Tisdag

Ligger nerbäddad i soffan. Försöker finna ork till att laga mat och till att gå till tvättstugan... Jobba igår och idag och det gick bra.. :) Svårt att släppa soffan...jävla tvätt!


Söndag

God morgon! Det ser ut att bli en fin dag och självklart jobbar jag! Haha det slår verkligen aldrig fel. Slutar halv tre så lite sol får jag kanske. Trevlig söndag!


Lördag

När man äntligen är ledig så spöregnar det! Dessutom är varenda kotte ute på äventyr idag så har ingenting att göra. Enda roliga bli väl att storhandla sen...jippiie...haha  :) Bara känner hur den negativa energin flödar!
 
Ska ta mig en dusch så jag vaknar till och sen bege mig till mamma & pappa.   Trevlig lördag!

Torsdag

Var ju på bio i tisdags, Ice age är lika bra som alltid! :)

Strosade runt i stan lite innan och åt lite med Emely & Alle. Sen mötte vid upp dem andra vid bion och tog en kall cider/öl :)

Igår jobbade jag 8-15 igen och sen blev det öven igår en sväng till stan :) Mötte upp hjärtat och hans familj :) Hjärtat köpte sig en iPad och är väl som ett barn på julafton nu :) 


Måndag

Jag älskar vädret vi har nu! Det får gärna bli höst nu! :) Visst är de skönt med sommar och så, men jag älskar höstens färger och att man kan ha snygga stövlar och halsduk! :) Jag mår dessutom bättre när det är lite kyla. Ska snart renbädda sängen och sen kika lite tv. Imorgon är det jobb 8-15 och sen blir det Ice age 4 på bio! :)) Äntligen!


Söndag

Hade en mycket rolig kväll igår med hjärtat, Maria, Carro, Madde & Tobbe :) Vi åt tacos och spelade spel! Och så tjöta vi med grannen som hade gäster han med. Dock kunde dem ingen svenska så igår fick man användning för sin halvtaskiga engelska :) Idag har vi gjort minsta möjliga, låg och tittade på direktsändningen från Norge i ca fem timmar. Ska ta tag i hemmet snart och diska och städa lite. Sen blir det till att färga håret som jag inte orka igår, och sedan soffläge! :)


Lördag

Fick tvinga mig upp ur sängen idag. Ställde flera alarm för att inte sova för länge men det funka inte. Nu vid tolv fick jag dra mig ur sängen. Ha ha :) Men men, det är fint väder och jag är ledig! :) Ska nog passa på att sola lite!
 
Skulle haft tjejkväll här hemma idag men det vart så många som inte kunde nu så det blir ev. en spelkväll istället  :) Är sugen på tacos också. Får la se hur dagen blir :) 
 
Ska färga håret med och så kommer Maria om nån timme eller två :)
 
Trevlig lördag!

Bakar

Bakat kokosbollar och scones till de gamla på jobbet :)


Onsdag

Idag är man inte den piggaste istan men de får gå ändå! Ska strax bege mig till jobbet. Hoppas vi får en lugn kväll! Sen blir de hem och duscha och pussa på hjärtat lite innan läggdags! :) Trevlig onsdag!


<3

Emma var här ikväll och drack lite mojito och snackade lite skit :) Mycket trevligt! Blev lite onykter men de börjar ordna upp sig, haha :) Ska dock sova nu så jag inte är helt död imorn då jag jobbar kvällen! Gonatt :)


Tisdag

God morgon! Ja, jag är faktiskt rätt så nyvaken! :)) Maria kom hit igår, åt mat och tittade på film :) Kollade på "woman in black" och hon garva rätt så bra åt mig! Är så jäkla lättskrämd! Sen började vi titta på en till skräckfilm men de blev för mycket för min del och så var jag trött, så såg inte klart den. Idag blir de rätt lugnt, har inget planerat vilket är skönt! :) Trevlig tisdag!


Jordgubbspaj!

Har precis satt in en paj i ugnen :) Jordgubbspaj som vi gjorde på jobbet i veckan :) Så blir väl nån film och lite gottigott! :)


Skumbad <3


Söndag

Tråkigt väder är lika med myssöndag :) Precis ätit pannkakor och ska väl ta tag i disken snart. Sen blir det en makeover, eller ja, pyssla-om-sig-själv-dag! Ska ta mig ett bad och ha hårinpackning, lacka naglar osv :) Trevlig söndag :)


Lördag

Har haft en väldigt lugn dag här hemma. Har tvättat och suttit vid datorn ungefär. En härlig slappdag efter jobbveckan :) Ska snart kika på film. Vi började titta på Shoo Bre men jag skämdes för hur B den var och för hur mycket dem vill efterlikna Snabba Cash! Så nu blir det Nobels testamente istället, en annan svensk film. Kanske kikar på Woman in black om Andreas kan släppa tanken på att det är Harry Potter snubben som medverkar i filmen! Trevlig kväll!


