Gott nytt år!

Gott nytt år allihopa! :D Hoppas ni får en trevlig kväll och en bra start på de nya året! :) Och grattis Thindra på ett årsdagen imorn!! :)
Ikväll blir det god mat, lite dricka, och mysigt sällskap av Micke! :D  Sen blir det skumpa och raketer vid tolvslaget! :D Hoppas alla där hemma får det trevligt! :)

Happy new year!

God kväll!

Idag har jag jobbat 16-21 och timmarna gick verkligen hur sakta som helst tyckte jag! Tiden rörde inte på sig och det var så lugnt idag också. Fanns inte så mycket mer att göra än att hjälpa dem med pyjamas. Men men nu är jag hemma iallafall. Har precis fuskat lite med brun utan sol :P Vill egentligen sola men det både kostar och är ju farligt i längden. Då kan man lika gärna fuska lite! :) ^^ Har dessutom inte haft tid eller ork till att sola idag.
 Sitter och tänker lite på vad jag ska packa imorn, åker som sagt till Micke! :):) Mysigt! Kommer hem på söndag igen för jag ska till läkarn på måndag och göra allergitest och få bra medicin förhoppningsvis! Köpte nån medicin på apoteket så länge som hittills funkar bra. Äsch får la se! Mickes föräldrar har två hundar och jag har blitt känslig hos dem varje gång så får se om medicinen funkar där med! :)

Kanske slänger in ett inlägg imorn innan jag åker till Micke! De kanske kommer nåt inlägg hos Micke i veckan också, om inte skriver jag på söndag igen! :)

Måndag!

Idag ska jag jobba 16-21 , hoppas kvällen flyter på bra! Man blir lite smått ledsen när man går dit nu faktiskt, när favoriten är borta. :( Men men..
Ska ev. träffa Marie idag också för att hon ska testa skorna och förhoppningsvis köpa dem. :)   Annars vet jag inget mer som händer idag. Ska packa lite när jag kommit hem från jobbet, för imorn åker jag!! :):)

Nee , har inget speciellt att skriva nu... blir väl uppdatering senare..

Micke <3

God kväll!

Har haft en riktig slappisdag idag! Har legat och kollat på tv hela dagen! Haha :D Lazy lazy! Men det är skönt att ha såna dagar ibland! Skita i allting lixom och bara dega. Fast har vart lite aktiv idag ändå, har ju tvättat! :) Och nu tog jag mig en dusch ^^ Om en stund blir det tv igen! Ho ho sicken aktiv dag! ^^
 Pappa överraskade och gjorde våfflor idag!! Så himla gott!! Visserligen är det inte våffeldagen försen i mars eller nåt sånt? Men men, ingen almenacka säger åt mig när jag ska äta våfflor!! Haha :D

Snart är jag hos Micke! :D Ska bli mysigt! Och skönt att komma hemifrån också! Trivs som bäst när jag är hos Micke också! :) Vem vet, kanske man flyttar dit en dag ?

Söndag!

Idag händer det inte särskillt mycket. Kollade reprisen av Körslaget imorse där Timo Räsinen fick lämna. Synd för han representerade ju Göteborg! :P Men jag tycker ändå att Wells är bäst så skitsamma! Haha :D 
 Madde frågade om jag vill hänga med till Allum idag, men jag har ingen kraft till det! Känner mig smått hänging och seg idag. Så idag vill jag bara ha en slappedag. Ungefär som igår visserligen, men jag orkar inte åka in och knö bland alla köpgalna människor idag iallafall!!  Istället ska jag tvätta lite och så för det hinner jag inte imorgon för jag ska jobba 16-21 imorn, och ska dessutom träffa Marie också för hon ska testa mina skor och ev. köpa dem! :) På tisdag åker jag till Micke! :) Ska fira nyår med honom! Mysigt!! :) Ska gå på bio nån dag också och se den nya filmen Yes man med Jim Carrey! :D

Tänkte titta på filmen Tjejen som föll överbord idag på kanal5 , 16:45. En riktigt rolig film faktiskt! har sett den innan!
 Joanna Stayton, (Goldie Hawn) är en odräglig, uttråkad och snorkig överklasskvinna. Hon anlitar snickaren Dean Proffit för att utföra ett jobb på hennes yacht. Men Proffit och Mrs Stayton blir snabbt ovänner och när Proffit vill ha sin lön vägrar Mrs Stayton att betala honom. Men Proffit får sin hämnd när hon faller överbord och tappar minnet. I ett anfall av hämndgirighet inbillar han Mrs Stayton att hon är hans fru och mor till hans fyra hopplösa ungar.

Ikväll kommer även Sagan om de två tornen också, del två utav Sagan om ringen filmerna. Funderar på om man ska titta på den. Den delen är ju bäst, roligast! Tycker det är så kul när alven och dvärjen räknar sina offer! haha :)

Micke! <3  

En mycket trevlig kväll!

Igår åkte jag hem till Emely på kvällen och spelade sällskapsspel! Vi spelade först ett disneyspel med massa frågor från olika filmer. Som t.ex. Lejonkungen, Nalle Puh, Lady och Lufsen, osv! Jätteroligt spel faktiskt! Fast jobbigt när man fick frågor från filmer som man inte ens hade sett! :P Men det var roligt som sagt!  Sedan tog vi fram ett annat spel som heter Bet Your Brain. Ett spel med massa frågor i olika kategorier som t.ex. Sport, anatomi, kultur, musik, ordets makt, gottepåsen, osv. Ganska klurigt spel faktiskt! Man fick då ett antal "hjärnceller" som man skulle satsa varje gång nån fick en fråga. Så skulle man satsa på om man tror att personen svarar rätt eller fel. Väldigt kul faktiskt! :)
 Kul med såna här kvällar då man spelar lite sällskapsspel och inte bara glor på film som man annars alltid gör! ^^ Så detta var trevligt! :)


God kväll!

Nu ska jag ge mig iväg till Emely. Vi ska titta på körslaget och spela spel ikväll som jag skrev tidigare! :) Trevligt! :) Har tagit medicin nu och hoppas jag slipper känna av allergin och bli dålig!! *peppa peppa*

Micke, saknar dig!! <3

27e december

Idag är det lördag, kl är ett och jag sitter fortfarande i min pyjamas! Haha :D Hur skönt som helst! Har ingen vidare ork till att göra något nu på dagen. Skönt att slappa lite såhär! I torsdag gick jag ju upp kl sex för att jobba och var sen hur trött som helst. Gick dessutom upp vid halv nio igår, så idag sov jag längre och tar det lugnt helt enkelt!
 Ikväll ska jag och Madde hem till Emely och Toffe iallafall. Tänkte spela lite. Wii eller nåt sånt. Hon har något disneyspel som sägs vara skitroligt så det ska vi spela ikväll. Kan vara kul! Får se hur länge jag kan vara där också pga hunden. Men har ju köpt medicin som förhoppningsvis funkar likabra där som hos Lena. Visserligen har Lena pyttesmå djur tillskillnad mot Emely. Hehe ^^
 Nu tänkte jag iallafall städa upp lite smått snart och sätta igång en maskin tvätt.

Måste bara länka denna låten för den är hur go som helst!!  Ice MC - Think About the way


Körslaget!

Har precis tittat på programmet körslaget. Tycker det är roligt och underhållande! Musik är ju glädje för alla lixom! Diggar team Wells för dem kommer ha lite rockstuk och det är nice! :) Även Nanne och Magnus Carlsson är bra!


Bloggdesign

Nu har jag precis hjälpt Marie att göra en kul desing på sin blogg! Hon gillar färgen rosa och Hello Kitty så såhär blev fick det bli; http://mariiedunberg.blogg.se/ !

Shopping!

Idag har jag vart istan och shoppat lite! Jag började inne i nordstan men där fick jag panik, så jävla mycket folk!! På Gina Tricot, där kunde man inte ens komma in!! Så jag åkte till backaplan istället. Mindre folk där och en mycket större Gina Tricot affär. Visserligen fick man stå i kö i 35 minuter! När jag var framme vid kassan så kom det fram en kvinna till tjejen före mig och fråga om hon kunde ge henne pengar + 50 kr extra för att hon skulle betala hennes grejer och slippa stå i kö. Men det ville hon inte. Då gick hon fram till kassan själv och gick alltså före alla andra som stod i kön!! Som dessutom har fått stå i denna jävla kön i 30 minuter!! Att man ens kan med?
På Gina tricot blev det iallafall en t-shirt och en halsduk. Sedan gick jag till Din Sko och köpte ett par sneakers typ. Basketskor kan man kalla det för. Sedan blev det en sväng till H&M där jag köpte en huvtröja och nytt puder. Sen blev det Intersport där jag köpte nya mysbyxor. Och sista affären blev Kappahl där jag köpte en ny pyjamas! Jag älskar såna här pyjamasdresser. Goa långbyxor och en skjorta till!


