...

Jag är ledsen, förtvivlad och knäckt! Jag vet inte vad jag ska ta mig till eller vart jag ska ta vägen!!....

God kväll

Det har vart mycket känslor idag. Jag är lite smått förvirrad och har därför vart tillbakadragen idag. Så jag får väl be om ursäkt till mina vänner för att jag inte svarat i tele eller på sms med en gång. <3 

Har varit inne hos Annica en stund. Pratat och tittat tv. Skönt att det finns många man kan prata med och som lyssnar! <3  
Vi tittade på Dating in the dark och det var det mest pinsamma program jag sett. Den där Herman var ju vidrig! Vad syslade han med lixom? Och hur billig verkar inte den där Hedvig?? Hånglar med alla och låter killen tafsa osv helt utan protest. Ni har pratat i två sek och du börjar hångla? Har du inget att säga eller är du så desperat? Jisses...

Nu tänkte jag kika tv och sedan sova.. godnatt!

<3

Det är skönt att man kan gå in till grannen när allt blir för jobbigt. Tack Annica, du är en pärla! <3

Tisdag

Imorse var jag iväg på ett möte och det gick väl bra. Eller jag vet faktiskt inte än. Ska få brev hem på posten snart och komma på nytt besök så får väl se.  Fick svar på en fråga iallafall och det blev blandade känslor. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu!...

Efter mötet har jag bara vart hemma och slappat ett tag, glott på tv och sådär. Sen vid tretiden var jag nere på jobbhörnet för ett infomöte, känns väldigt bra och positivt! Ska dit på torsdag igen.  Sen vart jag iväg och handlade lite.  Fick så jäkla sug efter köttbullar, potatis och sås! Så det är vad det blir det middag idag, smaskens! :)

För övrigt fortsätter dagen i samma lugna takt. Har inte blivit av med hostan än. Har faktiskt blivit lite hes nu! Blir väl att vila och kika tv och så. :)

Måndag

God kväll...

Har inte haft någon energi att skriva idag. Har iofs inte haft något att skriva om heller. Har legat i sängen nästintill hela dagen. Hostan tar död på mig!  Men vila har gjort susen, känner mig lite piggare. Bara hostan som spökar ännu!  Men det är bara att gilla läget för jag har ett viktigt möte imorgon! Hoppas verkligen att det går bra och att det blir som jag vill!!

Ska kika lite tv en stund till och sedan sova. Ska upp hyffsat tidigt imorgon.  Godnatt!

God kväll

Det har vart en väldigt seg dag. Men jag har trots mitt mående tvättat, städat och renbäddat! Jag var så illa tvungen, så det var bara att gilla läget.  Skönt när det är gjort! Och man sover ju så jäkla gott när det är renbäddat också. Hoppas bara jag får sova ostört inatt! Och utan den jobbiga hostan/andningen.

Regnar det imorgon så beror det på mig. Jag har nämligen tagit död på två spindlar idag. Eller rättare sagt, mamma och pappa har gjort det åt mig. Jag har sån jäkla spindelfobi så det är hemskt! Den första var ganska liten men den dammsög mamma upp. Ha ha :) Lite senare skulle jag in på Wc och då var det en spindel på golvet, stor som en femma. Den fick pappa ta död på! Fyyy! Jag hatar dem!

Har suttit och tittat på lite rysare med pappa nu. Men nu börjar mina ögon ge med sig, så tänkte bädda ner mig och sova nu. Jag är helt tung i huvudet och trött. Hoppas jag mår bättre imorgon!

Godnatt!

E du vaken lars?

I fredags kollade jag på Så ska det låta och det var en del som var riktigt kul! :D Jag kan inte sluta skratta åt dem. Kolla på videon nedanför! Helkul! :D


Söndag

Igår var vi på Backaplan ett tag, kollade på tapeter osv. Sen tog vi en sväng till Ikea och kikade lite. Köpte lite ljus bara. Mer har man inte råd med nu. Hittade en häftig ljusstake, man kan använda den på två olika sätt. Antingen med vanligt värmeljus i, eller med ett långt stearinljus. Beror på vilken sida man har uppåt. Fiffigt! ha ha :)
Sen åkte vi hem till Madde och käkade tacos, ovanligt va? Ha ha :)  Spelade även kort och tjötade som vanligt.

Under dagen, från ingenstans så fick jag jobbigt att andas, blev helt matt i kroppen och dö trött. Efter ett tag började näsan rinna och jag blev snorförkyld! Skumt och riktigt jobbigt! Jag har haft hosta några dagar men inget som jag haft ont utav. Men nu är det värre! Hade svårt att somna inatt pga hostan och att det var tungt att andas. Det lät hemskt i bröstet!  Usch , fy och blä!
Jag har inte vart sjuk på länge nu. Eller jo, för några veckor sen men de vara bara lite ömt i halsen då. Men nu har man pratat om sjukskrivningar osv och jag var så nöjd över att jag inte blir sjuk så ofta längre. Skulle aldrig sagt något...
Men men, det går nog över snart hoppas jag! Får dricka té och ta det lugnt idag. Dock måste jag städa, men efter det blir det ett varmt bad och sängläge! Eller ah, sittande sängläge, jäkla hosta!

Trevlig söndag!

Lördag

Igår kom Emely och Madde hit. Tittade tv, spelade kort och tjötade lite. Som vanligt, he he :)

Jag har nästintill precis vaknat, ångest!  Jag vaknade vid tio och tänkte att jag bara ville ligga kvar en liten stund till. Jo visst, två och en halv timme till. Ops!  Men men, nu är jag redigt utvilad iallafall! Dock är jag trött! Har ju sovit för länge!
Ska snart äta lite frukost och sen göra mig iordning lite. Ska till Ikea osv med Madde och Emely. Lite tidsfördriv så! :)

Idag är det inget fint vårväder iallafall. Fem plusgrader, men regn!

Trevlig lördag! :)

Våren är här

Känns som att våren har anländt. Solen skiner och det är plusgrader! Så skönt! :) Dem börjar sopa bort allt grus nu också!  Tog fram mina Converese idag! Skönt att slippa stövlarna nu.

Jag har vart stressad och uppjagad sen i tisdags, nu när jag kan slappa av så blev jag jättetrött och fick huvudvärk. Var väl spänningarna som släppte!  Skönt att andas ut nu iallafall. Nu får jag som sagt vänta och se. Och så får jag hoppas att mitt möte går bra på tisdag!

