Shopping

Det blev inte så mycket köpt igår iochmed att det var så mycket folk. Man orkar lixom inte ens kämpa sig fram för att kunna titta. Så det blev inte så mycket som sagt.

Till lägenheten blev det iallafall två ugnsformar, en svart i plåt och en i glas. Underlakan. Pump för diskmedel, diskborstar, potatisskalare, decilitermått och påsar.  Jag har redan massvis med saker så behöver inte köpa så mycket. Men man fyller väl på med tiden ändå.

Sen lite skönhetsgrejer. Moouse och hårsprej från Proffs. Cocosnöttvål för bubbelbad, padds, hårinpackning, en vit fotfil (som dock inte syns på bilden pga blixten) och plåster. Sen en liten skallra eller va det heter till min systerdotter. En rosa Barbapappa! :)

Sen blev det även trosor, Usasockar, leggins och mysbyxor. Och en tröja till pappa. Farsdag om två veckor ju!

Så det är vad jag fick med mig hem. Vill dock åka dit igen snart, eller Ikea för att köpa lite mer inredning.


Köpte fyra handdukar på Ica idag också. Två vita och två gråa som jag tänkte ha i badrummet.

Söndag

Det var helt sinnessjukt mycket folk på Ullared igår! Har aldrig vart med om något liknande. Visserligen var man beredd på köer och mycket folk men inte såhär. Först fick vi köa en timma och tjugo minuter för att komma in i varuhuset. Väl där inne så kunde man knappt röra sig. Att ta sig fram med en kundvagn var lika med noll. Man fick ställa ifrån sig den och så gå och kika och plocka. Men sen vart det mindre kul att hitta tillbaka till vagnen. Gillar inte att dem har byggt om!   Jag skulle velat handla mer än vad jag gjorde, men eftersom att det var knökat så sket det sig.  Blev lite grann iallafall som jag tänkte visa i ett enskillt inlägg.  Sen vart det två och en halv timmes kö till kassan också!  Fyfan! Dem skulle stänga fem, men inte försen halv åtta kom vi ut därifrån!  Man vart helt slut i kropp och fötter och vart nästintill gråtfärdig!
Aldrig mer Ullared på en lönehelg eller helg över huvudtaget!

På väg hem så släppte vi av Lotten och jävlar vilket gott skratt vi fick! Jag och Anna höll på att kikna!  Lotten hade nämligen köpt en stor påse som hon fyllde med sina saker så den blev rätt så tung.  Och den skulle hon svinga upp på axeln för att kunna bära hem. Det slutar med att hon svingar upp den och misslyckas totalt då hon flyger iväg en meter och får bagen över sig! Riktigt rolig syn! Haha :D 

Hämtade sen upp Andreas som följde med hem och myste! :)<3 Hyrde filmen Killers men den vart sådär.  

Nu tar jag det bara lugnt. Det blir Kinamat om någon timme och sen slapp framför tvn! :)
Imorgon ska jag jobba 7-13, sen hämta mina saker hos Maria och sen är det Bodypump kl fem! :)

Lördag

Hade en mycket mysig och kul kväll med Maria igår! :) Pysslade med naglarna, tjötade skit och kollade Idol. Och som ni ser i inlägget under så gillar jag Jay's version på Backstreets boys. Han kunde dock gjort den liiite rockigare!

Håller på att fixa iordning mig lite smått. Ska snart bege mig in till stan för att möta Anna och Jarmo och sen vidare till Ullared! :)   Lär vara knökat med folk men det får man räkna med såhär efter lön och nu när det närmar sig julen.

Daniel fick lämna Idol igår, så nu sitter jag och lyssnar på lite av hans låtar. Har fastnat för den låten han kvala med, riktigt bra!

 

Trevlig lördag!


Jay <3


Fredag

Idag har jag jobbat 6.45-15.30 och det gick bra. Har skvallrat med Satu och Emma hela dagen, mycket kul! :)

Sen efter jobbet så mötte jag upp Maria, handlade lite och nu har vi precis tryckt i oss tacos! Mumma! :)   Ser att mitt mms-inlägg kom två gånger. Fattar nada...

Nu tänkte vi pyssla lite. Grejar med naglara och så och sen blir det Idol kl åtta! Intressant att Jay ska köra backstreets boys...Ha ha :)

Trevlig kväll :)

Det är dags för fredagsmys!

foto1272 (MMS)

Det är dags för fredagsmys!