 

God morgon!

Inatt har jag sovit som en gris! Riktigt skönt faktiskt. Hade visserligen velat sova mer men har ju planerat att åka in till stan hyffsat tidigt innan alla huliganerna kommer! Haha :D Blir en lite tripp för mig själv. Vet vilka affärer jag vill kolla i så jag kommer nog inte vara istan så länge ändå. Ska till aktuell optik och skälla lite också! Så jävla irriterad på glasögonen. Dem spänner åt dem och de sitter bra i 5 minuter sen är dem värdelösa igen! Har spänt åt dem 2 gånger.  Seriöst, kan man lämna tillbaka dem eller??
 För övrigt blir dagen lugn för min del. Tänkte kolla hockeyn lite med mamma idag. Frölunda - Färjestad.  Sedan kommer Körslaget kl åtta som jag ska titta på! :)

Dags att göra sig i ordning...

Micke! <3

Så trött!

Däckade framför tvn en stund förut, och det var skönt kan jag lova! Vaknade av att pappa sa att maten var klar. Annars hade jag säkert sovit ännu! Jättegod mat förresten! Pappa hade gjort kyckling med råstekt potatis och grönpepparsås! Mumma! :)
 Min kväll blir verkligen hur lugn som helst. Är jättetrött idag! Så jag lär antagligen sova som en gris inatt! :) Bra det, ska ju upp tidigt och shoppa lite! Haha :D ^^ Längsen jag shoppade sådär som jag kan göra nu! :)
 Tänkte tända lite ljus, dricka julmust och kolla på Pirates of the carribbean del 2 som kommer på tv4 21.00! Det sägs att det ska komma en fyra? Vore ballt! Dessa filmerna är ju hur bra som helst!

  

Nu ska jag strax kolla på dokumentären om Abba - mamma mia! Filmen är jättebra och Abba lär ha kännat guld på den! Speciellt Björn och Benny, (dem heter la så?) Haha! :D

Ha en god kväll!

Juldagen!

Nu är jag riktigt trött!! Har jobbat 7-14 idag! Och jag hade hur svårt som helst att somna inatt så det blev inte så mycket sömn för min del. Men det gick ändå bra på jobbet, men det var väldigt segt!! Fick en dålig nyhet på jobbet också, en av mina favoriter gick bort i måndags! :( Det kändes verkligen tomt idag. Ingen glad, söt gubbe som hälsar på en mer! =/  Jaja, tyvärr är det så, alla ska vi dö förr eller senare! 

Igår va det julafton då ja. Vi firade allihop hemma hos Lena och det var jättetrevligt och mysigt! :) Jag fick pengar och presentkort, precis som jag ville ha! Då kan jag köpa de jag själv vill ha ju! :) Sen fick jag en avslappningsgrej utav pappa som är guld värd!! Så jävla skönt! Man sätter den på huvudet och trycker ner den så masserar den och man får verkligen rysningar genom hela kroppen! Så avslappnade och skönt! Det sägs att de ska öka bland annat blodcirkulationen och hårväxten. Ta bort smärta osv. Superbra! :)

  Liam och "Tomten"

Ikväll händer det absolut ingenting. Ska väl glo på filmer och mysa med mig själv under täcket! Önskar att Micke hade varit här! Fast honom träffar jag om 5 dagar!! :D Ska bli mysigt! Ska fira nyår tillsammans!
 Imorgon börjar mellandagsrean och jag ska ut och knö bland resten av Göteborg som vill shoppa! Haha :D Har visserligen ingen att åka med, men det kvittar faktiskt. Lite små tråkigt att gå själv istan men ändå skönt på sätt och vis. Man kan åka dit och hem när man vill. Dessutom gå vart man vill! Hehe :) Tänkte åka in tidigt också så får jag ut mer av dagen sen. Madde sa att vi kunde åka in på lördag ev. men då lär väl allt vara borta. Jag vill in imorn! ^^ 

Micke! <3

GOD JUL ÖNSKAR JAG!


GOD JUL!! :D

Julafton... ho ho ho... haha!
Men jag börjar dagen med illamående och magont! Jag vill ju inte bli dålig nu? :S Hoppas det lägger sig snart!! Obehaglig känsla! Funderar på att vila lite grann och sen äta något. Sen är det ju dags att göra sig lite julfin! :) Åker hem till äldsta syrran allihop och firar jul! :D Mysigt och trevligt! :) Får la se om jag har varit snäll i år och får nån julklapp! Haha :D Ju äldre man blir ju mindre får man. Kommer ihåg när man va liten och fick skitmycket paket! Massa barbiedockor bland annat! :D Haha, jaja det var då de. Kvällen blir inte så lång för mig, ska upp halv sex imorn för ska jobba 7-14! Lite segt, men gött med pengar iallafall! :D 
 
Ha en God Jul allesammans! :D

Dan för dopparedan?

Eller vad säger man ? Haha..
Idag har det inte blivit så mycket bloggande. Har inte orkat sitta vid datorn helt enkelt. Har kollat på lite julfilmer istället. Har handlat med mamma också. Och när vi kom hem stod pappa och bakade nötkyssar! Sedan gjorde vi sockerkaka och cocosbollar också! Mums :) Usch, jag vill inte ens veta hur mycket man går upp i vikt över jul egentligen! Haha fyfan, det blir hårdträning efter jul!! Kvällen blir lugn för övrigt. Ska väl glo på tv-film! Mamma och pappa ska spela bingolotto! Haha :D det är ju såndär traditionell uppesittarkväll idag. Enda gången dem spelar faktiskt.
 Imorgon är det julafton. Känns sjukt! :S För tiden har gått så himla fort så man hinner knappt med. Har ingen julkänsla heller! Jag vill ha snö! Men men, ska bli trevligt att vara med familjen, äta god mat osv! :) Tjocka oss rejält! :D

Nee, har inget speciellt att skriva just nu....

Micke <3

 -
bilderna kommer från google.

Jeff Dunham = kung!

Fan va bra han är!! Jag och mamma satt och kikna i soffan av skratt! Så jävla bra och så klockrena skämt!! :D  En granne sa att hon laddar ner nån dvd med Jeff. Hon sa att ja kunde få den eller nåt sånt. Måste fråga! :D Klassiker ju! Måste ha!
"Would you like to se my stick?" Hahah :D Ja, herregud sicken humor man har! Skitkul iallafall!! :)


Ååååh, dreggel!

Äntligen!! Sitter och äter en smörgås med julskinka och senap nu!!! Mums, det är så jävla gott!! :D Julskinkan är julens höjdpunkt!! :D

Surt!

Kollade på Gina Tricots hemsida igår och fann Ella dress där och blev helt fäst vid den! Var i affärerna och tittade idag och hittade den inte nånstans! Tänkte att jag kanske kunde betälla den på hemsidan då, men då var den borttagen! Typiskt min otur!! =/  Ville verkligen ha den! ^^

Nagellack!

Har faktiskt införskaffat mig ett rosa nagellack idag! Det är iofs snyggast när händerna är lite bruna. Så det blir snyggt till sommarn! Kände för ett nytt nagellack och det blev rosa Mavala nr 52 Toulouse! Köpte även Depend Quick & shine topplack. Kul att pyssla om sig själv lite och måla naglarna i fräscha färger. Kan inte ha svart jämt, hehe! ^^

 

Trött

Nu är jag trött och har ont i fötterna! Gick med Maria istan i två timmar och sedan gick jag och tittade lite i affärerna i Angered. Gick in till Emely och tjötade en stund också. Gick dessutom in till aktuell optik och spände glasögonen lite. Förhoppningsvis håller dem sig såhär nu annars begär ja fan pengarna tillbaka! Haha om det nu går! Sedan på vägen hem mötte jag pappa som skulle handla så jag vände om och gjorde honom sällskap. Så jag var först hemma runt kvart i fem. Och runt fem kom dem och hämtade cykeln!  Så nu blev jag av med den! Fick den av pappa för 3-4 årsedan och har knappt användt den något. Den har bara stått uppe i cykelrummet och samlat damm typ. Så har väl min dag sett ut kort och gott! :) ^^

Nu ska jag snart slå in julklapparna till Liam och sedan blir det mat. Sen ikväll blir det bara lugnt, ska som sagt se Jeff Dunham kl tio ikväll! :)

Micke <3

Jeff Dunham kanal 5 22:00!

Det är vad jag ska titta på ikväll! Så jävla roligt!! :D Och jag kan massa repliker! Haha jag är en nörd! Peanut är favoriten! :D Vill ni skratta ikväll så titta på detta!!


Måndag!

Nu är det bara idag och imorn sen är det julafton! Och ikväll ska pappa göra julskinkan! Mumma va gott! De luktar ju så gott också! :) Idag har jag fullt upp känns det som. Ska träffa Maria i stan kl ett idag , gå runt och titta lite och ev köpa något! :) Vill ju ha den Ella dress från Gina Tricot! Så ska ta en titt på den! Sen mellan fyra och fem idag så ska de komma och hämta cykeln. Nångång idag måste jag till aktuell optik också och fixa mina glasögon, kan visserligen göra det imorn med om det blir tajt med tid. Kul med en dag då man gör något iallafall. Tänkte träna ikväll också! :)
 Haha, satt och käkade frukost för en stund sen, satt verkligen som en zombie. Orkade knappt hålla uppe ögonen. Men satte sedan igång lite rockmusik och vaknade till!  Det finns ju verkligen ingen bättre musik!! Jag sa till mamma att när jag är gravid är det rock som spelas för barnet i magen, haha! :D Måste ju börja i god tid! Ingen dansbandsunge här inte! *Skratt* Rock <3
 Ne, dags att börja göra sig i ordning nu.

Micke! <3

God kväll!

Nu har jag precis fönat håret efter att jag har färgat det, och resultatet blev jättebra! Mörkt och fint, och ingen utväxt!! :) Jag trivs i mörkt hår, det är lixom annika. Haha! Egentligen är jag ju blond i grunden, men kan inte ens föreställa mig själv blond igen! Big no no!

Ikväll blir det lugnt, ska kolla på tv. Dragonheart kommer på tv6 kl 22:00. Den ska jag titta på! Den verkar bra! Innan dess blir det väl att zappa runt lite på tvn.
 Imorgon ska jag till stan med Maria vid ett tiden. Kolla runt lite grann, och hon ska köpa julklappar. Sedan mellan fyra och fem nån gång kommer de och köper cykeln! :) Suveränt! Dessutom va det en tjej i skåne som såg min annons på blocket om mina Cheapmonday skor som jag inte användt, så därför la jag ut dem till salu. Hon vill ha dem, men jag har ingen aning om vad frakt osv kostar så ska kolla upp det i morgon också!
Om inte nån som läser här vill köpa dem för 100 kr? Hehe ^^ :)



Micke! <3

Vill ha!


Klant!

Brände handen när jag tog ur kycklingen ur ugnen!! Över två knogar och ute på ringfingret. Bränner och svider som fan! =/ Aj aj...typiskt mig! Klantarsel!! ^^


Natural & Easy

Idag ska jag färga håret, måste få bort utväxten! Vill ju att håret ska va fint till jul och nyår! Den färgen jag brukar ha fanns inte kvar! Så jävla surt! Märket heter Elvital eller nåt sånt. Mörkbrun färg. Men den fanns inte kvar. Visserligen var det längsen jag använde den. För jag började ju köra lite med Casting creme gloss de 3 senaste gångerna men den jag brukar ha där fanns inte heller i affären. Så varken creme gloss eller elvital fanns! Surt! :P
Så idag testar jag ett nytt märke. Schwarskopf Natural & Easy. Hoppas att det blir ett bra resultat!! ^^





Jaja, jätteintressant läsning nu ja ^^ Haha...


4 advent

Tiden går fort.. nu är det bara 3 dagar kvar till julafton! Men det känns inte ens som att är julafton på onsdag. Känns mer som att man bara ska hem till syrran och äta middag typ. Som att nån fyllt år eller nåt. Det var roligare när man var liten. Då tjatade man om julafton enda från oktober månad typ. :P haha. Men så är det inte nu iallafall, har ingen julkänsla för fem öre! Inga pengar, ingen snö, ingen julgran. ^^ Men imorn kväll eller på tisdagkväll kommer pappa göra julskinkan iallafall! Mumma! :D

Idag är jag hur seg som helst!! Hon som skulle komma och kolla på cykeln var här halv nio imorse! Tur och väl ska hon ha den också!!! :D Gött!! Dem kommer imorgon och hämtar den. Skönt! Får in lite extra pengar också! Det behöver verkligen nu! :)
Idag händer det absolut ingenting. Dagens höjdpunkt blir att gå till affären! Jag är så fruktansvärt seg och har ingen ork eller lust till något ändå, så då e det skönt med en slappedag! Ska slå in Liam's julklappar iallafall!

  - bilden är från google.

God kväll!

Idag har jag tränat! Känner mig duktig nu! Haha:) Sedan åkte jag och Madde in till stan en stund, där det var hur mycket folk som helst! Jag har iallafall köpt julklapp till Liam så nu är man klar med det! :) Inget jättestort men iallafall något, det är ju tanken som räknas!! Sedan gick jag in till Emely, hon jobbar ju i en skoaffär i angered. Så gick in dit och va lite sällskaplig. Och nu har jag ätit lite mat och kollar på en film på tv3.
Julfritt - den handlar om ett par som betämmer sig för att inte fira jul utan istället åka utomlands. Så dem har inte ens pyntat huset! Och grannarna försöker få dem att pynta och fira jul. Men dem ger sig inte, tills deras dotter ringer och säger att hon ska komma hem över jul från Peru. Då blir det panik! Haha , väldigt rolig film faktiskt!
 Min kväll bli lugn idag, har ingen direkt ork till att göra nåt annat än glo tv-film ikväll.
Och imorn bitti ska ju hon komma och titta på cykeln också. Hoppas hon vill köpa den nu! :) Håll tummarna!!


=(

Livet är bra jävla orättvist!!! :(


Ändrade planer...

Det blir stan idag ändå! :p Haha, så jag får något att göra! Lär vara äckligt mycket folk där inne idag. Alla som köper julklappar i sista minuten, precis som jag! Så jag drar inte på mig vinterjackan för det lär ju bli varmt där inne! ^^ Får la se vad jag kan hitta till Liam. Någon leksak antagligen, för nu har jag ingen aning om vilken klädstorlek han har, dessutom sa syrran att det är leksaker han vill ha. Det får man ju inte nog av som liten.
 Men innan stan så tänkte jag träna lite!! :)

Jag är inget fan av Britney Spears direkt, men jag gillar hennes låt Womanizer. Riktigt skön faktiskt! ^^

Lördag!

Igår jobbade jag 16-21 och det gick bra, kul att jobba med Fatimah! :P Det flöt på rätt bra!  Efter jobbet kom Madde och hämtade mig, vi handlade lite och åkte sedan hem till henne och kollade på film. När jag kom hem satt jag och tjötade med mamma lite och kollade på animal planet. Haha :) Rätt intressant faktiskt! Igår handlade det om valar och hajar, hur de vart i ett akvarium typ och sedan ska fraktas ut till havet igen. Spännande!
Sen runt ett inatt fick jag nåt ryck och tränade lite!!!  :O haha, måste ha slått i huvudet för fan! Jaja, jag slocknade som en gris sen iallafall!

Idag vet jag inte vad som händer faktiskt..hon som ska kolla cykeln kommer imorgon istället. Så jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. Något vill jag ju göra, men vet inte vad. Imorgon ska jag och Madde nog in till stan iallafall. Måste ha en julklapp till Liam!

Nee, måste äta lite...

Micke! <3

I miss you! <3


Fredag!

