Lördag

Om en eller två veckor så flyttar vi! Allt beror på när någon vill flytta in där vi bor nu. Det var en tjej och kollade på lägenheten nu i onsdags och hon verkade rätt så positiv!

Imorgon blir lägenheten klar, den ska bara tapetseras nu. Och så ska hyresvärden fixa duschkabin osv. Ska bli så skönt med en större lägenhet och mer utrymmen!

Jobbar några timmar till sen blir det en lugn kväll då jag ska upp tidigt imorn och jobba. På onsdag blir det en sväng till Ullared! :)

Trevlig lördag!


Nattuggla

Hämtade nycklarna till lägenheten i torsdags! Så nu i helgen så har vi målat och fixat. Det kommer bli riktigt fint när allting är klart och möblerna och annat är på plats! :)

Mitt projekt blev att måla om klädkammarn, den var ganska tråkig med hyllor i ljust trä och tråkiga väggar. Så jag färschade upp och målade allting vitt! Sen ska de bara upp lite krokar, lådor och alla kläder såklart! Kommer blir bra :)

Nästa helg ska vi tapetsera kök & sovrum, sen är vi klara för att flytta in! :) Har redan nu börjat packa upp lite porslin och andra köksgrejer, känns skönt att inte ha så mycket sen!

Ska sova nu, imorn är det jobb igen!


Tisdag

Var ledig idag och det har jag utnyttjat till max! Tog igen förlorad sömn och vakna inte försen kvart i tolv. Sen låg jag faktiskt kvar i sängen och kollade på serier fram till klockan fem. Först då åt jag nånting! Haha :) Så jäkla skönt!

Kollade på Jonas Gardell's serie, "Torka aldrig tårar utan handskar", så gripande och så bra! Ska faktiskt köpa boken! Folk med fördomar och hat borde se och läsa detta!


@ work.

Nu har vi en lugn stund på jobbet. Jag trivs jättebra nu och förstår inte alls varför jag var så orolig innan! Jobbar fram till klockan två, sen blir det en lugn kväll hemma med film. Ska upp tidigt och jobba imorgon också. Hjärtat ska på grabbkväll så jag kan åter igen nörda mig med mina vampyrserier och filmer! :)


It's only rock'n'roll, but we love it .


Fredag

Denna veckan flög förbi, likt de andra. Om ca tre veckor så kommer vi att flytta! Känns riktigt bra! Vår lägenhet kommer ut på boplats imorgon så jag hoppas det kommer gå fort och att någon vill in nu redan i november för då slipper vi dubbla hyror!  Hoppas på att vi får nycklarna om en vecka så vi kan börja måla & tapetsera, kommer bli riktigt bra! :)
 
Ikväll blir det bara lugnt med film & serier. Blir väl att jag fortsätter att nöta True blodd! :) Jobbar hela helgen så det blir ganska lugnt för min del.
 
Trevlig kväll!

Just like snow white.


Måndag

Lördagskvällen var mycket lyckad! Özz Nujen brilljerade och jag garvade så mycket att jag knappt fick luft! :) Många klockrena skämt. När han började skämta om Rinkeby och jämförde det med Hammarkullen började jag garva varpå han märkte det och han mena på attt jag skulle va "fin" i kanten som inte gilla Hammarkullen. Haha lite kul! :)

Det var iallafall en grym show och jag vill utan tvekan gå på fler standup shower!

Gårdagen var lugn, hade True blood maraton här hemma och bara njöt av att vara ledig!

Ska kika lite tv nu och sedan sova. Godnatt!


And off we go!


Lördag

Hade en mysig höstfest för de gamla och deras anhöriga på jobbet i torsdags. Egen trubadur som höjde stämningen till max och god mat. Det vart mycket lyckat och de boende vart riktigt nöjda! :) Det känns som att man har blivit en i "gänget" nu och det känns riktigt bra. Jag trivs jättebra nu vilket jag var orolig för i början! :)
 
I går var vi i den nya lägenheten och tittade igen, pratade med hyresvärden lite om lite saker som behövs fixas, sen åkte vi iväg och tittade ut tapeter och färg! :) Förhoppningsvis får vi tillgång till lägenheten om två veckor, då ska vi fixa den och i början av november flyttar vi isfåfall in! :) Jag längtar!
 
Håller på att göra mig iordning nu, ska möta upp hjärtat istan och så ska vi gå på stand up! Vi ska se Özz Nujen - dålig stämning. Han har fått jättebra kritik så man är förväntansfull! Ska bli riktigt kul!
 
Trevlig lördag!
 
 
 

Kvällsnöje

Pysslar om mig själv lite, fixar naglarna och färgar ögonbryna och ögonfransarna. Hoppas på ett bra resultat! :)

Blir snart till att sova, jobbar kvart i sju till två imorgon. Godnatt :)


Tisdag

Hösten är här, löven börjar bli gulröda och vindarna är kalla. 2 oktober redan, snart kommer snön! Men jag trivs som fisken i vattnet. Jag älskar hösten!

Har vart vaken sen klockan åtta imorse, redan ätit frukost och nu ska jag till tvättstugan. Lite smått sugen på att börja packa också inför flytten men iochmed att vi bor på enbart 34 kvadrat så finns det ingen plats att ställda lådor osv på. En månad kvar, sen har vi mer plats än vad vi behöver! :)


  • Startsida