Det är dags för fredagsmys!

foto1272 (MMS)

Det är dags för fredagsmys!


Torsdag

Idag har jag haft en riktig slappisdag. Har strosat omkring i myskläder hela dagen. Så jäkla gött! Och med tanke på vädret som är så vill man inte gå ut ändå. Har legat i soffan och glott på lite serier.
Nu lagar jag dock lite mat, potatis och köttbullar, enkel svenssonmat! Im lööövin it! Efter maten tänkte jag gå igenom mina saker lite grann när det gäller köksgrejer så jag vet vad som fattas.  Sen är det Vampire diaries kl åtta ikväll!    Ska dock lägga mig tidigt ikväll då jag ska upp kl sex imorn bitti för att jobba! :)   Sen kommer Maria hit! :)

Trevlig kväll!

Cleaning lady

Nu är det städat och färdigdammat. Det behövdes som sagt! Ska bara renbädda sängen sen är jag nöjd. Har precis duschat och ska snart pyssla om fötterna lite och kleta i lite hårinpackning i håret. Sen blir det levande ljus och tv! :) Greys Anatomy ikväll!

Köpte lite glas på ica innan. Det är svårt att undvika inredningsavdelningen nu när man vet att man ska flytta! :P Farligt! Men det vart lite rea på dem så de va inte så farligt.  Lite enkla dricksglas.



Nu ska jag pyssla och sen glo tv.

Blää

Bodypumpen är inställd!  Suck!   =/   Jag som såg fram emot det. Men men, får snällt vänta tills på måndag!

Istället tänkte jag städa här hemma, för det behövs verkligen! Mr. Spindel kröp nämligen fram igår!  Fyfan! Så ska dansa runt med dammsugarn, moppen och dammvippan en stund! Sen renbädda sängen, ta mig ett bad och sedan dega framför tvn! :) 

Lite Jan Wayne  på spotify , sen kör vi!

Onsdag

Sitter och myser hemma hos Andreas nu! :)
Lyssnar på lite musik och taggar inför bodypumpen ikväll. Ska bli gött som vanligt! :) Ska väl bege mig hemåt om ca två timmar eller så. Käka lite och svira om till träningskläder. Ska sola innan passet, skönt.

Trevlig onsdag!

Tisdag

Ingen farlig träningsvärk idag, gött!  Känns lite här och där men inte så farligt. Börjar kroppen vänja sig eller vadå?  Längtar tills passet imorgon! :)   Haha, sjukt detta, för bara några månader sen så var jag inte ett dugg intresserad av bodypump, men nu när jag väl testat det så älskar jag det! Kan inte tänka mig att sluta med det heller!  Och att jag av alla människor älskar att träna trodde jag aldrig skulle ske. Latheten själv! :P  Och att man får resultat gör ju en bara mer peppad!

Nu håller jag på att göra iordning mig lite smått. Ska sen ner till bibblan och skriva ut lite Cv och sen iväg till Allum en sväng.   Har även lite samtal att ringa..så det är bara till att sätta igång nu!   Trevlig tisdag!

God kväll

Det var riktigt skönt att träna! Tufft men man bet ihop och körde järnet! :) Intressant att se hur träningsvärken blir imorgon, ha ha. Men den tränar jag bort på onsdag när jag kör bodypump igen! Så jäkla gött att man har kommit igång! :)

Tog mig ett härligt bad innan också, avkopplande!  Så nu är man sådär härligt seg och trött. Hade nog kunnat somna på två röda om jag la huvudet på kudden nu.

Sitter och filar lite på min shoppingslista, ska till Ullared på lördag med Anna och co! :)  Skriver ner lite sånt man behöver till lägenheten osv. Så himla tacksam och glad över att jag fått såpass mycket saker av mina vänner och familjen, det underlättar verkligen jättemycket! :)  

Lite större saker som fattas är väl tv-bänk, skohylla, hatthylla (men det borde man väl få av hyresvärden?) vad jag kommer på nu. Lite annat småkrafs osv fixar jag ju på lördag!

Nu blir det lugnt framför tvn...

Skön avkoppling efter träningen! :)

foto1268 (MMS)

Skön avkoppling efter träningen! :)


Pappa är för go! Jag prata om att ville ha...

foto1267 (MMS)

Pappa är för go! Jag prata om att ville ha såna här när jag flyttat. Och nu har han köpt två stycken. Och det medföljde vanliga skärmar till också så nu behöver jag inte köpa lampor! :)


Since you been gone

I can breathe for the first time!