För tillfället blir det lugnt. Sitter bara ocg slappar, spelar lite och så. Ska ner och handla om en stund och fixa någon mat. Sen städa upp lite här hemma och fixa tänkte jag. Ikväll kommer Emely som ville hitta på något. Så ska det låta, blir det väl att vi glor på. Ha ha :)



Wait and see

Det känns som att min intervju gick bra idag! :) Jag hade bra svar och pratade lugnt och sansat. Klart jag var nervös men jag tog mig tid till svaren och gjorde mitt bästa. Det känns som att det gick bra!  Nu får jag bara vänta och se och hålla tummarna! :)

Golden delicious

Det har öppnat ett nytt apotek i Angered så jag gick in och kikade lite idag. Dem hade ett erbjudanden på en bodylotion från Aco som jag köpte med mig hem. Luktar hur gott som helst! :) Äpple och vanilj!

"Golden delicious är en rik och krämig kroppslotion som ger din hud extra vård och omtanke!"

Fredag

Jag vart verkligen helt färdig igår, därav blev det inga mer inlägg.  Jag gjorde våfflor och sen la jag mig och glodde på tv. Och där höll jag på att somna flera gånger om. Vid nio kastade jag in handuken och släckte ner. Jag var verkligen hur trött som helst, men ändå kunde jag inte somna!! :S Måste ha varit övertrött. Runt tolv lyckades jag somna. Jag kanske skulle ha låtit tv stå på? För det var den jag höll på att somna till.

Idag är det fredag..jag är uppe med tuppen idag. Ha ha :) Eller ja, han hann före mig en timma...hade dock gärna sovit två timmar till!

Idag är det dags för min intervju!! Och jag hoppas verkligen att det går bra. Man blir ju alltid så jäkla nervös. Men jag får göra mitt bästa!  Efter intervjun har jag inga planer alls och det är riktigt skönt. Jag har haft så mycket att göra sen i tisdags!


Trevlig fredag! :)

Helt slut!

Sitter här och halvsover! Jag är verkligen helt slut. Har varit vaken sen nio imorse och vid elva befann jag mig på arbetsförmedlingen på ett möte. Jag har gått med i något som heter Jobbhörnet där man blir coachad för att få jobb typ. Hjälp med andra ord. Så nu ska jag gå dit två gånger i veckan tills jag hittat jobb. Förhoppningsvis får jag jobbet imorgon och då behöver jag inte vara på jobbhörnet så länge.
Efter Jobbhörnet gick jag till banken och uträttade lite ärenden. Sen åkte jag till mitt gamla jobb där jag hämtade intyg osv. Sa hejdå till man favorittant också, riktigt tråkigt för vi hade ett fint band! :) Hon blev faktiskt tårögd och det gjorde mig riktigt berörd!
Efter det gick jag tillbaka till arbetsförmedlingen och fixade lite saker på mitt konto, fick utbildning osv verifierat. Så nu är det klart!  Sen har jag fixat med massa papper, kopierat osv.   Jag har alltså flängt hit och dit idag sen kl elva. Nu är jag äntligen hemma och kan andas ut!  Hade jag lagt mig nu hade jag somnat direkt!

Nu ska jag kika runt lite på nätet och förbereda mig lite smått inför imorgon. Sen är det våffeltime!! :D Mums!


God kväll

Idag har jag ringt samtal, fått samtal och en intervju, kollat mailen osv. Har även fått saker och ting klart för mig så nu vill jag bara ha det jag behöver sen kan jag lägga det bakom mig!
Har även vart och tränat lite idag! :) Dock blev det bara en halvtimme då mensvärken blev värre och värre. Men en halvtimme är iallafall nåt! :)   Sen hängde Emely med hem och gjorde korvstroganoff och kollade tv.

Nu ska jag in i duschen och sedan titta på Greys Anatomy! :)

Kärring

Jag gick till ungdomsmottagningen förut för att jag ville ha nytt recept. Eftersom att jag gått upp i vikt tyckte hon att jag skulle byta sort för att inte öka risken för blodproppar osv. Visst sa jag och frågade då vad, och hon svarade. Sen bara sådär börjar hon disskutera min vikt och säger att vi ska fixa dietist, eller viktväkarna. Att jag ska börja på gympa osv. Jag blev helt paff och sa ifrån att jag är där för att få nya piller och inte för att prata om min vikt. Jag blev med andra ord väldigt arg. Men hon fortsatte mala på om min vikt och sa både det ena och det andra och att det är deras skyldighet att informera. Ja, det är det väl, men det räcker att säga att jag borde byta piller. Sen fattar jag väl själv att det vore bra att minska i vikt.  Jag sa ifrån yttligare än gång att jag inte vill prata om min vikt för det fixar jag på egen hand. Men hon fortsatte ännu mer. Då reste jag mig upp, sa att nu går jag och då sa hon nej, sätt dig vi löser detta. Smällde igen dörren och gick. Fy så jävla ohyfsat! Jag säger ifrån och hon fortsätter!

Aldrig mer att jag går till henne..vilken apa!

Onsdag

Som ni ser så började min dag bra så jag är helt exalterad! Hoppas innerligt att jag får det eftersom jag inte har något annat jobb nu!  Skulle vara underbart! Jag behöver få tur nu! :)

Idag har jag papperarbete att fixa, och ett ärende att uträtta. Ha ha :)  Imorgon kommer jag nästintill bo på arbetsförmedlingen känns det som! Först ett möte kl 11 och sen ska jag fixa min inskrivning osv så det blir rätt. Sen på fredag har jag ju intervjun och sen iväg och lämna alla papper osv. Så jag har massa att göra dessa tre dagarna! Skönt att ha något att göra! :) Och det är ju för min egna skull också!   Kanske har turen äntligen vänt!! :)

Turen kanske har vänt

Ååh denna dagen började så bra!  Jag sökte ett jobb igår och idag ringde dem och bjöd in mig till en intervju på fredag!! :)  Så snälla håll tummarna för mig nu!!

Svårt beslut

Jag tror jag har bestämt mig nu. Jag gör ett försök och ser vart det leder. Kan som sagt inte få mer än ett nej.

Idag har jag som jag skrev innan hållt på med massa papper, ringt massa samtal och sökt fyra jobb. En mycket flitig dag får jag säga! :)  Imorgon ska jag fortsätta mina samtal, skriva ut massa papper, göra ett ärende i Angered och gå till arbetsförmedlingen. Dit ska jag även på torsdag också, på ett slags jobbmöte med en jobbcoach! Det händer mycket nu och jag känner mig begravd i pappersarbete, men blir det bra och så som jag vill så är det helt klart värt det!  Önska mig lycka till!

