God kväll

Idag har vi haft en riktig slappedag. Vi kom inte utanför dörren försen runt halv fem nångång. Då åkte vi till skogen där vi tog en promenad. Det var jobbigt med all snö faktiskt men runt kom vi. Att gå i snö är väl bra träning? Tog ju lite tid som sagt, hehe :)
Efter promenixen så åkte vi och handlade lite och gjorde sedan köttfärsås med pasta och så kikade vi lite tv.
Vi kollade också på en film med Joel Kinnaman (hur han nu stavas), som hette I skuggan av värmen. Helt okej faktiskt. Handlade om en tjej som hade grova drogproblem. Gillar man svenska filmer är väl denna något att se kanske.

Sen hade Micke lite papperarbete att göra så då kollade jag på Paranormal activity ensam! Man har ju sett lite på trailen vad som ska hända man så man sitter ju på helspänn hela tiden. Jag fick se den ensam eftersom att Micke redan har sett den och han vill inte se den igen. Och jag förstår honom! Den var ju inte skrämmande hela tiden men vissa stunder kändes som det hjärtat skulle hoppa ur halsen på mig! Speciellt när hon blir dragen ur sängen! Mamma mia....jaja nu har jag fått se den iallafall, bättre sent än aldrig. Bra gjord faktiskt. Skrämmande är ju att den är verklighetsbaserad!
Nu vill jag se på disneydags! haha :D Jag är inte jätterädd eller skakis nu men det känns ändå tryggt att veta att Micke sover bredvid mig inatt! <3

Gårdagen <3

Vilken mysig årsdag vi hade igår! :)  Vi åkte in till Helsingborg där vi åt på Asian Kock. Där valde vi en buffé där man själv fick plocka sin mat och se på när den tillagades! Det gillade jag skarpt för då slipper man rynka näsan om man får något man inte gillar, ha ha :)  Man kunde välja bland kyckling, krabba, räkor, fläskfilé, oxfilé och lamm. Sen fanns det nudlar och olika sorters grönsaker och såser. Riktigt gott! :) Efter maten fick vi in vaniljglass med thailändska frukter, mumma!  Är man i Helsingborg någon gång så ska man absolut besöka denna mysiga resturang. Hit vill jag iallafall gå fler gånger!



Efter middagen åkte vi och köpte lite godis och såg sedan Percy Jackson på bio. Jäklar vilken grym film! Den måste man ju bara se! Jag älskar denna typen av filmer. Lite Harry Potter styk över det hela. Även Narnia. Grymt bra film! En film som jag kommer köpa, garanterat!


27e februari <3


Lördag

Det blev ingen uppdatering igår för att Mickes dator ballade ur helt och hållet. Virusprogram och uppdateringar så datorn blev jätteseg. Men nu funkar den igen!

Igår hade vi en mysdag. Åkte till ett köpcenter en stund där jag äntligen hittade nya skor. Dem jag hittade i garderoben är för hala för att gå med ute nu, typiskt. Men nu har jag iallafall hittat ett par svarta stövlar som får duga. Hoppas dem är vattentäta..haha :) Det blev även ett par nya leggins, ett nagellack, aceton och hårsprej.
Sen åkte vi hem och lagade mat och tittade på tv och film. Vi hyrde en film med John Travolta, The Taking of Pelham 1 2 3. Helt okej faktiskt. Lite spänning så. Sen såg vi Alien vs predator. ha ha :) Micke har fått mig att se massa filmer som jag aldrig hade tittat på annars. Te.x Alien eller Robocop. Haha :)

Nä, dags att börja göra sig iordning lite smått. Måla naglarna osv. Idag har vi nämligen ettårsdag! :D<3 Så vi ska ut och äta och gå på bio. Det blir filmen Percy Jacksson. Verkar vara en grym film! :)


My new haircut

Förresten..har ju helt glömt av att visa min nya frisyr. Om någon nu är nyfiken. Ingen större skillnad förutom helluggen. Jag är hyffsat nöjd! Något positivt med hellugg är ifall man får en megafinne i pannan så kan man ju bara dölja den med luggen. Ha ha :)  Jaja, här kommer det en bild iallafall. Fulebild, men det är som sagt luggen jag ska visa!