Måndag

Man har sovit hel fel tider och lite dåligt de senaste nu. Och inatt har jag sovit som en gris i typ 10 timmar. Har verkligen fått sova ut men har aldrig kännt mig segare och svagare faktiskt. Skumt det där...har ingen som helst kraft i kroppen idag. 

Har bokat bodypump kl fem iallafall, får la se hur det går. Energin kanske hinner ikapp mig! :)

Det blev inte till att hämta mina saker hos Maria idag, kom lite saker ivägen. Men nästa vecka blir det av iallafall! :) Jag har massa bilder i huvudet nu om hur lägenheten kommer bli. Riktigt najs! :) Och tack vare sakerna från Maria så kommer den bli helmysig! :)   Jag tjötade ju om att jag sulle ha en vit soffa..men icke..den blev röd! Och jag är riktigt nöjd med den, hyffsat stor. Det lär nog bli många nätter i den kanske. haha :)  Längtar... en månad kvar! Förhoppningsvis...



Får se vad som sker innan träningen....trevlig måndag!

Söndag

Jag har haft en mycket rolig och mysig helg! :)<3

I fredags så åkte jag ju hem till Madde där vi var ett glatt gäng som tjötade, drack lite och umgicks! :) Blev rätt rund under fötterna! :P Riktig kul! Andreas kom dit också och sov sedan över hos mig. Och igår åkte jag med han hem, kollade film och myste!  Kollade på Farsan och den vart riktigt kul faktiskt. Knäpp men man fick sig några skratt. Speciellt när han ska spela macho och gör sallad, haha :)

Kom hem runt åttatiden ikväll och har då ätit lite, duschat och nu har jag dratt på myskläder, tändt lite ljus och tänkte bänka mig framför tvn och se filmen Vid din sida som visas på tv3 nu kl nio. Älskar den filmen! Så jäkla bra och fin!

Imorgon ska jag till Maria och hämta alla sakerna som jag ska få! :) Tänkte visa lite grann av det i bloggen.  

Men nu är det dags för film!

Passoatime!

foto1264 (MMS)

Passoatime!


Skål!

foto1263 (MMS)

Skål!


Fredag

Fy va trött jag är!  Helt färdig verkligen!  Hade jag lagt huvudet på kudden nu så hade jag däckat på fem röda! Hade visserligen varit skönt men har annat för mig.  Håller på att laga mat nu, kyckling, ris och sås! :)  Sen ska jag fixa iordning mig lite smått, vänta på pappa som kommer med soffan och sen ska jag hem till Madde och umgås! :) Ska vara några st, dricka lite, tjöta lite och ha kul! :) 

Det gick bra på jobbet iallafall. Dock har klockan gått riktigt sakta idag. Den rör sig knappt!

Ska fortsätta med maten nu... trevlig fredag!


God kväll

Var hos Maria idag och jisses vilja fina grejer jag ska få! :) Längtar så tills jag flyttar och får inreda nu! Massa fina kuddar och skitsnygga ljusstakar! Blev helt till mig när jag var där! ha ha :)  Hon bor riktigt fint också, blev grymt avundsjuk kan jag säga!

Imorgon ska jag köpa en soffa också, det blir en röd istället för en vit, kommer bli snyggt! Speciellt med kuddarna jag kommer få! :)

Kollar Lyxfällan nu, sicken jäkla bimbo det är som är med idag. Hon är så blåst så det är pinsamt! Man skäms ju av att bara titta på det. Kul att se hur de kommer sluta...

Sen får det nog bli sängen om en stund, ska upp kl sex imorn bitti för att jobba! :)

Torsdag

Det gick bättre än vad jag trodde att träna igår. Lite kämpigt emellanåt men jag bet ihop! Rätt stolt över mig själv ändå, för jag hade god lust att avboka passet pga min träningsvärk :P   Men idag känns det bättre!  Dock har jag fortfarande apont i vänster arm!

Ser att det har snöat ute! :O  Redan?   Det gör att man får god lust att krypa ner under täcket igen och stanna där för resten av dagen!  Men ska snart fixa iordning mig lite smått och sen bege mig till stan, hem till Maria där jag ska kika på lite saker som jag ska få.   Det blir nog att dra på sig vantar idag!  Skulle behöva ny jacka! Kanske hittar någon nästa helg! :)

Trevlig torsdag!