Nu är det snart dags att sova så jag orkar med morgondagens bestyr.   Så godnatt! :)

Usch, fy och blä

Idag har jag ringt massa samtal, mailat och fyllt i papper. Jag är helt tom i huvudet nu. Jag är inte klar än utan måste fortsätta imorgon. Syrran var jättesnäll som hjälpte mig! :)  Har lite grann att läsa nu och mer att fylla i. Imorgon väntar nya samtal och papper. Jisses..vad har jag gett mig in på? Ha ha :)  Har sökt jobb också!

Nu blir det lugna stormen iallafall. Mensväken smyger sig sakta men säkert på så snart blir det sängläge, tv och lite glass. Idag är det tisdag och det innebär massvis med bra serier. Biggest loser, Dating in the dark, Desperate housewives och Cougar town. Kvällen är räddad!  Dags att koppla av och andas ut!

Tisdag

Det blev ingen Old dogs igår. Min dvd ville inte ta emot skivan. Och hemma hos Madde så gjorde cdn att hennes dvd flippade. Ingen bra bränning det där inne! Så jäkla trist eftersom att jag vill se filmen!
Så det blev att vi spelade kort, och kollade på 2012 istället. Har sett den innan, men det var minst lika bra igår med. Ha ha :) Så grymma effekter! Visserligen är det mesta datagjort men ändå.   Jag kom hem runt tvåtiden inatt, gick och la mig och sov som en gris! Jag måste ändra min sömn nu känner jag, för jag har inte lagt mig innan två på fyra dagar nu. Tiden går fort när man har kul! :)

Sitter som sagt och väntar på posten nu. När den har kommit kan jag fortsätta med min dag. Usch, jag orkar knappt tänka!

Trevlig dag!

What to do?

Sitter och väntar på posten nu. Jag väntar på ett viktigt brev med viktig information. Sen borde väl Annicas bilder komma snart tycker jag! :)   Jag har även mailat lite, kikat jobb osv.
Jag har så mycket att göra och så mycket som rör sig i mitt huvud nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till.  Ska jag, eller ska jag inte? Ska jag göra det nu, eller ska jag vänta lite? Jag blir knäpp av allt detta. Jag vill, men ändå inte. Samtidigt vore det väl bäst för min egen del kanske? Jag får undersöka saken, jag kan inte få mer än ett nej i värsta fall. Jag får ont i magen av att bara skriva detta.  =/   Skönt att jag har så mycket stöd iallafall! <3


Old dogs

Ska bege mig hem till Madde snart. Spela spel, se film och tjöta som vanligt! :) Alltid lika trevligt!  Min dvd ville inte ta emot skivorna så vi tänkte se Old dogs hos Madde.  :) Äntligen ska jag få se den! 

Måndag

Det var riktigt trevligt hemma hos Madde igår. Först spelade vi lite Buzz och sedan kollade vi på filmen Bröllopsfotografen. Den var sisådär. Jag trodde faktiskt den skulle vara roligare. Men den dög.
Efter filmen spelade jag och Madde Wii där vi cyklade, rockade rockring och räknade matte med höfterna. Ha ha :) Riktigt kul! Bra tränig för man blev ju svett!

Alle var snäll som fixade filmerna Allt för min syster och Old dogs åt mig! Så dem ska jag se någon dag. Kanske ser någon idag! :) Old dogs verkar vara så jäkla rolig! :)

Annars har jag faktiskt inga planer idag. Ser ut att bli väldigt lugnt. Tar det som det kommer!   Trevlig måndag!

God kväll

Har vart hemma hos Madde en stund där vi spelade kort, kul som vanligt! :)  Har vart hemma en sväng nu och ätit och ska snart ner till Ica för att handla lite. Sen åter igen hem till Madde för att umgås och se film! :) Trevligt, trevligt! 

Nä, dags att gå.. trevlig kväll! :)

Anyone out there who can hear me...

Jaaa, låten jag haft i huvudet i flera dagar har jag äntligen hittat!! Har letat som en idiot, ha ha :)  Lyssna och njut! :D


Vem där?

Hmm, kikade på mobilen nyss och såg att det var ett sms från 222, min röstbrevlåda. Så jag ringer upp och får till svar att jag fått ett meddelande 12:33. Börjar lyssna men jag hör bara massa bröte och småsmällar, lite andetag men inget mer. Sitter och lyssnar på det i över två minuter.  Ringde Micke och frågade om han hade råkat ringa av misstag men det hade han inte. Kanske någon annan som har gjort det, för det kan ju hända. Dock hade jag inget missat samtal på telefonen? Skumt faktiskt!  Undra vem det var?   Lite äckligt eftersom vi satt inne hos Annica igår och snackade om spöken, ha ha.

Söndag

Oj, vilken dålig uppdatering jag har haft!

I fredags så blev det att jag hamnade inne hos Annica, blev bjuden på tacos! :) Sen kikade vi på tv och film och satt och prata till halv två på natten. Riktigt trevligt! :)  Sen igår morse blev jag bjuden på frukost (hon är för snäll mot mig!) och sedan gick vi ner och tittade när hennes son spelade handbollsmatch! Kul, och han vann ju! :)  Efter det handlade vi lite och gick sedan hem och gjorde lite våfflor, jisses va gott det var! Dem försvann fort kan jag säga!  Hela dagen spenderades med Annica, inne hos Annica..hehe :) Kikade tv, tjötade, åkte och käkade pizza och sen hem igen för att se film. Riktigt mysigt! :) Tack för allt och en supertrevlig helg! <3  Därav min dåliga uppdatering!

Idag är det söndag och för tillfället är jag riktigt seg! Har sovit som en gris, men hade utan problem kunnat fortsätta sova! Men jag tvingade upp mig själv för att inte sova bort hela dagen.   Idag vet jag inte vad som händer faktiskt, får la se. Madde frågade om jag ville med på något fäktningsträningspass? Ehmm.. jag? Fäkta?  Tror inte det va! Ha ha :)

Trevlig söndag!

Fredag

Snart är det fredagsmyyyys....om det så är det sista jag gör...la la la..

