Body step!?

Jag är så besviken! Jag skulle träna MRL = mage rumpa lår. Men istället hade dem bytt det passet till något dem kallar för Body step. Body step är en timmas träning med en stepup låda och det var inte så lätt. Intruktören sa själv att man får göra detta ett antal gånger innan man kommer in i det. När vi började passet så fick jag kramp i vaderna efter 2 min. Då blev jag jättesur. Jag har problem med mina vader imellanåt och då får jag skitont i vaderna och det sitter i jättelänge. Benhinneinflammation? Jag vet inte. Kan få det av att bara vara ute och gå. Typiskt att det skulle komma när jag ska träna också! Men jag gjorde så gott jag kunde!  Jobbigt pass med högt tempo och massa rörelser så man blev helt förvirrad. När man väl kommit in i en rörelse så skulle man göra en ny.   Vet inte om jag kommer göra detta passet igen. Mrl är bra mycket roligare!

Kommentarer
Postat av: lia

guu vilken söt blogg ! HIHI


URL: http://lijahh.blogg.se/ @ 2009-04-29 @ 22:20:25
Postat av: Mila

Jag har också testat body step och fastnade inte heller för det. Men jag tyckte inte det var särskillt svårt, det beror väl visserligen på vad man har för bakgrund :) Söt blogg!


URL: http://schoney.blogg.se/ @ 2009-04-30 @ 16:31:00
Postat av: denise

Borde inte ens vara tillåtet att dem bytar träningspass sådär hipp som happ! Lämnade du in en klagan? :P Jag hade gjort det! Men jag är också en kärring...


URL: http://swedishbrunette.blogg.se/ @ 2009-05-02 @ 13:01:23
Postat av: denise

Haha bra att höra =) Hoppas du får en fortsatt fin lördag!


URL: http://swedishbrunette.blogg.se/ @ 2009-05-02 @ 13:41:56

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida