Visibly clear blackhead eliminating!

Håller som sagt på att tvätta ansiktet med den produkten och den rensar ju ut all smuts i huden och det resulterar ju i att man får finnar. Smuts blir ju finnar lixom. Så förhoppningsvis är det bättre om en, två veckor! Hoppas detta funkar. Jag vill inte ha massa finnar direkt. Fast det får man med ju räkna som ungdom. Speciellt tjejer som har mens osv. Då får man ännu mer finnar. Iallafall jag. Jag känner mig så ofräsch när jag har finnar och dessutom är blek, för då syns det ännu mer. Ska nog kleta in mig i brunutansol imorgon. Vill ju vara lite fin när jag ska träffa Micke :)

Nu blir det snart till att lägga sig och glo lite tv och sedan sova. Ska upp hyffsat tidigt imorgon och göra mig iordning för intervjun. Man vill ju inte se ut som ett vrak direkt. Köpte en vit skjorta och ett skärp på ullared, kanske tar på mig det. Anna tyckte helt klart att det är "intervju" kläder! Det är snyggt och det säger "Du får jobbet". Haha hon är go hon! :D
 Sedan efter intervjun så ska jag jobba 14-21. Får iofs se när intervjun är slut, för jag ska vara där halv två. Men det vet syrran om så det är nog inga problem. Dessutom är intervjun i samma hus där jag ska jobba så det är ju bra.

Hörs imorgon. Godnatt :)

Slingor

Jag har inte torkat håret än, ganska sent att ställa sig med hårfön nu också. Pappa ligger och sover och blir väl vansinnig om jag väcker honom! Så jag får helt enkelt se hur det ser ut imorgon. Jag har fått slingor iallafall. Inte blonda utan mer ljusare bruna. Lite småröda kanske. Jag vet inte. Är ingen färgexpert. Men man får ju hålla på i omgångar för att få mörkt hår att bli blondt. Och jag har ju köpt silverschampo nu så det hjälper väl till på traven. Får se hur resultatet blir om jag vill fortsätta med slingor, eller om jag är nöjd eller om jag får nåt ryck och färgar om hela håret mörkt igen. Bortkastade pengar då kanske men man ska ju trivas. Kul att exprimentera. Inte sådär jättebra för håret men det gäller att ha inpackningar osv.

Frisör!

Man kanske skulle blivit frisör istället för undersköterska. Haha, nää jag trivs bra som undersköterska faktiskt! Men jag skulle vilja vara frisör också. Jag håller ju redan på mycket med hår. Fast jag klipper det inte iofs. Bara färgar och stylar. Jag färgar mitt egna hår själv. Och nu har jag tillochmed gjort slingor själv. Brukar alltid be Emely om hjälp till att göra slingor men hon kunde inte idag och imorgon kan inte jag. Så jag gjorde helt enkelt ett försök själv. Så nu sitter jag och väntar på att färgen ska tvättas ur. Får la se om det blir bra eller inte. Men det börjar redan se ljust ut! Det blir nog bra det här! Tredje gången gillt brukar man säga! :D Har även köpt silverschampoo nu som ska ta bort gula/röda reflexer osv. Fasen va blondering luktar illa och starkt!

Kissie är för sorglig!

Inte nog med att hon brukar retuschera sina lår på alla posebilder hon tar. Nu retuscherar hon även sina händer! Kolla högerhanden lixom? Vad har hänt med den? Ser hur sjukt ut som helst. Hon har för mycket smink och ser förjävlig ut! Såg en kommentar på hennes blogg om att hon skulle kunna vara en riktigt vaxdocka som posar live på vaxmuséet Madame Toussauds (hur de nu stavas). Haha och det skulle hon verkligen kunna!

Den rätte för Rosing!

Idag är det sista avsnittet av hennes program. Hon har ju bäst kontakt men den där Hugo men han är ju 19 år gammal, och hon är 35! Hur skulle det funka?  Undra hur seriös han är egentligen? Jag tror bara att han vill synas i tv och sedan skryta om att han har vart med Linda Rosing. Tycker Linda är rätt korkad som håller på med en 19 åring. Visst, kärleken har inga gränser eller vad man säger. Åldern är bara en siffra. Men hade jag vart hennes 15 åriga dotter hade jag tyckt att det hade vart grymt pinsamt att min morsa har en kille som är i min ålder lixom.  Men men. Får la se vad som sker. Tror som sagt att hon kommer fortsätta vara singel efter detta program.
Är det bara jag som tycker att Linda har lite manliga drag i ansiktet? Hennes kindben och så. Ser verkligen opererad ut. Och hennes överläpp är verkligen inte fin. Det ser bara dumt ut!

Vårrullar

 Idag blir det vårrullar med ris och lite grönsaker. Mumma va gott! :) Älskar vårrullar. Har inte testat någon annan blandning än färs och lök iofs. Men det är ju dem som e godast!

Hahahah! :D


Maybelline Pure Liquid Mineral

 Är det någon som har testat denna produkt? Sägs att mineralsminket som kommit ska vara bra för huden. "Flawless coverage thats breathable for healty-looking". Jaja, får la se hur bra den är imorgon.


Tisdag!

Det ser ut att bli en riktigt tråkig dag faktiskt. Jag är så uttråkad att jag starkt funderar på att städa. Det skulle ju inte skada direkt för det behövs dammsugas och dammas. Så det kan jag väl roa mig med. Kanske kör igång en maskin tvätt också. Jag vill sola men vet inte om gymmet har fixat sina solarium än. Och jag har inte pengar till att sola på det vanliga solariumet. Så i sånafall får det bli brunutansol. Mycket skönare att sola dock. Får se. Får la ringa ner och fråga. Blir väl kanske en sväng ner till affären idag med, behövs nog mjölk.
 Imorgon ska jag på arbetsintervju. Undra hur det går? Och vad hon möjligtvis ställer för frågor. Ska ju träffa enhetschefen! (Panik.) Ska även packa osv , för på torsdag åker jag till Micke!! :D<3 Ska bli skönt! Få mysa och komma hemifrån lite! 
 Hade velat slinga håret idag, men får se om Emely orkar. Hon jobbar ju nu. Är det en smart idé att ge sig på att göra slingor själv? Kan nog bli väldigt krångligt och jag gissar på ett dåligt resultat. Så nej, jag vill nog ha hjälp med det.

Nä, det blir tamejfan till att städa nu!

Poff!

Det sa verkligen poff på bankomatkortet nu! Runt 1300 för shoppingen idag, sen pengar till syrran och bensinpengar till Madde. Så det försvann runt ca 1600 kr. Och det är jättemycke pengar när man inte har något fast jobb. Men jag har bara köpt saker jag vill ha och behöver. Man brukar annars köpa massa onödig skit på ullared bara för att det är billigt. Men men, ibland får man faktiskt unna sig lite. Blir till att leva snålt i april sen, men jag har ändå inga direkta planer på att göra något. Har sparat pengar tills nästa månad också eftersom att jag inte får så mycket i lön sista april. Ska åka till Micke på torsdag och båda har ju ont om pengar så det lär nog inte gå åt så mycket ändå. Och ena presenten till Micke är faktiskt till mig också. Hehe han är bra nyfiken nu och det ska bli kul att se hans reaktion! :D 
 På tal om bankomat kort ska jag nog ta mig ner till banken imorgon för att fixa ett nytt! Ett med visa eller mastercard. Jag har maestro nu och det krånglar som fan. Magnetremsan är sliten och det är inte överallt kortet funkar om man måste göra det manuellt. Väldigt jobbigt och irriterande faktiskt. För jag gillar inte att gå med lösa pengar. Så jag ska införskaffa mig ett nytt kort som inte krånglar och som funkar överallt! Något jag stör mig på är att inte alla affärer gör så man kan använda chipet på kortet om magnetremsan krånglar. Då måste man helt enkelt springa till en bankomat, vilket inte alltid finns nära till hands.

Shopping

Idag har vi vart på Ullared och handlat lite. Även fast jag inte fick med så mycket grejer hem så gick det ändå åt 1300 kr.
Det blev en jacka, två nattlinnen, en skjorta, ett skärp, en väska, foundation, läpptstift, nagelbandsolja, slingfärg, silverschampoo och två presenter till Micke. Kan inte visa eller säga vad eftersom att han brukar läsa min blogg! :) Hoppas han gillar det iallafall! :)
 Det har vart en mycket rolig dag men nu har jag ont i fötterna och är hur trött som helst!

     

Måste bara..

Haha bara för att jag precis skrev att jag är tråkig och inte har nåt att skriva om så blir det tre inlägg på raken.
Jag måste bara lägga upp en bild på Anna som jag fick av Jarmo för ett tag sedan. Hur roligt som helst!! :D Skrattar ännu!  För typ 2 årsen satt jag hemma hos Anna och vi var några st som spelade kort och hade trevligt. Stolen som Anna satt på var lite smått trasig och vinglig och Jarmo bad Anna hämta en öl till honom. Glad och ivrig som hon var ville hon snabbt ge honom den och fortsätta med kortspelet. Hon sträckte ut handen med ölen till Jarmo samtidigt som hon snabbt ville sätta sig, vilket resulterade i att i världens fart gick stolen sönder! Anna flög ner i golvet och träbitar flög åt alla håll. Alla brast ut i världens asgarv och ingen kunde sluta skratta. Man skrattar än idag! :D Haha Jarmo fick sin öl iallafall!


Shopping!