Det blev ingen film igår, Voddler och jag ville inte samma sak. Ha ha :) Får bli ett nytt försök en annan dag.
Sitter och kikar runt lite på nätet nu och tar det allmänt lugnt.  Idag har jag inga direkta planer. Har inte bestämt mig om jag vill delta på Zumban ikväll eller inte. Får se hur jag gör. Har fem timmar på mig att fatta ett beslut, ha ha :)
Tänkte pyssla lite och måla naglarna, lite girlstuff! Ha ha :)

Jag är gladare och på bättre humör idag. Ser saker och ting lite bättre idag! Och skönt är det! Nu hoppas jag bara att allting går sin väg så blir allt lovely igen! :)

Trevlig fredag!

Ett litet skämt

Fyra affärsmän skulle spela golf, men en av dem blev lite försenad.
De andra tre gick och pratade om sina söner:
- Min son har slagit sig fram stort i byggbranchen och har tillochmed gett bort ett hus till en kompis!
- Min son har gjort det stort på börsen och har gett bort en stor aktieportfölj till en kompis!
- Min son har en bilaffär och gör det så bra att han nyligen gav bort en splirrans ny BMW till en kompis!
Just då kom den siste golfspelaren, och de frågade om han också var stolt över sin son?
- Nej, svarade han, han är bög och har varit frisör i 15 år.
Men han har det ganska okej ändå, för han har fått hus, aktieportfölj och en ny BMW av sina tre senaste pojkvänner!



Haha tycker denna är klockren!

God kväll

Det har varit en väldigt lugn dag idag. Jag följde med Emely ner till gymmet för att hålla sällskap och ge synpunkter när hon körde igenom sitt Zumba pass som hon ska ha imorgon. Någon träning orkade jag inte med. Höll på lite med hantlarna bara.
Annars har jag bara glott tv och slappat. Kollade precis på Vampire diaries. Såå bra!! :)
Nu tänkte jag titta på någon film som finns på Voddler. Finns inget annat på tv som lockar mig. Har hittat en gammal film med Sarah Jessica Parker och Helen Hunt - girls just wanna have fun.  Så den ska jag kika på.

Godnatt

Torsdag

Väldigt deppigt inlägg igår, men man kan inte vara på topp jämt.

Idag har jag ringt ett viktigt samtal och har två möten inbokade den 25e och 30e nu. Så hoppas på det går bra nu! Håll tummarna för mig! 

Ska titta lite efter jobb en stund och se om det finns något att söka.  Något annat har jag inte planerat faktiskt. Tror det blir väldigt lugnt.  Tänkte ta mig ett härligt bad sen iallafall! :) Pyssla om mig själv lite!

...

Jag vill komma härifrån! Jag vill bort!! Jag orkar helt enkelt inte mer! Bara massa problem. Ibland känns det som om att jag vore en olycka, ett barn som inte skulle satt sin fot i denna värld!! Om man ändå kunde fly!!!  =(

Frukt

Har precis vart och handlat och det blev massa god frukt. Apelsiner, bananer, vindruvor och päron. Mums! Dock vill jag ha melon, jordgubbar och kiwi också men man kan inte få allt med en gång. Ha ha :) Så ikväll ska jag frossa i vindruvor!


Onsdag

Det blir en lugn dag idag med. Det är tråkigt och grått väder ute. Så man blir inte ens sugen på en promenad. Ska ta mig ner till Ica iallafall för jag har sånt grymt sug efter frukt och det finns ingenting hemma. Så det ska jag inhandla. Får la se om man hittar någon film på Voddler att se. Annars har jag en repris av Vampire diaries att se. Sen ikväll är det ju Greys Anatomy!  Ja, ni ser ju vilken tv nörd jag är. Har man inget liv så har man inte. Ha ha :)

Men imorgon så ska jag ringa massa samtal och gå till arbetsförmedlingen iallafall. Jag måste ju få kontot verifierat men det visade sig att jag har slängt alla mina lönespecifikationer så jag får antingen vänta tills nästa vecka eller fixa intyg från jobbet.

Trevlig onsdag! :)

Voddler

Nu funkar Voddler för mig!  Men vilket tråkigt urval på filmer dem har. Iallafall det jag har sett hittills. Dessutom är det bara gamla filmer typ. Och vissa måste man betala för. Trist, jag hade så stora förhoppningar på denna sidan. Jag vill se Brölloppsfotografen men då måste jag betala för det. 37 kr är inte så mycket men ändå. Jaja, får la se om det blir bättre.  


Tv tv tv

Idag är det tisdag och det går massvis av serier på tv och det betyder att jag sitter som fastklistrad. Jisses vilken nörd man är. Men har man inget annat för sig så why not? Dating in the dark, Desperate housewifes och Cougar town. Den sistnämnda är en riktigt rolig serie man skrattar typ hela tiden! Helskön! :)

Dating in the dark har man väl blandade åsikter om men man märker hur ytlig man egentligen är. Självklart ska man ha krav, men det finns ju en gräns tycker jag. Jag menar, fattar man tycke för nån och blir helt pirrig i magen och sådär löjligt fnittrig så betyder väl det mer än om personens näsa är stor eller om man är rödhårig eller möjligtvis mullig/tjock?  Vissa är för ytliga så det är skrämmande. Men som sagt, alla har vi våra krav, man tar ju inte riktigt vad som helst om man vill dela sitt liv med någon.

Åter till tvn.. ha ha :)

Red lips

Inatt hade jag en ytterst konstig dröm. Ena stunden satt jag i en sandlåda med Maria och Madde där vi tittade på Andra sidan häcken som visades på en stor plattv. Skumt!!
Och i andra stunden så satt jag med ett rött läppstift och målade läpparna. Och jag tyckte jag var så snygg och het i röda läppar. Ha ha :)  Grejen är den att jag nu faktiskt är sugen på att köpa ett rött läppstift bara för att testa. Undra om jag skulle passa i det?  Annars är jag den som går på ljusa och naturliga färger. Och för det mesta är det läppglans som gäller. Jag tycker det är snyggt och faktiskt sexigt med röda läppar. Så att prova vore väl ändå ingen dum idé?

Vill ha!

Var inne på ellos.se förut och kikade på skor som fanns där. Dem har börjat sälja Converse och jag blir galen! Jag vill ha alla möjliga modeller och färger! Jag har ett par svarta men vill ha ett par vita i låg modell. Sen vill jag i lila i skinnmodell typ. Riktigt najs! :) Men smakar det så kostar det!   Hittade även ett par snygga sandaler som jag vill ha i sommar. Jag hittade aldrig några svarta, snygga förra året.


Tisdag

Hej hopp...