God kväll

Resan hit gick bra. Jag var så trött så jag slumrade till flera gånger om. Vaknade faktiskt en gång av att jag hade börjat dreggla. Haha :) Är man trött då eller?
Satt en kille snett framför mig, måste vart homosexuell för det lät så. Dessutom snackade han mest om accesoarer, dyra märken som Prada osv så jag tror han var det. Såg ut som det också. Jaja till saken. Han pratade med en äldre kvinna som satt framför mig och det lät som att han ville skryta eller något. Berättade att hans pappa hade en svindyr bil som bara startar om man säger "car, start" eller nåt. Sen började han berätta hur bra det är med såna bilar som är röststyrda för då kan ingen ta den osv. Sen berättade han också att hans pappa har köpt ett hus vid havet för femton mille. Och att dem hade två hus osv osv. Kul att lyssna på, han verkar vara väldigt öppen för främmande folk. Han berättade även vart han bodde. Fel person kan ju höra detta, inte så smart!

Jag hittade mig två par strumpor på Ica för 20 kr. Som hittat. Dem var på rea. Två gråa par med lite mönster på, hyffsat tjockt matrial. Sen har ju bokrean börjat idag så jag köpte min andra bok av Martina Haag. Idag köpte jag "I en annan del av bromma". Gillar hennes böcker för det är mycket humor i dem och man kan känna igen sig själv på vissa saker och tankar som hon berättar. Helt klart värda att läsas!

Micke är hos en kompis nu så jag får helt enkelt underhålla mig själv. Kikat lite på nätet, bloggen och ska snart kolla mailen. Sen får vi la se hur länge jag orkar vara vaken. Micke kommer tydligen inte hem försen inatt någon gång.

Gonatt!

Torsdag

Jag tror att jag har sovit för länge. Somnade innan tolv igår kväll. Dock behövdes det två täcken, en filt och ett par tjockstrumpor för att jag skulle sluta frysa och sedan kunna somna. Sen sov jag som en gris! Vaknade vid niotiden imorse, hyffsat pigg. Dum som jag är lägger jag mig igen och somnar så nu är jag trött. En dusch kanske gör susen!  Ska bege mig in i duschen nu och sedan göra mig iordning, packa och bege mig ner till kappahl. Jag måste ha nya strumpor! Vi verkar ha en strumptjuv här för typ halva min strumplåda är borta! Kanske man fyndar något mer :) Ska även köpa med mig lite vindruvor att ha på bussen tänkte jag, mumma! :)

Sen får jag bege mig in till stan och invänta min buss. Hoppas jag klarar mig utan förseningar osv. Och hoppas absolut inte den är inställd, såg ingenting på deras hemsida nu iallafall.

Time to get pretty....haha :)  Trevlig torsdag!

Skönhet

Nu sitter man inkletad i bus (har iofs gått ca 2 timmar nu sen jag smörjde) och har precis gjort fransk manikyr. Var ett tagsedan jag hade det. Även fast det inte blev dunderbra så ser det fräscht och fint ut ändå. Man ska faktiskt inte kolla på nära håll, ha ha :)

Sitter och kikar runt lite på nätet nu och funderar på att packa lite smått och sedan lägga mig i sängen och glo lite tv. Kommer nog somna väldigt fort ikväll. Jag är helt slut och jättesömnig. Så jag lär nog sova som en gris!

Imorgon eftermiddag åker jag till Micke och jag hoppas det blir utan förseningar osv. För sådant orkar jag inte med. Bara en sådan sak kan förstöra min dag helt och hållet. Får hoppas på det bästa, peppa peppa. Det blir iallafall bus4you (lyxbussen) som går 15:25.

Godnatt


Onsdag

Blev ingen mer uppdatering igår. Var iväg och handlade och sen fick jag skynda mig hem och duscha då Micke var på väg hit. Precis när jag vart klar i duschen klinga han på dörren, timing eller? :)
Pizza blev god igår! :) Och den försvann fort!  på kvällen myste vi bara och tittade på film och tv.

Imorse var det upp och hoppa kvart i sex för att köra pappa till jobbet då vi skulle låna bilen. Sen hem och sova två timmar till. Jag var bra mycket tröttare kl nio imorse än vad jag var kl sex. Skumt!  Intervjun verkade ha gått bra iallafall! :) Haha, medans Micke intervjuades så satt jag i en stol utanför där jag höll på att somna ett x antal gånger.  Det är svårt att hålla ögonen öppna när man är så trött! :P

Efter intervjun åkte vi till Ica där vi köpte nybakat bröd, mumma! Riktig kalasfrukost. Ha ha :)

Nu sitter Micke på tåget hem igen =/ Men men, om ett dygn är jag på väg ner till honom, haha. Så har lite grejer att fixa och tvätta inför imorgon. Tänkte även pyssla om mig själv lite. Smörja in mig i brunutansol, måla naglarna och kleta på en ansiktsmask. Jag hittade tre st på Netto förut, från märket Montagne jeunesse. Hitta en med jordgubbar, vanilj och aloe vera. Sen en med honung och en med kakaosmör och grädde, typ vit choklad. Hmm..man vill ju äta dem istället. haha :D Lite lyx! Får väl se om dem gör någon nytta!

Väntar på att pappa ska ringa nu så jag vet när han ska hämtas. Thomas är snäll som hjälper mig/oss :) sen efter det börjar min "spá-kväll" haha :)

Tisdag

Har precis städat och dammat lite grann. Ska strax renbädda och torka rent lite speglar. Sen ska jag ta mig en dusch, fixa iordning mig och sedan ner och handla. Vet inte riktigt när Micke kommer, kan vara förseningar på tåget, ingen aning. Om inte så är han istan lite efter fyra.

Idag tänkte jag göra egen pizza som ska bestå av tomatsås, ost, kyckling och sen när den är klar ska jag lägga på hackad sallad, tomatskivor och gurkskivor. Även sås om man vill ha det.  Vi gjorde en sånhär pizza hos syrran sist och det var så jäkla gott! :) Salladen och kycklingen gör ju så att pizzan inte blir helt onyttig iallafall, haha. Dessutom blir den inte lika fet och sliskig som den blir på en riktigt pizzeria. Mycket bättre att göra hemma, då väljer man själv mängden av allting man vill ha på.

1a pris för klantighet

Jag borde få pris för hur klantig jag är! Ibland fattar jag verkligen inte hur jag lyckas!!

För några veckor sen så skulle jag putta till tvättkorgen (som är gjord av plats och som har hål här och där) och på nåt vis fastnade jag med ena stortån i en glipa och rev då upp en skinnbit och blödde som ett gris.
Nu när det äntligen hade läkt så fastnade jag med tån igen, rev upp precis samma ställe och började blöda igen. Hur lyckas jag ens få in tån där!? :S  Så jag väntar på mitt pris nu! För jag lyckas med allting!!


Vindruvor

Pappa var snäll som köpte vindruvor till mig förut. Gud så gott det var! :) Nu är jag sugen på vattenmelon och chokladdoppade jordgubbar. Jisses... :)

Det har verkligen varit en slapp dag idag. Största ansträngningen var väl att städa lite i badrummet. Haha :)

Imorgon kommer Micke hit som sagt. Så ska väl städa iordning lite. Ev. ner och träna och sola imorgon! Vore skönt! Sen vore det väl bra att piffa till sig själv lite innan, haha :) Får väl gå upp tidigt imorgon då!

Ska väl sitta här en stund till, sen glo lite tv och sova.  Godnatt :)

Måndag

Har en slappisdag idag också. Är väldigt seg idag, lite ont i huvudet och lite snorig. Hoppas jag inte åker på en förkylning nu! Det har jag inte lust med!
Har suttit och spelat ett tag nu och äntligen lyckades jag slå syrrans rekord på Mahjong. Haha det är hemskt vad beroende man kan bli av spel! Men nu när jag lyckats slå henne så kanske jag lugnar ner mig lite, ha ha :)  Känner också att jag vill spela Wii. Det var så kul och effektivt eftersom jag fått träningsvärk! Emely tog med sig den brädan man har till så man kunde göra så mycket mer. Så jag cyklade lite och det var skoj, men det kändes i rumpan. Beror på hur man står också. Vill så gärna ha Wii, så jag får väl försöka spara pengar!

