Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Kollade precis på tv.nu och såg att filmen Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta, visas på svt2 kl 22.30 ikväll! Den är så jäkla bra och romantisk den filmen! Jag såg den tillsammans med Micke och det var mysigt! :D Inte alla killar som gillar drama osv. Hehe :)  Ni som inte har sett den...gör det!!

Berättelsen sträcker sig över sex decennier och handlar om den tålmodiga och slitstarka kraften hos kärleken och om kärlekens magiska kraft. Filmen handlar om en pensionerad försäljare som regelbundet besöker en äldre kvinna på ett ålderdomshem. Där läser han varje gång ur en anteckningsbok om två män som en gång i tiden var kära i samma kvinna. Snart framgår att mannen som läser och kvinnan är två av personerna i boken.


Underbart väder!! :D

Helt underbart väder ute! Satt ute på altan ett tag förut och läste i min bok. Fick färg! :D Härligt ju!  Det är hur varmt som helst när man sitter där på altanen. Man svettas men det är härligt. Sommarn , ja iallafall våren är här för att stanna! Tog en paus och gick ner och handla bakpotatis och päronsplitt! Mumma :D Fast nu ska jag ut på altan en stund igen innan jag ska laga mat! :)
Solen gjorde susen för känner mig inte hängig eller tung i huvudet! :)

Hängig

Usch, känner mig inte riktigt kry idag. Är jättetrött och tung i huvudet. Lite snorig också. Känns att jag tränade igår iallafall. Träningsvärken satte sig i rumpan! Haha :D Gäller väl bara att komma igång kanske? Kanske piggnar till då. Fast jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. Har inga planer alls. Fint väder idag med! Önska någon ville gå ut och gå, för det är verkligen skittråkigt att gå ut och gå ensam. Det blir mycket roligare när man har någon att prata med. Valborg idag också...en festdag men det lockar mig inte det minsta. Varför firar man valborg egentligen? Jag har ingen aning. För att kungen fyller år eller?


Jag vill veta nu!

Jag har en sån stor rädsla inom mig! Jag undrar om mina val har förstört det för all framtid? Jag är så jävla rädd. Jag vet inte vad jag ska göra. Eller vad jag ens kan göra! Är det bara att vänta och se eller ska jag undersöka saken? Vågar jag det? Usch, det bildas en klump i magen...vill veta nu!

Seg, segare, segast!

Nu börjar jag bli trött och jag är jätteseg i benen. Det värker i mina vader! Kommer nog sova som en gris inatt tror jag. Känns så iallafall! Skulle kunna somna sittandes. Haha. Det var tufft att hänga med och sätta alla rörelser men jag stod ju inte stilla hela passet iallafall! Haha :D Undra hur det känns i bena imorgon...Fortfarande lite besviken över att det inte blev någon MRL. Men nu har jag iallafall fått testa på bodystep. Så nu vet jag hur det är och att jag antagligen aldrig kommer ge mig på det igen! Haha :P
 Ska väl glo lite tv snart och sedan sova. Har inga direkta planer imorgon, så får väl ta det lite som det kommer!

Body step!?

Jag är så besviken! Jag skulle träna MRL = mage rumpa lår. Men istället hade dem bytt det passet till något dem kallar för Body step. Body step är en timmas träning med en stepup låda och det var inte så lätt. Intruktören sa själv att man får göra detta ett antal gånger innan man kommer in i det. När vi började passet så fick jag kramp i vaderna efter 2 min. Då blev jag jättesur. Jag har problem med mina vader imellanåt och då får jag skitont i vaderna och det sitter i jättelänge. Benhinneinflammation? Jag vet inte. Kan få det av att bara vara ute och gå. Typiskt att det skulle komma när jag ska träna också! Men jag gjorde så gott jag kunde!  Jobbigt pass med högt tempo och massa rörelser så man blev helt förvirrad. När man väl kommit in i en rörelse så skulle man göra en ny.   Vet inte om jag kommer göra detta passet igen. Mrl är bra mycket roligare!

Time to die

Haha nä så illa är det inte. Jag ska snart ner till gymmet för att sola och sedan träna. Det är riktigt tufft ett sådant pass och det gäller att man hänger med. Och jag som känner mig som spagetti nu kommer dö. Jag kommer svettas och jag kommer klaga. Haha :D Men jag är fit for fight ändå! Roligare nu när Madde och Emely är med också. Längtar redan hem för att få duscha! Känner mig inte ett dugg fräsch efter all min städning idag. Och vad är det för mening med att duscha innan man ska träna lixom?

Skrubba och skura

Klockan är nu lite över ett och jag har städat, tvättat, (tvättar nu mattor), och ätit lunch! (Kors i taket! Inget jag normalt brukar göra!)  Funderar på om jag ska spola av altanen och tvätta utemöblerna så man kan sitta där ute! Nu är dem så sketna efter vintern så man vill inte ens lägga på en dyna på stolarna. Ska bara slänga bort jordsäckarna så kör jag sen! Haha ;D Vet inte vart jag fått energin ifrån. Mamma kollar skumt på mig och undrar vad jag sysslar med.  Sysselsätter mig helt enkelt! Måste lämna sängen för annars kommer jag vara jättetrött och antagligen inte orka träna ikväll. Men det ska jag! Och idag följer Madde och Emely med. Ska bli skoj! :D MRL = mage rumpa lår. Jag borde väl överleva denna gången med...

Vadå tak!?

Jag vill sola!! Men min smarta, uppfinningsrika pappa valde att för några årsedan bygga ett tak över vår altan! Så nää, jag kan inte sola! Förra året la jag mig i "trädgården". Han har lagt ut några stenplattor mitt i så där la jag mig! Men nu har dem inte riktigt gjort iordning i trädgården och jag vill inte ligga där bland ogräs som kittlar en på armen eller myror som tror att jag är en myrstack!  jag vill bo i hus med en stor gräsmätta som jag kan ligga på! Eller åtminstonde så vill jag bo bredvid Annica för dem har grymt med värme och sol hela dagen!  Jaja, pappa är bra han, med sina idéer. Men det är inte alltid man gillar det i längden! :P

Haha, ska iofs sola solarium sen...

Crazy colour tattoo

Tittade precis på Andra Avenyn och idag filmade dem utanför och innuti ett tatueringsställe som ligger på Hisingen. Crazy colour tattoo. Tyckte det var lite komiskt att man fick se snubben som tatuerade mig i en serie som man följer. Haha :P   Lite kul faktiskt.

Andra Avenyn

Idag är det säsongsavslutning av Andra Avenyn. En serie jag följt sen början och tycker den är bra. Det är sådant som faktiskt händer i dagens samhälle, och det gör serien så bra.  Såg "Roxanna" istan ett flertal gånger idag. Haha. Ska titta på avsnittet på svtplay efter Desperate housewives.   Ja, jag är en serietorsk!!


Shopping

Det blev en heldag istan idag. Först gick vi runt i Allum några timmar och tittade lite. Sedan åt vi tacosbuffe och drog oss in till stan och tittade lite till. Det blev en ny mascara, Maybelline Colossal mascara, och en svart handväska.  Härligt rabatt jag fick på mascaran. Kostade från början 135 kr men dem hade rabatt till 109 kr. Men jag hade även en rabattkupong på 20%. Så från 135kr till 87 kr! Bra köp! :) Hoppas den är bra nu också. Ska ge bra med volym så det hoppas jag den gör.

Festis

Fasen va gott Festis är! Testar en ny smak, (iallafall för mig) bloodgrape/mango. Jättegod faktiskt! fast min absoluta favorit är apelsin och den med melon. För några årsen fanns det med persika och den var jättegod den med.

Allum

Det blir en sväng till Allum idag..igen. Ska åka med Emely och Toffe och titta lite. Jag har inget bättre för mig direkt och jag hade ändå tänkt kolla Kicks och apoteket i Angered idag. Så jag kan likagärna göra det i Allum. Roligare än att bara sitta hemma. Fint väder idag också! Blir inga jeans iallafall. ^^

Åskväder

Det smattrar mot fönstret och jag tycker det är jättemysigt. Regnet öser ner och imellanåt blixtrar det och knallar lite. Nu önska jag att Micke var här och myste med mig! <3 Jag har kommit till att älska åskväder nu för tiden. Men när jag var liten var jag skiträdd! Minns när jag var runt 7-8 år och det kom världens knall och jag sprang ner till pappa som tittade på tv, och jag gick inte upp och la mig försen det hade slutat åska. Haha. En granne till mig gillar inte heller åskan. Hon brukar gömma sig i klädkammarn! Haha :D Du vet vem du är. Du är för härlig! :D

Nää, ska väl stänga av datorn nu för säkerhetsskull! Kanske sätter igång min laptop för den kan ju knappast ta skada eftersom att den inte är kopplad med någon kontakt osv. Eller? :P Haha, inget proffs på sådant.


Haha,sedär ja!

Hittade kärlekstestet på en annan blogg och testade för skojs skull. Det ser ju lovande ut, haha! :) <3


Annika
Mikael:
79%

Wow! Det är inte många som passar så bra med varandra som Annika och Mikael!

Kärlekstest.se


Andra försöket var ju klart mycket bättre! :D

Annika Fallqvist
Mikael Andersson:
99%

Arriiiiiiiba arriiiiiiiba! Det går knappast att matcha varandra bättre än vad Annika Fallqvist och Mikael Andersson gör!

Kärlekstest.se

P!nk

Pink kommer till Stockholm den 10e november och det hade vart riktigt kul att se henne! Hon är så jäkla grym! Men jag vill absolut inte stå för det har jag dåliga erfarenheter av. Dessutom vet jag inte om jag har pengar till det. Jag har..men det gäller ju hur och vad man prioriterar.  Synd att det inte var i Göteborg hon skulle ha sin konsert.  