Har inte vart på arbetsförmedlingen än. Jag mailade dem angående intyg på arbete så vill veta först innan jag går dit. Vill veta om det räcker med ett lönespec eller om jag måste fixa intyg. Så nu väntar jag som sagt.

Håller på att tvätta idag. Har precis hängt upp massa tvätt och startade precis en maskin med sängkläder nu. Vilken hemmafru man är. Ha ha :) Det är väl Micke glad för sedan!  Ha ha <3

Kollade ju på Harry Potter igår. Jag har ju aldrig gillat dem riktigt försen nu och ändå satt jag och böla igår när Dumbledor dog. Jisses va tårarna rann! Haha, va mesig man är! Men men, jag grinar lika mycket till Lejonkungen som till Greys Anatomy. Det är väl så man funkar helt enkelt. Ha ha :)

Nä, ska fortsätta kolla lite jobb osv nu.   Trevlig tisdag! :)

Design

Har ändrat designen lite. Inget märkvärdigt men kul med nytt. Får väl se hur länge denna varar, man är ju aldrig riktigt nöjd.

Nu tänkte jag bädda sängen och bädda ner mig själv och se sista Harry Potter filmen.

Imorgon ska jag ner till arbetsförmedlingen och fixa lite. Fick ju skapa nytt konto där för mitt andra hade tydligen raderats.

Godnatt

Cleaning lady

Nu har jag dammsugat, dammat och fixat min garderob! Härligt! Nu ska det bara tvättas och renbäddas. Håller på att tvätta mattor nu. Skönt när det är nystädat! Synd bara att det är så mycket grus ute som kommer in så jäkla lätt. Man får ju dammsuga hela tiden känns det som.  Sen bor man med en gris som släpar runt på skiten, ha ha ;)

Jag kommer nog vara väldigt pedant när jag flyttar hemifrån. Jag gillar att ha det rent runt mig. Även fast jag ibland kan skita/stöka ner. Sen måste jag städa och damma eftersom att jag inte tål damm.   Jaja, väldigt intressant inlägg.

Funderar på att fixa om min design lite, sugen på förändring. Dock vet jag inte hur.  Men först ska jag ta mig en dusch!

Måndag

God dagens...

Har suttit och mailat med arbetsförmedlingen en bra stund nu. Mitt Cv finns tydligen inte kvar på deras hemsida och det verkar som att kontot är raderat så jag får börja om från början! Har även pratat lite med Anna som gett mig råd. Så nu har jag lite grann att fixa för jag behöver hjälp! Tråkigt att man måste ta det som en sista utväg men vad ska man annars göra?  Måste även ringa lite samtal och fixa så jag har en del att göra i veckan.  Vi får väl se hur allting slutar! Hoppas det löser sig iallafall!

Idag tänkte jag städa, fixa garderoben och tvätta lite. Det behövs!  Så jag har att göra någon timme eller två. Ha ha :) Annars blir det nog rätt lugnt. Tänkte se sista Harry Potter filmen ikväll också!

Harry Potter

Jag har aldrig haft något vidare intresse av Harry Potter men i julas gick några filmer på tv och då tittade man lite. Nu har jag lånat alla filmer utav Johan och har precis tittat på fyran. Den flammande bägaren. Riktigt bra så nu tänkte jag faktiskt fortsätta och se Fenixorden. Halvblodprinsen får det bli imorgon.  Jag har sett dem tre första filmerna och minns väl sisådär utav dem, kanske tittar på dem med för att ha helt koll.
Nu blir väl Anna stolt över mig att jag tittar på Harry..hennes största idol ju. Ha ha :) <3

God kväll

Det har vart en väldigt slapp söndag för min del. Jag har iallafall vart ute och handlat så någon nytta har man gjort. Annars har jag bara tagit det lugnt. Är ganska seg idag. Så garderoben får vänta yttligare en dag. Hmm, jag har ju gjort mer nytta! Jag har kollat jobb och sökt jobb! Har även fixat till mitt CV lite. Men det behöver fixas mer, ska fråga Micke om hjälp.  Ringde även "jobbet" för att se om det fanns tider men det gjorde det inte tyvärr. 

Nu tänkte jag tända lite ljus och sätta på någon film. Det går inget speciellt på tvn idag som jag vill titta på. Kanske skulle man sätta igång nån Harry Potter..har ju lånat alla sex filmerna av Johan.

Söndag

Jaha, vad händer idag då?  Har inga planer alls, är ganska seg idag. Kanske borde jag ta tag i min garderob idag som jag skrev häromdan?  Det behövs dammsugas också.  Så det finns att göra bara jag finner orken. Ha ha :)

Casablanca

Något jag gillade igår gällande Melodifestivalen var när Casablanca körde sin version av La voix. Bra mycket bättre än orginalet! Gillade ändå när Marena kom in i slutet och sjung hon med.


Nya smycken

Jag och Annica satt och pillade med smycken igår.  Jag har inte haft någon inspiration det senaste. Sist jag gjorde smycken var i december, men då var det julklappar.  Jag måste helt enkelt ha någon mer som sitter där och gör smycken så man får idéer och smakråd.  Så det blev ett halsband och ett armband med glaspärlor som går i vitt och grönt. Jag gillar det skarpt! Kommer nog användas mycket! :)


Melodifestivalen

Det blev alltså Anna som vann. Och hon har en låt man måste lyssna på flera gånger innan man riktigt gillar den. iallafall jag. Jag gillar låten men jag har lite svårt för hennes röst. Får la se hur det går i Eurovison i maj. Vann rätt låt?  Förresten, var det någon mer som la märke till Björn Gustavsson under Keep on walking? :P haha


God kväll

Kom precis hem från en runda på Allum med Annica. Hon har shoppat lite och jag var bara med som smakråd och sällskap.  Själv har man ju inga pengar att shoppa för! =(  Och jag skulle verkligen behöva köpa nya kläder! Men men...riktigt deprimerande när man inga pengar har. Får ju panik över räkningar osv eftersom jag inte jobbat nånting i mars än och det är ändå den 13e idag. =/

Nu är det dags för mat, kött och potatis. Riktigt gott ska det bli! :)  Sen ska jag in till Annica där vi tänkte göra lite smycken och glo på Melodifestivalen. Så så ser min kväll ut! :)




Lördag

God morgon!