Jag har sånt grymt sug efter vindruvor nu! Bättre det än godis osv eller hur?  Funderar starkt på att bege mig ner till ica för att köpa vindruvor. Får se hur jag gör. :)

Imorgon kommer Micke hit. Han ska på arbetsintervju, håller tummarna för honom. Sen åker jag till honom till helgen! Vi har ju vår 1årsdag på lördag, ska bli mysigt! :D<3


God kväll

Det har varit en slappisdag idag. Har suttit och spelat på facebook. Fast vid femtiden åkte jag och handla med Madde och Emely. Vi bestämde oss för att äta tillsammans idag. Det blev fläskfilé, klyftpotatis och tzatziki. Gott! :)  Efter det så spelade vi massa Wii. Gjorde även lite Zumba. Kul kväll :)

Nu har jag spelat lite till...haha. Men ska nog lägga mig nu, ganska trött och ont lite här och där. Ska väl glo lite tv innan jag ska sova.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Ska ner till gymmet iallafall!!

Måste tipsa om en fin låt. Älskar den!  Jessy - rain.


Söndag

Det var riktigt roligt igår kväll och jag har faktiskt lite träningsvärk i armarna idag! Inte konstigt så som vi höll på igår, ha ha :) Bowling, tennis, pingis, paddla, vattenskidor, basket osv. Jätteroligt! :)  Jag vill spela mer. Får väl fjäska med Madde lite. ha ha :)

Har sovit väldigt gött inatt och sov faktiskt fram tills tjugo i tolv. Snacka om sovmorgon. Tog väl igen förlorad sömn från igår. Så jag ska faktiskt äta frukost nu, tio i ett. Haha, bättre sent än aldrig somn man brukar säga!

Wii

Melodifestivalen var helt okej idag. Crucified Barbara var helt klart bäst ikväll! Helt i min smak. Finns en del låtar med dem på Spotify.

Sen har vi även spelat Skid-bo och Wii! :D Riktigt kul! Först bowlade vi där jag fick hur många strikes som helst. Varför går det inte så bra i verkligheten också? :P Ha ha :)  Sen så boxades vi lite, och jag måste få säga att jag var grym! Vilken teknik. Ha ha :D Måste få skryta lite. Undra om det känns i armarna imorgon?
Jag vill också ha Wii men har verkligen inte råd med det nu =/ Nångång i framtiden kanske? Ha ha

Dags att vara social igen.. :)

Lördag

Det blev ingen mer uppdatering igår. Åkte in till stan vid ett tiden igår för att möta Maria. Satte oss på vagnen hem igen, gick och handlade lite och gick sedan hem. Slappade lite och lagade mat. Det blev korvstroganoff, mums! :) Sen på kvällen blev det att vi åkte hem till Madde där vi spelade kort och Buzz. Riktigt roligt! :) Hon köpte ett nytt kortspel igår som heter Skip-bo. Väldigt roligt faktiskt och det var något jag fastnade fort för. En mycket rolig kväll som man inte ville skulle ta slut, för vi var inte hemma försen halv fyra imorse! Och det var knappt så man kom hem, så sjukt mycket snö och det bara fortsatte att vräka ner. När vi skulle gå till bilen så försvann halva benen i snön typ. Riktigt snällt av Madde som ville ge sig ut och köra oss :)

Man vaknar idag och ser hur snöovädret fortsätter och man har ingen större lust att gå ut idag. Frågan är om man gör det. Ha ha :)  Har inga planer än idag heller så får la se...

Fredag

God dagens...fredag idag!  Vad händer idag?