Ringde vårdcentralen imorse och tyvärr har dem inte tid försen den 5e januari!! Jag hade behövt medicin till nyår, men får väl ta skiten från apoteket sålänge och hoppas på det bästa! Det är ju så många helgdagar nu slutet av året så det finns inga tider nu. Men men, 5e januari är ju inte så långt ifrån heller! ^^
 Idag ska jag jobba 16-21 med Fatimah! Så jävla kul att jobba med henne! :) 
Vad som händer efter jobbet vet jag inte, jag har inte planerat något så det blir väl lugnt. Glo nån film eller så. ^^

Happ, har inget intressant att skriva just nu...

Micke! <3

Ironic.

Bästa låten just nu!....uttråkad!! Finns ingenting att göra. Ska iofs se Hells kitchen snart. de 2 sista avsnitten idag, final! Efter det är det väl bara till att däcka antar jag! ^^ Imorgon ska jag upp tidigt och ringa vårdcentralen! Sen ska jag fanimej träna!!!  Sen ska jag jobba 16-21 också! Mina planer för imorgon!


Känns som mitt huvud ska sprängas! Jag blir galen!! Så arg och frustrerad!! Faan, slå mig hårt i huvudet så jag får minnesförlust för jag vill fan bara glömma allt det där!! Det tär på mig och jag hatar det!! Så jävla jobbigt så jag blir galen!! 
 Känns som att de sitter nån och leker med min hjärna och trycker på vissa punkter. För ena stunden är jag glad och sen tvärförbannad! Ena stunden skrattar jag och andra stunden gråter jag! Panik!!

Åh du förstår verkligen ingenting...du blir bara förbannad!! :(:(

Hoppas hoppas hoppas!

På lördag ska det komma en tjej och titta på min cykel. En ev. köpare!! Hoppas verkligen att hon vill ha den! Vore guld värt med lite pengar nu lixom!! Så jag håller verkligen tummarna nu!!  :) Dessutom vore det skönt att få sålt den för sen används ju inte! Vill jag cykla så har jag en annan gammal damcykel som jag kan använda isånafall! :)
Håll tummarna för mig nu!! ^^,

Niice! :D

Gött, jag fick hem min klänning idag!! Testade den och nu tycker jag väl att den är sådär. Men samtidigt blir det bättre när man fixat håret, sminkat sig och har lite accesoarer till!! :) Så det blir nog nice tillslut! Hoppas jag! :) Jag är ju inte den som bär klänning vanligtvis så är ju inte så van vid det direkt. Lär väl användas till nyår antagligen!? :) Och det lär väl komma fler tillfällen då den kan användas!


Fullt upp!

Idag har jag varit duktig!! haha :) Jag har ringt allergimottagningen och ska ringa vårdcentralen imorn bitti. Har fixat så skolan skickar hem mina papper så jag slipper åka dit för att enbart hämta dem och sen åka hem. Lite onödigt kan man tycka! Sedan har jag även har dammat, dammsugat och torkat golven. Jag har också rensat och vikt i ordning alla mina kläder i garderoben. Allting låg huller om buller så det behövdes. Har renbäddat sängen också! Dessutom har jag hunnit med att träna lite också!! :) Dessutom slagit in 3 julklappar! Fullt upp! 
 Har precis duschat också och ska snart börja med maten! Idag blir det kyckling med en god fyllning i och bacon lindat runt kycklingen! Till detta blir det ris och en god sås och sallad! Mumma va gott!! :D  Åt detta hos Micke en gång och det var hur gott som helst, så nu ska jag ge mig på att testa detta! :) Hoppas det blir lika gott!
 Ikväll blir det för övrigt lugnt.. blir väl tv-tittande eller någon film!

Micke! <3

Julgran!

Det verkar inte som att vi ska ha något julgran i år...tråkigt! Ev. en på utsidan med ljusslingan i bara. Men jag vill ju ha en inomhus med alla julgranskulor och allt glitter. Men så verkar det inte bli! Så nu har jag tagit fram min egna lilla julgran med kulor och glitter!! haha :D Jättemysigt faktiskt! Det är ingen jul utan julgran...även fast den är pytteliten! :P ^^


Erasure - A Little Respect

Hörde denna låten i ett Scrubs avsnitt igår, och det va som Turk sa.. låten är som ett virus..den verkligen fastnar i hövvet!


Torsdag!

Idag ska jag städa för det blev aldrig av igår! Det är lite dammtussar här och där  nu :P Mysigt va!
 Så tänkte fixa och dona lite hemma. Laga lite god kyckling sedan också! Har inga speciella planer idag mer än att städa och så.   Jag ringde allergimottagningen imorse och kom fram till att jag antingen skulle gå till vårdcentralen i angered för att få tabletter, eller så skriver jag min egna remiss till Sahlgrenska! Kan ju göra både och för att skynda på det lite, så jag får medicin så fort som möjligt! För skiten som finns på apoteket funkar inte på mig! Max 1 timme innan jag känner nåt besvär. Riktigt jobbigt är det! =( Får gå till vårdcentralen först, för vem vet hur lång tid det kan ta med remissen och Sahlgrenska osv. Remisser är ju inte kända för att gå snabbt direkt. Och med min vanliga otur så förvånar det mig inte ett dugg ifall vårdcentralen inte kan ge mig något ?...får la se! Hoppas på det bästa iallafall!! Nästan alla jag umgås med har ju djur idag! Eller så vill dem skaffa. Så jag måste ju ha mediciner!! ^^

Happ, ska sätta igång med städningen nu så jag får det gjort.

=/

Mycket tankar som far runt i huvudet idag. Är rädd och orolig! Frustrerad och smått grinig!! Även om du säger att jag inte behöver vara det så går det typ in i ena örat och ut genom det andra. Jag kan inte. Det går inte. Jag är rädd och jag hatar det!! Du kan nog inte förstå det försen du upplever det själv. Sätt dig in i min situation innan du blir förbannad så förstår du min frustration och rädsla!!....

Alanis Morissette - Ironic

Älskar denna låten!


.......

Jag har en sån klump i magen av oro och rädsla!! Vill att den ska försvinna!!! :(:(:(


Onsdag!

Idag är det en vecka kvar till julafton! Tiden går verkligen hur fort som helst! Det jag mest ser fram emot är julskinkan! Haha :D mumma! Lite gröt är gott också! ^^ Jaja det blir ingen lång julafton iallafall, för jag ska jobba dagen efter 7-14. Goa pengar!! :) Sedan ska jag jobba den 29e också och sen åker jag till Micke och firar nyår med honom! Om jag får som jag vill! :)
 Idag hade jag tänkt tvätta och städa lite, har än sålänge inte tatt tag i nåt utav det! Fast tänkte ta tummen ur och iallafall sätta igång en maskin tvätt nu! Sedan ska jag hjälpa mamma att handla sen. Så jag städar nog mot kvällen. Det blir för övrigt en lugn dag för min del. Måste även köpa julklapp till pappa och Liam nu innan jul också ju. Inte så svårt ändå, vet vad jag ska köpa till pappa och Liam älskar ju leksaker. Får la se vad det blir!
 Hmm, börjar undra vartfan min klänning har tagit vägen ?? Jag har beställt en från nätet som skulle komma i mitten av december. Vill ju ha klänningen innan nyår lixom! Hmm, aja den kommer väl! Annars får jag väl maila dem och klaga!! Borde få nån rabatt eller liknande för lång väntetid?

Nee, ska sätta igång en maskin tvätt nu!

Tisdag

Har precis ätit lite mat..ska strax iväg till jobbet! Ska jobba samma tid idag också, 16-21. De gamla är så himla söta och goa! Jag blir så glad när jag kommer dit och hör att de saknat mig och att jag alltid är så go och glad mot dem och att jag är så varmt välkommen! Sånt värmer verkligen!! :D Ena tanten sa till mig "det kommer kännas tryggt när jag vaknar imorgon och veta att det är du som kommer på kvällen"... :):) Så himla söt!



Jag är så grymt besviken på mina glasögon!! Först när jag testa dem så kändes det bra! Sen när jag kom hem så gled dem ner på näsan hela tiden! Dem satt med andra ord löst! Sen satt även ena bågen lite löst..man kunde lixom vicka på den så de satt alltså inte helt fast! Så jag gick till Aktuell Optik och bad dem fixa dem. Och när jag testa dem i affären så kändes det helt ok. Men senare på kvälllen var dem likadana igen, gled ner och va lösa och jag kunde fortfarande vicka på bågen. Dessutom känns dem suddiga och jag får nästan ont i ögonen! Jag betalade lixom för att de skulle va antireflex nånting..alltså så att ljus osv inte ska reflektera i glaset..men de gör det ändå!  Jag är ovan vid glasögon men dem ska ju hjälpa mina ögon att slappna av, inte få dem att anstränga sig ännu mer. Kan man lämna tillbaka glasögonen och få pengarna tillbaka!??