Onsdag

Fyfan vilken träningsvärk jag ligger inne med!  Det är helt sjukt. Jag kan knappt räta ut mina armar! Haha :)  Och om fyra timmar är det dags för bodypump igen. Ska bli spännande att se hur det går! :P  Men det sägs ju att mer träning är det bästa mot träningsvärk. Haha känns som att mina armar är jätte muskulösa och uppumpade! Typ som att jag spänner mig hela tiden. Skum känsla!

Innan träningen hade jag behövt dammsuga men fan, man drar sig för att röra sig i detta tillstånd! Ha ha :) Men det är bara att bita ihop, det släpper väl ju mer man rör på sig. 

Inatt sov jag hos Madde, mysigt med sällskap, haha :)  Låg och dega på hennes soffa och tjöta fram tills tre eller nåt inatt.

Nä, dags att göra lite nytta... trevlig onsdag!

Tisdag

Härlig träningsvärk man har idag! Speciellt i rumpan och armarna! Ha ha :) Glad att jag stretchade bättre igår för annars hade jag väl inte kunnat gå som sist.  Blir dock ingen disco idag, blir lite tid med vännerna istället! :) Taggar inför morgondagen med bodypump! :)

Har sökt lite jobb och kollat över mitt Cv en stund nu. Ska till bibblan imorgon för att skriva ut några Cv och lämna lite här och där. Ska även ringa jobbet jag har nu för att kolla om det finns tider osv. Gäller att ligga i nu när man ska flytta!

Åker till Maria på torsdag och kollar sakerna istället! :)

Nu ska jag umgås med Emely, tjöta lite och så. Sen blir det film hos Madde! :) <3

Trevlig tisdag!

God kväll

Börjar bli helt mör i ben och armar nu. Härlig känsla! Kommer ju garanterat sova gott inatt! :) Hade nog kunnat somna redan nu!

Har precis vart inne hos Annica och druckit té och pratat ikapp oss lite! Trevligt! :)

Ska glo tv eller film och sen blir det väl till att sova.   Imorgon ska jag till Maria och kolla på sakerna hon sagt att jag kan få, och välja det jag vill ha! :) Sen på kvällen blir det ev. discodans! :)


Godnatt

Lovely

Nu har jag äntligen fått stilla min abstinens! Så jäkla gött! Helt slutkörd och jag älskar det!  Körde lite tyngre vikter idag och det kändes vill jag lova! Instruktörerna peppar en som fan och det gillar jag!  :) Har bokat bodypump på onsdag igen. Har stretchat som en dåre nu för att inte få lika ont som sist så jag pallar onsdagens pass! Im löööövin it! Tog en dryck innan träningen som ska ge en energi och som gör att man ska förbränna 100 calorier mer om jag fattade rätt. Och ja, energi fick jag fanimej! Ha ha :)



Nu har man duschat och dratt på sig lite myskläder. Nu blir det lugnt. Slår väl igång någon film sedan! :)

Måndag

Idag är det äntligen dags för Bodypump! Om ca två timmar. Härligt! :)  
Innan dess blir det fortsatt lugnt. Håller på att rensa lite på datorn och hårddisken. Sorterar musik och byter lite på mobilen!  Jag har fått upp öronen för två band som jag inte hört tidigare, Escape the fate och Boys like girls. Riktigt bra musik! :) Svårt att välja en låt ni ska lyssna på då jag gillar dem flesta. Så ja, ta vilken som! Ha ha :)

Får se till att äta något innan träningen idag så man inte blir svimfärdig som sist. Haha, smarthövve!

Trevlig måndag!

...

Kvällen har varit ganska känsloladdad och jag har mått skit. Men nu har jag funderat, lugnat ner mig, blivit tröstad och börjar inse hur patetiskt det egentligen är. Så jag väljer att skaka av mig skiten. Jag börjar äntligen må bra igen så jag tänker inte tillåta mig att bli nedtryckt igen! Jag är värd mer än så!

Tack mina hjärtan som har peppat mig, lyssnat, stöttat och gett mig råd. Betyder mycket! <3 Ni vet vilka ni är!

Nu blir det kudden. Imorgon ska jag ringa lite samtal osv. Och så ska jag äntligen få köra Bodypump igen! :) Så taggad!