Ska snart in till stan för att möta Maria på centralen. Hon vill inte åka djungelexpressen ensam.  Jag får sällskap av Emely på vagnen in eftersom att hon ska jobba. Kul att ha någon att tjöta med lite. Vet inte om Maria vill göra något istan, annars är det väl bara till att åka hem. Ska handla lite innan också. Tror det blir korvstroganoff idag, mumma! Och ikväll blir det väl filmmys med Maria. Gissar på att det blir Ice age. Ha ha :)  Vi skulle egentligen se Paranormal activity men den ville inte funka på min dvd. =/ Trist eftersom att jag ville se den.

Trevlig fredag på er! :)

Skönhetstips

Jag köpte ett nytt värmeskydd för en vecka sedan. Och tänkte nu tipsa om det för jag gillar det. Det är av märket Syoss och kostar allt från 70-90 kr, beroende på vart man köper det. Håret blir mjukt och får en viss glans. Fixerar även frissighet vilket är bra för min del. Detta är nog det första värmeskyddet jag gillat helt. Man behöver inte alltid köpa dem dyraste produkterna för bra resultat. Tycker detta är helt klart värt att testas! Luktar gott också!

  • Innehåller värmeskyddande ingredienser som klarar upp till 200°C
  • Minskar hårets frissighet och gör det mjukt och glansigt

  • Trötter

    Det gick bra på jobbet idag. Tiden flöt på hyffsat bra. Fick lite komplimanger för min nya frisyr också! Har inte fått något bra kort än, så därför har jag inte visat resultat än. Imorgon kanske.

    Har suttit och kikat lite på nätet och även spelat lite en stund. Ska göra mig redo för sängen snart. Är väldigt trött och vill bara bädda ner mig! Bara tanken på det får mig nästan att somna, ha ha :) Sover väl som en gris inatt också.

    Imorgon kommer Maria hit. Längsen vi umgicks nu. Blir väl filmkväll skulle jag tro. :)  Nää nu blir det sängen...godnatt!

    Torsdag

    Kan man ta av sig kläderna i sömnen?   Jag har iallafall sovit som en gris inatt och när jag vaknade låg mitt nattlinne på kudden. Hmm ?

    Idag ska jag jobba 14-21.15. Hoppas på att kvällen flyter på bra utan problem och att det går bra! :) Hoppas det är någon kul man jobbar med! Innan och efter har jag inga direkta planer.

    Ha en trevlig torsdag!

    Ytlighet

    Jag sitter och funderar på mitt hår. När jag ska börja min förvandling med att bli blond! Jag har bestämt mig för det nu, men nu fattas det bara pengar och tålamod. Eftersom jag är såpass mörk så tar det tid. Får nog börja med en avfärgning, risken är väl att jag bli orange i hövvet. Men det är väl bara till att fortsätta då. Man får göra det när man vet att man inte behöver gå ut eller ska jobba på några dagar. Ha ha :) Kanske även får roa med med slingor innan jag kan dra i blond färg helt och hållet. Ska nog börja med det själv för det kommer kosta apa att göra det hos frisören. När jag klippte mig i torsdags och sa att jag vill bli blond så sa frisören med ett skratt att det är nog ingen som vill få dig blond. Med andra ord, mycket jobb. Ha ha, men det går! :)  Får köpa världens bästa hårinpackningar sen bara!  jag vill bli lika blond som Pink. Tycker det är snyggt!


    Mahjong

    Jag har blivit beroende av spelet Mahjong på facebook. Har spelat minst 50 gånger idag känns det som. Lyckades slå syrrans rekord också! Ja, där ser ni beroendet! Ha ha :) Men jag har gjort nytta också. Jag har dammsugat, dammat, tvättat och lagat mat! :)

    Nu kikar jag lite smått på filmen Vuxna människor som visas på tv4. Ska väl fortsätta kvällen med tv och slapp. Imorgon ska jag jobba 14-21.15. Mer nytta imorgon med andra ord!


    Kvinnor och män

    Namn/smeknamn;
    - När Stina, Anna, Maria och Emilia går ut på lunch så kallar de varandra Stina, Anna, Maria och Emilia.
    - När Fredrik, Peter, Krister och Mathias går ut på lunch så kallar de varandra Fetto, Godzilla, Clownen och Stubbhuvudet.

    På middag;
    -När räkningen kommer så slänger killarna varsin hundring på bordet trots att räkningen bara uppgår till 200 spänn sammanlagt. Ingen av dem har mindre och ingen vill erkänna att de vill ha växel tillbaka.
    -När tjejerna får sin räkning så åker miniräknaren fram blixtsnabbt.

    Pengar;
    -En man kan betala tjugo spänn för en sak som är värd tio spänn om han behöver den.
    -En kvinna kan betala tio spänn för en sak som är värd tjugo spänn trots att hon inte behöver den, utan bara för att den är på rea.

    Badrummet;
    -Mannen har sex saker i sitt badrumsskåp: tandborste, raklödder, rakhyvel, en bit tvål och en reklamhandduk.
    -Medeltal på antal saker i kvinnors badrumsskåp är 337. Mannen kan med största sannolikhet inte identifiera majoriteten av dem.

    Bråk;
    -Kvinnan får alltid sista ordet.
    -Vad än mannen säger efter detta innebär att han startar ett nytt gräl.

    Katter;
    -Kvinnor älskar katter.
    -Män säger att de avskyr katter, men när inte kvinnan tittar så klappar han dem.

    Framtiden;
    -En kvinna bekymrar sig för sin framtid tills hon hittar en man.
    -En man bekymrar sig aldrig för framtiden - inte förrän han hittar en fru.

    Framgång;
    -En framgångsrik man är en sådan som tjänar mer än hans fru spenderar.
    -En framgångsrik kvinna är en kvinna som hittar en sådan man.

    Äktenskap;
    -En kvinna gifter sig med en man i tron att han kan förändras även om det inte blir så.
    -En man gifter sig med en kvinna i tron att hon inte kommer att förändras även om hon gör det.

    Göra sig i ordning;
    -En kvinna gör sig i ordning när hon ska till affären, vattna blommorna, gå ut med soporna, svara i telefonen, läsa en bok och hämta posten.
    -En man gör sig i ordning för bröllop och begravningar.

    Naturlighet;
    -Män vaknar lika snygga som när de lade sig.
    -Kvinnor förfaller av någon orsak under natten.

    Efterkomma;
    -Åh barn... kvinnan vet allt om sina barn, hon vet när de ska till tandläkaren, om deras romanser, bästa kompisar, favoritmat, hemliga rädslor, drömmar och önskemål.
    -Mannen är i stort sett medveten om att det bor små människor i hans hus.


    Och till sist lite visdomsord;

    · Om din hund skäller vid bakdörren och din fru skäller vid entrédörren; vem släpper du in först? Hunden, naturligtvis. Han tystnar när han får komma in.

    · Jag gifte mig med fröken Rätt. Jag visste dock inte att hennes förnamn var Alltid.

    · Forskare har upptäckt en maträtt som minskar kvinnors sexlust med 90%. Den heter "bröllopstårta".

    · I begynnelsen skapade Gud jorden, och sedan vilade han.

    Sedan skapade Gud Mannen, och sedan vilade han.

    Sedan skapade Gud Kvinnan.

    Sedan dess har varken Gud eller Mannen vilat.


    Onsdag

    Tråkigt att vakna upp ensam i morse! Men men, bara några nätter till.

    Tittade på första filmen av Arn igår. Helt okej faktiskt. Dock tyckte jag att den var lite b i början, men man får väl ge den en chans. Den var helt okej som sagt. Kollar nog på tvåan idag.

    Idag ska jag städa och tvätta för det behövs! Något annat har jag faktiskt inte planerat. Skönt att slappa och ta det lugnt lite också. Onsdag idag och det brukar innebär Andra Avenyn, men icke! Nu har ju käära OS börjat och ska komma ivägen! =/  Surt..haha jag är verkligen en tv-tönt!

    Happ...dags att göra lite nytta..