Jag har bara vart vaken i tjugo minuter eller så, och jag är redan uttråkad! Ha ha :) Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Om det ens dyker upp något.  Önskar att jag hade massa pengar så man hade kunnat göra något kul. Shoppa, gå på bio eller något kul.  Melodifestivalen får man väl titta på, tradition som sagt. Hoppas på att Jessica Andersson vinner.

Funderar på att fixa iordning min garderob. En del av kläderna har man bara kastat in så det ser inte klokt ut. Så det kan jag väl roa mig med en stund. Något annat vet jag inte än. En promenix kanske?

Det vart iallafall trevligt hemma hos Madde igår. Vi åt tacos och spelade kort och buzz. Tjötade och flamsade en del också. Som vanligt, ha ha :)

Trevlig lördag! :)

Äntligen nöjd

Nu är jag nöjd med håret! Det skimrar lite i rött här och där men inget märkvärt såsätt. Nu ser jag ut som mig själv igen, lite ljusare dock. Men jag är riktigt nöjd iallafall! :) Nu får håret vara (eller ja, tills det blir utväxt :P) tills sommarn då jag ev. gör lite slingor. Det var inte meningen att jag skulle bli blond igen helt enkelt. Ha ha :) Nu har jag lärt mig en läxa iallafall, att aldrig göra avfärgning!

Alexandra Burke

Måste tipsa om en artist som jag har fastnat för nu!  Hon har massvis med bra låtar och jag diggar varenda än. Det är faktiskt inte bara rock jag lyssnar på, ha ha :)  Ingen har väl undgått att höra bad boys?
Låten nedanför är också mycket bra. En annan låt jag gillar skarpt är; the silence.



Fredag

Igår kväll åkte jag hem till Madde. Spelade lite kort, tjötade och såg sedan på filmen Luftslottet som sprängdes. Så nu har man sett alla tre filmerna och dem är ju helt klart värda att se! Lisbeth Salander är en häftig tjej, ha ha :) har du inte sett filmerna (Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes) så gör det!

Kom hem runt halv tolv och hade så fruktansvärt ont i höger öra så jag gick och la mig. Hoppas innerligt på att det inte är öroninflammation! Fast nu idag gör det inte ont, peppa peppa! Det brukar ju vara så att när man har ont i halsen så kan det skapa ett tryck över öronen. Jag har inte råd att vara sjuk eller gå till läkarn och fixa medicin! Ha ha :)

Om en stund tänkte jag sätta igång med mitt hår. Hoppas verkligen att det blir bra och att det mesta av det oranga partierna försvinner!
Sen ikväll ska jag hem till Madde för en liten tjejkväll. Det blir tacos och spel! :) Det gillas! 

Trevlig fredag!

Chokladbrun

Har precis vart ute på en promenix med Annica. Mycket trevligt och mycket skönt med luft! Vi tog även en sväng till Ica där jag nu har köpt hårfärg. Jag vill som sagt inte vara orange/röd i huvudet. Inte min stil riktigt. Så nu har jag köpt en chokladbrun färg som jag tror blir kanon. Dock är det svårt att få bort de röda och oranga tonerna men jag hoppas på det bästa! :)  Får se om jag grejar med detta ikväll eller imorgon förmiddag. Jag hoppas på att se ut som mig själv igen. Ha ha :)

Torsdag

Installerade precis Mozilla Firefox och jisses vilken fart det blev på internet. Jag som trodde att det berodde på modemet. Kul att man kan ha ett tema på själva internetrutan också. Och att man kan anpassa de precis som man vill. Hmm, ska man radera Internet explorer nu eller hur funkar det? Någon som vet?

Idag, precis som de andra dagarna så blir det lugnt. Men funderar ändå på att gå ut och gå lite för att få luft. Annars blir det lugnt, har ingenting planerat. Vill ju bli helt frisk!  Vampire diaries kommer idag, det gillas! :) Anna, den fuskisen har ju laddat ner varenda avsnitt som går, så hon ligger långt före!

Jag är grymt sugen på tacos! Det vattnas i munnen av bara tanken! Kanske kan jag fjäska med Emely och Madde imorgon? Haha, det är ju värt ett försök iallafall!

Funderar på att ta mig råd till att köpa hårfärg för jag vill inte va brun, orange och röd i hövvet! :P Färgen är helt okej så sätt, men inte med oranga inslag!

Hjärngympa

Har suttit och spelat Mahjong en stund. Kul tidsfördriv och lite hjärngympa faktiskt! Men man fastnar lätt i detta spelet!   Nu ska jag ta en ipren och bädda ner mig. Kika lite tv och sedan sova. Sömn är ju viktigt för att bli frisk!

Har inget intressant att skriva om. Har inte gjort något speciellt nu när jag är sjuk.. så godnatt! :)


Systrar i jeans

Lite hemmaspá gjorde susen! Känner mig mycket piggare! Och fräschare! :) Ska greja med naglarna senare ikväll. Det var riktigt skönt med ett varmt bad och hårinpackning, man känner sig som ny!

Nu tänkte jag sätta mig i soffan och kika på film. Nämligen Systrar i jeans - andra sommaren. Jag har sett första och gillade den. Detta är min typ av film. Eller ja, det är väl alla tjejers typ av film rättare sagt! Ha ha :)

Amerikansk dramakomedi från 2008. De fyra bästa vännerna från "Systrar i jeans" är tillbaka. Efter att ha avklarat första året på college är de redo att ta sina första steg ut i vuxenlivet. Vi får följa dem under en sommar full av överraskningar, missöden, romantik och utmaningar, en sommar som ska förändra dem på olika sätt.

Onsdag

Mår lite bättre idag. Har precis städat iordning lite, så piggare är jag ju iallafall.  Tänkte ta mig ett bad snart och pyssla om mig själv en stund. Känner man sig fräsch och fin så blir man genast mycket piggare! 
Annars blir denna dagen också väldigt lugn. Måste vila så jag blir frisk!

Bra att det går massa serier och filmer på tv när man är sjuk och bara ligger i sängen. Idag är det t.ex. Greys Anatomy och Andra Avenyn. Tummen upp för det! 

Jag lever

...men jag mår inte bra.  Ena stunden fryser jag och andra stunden kastar jag av täcket för att det blir för varmt. Näsprej är det ingen idé att använda för den gör ingen nytta. Jag är inte snorig men känner mig ändå tät i näsan. Obehalig känsla faktiskt!  Jag har inte vart sjuk på länge och nu slog det till rejält!  Knaprar ipren och halstabletter och hoppas att det är bättre imorgon! Ska även mumsa skorpor och dricka massor med té!   Att gå på långpromenad i denna kyla trots sol, utan halsduk, är inget jag rekommenderar! 