Godnatt

Maddes nya åk


Söndag

Det blev inte att vi såg klart filmen igår. Vi blev nämligen bjudna hem till hennes bror där vi drack lite gott och tjötade. Riktigt kul! :)  På vägen dit och hem hittade vi en trampebil som Madde hade riktigt kul med!  Visar ett videoklipp strax! haha :D   Vi var väl där tills två nånting och då tog jag bussen hem och mötte sen Andreas! :)  Rätt kul att jag och Anna sa att vi inte skulle dricka en droppe alkohol innan 6 november men det sket sig för båda verkar det som, ha ha :)

Idag har man slappat framför tvn. Har dock precis vart nere och ätit lite pizza. Åt knappt halva så det fick bli en doggybag. Men colan åkte ner utan problem! ha ha :) 

Blir fortsatt lugnt idag.  Är taggad som fasen inför bodypumpen imorgon! :)

Maddes nya ferrari

foto1233 (MMS)

Maddes nya ferrari


Lördagsmys

Sitter hemma hos Madde och myser nu.   Vi tog en härlig promenad runt Rannebergen förut. Riktigt härligt trots kylan!  Men nu sitter vi som sagt och myser, tjötar lite skit och kollar på filmen Robin Hood! :)


Taggad

Nu är jag frisk så nu har jag bokat bodypump på måndag! Nu jävlar!! :)  Har ju fasen haft abstinens! Är riktigt taggad inför måndagens pass! :) Minus 5 änsålänge! :)


Lördag

Det gick bra på jobbet igår.  Fick dock sitta vak lite och det är ganska känsloladdat faktiskt.  Att sitta vak menas att man sitter hos någon som är döende. Man fylls av känslor, tårar och funderingar. Man har ju ändå lärt känna personen så att säga så klart det är känsligt.   Under mina 3½ år i vården har jag sett en del gå bort.  Man är van vid detta i yrket nu men ändå inte. Som sagt, det är riktigt känsloladdat.

Efter jobbet mötte Oscar upp mig och höll mig sällskap en stund, handlade lite och sedan mötte jag Andreas! :)  Kollade film och myste.   Jag måste utöka mitt filmförråd eller vad man kallar det, haha. Den nyaste filmen jag har är Percy Jacksson, och innan den var det Avatar.  Men man har en del med Jim carrey märkte jag. Haha, men han är ju kung! :) Finns en hel del filmer man missat som man vill se och äga.

Nu har jag duschat och ska dra på lite goa myskläder och sedan sätta igång med maten. Det blir hamburgare idag! Lite lördagsmys med mamma.  Sen ikväll ska jag hem till Madde för att se på Robin Hood! :)



Trevlig lördag!

Jay Smith

Han ska och kommer vinna Idol, så enkelt är det!


Fredag

Usch och fy för att vara tjej!!    Ja, ni fattar nog...

Fredag idag... ska jobba kvällen, ska bli skoj! :)  Inte vart där på två veckor nu ju! =/ Jäkligt trist!   Innan dess händer det inget speciellt. Ska väl fixa iordning mig lite och äta något. 

Ikväll kommer väl Andreas hit tror jag, trevligt! :)    

Nu får jag rappa på.....trevlig fredag!

Inredning

Ja, nu kommer jag med mitt tjöt om lägenheten igen. Men nu vet jag hur jag vill ha det så vill ju bara sätta igång! :) Ska försöka ha det ganska så stilrent. Ska bli så jäkla roligt att få göra om lägenheten till mitt hem lixom.
Har kikat lite på olika väggdekorationer och krokar på tradera nu. Farlig sida det där!  Hittat en hel del så nu har man massor av idéer.   Ska ha nytt kakel i köket också. Eller rättare sagt, kakel över huvudtaget! Nu sitter det en ful orange platsvägg där! :S  Så det ska pappa hjälpa mig att fixa. Svart kakel ska det bli! :)

Snart dags att gå och lägga sig så man inte är som en zombie på jobbet imorgon. Visserligen börjar jag inte försen vid två men ändå.

Godnatt

Shinedown - call me

Riktigt bra låt! Favoriten just nu! :)


Vampire diaries

Äntligen!!  Idag kommer serien tillbaka!  Dock minns jag inte så mycket av hur det sluta..hmm...spännande..


Paranormal activity

Det ska komma en tvåa nu. Visas på bio nästa vecka.  Ska helt klart se den eftersom att jag såg ettan! Trots att jag är en lättskrämd mes som fick pausa flera gånger i första filmen så måste jag ändå se den! :P


God kväll

Har bytt om till myskläder och tänkte tända lite ljus, så jäkla kallt ju!  Ute vill man inte vara! Men det är mysigt med höst! Får bunkra upp med massa ljus nu inför hösten och vintern. Då blir det ju att man tänder ljus varje kväll typ. Lööv it! :)

Nu kikar jag lite på tv och inväntar Greys anatomy. Sen fortsätter kvällen med lite andra serier. Myskväll med andra ord! :)

Imorgon ska jag ringa lite samtal och så ska jag hämta soffan! :)


Onsdag

Börjar bli riktigt trött på den här snuvan och hostan jag haft en vecka nu! Mamma tror att det kan vara bihålsinflammation. Men de hoppas jag inte. Hoppas det försvinner snart iallafall! Jag vill ju träna!!   Har ju missat tre bodyumppass med det idag som jag ville göra ju. Ganska frustrerande! Men men, det är inte bra att träna när man är de minsta sjuk säger alla. *Mummel*     Funderar på det ändå.....

Annars blir det väl lugnt. Tänkte se över lite vad jag har fått genom åren till min lya och se vad som behövs handlas. Hoppas jag får se sakerna av Maria innan också så man vet där. Hon e för go! :)

Nu har jag idéer på färgval osv på tapeter och liknande så nu vill jag bara hitta de rätta sakerna och sätta igång!! Längtar! :)    Vissa är såna när dem flyttar att det kan ta flera veckor innan det blir klart i lägenheten. Men eftersom att jag har så mycket idéer och längtar som jag gör så är jag nog klar på en vecka eller två. Ha ha :)

Trevlig onsdag!

Tisdag

Det blev en slappisdag idag med. Men har iofs spenderat den med Anna! :)  Planerat lite smått inför halloweenfesten! Ska bli roligt!  Vet inte riktigt vad jag ska klä ut mig till än. Har några idéer men får la se.

Har hittat en soffa nu som jag vill ha, som jag kan få för 200kr! Funkar perfekt som en första soffa och billigare kan man inte komma undan typ!  


Ja, jag är mycket väl medveten om att en vit soffa kan bli smutsig fort, likaså kan vilken annan soffa som helst bli det när det är en tygsoffa. Men man kan ju tvätta klädseln och i värsta fall får man väl täcka soffan på nåt vis när man får mycke gäster. Jag vill ha en vit soffa, eller svart. har en bild i huvudet hur jag vill ha de! ha ha :)

Har dock ett problem...vart ska jag ställa den i ca två månader innan jag får min lägenhet!?...

Nu är det dags för Desperate housewifes.

Måndag

Idag har jag haft en ganska slapp dag. Härligt då det blivit lite sömn i helgen.

Har dock kollat lite jobb och sådär iallafall! :)  Sen var jag inne hos farmor en sväng och pratade lite, lämnade även en annons hon ville ha. Och så fick jag jättefina bestick av henne, så snällt! :)
Och nu har jag även pratat med syrrans kompis och av henne kommer jag få massa smått och gott ifrån. Så himla snällt! Jag blir så glad och tacksam när folk vill hjälpa mig och underlätta saker och ting.  Så himla snällt! <3
Av henne ska jag bland annat få tallrikar, glas, kuddar, mattor osv. Även ett soffbord tydligen! Hon är så givmild! Måste fixa något fint tillbaka sen!! :)

Btw... Är det någon som har en (eller flera) fleecefilt som inte används? Säg då jättegärna till!!

Nu kikar jag lite tv och så lär väl kvällen fortsätta.  Imorgon ska jag träffa Anna om inget kommer i vår väg! :)<3

Trevlig kväll!

Söndagsmys hos Madde :)

foto1228 (MMS)

Söndagsmys hos Madde :)


Söndag

Hade en grymt rolig kväll igår!!