Imorgon ska jag, Anna och Madde till ullared och shoppa lite! Ska faktiskt bli skoj. En tjejdag med shopping är ju kul! :) Lär vara mycket folk eftersom det vart löning nu precis, men det får man räkna med och man är ganska så van vid det när det gäller ullared också. Vet inte riktigt vad jag ska köpa men hade tänkt kolla lite smink och strumpor!! Haha. Fyfan man äter ju strumpor.  Jaja lär väl skriva i bloggen imorgon om vad jag har fyndat! :)

Tråkig

Grymt tråkig uppdatering idag. Vet inte vad jag ska skriva om och jag har vart väldigt trött de senaste dagarna. Ganska så tom i huvudet också. Jaja, det är inte alltid man finner någon inspiration till att skriva. För det mesta handlar det om min vardag lixom. Jag är inte som många andra bloggare som har nåt jätteintressant att skriva om. Som t.ex. mode, barn, kändisliv osv. Hade jag kunnat göra stylistutbildningen som jag vill göra skulle jag väl ha något att dela med mig av iallafall. Ha ha. Men jag har inte 40000 kr nu! Undra om kursen ens finns kvar om man lyckas spara ihop? Hmm, det måste den väl göra. Får se. Anna pratade om en kockutbildning häromdan som skulle vara i 42 veckor. Låter kul för jag älskar att laga mat. Men det är mycket stress och krav på det. Och 42 veckor är ju nästan ett år ju. haha jaja, stylist lockar ändå mer! :)

Sommartid

Hur många är egentligen förvirrade idag när det gäller tiden? Undra hur många som kom för sent eller för tidigt till jobbet idag?  Jag blir alltid förvirrad när man ställer om klockan en timme. Är inte alla klockor i hemmet omställda blir jag förvirrad. Varför ska man egentligen hålla på och vela med klockan såhär? Jag har hört att man ska göra så för att få 8 ljusa timmar om dagen, eller nåt sånt. Men hur mycket gör en timma egentligen?

Jobba utomlands

Undra hur det skulle vara att jobba utomlands egentligen? Ha det varmt och skönt hela tiden och tjäna massa pengar. Engelskan är något man skulle behöver plugga upp då iallafall. Men det hade vart kul. Fast jag vet ändå inte om det är min grej. Det är inget jag har funderat över eller drömt om direkt. Men vem vill inte ha sommar året om då? :)

"Shit på dig!"

Har precis tittat på filmen Göta Kanal 2 och den var riktigt rolig faktiskt! Speciellt med kronofogdetanten som skada sig hela tiden! haha. Kul att se Morgan Alling medverka i denna också. Man fick ju syn på honom i Lets dance och han är rolig. I somras gick Andreas (grannens son) och sa "shit på dig jävla ballonförsäljare" hela tiden. Och han sa att det var ifrån denna filmen. Rätt kul faktiskt! Två poliser som lurade en italienare att Skit på dig betyder Ha en bra dag! Ha ha :D

Hopplöst!

Ännu en gång utan slingresultat! Eller ah... det blev lite slingor men dem är lite guldrödbruna typ! Jag vill ju ha ljusa slingor. Ändå tog jag en jätteblond färg nu, skumt att det inte tar! :S   Jag får antingen bleka håret och köpa silverschampoo eller låta en frisör göra det! Hmm, får se. Ville bara ha lite förändring. Orkar inte lägga ner massa tid och pengar om det inte händer något eller bli bra lixom!

Slingor på gång!

Just nu håller Emely på att dra slingor i huvudet på mig. Och nu har jag köpt den blondaste färgen jag kunde hitta! Schwarzkopf Blonde - L1 + extreme blondering! Så blir det inga slingor nu är det fan något som är fel. Ha ha! Blir rätt många slingor ser det ut som men det är kul med något nytt! Och skulle jag inte trivas så kan jag bara köpa en brun färg och färga bort det. ^^ Hoppas det blir snyggt och bra nu!

Samtal på pizzerian

Emely blev plötsligt väldigt varm på benet och blir tyst mitt i ett samtal och jag frågar va det är..

Emely - det brände på benet...typ...
Jag - som om solen låg på?
Emely - nämen typ som att någon fes mig på benet!

hahahahaha :D

Magnus!


Det är fan inte illa att världens starkaste man (lika smidig som en kylskåp) tar hem segern i Lets Dance! Han har varit riktigt grym! Fast jag höll faktiskt på Laila ändå för jävlar vad hon har kämpat!  Men men, Magnus är en grymt värdig vinnare ändå! :)

På jobbet

Nu är det lugnt på jobbet. Så lugnt att man tillochmed har städat lite grann. Har 1½ timme kvar att jobba sen får jag ge hem och se vem som vinner Lets dance. Ha ha! :)  Ska jobba imorgon och på söndag också. Skönt! :) Mer dagar = mer pengar. Imorgon är det 6:45-15 och söndag är det 14-21:15. Inte helt fel :) Jobbar med syrran också så det blir skoj!

Uppdaterar väl när jag kommit hem igen...

Fredag!

Nu har jag precis suttit och betalat in mina räkningar sådär flög det lite pengar. Men det var jätteskönt att bli av med alla småräkningar jag hade! Nu har jag även tatt mig en dusch och ska snart göra mig iordning. Ska jobba 14-21:15 idag. För övrigt händer det inget särskillt.  Final i Lets dance idag...vem hoppas ni vinner? Magnus eller Laila?

Inredning

Jag vill flytta och inreda nu!!! Jag kan se sovrummet framför mig. Terracottafärgade väggar, beicha, gula, orangeröda sängkläder och detaljer. Även vitt och nått inslag av guld. Gud va fint! Det är mycket fint i mitt huvud iallafall! :DI badrummet vill man ha lite vitt men ändå lite färg. Ljus och en ampel med en växt i! Jättefint! Jag gillar detaljer. Ljus, växter, ljustakar och vaser som prydnad.  Kuddar, tavlor, lampor och andra prydnadssaker! Jag blir sjuk av längtan ju! Vill inreda nu! :D   Satt inne på www.jotex.se och tittade lite. Dem har massa fina saker!



Visibly clear blackhead eliminating!

Har precis tvättat ansiktet med de nya produkterna jag köpte idag. Och jag har nog aldrig kännt mig så ren i ansiktet. Ren och fri från fett och döda hudceller! Underbart! Jag har testat så många olika produkter men har aldrig kännt denna känslan innan. Så nu hoppas jag att dessa produkterna funkar för mig! Luktar ju gott också!:) Hatar alla dessa småfinnar som ploppar upp när man minst vill ha dem. Tur och väl har jag ingen extrem acne så jag får massa stora blaffor och fula ärr efteråt iallafall. Men det är ju ingen som vill ha finnar oavsett.  Jag har hört talas om att zink kan göra så man får mindre finnar, är det sant?  Kanske är värt att testa. Man kan ju iallafall gå till en hälsoaffär och kolla upp det! :) 

Skandal!

Sitter och tittar på matchen mellan Frölunda och HV71 och domarn är fan dum i huvudet! Precis som igår så är han också på HVs sida. Han är ju på Hvs sida och ser bara till vad Frölunda gör. 2-0 till Hv nu tack vare domarn! Man blir så förbannad!!!  Publiken är vansinnig! Håller med klacken om att det är en domarskandal!

Seg på att uppdatera..

Idag har jag faktiskt inte haft någon lust att sitta vid datorn. Har inte haft så mycket att blogga om heller. Förutom intervjun då! :)   Har mest slappat och kollat på tv. Och nu har jag vart en sväng i affären med mamma och sedan apoteket. Köpte sån rengöring till ansiktet. Visibly clear blackhead eliminating heter det och sägs vara bra så jag ska ge det ett försök! Alla andra produkter som jag har testat funkar ju inte. Så vi får la se vad detta ger för resultat. Köpte Daily scrub och ansiktsvatten. Allt för att få bort skiten! :D

 

Arbetsintervju!

Idag fick jag ett samtal! Ett mycket roligt samtal! :) Av enhetschefen på det stället där jag jobbar nu. Dem annonserade ju ut en kvällstjänst på 54 % som är ett vikariat. Så jag sökte tjänsten och idag ringde hon mig och fråga om jag ville komma på en intervju. Jag är faktiskt den första dem ringde sa hon! Va roligt! :) Så håll tummarna för mig nu! På onsdag ska jag dit. Första april också. Ha ha. Hoppas det inte är ett skämt nu. Haha skämt åt sido! ;)


Snart läggdags...

Jag är helt slut efter jobbet faktiskt. Mina fötter och ben värker! Känns ungefär som växtvärk. Så nu ska jag snart lägga mig och glo tv och sedan sova hade jag tänkt!
 Imorgon ska jag städa och sen handla lite smått för att göra lite våfflor eftersom jag inte fick det idag! Mums vad gott! :D Men inte för många för då kommer jag inte orka träna! :P För det blir till att träna på kvällen med Emely.
 
Jaja , godnatt allesammans!

Löning!

Åhh va härligt! Kollade precis mitt konto och såg att lönen kommer in på fredag. Och den var bättre än vad jag trodde! Hela 2000 kr mer än vad jag hade räknat med! Så nu kan jag betala av tre st skiträkningar som jag har småbetalat på ett tag nu. Underbart! :D Efter räkningarna har jag ändå en summa kvar att göra något med! Fast jag ska självklart spara också! :)  

Värk i fötterna!

Jag är helt färdig efter detta arbetspasset! Det har vart så mycket att göra. Först mellan två och fyra var det ju rätt så lugnt. Men sen efter middagen var det stressigt! Så stressigt att jag fick spänningshuvudvärk i bakhuvudet! Aj aj. Alla ville ha hjälp samtidigt och jag visste inte vart jag skulle börja. När allting ändå börjat lugna sig och det var dags för medicinerna så spydde en tant och då fick man hjälpa henne osv. Jaja, nu är jag hemma iallafall! Och det värker i mina fötter. Skulle behöva ett fotbad och fotmassage känner jag! :) Men det var ändå kul att jobba igen! De gamla är så himla goa och söta! :) Ska jobba på fredag igen!


Våffeldagen!

