Hetta!

Jisses va varmt det är! Vi har minst 30 grader på vår baksida. Ligger och pressar lite och läser min bok. En shopaholic får en syster. Fortsättningen på En shopaholics bekännelser. Riktigt roliga böcker!

Dock tar jag en paus nu. Det känns som om att man blir grillad!    Ska ut och pressa en stund till och sen lite senare tänkte vi åka ner till Jysk och kika lite. Sen handla lite och hem och äta lite gott. Kanske blir det en premiärgrill på vår nya grill!  

Fortsatt trevlig dag i solen! :)

Mums! :)

foto0079 (MMS)

Mums! :)


Liten outfit


Lördag

Hade en riktigt rolig kväll igår! :)


Vi var hemma hos Josse & Jonte, åt mat och hade jättekul tillsammans. Dock blev jag väl lite väl på örat kanske, ha ha :) Men det är ju sånt som hör till. Snappsvisor är nog något jag ska hålla mig undan!  Det vart en mycket lyckad kväll iallafall. Kom i säng vid tretiden och då slocknade man som en gris! 

Haha, lyckades ramla igår. Jag hade höga skor, två systemetpåsar i en hand och en påse i den andra. Rejält tunga påsar! Jag skulle gå ut från spårvagnen, sätter foten fel på kullerstenarna och pang ner på knä! Haha och då hade jag inte ens rört en droppe alkohol! Tack och lov var det i kålltorp framför Andreas och Jonte!  Hade ju vart ganska jobbigt om det var nån annanstans bland okänt folk som inte kan hjälpa en.  Fick lite fina skrapsår men det gör inte ont som tur är.  Klantarsel!


Händer inte mycket idag, man är en aning seg från gårdagen. Så det blir väl lite gottigott här hemma med film! :)

Midsommarafton!

Idag är det midsommarafton och gissa vad, det ska regna! Himmlen är grå och det blåser...typiskt en svensk midsommar!

Vi ska vara hos Josse & Jonte ikväll och äta gott och umgås ett gäng. Ska bli trevligt! :) 

Ska snart ta sista vändan till tvättstugan och sen ska jag börja göra mig iordning. Tänkte ha klänning idag. Kanske slänger upp en bild sen! :) 

Trevlig midsommar på er!

Äntligen ett bord att sitta vid! Jättenöjd...

foto0049 (MMS)

Äntligen ett bord att sitta vid! Jättenöjd! :)


Cher & Christina

Dessa två låtar ger mig rysningar! <3






Ur&Penn

Det blev en ny klocka, och äntligen har jag hittat en jag är nöjd med! Förra klockan gav jag till syrran, ångrade mig ganska direkt. Ha ha :)  Det blev även ett halsband.  Kul med rea! :)


Burlesque

Grymt bra film med Cher och Christina Aguilera! Dem har speciella röster båda två som får en att rysa från topp till tå. Sen gör det ju inget att bartendern är snygg, ha ha :)  Detta är nog en film killar lär gilla också, med tanke på alla danser!   Har du inte sett den så gör det! Jag var skeptisk innan men nu älskar jag den!


Tisdag

Sist jag skrev så skulle vi iväg på 5-kamp på Liseberg. Jag kom på plats 13 av 15. Så det gick ju inge vidare. Andreas vann stjärnvinst på Bilar, sen vart det lite choklad och en chipspåse. En kul kväll! :) Efter Liseberg så gick vi till Victorias och tog några kalla och sen blev det av hemmåt.



I söndags var det familjemiddag hos mamma som fyllde år nu den 14e.
Sen har veckan bestått mestadels av jobb. 

Vi har köpt oss ett barbord med fyra stolar nu. Det enda alternativet om vi vill ha bord. Ganska tröttsamt att behöva sitta i soffan och äta varje dag. Så det ska vi montera ihop nu i dagarna. Visar väl bild då!

Ska in till stan om en stund och möta upp Madde och Emely och kika runt lite. Det är ju rea överallt.

Imorgon och på torsdag blir det jobb och sen består helgen av midsommarfirande! :)

En mördare är lös!

foto0041 (MMS)

En mördare är lös!


Lite skönhetsbestyr!

foto0040 (MMS)

Lite skönhetsbestyr!


Lördag

Veckan som gått;

Förra fredagen kom Therese och Christian hit, grillade och kollade på fotboll. Therese bjöd på cheesecake som var som en himmelsk dröm! Mumma va god! Måste få receptet!  Hade en mycket trevlig kväll! :)
Lördagen jobbade jag kväll så det hände inte så mycket där.   Söndag jobbade jag 8-14 sen åkte vi till Anna och kollade på Big Brother finalen, drack lite och umgicks. Det blev att vi sov över där. Och i måndags åkte vi till sjön här hemma och slappade.

Sen har veckan bestått av jobb.  Igår åkte vi hem till Josefin och Jonathan där vi blev bjudna på mat. Jättegott! Dem hade en riktigt mysig lägenhet! :)  Sen tog vi en sväng till Frankes och tog varsin öl/cider. Kräsna jag spotta i glaset och gav min cider till Andreas. Den smakade mer öl än cider! Uääck!

Idag blir det 5-kamp på Liseberg! Ska bli roligt! Har faktiskt aldrig gjort 5-kamp så det ska bli spännande. Sen funderar jag på att testa Atmosfear. Kommer dö men man måste ju testa! Får fjärilar i magen nu av att bara skriva om det, ha ha :)

Dags att göra sig iordning.  Ha en trevlig kväll! :)

Mums! Jag tar mig tid i helgen för att b...

foto0030 (MMS)

Mums! Jag tar mig tid i helgen för att blogga. Trevlig helg! :)


Fredag

Veckan har varit hyfsat lugn och slapp. Jobbade ju i måndags och sen åkte jag till stan med Andreas. Kika runt lite och fick med mig en ny blus/klänning hem.

I tisdags var det studentfirande för min systerson, grattis igen! :) Det var god mat och tårta hemma hos syrran efteråt. Man börjar känna sig gammal när man inser att det redan gått fyra år sen man själv tog studenten. Ännu mer när ens systerson tar studenten!



I onsdags hade jag en dag i tvättstugan och så städade jag här hemma. Det behövdes! Fick mig ett ryck och tvättade tillochmed sofftyget. Känns nästan som ny! :P

Tog precis en paus från solen nu, det är grymt varmt ute! Känns som att det är bastu på vår baksida! Hua! Har suttit och gassat lite och fått lite färg! Man får ju passa på! :) Ska snart duscha och fixa mig lite, vid sex kommer det två vänner hit, ska grilla och umgås! :)

I helgen är det jobb och så blir det till att träffa Anna på söndag! :)

Trevlig helg!

  • Startsida