Min önskelista!



Min önskelista består av presentkort på Gina tricot, H&M, Kicks, Intersport som man ser. Vill även få presentkort på att få gå och göra riktigt fina naglar av gel eller akryl. Visserligen kan jag få egna långa fina naglar. Men vore kul med riktigt fina naglar där nagellacket inte försvinner eller flagnar! :P Pengar vill väl alla ha, men jag är i stort behov av det nu! Vill även ha pengar för att kunna tatuera mig. Nytt smink är alltid kul och det behövs lite nytt nu. Vill även ha parfymen Laura Biagiotti som är min favorit! Vill ha svarta converse! Har även sett ett par vita sneakers med dödskallar på från d7.se som jag vill ha. Jag älskar levande ljus av alla slag så det vill jag också ha. Hehe! :) Vill även ha boxen med samtliga säsonger av Sex And The City!  En ball topp från Gina Tricot med dödskalletryck på! Dessutom har jag aldrig varit utomlands så det är något jag verkligen vill! Pengar, resecheckar eller nåt i den stilen!   Detta är vad jag önskar mig iallafall! ^^


Grattis Liam!! :) 4 år idag!


God kväll..god natt!

Datorn har stått igång för mamma har suttit här. Jag kollade lite när jag kom hem från jobbet men va så uttråkad så jag bestämde mig för att se film!  Hehe, jag hade fått för mig att de va tisdag idag och då ska Titanic visas på tv3. Så jag blev jättebesviken när jag kom hem eftersom jag ville se den. Men men, imorgon får det bli!
Istället kollade jag igenom vad vi hade för filmer hemma och hittade Troja..den har jag faktiskt inte sett innan! Och vi har haft den hemma hur länge som helst. Micke pratade om filmen och jag blev nyfiken på att se om den var nåt att ha. Filmen är 2½ timme lång och jag var helt inne i den! haha, blev förbannad när ...hmm ja, va hette han nu... en av grekernas kung iaf... när han dödade Trojas kung! gaah, gamle mannen! =/ ...haha jag e så blödig när jag ser på film! Sitter och gråter imellanåt! Bara för att jag är så insatt! ^^ Jaja, filmen var bra iallafall! Dock en av Orlando Blooms sämre roller. Gillade inte riktigt honom i denna filmen!

Imorgon tänkte jag faktiskt träna lite! Dock är jag lite smått sjuk men det skiter jag i! haha ;D Sen ska jag även tvätta lite och sedan jobba 16-21. Och sen hem och glo på Titanic. Haha! :D

Nee, nu går ögonen snart igen på mig. Ska lägga mig och krama om kudden som luktar som Micke. :) Haha jag låter väl fånig, men det kommer få mig att somna gott! Jag sover som bäst när jag sover med Micke!! <3

Måndag!

Idag ska jag jobba 16-21. Ska bli kul! Har ju inte jobbat sen den 13e november! Men stället är väl sig likt antar jag. Undra om det är någon kul man jobbar med! :) Ska jobba samma tid imorgon och på fredag också!
 Innan jobbet händer det inte så mycket heller. Funderar på att sätta igång en maskin tvätt och städa upp lite smått. Och nån gång nu i veckan måste jag även köpa julklapp till Liam! Det är ju bara en vecka kvar till julafton nu. Eller ja, på onsdag om man ska vara exakt! ^^
Jaja, dagen blir lugn för övrigt, bara jobb i fem timmar! Sen blir det till att slappa..hehe :)

Hehe just ja... jag har ju haft min mobil sen april och inte kommit underfund med hur man får igång internet eller track-Id. Har flera gånger tänkt gå till en teleaffär för att få hjälp med det men har aldrig blivit av. Så sa jag det till Micke och han kolla lite på mobilen och gjorde nånting och så var det fixat! :P Så nu funkar det!! :) Gött! Det är ju bra när man hör en låt som man vill veta va den heter! ^^  Tack hjärtat!! <3

Sammanfattning av helgen..

I fredag runt halv sex mötte jag Micke på centralen! :) Mysigt att se honom igen!!  Vi åkte hem till mig och lämnade av väskan och lite så. På kvällen hyrde vi två filmer, en komedi och en skräck. Jag minns faktiskt inte vad komedifilmen hette men den var rolig iallafall! Skräckfilmen hette Creep och fyfan, den ska jag inte se igen!! Jag är så jävla lättskrämd också! Och den var verkligen äcklig och man fick ju panik gång på gång. Hehe jag klamrade mig fast i Micke och krama väl nästintill sönder hans arm! :P I lördags åkte vi in till stan och åt på Jensen Bofhus, jättegott och jättemysigt!! :) Efter det mötte vi Anna och Jarmo istan, kollade runt lite och tog en fika. Mycket trevligt!! :) Sedan på kvällen blev det film igen, en med Al Pachino 88 minutes tror jag den hette! Mycket bra film! Micke har fått mig att börja gilla filmer med lite action, spänning osv! Hehe :) Al Pachino är grym ju! :)
Och igår så åkte vi hem till Anne på kalas! Jätteroligt verkligen! :) Micke fick ju träffa en del men det gick ju bra! Och han är mycket godkänd av familjen, hehe! :) Syrran bjöd på en god kycklinggryta med ris och sallad. Sedan blev det bullar och marängsvich! Vet inte hur de stavas riktigt..hehe!  
 Helgen har varit jättemysig och trevlig! Älskar att bara ligga och se en film tillsammans och känna varandras närhet!! <3
Han åkte hem imorse..jag blir alltid så ledsen när vi skiljs åt.. =/ Känns ju så himla tomt när man varit med varandra några dagar och sedan skiljs man åt lixom. Hatar det!! Men men, det är så det är med distans. Men vi ses ju snart igen..efter jul! Och det är ju bara 2  veckor kvar typ! :) <3 Micke!! <3<3<3



Fredag!

Nu har jag städat klart, bäddat osv. Ska strax lägga ut mattorna också! Känner mig duktig! haha :D
Håller på att göra iordning mig nu också, vill ju vara lite fin när jag träffar Micke iaf! :)
 Innan jag ska åka in för att möta honom så ska jag ner till torget och fixa mina glasögon och även in på apoteket och köpa rengöringsgrejer till ansiktet. Måste ha! Madde har de som jag ska köpa. Fick testa lite av henne och tyckte det var bra. Det är dessutom parfymfritt och det  borde ju bra för huden tycker man. Och när det dessutom kommer från apoteket! ^^ hehe :)
 Sedan ska vi hem och äta spagetti och köttfärsås, mumma! (Jag vet, jag vet...jag äter det jävligt ofta!!)... :D
Myspys helg! :) <3

Micke!! <3

Städning pågår..

Har precis satt igång en tvätt med mattor och sängkläder! Plockat undan lite skit osv. Ska äta lite och sedan sätta igång med att damma och dammsuga!! De får ju vara lite städat när Micke kommer ju! :)
Vet inte vad vi gör ikväll, får väl se! :) Men på söndag ska han iallafall med på kalas hos syrran och träffa henne och några till.. :) Kul men kanske jobbigt för honom att träffa så många kanske? :P
Jaja, måste sätta igång nu....

Micke <3

Zion y Lennox

Denna låten är så jävla skön!!!


Kändis look-alike!

Gjorde en look-alike.. och dessa är tydligen dem jag e mest lik.. haha hmm..vem är jag mest lik egentligen ?



och på denna bilden va jag mer lika dessa....



eeeh, paris hillton ? skulle inte tro de!

Fasen va ovant!

Sitter här med mina glasögon nu!! Känns hur konstigt som helst och jag ser helt fånig ut!!  Sjukt ovant men förhoppningsvis så vänjer jag mig! Ska dock ner och spänna åt dem lite imorgon, känns lite stora! Så nu har jag köpt en julklapp till mig själv! Kostade bara 1750:- Haha..suck! Mycket pengar så hoppas fan dem gör någon nytta nu!! Och förhoppningsvis kommer jag bli av med min cykel och få in lite pengar där! Hoppas, för det behövs nu!!
 Imorgon kommer Micke hit! :D Runt halv sex ska jag möta honom, ska bli kul! :) Inte så längesen vi sågs iofs men ska bli mysigt att ses igen! :) Idag skulle jag städa men det har inte blivit av så det får jag fixa imorgon!
 Känns så jävla sjukt med glasögon! hahah :p
Önskar att jag hade massa pengar!! Jag vill resa, shoppa, betala räkningar och kunna göra massa saker!! Micke ska till Thailand i februari....jag vill också resa ju! =( Men men, det får helt enkelt vänta..ännu en gång.. känns som att jag aldrig , aldrig kommer komma iväg utomlands!!

Nu tänkte jag se på film. Haha mamma har köpt Grinchen...gammal film men det är fan en klassiker! Så jävla rolig! Jim Carrey är ju bäst! :D Och om en vecka har han premiär med nån ny film, måste ses!! :) Tror den hette Yes man eller nåt sånt..

Torsdag!

Idag blev jag väckt av Aktuell Optik som ringde och sa att mina glasögon är färdiga! Så jag ska ner och hämta dem sedan! :D Fan va gött! Det har bara gått 6 dagar ju. När jag beställde dem så sa hon att de skulle ta 1-2 veckor. Jaja, jag klagar inte!   Idag ska jag även städa här hemma! Dammsuga, damma och även tvätta lite. Handla och laga mat! ^^  Kommer Micke imorn så kan de ju inte va stökigt..hehe! :)  Ska nog behålla min Frölunda-fleecepläd på sängen om han kommer. Haha, han är ju ett Röglefan.. :P Risken är att han bränner upp filten eller nåt! :P Haha

Har inget speciellt att skriva nu så det blir väl uppdatering senare! ^^

Onsdag!

Trött, så trött!   Har ingen ork till någonting ikväll, sitta här och glo tv typ! :P Men skönt att bara slappa faktiskt!
Igår ringde de från jobbet och frågade om jag kunde jobba den 15e, 16e och den 19e..blev änna chockad! Har inte jobbat sen den 13e november lixom!! Så det är ju skönt det! Sedan ska jag även jobba den 25e och 29e. 5 dagar hittils! ^^
 Hmm, va händer resten av denna veckan då...hmm måste till skolan och hämta mina papper antingen imorn eller fredag. Sen ska ev. Micke komma hit också!! :):) Hoppas!! På söndag är det kalas för Liam som blir 4 år om ca en vecka.

Nu ska jag göra mig en kopp vaniljté och få upp värmen i kroppen lite! Funderar även på att ta ett bad kanske? Fryser!!

Micke <3

Borta bra, men hemma bäst!

Vi var framme runt kvar över fyra i måndags. Tog då en buss för att komma till hotellet som vi inte hittade först. Gick åt helt fel håll! Frågade 4 olika personer varav den sista visste vart det låg! Kommer dit och checkar in och går upp på rummet. Minirummet! Men det räckte ju åt oss två. Lämnade grejerna sedan gick vi ut på den extremt stora shoppninggatan och tittade lite. Så jävla tråkigt när man inte kan shoppa heller!!!! Käkade pizza också! Hmm, vi har inte gjort så mycket egentligen, har vart väldigt segt så sätt! Men igår var ju konserten med Volbeat. Förbandet hette Scams och dem va faktiskt bra!! Kul att gå på konsert men igår var det bara jobbigt! Jävla idioter som hoppade och knuffade på alla. Helt galna! Jag låter kanske tråkig men det var fan överdrivet och sjukt jobbigt där igår. Varmt och så hade jag ont osv. ^^ Gnäll gnäll! Jaja, fick iallafall höra Still counting så det var ju bra det..^^
Idag åkte vi hem med tåget som gick 12:45 och som skulle vara i Gbg 15:22. Men pga nåt jävla fel med loket satt vi fast i Lund en stund. Och pga det blev vi 40 min försenade! Sjukt för vi satt bara still i max 15-20 min. Så vi var i Gbg runt fyra tiden. Åkte hem och drog på mig myskläder och käkade mat som mamma hade gjort!  Jag är verkligen hur trött som helst nu! Trött och grinig! Men men.. ska packa ur min väska snart och ev sätta igång en tvätt, om jag inte gör det imorn istället. Annars blir det bara lugnt för min del. Ska glo på Greys Anatomy ikväll!!

Haha såg en hel flock med Bambi's idag! Haha (råddjur).. men jag kallar dem alltid för Bambi. Det var hur många som helst! Jag brast ut och sa verkligen, "Jävlar va många bambis"... och Madde började asgarva. Vi fick kolla flera gånger om vi verkligen såg rätt. Så det inte var anorektiska kossor eller nåt! ^^ *asg*

Fyfan va det är kallt ute!!!!!

Måndag!

Nu har jag packat klart och gjort mig iordning. Snart kommer Madde hit också. Pappa är snäll som skjutsar in oss! :) Slipper man stressa osv. Och dessutom slippa åka spårvagn ^^ haha. Tåget går om en timma och tar inte så lång tid, skönt! Har ingen aning om vad vi ska göra i Malmö förutom konserten. Får la se! :) Dem har tydligen gratis bastu på hotellet, det kan ju vara skönt! :) Hehe Madde har tatt med sig såna små högtalare som vi ska koppla till min mobil, så kan man få lite musik när man gör sig iordning. Tur att man har en musikmobil då! ^^
 Är faktiskt lite nervös för resan, jag har aldrig varit i Malmö. Kommer väl gå vilse. haha. Det är som Madde skrev, att vi borde ha skylt på magen med texten "Göteborgare" för vi lär se rätt vilsna ut! Haha :D Men men, det löser sig. Om inte så sa Rania för ett tag sedan att vi kan ringa henne om vi går vilse:P Hon bor ju där nere!  Vore kul om man kan träffa henne en stund kanske. Hon är ganska upptagen dock, hehe :)

Nä, dags att stänga av nu snart..hoppas jag inte har glömt något i packningen nu. Men det tror jag inte att jag har ^^
Ha de fint allesammans! :)

Micke, jag saknar dig massor!!! <3


God kväll!

Sitter och målar naglarna svarta..(igen) Jag har haft det innan men massa färg har ju skvats bort så får fixa om! Måste ju vara lite rock-feeling när det är rock spelning, haha ^^  Jag har även packat lite också. Det är bara sminket, hårborsten och plattång som ska ner i väskan imorn! ^^  Vi åker tåget dit och hem, för vi hittade ett billigt för 95 kr dit och 95 kr hem. Bra och billigt! :P Och tar inte så lång tid heller och det är ju skönt! Vi har dock inga reserverade platser så ska bli kul och se om man får sitta eller stå! :P haha ^^

Jag vill ha pengar! Mitt ständiga tjat här i bloggen, jag vet... men det behövs!! Micke vill åka till Florida med mig och de vore hur grymt som helst! :D Får väl se hur det blir med det. <3

Nee, har bloggtorka i hövvet.. skriver väl nåt innan jag åker imorn :)

Godnatt!

Söndag.

Idag har jag vart med Madde istan en stund och tittade lite. Det är hemskt när man hittar massa kläder men inget kan köpa! =/ Segt. Sen har jag glott lite på tv, suttit här, tvättat och lagat mat. Idag testade jag att göra Carbonara och det blev gott! :) Smakade väldigt mycket vitlök och peppar dock! Men det var gott ändå! :) ^^
 Nu sitter jag och tittar lite på One Tree Hill :) Ska packa snart, vet dock inte vad jag ska ha med mig för kläder bara. Jag och Madde åker till Malmö imorgon för att se Volbeat spela på tisdag. Kommer hem på onsdag igen!
 Det känns jättekonstigt att åka till Malmö faktiskt, eftersom att Micke bor i Helsingborg (Klippan), en timme därifrån lixom! =/ Men men, förhoppningsvis så kanske Micke kommer till mig i helgen!! :) Får väl se om han kan. Vore verkligen underbart om han gjorde det! :) <3  Om inte, så dröjer det väl inte så länge innan vi ses ändå hoppas jag! Vill ju fira nyår tillsammans med honom!!! <3

Veckan som kommer ska jag också ringa allergimottagningen igen, hämta mina papper på skolan, söka mer jobb osv!