Idag är det våffeldagen! Mums vad gott! Men det blir inga våfflor för min del idag eftersom att jag ska jobba kvällen. Så jag och mamma ska göra nån våffla imorgon istället! :) Det är så himla gott ju! Farligt gott!
Hur äter ni era våfflor? Vad har ni på?

Onsdag!

Idag ska jag jobba! Äntligen! :D Har inte jobbat nåt sen 1a mars så det ska bli kul! Ska jobba 14-21:15. Hoppas det flyter på bra och att jag inte glömmer något.  Innan dess händer det inte så mycket. Ska ta en dusch och göra mig iordning lite iallafall.

Middag

Idag försökte jag mig på att laga mat som jag brukar äta på Jensens Bofhus eftersom att vi köpt hem såsen som dem har där. Den som kallas för "Favoritsås", hur god som helst! :) Så jag gjorde råstekt potatis och kyckling till! :D
Det är godare än vad det kanske ser ut.

Resultatet

Det blev ingenting. Mitt hår var för mörkt för denna färgen så nästa gång får jag köpa ett annat märke och mycket ljusare färg! Man ser ytterst små förändringar. Det skimrar lite i rött och ljusare brunt typ. Jaja, fick tvättat håret iallfall! Ha ha, skämt åt sido!
Hoppas på bättre resultat nästa gång som sagt! :)

Nu ska vi iväg och träna och sen ska jag laga mat. Så uppdaterar ikväll igen.

Färgning pågår

Nu sitter jag med färg i håret och själva färgen ser rosa ut!! :O:O Men det står på bruksanvisningen att färgen inte blir så som det ser ut under färgningen så jag får hoppas på det. Jag har ganska mörkt hår så undra om det blir några slingor alls. Får la se. Hoppas det blir bra isånafall! Ska sitta i 20-30 min och det har änsålänge inte skiftat i färg. Lägger väl in en bild sen om jag blir nöjd över resultatet!

Snö? Jag trodde våren hade anlänt!

När jag vakna imorse och tittade ut så såg jag att det låg snö på taken och i rabatten. Vafan, det är la vår nu? 
 Sen kollar jag väderprognosen i GP och ser att det ska snöa till helgen igen. Jag är så trött på snö och kyla nu! Jag vill ha värme och slippa dras med vinterjackan!  Mamma sa att det hade snöat redan igår kväll. Inte så populärt alls! Men nu lyser solen  titt som tätt iallafall!
 Idag ska jag fixa mitt hår. Eller ja, Emely ska hjälpa mig att slinga det! Sen ska vi iväg och träna! :D  För övrigt kommer det ju lite serier som man följer idag.
 Imorgon ska jag jobba! :D Gud va skönt! Imorn och på fredag jobbar jag kvällspass. Skönt att man får lite mer dagar i mars nu. Får väl se om det blir något mer efter fredag!  :)

God kväll

De var mig en envis huvudvärk som inte vill försvinna! Kanske lite sömn hjälper. Jag har inga värktabletter hemma så det är väl det enda sättet antar jag.
 Sitter och lyssnar på Gabriellas sång med Helene Sjöholm och måste säga att hennes röst är helt otrolig! Önskar att jag kunde sjunga så. Kanske med lite träning? Haha får la se. Skulle faktiskt vara kul att börja i kör eller något sånt. Ha en liten hobby lixom. Fast det kanske är sent att drömma om det som 20 åring? Något man borde börjat med runt 12 kanske. Jag kan sjunga men jag är inte så självsäker att jag sjunger inför andra! :P Bara några få som hör mig. Oftast då jag inte tänker på det och sjunger av en ren vana.
 Kul att sjunga ju! Skitsamma egentligen om det låter bra eller inte!  Man mår bra av att få sjunga ut, iallafall jag. Finns det något bättre än att sätta på gamla klassiker och sjunga utav bara den? Det mår jag bäst av!! :D

Chockad

Jag förstår inte hur men jag har gått ner 3 kilo på en vecka! Förra måndagen vägde jag mig och hade gått upp 2 kilo. Men ändå hade jag minskat med 1,5 cm i midjan. Jag vet inte om de extra kilorna berodde på mensen eller om jag precis hade ätit, minns inte. Iofs hade jag ätit massa gott 2 helger i rad. Lite skumt är det iallafall. Och nu när jag väger mig idag har jag tydligen tappat 3 kilo om man ska lita på vågen. Haha, förstår ingenting men jag klagar ju inte! :P

Kommentarer

Vore kul att dem som kommenterar gärna skriver sitt namn eller adressen till sin blogg så man vet vem det är, eller om man vill skriva tillbaka. Tråkigt när det står anonym lixom!  :)

Vill shoppa!

Vill ha massa pengar och åka iväg och köpa kläder, underkläder, strumpor, skor, jacka, klänningar, smycken, smink, träningskläder. Osv. Vill och behöver faktiskt det. Iallafall underkläder och strumpor! Men men, det blir väl efter somarn kanske då man får lite bättre lön. Först och främst får jag se hur mycket jag får jobba i sommar.
 Hittade en mysig morgonrock på H&M shop online som jag vill ha. Men måste hålla i pengarna. Och det suger! :(

  Söt och lite annorlunda klänning.






Huvudvärk

Usch, denna huvudvärken jag får varje dag är så himla jobbig! Är det för att man dricker dåligt, sitter vid datorn, saknar någon vitamin eller är det nån hjärntumör? :S  Jag hoppas ju verkligen inte att det är de sista. Jag fick glasögon för att "vila" ögonen när jag sitter vid datorn, läser osv. Men dem får jag bara ont av, dessutom sitter dem inte bra utan glider bara ner för näsan hela tiden. Värdelöst! Dricker dåligt kanske men det ska ju inte resultera i huvudvärk varje dag tycker jag. Sjukt jobbigt är det iallafall för jag vill inte föräta mig på ipren och andra sorts värktabletter!


Visst var det bättre när man var liten?

Då man gick på dagis och inte behöver oroa sig om nåt. Då man blev påklädd och badad. Man gick till dagis och lekte och levde livet. Allting var så bra och man hade inget ansvar alls om nånting. Men nu, nu måste man tänka på allting man gör. Ta ansvar för precis allting. Man ska jobba, betala skatt osv. Men man får ju fan inga jobb. Skitsvårt idag ju! Alla får bara sparken!  De vill ha ut oss unga i arbetsmarknaden men då kanske dem borde se över sina krav då! Hur svårt är det att städa eller lära sig hantera en kassa? Jag blir så arg på dessa krav!  Och när man väl får svar på sina ansökningar så är det bara en sketen timanställning. Det klarar man sig inte på! Jag vill ha ett långt vikariat eller deltid, heltidsjobb!  Suck..hur länge ska man orka...

Kings of Leon

Jag måste bara tipsa om ett band jag nyss fått upp öronen för. Sångaren har en grymt bra röst!  Och favoritlåten är Sex on fire. Lyssna och njut!


Beck

Har precis tittat på Beck och jag var till en först hur förvirrad som helst och fattade inte ett skit. Men sen kopplade man ju och var helt inne i det. Gunvald var ju grym i denna film. Jag kunde inte låta bli att garva när han slängde in den där killen i skåpet i bårhuset. Haha fan va klockrent! Han vet precis vad som krävs för att få asen att prata.  Till en början var jag inte alls förtjust i Beck. Inga såna här svenska polisserier överhuvudtaget faktiskt. Men sen fanns det ingenting att titta på en söndagskväll så då tittade jag på Beck och sen fastna jag. Men jag fick bara se tre avsnitt för nu är det tydligen slut. Ha ha. Jaja iallafall något. Intressant iallafall.

Utséende

Precis som nästan alla andra tjejer så är man mån om sitt utséende. Man gillar att fixa med hår och smink. Man solar, använder brunutansol och håller på med kläder. Man shoppar och har sig. Fixar med naglar. Man vill helt enkelt se bra ut. Jag är också sån men inte hela tiden. Jag kan utan problem dra på mig myskläder, sätta upp håret i en slarvig knut och gå ut. Inget smink eller så. Jag bryr mig faktiskt inte. Jag är glad att jag inte är som Kissie som har 5 lager foundation (dessutom i fel färg) och som har på tok för mycket volym för sitt huvud. Hon ser ju faktiskt ut som en skyltdocka med peruk. Jag är glad att jag dessutom inte sitter och retucherar mina bilder och suddar ut delar av min kropp så jag inte ska se tjock ut. Snacka om att vara osäker på sig själv då. Den bruden är verkligen ute efter bekräftelse med tanke på sina bilder och operationer. Jag ska egentligen inte uttrycka mig om hennes operationer för jag vet inte av vilka anledningar hon gjort dem av. Men jag kan säga som att så, hon är bara 17 år gammal, snart 18 och har redan lagt sig under kniven. Riktigt illa faktiskt!  Jag hatar att tjejer känner att dem inte kan vara sig själv pga det idealet som finns. Att man praktiskt taget ska se ut som en barbie. Varför ska man se ut som alla andra? Varför inte vara sig själv, se ut som sig själv och skita i vad alla andra tycker? Vad är det som gör att folk söker så mycket bekräftelse egentligen?
När jag var mindre var jag ungefär likadan. Jag ville va fin så fort jag skulle gå ut, om de så bara va till affären. Men det var pga att jag vart mobbad i 7 år för hur jag såg ut. Men nu, idag så har jag lärt mig att skita i vad andra tycker. Jag gör som jag vill, jag går min egna väg och det mår jag bra av. Jag tänker inte leva efter andra för att få bekräftelse och sen må skit av det. Utan jag gör som jag själv vill. Jag gillar att vara annorlunda och det är tamejfan bättre än att va precis som alla andra som strävar efter "idealet"!

