fick jättegod mat och musig glass till eftersätt!  Och så fick jag gosat massa med lillan. Hon är så himla go! Luktar så gott och det är så himla mysigt när hon "borrar" in sitt huvud i axeln på mig. Lilla prinsessan! <3

Har tvättat bort sminket och dratt på myskläder nu. Ska inta sängen och läsa i min veckorevyn och bara andas ut! Är så himla trött. Somnade till lite i bilen på vägen hem faktiskt.  
Tänkte kika på filmen Holiday som visas på tv3 kl 21.00. En bra och rolig film! :)


Söndag

Det var en mycket trevlig och rolig kväll igår med sällskapsspelet Trivial pursuit. Det gick ganska så bra ändå, men vissa frågar fick man verkligen knäpp på! Det stod mellan mig och Emely och så fick hon en apfråga och vann!  Haha, jag var verkligen trött igår, vet absolut inte vad jag hade i huvudet eller vad jag tänkte på när jag fick frågan "hur många sidor har en tärning" och jag svarar 16!   16!!!  Emely garva så hon grina! Men jag ändrade mig snabbt till sex när jag verkligen tänkte till på vad fan jag hade svarat! ha ha :D Bjuder på den!
Sen kommer Madde..hon får frågan "vem skapade gud med hjälp av Adams revben", hon tänker en mycket lång tid..ser helt borta ut..svarar; hmm..Adam?   Då bröt jag och Emely ihop! Eva!!  Jahaja sa hon :P Haha :D så söt! Man får såna blackouter imellanåt!   Men kul hade vi! :)



Nu ska jag börja göra mig iordning, för om en stund ska vi iväg till syrran på kalas. Lilleman blir ju fem på onsdag så han har kalas idag! :) Han önskar sig lego, så det fick det bli! :)


Sällskapspel

Det blir sällskapsspel ikväll!!  Va roligt! Visst det är kul att se film, men sällskapsspel är mycket roligare! Ser man film är man för det mesta tyst och bara sitter där. Sällskapsspel, då pratar man, disskuterar och skrattar! Så vi kör på spel ikväll! :)

Ringde Mickes mamma för en stund sedan för att be om lite hjälp och jäklar va nyfiken Micke är nu! :D Äntligen har jag lyckats göra han nyfiken för en gång skull! :)<3  Du får snart veta älskling!

Nu är jag nästan helt färdig med julklapparna iallafall. Har egentligen inte haft råd med julklappar men jag har tagit mig råd! Kul att ge presenter! :) Hoppas Micke blir glad för det han får! Så svårt att köpa till killar, men jag tror han blir glad! :)


Trötter

Jisses va trött jag är nu!  Haha, känns som att jag börjar de flesta inläggen så, med att jag är trött alltså.
Men kände det när vi gick på Allum hur trött man blev i fötterna efter en kort tid. Så himla mycket folk. Och träningsvärk på detta!  Men vi gick väl runt där ca tre timmar. Fick köpt en julklapp och ett julkort. Men jag är inte färdig än ändå. Ska fixa en sak imorgon också och något mer, sen är jag nog färdig! :)

Kvällen ser ut att bli lugn. Har ingenting planerat. Hade varit kul att spela något sällskapsspel. Sånt är alltid kul! :D

God morgon

Jag har träningsvärk!! Skönt men samtidigt jobbigt. Ha ha :) Men man känner att man gjort någon nytta iallafall!

Ska äta en god frukost nu och sedan göra mig iordning. Ska till Allum en sväng med Madde och Emely. Fixa den sista julklappen och strosa runt lite! :)

Ha en trevlig lördag!:)

Erik - higher



Vilken grym final det var! Mest ös hade ju Erik och ja, han vann ju!  Jag tyckte Calle var tråkig ikväll. Han ville så mycket och det blev bara soppa av det! Låten som publiken hade röstat fram var väl bra men väldigt tråkig!
Kul att se Jihde dansa! Haha :D   Erik var iallafall en värdig vinnare och det ska bli kul att se hur hans skiva blir sedan! Grymt bra!! Jag är nöjd med denna säsongen! Hade dock varit roligare att se Tove i final än Calle!


Som spagetti

Jisses va trött jag börjar bli. Kroppen börjar kännas som spagetti! Ha ha :) Känns att jag har tränat, skönt! Hade nog kunnat somna om jag la mig ner nu!  Har precis ätit, det blev en slags köttgryta med spagetti. Görgott! :)

Om 1½ timme är det dags för Idol. Då kommer Madde ner hit. Så det blir Idol och lite fredagsmys!

Ska slå in Liams present nu och sedan glo tv.     Trevlig kväll!

Färgning pågår...


Fredag

Ska snart iväg till tandläkarn! Jippii...hatar det! Undra om man har något hål? Hoppas man isåfall får en tid fort för det är ju gratis fram tills jag blir 21! Så den tiden ska jag utnyttja isånnafall! 

Efter tandläkarn ska jag till Ica och köpa hårfärg, jag har en hemsk utväxt nu! Och sedan ska jag till gymmet! :) Sola och träna! Ska bli skönt!  Sen hem och ha lite spa. Ha ha :)

Idolfinal ikväll!  Erik vinner! Men tänk om det blir världens skräll och Calle vinner? Får la se. Erik ska sjunga The Final countdown och The show must go on och Calle ska göra en riktigt grym låt, Rock 'n' roll och With a little help from my friends. Kommer bli grymt ikväll! :)


God kväll

Ja, då var man hemma igen. Har varit det ett tag nu iofs. Det har varit en väldigt lugn kväll! Nästan hela gänget var iväg på Liseberg så det var inte så mycket att göra. Och när dem kom tillbaka var det bara till att lägga dem. Så det har varit en bra och lugn kväll! :) Jobbar nästa gång på måndag igen. Jobbar nästan hela veckan nästa vecka! Pengar! :)

Nu tänkte jag krypa ner i min nybäddade säng och titta lite tv och sedan sova!  Imorgon ska jag till tandläkarn...jippi!  Hatar det! Men men, det brukar inte ta så lång tid.

Godnatt!

Snart dags att jobba

Nu har man städat, bäddat, ätit osv och sitter och väntar på att gå till jobbet. Ska gå runt halv fem så har en halvtimme till att slappa på. Ha ha :)  Skönt då jag har ont i ishian (hur det nu stavas) igen! Värk där, och mensvärk, jippi! Men det går nog bra ändå!  Fyra timmar borde jag klara galant! Sen hem och fortsätta slappa antar jag.

Usch, jag är så himla besviken!! Om det verkligen blir så så kommer jag bli jättebesviken och faktiskt lite sur! Man undrar ju varför isånnafall?  Men men, får la se hur det blir!


Julklappar

Nu är några julklappar inslagna och färdiga iallafall!  Jag gillar pappret skarpt! Juligt och snyggt! :) Några sista julklappar kvar att fixa sen är jag klar! Hoppas ingen annan köpt samma sak som mig bara, ha ha! :)



Ser väl inte så illa ut? Ha ha :)


Torsdag

Har sovit som en gris inatt också. Så härligt! :)

Tänkte slå in lite julklappar snart och sedan ska jag se reprisen av Andra Avenyn och sen efter det ska jag städa lite! Renbädda osv. Hemmafru Greta är i farten! ha ha :)   Och sen blir det till att jobba lite också. Har fått ett ganska så kort pass idag, 17-21.15.

Fick en söt tackfilm av Micke häromdagen.. ganska så sött och fint gjort! :)<3  Gå in här och kika om ni vill. Ni kan även göra er egen tackfilm!

Klockrent!

Hittade en rolig sparbössa inne på Lagerhouse idag! Riktigt klockren! Det står;

I'm a fat pig  - FEED ME, so I can by diet pills!


Kärlekspoesi

Jag vill köpa lite magneter när jag flyttar till Micke. Och jag vet att det finns Kylskåpspoesi där man kan bilda ord på sin kyl eller frys.  Och nu har jag hittat ett kitt med massa kärleksord! Dem vill jag köpa och skriva lite ord med. Gulligt ju! :)  Om den ena t.ex. ska jobba och den andra är ledig och man kommer upp och ska äta frukost så ser man ett sött meddelande på kylen! :) Det skulle jag gilla iallafall! :)

Kylskåpspoesi finns att köpa på www.bluebox.se och kostar 199:-

Kattjävel!

Jag verkligen avskyr Kitty! Den fula katten går mig på nerverna! Vart man än går så finns den där! Vart jag än gick inne på Ullared (Gekås) så var katten där. Kuddar, leksaker, kläder, sängkläder, påsar, kort, spel osv. Jag förstår inte denna hysterin med denna katt. Vad är det som är så fint och gulligt? Jag förstår inte!  Nä, tacka fan för att Barbapappa finns! Där har vi något som är snyggt! Fräckare än en katt! Ha ha :D
Jag lovar att när jag får barn och om det blir en flicka och någon köper nåt med Kitty så säljer jag det på blocket eller skänker till nån!


Lite shopping

Så, nu är man hemma igen. Har vart istan några timmar med Emely. Det blev lite grann köpt. Fast bara en julklapp! Sen blev det presentpapper, presentsnören, en sån som strimlar presentsnören sådär snyggt! :) Och två små fotoramar man kan sätta på kylskåpet, ett par leggins, lite blåa pärlor och ett xbox spel. CRASH!  Älskar det spelet! Har dock bara spelat på playstation innan så hoppas det är lika kul nu på xbox. Micke har ju ett xbox 360 så när jag flyttar dit har jag också ett spel att spela! Ha ha :D Vi åt mat på tacobuffén också. Mumma!  En mycket trevlig dag!
Vi var inne på Guldfynd och tittade lite. Jag såg då klockan jag önskade mig och blev kär på nytt! Den är så fiin! Skulle jag nu inte få den i julklapp så köper jag den själv! Ha ha :D


Onsdag

Gissa om jag har sovit gott inatt! Minns inte ens att Micke ringde halv ett inatt. Ha ha :)<3   Då har jag sovit gott!

Har duschat nu och börjat göra mig iordning lite smått. Ska in till stan om en timme ungefär. Måste fixa de sista julklapparna. Jag vet vad jag ska köpa på ett ungefär. Iallafall till två st. Får la se vad det blir! :) Kanske unnar man sig själv något. Men bara kanske!

Måste även fixa en present till lilleman som blir fem om en vecka! :) Men det är kalas på söndag! Så present plus julklappar till honom! Han är för go! :)

Måste fixa presentpappar också! Vi har bara julpapper hemma och det är lite pinsamt att slå in presenter i det. Iofs är det jul om två veckor, men ändå!

Spännande!!

Gaaah det kan ju inte sluta så spännande!! Jag blir galen av nyfikenhet nu! Jaja, dem desperata hemmafruarna är tillbaka i vår. Ha ha :)

Funderar faktiskt på att lägga mig. Även fast jag tog en powernap innan så skulle jag nog kunna somna utan problem nu! Har sovit dåligt några nätter nu så jag skulle nog må bra av att sova nu! Få sova ut lite! :)

Imorgon ska jag och Emely in till stan! :) Vi ska kika efter julklappar och lite smått. Ska bli skoj!

Godnatt!

Dreggelbengt!

La mig i sängen förut och tittade tv men jag råkade visst somna. Vaknade av att jag låg och dreggla! Najs va! Ha ha :D  Har man dregglat så har man sovit som en gris! :D Men den lilla powernapen var riktigt skön!  Tog en liten tripp ner till Ica när jag vaknade och nu sitter jag och tittar på Ugly Betty. Väntar på att sista avsnittet av Desperate housewives ska börja också. (Sista för säsongen iallafall)



Snart jul



Inte långt kvar tills julafton nu!  Jag hoppas lite på klockan kan jag erkänna! Ha ha :D Annars går jag och köper den själv om den finns kvar!   Ansiktsbehandling vore inte heller fel. Hade behövt det nu kan jag säga. Ser ut som att jag fått vattenkoppar eller nåt. Prickig i hela fejjan känns det som! Stora blaffor.  Visst är det härligt att vara ungdom!  (eller inte!!)

Jag har några få julklappar kvar sen är jag färdig! Sitter och funderar på vad jag ska ge Micke. Tycker det är så svårt att köpa till killar. Nästintill omöjligt ibland!

Vad önskar ni er? :)

Tisdag

Jisses va seg jag är! Jag är verkligen helt färdig!  Fick fyra timmars sömn inatt och sen upp och jobba 6:45-15:45 på det! Det har varit en lång dag kan jag säga. Och det var riktigt skönt att få komma hem nu och bara slappna av! Och det tänker jag fortsätta med. Ska inta sängläge snart och glo tv. Tänker inte gå utanför dörrn mer idag eller anstränga mig. Ha ha, jag är verkligen helt slut!!


God kväll

Nu är min själ lite gladare iallafall! Har fått gosa med Nicholle idag. Så himla söt är hon! Låg och sov på mitt bröst. Jättemysigt! :) Mosters lilla prinsessa!<3
Bodyn jag hade köpt till henne kanske är för liten nu tyvärr. Kanske kan ha den nångång! Växer ju så fort.  Strumporna kan hon ha iallafall, ha ha! :)



Får träffa henne och Liam på söndag igen! Då är det kalas för lilleman. Tiden går så fort! Han blir redan 5 år! :)

Nu ska jag krypa ner under täcket, glo lite tv och sedan sova. Ska jobba 6:45-15:45 imorgon. En lång dag men men, pengar! :)

Godnatt!

7 december

Ett mycket speciellt datum faktiskt! :)<3


God kväll

Vilken skön kväll det har varit! Har legat i sängen och tittat serier, lagat mat och gjort smycken! Ganska lugnt och mysig! :)   Tänkte gå in på svtplay.se och kolla på Andra avenyn, har missat två avsnitt nu! Funderar på att se om julkalendern finns där också. Måste ju se vad det är för nån i år! :) Lär nog somna som en gris inatt!  Skönt är ju det! :)

Uppdaterar nog inte mer ikväll.. så godnatt! :)


Söndag

Jisses va trött jag är idag! Fick ca 4-5 timmars sömn inatt så jag ville verkligen inte gå upp imorse. Men kom iallafall iväg till jobbet och jobbade 6:45-15. Och nu är jag hemma! Har varit det en halvtimme nu. Det gick bra på jobbet och dagen har varit hyffsat lugn! :)

Och i det tempot ska min dag fortsätta. Jag är verkligen helt färdig, känner att det är mensdags också. Så jag ska bara ta det lugnt, titta tv osv! :)

Andra advent idag! :) Nu är det inte långt kvar tills julafton. Jag längtar efter julskinkan! Mumma!

Kanske man skulle läsa lite

Själen mår inte bra idag... Jag har vart så ledsen och förvirrad och har inte velat göra något eller prata med någon idag! =/  Även fast det löst sig och verkar vara bra nu så är jag ändå inte på topphumör.  Får la se om lite sömn gör någon nytta.

Filmen 28 dagar har jag sett innan. Kom på det efter fem minuter i filmen. Så kanske man borde gå och sova istället?  Eller ska man ta sig tid och läsa lite för en gång skull? I somras läste jag jättemycket men nu är det ingenting på den fronten.  Så ska läsa lite och tänka på annat och sedan sova!  Sophie Kinsella's böcker är bra och roliga! :) Shopaholicböckerna alltså!

Ljuslycktorna jag pysslade med häromdagen lyser jättefint nu när man tänt ljus i dem! Mysigt! :)



Godnatt!

Idolbilder

Tänkte lägga in lite bilder som jag tog igår under Idol.  Lägger in som miniatyrer så ni får klicka! :) Lite på scenen och Westlife. Satt ganska långt ifrån så fick inte så bra bilder. Men några få från storbildsskärmen! :) Enjoy!

       

Fick inga bra bilder på Calle och Erik men en bild på en besviken Tove.

God kväll

Vilken skön och lugn lördag det har varit idag. Slappat hela dagen. Iofs har jag städat undan lite och kört två maskiner tvätt. Lite nytta idag iallafall! :) Har även vart och handlat och lagat mat. så helt på latsidan har jag inte legat! Ha ha :)
Det fortsätter i lugnt tempo resten av kvällen. Ska kolla tv och slappa bara. Tänkte se filmen 28 dagar som visas på tv4 21:25 idag. Verkar vara en rolig film.
Får lägga mig hyffsat tidigt, ska upp och jobba 6:45-15 imorgon!

Tomtegröt

Håller på att koka iordning lite risgrynsgröt! Det är snart färdigt nu, mumma va gott det ska bli! Man får lite julkänsla faktiskt! :)
Sen tänkte jag städa lite och tvätta för det behövs. Sen får jag ser hur dagen ter sig!  Jag är riktigt seg idag, har ont i magen och har ingen vidare ork till att göra något! 


Idol

Att se Idol live är något bland det roligaste jag någonsin har gjort!! Fasen va roligt det var igår! Sån grym stämning och ett jäkla ös. Erik verkligen "sprängde" Scandinavium i luften när han körde Run to the hills. Publiken blev som galna! Riktigt kul! :D   När han hängde löst blev det knäpptyst i hallen, och när han fick köra låten igen stod hela pubilken upp och klappa och sjung med. Grymt! :) Det var riktigt kul att få se Westlife också! Dem var mina största idoler för några årsedan så det var riktigt kul! :)  En mycket rolig kväll med grymt ös som sagt! Har man inte sett Idol live någon gång så är det något jag rekomenderar att man gör! :)  Nästa vecka vinner Erik hela skiten! Han fick ju en hälsning från Kiss för låten han gjorde förra veckan. Han borde få en av Iron Maiden nu!




Westlife medley


Fredag

Idag har jag jobbat 7-14. En ganska kort men ändå lång dag. Klockan gick jättesakta. Men nu är jag hemma iallafall. Det var en riktigt lugn dag på jobbet så man gäspa nästan var 5e minut ett tag där. Ha ha :)
Ska jobba på söndag igen. Även fler dagar i veckan som kommer! :) Härligt sedan när lönen kommer!

Ska snart duscha osv så jag slipper stressa sen. Ska ju som sagt till Scandinavium ikväll för att se Idol! :) Man ska vara där vid sju så vi får väl åka runt sextiden då. Ska bli skoj detta! Längsen man gjorde något sådant. Anna har beställt kort på Westlife. Ha ha, ska göra mitt bästa gumman! :)

Nu ska vi se om TRESemmé är så bra som det sägs vara!

Live

Just ja..