Dinsko

Testade dessa skorna på Dinsko men kunde inte riktigt bestämma mig för om jag ville ha dem eller inte. Och dem är snyggare på än vad dem ser ut att vara på bilden. Såna här typer av skor har ju blivit väldigt populärt nu. Men jag får fundera lite till. Hehe! Kostar 349:-

En runda istan

Haha jag och Madde kom på en rätt kul grej idag. Varje gång vi kommer till stan så styrs våra fötter mot Gina Tricot. Vi frågar lixom inte varandra vart vi ska börja. Dem styrs dit på nåt sätt. Och det märkte vi idag och det var faktiskt kul! :P Men efter Gina, då frågar man vart en andra vill gå. Haha :)  Dem bygger om för fullt inne på Gina i Nordstan så vi gick till Gina på Kompassen istället. Där har dem byggt ut och det var fint och stort. Där inne var vi la i någon halvtimme och testade kläder och hade oss. Jag hittade en slags klänning. Ett vit linne och en svart kjol ihopsytt typ. Och den är finare på än vad det ser ut på bilden. Med smycken osv blir det finare.  Något jag stör mig på är en dragkedja på ryggen som är totalt onödig. En slags "utsmyckning" typ. Men men, jag har nog någon kofta eller något över ändå så att den inte syns.   Sedan vid ett skulle Madde iväg till jobbet och då åkte jag hem, för det är inte kul att vara inne istan ensam. Gick in till Emely på hennes jobb i skobutiken och där var jag väl i två timmar. Har ändå inget annat för mig. Nu är jag trött o fötterna och ryggen värker. Så det blir lugnt för min del ikväll.


Måndag!

Har precis betalat mina räkningar och tatt mig en dusch. Ska in till stan om en timme och möta upp Madde och kika lite i affärer! :) Lär vara jättemycket folk idag när det är löning kanske. Fast vissa har ju iofs skola eller jobb nu, så får la se! :P
Det är fint väder idag iallafall! Bra väder = bra humör! :D  Dags för frukost nu och sedan ska jag göra mig iordning. Blir uppdatering senare idag! :)

Filmkväll

Nu ska jag strax hem till Madde och titta lite på vad hon köpt på Ikea idag. Sedan runt nio tiden kommer Emely också dit och då ska vi titta på film! :) Så så blir min kväll! :)

OTH

Tittar på OTH nu! :) Som vanligt på söndagarna vid denna tiden! :)

Korv stroganoff

Nu har jag precis lagat korvstroganoff med ris. Så ska strax äta! :) Busenkelt att göra och det är jättegott! Speciellt min! :D  

Allt som behövs är;
Falukorv
Gullök
Matlagningsgrädde
Krossade tomater (eller tomatpure)
Vitpeppar, salt. (eller vad man nu vill ha)



(Bild från google)

Tråkigt

Jaha, vad ska man göra idag egentligen? Jag hade faktiskt velat åka in till stan idag men dem drog ju sig ur. Tråkigt! Hade ju varit perfekt i detta vädret. Det är runt 16 grader men solen lyser inte alls som den gjorde igår. Det ser grått ut ute, och det blåser mycket också. Börjar bli uttråkad nu. Men jag vill inte gå istan själv heller. Inget kul att gå där ensam och inte få smakråd av någon när man t.ex. testar kläder.  Jag var ju på Allum igår men det var ju bara en snabb sväng för skorna.
Jaja, får la se om det dyker upp något idag. Ser ut att bli en slappis dag framför tvn typ. Kan vara skönt det också. Men idag vill jag göra något...

Söndag

Det blev inte så mycket uppdatering på min blogg igår. Vädret var ju helt underbart så jag var faktiskt inte inne. Jag fick lite färg igår, men inte jättemycket! Jag trodde jag hade bränt mig men jag var bara lite röd för idag syns det inte. Inte vad jag kan se iallafall.  Idag är vädret inte lika fint iallafall. Så idag passar jag på att tvätta lite. Vet inte vad som sker mer faktiskt. Det var ju prat om stan med folket drog sig ur. Kul....jättekul...
 
Nu blir det snart frukost iallafall..plättar! Vaknade och var väldigt sugen på det så det får det bli! :)

Grillkväll

Igår kväll grillade vi hemma hos Annica och det var mycket trevligt och jättegott! Jag åt fårost igår! Fast dem hade grillat den på något vis med kryddor som oregano så det smaka faktiskt pizza! Haha :D Efter grillningen satt vi kvar och pratade och hade trevligt. Sen kom Maria och hennes familj över! :) Mycket kul!   Satt och höll deras lilla dotter en bra stund igår och det var mysigt! :) Hon är så himla söt!

Sol, sol underbara sol!

Idag vid elva tiden åkt jag, Annica och hennes son till Allum och tittade lite! Vi köpte varsitt par skor på skopunkten och sedan tittade vi lite grann på Gina Tricot och sen åkte vi hem. Annica köpte skitsnygga skor! Hade jag orkat gå med högre klackar så hade jag också velat ha såna! :D Men jag fick nöja mig med ett par på 2-3 cm. Haha :D Tittade efter den svarta klänningen på Gina men dem hade inte den där. Kanske finns i nordstan. Jag vart osäker på dem andra två jag testade så jag köpte inget.
 Sedan åkte vi hem och bytte om till bikini och la oss på hennes baksida! Jätteskönt och det var verkligen varmt där. Där låg vi i tre timmar och stekte. Jag tror att jag har bränt ansiktet lite. Men jag har fått färg iallafall för man ser märke efter bikinin! :D   
 Nu har vi precis handlat lite grann för vi ska grilla ikväll! Mumma va gott det ska bli! Jag börjar redan bli hungrig! Får nog ta mig en macka eller så.

 Dessa köpte jag på Skopunkten. (klicka på bilden)

Gina Tricot

Har suttit och tittat på Gina Tricot nu igen och hittat tre klänningar som jag vill ha! Ska iallafall testa dem! :D



Synd

Nu har jag precis syndat! Har klämt i mig en pizza och jäklar va gott det var! :) Tomat, ost, skinka, fläskfilé och beanessås! :D Men jag ska ut och gå en promenad om en stund så jag får inget dåligt samvete alls! Haha :)    Träningen gav verkligen resultat igår, har sån träningsvärk i magen att de gör ont när jag skrattar eller nyser. Härligt! :) Ser fram emot MRL nästa vecka! På måndag blir det fitnessyoga! Undra hur man gör då? Ska bli intressant!

Kvällen lär spenderas med Madde! :)

(Bild från google)

Min humor

Haha, fan va jag diggar denna! :D

 

Hemmafru

Nu har jag städat för fullt! Jag har dammat, dammsugat, rensat lite lådor och gjort rent badrummet! Nu är det bara jag som ska bli ren också!  Skumt egentligen..ju renare stället blir ju sketnare blir man själv! Luktar rengöringsmedel och damm! Haha :D Så det blir en dusch strax!

Inte långt kvar nu...

 Klicka på bilden.

Träningsvärk!

Jag har fått träningsvärk. Men det är inte så farligt som jag trodde de skulle vara. Jag har mest värk i magen. Sedan i låren. Men jag lär nog inte gå ner till gymmet idag iallafall! :P Det känns i hela kroppen att jag körde ett tufft pass igår. Härlig känsla! :)
 Ska städa och tvätta lite idag. Något mer har jag inte planerat än. Får la se vad som händer! Fint väder är det iallafall! :)

Scones

Det blir nybakta scones och en kopp té till frukost idag! :) Man får ju lyxa till det lite ibland. Jag är vrålhungrig nu!!  Scones är så lätt att göra och det går så snabbt. Utan jäst dessutom! Suveränt! :D

Migrän

Fick sån hemsk migrän förut men det börjar släppa nu. Skönt! Kändes som att huvudet skulle explodera och jag mådde jätteilla! Men jag släckte ner i rummet och slappnade av. Masserade även huvudet och hårbotten vilket gjorde susen! :)   Nu tar jag det bara lugnt och tittar lite Smått på Mumien - återkomsten..eller vad den nu heter. Blir väl till att sova om några timmar. Har inget planerat för imorn. Får la se vad som sker. Tänkte tvätta och städa lite iallafall :)

Saknad!

Usch vad jag fryser! Jag har ont i huvudet och har fått lite träningsvärk i ryggen redan. Fryser trots alla mina kläder. Det är nu jag vill krypa upp i Mickes famn och sno hans värme och sedan somna gott! :) Underbart är det! Jag älskar det! Det finns inget bättre än att få somna och vakna bredvid den man älskar! :) Jag saknar dig!! <3




Smoothie

Det var någon som frågade mig hur jag gör mina smoothies. Man kan göra dem på så många olika sett. Med massa olika frukter. Men jag har en favorit nu och då använder jag mig av;

- 1 banan
- 1 dl frysta hallon (brukar tina dem lite)
 - 1-2 dl yoggi mini 0,1%  med smak av hallon och melon


Mixa och njut! :)


Jag överlevde!

Jag överlevde passet men jävlar va tufft det var! Jag har nog aldrig svettats så mycket nångång! Det bara rann! Men det ska det göra när man tränar. Då vet man att man gör det ordentligt lixom. Det var jättetufft men jag hängde med hyffsat bra och jag lär nog sova som en gris inatt! Och det lär nog kännas rejält imorgon! Men hon som vi tränade med tipsade om ett varmt bad och lite extra strecthing. Känner mig jätteduktig nu faktiskt! Och har bestämt mig för att göra MRL en gång i veckan. Minst. Plus fler pass! :)


Torsdag!

Sitter och dricker upp min smoothie nu och laddar lite för mitt träningspass! Ska köra MRL = mage rumpa lår. Och ja, jag kommer dö!  Jag har så sjukt dålig kondis så vi får la se hur detta går! Överlever jag detta kommer jag va jättestolt! Haha!
Underbart väder idag med. Blå himmel och solen lyser! Va härligt! :D Det har ju vart grått och trist sen i söndags.  Vet inte vad som sker efter träningspasset, får väl se!

Playboy Kendra

Tvn är på i bakgrunden och det är Playboy som visas. Det enda jag hör hela tiden är Kendras extremt fula, osexiga skratt!! Jag hatar det! Det är verkligen det fulaste skrattet jag hört! Man tror ju inte att en playboy ska låta som ett psykfall när hon skrattar. Haha! Nee, usch, hon borde vara tyst!

Gina Tricot

Jag vill ha pengar och shoppa! Den randiga tröjan är mysig och fin till vardags. Och dn röda klänningen har jag fastnat för via tv-reklamen. Jag har inte testat den än. Den kanske ser förjävlig ut på mig. Men visst är den fin!? Jag måste iallafall testa den! :) haha.



Mätt och seg

Mötte Anna runt kvart över ett och de begav vi oss till Hisingen där hon skulle till ams. Så vi var där en liten stund och sedan tog vi en promenad till backaplan och tittade lite på Cubus, H&M och Skopunkten. Där testade vi massa skor men köpte inga. Men jag funderar på ett par. Vill ju vara lite fin när jag fyller år. Hehe! :) Ska ev. till skopunkten med Annica någon dag! :) Sedan blev det en busstur hem till Angered igen där vi gick in till Emely och jag testade ännu mer skor! haha. Sedan kom Annica dit och pratade lite och så gick vi till affären!  Såå, såhär har min dag varit. Mycket vandrande och fönstershopping. Är ganska trött och öm i fötterna nu.