Vårt bröllop i era händer

Mitt tvtittande fortsätter för fullt. Snart kommer Vårt bröllop i era händer. Tycker det är kul att titta på. Fantastiskt att ens familj ställer upp på det sätter och hjälper dem att uppfylla deras bröllopsdag! Så fina klänningar också. Man drömmer ju sig bort när man tittar på sånt här. Förra veckan var ju första avsnittet av detta program och hennes klänning var hur fin som helst! Tuptoppslikande med långt släp och svart blommönster på. Hur fin som helst! :)


One Tree Hill

Idag är det OTH på kanal 5 kl. 18:05!  Det ska jag se. Haha förra avsnittet var lite kul då Lucas hade en dröm hur det skulle vara på 40 talet. Då Karens Cafe tydligen var en pub och där var Haley sångerska och Nathan bartender. Haha lite kul faktiskt. Dan var precis som vanligt fast nu var det lite mer maffiastuk över honom.   Jag har hört talas om att Lucas (Chad Michael Murrey) ska sluta. Slutar Oth helt och hållet då eller kommer det en ny skådis? Kommer vara weird att se en annan snubbe iallafall.


Design

Tristheten tog över och det slutade med att jag gjorde om min design lite grann. Jag tröttnade på det lika och saknade la det rosa lite.  Ha ha! Får la se hur länge jag behåller denna design nu!


Peeling

Peeling är en mycker bra uppfinning får jag säga! Huden blir ju babylen och fri från döda hudceller och skit! Dessutom är det bra när man ska använda brunutansol. Vilket jag faktiskt tänkte göra idag. Är så blek och har inte pengar till att sola nu. Men det verkar som att solariumerna kommer till gymmet snart. Skönt! :) Fast jag längtar faktiskt tills det blir sommar och när termometern står på 25 + då man kan åka till stranden och sola! Underbart är det ju!

Nu har jag precis satt igång en maskin tvätt och duschat. Tänkte snart kleta på bus och sedan blir det väl till att äta också. Har inte planerat något direkt förutom träningen då. Den gick hyffsat bra, trots huvudvärken och snuvan. Körde mage, ben, rumpa och lite armar. Blir väl att man tränar imorn eller på tisdag igen. Undra när gruppassen kommer igång?


Söndag!

 Idag blir det till att träna men jag får ta det nätt eftersom att jag är lite smått förkyld. Men lite grann vill jag träna ändå. Har inte tränat sen i tisdags för att jag har vart förkyld så det är rätt segt. När man precis kommit igång så vill man ju inte bli sjuk för då blir man slapp igen. Så nu är det dags att sätta igång.  För övrigt tänkte jag tvätta lite idag också och ta det lugnt. Söndag är ju tv-dag som sagt. One tree hill och Beck!  :)

Rich girl

Sitter och lyssnar på Gwen Stefani - Rich girl och tänkte lägga in videoklippet från youtube här. Men det finns bara live eller skitvideos så denna som jag lägger in är väl den bästa av alla egentligen. Inte hela låten heller men men...lite smakprov då. Ha ha! Rätt go låt faktiskt!   Tänk om man vore rik...



Fundersam

Är så fundersam ikväll. Är även orolig och rädd och har en klump i magen så jag mår inte bra alltså. Vad kommer hända? Kommer det hända? Hur kommer det bli? Jag har abbsolut ingen aning, men jag vet att jag inte vill eller tänker ge upp. Man ger väl inte upp sitt liv eller hur?  Får väl se vad ödet har bestämt för mig. Om min framtid blir som jag har tänkt mig eller om "han där uppe" har helt andra planer för mig. Jag tror inte på Gud. Kanske borde man börja göra det så man får lite tur nångång?...


God kväll!

Det blev inget med att färga håret idag. Jag har en slingmössa hemma så jag köpte bara en blond färg men hade helt glömt av en sån pinne som man drar ut håret mellan hålen med. Och så hade vi åkt hem till Madde så det sket sig. Orkade inte åka hem och hämta den så det blir till att slinga håret på tisdag istället.
 Kvällen och dagen har vart jättelugn faktiskt. Har bara suttit hemma hos Madde och slappat. Vid sjutiden bestämde vi oss för att åka ner till Ica och handla saker för att göra tacos, så nu sitter man här mätt och glá! Mumma:D
 Det blir fortsatt lugnt med att glo tv eller så tills man ska hem och sova. Har en jobbig ihållande huvudvärk (som vanligt)

Men imorgon hoppas jag på att jag kan träna iallafall!

Förändring

Det blir till att slinga håret! Har fått mig ett ryck nu och vill göra något med håret. Det ser så tråkigt ut. Och lite slingor kan nog få det lite roligare igen. Hoppas dem blir bra!  Ska strax åka ner till Ica med Madde och möta upp Emely för att köpa färg. Sen drar vi hem till Madde och leker frisör. Ha ha ha!  :)
 Det är hela 12 grader ut, kors! Nu är man så insnöad på varma kläder och vinterjackan så man vet knappt vad man ska ta på sig nu när det börjar stiga i termometern. Men men, jag är slapp och snorig så det blir myskläder. Ingen partyprinsessa här inte. ^^  

Slingor?

Kanske kan lite slingor i håret få det att se mindre tråkigt ut? Jag är så sjukt trött på mitt hår och har inte råd att klippa mig så lite slingor kanske gör susen. Men det förvånar mig inte ett dugg om jag tröttnar på det också och färgar bort dem sen. Får la se hur resultatet blir. Har haft det innan och det trivdes jag i då iofs. Dags att bli lite vårfin kanske?

Haha nee jag är inte blond och jag vill inte rosa slingor, trots att det var hur coolt som helst! Jag lägger nog i lite blondt i mitt bruna hår bara.

Negativ!

Jag är sjukt uttråkad, förkyld och nerstämd. Kan det bli sämre?
Solen lyser och det är vår men inte ens det får mig på humör. Jag vill göra något, men till det behövs det pengar. Precis som till allt annat. Jag vill jobba men får inget jobb. Frustrerande!  Jag har drömmar men det känns som att dem aldrig kommer att gå i uppfyllelse. Jag har en rädsla inombords som tär på mig. Jag har önskningar men det sägs vara bra att vänta. Jag vet varken ut eller in längre. Jag har tappat gnistan...

Förkylningstips!

Vet inte om jag bliviti förkyld eller om det bara är damm i näsan! Men jag nyser som en idiot iallafall!  Vad kan man göra för att det snabbt ska gå över? Brukar ju ta nässprej, ipren och dricka té. Men undrar om det finns fler saker som man kan göra för att lindra skiten fort? :D


Besviken!

Är ganska nyss hemkommen ifrån bion och jag kan ärligt säga att jag är besviken! Jag hade såna förhoppningar på denna filmen. Det skulle vara en film baserad på boken En shopaholics bekännelser men det var mer en film av boken En shopaholic I new york.  Alltså, filmen var ju rolig och helt okej, men efter man har läst böckerna så blir man besviken. För dem blanda så mycket, hoppade över massa roliga saker och ändra på detaljer osv. Så man blev nästan förvirrad. Och många händelser i filmen är inte alls så som det var i boken. T.ex. hennes avslöjande om hennes skulder utspelade sig på ett helt annat sett i filmen än vad det gjorde i boken. Så ja, man blir faktiskt besviken!
fast egentligen är ju inte alla filmer likadana som böckerna. OCh de karaktärerna man fantiserat ut i huvudet när man läser stämde inte alls överrens med karaktärerna i filmen. Den ända som stämde va hon Alicia, en blond rikemansbitch!
 Jaja, jag ger iallafall denna film 3 poäng av 5!  Den var rolig och helt okej, men inte när man läst böckerna innan.


Dags för bio!

Om en liten stund ska jag iväg in till stan för att gå på bio som sagt! Ska bli roligt! :) Självklart blir det popcorn också, är jättesugen på det nu!! :) Varför är popcorn alltid godast när man inte gör dem själv? Gör jag popcorn och ska äta själv är det inte alls gott. Men äter man tillsammans med någon blir det väldigt gott helt plötsligt? Förstår inte grejen. Haha jaja gott ska det bli iallafall!
Hoppas filmen är bra nu som sagt! :)  Ha en trevlig kväll ni som läser! :)

 

Den säger faktiskt allt.


Dolmio

- Vilken dag är din dolmiodag?

Idag blir det Dolmiosås till köttfärsen. Hur gott som helst och perfekt för de som inte kan eller orkar göra egen köttfärssås! Tack vare Micke blev jag beroende av denna sås! :)

Ett lite roligt skämt!

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

Fräsch!

Nu känner man sig fräsch igen. Inte för att jag luktade gammal sula innan men ja, en dusch får en ju att känna sig fräsch. ha ha!  Jag har precis tatt mig ett skönt bad och haft ansiktsmask. Skönt att ta hand om sig själv lite.
 Ska väl börja göra mig iordning lite smått om en stund och så ska jag även laga mat också. Idag blir det köttfärsås med spagetti och sallad! Mumma! :D Det skulle jag kunna leva på!
 Sen är det väl bara att sitta och vänta på att kl ska bli åtta då man ska bege sig hemifrån in till stan och bion.  Har inga andra planer för helgen änsålänge iallafall. Tänkte iofs träna imorgon! :)


Biopremiär!

Idag ska jag se filmen En shopaholics bekännelser! Ska bli riktigt kul eftersom att jag läser böckerna om henne. Ska gå tillsammans med Madde och Emely. Hoppas filmen är så bra som man tror att den är nu. Och att det kommer fler filmer eftersom att det är såpass många böcker. Kul att det är premiär också. Även ifall alla kändisar fick se den i måndags. Men vi...det "vanliga" folket har ju inte sett den. Om man inte har laddat ner den förstås.