Micke!

2 advent!

Idag är det andra advent! Inte långt kvar till jul nu. hehe! :) det är även den 7e december idag, speciellt datum för mig faktiskt! Som jag skrev igår :) <3
Om en liten stund ska jag och Madde in till stan och titta lite. Hon ska väl kolla efter något att ha på sig på spelningen, hehe!  Jag vill också ha något nytt men har inte pengar till det känner jag! =/ synd!
 För övrigt blir dagen lugn, söndag är ju min tv-dag som jag sagt innan! haha :D ska laga lite god mat och packa lite också. Annars händer det inte så mycket!



Micke! <3

Godnatt!

Datorn är fortfarande igång men ska stänga av nu, men passar ändå på att skriva ett litet inlägg!
Idag har jag vart med Madde. Har lagat mat tillsammans, spagetti och köttfärsås, (något jag är väldigt ofta!), hennes syster kom dit och åt lite hon med! :) Trevligt! Efter det så färgade jag hennes hår som blev bra! Vad vi kunde se idag iallafall. hehe :) Sedan glodde vi lite grann på tv och satte sedan igång filmen Instängd! Fyfan asså.. första gången jag såg den filmen så sa jag att jag aldrig skulle se den igen! Men nu hade Madde köpt den och ville se den, och det är ingen film man ser själv. Speciellt inte om man är lättskrämd! :P ^^ Efter filmen såg vi att Markus Fagervall vann Stjärnor på is..kul för honom att vinna det också! Han vann ju Idol 2006. Sedan tittade vi lite grann på dokumentären om Britney Spears! Jag är verkligen inte avundsjuk på henne alls! Hade aldrig orkat leva sådär. Hon har ju inget privatliv för 5 öre. Kan inte ens gå utanför sin dörr utan att bli fotograferad! ^^ 

Självklart blev det den dagliga kvällsplingen till Micke! :D<3 Du är underbar på alla sätt och vis!! Du får mig att känna mig vacker när jag känner mig som en grottmänniska och när självförtroendet är nere på noll! Du är unik, du är speciell och du har verkligen glimten i ögat!! Du har charmat dig in hos mig helt och hållet och jag blir fortfarande lika knäsvag när jag ser dig!! Ditt léende, dina ögon och dina kyssar får mig att sväva på moln och jag känner mig så extremt lycklig!! Att jag gick ut den 7 december 2007 är det bästa jag har gjort!! Idag är det faktiskt den 7e december 2008, så det är faktiskt ett årsedan vi träffades första gången!! Tiden går verkligen fort! Och jag är så himla glad att jag gick ut den kvällen, till det stället och såg dig på dansgolvet!! Du gjorde mig knäsvag redan då när du tittade mig in i ögonen och log! Gaah glömmer det aldrig!! :) hihi <3<3<3 Du är bäst helt enkelt!!


 

Gimmie gimmie gimmie!

Pengar för fan!  Ut och leta burkar!  Ehh.... snart lär man väl göra det i ren desperation!!!

Happ.. ska följa med Madde till ica om en stund. Kolla lite schampoo osv att ta med till Malmö. Sen ska jag även hjälpa henne att färga sitt hår! Sen blir det väl film ikväll. Finns inte så mycket annat att göra! Så, så ser väl dagen ut. Handla, färga hår, äta, glo film! Haha..

Haha Anna, du är så söt!! Du får ta och ringa Extreme Home Makeover så dem kan rädda ditt pepparkakshus!!! Hahaha :D <3

6e december!

Idag är det lördag..och det ser ut att bli en ganska så händelselös dag faktiskt! Har ingenting planerat och det verkar inte dyka upp något heller. Ska iofs tvätta lite och handla men det är ju inget speciellt lixom. Ska väl käka ipren, ta näsprej och dricka té så min förkylning kan försvinna iaf! ^^
Haha, om 5 månader blir jag 20 år! ^^  Kom att tänka på det när jag skrev 6e december..nee har fått bloggtorka i hövvet, har inget intressant att skriva alls just nu...

Micke! <3 

God kväll!

Idag har jag vart inne hos Aktuell Optik och provat ut ett par glasögon som jag vill ha! Testade lite olika men kom fram till en svart båge med lite linjer på sidan typ. Dem tyckte jag var snygga! Vill ha ett par som syns och som är snygga. Svarta och rektangelformade typ. Kostar mig 1750:- Fyfan! Det är verkligen dyrt med glasögon! Fick lägga en handpenning på 300 kr så har 1450 kr kvar att betala sedan. Så hoppas jag får nån slant i julklapp kanske? Eller förhoppningsvis får sålt min cykel!!
Sen blev det en sväng in till stan där jag mötte Maria! :) Gick runt och tittade lite. Jag köpte julklappen till mamma och Maria inhandlade en sjal på Gina Tricot.  Jag har hittat massa kläder som jag vill ha, så hoppas på pengar/presentkort som sagt. Om jag nu får nån julklapp! ^^ Haha :D
Madde hämtade mig istan i brist på något att göra, hehe snäll som hon är! :) Åkte hem till mig och bakade pizza! Och den blev faktiskt godare än vad jag hade förväntat mig! Sedärja, jag lyckades med det också! :) Jag är proffs i köket! haha :D
Sedan glodde vi på Idol tillsammans med mamma och slängde sedan ett öga på filmen Poseidon! Hyffsat bra film! Panikfilm typ..haha!

Imorgon har jag inga planer alls faktiskt. Får väl se vad som sker. Tar dagen som den kommer!  På söndag är det min typiska tv-dag. haha.. repris av desperate housewives. Sen kommer One three hill och Andra Avenyn! :P


Micke, mitt hjärta..jag saknar dig!! <3

Fredag!

Idag har jag legat och dratt mig länge! Lämnade inte sängen försen vid halv tolv. Skönt att sova! :) Haha.. eller ja, ligga och dra sig. Är förkyld och då blir jag extra seg.  Ska strax ta mig en dusch och göra mig i ordning. Ska in till stan med Maria en stund idag! :) Kolla lite grann, ska även köpa julklapp till mamma om den nu finns kvar. Jag och pappa ska köpa en grej gemensamt så det blir ju billigare så! ^^  Tänkte även gå ner till aktuell optik och beställa tid för att prova ut glasögon och beställa dem.  Dagen & kvällen blir hyffsat lugn ändå för jag har inte så mycket kraft just nu! Är förkyld och seg som sagt! Mössan åker nog på sen!! :)
Ikväll tänkte jag göra pizza till mig och mamma! :P Mickes mamma gjorde pizza en gång och det såg inte alls så svårt ut så ska göra ett försök. Och det är mycket godare att göra själv än att köpa färdig från pizzerian faktiskt! Kan jag tycka iallafall! :)

Micke <3

Usch och fy!

Jag har fått och blivit jätteförkyld!! Nyser varannan minut känns det som! Jag avskyr att nysa! Mamma va snuvig förra veckan, sen var Micke snuvig och så blev jag det. Vi va snoriga båda två när jag var där och jag nös som en jävla idiot och nu är de ännu värre. Micke är jätteförkyld han med! Uscha, det måste va vädret!
Nu sitter jag och dricker mitt vaniljté! :) Mumma.. haha drack nästan upp allt av Mickes vaniljté..hehe får köpa nytt till han! :) <3  Ska ta ipren och nässprej sen och hoppas på en förbättring imorn! :)

 Micke, saknar dig massa massa massa!! <3

God kväll!

Nu ska jag snart äta ungspannkaka! Mumma så gott! :) Det gjorde jag och Micke i torsdags, haha en vecka sen ju. Och det var hur gott som helst! Och nu blev mamma sugen på det! Så det ska vi äta nu! :)
Sen kl sju ska jag och Madde sola! :) Skönt! Och sedan ska vi hem till henne och glo tv och tjöta.. :) Kvällen blir lugn såsätt!

Micke! <3

Aktuell optik!