Först gjorde jag och Madde tacopaj tillsammans som blev görgod! Efter det gjorde vi oss iordning och sedan bar det iväg mot bowlingen med Emely och Oskar, och där vi träffa Anna, Jarmo och Lotten! :)  Spelade några serier, drack lite gott och tjötade. Riktigt kul! :) Sedan satt vi faktiskt kvar där i 3 timmar till och fortsatte umgås! Vågar inte kolla mitt konto idag, ha ha! Runt ettiden blev det iallafall dags att lämna stället då dem skulle stänga.  Mötte upp Andreas istan och sedan bar det av hemåt. Somnade runt sex imorse så man är bra seg idag!   Tack för en grymt rolig kväll! :)

Sitter och dricker nyponsoppa nu! Kors i taket, annars vill man alltid ha cola dagen efter. Men men, blir säkert nån cola innan dagens slut! Ha ha!   Ska ta mig en dusch nu och få i mig lite mat. Sen blir det till att umgås med Madde och Emely! :)


Trevlig söndag!

Can you feel the love tonight!

foto1227 (MMS)

Can you feel the love tonight!


Skål!

foto1225 (MMS)

Skål!


Härligt höstväder!

foto1218 (MMS)

Härligt höstväder!


Lördag

Sitter hemma hos Madde nu och diggar Hardcore för fullt. Najs! :)

Gårdagen blev lite annorlunda än vad jag hade planerat igår. Tråkigt nog fick Sandra åka hem! =/ Men vi ses väl en annan dag! :)   Så det blev att jag och Emely åkte upp till Madde och glodde på Idol.  Jay var lika bra som alltid!   Sen satt man och tjötade sent in på natten och det blev att jag sov över här. Inte fel med sällskap! Ha ha :)

Idag har vi inte gjort nånting än. Degat bara! :)  Men snart om en stund så ska vi hem till mig där jag ska göra tacopaj! Mumma! :) Sen blir det till att göra sig iordning och sen iväg till stan där vi ska möta Anna o co för att bowla! :D Ska bli skoj! :)

Trevlig lördag!

Split your lip

Har förhandsbokat Hardcore Superstar's nya album som släpps 26 november! Kunde inte motstå! :) En tidig julklapp!




Fredag

Mår lite bättre idag. Dock har man en liten seg hosta och så, men det får gå ändå! :)

Ska snart börja städa här hemma, damma lite, renbädda osv. Sen ta tag i mig själv! :P  Man är inte vidare fräsch när man är sjuk!  Mösigt!

Sandra kommer hit runt femtiden idag. Ska bli skoj! :)   Vet inte vad vi ska hitta på riktigt, men det blir till att se Idol iallafall! :) 

Trevlig fredag!

Torsdag

Känner mig lite piggare idag men mår inte helt bra ändå. Täppt i näsan och hosta.  Men det är la bara att fortsätta med halstabletter, nässprej och varma drycker!  Önska dock att det försvann ikväll då man har roliga saker planerat i helgen! :)  Det sista jag vill är att bli sängliggande hela helgen som jag varit nu tisdag och onsdag, även idag.
Äsch, optimist, jag mår bra imorgon! Ha ha :)

Nu har jag satt igång en maskin tvätt som aldrig blev av igår. Tänkte fixa lite mat och sen pyssla om mig själv lite. Ansiktsmask, hårinpackning, varmt bad, naglar och ögonbryn. Girlytajm!  :)

Trevlig torsdag!

Onsdag

Fasen! Jag är jätteförkyld! Jag klarade mig inte undan!  Men jag har köpt Otrivin comp nu så hoppas den hjälper! Har även laddat upp med té och halstabletter! :) Och vila på det så är jag snart fit for fight! :)

Riktigt tråkigt att bli förkyld då jag hade velat göra bodypump idag!  Har fortfarande träningsvärk i benen men jag hade orkat! :) Får helt enkelt vänta tills på måndag igen!

Har småstädat lite och tänkte sätta igång en maskin tvätt strax. Hade behövt dammsuga men borde väl ta det lugnt. Så jag får dansa med dammsugarn imorn istället!

Greys anatomy idag! Spännande! :)

Trevlig onsdag!

Snorunge

Jag har legat i sängen exakt hela dagen. Helt orkeslös. Träningsvärk från helvetet och vattenkran till näsa! Jag ska icke bli sjuk! Never!!    Fortsätter med mitt slappande tills jag ska sova.... återkommer imorgon!

Träningsvärk alabama

Fy satan vilken träningsvärk jag har! I hela kroppen! Snacka om att jag fick mig en rejäl genomkörare igår! And Im lööövin it! :) Som sagt, ska helt klart fortsätta med detta! :)
Dock har jag blivit lite förkyld nu så jag skippar discodansen ikväll. Så det får bli en vilodag med té och nässprej! :)

Ikväll börjar Desperate housewives igen, spännande! Och imorgon kommer Greys anatomy. Hösten är räddad! Ha ha :) Sen nästa vecka är det ju Vampire diaries igen! :)  Vilken serienörd man är....