Dagens skratt

Jag skrev en tyken kommentar i Kissies blogg om hur hon sminkar sig, för på en bild ser man grov skillnad i ansiktet och sen över halsen. Haha då skrev en tjej som kallar sig för Kissielover att jag inte borde finnas, att jag är ful osv osv. Haha fyfan va patetiskt! Hon är ju helt beroende av denna bloggerskan att hon sitter och försvarar henne när det gäller smink. Herregud! Jaja jag fick mig ett gott skratt iallafall! :D tack för det.

Ny tsunami på gång?

Läste precis på aftonbladets hemsida om en tsunamivarning för bland annat öarna Tonga, Samoa och Fiji.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4692784.ab  Jag vet inte exakt vart dessa öar ligger men är grymt glad över att Micke är hemma i Sverige igen iallafall!!

Alcazar - Stay The Night

Jäkla go låt faktiskt! Försök sitta still när du lyssnar på den...



Favoritsås!

Måste bara berätta om min upptäckt! Nästan alla vet att jag älskar "Favoritsåsen" på Jensens Bofhus. Och nu när vi var och handlade så fick jag syn på en sås och när jag läste insåg jag att det var just den såsen!! Favoritsåsen från Jensens. Jag verkligen älskar den och jag blev helt till mig! Mamma bara tittade på mig när jag försökte förklara (med skumma ljud och inga ord) vad det var för sås. Resulterade med att hon skratta och skaka på huvudet.
Så det blir till att göra kyckling, råstekt potatis och denna ljuvliga sås nu någon dag! Ev. imorn! :D

Torsdag!

Tråkig uppdatering nu för tiden. Men jag har faktiskt inget särskillt att skriva om egentligen. Jag vet faktiskt inte varför jag har blogg egentligen Jag skriver om vad jag gör på dagarna, vad jag ska göra eller har gjort. Det är väl inte så intressant egentligen men ändå fortsätter man. Tidsfördriv och det är det nya media nu för tiden ju. Men men, det är kul att skriva oavsett ämne så det blir ju att jag fortsätter. haha ^^
 Idag har jag storhandlat tillsammans med mamma. Köpt hem massa mat och saker som behövdes! Allt gick på 1300. Tack och lov för att det finns kundvagnar! :)  Sen gick vi hem och lagade mat och det blev vårullar med ris och sallad, jättegott! Längsen jag åt det.
 Och nu har jag precis dammsugat och dammat lite. Ska renbädda sängen strax och sedan kolla lite hockey med mamma. Idag börjar semifinalen mellan Fröunda och Hv71. Spännade!
 Det blev ingen träning för min del idag, så himla ont i låren sen sist! Haha, det är väl då man ska fortsätta träna antar jag, men jag pallar faktiskt inte. Får la se om det blir något innan bio imorgon!  Ser fram emot bion! :D Typiskt tjejfilm och dessutom biopremiär!



Jag har blivit jättenojjig och helt uppspelt. Vet inte vart jag ska ta vägen snart. Det är på ett bra sätt iallafall så jag är inte deprimerad! Lite orolig men glad! Får la se vad ödet har bestämt för mig.

God kväll!

Dagen har vart ytterst lugn och fin! Strålande väder men lite smått kallt i vinden ändå. Idag har jag inte gjort så mycket. Gjort ett ärende, pratat med Emely en stund och lagat mat. Glott på tv! :) Hehe. Jag har sån jävla träningsvärk i låren så jag tror jag dör. Kan knappt röra mig ju! Haha, jaja det är ju härligt att det känns att man tränat! 
 Imorgon kanske jag ska träna igen, det beror helt på träningsvärken. Iofs kan jag träna mage och armar istället för benen! :)  Ska för övrigt städa lite här hemma också för det behövs! Något mer har jag inte planerat.
 Men på fredag blir det bio på kvällen iallafall. En shopaholics bekännelser! Ska bli roligt! :) En typiskt tjejfilm så den ska ju ses tillsammans med Madde och Emely. 
 Nu blir det till att krypa ner under täcket och titta mer tv!

Micke, jag älskar dig! :)<3

En bra dag!

Idag känns det som en bra dag! Jag är på toppenhumör, solen skiner, jag har träningsvärk och är glad! :D Jag nyser men det är skitsamma, jag är glad! :)
 Ska snart ta mig en dusch och göra mig iordning lite. Ska på ett ärende senare och sen tänkte jag ta en promenad tror jag! Träningsvärken i bena är inte den goaste just nu faktiskt! Men det är så himla fint väder ju! Och jag dumpar fan vinterjackan idag! Annars lär jag smälta till en stor pöl.
 Ikväll är det Greys Anatomy...

På återseende :D

Är våren här?

Det har varit underbart fint väder idag! Solen har lyst starkt och det har faktiskt varit varmt ute idag! 8 grader såg jag, men Toffe sa att det var runt 12 grader. Jätteskönt ju! Men det förvånar mig inte det minsta om det snart snöa igen! Det är vinter, sen sommar. Sverige lixom hoppar över våren.. ha ha ! Vore ju jätteskönt att få slippa vinterjackan nu verkligen!
Längtar tills sommarn! Värmen, de underbara vädret, grilla, umgås, sola, bada och äta glass! :D


Bloggtorka

Det var skönt att träna, trots att det tog emot lite pga träningsvärken och det.  Men det gick bra ändå. Och jag vill inte ens veta hur min träningsvärk är imorn!
 Kvällen blir lugn iallafall. Ska glo på tv då ser kommer serier som jag följer! ^^
Hmm, jag har verkligen ingenting att skriva om nu faktiskt....

Tisdag!

Jag har träningsvärk i armarna! Det var längsen jag hade träningsvärk och nu har jag haft det sen i torsdags då jag började träna på allvar. Och det är underbart! Nu känner man att man lever! Ha ha ha! :D Det blir till att träna idag med! :D Denna gång ska Emely och Toffe med också.
 Det är så himla fint väder ute nu men jag sitter inne för jag har så jädrans ont i magen så jag orkar inte göra nåt! :( Hoppas träningen går bra trots värken iallafall! Bara till att bita ihop! Haha får ser till att strectha armarna idag, annars lär jag inte kunna tvätta håret normalt imorn! Haha! :D


Tränat

Kom precis hem ifrån träningen! Har tränat tillsammans med Madde. Värme upp på löpbandet och sedan testade vi lite olika maskiner som finns där. En för magen, fyra olika för armarna och sen cykel också!  Nu är man sådär härligt seg i hela kroppen! Är inte träningsvärken för jävlig imorn så tränar jag nog imorn med! :)  Det är verkligen jätteskönt att jag har kommit igång nu! :) Jag har ju faktiskt minskat 1,5 cm i midjan! :O...



Ska snart ta mig en dusch och sedan blir det mat. Kvällen blir för övrigt lugn. Glo lite tv och även läsa lite tänkte jag! :)
 Gaah, så stolt över mig själv att jag har kommit igång med träningen! Nu är det bara maten som ska bli bättre också! :)


Beck

Sitter och tittar på Beck - Det tysta skriket och det är hur spännande som helst! Men man blir så förbannad på såna som ger sig på småflickor! T.ex. utger sig för att vara en tjej eller så via msn och så är det en gubbe på 35+. Vidrigt! Jag hatar sånt. Vad fan är det som rör sig i såna människors huvuden egentligen??
Jaja, spännande är det iallafall! :)


Vårt bröllop i era händer!

Vilket roligt program! Jättekul att se faktiskt! :) Jag är inte den som drömde om bröllop när jag var liten. Det är ju typiskt småtjejer att göra det annars. Leka att man gifter sig och målar massa teckningar osv. Men sån var aldrig jag. Men nu, nu drömmer jag om det! Jag vill gifta mig! (Micke, bli inte rädd nu om du läser detta,  jag vill inte gifta mig än!) *ler*
 Men nu när man ser program om folk som gifter sig, hur kära dem är, hur mycket kärlek och romantik det finns så drömmer man sig bort och önskar att man själv får uppleva det! En vacker klänning och allt som hör till!  :) Får väl se vad framtiden har planerat för mig! :)


Design

Hade lite tråkigt förut och fixade om min design lite. Har länge haft svart och rosa. Nu blir det lila istället! :) Kul med lite förändring! ^^

Söndag = tvdag!

Idag känner jag mig helt utslagen. Har sovit fruktansvärt dåligt inatt så jag har en envis huvudvärk som inte vill släppa. Har visserligen huvudvärk från och till varje dag nu. Vad kan det bero på? Hmm, jaja orkar inte spekulera i det nu.  Trött är jag iallafall så det blev ingen träning idag.
 Åter till min titel...söndagar är en typisk slappis dag. Då man glor på tv och film. Jag har i princip legat i sängen hela dagen och kollat tv. Tittade precis på ett program på tv4 som heter Spårlöst och jävlar va jag grina! Det handlade om fyra syskon som föddes i Polen och som sedan hamnade på barnhem. Efter några år blev dem adopterade av två st i Sverige. Och nu när dem är vuxna så ville de hitta sina riktiga föräldrar och fler släktingar.  Men det visade sig att deras föräldrar dog i en brandolycka 2001 och att en syster hade dött 2006 i cancer. Så dem tappade ju hoppet helt. Men sen fick dem fram att deras mormor och morfar levde och de skulle få träffa dem. Samtidigt fick de träffa en äldresyster som de inte visste om. Och mostrar och morbröder. Jaja massa folk iallafall! ^^ Man blir ju så insatt i såna här program och ju mer dem lipar på tv ju mer lipar man själv! Typiskt oss tjejer! haha :D

Sitter och väntar på att reprisen av greys anatomy ska börja nu. Missade ju som sagt det i onsdag.
Blir jättegod mat idag också! Skinkstek med potatis, sås och kokta grönsaker! Mums!! :D


Dags att krypa till kojs!

Dags att göra sig redo inför sängen. Tänkte glo lite tv innan jag ska sova iallafall. Får se hur länge man orkar!
 Får väl se om min partynisse ringer och väcker mig...hehe <3
Imorgon har jag inte så mycket planerat..söndagar är en tvdag med repriser osv! Ska se Greys Anatomy. Jag var ju på hockey i onsdags när det gick! Och jag följer ju det så det vill jag ej missa! ^^
Ska för övrigt fixa lite tvätt och kanske träna. Får se hur benen mår imorn! Jag har verkligen fått smak för att träna nu och det är ju underbart! Så många som antagligen tänkt att det är onödigt för mig att skaffa gymkort eftersom att jag är så lat. Men ha, där hade ni fel! Ha ha ha!  Lite mer tid i gymmet innan jag ger mig in i gruppassen iallafall! Det finns ett pass som kallas för MRL = mage rumpa lår. Det lär jag nog köra mest! Och någon dans kanske. Verkar kul! Vet inte riktigt vad dem har för pass faktiskt. Får väl kika på deras hemsida!

Men nu blir det sängen..godnatt!

Melodifestivalen!

Och vann gjorde ju operasångerska Malena. Jävligt coolt att sjunga på det viset faktiskt och jag tror låten funkar bra i eurovison. Nog den enda som funkar bäst utav de bidrag som var med idag! Men det är ingen låt man vill höra på radion egentligen!  Där funkar alla andra bidrag bättre! Synd att H.e.a.t inte fick mer poäng för dem var helt klart bäst iallafall!
 Vad jag inte kan förstå är hur Ugglefan kom tvåa! Jag gillar inte låten för fem öre och tycker att hon sjunger som en kråka. Visst, texten kanske är fin. Men nä, den går inte hem hos mig! Vad har folket för smak egentligen? Jag har inte lyssnat på texten så noga, det enda jag hörde va snälla snälla snälla! Och jag tänkte bara snälla snälla snälla håll käft!


Tränat!

Kom hem ifrån gymmet för en liten stund sedan! Har tränat tillsammans med Madde! Nu i början tar vi det lugnt och testar oss fram. Om ett tag börjar vi med gruppassen. Man vill ju få upp kondisen lite först! Det är verkligen jätteskönt att jag har kommit igång med min träning nu iallafall!  :) Jag är en bit på vägen iallafall! Bara alla dessa tiderna med mat som är jobbiga. Jag är inte den som äter lunch egentligen, men men! Sätter väl sig snart det med!
Nu blir det en dusch iallafall och sedan god mat! Lasagnette och sallad! :) 


Lördag!

För tillfället är det mycket lugnt. Hade en liten sovmorgon och åt sedan en god frukost!  Och om några timmar ska jag ner och träna med Madde! :) Ska bli skönt! Har fortfarande lite träningsvärk sen i torsdags, så idag får jag väl se till att stretcha lite! :) För övrigt blir min dag lugn. Blir så när man är urfattig! Ska väl glo på finalen av Melodifetivalen idag tror jag. Hehe, sen kommer det la nån film på tv efteråt!


Skrämmande!!

Jag läste i GP imorse och såg en artikel om en dam på 80 år som sitter i rullstol pga att hon är halvsidigt förlamad! Iallafall, hon bor på ett korttidsboende 14 dagar, sen får hon komma hem 14 dagar, osv. Färdtjänsten hade hämtat henne och kört hem henne till sitt egna boende där han/hon ställt henne vid kanten av köksbordet där hon inte kunde nå nånting. Han/hon glömde dessutom ge henne sin larmklocka eller hemtelefonen. Måste ha haft riktigt bråttom! I vilket fall som helst så glömde all personal av denna dam i 24 timmar!!! Det är fan förjävligt!! Stackars dam som inte kan röra sig själv och inte når sin telefon så hon kan kontakta någon!  Det var inte försen efter dessa 24 timmar hade gått som hemtjänsten av en slump ringde korttidsboendet och kollade läget, det var inte försen då dem kom på att dem hade glömt av denna tant! Fyfan asså! Där fick hon sitta i sin stol i köket i 24 timmar! Hon gjorde på sig och kunde inte göra nånting åt det. Personalen kontaktade tantens dotter och sa att det skett ett misstag typ. Hennes dotter är fly förbannad och vill göra en anmälan till Lex- Sarah men personalen drar ut på det. Detta är fan skrämmade! Det får inte gå till såhär!! Hoppas anmälan går igenom och att personalen skäms ordentligt!!


Lets dance!

Idag blev det Elisabeth som fick lämna och det var väl egentligen inte mer än rätt. Dem andra tre paren är grymma ju! Speciellt Magnus och Annika! Men Elisabeth har varit grymt duktig ändå. Att orka dansa alla dessa danser och göra dessa moves med sin sjukdom är mycket starkt gjort! Man ser ju varje fredag hur svullna hennes knän är t.ex. Så jag tycker hon har vart grym på det sättet iallafall. Att hon haft orken. Tjena, hon är ändå 64 år! 
 Kul med dansprogram. Jag skulle själv vilja dansa faktiskt! Hade vart kul! Men att börja i kurser kostar faktiskt mer än vad man tror. Men men, vem vet, nångång kanske! ^^


En shopaholics bekännelser!

Nästa fredag den 20/3 så har En shopaholics bekännelser premiär! Jag ska se den tillsammans med Emely och Madde! Jag läser böckerna, vilket Emely också har gjort/gör. Så det ska bli kul att se filmen! Eftersom att de finns såpass många böcker så borde det väl komma fler filmer?. Får väl vänta och se!


Vill ha!

Satt inne på www.kappahl.com och tittade lite smått. Hittade lite grejer som jag vill ha! Armbanden är jättefina och ligger under 100-lappen. En jättesöt rutig blus att ha i vår och sommar. Svarta mysbyxor och en grön t-shirt att träna i. En sjal och två st bh i spets.



Fredagen den 13e!

Hittills har ingenting hänt, förutom att jag slog i handen förut. Men det är bara klantigt, inte otur! Så hoppas jag inte får någon otur nu. Det är nu man egentligen borde köpa sig en lott. Vem vet, man kanske vinner?
 Min fredag blir ytterst lugn. Har lite ont och har ingen vidare ork till något egentligen. Även om jag är uttråkad och vill göra något. Men men, kommer fler tillfällen! :) Det är faktiskt skönt att slappa och vara för sig själv ibland.
 Imorgon är det iallafall planerat att träna igen! :) Ser jag fram emot!
Segt att jag måste ge mig ut snart och handla..mamma totalvägrar tydligen. Latfan! :P

Brämhults hallon dryck!

Mumma va god den är!!! Smakar precis som hallonkrämen som man kan köpa! Mums, denna kommer gå åt fort och det lär köpas hem mer utav den! :D

 Bild lånad av google.

Duktig

Jag känner mig faktiskt duktig nu! Var nere och tränade en stund med Madde och Emely och jag brände hela 117 (om man ska vara exakt) kalorier! *Skratt* Sen när jag kom hem fick jag mig ett ryck och började dammsuga också! Har redan efter en gång fått mersmak, jag vill träna mer! :P Det blir till att träna på lördag iallafall! :) Jag kanske får mig ett ryck och tränar imorn? Får se imorn. Skönt att ha kommit igång lite iallafall.
 Nu har jag duschat och tänkte snart smaka på Hallondrycken som jag nämde tidigare. Får se om det går något bra på tv. Nu ser jag det sista av Frölunda - Luleå, där Frölunda idag kan gå till semifinal! Ser ut som att dem gör det! :D 45 sek kvar.......och så blir det bråk. Luleå är nog grymt frustrerade. Ha ha ha! Klacken skriker för fulla muggar iallafall. 13 sek kvar.....Luleå va nära att kvitera men det sket sig! 4 sek kvar....ååh där är Frölunda i semifinal!



Mätt!

Har precis ätit middag och idag blev det bakad potatis med italiensk sallad tillsammans med morötter och vitkål! Mumma va gott! :D Italiensk sallad är nån slags röra med skinka, gurka, äpple osv. Jättegod faktiskt!
 Nu ska jag bara ta det lugnt fram tills sju då vi ska träna lite! :) Annars blir min kväll lugn. Ska väl glo de sista på hockeyn med mamma kanske. Tänker inte träna flera timmar direkt. Ska väl gå på löpbandet lite hade jag tänkt. ^^
 Usch vilket snöväder det är här nu! Hur mycket snö som helst! Kom från ingenstans lixom! Jävla snö! Jag vill har vår! Gärna sommar! Men det skulle inte förvåna mig om det snöa i maj också! ^^
 
 Bild lånad av google.

Hälsosamma bettan!

Kan ju iallafall försöka! *skratt* Ska ner och handla med mamma sen och har bestämt mig för mycket grönsaker och frukt. Och så blev jag nyfiken på Brämhults Hallondryck, som Madde skrev om i sin blogg. Och jag som älskar hallon borde väl gilla denna dryck! :)  Sedan har jag ett sånt sug efter bakpotatis med någon god röra i. Man behöver inte alltid ha kyckling, kött eller liknande till. När jag var hos Micke en gång blev vi bjudna på bakpotatis hos hans föräldrar och hans pappa hade gjort en jättegod röra till! Mumma:D  Så jag ska kika runt lite på recept sen och se om jag får ihop något gott!
Dags att bli nyttig nu som sagt. Jag har faktiskt större sug efter morötter än smågodis nu! Är jag sjuk kan man undra? *skratt* Men men, jag ska klara det här!
Ikväll ska jag träna med Madde och Emely men jag får ta det nätt eftersom att min förkylning inte är helt borta än!


5-1

Kom hem från hockey för en stund sedan. Frölunda vann med 5-1. Det var faktiskt kul att gå på match, trots att jag olyckligtvis hamna nära trumman i klacken. Fyfan va det känns i öronen nu! Han slår så jävla hårt! Överdrivet hårt!
Men men, en Ipren så går det snart över!
 Är ganska så seg nu och tänkte sätta mig och glo tv och sedan sova. Imorgon blir det till att träna!:D Jobbigt men skönt! Ska faktiskt bli kul! :)
Har inget mer att skriva så uppdaterar imorgon. Godnatt

Onsdag!

Idag tog jag en liten sovmorgon, till halv elva ungefär. Det var riktigt skönt! Har iofs inte kommit igång än utan sitter fortfarande i myskläder. Har iallafall fått i mig frukost.  Ha ha ha!
 Idag blir det hockey med Maria och Taz! Ska bli roligt! Man träffar ju inte Taz så ofta nu för tiden eftersom att hon bor och pluggar i Växjö. Dessutom har jag inte vart på match sen 29e september! Och har inte följt säsongen så bra heller. Så det känns nästan lite falskt att man ska stå i klacken typ. Ha ha! Men men, lite support är man väl fortfarande. Och jag kan ju inte säga att jag inte skulle bry mig om de fick Sm-guld. Då skulle man bli skitglad ju! 
 Innan hockey händer det väl inte så mycket. En dusch och lite så.

Tjejer...det är tamejfan den värsta varelsen jag vet! Så mycket intriger, svartsjuka, avundsjuka, skitsnack och falskhet. Jag spyr fan på det! Jag säger inte att jag inte kan vara så själv ibland men vissa som är ju det till en överdrivt ibland! 
 Och ja, nu börjar jag ju fan undra hur det ligger till egentligen...är du dum i huvudet eller mer intresserad än vad du erkänner?!....


Den rätta för Rosing

Detta program är ett stort jävla skämt! Seriöst, inga seriösa killar för fem öre! Var dessa verkligen dem bästa utav 1000 personer!?  Lixom Hugo som är 19 år gammal passar ju bättre till hennes 15 åriga dotter!  Linda är 15 år äldre än honom! Och Johan som bara vill synas, han skiter totalt i Linda och bara sover lixom. Snackar skit om henne och skämtar bort allting. Och så är han så tyken mot Hugo för att han e såpass ung. Tycker allt är ett stort skämt bara!
Och jag kan säga med 100% säkerhet att Linda kommer fortsätta vara singel efter detta program!


Desperate Housewives!

Ikväll fortsätter det... hehe usch sicken serienörd man är! Men som jag skrivit innan är det kul! Tidsfördrivande!


Tisdag!

Idag händer det inte särskillt mycket. Håller på med mitt tvättande och tänkte faktiskt ta och dammsuga lite!
 Blev medbjuden på hockey av Maria :D Ska bli roligt! Antingen imorgon eller torsdag, hon visste inte än!  Förra säsongen var jag på alla hemmamatcherna och en bortamatch, men denna säsongen har jag varit på en match! Så det ska bli kul faktiskt! :)
 Sen ska jag träna med Emely nu i veckan också! Det är dags att komma igång nu. Få igång dököttet lixom! Ska bli härligt faktiskt! Kommer bli jobbigt som fan i början innan man kommit in i det, och innan kondisen blivit bättre. Men men, det är bara att ge sig fan på det! :)


So in love with you! <3


Sol & värme!

Vill åka utomlands nu! Vill få sol och värme! Bli brun, äta glass och njuta av livet lixom! :) Jag har aldrig varit utomlands så detta året har jag gett mig fan på att jag ska komma iväg! Vart vet jag inte, men det har inte så stor betydelse eftersom jag inte har vart nånstans överhuvudtaget. (Danmark räknas inte) Så får la se vad det blir och när. Hoppas verkligen det blir av iallafall! Ska fixa mig ett pass och spara lite smått så att det blir av! :)


Måndag

Helgen gick hur fort som helst. Dagarna går alltid så fort när jag är med Micke. Tiden lixom bara rinner iväg!
 I torsdags myste vi bara och tittade film. I fredags åkte vi till Universeum och åt på Jensen Böfhus! Jättekul och mysigt! :) Umgicks med Annica och Jocke på kvällen också! I lördags var det ju fest hos Anna som också var jättekul! :D Det är det alltid på hennes fester. Och igår var det en riktigt slappisdag med godis och mys med film! :) Och nu har han åkt hem! :( Blev jättetomt verkligen! Men men, dröjer väl inte så länge innan vi ses igen! :) <3
 Nu har jag röjt upp lite grann och satt på en maskin tvätt. Ska tvätta två maskiner till sen. Annars blir min kväll lugn för övrigt! :)

Blir väl uppdatering senare..

Söndag

Igår var de fest för Anna och det var jättekul! :) Skön stämmning och roligt folk! God mat också! Jättetrevligt faktiskt! Vi var hos Anna i fem timmar eller något och sen gick vi ut till något uteställe som heter Mingel och dansade lite! :) Sen blev det en sväng till gatuköket innan vi skulle hem. Och det tog sin tid kan jag lova. Fick vänta på tåget i 40 min i den jävlar kylan! Nylonstrumpbyxor och klänning är inga varma kläder direkt, hade vinterjacka men det är ju inte så mycket. Så nu är man genom förkyld. Inte så skönt! =/
 Idag låg vi och drog oss länge och har bara slappat. Ätit god mat och köpt hem godis. Så det blir lite söndagsmys idag! :) Man har ingen ork till att göra så mycket annat. 
 
 

Lördag!

Idag är det fest för Anna som fyller 20 år! :) Grattis igen!
 Jag och Micke har vart nere och solat lite, så har man lite färg ikväll iallafall! Eller ja, Micke har mycket mer! Fusk!
Har lagat min klänning också och ska väl snart ta mig en dusch och börja göra mig iordning. Glitter och glamour tema!
 Får la se vad man får till! :) Ska fixa med naglarna osv sen iallafall, men det är de sista jag gör, annars kanske skiten lossnar!
 Haha imorse blev man väckt av lilla Thindra! Angelicas dotter. Satt väl och lekte med hennes mobil och hade väl råkat komma emot. Hörde henne prata lite smått och trycka på massa knappar. Så söt! :)

Blir nog ingen mer uppdatering idag..men imorn... :)

GRATTIS ANNA! :D


Nattinlägg.

Blev ingen uppdatering igår, vi åt mat och myste framför tvn med lite gott och filmen Ensam hemma 2!
 Jag fick en jättefin klänning av Micke som han köpte i Thailand! Jättefin och somrig! :)



Idag bestämde vi oss för att besöka universeum! Jag har aldrig vart där så det var riktigt kul faktiskt. Jag var som ett barn! Haha :D Massa fiskar, hajar och ormar, fy! Fick se när hajarna skulle matas också, men det var bara svärdfisken som åt. Tog massa kort, så lägger väl upp några! Fått för mig att det skulle finnas en anakonda där, men där blev jag besviken för det fanns ingen. 
 Efter universeum gick vi till Jensens Böfhus och åt jättegod mat! Mysig stämmning också! :) Sen blev det en tripp till systemet för att handla lite att dricka tills imorgon! :)
 Kvällen har spenderats inne hos Annica och Jocke, där vi satt och drack lite grann och pratade om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt!! :)
 Ska la sova om nån stund tror jag, är lite seg och har fruktansvärt ont i benen!
Imorgon blir det till att fixa min klänning och förbereda inför festen! Naglar osv. Hehe :) Ska bli riktigt kul faktiskt!
 Så det blir väl uppdatering imorgon innan dess.

Här kommer lite bilder från universeum!

                  

Torsdag!

Usch va trött man är, och att ha vetskapen om att man måste städa massa gör mig ännu tröttare!  Fast det är skönt när det är klart och jag ka ta en dusch så jag vaknar till. Och blir ren! Haha, ju mer man städar destu renare blir hemmet, men destu smutsigare blir man själv. Allt damm, alla rengöringsmedel osv!  Ska renbädda sängen också och ev. tvätta!
 Har mycket att göra så det är väl bara att sätta igång!
Sen runt tjugo över fem ska jag möta Micke! :D<3 Mysigt!!

Uppdatering senare..

Grattis Helene!

Hörde att du fick din efterlängtade son idag! Stackarn som har gått över tiden två veckor! Men nu är han ute! :) Grattis till dig och familjen! :D

Ideal

Jag stör mig kraftigt på alla dessa storbloggare! Jag drar inte alla över en kant men nästan. De sitter och skriver om olika dieter osv och det finns ju dem som ser upp till dessa tjejerna och följer deras råd till punkt och pricka. Absurt är det! Dem skriver massa skit som folk sedan går på och dem mår ju fan dåligt av det, men dem gör det för att det är så dagens samhälle ser ut! Man måste tydligen se ut som en barbie för att bli accepterad i dagens läge. Blondinbella skriver t.ex. att man inte ska banta och svälta sig själv och klagar på Gynning och alla som går på dieter för att det är fel. Men så vitt jag vet så har Blondinbella själv gått på olika dieter. Dubbelmoral kallas det.
 Hittade in på Kisses blogg och såg ett inlägg om vad man ska göra för att se ut som en barbie. Jo då ska man först gå ner 5 kilo, sen ska man bleka tänderna, skaffa lösnaglar, och så ska man sola. Asså va fan är detta? Vem vill se ut som en plastig barbie? Jag solar, men inte för att se snygg ut, utan för att jag har problemhud och att sola hjälper mot det!
 Jag stör mig som sagt på dessa stora bloggerskor som skriver om saker hit och dit som vanligt folk sedan köper totalt och gör! Dem har sån makt egentligen, och tyvärr finns det dem som lyssnar på det. Jag skulle aldrig vilja se ut som en plastig, blond barbie som är översminkad och som gör läpp och bröstförstoring enbart för att få uppmärksamhet och bekräftelse!
 Ne , tacka fan för det finns normala människor som går sin egna väg och inte vill se ut som alla andra...blåsta barbies!
Jag ska bara säga att jag själv är mån om mitt yttre, att jag solar, fixar naglarna, färgar håret osv, men jag gör det för min del, inte för någon annan eller för att få uppmärksamhet. Jag går heller inte på dieter och svälter mig själv för att passa in. Klart man vill vara fin, men det måste finnas en gräns!


God kväll!

Idag har jag vart på Sahlgrenskas allergimottagning där jag fick göra pricktest och nåt andningstest och sen lämna blodprov. Pricktestet visade verkligen att jag är allergisk mot pälsdjur, fick stora bubblor på armen! Dem är inte borta helt än! Dem prata om vaccination, alltså att jag ska ta sprutor i 16 veckor som ska hjälpa mot min allergi. Men han kunde ändå inte konstatera att min allergi skulle försvinna helt. Så får fundera lite på det. Har fått tabletter och kortisonnäsprej sålänge! Får la se om de tabletterna är något bra.  Ska dit den 25e och göra nåt mer test och så.
 Efter det mötte jag Anna och Carro istan och tittade lite i affärer. Anna tog sig äran att byta min ring och det var roligt! :P Hon gick fram och sa att hon fått ringen i present och att den var för stor och att hon ville byta. Så hon gick med expediten för att kolla och så ville ju expediten att Anna skulle testa ringen för att se om den var bra. Jag sätter den ju på långfingret , vilket Anna inte kunde för hon har ju inte samma form på fingrarna som jag har, så hon satte den på lillfingret och sa "Jag tänkte faktiskt ha den på lillfingret så detta blir jättebra", haha, så ringen blev bytt och passar mig perfekt på långfingret nu! haha :D Anna är härlig hon! :) Blev ett gott skratt när vi lämnade butiken!
 Sedan tog vi en fika och satt och pratade om allt möjligt.

Vi kom in på ämnet att vissa par som gör slut brukar ibland träffas efter man gjort slut för att ha sex. Och då kläckte Anna ur sig kommentaren "Inte jag, han blev bög!"  Haha jävlar va vi garvade!!
 Sedan slängde Carro ur sig en kommentar om en kille som hennes vänner försöker få ihop henne med, om hans utseende alltså, "det ser ju fan ut som att han har blivit överkörd 7 gånger" hahaha, sicken jävla jämnförelse!
 Jaja det var en kul stund istan idag iallafall!
Nu är jag hemma och har ätit lite mat, kycklingtallrik idag! Mumma!
Tänkte snart duscha av mig och smörja mig i brunutansol. Sen ska jag tvätta mitt löshår och fixa det lite, och så ska jag försöka laga min klänning. Det har blivit nåt hål vid sömmen typ. För övrigt blir det att titta på Greys Anatomy ikväll! :)
 Imorgon ska jag städa och göra min fin för att då kommer Micke! :D:D<3<3<3

Hej så länge...


Onsdag!

Nu har jag precis gjort i ordning mig, ska iväg om en timme. Ska vara på Sahlgrenska halv två och ta lite prover. Usch, hatar nålar och sån skit! Hoppas det blir värt det, alltså att jag får en bra medicin!
 Efter det ska jag ringa Anna och se vart hon är, möta upp henne och umgås! :)
Sen ikväll är det ju Greys Anatomy, hehe! :) Alla dessa serier asså, man blir beroende. Sorligt egentligen? Ibland styr tvn ens liv! :S Haha, jaja kul med serier iallafall!
 Jag är inte lika röd idag! Så det är skönt att de la sig! Lite småröd i pannan och på näsan fortfarande. Usch, man blir så torr när man bränt sig, så jag smörjer mig som en galning nu! Haha :D
 Imorgon kommer Micke hit! :D <3 Ska bli så mysigt!!

Uppdaterar senare i eftermiddag.

Why don't you play it louder?

Sitter och lyssnar på Rimini project. and Fortezza - Why dont you play louder.  Riktigt skön låt!
 Ska väl lägga mig och titta lite tv och sen sova tänkte jag. Ska först smörja ansiktet igen! Usch, jag kan verkligen fungera som stoppljus asså! Haha. Hoppas det har lagt sig tills imorn och inte är värre! *Håller tummarna!*
 Imorgon ska jag till Sahlgrenska och göra allergitest osv. Hoppas på att jag får bättre hjälp nu och en bra medicin! Sen ska jag träffa Anna och hålla henne sällskap istan! :) Ska försöka få byta en ring jag köpte igår. Tror inte det kommer gå men man kan alltid försöka!
 Usch, det bränns i ansiktet. Fyfan! Varför lär jag mig aldrig...sluta med solarium och missbruka brunutansol istället! haha. Jag undrar hur jag kommer klara mig utomlands när jag väl kommer dit? Haha, solskyddsfaktor 50, minst!!

Ne nu blir det sängen och tvn.  Godnatt!

P!nk

Har fastnat för Pink - cuz I can . Riktigt go låt! Vettefan om den är ny eller gammal, tror den är gammal iofs.


Hummer!

Ops..brände mig lite! Ser ut som en hummer, tomat, kräfta, stoppljus..ja, you name it!
Jag hoppas verkligen att det lägger sig och inte blir värre, och att jag inte flår till helgen heller, nu när det är fest och allt! Gäller att smörja sig bara! ^^  Nu har man färgat håret också, tack Emely för hjälpen! :)
 Ska strax titta på Andra Avenyn på nätet. Det sänds kl 21.00 ikväll men idag börjar Desperate Housewives igen:P Haha sicken nörd jag är!  Kul med serier iofs!

Imorgon ska jag till Sahlgrenskas allergimottagning. Och sen ska jag städa! För på torsdag kommer Micke hit! :):) Mysigt!! :D <3

Uppdatering senare...

Tisdag!

Idag har jag vart nere och solat! Hur skönt som helst! Hoppas jag inte har bränt mig nu bara! *Ta i trä!* 
 Ska färga håret idag också..verkar som att jag får hjälp av Emely! :) 
För övrigt blir min dag ytterst lugn. Blir tv tittande för min del. Serienörd ju! ^^ :)


Shopping!

Idag har jag och Madde vart på Allum och Backaplan. Hon letade efter något att ha på Annas fest och jag kollade väl för sakens skull bara! :) Men det blev lite shopping ändå! Det blev två par skor och två ringar!
 Först var vi på allum men där hittade vi ingenting, förutom en ring då. ^^ Så vi bestämde oss för att åka vidare till backaplan där dem har en störra Gina Tricot. Där köpte Madde ett par skitsnygga jeans. Sen en klänning på JC. Och så gick vi till Ur&penn där jag hittade min älskade ring som jag fastnade för i fredags, men så hade dem inte min storlek! Men nu så. Sen blev det en sväng till skopunkten där jag hittade två par och Madde ett par. Och man kan ju ta tre par och betala för två. Så jag fick båda mina par för 249:- Gött ju! :)


Jobb

Pratade med cheferna idag och ska få testa en annan avdelning och hoppas på ett bra mycket bättre bemötande! Så dem ska ringa imorn och kolla om bredvidgång. Hoppas det bli bättre! :) Skönt att dem var så förstående och hjälpte mig! :)

Måndag!

Idag tog jag sovmorgon! Även om jag inte sov helt och hållet så låg jag ändå kvar i sängen tills tjugo i elva! :D
 Idag ska jag åka med Madde till allum och titta lite! :) Kul med tidsfördriv!
Har ringt chefen för äldreboendet också, där jag förklarade att jag inte trivdes och fick ett sånt tråkigt bemötande. Inte bra tyckte hon. Men hon frågade om hon skulle fixa något annat, så hon skulle återkomma under dagen sa hon.  Det är ju meningen att man ska trivas lixom! Så får la se vad som sker!

Nu ska jag iallafall göra mig iordning lite grann! :)

Micke! <3

Beslutångest...

Usch, jag känner inte alls för att jobba på Lövgärdets äldreboende efter den dagen förra veckan. Jag fick jättedålig info och satt bara och mata en tant 2 gånger. Fick inte göra nåt mer och dem visa inte så mycket. Jag har ingen aning om hur stället funkar. Jag fick typ fråga om allting själv, tillochmed vart toaletten var! Jag vantrivdes verkligen! Personalen hälsa inte ens eller presentera sig! Och det tycker jag är en självklarthet att man gör! Jag känner inte att "Åh, där vill jag vara, där skulle jag kunna trivas!"  Nu känner jag bara att jag inte alls vill gå dit på tisdag på min andra bredvidgång. Det tar verkligen emot. Jag har garanterat sommarjobb där jag jobbar nu, så det känns ju skönt. Och jag får ju några tider då och då. Det finns massor av äldreboende jag kan söka till som behöver personal. Jag var så glad och positiv över Lövgärdet men inte nu längre. Så jag får ta en rejäl funderare nu, för isåfall måste jag ringa och meddela dem imorgon.

Jag var så positiv...var...

Kärlek!


Söndag!

Idag har jag jobbat 7-15, en mycket seg dag! Så himla lugnt nu på jobbet så det blir mycket tid över. Så man satt och tittade på vasaloppet med de gamla! Hehe :) Jag fattar inte hur folk orkar lixom...flera kilometer! Starkt gjort iallafall!
 Efter jobbet åkte jag och pappa till Rusta en sväng och tittade. Jag köpte toffsar, läppglans och så blev det även lösnaglar som jag tänkte ha på Annas fest på lördag! :) Dem är inte sådär överdrivet långa så det är skönt. Annars flyger skiten bara av! haha :)
 Kvällen blir riktigt lugn för min del. Är väldigt seg efter jobbet! Så tänkte glo på tv ikväll, ev. Beck! Om det inte kommer någon film som man vill se!

Micke, älskling! Du är det bästa som finns! Du är mitt allt, min värld! <3<3<3


  • Startsida