Ska inta sängläge igen. Tänkte titta på CSI och sedan sova.  Godnatt!

Som en utsketen katt

Så känner jag mig...jag glömde halsduk på promenaden igår och det räckte tydligen för att bli sjuk. Tjock i halsen, huvudet och öronen. Ont i hela kroppen och känner mig febrig. Ungefär som influensa! =/ Jippi!! 
Så jag fick avboka tandläkarn och får nu vänta tills den 27e april. Segt, men men. 

Jag hatar att vara sjuk för jag blir så ynklig, ha ha. Vill att Micke ska vara här och ta hand om mig!  Jag vill ha té men det finns inget hemma, bara mint och det hatar jag. Så får väl ta på mig och gå ner till affären. Men jag har ingen vidare lust eller ork. Men vill man ha något så får man fixa det själv!

Annars blir det väl sängläge för min del. Och massa vila. Jag vill verkligen inte vara sjuk!! Tur att det kommer serier på tv idag iallafall... :) det bästa när man är sjuk är tvn!   Det är ett mirakel att jag ens orka sitta här nu!

Måndag

Igår eftermiddag så åkte jag hem till syrran! Helt spontant :)  Har gosat massor med lilla prinsessan och busat massor med Liam. Charmtroll! :) Sen har v spelat kort och kikat tv och pratat massor. Har även tatt en långpromenad idag, skönt! Mycket trevligt! Lillfisen är så himla söt med sina tjocka kinder och sitt härliga léende! Man smälter helt och hållet!   Nu är jag dock hemma igen, mycket tråkigt men tyvärr så ska jag ju till tandläkarn imorgon! =/  Usch jag hatar verkligen att gå till tandläkarn, speciellt när man måste göra en lagning. Dem ska alltid ha så mycket grejer i munnen samtidigt. Fem olika grejer så man knappt får luft. Något jag verkligen hatar är "sugen" som dem drar i tungan hela tiden. Panik!!  Jaja får hoppas det går bra och fort imorgon!

Nu ska jag bara ta det lugnt, kika tv och slappa.

Har mycket att fundera på nu! Vet inte riktigt vad jag ska göra...jag vill så gärna för jag orkar inte mer. Men det är så många men hit och dit. Får väl undersöka saken och fundera vidare.

Godnatt!

Grattis Anna!


Söndag

God morgon!    Ja, jag vaknade tolv idag. Tvingade mig upp ur sängen för jag hade utan problem kunnat fortsätta sova!  Idag är jag sådär seg och öm i benen igen! :( Vad tusan är detta?  I fredags kunde jag knappt gå, igår kändes det bra mycket bättre men hade lite smärta ändå. Och idag känns dem som spagetti.

Idag har jag ingenting planerat. Tror inte det händer något speciellt heller. Får väl roa mig själv!  Ska iallafall se reprisen av Greys anatomy kl 17.00

Trevlig söndag!

Hårnojja

Såhär ser håret ut nu. Rödbrunt typ. Jag trivs faktiskt och funderar på att ha det såhär. Vill dock ha bort de ljusa partierna lite grann. Så jag lyckades rädda håret med andra ord. Haha :)

Tonårsliv

Nu börjar det en film på kanal5 som heter Tonårsliv. Verkar vara en rolig film. Jag gillar dem filmer som Lindsay Lohan medverkar i. Brukar vara roliga och helt i min smak!

Amerikansk komedi från 2004. Lola Cep är van att få allas uppmärksamhet. Det förändras när familjen lämnar Manhattan och flyttar till en förort i New Jersey. Men det allra förskräckligaste är att rollen som Fröken Populär redan är upptagen, av född-att-vinna, född-att-bestämma-allt Carla Santini, som inte låter någon ta den rollen ifrån henne. Nu får Lola ta till alla knep för att försöka bli skolans populäraste tjej.

Lördag

Jag tog det väldigt lugnt igår. Låg i sängen hela dagen nästan. Allt för att vila mitt ben som inte gör lika ont idag! Skönt det! :) Det känns ju lite grann men jag kan gå utan att behöva halta.

Idag har jag vart i Allum med Annica en sväng och kikat lite. Jag önskar att jag hade massor med pengar för jag hittade hur mycket inredning och Converseskor som helst! :) Man blir ju sjuk! Man vill köpa massor. Jag SKA ha ett par vita Converse i sommar om jag så ska leta pantburkar i hela Göteborg. Ha ha :)

Sen från ingenstans får jag syn på Casper från Arvingarna, ha ha :) Jag hade en liten kärlek till honom när jag var tio! :)  Tror även jag såg sångarn från Black Ingvars, dem som gör "vad du är söt min kära lilla häst", eller nåt. 

Vi stannade till vid Paprika där vi åt en mumsig sallad! Annica var nyfiken och ville testa och jag var inte sen med att ge med mig. Älskar deras sallad!  Dock sitter jag här och rapar vitlök! Yummy!

Ikväll ser det ut att bli lugnt. Ska väl kika lite på melodifestivalen och jag hoppas Crusified Barbara kommer till final!

Fredag

Vaknade upp snorig och lite öm i halsen. Högerbenet gör nåt så fruktansvärt ont så jag vet inte vad jag ska ta mig till!  Speciellt över vaden och knät. Någon som vill skänka en rullator kanske? Ha ha :)

Idag händer det inget speciellt. Kan ju knappt ta mig fram! Ska kurera mig och glo film. Lånade massa filmer av Emely i onsdags så jag har några att kika på om man säger så. Bland annat den nya Fame och Surfs up. Ha ha :) Animerat är bäst!

Trevlig fredag :)

Aj

Frustrerad över mitt hår..alla inlägg har handlat om detta idag, förlåt. Men håret är typ det första man ser hos en annan person och mitt hår är viktigt. Så nu vill jag att dagarna ska gå fort så jag får färga om det, ha ha :) sen får det fasiken vara. Om det blir bra vill säga!

Har kikat film precis. Den var helt okej, lite sorlig men ändå bra.  
Det värker i hela min kropp och jag vet inte varför. Har så fruktansvärt ont i mina ben och höfter. Sen ryggen och lite i armarna. Vad tusan är detta? Mamma gissade på träningsvärk efter promenaden igår, (gick en timme eller mer med Emely och Annica) men det är det inte. Kanske alla gånger man halkade och sträckte sig? Jag vet inte vad det beror på men ont har jag. Knappt så jag kan komma ur sängen. =/ Alltid är det något. Känns så iallafall. Ska bädda ner mig i sängen nu och ta en stark värktablett och hoppas på det bästa.