Jag vill ha romantik..... =/

Blodad tand

Eller vad säger man när man har fått mersmak för något?

Jag testade på bodypump idag och det var riktigt roligt! Tufft som fan, men det känns ju att man tränar!  Dock måste jag se till att ha ätit något innan, (hade inte ätit något på fyra timmar) för efter 40 minuter var jag nästintill svimfärdig! Man körde verkligen igenom hela kroppen och jag lär ha träningsvärk imorgon, härligt! Helt klart något jag ska fortsätta med! Bra träning!  Och att man har något att titta på under passet gör ju saken ännu bättre! Ha ha :)  


...

Va jobbigt det är att må dåligt när man egentligen inte behöver göra det. Men jag sätter stopp för mig själv. Har alltid gjort det. Jag har printat in i mitt huvud att jag inte förtjänar att vara lycklig. Ta bara killarna jag träffat. Som kör fulspel. Får mig att känna mig så speciell och som att jag vore den enda i hela världen. Men så har det aldrig varit och kommer väl aldrig att bli. Vad gör jag för fel? Är jag för snäll eller är jag bara blind? Jag är van vid att bli överkörd och förd bakom ljuset. Och kanske är jag rädd att det alltid ska vara så? Så rädd att jag inte vågar släppa någon nära inpå igen...

Passande att My immortal spelas på spotify nu...

Jag är knäckt.

Adidas

Har fastnat för en parfym från Adidas. Riktigt go faktiskt! :) Funderar på att införskaffa mig den! Sprutade lite på en såndär pappersticka för att fundera lite. Har luktat på den flera dagar nu så jag ska ha den! ha ha :)


God kväll

Va skönt det var att sola innan! Somnade till! Ha ha :)
Efter det har jag bara degat faktiskt. Helt orkeslös idag. Men inget dåligt samvete här inte, söndag är ju faktiskt en vildodag! :)  

Tänkte visa sängkläderna jag fick av syrran. Gillar dem skarpt och det kommer bli snyggt sen när man bäddat med dem! :)

Längtar verkligen tills jag får packa upp och använda allting man har fått genom åren. Och även att få köpa mer saker och att få inreda. Ska bli så skoj! Men först ska jag ju välja väggfärg/tapeter. Blir nog ljusa färger som gått i vitt, äggskal, grått osv. Får se vad man hittar! :)

Nu blir det fortsatt lugnt. Tänkte kika lite tv, tända ljus och bara dega.


Söndag

Hade inte tänkt gå utanför dörren idag. Tänkte ligga i sängen och gotta mig under täcket hela dagen. Men nu ska jag faktiskt iväg för att sola och träna lite! Inte illa! :)   Men efter det så blir det nog lugna puckar resten av dagen.

Trevlig söndag!

Bruno Mars

Riktigt fin låt!


Lördag

Det gick bra på jobbet igår! Tiden flög iväg och det var kul personal som man jobbade med! :)

Efter jobbet så var jag ju som sagt barnvakt till dem söta busfröna! :) Full rulle helatiden, men det var bara kul! Gjorde pannkakor till lilleman som han uppskattade!  Sen mös vi i soffan, hade fredagsmys och hade skoj.  Sen kom även Madde dit en sväng och höll mig sällskap. Fram mot kvällen blev det till att bada också, och det uppskattades såklart eftersom man kunde plaska! Så goa! :)    Sen blev det välling för prinsessan som sedan sussade gott. Fick dock gå upp kl ett och fyra inatt för att ge mer välling och gud va mysigt det var!! <3  
Idag har vi busat ännu mer. Tog även en promenad till en lekplats och sen var det dags för mig att åka hem.
Det har vart ett mysigt och roligt dygn med andra ord!

Fick snygga sängkläder av syrran som tack för hjälpen! <3 Så dem ska jag premiärbädda med  sen när jag har flyttat, ha ha! :) Visar bild imorgon!

Nu ikväll har jag vart hemma hos Emely och spelat lite spel och tjötat. Mycket trevligt! Och snart blir det väl till att sova.      Såå...godnatt!

  • Startsida