<3

Bästa filmen på länge! Så jäkla bra! Helt klart en film jag ska ha i samlingen sen! :) Njöt av varje sekund! Mysigt att umgås med syrran också, riktigt kul! :) Påväg hem nu, blir nog bara lugnt tills läggdags! Imorgon ska jag äntligen få sova ut!


Rock of ages!

Ikväll är det bio som gäller! Tom Cruise som rockstjärna blir nog najs! :)


Torsdag

Nu har de varit tyst här i några dagar. Har jobbat bara, tvättat och städat i dagarna bara. Var en sväng på Ikea & Rusta i tisdags efter jobbet :) Vi köpte oss en matta och nya kuddar! Är riktigt nöjd! Nu blev det en varmare och mysigare känsla i rummet! :) Ska sova nu, ska upp vid sex för att jobba imorn igen. Sen på kvällen blir det bio med syrran! :) Ska bli skoj! Godnatt!


Skilda världar.

Myssöndag med Skilda Världar :)


Så besviken!

Lägenheten var ett stort skämt! Planlösningen stämde inte alls! Väggar, tak och golv var vågiga och trasiga! Nästintill allt var trasigt och förstört! Den skulle behövas renoveras från golv till tak! Allt var från när husen byggdes. Jag som hade såna förväntningar! :/ Är så besviken! Men men, det kommer väl fler lägenheter så småningom hoppas jag!


Fredag

Hade en lugn och mysig dag igår. Åkte ner till mamma & pappa på kvällen och fikade :)
 
Idag är det dags för visning! :) Hoppas att den lever upp till alla ens förväntningar nu! Dock vet jag att vi behöver tapetsera om för att vi ska trivas! :) 
 
Efter visningen blir det mys hos svärmor :)
 
Imorn ska vi hjälpa henne att flytta och sen på kvällen ärdet grillfest! :) 
 
Trevlig fredag!

Someone liiiike you!

Sitter och vrålar till Adele för fulla muggar! Ha ha tur att man är ensam hemma! :)
 

Vi ska gå på lägenhetsvisning på fredag! :) Vi har stor chans att få den och det känns helt underbart! Hoppas verkligen att vi får den! Vill så gärna skapa ett nytt hem tillsammans. Större yta och större möjligheter! Har redan inrett sovrummet i huvudet, haha :)
 
Är lediga några dagar nu och det är rätt skönt faktiskt, jobbade hela helgen och flera dagar i rad vilket började kännas i kroppen. Var iväg på ett möte mellan tio och elva idag, när jag kom hem landade jag i sängen igen och lämna den först halv tre! Jisses, fick tvinga mig upp ur sängen för annars hade jag sovit ännu!
 
Ska ta tag i disken nu och plocka iordning här hemma lite innan hjärtat kommer hem!  Trevlig kväll! :)

God morgon!

Är på väg till jobbet nu, en aning trött men det gör inget då det är ett kort pass på jobbet. Jobbar kvart i sju till ett. Sen ska jag iväg och lämna tillbaka klänningen jag köpte till midsommar, för den gick sönder. Förstår inte hur riktigt. Sen är det tvättstugan som gäller mellan tre och sju. Jippii.... men men, trevlig måndag! :)

Filmmys!

Är hemma nu, hjärtat är iväg med några vänner och kollar på fotbollen.Tänkte passa på att sno tvn då, jag har inte vart särskillt glad i allt fotboll får jag säga men men nu är det snart slut! :) Ska krypa upp i soffan och titta på "Änglagård - andra sommaren" Dem är lite mysiga dem filmerna! :)  Efter den blir det en dusch óch sen sängen.

Godnatt :)
 
 

Ny lya!

Vi har sökt en tvåa i Lindome nu som vi så gärna vill ha! Vi har stor chans på den så man hoppas ju så in i bomben! :) Har redan bestämt säng, köksmöbler och lite inredningsdetaljer :) På tisdag får vi svar på om vi har chans till den!!

Söndag

God kväll...sitter på jobbet nu, lugnt och stilla nu :) Slutar klockan nio, då blir de hem och kika lite tv och sen sova! Jobbar tidigt imorn bitti.

Helgen har vart lugn för övrigt. Slutade ett i fredags och lite senare kom Maria och kika film och tjötade :) <3
Igår skulle jag jobbat kvällen men blev inringd på morgonen för att de vart kaos, så slutade kl fyra. Hade en mysig kväll med hjärtat :)

  • Startsida