Jag har precis vart inne på Aktuell Optik och gjort ett syntest. Jag ser jättebra men har ändå lite synfel sa hon. Hon snackade nåt om översynthet, och nåt om att jag har 25 grader på ena ögat, 180 på de andra. Fattar inte så mycket av det, haha! :P Jag får ju huvudvärk när ja sitter vid datorn, ser tv och läser. Hon sa att man ibland kan känna att datorskärmen flimmrar typ och att man ibland blir torr i ögonen för att man inte blinkar så mycket, pga man anstränger ögonen. Och det är precis så det är när jag sitter vid datorn osv. Det är väldigt jobbigt att behöva anstränga ögonen och det ger ju en huvudvärk. Hon sa att det är typiskt synfelshuvudvärk som jag får. Så jag ska fixa ett par glasögon nu som jag ska använda när ja läser osv.Tur att många sagt att jag passar i glasögon då! :P Haha ^^

Sophie Kinsella - En shopaholic i New York!

Håller på och läser en jättebra bok nu som jag kan känna igen mig själv i imellanåt! Riktigt kul faktiskt!
"Denna påkostade, lyxiga värld har varit mitt mål hela tiden. Limousiner och blommor, välplockade ögonbryn och designade kläder från Barneys. Den miljön är min. Här hör jag hemma"

"Rebecka Bloomwoods liv är perfekt. Hon har ett bra jobb som ekonomirådgivare på morgonteve, hennes bankkamrer är snäll mot henne och nu kanske hon till och med kan få fortsätta sin karriär i New York! När hon åker dit tänker hon verkligen besöka alla viktiga platser såsom Frihetsgudinnan och Guggenheimmuseet. Men först måste hon såklart till Saks och sen Bloomingdales... 
 Kommer Rebecka verkligen att kunna leva upp till sitt nya motto: "Köp bara det du verkligen behöver?"



Det finns fler böcker om Rebecka som jag ska läsa! :P Lånar dem av Emely! Hehe :)  Jag tycker de skulle vara jättekul om Sophie Kinsella's böcker blev till film!! :)

Torsdag!

Idag ska jag städa och tvätta! Det behövs! 3 maskiner tvätt, dammsuga, damma, tvätta golven! Sedan ska jag och mamma ner och handla och göra mat. Sen ska jag nog hem till Madde en stund! :) Det är mina planer för dagen iallafall.  När jag kom hem igår var det massa julpynt över hela gården hos grannarna och här hemma har mamma ställt upp alla miljoner tomtar som vi har! haha. Men det är mysigt när det är sådan julkänsla nu. Det är ju bara 3 veckor kvar nu. Tiden går fort och jag har inte köpt en enda julklapp än! Visserligen har jag knappt råd att köpa några men ska försöka. Ev. kommer jag få sålt min cykel också om denna person som visat intresse är seriös och vill ha den! Hoppas hoppas!! :) Vore skönt eftersom jag behöver pengar nu! Delvis för att jag inte får så mycket lön nu i december.
 Imorgon ska jag ev. träffa Maria och gå istan en stund. Trevligt! :) Längsen vi sågs nu så det vore kul!  Ska nog ta mig till skolan också och hämta mina papper så är det ur vägen. Annars hade jag väl tänkt träna och sola också! :) Vill egentligen sola idag med vet inte om jag hinner typ. Ska ju städa, handla, laga mat osv. Får se!

Jaja, dags att sätta igång!

Micke , my love! <3 :)

Vill ha!


Jag hjärta dig !


 

How do I get through one night without you?
If I had to live without you,
What kind of life would that be?

You're my world, my heart, my soul!

Baby don't you know that you're everything good in my life!
And tell me now,
How do I live without you?
I want to know,
How do I breathe without you?
If you ever go,
How do I ever, ever survive?



P!nk

Pink - I don't believe you





Jahapp.. =/

Då var man hemma igen...trist och ensamt! Har vart hos Micke sen i torsdags, nästan en hel vecka! Så det suger faktiskt att komma hem igen. Även ifall jag måste göra lite saker och tvätta osv så har jag egentligen ingen anledning till att vara hemma faktiskt. Jag har ju inget jobb lixom. Då det är inget som egentligen håller mig kvar här. Men nu ska jag som sagt åka till skolan igen, tvätta lite, ringa allergimottagningen och så. Men förhoppningsvis så kommer Micke till mig nästa helg!! Hoppas!! :) Annars ses vi la inte försen efter jul tror jag. Får la se! :)  Har iallafall haft det hur mysigt som helst dessa dagarna, som jag iofs har skrivit innan i tidigare inlägg! :) <3

 Bussresan hem gick bra. Jag satt och läste och lyssnade sedan på musik och halvsov. Det är en positiv grej med att de blir såpass mörkt ute tidigt nu, för man kan somna bättre på bussen. Hehe ^^  Hälsade på Emely i skoaffären en stund innan jag gick hem. Och nu har jag precis ätit lite. Tänkte packa ur min väska, dra på myskläder och glo på tv nu strax!

Jaja, har insett att jag inte kan köpa några julklappar i år! Min ekonomi är åt helvete!! Speciellt när jag inte får några tider att jobba eller får något annat jobb. =/ Blir väl iallafall att jag köper något till Liam och Micke! :)   Det går ju lite pengar till mat när jag och Madde ska till Malmö. Sen måste jag ju hålla lite i pengarna om Micke kommer hit innan jul. Dessutom får jag knappt någon lön nu den 22a. Så jag behöver pengarna!! Segt att jag har så lite att röra mig med.. :( Men men, så är det!

 Nu blir det tv för min del!

Micke jag saknar dig redan massor!! <3<3<3

2 december!

Det snöar ute!! Massa, massa! :P Haha stackars Micke som är ute i detta vädret nu. Han är och tränar, och under tiden har jag städat upp lite, packat i ordning mina saker och ska snart diska!
 Vet inte vad som händer resten av dagen/kvällen..får la se!  Imorgon ska jag åka hem igen, lite trist men måste fixa lite saker och tvätta osv. Jag och Madde åker ju om en vecka ^^...

 Jag har haft det hur mysigt som helst här hos Micke! :) Vi har ätit gott, myst, kollat film och så. Vi var ju på bio också som jag har skrivit. Och igår tog vi en skön promenad. Vi har haft det jättemysigt som sagt! :) Kommer bli tråkigt och mycket ensamt när jag kommer hem igen. Ingen att sova med. Somna och vakna med..Men det borde väl inte dröja allt förlänge tills vi ses igen! :) Vi ska nog fira nyår tillsammans iaf, om jag får som jag vill! Hihi :) Micke, du är underbar!!! :) <3<3<3


Hmm...

Fattar inte varför min videoblogg krånglar! Igår funkade det men nu står det att den inte är tillgänglig..fattar nada! Får väl kolla upp det ^^ Tycker de skulle va kul att videoblogga imellanåt, men då ska det ju funka också!! gahh..bara problem :P ^^

Premiär för min videoblogg!

Här kommer ett litet klipp när vi är ute i skogen! :P Micke mobbas och jag ser ut som en michilingubbe i ballongjackan! :P Micke njuter av skogen! :):)  Tyvärr råkade man filma fel håll också.. ^^
 Den funkar när den själv vill.. http://www.youtube.com/watch?v=ojnr9F7LGnc kolla här om det ej funkar :P ^^

1 december!

Ny månad idag..snart är detta året slut! Helt sjukt va fort det har gått egentligen!!
 Idag har jag och Micke ätit frukost tillsammans med hans föräldrar. Dem är hur goa som helst!! :) Efter det gick jag och Micke ner till byn och solade! :) Fått massa färg..haha ^^ Sedan mötte vi hans mamma och handlade lite. Sen hann vi även med en skön skogspromenad! :) Micke filmade mig när jag gick i skogen, haha jag ser ut som en michilingubbe i min ballongjacka! :P Micke mobbar mig lite i klippet. Jag tänkte lägga upp klippet här på bloggen men just nu är det lite tekniska problem så får fixa de senare. 
 Ska snart laga mat tillsammans! Det blir spagetti och köttfärssås, mumma!! :D Sedan ikväll bli det nog hyffsat lugnt, vi ska ev ner till gymmet. Får se hur det blir för Micke har ont i ryggen! =/ ...

Jaja, på onsdag ska jag hem igen. Segt. Men ska till skolan och hämta ut mitt betyg och sedan ta mig till arbetsförmedlingen också. Har sökt lite jobb men har inte fått något svar än. Får väl se om de dyker upp något!!

 


Skogspromenad!

Jag och Micke tog en liten promenad i skogen idag. Det var hur härligt som helst faktiskt! Även om jag inte är någon naturmänniska så var det skönt att gå där. Frisk luft! :)

      


  • Startsida