Äntligen hemma...

Det är långfredag och det märks! För denna dagen har verkligen gått jättelångsamt! Kolla elva åkte vi in till stan där vi strosade runt till tjugo i två. Sen åkte vi tillbaka hem och in till Emely i skoaffären där jag testade lite skor för att fördriva tiden lite. Sen halv tre skulle jag börja jobba. Fick börja en halvtimme senare idag för alla ville gå hem tidigare och då skulle inte jag kunna ha någon rast.  Timmarna gick så sakta på jobbet idag. Det är så lugnt och det finns knappt något att göra faktiskt. Skönt men ändå segt. Tiden går ju fortare när man gör något.
 Nu är jag iallafall hemma och det värker i fötterna. Sitter och tittar på Singing bee och det är riktigt kul med dessa kändisar.
 Ska strax tvätta bort sminket osv och sedan krypa ner under täcket och glo på tv. Är helt slut i kroppen och huvudet nu. Och det ska bli skönt att få sova imorgon utan en väckarklocka som väcker en.
 Nästa vecka kommer mitt blåa armband! Hoppas det sitter bra och är lika fint som på bilden! :)  Mitt vita borde väl komma nästa vecka också. Även Therese's armband/fotlänk.

Hörs imorgon igen! :)


Kommentarer
Postat av: mina

jaa jag e nog lite sugen ¨på de =) hihi


URL: http://minaj.blogg.se/ @ 2009-04-10 @ 23:06:29

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida