Onsdag

Det blev en sväng till Ikea idag! Köpte sängbord och en spegel till hallen. Och så fyllde man på med ljus som man alltid köper på Ikea! Haha :)

Det gjorde stor skillnad i hallen med spegel. Ska bara ha en matta, en väggtext och en slags sittpuff. Ingen som stor pöspåse, utan mer som en fotpall.

Sängborde blev perfekta i sovrummet med! Nu fattas det lampor bara. Sen en byå och lite saker på väggarna.

Kul att fixa här hemma :) Ska till Ullared nästa vecka och kolla mer inredning!

Nu blir det till att sova, ska upp kl fem!


Söndag

Hade en jättemysig kväll tillsammans igår! Var på Pasta+ och åt jättegod mat, och så testade jag mig på Pannacotta för första gången. Ingen wow känsla direkt men det var ändå gott.

Filmen Ego som vi såg var jättebra! Väldigt rörande och fin. Helt klart sevärd!

Idag har jag mest tagit det lugnt, fast har handlat, städat och tvättat lite, men annars har det varit en lugn söndag. Vi ska snart mysa ner oss i soffan och titta på film.

Imorn är det en ny jobbvecka, alla dar utan onsdag! Sen är det löning också, känns lite lättre då! :)

Trevlig kväll!


Biodags!

Nu är det dags för bio! Det är verkligen underskattat, man borde göra det oftare än vad man gör! Hoppas på att filmen är bra! :) 

Pasta+

Nu blir det en romantisk middag för två här på Pasta+ 
Ett ställe jag varmt rekommenderar! :)
 
 
 
 
 
 
 

23 februari

Jisses, två månader sen jag skrev sist! Funderat flera gånger på att radera bloggen, men samtidigt är det kul att ha kvar den för att läsa om gamla minnen osv. Men jag är ju inte särskillt aktiv. Mer aktiv på Instagram, anniie_f heter jag där! 
 
Två månader...vad har man gjort... Jul och nyår har ju varit och de firade vi med vänner och familj, mycket trevligt och mysigt!  Har vart ute med Emely & Madde igen. Hade ännu roligare denna gång! :)
Sen har man shoppat lite, vart på bio, träffat vänner & familj, bara myst helt enkelt!
Sen har jag gått från 75% till 100% på jobbet och jobbar nu heltid! Och i april blir jag fastanställd! 
 
I onsdags var det vår årsdag, vi har nu varit tillsammans i två år! :) <3 Så ikväll ska vi på resturang och bio för att fira lite! Det blir en italiensk resturang som är jättemysig och dem har jättegod mat! Sen ska vi se en svensk film, Ego. Den sägs vara bra och utifrån trailern så verkar den vara sevärd! Så det ska bli mysigt! 
 
Om tre veckor är det dags att se Hardcore Superstar igen! Tillochmed nu på fredag om vi har tur! 
Sen i sommar blir det Gyllene Tider också! Det ser jag fram emot! Vi är ett stort gäng som ska gå, så hoppas att det blir dunderväder! 
 
Får se om man blir mer aktiv med bloggen nu. Trevlig lördag! 
 
 
 
 

  • Startsida