Ikväll blir det till att glo tv. Du är vad du äter och Greys anatomy!

 Hur fin som helst!! Jag älskar den! Men jag är ju inte den som kan eller går i såna klackar alls. Sånt man kan lära sig men ja, närdå..Haha. Jättefina eller hur? :) (Man har ju självklart ingen strumpa i men det vill jag ha när jag testar)

En dag med Anna

Anna ringde mig och frågade om jag ville ses istan och följa med henne till en arbetsförmedling. Och jag har ju inget bättre för mig så jag följer med! :) Kul att umgås med Anna också! Vi umgås för lite tycker jag! Så nu gör jag iordning mig lite smått.  Är lite sugen på att ta en titt på Skopunkten också när vi ändå är på den sidan av stan! :)  Vädret är lite fint idag iallafall! :)

Anna på sin student! :)

God morgon/middag.

Jaha, då var det redan onsdag och tiden flyger iväg. Jag har inget speciellt för mig om dagarna, vilket är väldigt tråkigt. Idag tänkte jag iallafall städa lite grann för det behövs. Jag är ett proffs på att slänga kläder på golvet och lägga saker här och där. Dessutom behövs det dammsugas för dammråttorna blidas äckligt fort eftersom jag har både tv och dator i rummet. Något mer har jag inte planerat så jag tar det som det kommer.
 Imorgon har jag iallafall bokat ett träningspass nere på gymmet. MRL = mage, rumpa lår. Så imorgon kommer jag vara helt död och på fredag kommer jag ha ont! Haha :)  Längsen jag körde såna gruppass så det ska bli skoj! Såg nu när jag bokade att de bara var jag och en till som hade bokat så jag hoppas det blir fler! Visserligen är det väl skönt med få för då blir det inte trångt i rummet. Jaja, får la se imorgon!

Nu blir det iallafall frukost för min del! :)


Hemklickat

Jag har tittat på H&M's hemsida och suktat efter denna jackan länge nu! Jag såg en tjej med en rosa sådan för ett tag sedan och ville genast ha en. Så såg jag dem på H&M's hemsida och blev helt frälst. Haha. Snyggt med såna jackor! Har kollat på H&M istan men såg inte jackorna där så nu har jag klickat hem en som ska komma om nån vecka eller två. Fördelen är att jag valt månadsfaktura vilket innebär att man får hem det och kan testa det innan man betalar.


Hårmodell

Följde ju som sagt med Emely till frissan idag, där vi satt i fyra timmar!! Segt men det var ändå kul. Dem är så himla roliga och trevliga där! Och Jill som brukar klippa mitt hår frågade om jag ville vara hårmodell för henne den 24e maj. Och det innebär att jag då får klippa mig kort! Jag ska alltså klippa av mellan 15-20 cm. Det är väldigt mycket faktiskt! Jag tackade ja och gick med på det. Men är ändå tveksam. Har ju fått hyffsat långt hår nu och det gillar jag. Men samtidigt har jag gått och pratat hur länge som helst om att jag vill klippa kort, ev. page. Och nu får jag chansen och dessutom gratis. Så man borde kanske ta den? Dessutom tycker jag det är lite trist med långt hår och jag älskar förändringar. Det kommer bli ovant med kort hår igen och jag kommer svära som en idiot dagen efter när jag ska styla det själv men sen blir det ju bra. Och som Jill sa, så hade hon inte frågat mig om hon inte trodde att jag skulle passa i det. Dessutom växer det ju ut. Enda nackdelen är sen att jag kommer sakna att kunna sätta upp håret i en toffs utan att något faller ner. Så det blir till att styla det och använda hårnålar osv sen. Hehe. Jag har aldrig vart hårmodell innan så det verkar vara en kul grej. Jag vill ha långt men ändå kort. Tur att det växer! :)


Jäkla sopbil!

Varför ska dem komma halv sex på morgonen för att tömma soporna som finns i soprummet!? Varför kl halv sex!!? Jag blev tokig imorse! Vaknar till av ljudet som kommer när dem mosar plastflaskor osv och blev helt hysterisk! Jag ville ju sova! :P Dem höll på i 10-15 min och sen när dem ska åka iväg låter det som om de vore värsta krigsfilmen eller nåt. Världens brummande i full fart! Men runt sex tiden lyckades jag somna igen. Tur för dem! Ha ha

Det är ingen vanlig dag...

...för det är vår namnsdag! Haha, idag har jag och Annelie namnsdag! Grattis till dig! :)

Tisdag!

Idag är jag uppe tidigt, jag är jättetrött men det är ändå skönt! Får ut mer av dagen då. Ska strax äta frukost och sedan göra mig iordning för att möta Emely och Madde nere vid vagnarna sen och åka in till stan och kika lite! :) Sen vid ett ska Emely till frisören och eftersom att jag inte har något annat för mig så hänger jag på. Det brukar ta minst 1-2 timmar när hon är där men men, det är alltid kul att vara där. Frisörerna är så himla trevliga och dem tre är dem enda som får klippa mig nu! :P Haha. Jag blir nöjd varje gång dem klipper mig, så varför ens tänka tanken på att byta frisör?. nej nej.

Sen ikväll kanske det blir till att träna. Får se :)

2½ men

Nu är det dags för 2½ men på tv6!  Spelar ingen roll ifall man redan sett avsnitten, man tittar ändå. Alltid lika kul!  Älskar avsnittet där Alan har en dejt och kommer innanför dörren och sjunger "Chaaaarriiiieee"... haha :D


Heineken

Har ni sett den nya Heineken reklamen? Där en tjej visar runt några tjejer i en lägenhet och sedan öppnar hon en dörr in till en jättestor, fylld garderob och tjejerna blir som galna och skriker helt hysteriskt! Och sedan hör dem hur några killar börjar skrika och då får man se hur ett par killar står i en garderob fylld av Heineken och dem skriker hysteriskt av lycka!
 Haha tänk att det verkligen är såhär! Tjejer uppskattar kläder, skor, smycken, väskor osv så himla mycket! Men för killar räcker det tydligen med öl. Haha :D Tycker den reklamen är helt klockren!

Sug

Jag var nere i affären och hade stort sug efter nötter, choklad, paj, ostar osv. Men jag kom hem med äpplen! Duktigt va? Ha ha :)  Jag måste minska på alla sötsaker men fasen vilken pina! Men egentligen borde det inte vara så svårt. För det söta är ju bara gott för studen då när man äter det. Sen får man ont i magen osv.
Det farligaste man kan göra är att handla när man är hungrig. Då köper man så mycket mer än vad man egentligen skulle ha från början. Men visst är det kul att handla? Hehe :) 

Slappis

Usch va slapp jag är idag! Jag skulle gå upp tidigt för att träna men jag drog mig ur. Jag orkade inte helt enkelt. Får se om jag tar mig ner ikväll eller hur jag gör. Funderar på att iallafall gå ut och gå en promenad iallafall. Tråkigt att gå ensam men det får man göra ibland. Får väl ta med mp3 eller nåt.

Anna påminde mig nyss om att jag snart blir 20! Shiit sicken nojja jag får. Börjar ju bli gammal nu! Ha ha :) Kom på att jag måste boka bord snart också. För vi ska ju ut och äta några tjejer. Ska bli kul :)

Sovdags

Snart dags att lägga sig, för jag är ganska så seg nu. Tänkte gå upp hyffsat tidigt imorgon för att träna och sola. Ska bli skönt! Är sugen på att testa passen snart. Då tränar man ju verkligen så att svetten rinner och det är skönt för då vet man att man lever. Ha ha :) Får väl se när det blir. Min kondis är inte den bästa precis!  Jag är sugen på att dansa!!
 Funderar även på att ta tag i banken imorgon med. Får se :)

Jaja nu blir det till att lägga sig snart iallafall. Godnatt allesammans! :)

Micke, jag älskar dig! :)<3

Always

Riktig go låt faktiskt! :)


...och så kom Polly!

Ikväll kl 21.00 på tv3 kommer denna filmen med Ben Stiller och Jennifer Aniston! Det var längesen jag såg den så jag minns ingeting av den. Men jag gillar Jennifer som skådis och filmerna hon är med i brukar ju vara bra! Älskar henne i Vänner. Vi har faktiskt denna filmen hemma kom jag på. Men ska se den på tv idag. Har inget bättre för mig och det går dessutom inget bättre på tv ikväll.

Såja

Nu ser jag ut som mig själv igen! Slingor är svåra att få bort men jag lyckades rätt så bra! Det reflekterar lite ljust här och där men det stör mig faktiskt inte. Ser faktiskt fint ut. Hehe :) Skulle jag få mig ett ryck att vilja ha slingor igen så gör jag nog folieslingor isåfall. Så jag får dem precis där jag vill ha dem osv. Jaja, skönt att vara sig själv igen i min vanliga bruna hårfärg! :)

Haha ville bara visa håret så jag sudda ut mig själv typ :P

Börjar se ut som mig själv

Sitter nu med färg i håret och börjar se ut som mig själv igen..ha ha! :)  Slingorna var fina men jag var inte helt nöjd och jag orkar inte lägga ner mer energi på att få dem bra. Så nu färgar jag håret mörkbrunt igen! Det är den färgen jag ska ha helt enkelt! :) Trivs bäst i den. Jag ville ha slingor för att göra något nytt med håret men jag blev inte helt nöjd. Blir nog bra det här nu tror jag. Fast någon slinga kanske lyser igenom lite sen men det är jag förberedd på. Svårt att få bort slingor ibland.
 Jag älskar att hålla på med håret med olika frisyrer osv. Jag är sugen på att klippa det kort igen men vill samtidigt ha det långt. Jag har ju mitt löshår men det är inte samma sak. Får väl se! Har inte råd att klippa mig nu ändå så det får fortsätta växa ett tag till. Kanske får mig ett ryck i sommar. Vem vet :)

Hår

Nee, det blir till att färga bort slingorna idag! Det är fint med slingor men jag lyckades inte med dem helt så det ser lite konstigt ut. Dessutom trivs jag bäst i det mörka bruna som jag alltid har. Så jag hoppas det blir bra när jag färgar det sen. Kanske får färga två gånger för att riktigt få bort slingorna? Får väl se.