Godnatt

Uptown girls

Nu ska jag titta på denna film som börjar på tv3. Verkar vara en film i min smak. 

Amerikansk dramakomedi från 2003. Molly är en festgalen rock'n'roll-prinsessa som just gjort av med sina sista pengar. Ray är en kräsen nioåring som just blivit av med sin senaste barnflicka. Bara Rays jätteupptagna mamma är galen nog att tro att Molly som barnflicka vore den perfekta lösningen för båda tjejerna. De omaka tu går igenom allt från kontrollmani till hysteriska raseriutbrott och upptäcker något extraordinärt - att en bästa vän kan finnas där man minst anar det.

I rollerna: Brittany Murphy, Dakota Fanning, Marley Shelton, Donald Faison, Heather Locklear.


Rödtott

Nu går håret i en rödbrun färg. Man ser ljusa skiftningar här och där. Men det är ändå bra mycket bättre än innan! Nu måste håret få vila lite så det inte ramlar av. Jag är inte helt nöjd med denna färgen men som sagt, får vänta lite. Det var nog inte meningen att jag skulle bli blond.  Som sagt nu ska mitt hår vila, men sen vill jag ha en finare brun färg. Lite mer chokladaktig och mörkare än det jag har nu. Sen till sommarn kanske jag drar i lite slingor i det.  Min blonda idé lägger jag på hyllan, det är inte min grej helt enkelt. Ha ha :)

Inte så smart

Att vara impulsiv är inte alltid så bra. Jag ser ut som en morot och har panik här hemma nu. Jag ringde och rådfrågade min frisör och berättade läget och hon föreslog faktiskt att jag skulle köpa en varm brun färg och lägga i. För det är svårt att få orange att bli blondt, även hos frisören. Och jag orkar inte kämpa med detta för det är så galet frustrerande. Jag får helt enkelt vara brun och börja med slingor en annan gång. Tråkigt att det ska vara så svårt att bli blond då. Men hon förklarade att det är svårt eftersom jag vart mörkbrun såpasslänge och att det är mycket färg som ska blekas innan det blir blondt och det är inte bra för håret. Så bäst är att börja med slingor. Så nu ska jag bege mig ner till Kicks igen och fixa pengarna tillbaka för ena paketet och köpa en brun färg. Så förhoppningsvis är jag mig själv ikväll!  Hoppas!!

Jag är galen och impulsiv ibland jag vet...men nu har jag lärt mig att jag inte ska göra på detta viset igen, även fast det funkat för andra.

Torsdag

Igår kväll åkte jag hem till Emely där jag blev bjuden på mat. Sen började vi trixa med mitt hår. Jag vill ju bli blond nu. Så vi köpte avfärgning igår och här sitter jag och ser ut som en morot med blonda och lite bruna inslag här och där. Ha ha snyggt va? Jag har inte råd att göra detta hos frissan så jag fixar det själv. Hoppas bara det blir bra!  Ska fortsätta idag och sedan i med silvershampoo. Håll tummarna för mig!   Den rödoranga färgen jag har nu är inte så ful faktiskt, men det är inte snyggt med blond hårbotten direkt. Ha ha :)  Jag är ett steg närmre mot att bli blond iallafall. Sen får jag nog köra på inpackningar ett bra tag för blondering sliter på håret!

Så idag ska jag fortsätta med mitt hår, tvätta lite mer och glo tv. Ha ha :)  Ska se reprisen av Andra avenyn om en halvtimme, sen på med mössa och ner till affären. Och ikväll fortsätter Vampirer diaries!

Här kommer en liten kul bild..ha ha...snyggt va?? som sagt, ska fortsätta idag och hoppas innerligt att det blir bättre!!


Onsdag

Solen skiner idag med! 4.2 plusgrader. Solen kanske värmer men vinden kyler som tusan! Så var det igår iallafall.
Håller på att tvätta nu, väntar på att maskinen ska bli klar så jag kan hänga och ladda nästa maskin! Tvättkorgen va änna knökfull!  Något annat har jag inte planerat än. Ska ev. träna med Emely sedan. Sen måste jag även handla lite.

Ikväll börjar Greys igen! :) Och det blir väl dagens höjdpunkt! Ha ha :)


God kväll

Nu är jag hemma (har varit det i 45 minuter nu iofs) och har precis ätit lite. Bussresan gick bra och mot slutet slumrade jag till lite. Ganska skönt med en powernap faktiskt! :)  Pappa var snäll som hämtade mig på centralen. Skönt att slippa åka spårvagn ensam. 
Sitter och väntar på att Desperate Housewifes ska börja nu. Sen efter det kommer Cougar town. Verkar vara grymt rolig! :) Serienörd som jag är så är det kul när alla serier börjar igen.
Innan dess tänkte jag packa upp väskan och placera rumpan i sängen!



Tisdag

Det vart en väldigt lugn och slapp dag igår. Glodde på tv och film mestadels av dagen. Micke hyrde en film igår som heter Law abiding citizen. Riktigt bra faktiskt! Helt klart värd att se! Handlar om en kille som förlorar sin familj som blir mördade, och tio år senare får han sin hämnd. Rejält!

Idag ska jag åka hem. Om två timmar sitter jag på tåget in till Helsingborg och min buss hem går tjugo i fem. Hoppas jag slipper några förseningar och att resan hem går bra! Peppa peppa!  Har precis gjort mig iordning och packat väskan. Väntar bara på att Micke ska komma hem nu.

Måndag

Usch va seg jag är idag. Har lite ont i kroppen och det känns nästan som att jag ska bli sjuk. Men nej, peppa peppa ta i trä för det vill jag inte!  Lite medicin och en kopp té kanske gör susen!  
Det snöar för fullt utanför fönstret och man kan inte göra annat än att sucka åt det. När skiten äntligen hade börjat smälta bort så kommer det nytt. Jag ska seriöst aldrig mer klaga på att vi inte har snö till jul, för nu fick vi verkligen så att vi teg. Nä, nu till julen får det gärna vara 25 grader varmt och solsken, ha ha :)  Nu när vintern är såpass lång och kall så borde det väl bli en fantastisk sommar? Om/när den nu kommer...

Nu blir det lit frukost och sedan lite andra sysslor. Trevlig måndag :)

  • Startsida