Imorgon ska jag och Madde till Scandinavium för att se Idol live!! :) Fasen va roligt. Man har ändå följt Idol alla år, så det ska bli kul att få se det live en gång. Tydligen ska Westlife vara där också. Haha, mina idoler när jag var mindre.   Haha, lite komiskt att jag gick från Westlife till rock. Visserligen kan jag lyssna på de mesta idag, men ändå rock jag gillar mest!   Så imorgon sitter jag och Madde där och ser showen live. Ska bli skoj! :)

Torsdag

Idag har jag och Madde vart i Ullared!  Shoppade inte sådär överdrivet mycket. Lite julklappar och lite smått till mig.  Köpte ett roligt nattlinne, det är en smilegubbe som ser förvånad ut och ett frågetecken på, så står det "Say what".. lite kul! :)  Sen blev det ett hänglås som är bra när jag ska träna så jag kan låsa in mina saker. Och en söt liten grej till Micke.  Sen köpte jag stora, silvriga bokstäver som bildar ordet Love. Så himla fint! Och så köpte jag schampo och balsam i märket TRESemmé. Man fick två st för 70 kr! Asbilligt då ena flaskan annars kostar runt 80 kr. Så jag köpte det som var till för torrt och skadat hår. En tjej som stod där sa att det var jättebra, så får la se! :) Sen vart det väl inte så mycket mer. Julklappar som sagt.



Efter ullared åkte vi hem till Madde, delade en kebabpizza och satt och tjötade. Tittade lite tv och så! 
Har fått Spotify av hennes kompis också! :) Fick en sån inbjudan så jag slipper betala för det. Kul! Nu kan jag lyssna på precis vad jag vill utan att behöva ladda ner! Suveränt!

Ska snart tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Ska ju jobba 7-14 imorgon!

Ullared

Imorgon bitti ska jag och Madde åka till Ullared. Köpa lite julklappar och så får man väl se om man hittar något annat. Ska försöka att inte köpa massa onödigt bara för att. Så som man brukar göra! Man vill ha så himla mycket bara för att det är billigt. Men det blir dyrare än vad man tror sen när man står i kassan.

Så det blir väl nästintill en heldag på Ullared imorgon. Beroende på köer osv. Annars har jag inget planerat.  Lägga mig hyffsat tidigt eftersom jag ska jobba på fredag, 7-14.

Ska tvätta bort sminket och krypa ner under täcket snart. Ganska trött efter resan hem. Får la se hur det blir att somna ensam nu! =/ Man har ju vant sig vid varandra nu fyra nätter. <3

Godnatt!

Onsdag

Jaha, då var man hemma igen! 

Vi tog en skön sovmorgon imorse, låg och kramades och myste! :)  Resan hem gick bra, trots att bussen var försenad 20 min. Men nu är jag hemma iallafall. Har iofs vart hemma en timma snart!  Sitter och tittar på Greys Anatomy nu. Verkar som att det är sista avsnittet? Hmm.. attans!!

Har iallafall haft det riktigt mysigt och kul dessa dagarna i skåne. Sällskapsspel, pizza, lussebullsbak, första advent, bio och massa myspys! :)

God kväll

Det har varit en mysig kväll med tacos, fika med Mickes syster och co och nu sitter vi och tittar på filmen Funny people på icefilms.info.  Paranormal activity ville inte funka tyvärr =/

Efter filmen blir de väl att sova. Jag är jättetrött nu.  Imorgon ska jag hem igen =/ Men ska ju köpa julklappar och jobba. Plikten kallar..ha ha!

Godnatt :)

Tisdag

Jag tyckte 2012 var riktigt bra! Grymma effekter! Jag satt med ögonen uppspärrade hela filmen igenom. Ha ha :D Helt klart värd att se!!

Tråkigt väder ute..som vanligt! =/  Har duschat och ska göra iordning mig lite. Har diskat osv och nu städar vi undan lite smått. Mickes syster och hennes familj ska komma på fika senare i eftermiddag. :)

Sen ikväll blir det tacos! Mumma :D Lite mys sådär! Ska kolla med Micke om vi kan se Paranormal activity ikväll på datorn. För jag tänker inte se den själv!
Sista kvällen här nu iallafall...åker hem med bussen som går tjugo i fem imorgon eftermiddag.

På torsdag blir det Ullared och på fredag ska jag jobba! :)

  • Startsida