Trötter

Jag var verkligen hur trött som helst igår kväll. Jag låg och glodde på tv och sedan däckade jag faktiskt runt elva tiden och har sovit som en gris! Man behöver inte sitta uppe till kl ett, två på natten bara för att det är lördag. Ha ha :)
Och jag vaknade inte försen halv elva idag så nu är jag utvilad. Men man brukar ändå bli trött av att sova för länge.
 Idag har jag inte planerat någoting alls. Får väl se hur dagen blir. Vädret är inte lika fint idag heller så man kanske stannar inne idag då.


Sol

Efter rundan på backaplan åkte vi hem och köpte glass och satte oss sedan på Maddes mammas altan och solade! Underbart var det! :D Sol och glass! Perfekt! Vi satt där några timmar och lata oss och klagade på skitungarna som samlades hos grannen. Haha!  Sen spelade vi lite yatzy. Längsen man spelade det och det var faktiskt kul. Och nu har jag kommit hem och ätit mat. Jättegod mat! Fläskfile med potatis och beanessås! Mums! :D
Vet inte vad som händer ikväll men det blir väl lugnt. Någon film kanske! :)

Systembolaget

Jag och Madde åkte ju till backaplan förut och tittade lite. Ingen av oss hittade något att köpa. Sen skulle hon till systemet för att köpa nått till sin bror och jag följde med in. När vi står i kassan vill kassörskan se bådas legg. Och vi undra va det var med henne!  Hon mena på att jag är inte 20 och då skulle inte Madde få köpa, för tänk om det var jag som skulle dricka det. Osv. Vi stod där och sa att jag inte ens ska dricka det och att jag dessutom själv får köpa om 2 veckor. Men det sket hon i. Snacka om en töntig brud! Så hon frågade nån gubbe som jobbade där och han sa "jaja låt det gå"...och då skulle hon skämta med Madde - "ge inte henne något bara".
 Ska väl hon skita i! Tycker det är så jävla fel att man får supa som bara den på krogen när man är 18. Men man får inte köpa en flaska vin på systemet innan man är 20. Helt fel tycker jag! Antingen ska det va 18 på krogen och systemet eller 20 på båda. Det hade vart en annan sak om jag vore 14 år men nu är jag ändå 20 om ca två veckor! Ganska löjligt faktiskt!

Gina Tricot

Hur snygg som helst! Fräck också. Tänkte testa den istan och se hur den sitter. Cool:)




Som en skummbanan

Idag känner jag mig verkligen hur seg som helst i kroppen. Som en skummbanan! Det började redan igår. Kallas träningsvärk och det känns verkligen att jag har tränat 3 dagar i rad. Haha är ju inte van vid att röra så mycket på mig. *Skratt*  Men det är skönt att jag har kommit igång! Emely ville tränat idag men jag känner att jag faktiskt vill vila kroppen idag. Blir väl till att träna imorgon kanske.
Idag lyser solen som igår och det är underbart! :) Jag och Madde ska in till stan en stund och titta, fördriva tiden lite. Sen får man se hur dagen blir.

Vinn presentkort på H&M, Kicks eller Åhlens.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=69906 Genom att gå in på denna länken kan du börja samla poäng för att sedan byta dina poäng mot ett presentkort på H&M m.m. Det är väl inte fel att få presentkort gratis? :)

På jobbet...

Sitter på jobbet nu och det är jättelugnt. Dem är trötta idag och vill lägga sig tidigt så nu är det lugnt. :) Dem är så himla goa och söta här!  Dagen har gått rätt fort ändå och solen lyser fortfarande starkt ute. Hoppas på lika gött väder imorgon för då ska jag ut och gå! :) Ska ev. träna på morgonen också, får se hur det blir!
 Jag fick mitt schema över sommarn också och det ser bra ut! Kommer få en go lön i augusti! :D Riktigt gött, ska fixa pass så kanske man kan dra på någon resa? Får se :)
 Har ca 2 timmar kvar att jobba sen kommer Madde och hämtar mig och så ska vi hem till henne och titta på filmen Sex and the city. En film jag aldrig kommer tröttna på. Haha vet att Micke suckar och tänker att det är rena skiten när han läser detta! :P (Puss på dig med).

Stackarn..

Usch, tycker så synd om Micke som ligger hemma och mår jättedåligt! Influensa eller nån liknande skit! Inte kul! Man vill ju inte va sjuk när det är så härligt väder heller. Eller man vill väl inte va sjuk oavsett väder men ändå. Tycker så synd om honom! <3<3<3

Fredag!

Idag gick jag upp kl nio och gjorde mig en smoothie. Sen vid tio gick jag och Madde ner och tränade och solade! :) Skönt! Det är så skönt att jag har kommit igång med att träna. Ska bara komma igång med promenader osv också! :)
 Ska snart duscha och göra mig iordning lite smått för jag ska jobba 14-21:15 idag!  Lite segt faktiskt eftersom att vädret är underbart! Men jag behöver ju pengarna. Ska dessutom lämna Thereses armband och få mitt schema över sommarn.  Efter jobbet vet jag inte vad som sker. Får la se! :) Kanske bara blir lugnt.

God kväll/natt.

Kvällen har spenderats hemma hos Madde där jag har hjälpt henne att färga sitt hår och sedan har vi ätit glass och tittat på filmen Göta kanal 2. Sen har vi suttit och tjötat massa skit om allt mellan himmel och jord!
 Imorgon vid tiotiden ska vi träna och sola. Ska bli skönt :) Sen efter ett nångång ska jag till jobbet för att lämna ett armband till Therese och så ska jag hämta mitt jobbschema för sommarn. Något mer har jag inte planerat än. Får la se vad som sker! :) Blir väl till att fortsätta vara med Madde :)

Nu tänkte jag lägga mig iallafall, är ganska trött nu. Sov gott allesammans!

Snart dags för studenttider!

Snart ska folk ta studenten och det kommer flockas av bilar och flak som tutar och som är fulla av ungdomar som skriker! Jag minns själv hur det var! Helt sjukt att det snart har gått 2 år! Redan? Vartfan har åren tagit vägen?
Jag önska att jag fick göra om min student, finns saker jag vill ändra. T.ex min klänning. Ha ha :) Önskar att festen var roligare också. Men, det blir vad man gör det till också. Innan och nu efter min student så blir man smått irriterad på alla tutande bilar och allt skrikande folk. Men det var absolut ingenting man tänkte på när man själv tog studenten. Haha då sket man i alla andra och skrek så man blev hes! Det var en underbar dag iallafall! Äntligen var skolan slut! Men man saknar det. man saknar rutinerna man hade. Jag vill tillbaka till skolan, men enbart för att få ta studenten igen. haha :D


20 grader

Det är 20 grader ute och solen lyser starkt! Jättefint väder men synd att det blåser så kallt bara! Satte mig på balkongen en stund och det var skönt men sen började det blåsa.
 Jag och Madde var nere på gymmet och tränade en stund. Blev ben idag. Blev inte att sola då det var kö till solariumet. Tycker det är skitdåligt att dem bara har ett solarium för medlemmarna och sen två solarium där man får betala för att sola. Det borde va ett betalsolarium och två för medlemmarna. Jaja, man får vara där innan tolv för att slippa kön. Madde ringde och klagade lite och dem svara bara att man får vara först i kvarn!

Jaja, ikväll ska jag hjälpa Madde att färga hennes hår, sen ska vi la glo på någon film! :)

Workout

Vid tre tiden ska jag ner till gymmet med Madde och träna och sola! :) Ska inte träna armarna idag! Jätteklen i dem när jag har träningsvärk. Haha :)  Ska även handla lite också.     Då gör man nån nytta idag iallafall!

Smoothie

Gjorde mig precis en smoothie bestående av hallon, banan och yoggi mini 0,1% yoghurt med hallon/melon smak.  Mumma va gott det blev! :D

Torsdag

Jag har verkligen ingen lust med att gå till banken. Och det är faktiskt inte brådskande för fem öre. Det vore bara beskvämt att fixa ett nytt kort eftersom att det strular lite. Men som sagt, det är inte panik på att behöva göra det nu iallafall. Så jag gör det när jag känner för det. Har absolut ingen lust idag. Slappis.
 Har en jäkla träningsvärk i armar och axlarna idag. Fyfan! Så går jag till gymmet idag tränar jag inte armarna iallafall. Då lär jag inte kunna röra mig imorgon...ha ha! 
 Solen lyser ute och det är la omkring 10 grader skulle jag kunna tro. Tråkigt att vinden är så kall bara! Vädret ser underbart ut men går man ut får man gåshud direkt pga vinden.

Får la se hur min dag blir idag...tar det som det kommer.

Tröttheten tar över

Nää, funderar faktiskt på att gå och lägga mig och sova nu. Har vart vaken sen kl nio imorse och har då tränat, solat, handlat, rensat min garderob, städat, tvättat, lagat mat och sen tagit det rätt så lugnt. Nu är jag jättetrött och har träningsvärk så det ska bli skönt att få sova!
 Skönt att jag har gjort något idag iallafall. Imorgon ska jag gå till banken och kolla lite om bankomatkort osv. Ska även ta en promenad. Funderar även på att gymma och sola igen! Beror helt på träningsvärken, fast sola kan man ju göra ändå! Ha ha :)

Sov gott allesammans! :)

Test på facebook

Vilken disneyfigur är du....PUMBA

Du är lite knäpp och virrig, men alla som träffar dig kan inte låta bli att älska dig. Ps dina fisar dödar, hakuna matata min vän!

Hahaha :D

Träningsvärk

Träningsvärken börjar sakta men säkert smyga sig på! Det börjar kännas i mina axlar och armar. Undra då hur det kommer kännas imorgon? Jaja, skönt är det iallafall för då vet man att man har gjort någon nytta.
 Jag är så sugen på vattenmelon men har ingen hemma..längtar tills det blir sommar för då ska jag vräka i mig melon! :) Mumma! Finns inget godare! Men men, änsålänge får jag nöja mig med melonyoghurt!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på vänner följt av Du är vad du äter och sedan Greys anatomy! :) Tv-nörd jag vet. Men jag har för tillfället inget liv...

Du är vad du äter

Ikväll kl åtta kommer det på tv3. Handlar idag om två överviktiga tjejer som får hjälp. Såg reklamen för en stund sedan. Jag undrar om jag verkligen hörde rätt?  Anna sa "om ni ska få er ett ligg innan 2010 så får ni sätta fart nu".   Ibland är hon så respektlös och riktigt oförskämd faktiskt. Bara för att hon är expert och hjälper dem nå sina mål osv så har inte hon rätt att vara sån! Hon har ingen rätt att säga vad hon tycker hela tiden. Dem som är med vet att dem är tjocka och dem vet att det är farligt och dem vet hur illa det är. Dem behöver inte höra hennes elaka kommentarer hela tiden. Jag stör mig så kraftigt på henne men ändå tittar jag på programmet. Hon ger ändå bra råd men den elaka och överdrivna sidan kan hon väl skippa. Kul att se deras resultat.  Undra om hon själv dricker alger varje morgon och lever på linfrön och bönor?
 Dessutom är hon så egenkär att det är äckligt! Sätter upp massa bilder hos dem som hon hjälper. Hon hjälpte ett dansband en gång och satte upp bilder på sig själv i hela deras turnebuss! Suck... Så snygg är du inte!


Hon är för rolig hon..

En chatt mellan mig och Maria om kläder...

maria'  säger: jag vet inte va som hänt med mig, men jag har fastnat så jävla mycket för mer "stil" kläder

maria' säger: inte min gamla som jag brukar ha hahahah

anniie ' säger: sånt som jag har typ?

maria' säger: haha ja

maria'  säger: du vet hur mycket jag hatar typ rosa osånt

anniie ' säger: innan älskade du det

maria' säger: hahha jag veeeet.

anniie '  säger: förut var det BARA rosa

anniie 'säger: nu nada!

maria'  säger: käft xD pinsamt ju HAHHAHA

Maria gick från rosa pantern till batman men är nu något svag för ljusgult!   Hahahah


Rensning!!

Nu har jag precis städat min garderob. Har slängt en hel del och vikt kläder och haft mig! Jag fyllde två stora sopsäckar! Haha pappa får bära ut och slänga dem sen. Jag orkar faktiskt inte lyfta dem!
Så nu är garderoben fin och städad. Får se hur länge det varar. Haha :)  Jag hittade tillochmed kläder som hade prislapparna kvar! Så det var verkligen dags för en rensning och städning!


Presenter!

Idag fick jag hem mina armband som jag vann på tradera förra veckan! :D Jättefina! Det blåa armbandet såg dock större ut på bilden än vad det är. Men det är fint ändå! :) Och det vita älskar jag! Det vita är tt kinesiskt lyckoarmband stod det och jag fick det för 84 kr. Annica hade sett samma armband i en affär för 250kr! Så det var ett mycket bra köp! :D


Känner mig duktig idag!

Jag gick inte upp kl åtta utan det blev först kl nio. Ha ha :) Men då gick jag upp och klädde på mig träningskläder och gick ner till gymmet. Tränade mycket ben idag och det lär väl kännas ikväll eller imorgon. Efter träningen solade jag också! Så himla skönt! :)  Något jag blev fundersam över var hur mina rosa naglar plötsligt blev ljusblåa i solariumet? Hmm..
 Har även handlat och ätit frukost nu.  Jag orkar inte ta banken idag utan jag gör det imorgon istället. Dem har öppet längre då. Tänkte fixa iordning i min garderob istället. Kläderna ligger huller om buller och jag tänkte rensa och kasta lite.

God kväll

Min dag har vart hur lugn som helst. Den har bestått av tv och bloggande. Men imorgon vill jag göra något vettigt iallafall!
Har faktiskt ställt kl på åtta imorgon bitti. Ska då ner till gymmet för att träna och sola! Sen hem och duscha och äta frukost osv. Sen tänkte jag gå ner till banken för att fixa ett nytt bankomatkort för det jag har nu strular så mycket. Sen blir det väl någon promenad med. Hoppas på fint väder! :)
 Så jag ska strax lägga mig faktiskt. Är rätt trött. Man blir ju trött av att ingenting göra!

Dubbelt upp med Desperate Housewives

Idag sänds det dubbla avsnitt av DHW. Är det pga att det var hockey förra veckan? Kanske det. Men men, jag klagar inte! :)


27 dresses

Har precis titta på 27 dressen och jag gilla den lika mycket som första gången jag såg den! Vilken tjej gillar inte kärleksfilmer lixom? Speciellt när det handlar om bröllop också. På senare dar har jag blitt mer och mer förtjust i filmer där det handlar om bröllop. Har ju skrivit innan att jag inte alls drömde om bröllop som liten. Men nu gör man det. Men det är bara normalt när man är tjej. Ha ha :) Ni som inte har sett filmen...gör det!!

H&M

Hoppas jag får presentkort på H&M när jag fyller år. Har spanat runt lite på deras hemsida och hittat litegrann. Bland annat en slags jacka i kort modell. Sen ett par "Gladiator-sandaler" och en bikini!


Blondinbella

Nu är jag faktiskt avundsjuk på Isabella! Hon är i Spanien och titta va fin stranden är! Jag vill också utomlands ju!!  Nää, detta året ska jag tamejfan utomlands!

Uttråkad

Jag har ingenting att blogga om idag...jag är så uttråkad och har ingenting att göra. Jag har inte ens borstat håret eller gjort vid mig idag. Jag går i uppsatt hår och myskläder och så lär det väl förbli. Det verkar bli en tv&film dag. Satt och tittade på Andra Avenyn förut. Och sedan ikväll kommer det ju dubbla avsnitt av Desperate housewives. Woho, min räddning!...Ser att 27 dresses kommer på tv1000 eller vilken kanal det nu var. Fem i fyra visas den iallafall. Har sett den innan men jag minns knappt hur den var så jag funderar på att se den! Tiden fördrivs ju då!
 Hade velat träna men mensvärken tar död på mig så jag orkar faktiskt inte. Kanske är likabra att dagen är planlös för jag har nog ändå ingen ork till något. Slappt, jag vet. Hoppas på piggare dag och en mer händelserik dag imorgon.

Fick en räkning från telenor idag på 344..oj va uppiggande!

Nää, nu vill jag ha sommar. Eller jag vill hellre åka utomlands och koppla bort den tråkiga vardagen och så vill jag bada, sola och bli brun! Så är det någon som vill ge mig sisådär 5-6000 så är det varmt välkommet! :D

Jobb

Jaha, då var påsken över och alla går tillbaka till skola och jobb. Dem flesta iallafall. Jag önskar att jag också hade något att göra varje dag. Ett fast jobb hade vart gött! För då skulle jag ha mer rutiner i min vardag och hade nog inte varit så trött som man blir av att ingenting göra. Eller om jag skulle gå någon utbildning så har jag också något att göra och får även då rutiner. Men vad och med vilka pengar då? Jag vill så gärna gå stylistutbildningen men har inte råd. Det var någon som kommenterade anonymt om den, att det inte var värt pengarna eller nåt sånt. Segt att personen va anonym för jag hade velat fråga varför osv.
 Jaja får la se vad som sker efter sommaren. Tror ju inte på någon fast innan dess. Jag har inte turen på min sida direkt. Arbetsgivarna söker främst studenter eller folk som har flera års erfarenhet osv. Blir man då erbjuden något är det oftast timanställningar och det har jag redan en. Visst är det klart mycket bättre än ingenting alls. Men vem vill ha en osäker ekonomi varje månad?
 Nån gång hamnar väl turen på min sida...

Bal

Klicka på bilden. 

Detta var verkligen inte igår! 20 maj 2007. Tror det var den 20e om jag inte minns helt fel. Klänninen är specialsydd till mig av Emelys mormor. Visst är den fin? :) Lär nog inte få användning för den igen men jag tänker inte göra mig av med den för det. Minnen ju! Önska dock att balen var roligare!


Besvikelse

Se så fin min paj var i mitt förra inlägg. Men efter tiden i ugnen var den inte alls lika fin. Jag har aldrig misslyckats med en paj innan! Men nu var det knappt någon pajbotten elllr så alls. Det hade typ smällt. Vad kan jag ha gjort för fel? :S  Så det blev mest varma bär med vaniljsås. Var väl bara bra att pajen blev förstörd så spar jag dem kalorierna. Ha ha..nää orka räkna kalorier! Jag hatar sånt! Jag förstår mig inte på dem som verkligen gör det. Hur orkar man? Hur orkar man verkligen kolla varenda varas innehåll i affären innan man köper något? Hur orkar man räkna? Sicken mani...en sjuk sådan!

Hallon/Blåbärs paj

Håller på att göra paj! Såhär såg den ut innan den sattes in i ugnen. Klar om en kvart! Då ska jag ta en bit med vaniljsås och titta på Sex and the city! :)

Anna min älskling! :D

Påväg till Ullared underhåller Anna oss! :D<3



Inte långt kvar tills jag blir 20!

Klicka på bilden..


Bakpotatis

Jag skulle kunna leva på bakpotatis, kyckling och spagetti och köttfärsås. Ha ha :D
Idag har vi ätit kyckling, bakpotatis med vitlökssmör och sallad!  Vi skulle egentligen ätit det igår men pappa vart sugen på kinamat så det blev det istället! :)  Nu luktar man vitlök...yummy! 

Jävlar va folk det var på Ikea idag! Märks att folk är lediga och att vädret var sådär!  Hittade såklart massa saker jag ville köpa med har inte pengar till det. Tänkte köpa ett ljus som luktade hur gott som helst men det var inte värt att stå i köerna fär bara ett ljus! Så det får väl bli någon annan dag! ^^
Kvällen blir lugn med tv och film. Tänkte se Sex and the city filmen faktiskt. Var ett tagsen nu och den är så bra! Det bästa är när dem åker på semester och Charlotte har fast bestämd vid att inte äta maten där för att man kan bli magsjuk osv. Så istället äter hon enbart Jello och dricker flaskvatten!  Det slutar med att hon blir sjukt dålig i magen och tyvärr hinner hon inte på toaletten utan skiter på sig. Hahaha så jävla klockrent för Charlotte är ju den "fina" av dem! :D

Här kommer alla känslorna

Jag får sommarkänslor när jag hör denna låten! Kommer ihåg när den va som mest populär på radion så blev jag så glad och höjde volymen när jag hörde den! Ölandsminnen! :D


Ikea

I ren trisstess åker jag och Madde till Ikea en stund! :) Alltid kul att gå där och fördriva tiden lite. Har inget bättre för mig idag faktiskt. Man drömmer sig bort och tänker hur man själv vill inreda osv när man flyttar. Man hittar alltid massa saker man vill köpa! Men änsålänge har jag ingen lägenhet att inreda än. Bara mitt lilla rum här hemma och det kan jag inte göra så mycket mer med nu.

Toker!

Haha, gjorde en quiz på facebook om vem man var i De sju dvärjarna och jag blev Toker. Och det stämmer riktigt bra! Prosit stämmer grymt bra det med iofs! :)

Vilken pajas du är! Du är riktigt omtyckt och det är roligt att umgås med dig. Dina vänner beskriver dig som glad, rolig, galen, galen... och galen. Kanske lite väl galen? Vissa kan uppfatta dig som lite störande, för ibland är du lite för högljudd. Fortsätt vara samma skojare som du är!

Susan Boyle

Hittade detta på aftonbladet. Britans got talent. Tänk vilka fördomar juryn har såfort någon "annorlunda" kommer in. Som ser lite skum ut och som är gammal. Och så öppnar personen munnen och knäcker juryn totalt! Jag älskar det!!
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY 

Trots

Jag trotsar den hemska mensvärken och går ner till gymmet! Men jag kommer ta det lugnt. Jag går mest dit för att sola! Ha ha  :)

Förkylning på gång?

Usch, vaknade upp idag och var helt torr i halsen och näsan rann. Och nu är jag jättetrött i ögonen. Hoppas det går över för jag var likadan igår morse och då försvann det. Så det hoppas jag på nu med! Ska strax äta lite frukost och tänkte då ta mig en kopp té.
 Idag är det inget särskillt planerat faktiskt. Det var prat om att träna men vi bestämde aldrig något. Får se senare. Jag är mest sugen på att sola faktiskt! Ha ha :D

Marley och jag

Vi såg denna filmen hemma hos Madde igår. Rolig men samtidigt sorglig!  Haha undra om man hade orkat att ha en hund som tuggar sönder allting i hemmet? Springer ifrån en och är hur vild som helst? :P

När Josh och Jennifers förhållande börjar bli allvarligt försöker Josh finta sig ur familjebildningen genom att ge Jennifer en hund. Om han bara visste vad som väntade honom. Marley är ingen vanlig hund. Han är en hund med en väldigt stark vilja och väldigt lite respekt för sina ägare. En del går så långt som att säga att han är ondskan hundifierad. Men genom åren kommer det att visa sig att detta vilddjur är lite av det kitt som håller familjen samman. Under den oborstade ytan klappar nämligen ett stort hjärta.

OTH

Nu är det dags för One Tree Hill! Lika bra och spännande som, vanligt :) Bästa programmet efter Greys Anatomy! He he :)  

Söndag

Idag har jag varit istan med Emely där hon köpte presenter till Toffe. Sedan blev det en glass och lite mer affärer och sedan åkte vi hem!  Nu har jag börjat städa lite smått. Ska strax sätta igång en maskin tvätt och sedan dammsuga. Sen ska jag göra mat. Kyckling med bakpotatis! :D Mumma va gott!!  Sen ikväll ska jag titta på film med Emely och Madde.

Sommarskor

Idag har jag invigt mina "jesustofflor" som folk kallar det för. Köpte dem förra året på Halens.se men leveransen var så seg så fick inte skorna försen i oktober och då var det inte läge att använda dem.  Så det blev först idag! Hyffsat bekväma men efter några timmar fick jag ont i fötterna. Dessutom färgade dem av sig lite, hade svarta sträck på fötterna. Ha ha :)
 Jag har riktigt fula tår, blää!

Påskdagen

Det är härligt väder ut! Solen lyser och det är 11 grader i skuggan så det är la iallafall runt 15-20 grader i solen då kanske.  Ska strax göra mig iordning för vid tolv tiden ska jag möta Emely för att åka med henne in till stan. Hålla henne sällskap! :) Blir väl en glass i solen med! :)

Dark water

Nu ska jag titta på en rysare som börjar på tv4. Efter det blir det till att sova. Så detta är sista inlägget idag! Godnatt allesammans! :)

Dark water

Amerikansk thriller från 2005. Dahlia Williams flyttar in i en sunkig lägenhet på Roosevelt Island i New York. Utan bostad riskerar hon att förlora vårdanden om sin femåriga dotter Ceci och den lilla lägenheten är allt hon har råd med. Hon råkar snart ut för en obehaglig fastighetsskötare, fuktskador och dåligt kranvatten. Situationen är jobbig och Dahlias exmake drar in en advokat i vårdnadsprocessen. Dahlia mår allt sämre av den psykiska pressen och börjar höra röster och hemsöks varje natt av vattendränkta mardrömmar. Finns det en naturlig förklaring till hennes upplevelser eller döljer sig något hemskt i den dystra fastigheten?

My wedding date

Sitter och tittar på denna filmen nu som visas på tv4. Fast just nu är det nyheter. Filmen är en romantisk komedi och hittills är den rolig och bra! En typiskt tjejfilm!
Hennes syster ska gifta sig och hennes ex är bestman. Så hon vill inte gå dit ensam utan anlitar sig en date typ. Betalar för att ha en date på bröllopet.

Snacka om fynd!

Jag vann ju detta armbandet på tradera i onsdag för 84 kr! Och idag hade Annica vart i en affär och då såg hon detta armbandet och sa att det kostade 250kr! Så jag har gjort ett bra köp! Och hon sa att det var jättefint och glittrade sådär snyggt. Så nu vill jag ha hem mitt armband! Borde väl komma i veckan! :)

Depend nr 87

Jag älskar Depend's nagellack! Dem har massa fina nyanser i flera olika färger. Det torkar dessutom fort. Kostar 25 kr och är värt pengarna. Billigt och bra! Jag köpte idag en rosa nyans, nr 87. Jättefin! Den kommer jag använda mycket nu i vår och sommar! Snyggt när händerna blir bruna sen! :)

Påskafton!

Idag är det påskafton och det händer faktiskt inget speciellt alls. Dagen blir lugn med endast lite handling osv. Tänkte städa också. Något mer har jag faktiskt inte planerat. Skönt faktiskt. Fick sova ut idag också! Vädret är underbart och humöret är bra! :) Påskmiddag blir det inte heller, utan det blir kött med potatis och lite sånt! Mumma :D Jag är inte mycket för ägg och sill osv ändå. Vi firar inte påsk längre. Och mig kvittar det faktiskt. Kött är mycket godare! Ha ha :D  Påskpynt har vi inte heller för varken jag eller pappa tål påskriset! Synd för det är fint och man får ju påskänsla då. Hmm, kom att tänka på att det var påskris på jobbet igår och det reagera jag inte på...är nog pappa som är mest allergisk mot det! ^^

Jaja, nu ska jag göra iordning mig lite för jag ska ner och handla med mamma!

GLAD PÅSK! :)

Påskgodis!

Det är påsk och då är godis en självklarhet tycker jag! :) Jag har inte fått något påskägg denna helgen utan det fick jag och Micke förra helgen av hans föräldrar! :) Jättegott!  Jag har faktiskt köpt eget påskgodis till mig själv! :)
Anton Berg's marsipanägg! Jättegoda! :)


Det jag köpte igår...

Ett par gråa tygskor från Dinsko. Ett par leggins med nitar på sidorna från Gina Tricot. Och ett solpuder ifrån H&M.


Äntligen hemma...

Det är långfredag och det märks! För denna dagen har verkligen gått jättelångsamt! Kolla elva åkte vi in till stan där vi strosade runt till tjugo i två. Sen åkte vi tillbaka hem och in till Emely i skoaffären där jag testade lite skor för att fördriva tiden lite. Sen halv tre skulle jag börja jobba. Fick börja en halvtimme senare idag för alla ville gå hem tidigare och då skulle inte jag kunna ha någon rast.  Timmarna gick så sakta på jobbet idag. Det är så lugnt och det finns knappt något att göra faktiskt. Skönt men ändå segt. Tiden går ju fortare när man gör något.
 Nu är jag iallafall hemma och det värker i fötterna. Sitter och tittar på Singing bee och det är riktigt kul med dessa kändisar.
 Ska strax tvätta bort sminket osv och sedan krypa ner under täcket och glo på tv. Är helt slut i kroppen och huvudet nu. Och det ska bli skönt att få sova imorgon utan en väckarklocka som väcker en.
 Nästa vecka kommer mitt blåa armband! Hoppas det sitter bra och är lika fint som på bilden! :)  Mitt vita borde väl komma nästa vecka också. Även Therese's armband/fotlänk.

Hörs imorgon igen! :)


På jobbbet

Sitter på jobbet nu. Det är jättelugnt och det finns faktiskt inget att göra. Vissa har besök eller så har dem åkt hem till sina familjer över påsken. Så det är jättelugnt! Men om en timme är det kvällsmat iallafall och efter det blir det lite att göra.
 Solen lyser och det är jätteskönt väder ute! Jag och Madde tog oss en glass i stan förut.  Istan hittade jag ett par leggins och ett par gråa tygskor. Behövdes! Mina andra svarta hemma är rätt så sletna och det är kul med nytt nu inför våren/sommaren.

Långfredag är verkligen längre än andra fredagar. Känns så iallafall, men man inbillar sig väl bara kanske...

Shopping och jobb

Det är vad jag har för mig idag. Ska möta Madde om en timme för att åka in till stan och titta lite! :) Sedan ska jag jobba 14-21.15. Så så ser min dag ut!  Ikväll tänkte jag se Singing Bee med alla kändisar som ska sjunga. Haha, ska bli kul att se! Speciellt Hasse Aro!
 Nu ska jag göra mig iordning så jag slipper stressa!   Ha en bra dag allesammans! Och GLAD PÅSK! :)

Långfredag

Sitter och målar stora röda kinder och massa fräknar nu....eller inte. Sist jag gjorde det var jag la runt tio eller något. Har ingen koll faktiskt. Inte efter tolv tror jag iallafall. Haha :D Så sött när alla småbarn är utklädda som små påskkärringar! 
Jaha, har ni fått något påskägg då!? :)

Någon som ska med till Blåkulla?

Sömn

Nä, nu blir det till att krypa ner under täcket och försöka sova! Har vart vaken 18 timmar på två dagar nu och jag är helt slut faktiskt. Igår gick jag upp kl sex i tron om att jobba. Men så blev det inte, och jag åkte hem. Men jag gick inte och la mig utan gick istället och tränade och höll igång hela dagen sen. Och idag gick jag också upp kl sex och jobbade 7-14 och sen har jag slappat och vart med Annica lite.  Jag är ganska trött, jag är snorig och har träningsvärk. Jag vill sova. Jag behöver sömn!    Imorgon ska jag ändå upp kl nio för att göra mig iordning lite för att sedan möta Madde kl elva och åka in till stan. Sen ska jag jobba 14-21.15 och sen hem och glo tv antar jag. Helgen har jag inte planerat än. Får se! Hoppas på toppenväder!

Godnatt allesammans! :)

Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show!

Detta var nog det sämsta jag har sett på länge!! Seriöst, vad är detta för något? Jag trodde det skulle vara ett svenskt program där Gynning leder hela showen och att dem körde japanska lekar. Men nej, nu är dem i japan, programledaren är japansk och pratar japanska hela tiden så deltagarna förstår nada. Dessutom är han helt utflippad! Tävlingarna/lekarna är hyffsat roliga men japanerna som leder programet drar ner hela programmet. Tycker jag iallafall! Och varför ska Anna Book gråta när lilla tönt-tore slog sig i ansiktet? Löjligt!


Fynd

Vill ha mina armband nu! Har precss betalat det jag vann igår. Har inte fått något kontonr än till det blåa jag vann idag. Jag tror inte jag kommer bli lurad eller så för personerna har skrivit ut nr, adress osv. Så man kan ju få tag på personerna eller anmäla om dem lurar mig. Så det är nog trovärdigt detta! :)  Armbanden borde väl komma nästa vecka.
 Jag budade även på ett armband/fotlänk till Therese på jobbet som hon fick för 30 kr plus frakt 7 kr. Najs ju! Och det är jättefint!

Torsdag!

Idag har jag jobbat 7-14 och det flöt på rätt så bra. Kul stämning på jobbet. Fick dock reda på att jag inte fick vikariatet som jag hade sökt på våning 5. Det visade sig att en timanställd på den våningen hade också sökt den tjänsten och hade då förtur eftersom hon kan den våningen och dess rutiner. Hade hon inte sökt jobbet så hade jag fått det. Men men. Dem sa iallafall att jag är välkommen som timanställd på våning 5. Alltid något! :)
 Efter jobbet gick jag in till Emely på hennes jobb och pratade lite. Sen gick jag hem och vann armbandet på tradera och pratade med Annica lite! :)  Och nu ska jag strax göra mat!
 Det blir ingenting med stan för ingen ville åka med. Så det blir till att jag och Madde åker in imorgon innan jag ska jobba 14-21.15.  Trevligt! :)

Jag vann igen!

Hittade yttligare ett armband jag fastna för. Och detta är hur fint som helst! Och nu är det mitt! För 62 kr! :D Hoppas det är lika fint när jag får hem det! :)

Godnatt

Nu är det dags att göra sig redo för sängen. Borsta tänderna osv. Ska upp kl sex imorgon för imorgon ska jag iallafall jobba! :) 7-14. Sen efter jobbet ska Annica hjälpa mig lite med hur man ska betala på tradera. Sen blir det nog en sväng till stan med Emma runt fyra tiden. Får se om jag tränar på kvällen.
Nu blir det iallafall till att glo tv och sedan sova! :) 

Jag vann på Tradera!

Jag vann budet! :) Ovanligt och fint armband för 84 kr! Inte så farligt faktiskt. Har hittat ett annat jättefint armband som jag ska buda på imorgon. Farligt detta! Men man får ju va försiktig så pengarna inte flyger iväg!

Deklaration

Nu har jag precis deklarerat för mig, mamma och pappa så nu är det gjort! Skönt att slippa tänka på det! Förra året glömde jag anmäla mitt kontonr så jag fick inte min skatt försen i augusti då. Men nu är allt fixat! :) Får inte så mycket tillbaka men det jag får är iallafall något och det gör ju skillnad! :)

Tradera

Idag har jag umgåtts med Annica på kvällen! Vi tog en sväng på torget och tittade i affärerna. Jag köpte ett jättefint armband inne på Kappahl. Sedan testade jag skorna inne hos Emely igen. Ska ev. köpa dem imorgon! :)
 Sedan gick vi in till Annica där jag fick varm choklad! :) Sen lärde hon mig hur man gör på tradera, hur det funkar osv! Hon har köpt massa fina smycken där. Så nu har jag lagt bud på två jättefina armband! Älskar sånt! :) Hoppas jag vinner buden! En timma kvar att buda. Hehe :)

Armbandet från Kappahl.

NRJ BREAK-UP CALL

Fan va sjukt. Hittade detta http://nrj.se/?underpage=165.30841#2255 på en annan blogg och lyssnade på när Frida dumpar sin kille Jesper i radion.
 Frida ringde sin pojkvän Jesper och berättade för honom att hon har hittat en annan kille. Jesper blir totalt knäckt och plötsligt kommer Knappen & Hakim in i bilden och då tror Jesper att det är ett skämt.  Men det var inget skämt, Jesper har nyss blivit dumpad officiellt i radio.
 Jävla töntig tjej som inte kan göra det face to face utan ringer in till radion och gör det! Värst är att hon börjar samtalet jätteglad och säger "Hej älskling".
 Vet inte om detta är tillgjort för killen låter helskum. Låter som han har olika dialekter hela tiden. Ena stunden normal typ, sen låter han utländsk och sen skånsk. Haha jaja skumt. Är detta inte tillgjort utan att det verkligen har hänt så är denna tjejen bra dum i huvudet och ytterst feg! Sånt gör man face to face!

Design

Sitter och fixar lite med en kompis design nu (http://maariedunberg.blogg.se/)och blir smått sugen på att ändra min egna blogg. Blir nog till att jag gör det! :)  Kul med ny design!
 Det blir ingen stan idag, utan jag ska titta lite i affärerna nere på torget sedan med Annica! :) Mycket trevligt! Blir ev. stan imorgon med Emma :)

Duktig

Kl är tio över tolv och jag har tränat, solat, pratat med Emely, testat skor och byxor och dessutom handlat! Känner mig faktiskt duktig som inte gick hem och la mig när jag fick gå hem från jobbet! :)  Jag kommer nog ha träningsvärk imorgon! Tränade ben, lår, rumpa och mage idag.  Jätteskönt att sola också! :)
 Nu vet jag inte vad som händer mer idag. Hade velat åka in till stan men det är inget kul att åka in ensam direkt. Man vill ju gå med någon och få smakråd osv.  Risken är väl att man kanske åker in ensam ändå. Ha ha. Får se!

Surt!

Happ kl är tio över åtta och här sitter jag. Gick upp kl sex och fixade iordning mig lite smått och begav mig till jobbet. Där frågar alla vem jag ska jobba för och jag har ingen aning. Kollar på tavlan där det står att jag ska jobba torsdag och fredag. Alltså inte onsdag och fredag. Så jag blir fundersam för jag har inte blivit tillfrågad om torsdagen så jag kollar i boken där jag ser att jag inte alls ska jobba idag!! Så jag gick helt enkelt hem igen! Ganska så irriterande faktiskt för jag hade kunnat stanna en dag till hos Micke ju! =(
 Och nu har man redan vart uppe och ute och fått lite energi, är iofs trött men nu känner jag för att ta mig ner till gymmet och träna lite. Så har man vart duktig och får även ut mer av dagen sen! :)

Nickelback - Something In Your Mouth

Denna låten är så jävla skön! :) Lyssna!


Shopping

Vi var ju som sagt i ett köptcenter jag och Micke igår. Och jag blev så shoppingssugen så nu sitter jag och tittar på Gina Tricot och Kappahls hemsida! :) Hittade ett par röda jeans på Gina och ett par blåa på Kappahl. Även en blus på kappahl som jag tyckte var fin. Funderar på att titta lite imorgon efter jobbet. Jag behöver verkligen nya byxor nu! Även fast man vill spara pengar och inte köpa något nytt försen man gått ner lite i vikt osv så måste jag nog det ändå. Kan ju inte gå i sletna jeans och framförallt inte naken! Ha ha ^^


Åldersnojja

Om en månad (6 maj) blir jag 20 år! Jag börjar få lite åldersnojja faktiskt! Visst är det kul att bli 20 och få gå på systemet, ha ha. Men det är inte lika kul att få betala för varje läkarbesök osv sen. Usch! Allting blir så mycket dyrare. Tack och lov för att jag tagit bort mina halsmandlar, för jag hade inte haft råd med att bli sjuk så ofta!  Vad finns det egentligen för för och nackdelar med att bli 20?
 Man får gå till systemet och man blir mer vuxen och kan söka lite mer bidrag osv. Men man får också betala så mycket mer. Ingenting är gratis längre.

Kärlek! <3

Fick denna jättefina stenen av Micke! :) Tycker den är så fin och söt. Jag uppskattar verkligen såna här små, söta och betydelsefulla saker. Jag behöver inte få dyra smycken osv för sånt här tycker jag är så kärleksfullt och gulligt! :)  Han är för go! :) Älskar dig Micke! <3

Då var man hemma igen

Har precis kommit hem. Tog bussen från Helsingborg tjugo i fem och blev sedan hämtad av Madde i Göteborg. Snäll hon är! :) Bussredan var väldigt seg men jag satt och läste i min bok (En shopaholic säger ja, skriven av Sophie Kinsella) så tiden gick hyffsat fort ändå. Är ganska seg nu känner jag. Man har sovit lite dåligt dessa dagarna. Lagt sig sent osv. Men ikväll får jag lägga mig tidigt eftersom att jag ska upp kl sex imorgon för att jobba 7-14.
 Nu har jag precis packat upp och satt igång en maskin tvätt och sitter här och slappar. Ska se Andra Avenyn kl 21.00 på kanal ett. Brukar ju vanligtvis se på dem desperata hemmafruarna på tisdagar men nu är det hockey. Störande att de ska lägga in hockeyn på kanal5. Ha det på kanal9 istället, där går det ändå bara massa skit.

Green street hooligans!

Igår tittade vi på denna filmen och den var bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Man blev rörd och så insatt att man i vissa scener blev förbannad! Tänk att det faktiskt är såhär, att folk som hejjar på olika lag inom fotboll osv faktiskt ses efter matchen för att bråka och praktiskt taget slå skiten ur varandra. Töntigt tycker jag, men vissa "lever" för det.  Mycket bra film iallafall. Ni som inte har sett den, se den!

Måndag

Idag har det vart en jättelugn dag. Sovmorgon (som vanligt) haha :D Sen duscha vi och gjorde oss i ordning och åkte sedan till Väla köpcenter och fönstershoppade och tog en fika :) Sen har vi gjort mat och slappat.
Har inget intressant att skriva för dagen har verkligen vart jättelugn.
 Imorgon ska jag hem igen. Ska nämligen jobba onsdag och fredag. Trist att sova ensam osv igen men men, sånt man får ta =/
Nu blir det till att titta lite tv :)

Sex and the city 2!

Det ska komma en tvåa och det gillar jag skrapt. Älskar serien och filmen är helt underbar. Så det ska bli kul med en till! :) Den har tydligen premiär först i maj nästa år! Ser jag fram emot! :)

Söndag

Dagen har vart ytterst lugn med mys, tv-tittande och mat. Vädret är inte alls lika underbart som igår. Idag har det vart grått och mulet och kallt. Så vi har faktisk inte vart utanför dörren idag. Eller jo, Micke har det men inte jag.  Sovmorgon igen och sedan upp och duscha och äta lite. Sen kom Jimmy och tittade på film och så lagade jag spagetti och köttfärsås :) Mumma. Nu är man dock proppmätt (fortfarande) och ska fixa mig en kopp té och kolla tv. Har blivit förkyld så det ska bli gott med té.  Blir ev. en promenad sedan, får la se! :)

Vårt bröllop i era händer

Nu tänkte jag fixa mig en kopp té och sedan titta på Vårt bröllop i era händer. Micke är och tränar nere på gymmet nu så då kan jag titta på det! :)  Tycker detta program är kul att titta på och det är underbart att de har familj och vänner som verkligen gör allt för att deras bröllopsdag ska bli något extra. Tar ledigt från jobbet osv för att hjälpa dem. Undra om man själv skulle lägga sitt bröllop helt i andras händer? Jag vill nog faktiskt va med och vilja min klänning ändå! Fest osv kan dem få fixa. Ha ha :D

Greys anatomy

Jag blir så sur! Jag missade Greys Anatomy i onsdags eftersom att jag jobbade. Och jag hade planerat att se reprisen 16:10 som den brukar gå. Men näää, då är det hockey och reprisen gick tydligen halv två! Fan va sur jag blev! Tråkigt att missa eftersom att man följer serien och det vart tydligen spännande. Får be Madde fylla i vad som hänt! :)

Blondinbella

Nog för att folk är avundsjuka på hennes liv och hennes framgång osv. Men att gå så långt som att radera hennes blogg är bara patetiskt. Då har man inte mycket att göra om man hackar sig in och raderar allting och förstör. Jag hatar sabotage. Varför lixom?  Jag tillhörde inte blondinbellas fansskara eller så men jag tycker faktiskt lite synd om henne nu.

Lördagen

Igår var det underbart väder. Det kändes som sommar för det var över 20 grader varmt. Vi bestämde oss för att promenera hem till Mickes föräldrar där vi fick låna deras bil så vi kunde köra till nationalparken och sedan till Kopparhatten. Shit vilken utsikt det var! Tog massa fina naturbilder! Sen åkte vi till en kiosk och köpte kulglass som var hur god som helst. Och hon snålade verkligen inte med glassen. Det kändes som rena middagen ju! Sedan åkte vi och handlade lite och så köpte jag blommor till hans mamma. Hon är så himla go och givmild så det var hon värd. Och hon blev jätteglad! :)  Sen blev det till att grilla lite kött och göra bakpotatis på kvällen. Bakpotatis var gigantisk!! Gott med grillat iallafall! Sen blev det film och mys :)


Slingorna

Måste bara säga att jag är så nöjd med mina slingor. Det vart verligen tredje gången gillt när jag gjorde slingor. Och jag gjorde dem dessutom själv och är jättenöjd! Ser lite vårfint ut nu :) Och man får en helt annan känsla med slingor. Uppiffande! Micke godkände det också, ha ha! :)  Funderar på att göra slingor en gång till för lite mer, men vet inte. Är ändå hyffsat nöjd. Får la se!

Hardcore superstar!

Dem har släppt en ny singel nu. Fast den går först att köpa den 15 april tror jag det stod. Den var helt okej faktiskt. Gå in här och lyssna, www.myspace.com/hcssgbg    Får väl se hur bra det nya albumet är. Jag gillar ju all musik med dem men man har ju sina favoriter som man lyssnar mer på. Kul om dem har en sådan releasefest igen! :D

Påskägg

Idag fick vi ett påskägg av Mickes föräldrar fyllt med godis! :D Mumma. Påsken är inte försen nästa helg, men då är inte jag här så det var väl därför vi fick det nu.Tack så jättemycket! :D Låg jättegoda marsipanägg  i som vi möla i oss direkt!:D Kul med påskägg faktiskt. Minns inte när jag fick det senast faktiskt. Det var inte så mycket sådant som liten heller. Eller jo, klart jag fick ägg men det slutade dem ändå ganska tidigt med. Påskäggen var jättefint och gulligt. Ovanligt faktiskt. Ett svart som det stod love på. Annars är dem ju färgglada med kycklingar på :)

Sommar?!

Våren är verkligen här. Och det är underbart! Seriöst, snöar det en gång till går jag i ide! Men idag är det iaf rena sommarvädret här nere i Klippan. Jättevarmt på balkongen och det är underbart. Nu vet man dock inte vad man ska ta på sig. Packade väl ner lite fel kläder, men men. Hörde att det är grått och mulet hemma, haha! Synd för er *skratt*. Jag njuter iallafall. Nu börjar pollenssäsongen också, jag är smått snorig redan.
 Det har vart en mycket lugn dag, blev en lång sovmorgon. Lite trist att sova bort halva dagen =/ Men men. Nu ska Micke tydligen iväg och träna så jag får väl roa mig själv nu någon timma. Sen är planen att handla lite och sedan göra tacos. Usch, får vänta 2 timmar ju och jag som börjar bli jättehungrig!!

I skåneland

Sitter hemma hos Micke nu och lyssnar på Dead by april - losing you. Jag gillar inte när de skriker så vanligtvis men denna låten är go! Vi har precis ätit jättegod mat som vi fick av hans mamma, potatisgratäng med kassler. :)
Bussresan gick bra men det var segt, somnade sista timman. När jag kom fram åkte vi och handlade mat, så imorgon blir det tacos! :D Mumma! Nu ska Micke få se vilken gris jag är när ja äter det. Fast jag är inte värre än Anna , haha :D<3
Nu ska vi lämna tillbaka bilen och sedan promenera i det fina vädret. :) Underbart vårväder!

Uppiffning

Har precis målat naglarna på både händer och fötterna. Känns lite fräschare då och ser så vårfint ut! :) Tårna gömmer man iofs i skor och strumpor, men de syns ju när man är barfota. Det är mer på somarn jag är noga med fötterna. Målar och filar osv. Då syns dem nästintill hela tiden.
 Börjar bli brun i ansiktet nu också. Hehe :) Har inprincip packat klart också. Det är bara alla skönhetsprodukter som ska i nu, men det packar jag ner imorgon eftersom att jag kommer använda det imorgon bitti.
 Så nu blir det snart till att gå och lägga sig. Ska upp halv nio och piffa till mig och sedan går bussen kl 12. Ska bli så mysigt att få komma till Micke och få sova med honom igen! :)
 Längtar tills vi bor tillsammans då man får somna och vakna med varandra varje dag! :D<3

Godnatt allesammans! <3

Packning pågår...

Jag verkligen hatar att packa. Man vet inte vad man ska ta med sig. Och så står man och tittar i garderoben och tänker "jamen den kanske jag använder, och den, den med." Och så får man inte stängt väskan sen! Men nu får jag tänka logiskt. Onödigt att ta med massa som jag vet att jag antagligen inte kommer använda. Vi ska inte göra något speciellt som att gå ut eller så, båda är rätt fattiga nu, så jag behöver inte packa ner festkläder osv. Lite vardagliga kläder bara. Haha har packat ner ett av mina nya nattlinnen också. "This body needs sleep". Micke tyckte den passade in på mig. Älskar att sova! Haha :D Fast han ska då inte snacka! Törnrosa själv! Skönt att ha nattlinnet att slappa i på kvällen och morgonen.


Förberedelser!

Nu ska jag snart tvätta bort mitt smink och sedan kleta på lite brunutansol! Fuska lite får man ju göra. Sedan ska jag packa kläder osv. För imorgon åker jag ju till Micke. Ska bli jättemysigt! Hoppas på att det är likafint väder dessa dagarna nu för jag funderar starkt på att dumpa vinterjackan hemma. Jag hade en jättetunn jacka idag och det var inte så kallt nu på kvällen faktiskt. Helt okej! Vädret idag har ju vart helt underbart! Även fast jag bara fick njuta av det i knappt en halvtimme eftersom jag skulle på intervju och sedan jobba två till nio. Men solen har lyst in starkt och alla gamla har vart pigga och glada och jag likaså! :)  Hehe dem är verkligen hur goa som helst. En tant önskade mig en underbar helg nere i skåne och att jag är varmt välkommen tillbaka. Sånt är skönt att höra och det värmer. För då känner man sig uppskattad och vet att dem gillar en! :)
 Jag kommer antagligen inte blogga lika mycket under dessa dagarna hos Micke som jag gör nu. Men jag tar med min laptop och skriver när jag får tid och har lust! Micke tycker väl att jag är skittråkig när jag sitter vid bloggen! Ha ha :D

Intervjun!

Den gick hyffsat bra. Jag var väldigt nervös och visste inte vad jag skulle svara på alla frågor. T.ex. när dem bad mig beskriva mig hur jag är så blev jag helt tom i huvudet. Likaså när dem frågade om vad jag kan bli bättre på osv. Det var tydligen 170 st som sökte och dem har haft 3 intervjuer, därav min. Jag får besked nästa vecka om jag får jobbet eller inte. Får jag inte denna tjänsten så sa hon på våningen att jag kunde få en timanställning där! Alltid något! :) Men men, får la se! :)

Nu är jag redo!

 Nu är jag redo för min intervju! Ser lite lustig ut på bilden men är nöjd över mitt intervjuuséende! Haha :D  Efter intervjun blir det till att jobba 14-21:15. Sedan hem och packa osv. Så det blir ingen uppdatering igen försen efter nio ikväll! ha en bra dag allesammans! :)

Tips!

Är det någon som har tips på något bra täckstift eller någon conceler? Hatar dessa finnarna och man vill ju täcka röda blemmor och om man är mörk under ögonen. Har ni några tips!?


1 april

Idag är det 1 april och då brukar man luras. Jag har ännu inte kommit på något hyss än. Man går på helspänn hela dagen och väntar på att någon ska lura en. Ändå går man på det ibland ändå. Haha jag är så lättlurad också!  Har ni lurat eller ska ni lura någon idag? Hurdå isåfall? :)

Linda Rosing & Hugo = slut.

Haha det höll väl i två-tre veckor sen tog det slut. Linda insåg då att han var för ung. (Nähä!) Och nu är dem jättebra vänner bara. Och Hugo gillar kändislivet. Haha jag sa ju att det bara var det han var ute efter! Sorgligt! Men Linda verkar inte ledsen ändå. "Jag är singel nu kör vi". Haha.

  • Startsida