    God kväll

    Då var man hemma igen!  Bussresan gick bra, lite segt bara. Nu har jag precis packat upp min väska och tatt på mig myskläder. Tänkte kika lite bloggar osv och sedan tvätta bort sminket och kanske slå igång någon film. Jag är helt slut efter resan hem känner jag. Det tar ju på krafterna att flänga hit och dit. Tåg, buss och spårvagn. Men som sagt, det har gått bra!

    Det är redan tomt nu utan Micke, men det är ju bara en vecka kvar sen ses vi igen! Skönt att det inte är så lång tid mellan gångerna vi ses nu. Förut var det 4-5 veckor, ibland mer. Nu går det knappt 2. Allt beror på ekonomin också. Och snart hoppas jag väl att vi bor tillsammans så vi slipper detta pendlandet! Vart vi bor får framtiden utvisa! :)<3

    Göteborg

    Om några timmar sitter jag på tåget in till Helsingborg. Tråkigt, men vi ses ju om en vecka igen! :) Bussen hem går tjugo i fem. Tar ca tre timmar men skönt att det kommer vara hyffsat mörkt ute ändå. Får läsa lite och lyssna på musik. Kanske somnar lite. Ha ha :)
    Har precis duschat och ska göra mig iordning lite snart. Ska även fixa lite mat innan jag ska åka.

    Nää, har inte tid att sitta här mer.. Blir väl en uppdatering ikväll! :)  Ha en trevlig tisdag!

    Alla hjärtans dag

    Igår hade vi en riktigt mysig dag! Först blev det en liten sovmorgon och senare mot eftermiddagen var vi nere i byn och solade. Jag testade det solariumet som man står i. Helt okej men det känns inte som att jag fått någon färg. Jag valde att stå där i 8 min då jag hört att det är äldigt starkt. Men jag hade nog kunnat stå där 5 minuter till eller nåt. Nu har man testat på det iallafall. Iofs kan dem vara olika starka på olika solarium.

    Sen var vi iväg och handlade lite mat och så. Jag köpte ett kort, choklad, ljus och rosor till Micke! :)  Fixade lite mat och mys framför tvn igår. Det blev även efterätt som bestodd av chokladpudding, vaniljssås, hallon och riven choklad. Snacka om kaloribomb men gud så gott!  Kollade på en vampyrfilm också, spännande. Där Brad Pitt, Tom Cruise och Kirsten Dunst var med.

    Sen fixade jag iordning lite i sovrummet. Renbäddade, tände ljus och la lite rosenblad här och där och även över täcket. Fint och mysigt! Och det uppskattades! :) Jag kan va romantisk om jag vill! Ha ha :) Utav Micke fick jag Lindthchoklad, ett sött kort, älsklingscheckar och en blomma! :)<3 Vi körde på rosa igår, det behöver faktiskt inte vara röda rosor osv bara för att det är alla hjärtans dag. Man måste inte alltid köra klassikern, ha ha! :)

    Summan av kardemumman; vi hade en riktigt mysig alla hjärtans dag tillsammans igår. Man behöver inte gå på resturang eller bio, även fast vi egentligen hade planer på det. Det kunde inte bli bättre än såhär! :)<3

           Bilderna är klickbara.

    Måndag

    Jag lever....har bara inte velat blogga. Dessutom var det Alla hjärtans dag igår så då vill man inte sitta vid datorn. Mer om gårdagen i ett annat inlägg.

    I lördags åt vi tacos och tittade på Melodifestivalen som sagt. Och ja, den var riktigt kass. Jag förstår inte hur vissa låtar ens får vara med och tävla. T.ex. dogge? Är det verkligen något som passar i en Melodifestival? Det har verkligen spårat ur. Det ska vara som förr. Då man kan sjunga med till precis varenda låt! Det ska vara svängit och det ska vara en lätt text. Men nu får man tydligen rappa och ha sig. Och att han Andreas skulle gå till final visste jag innan han hade öpnnat truten. Han är ju alltid med...  Nog om detta..

    Idag ser det ut att bli en slappisdag. Det snöar ute, så trött på det! Jag vill så gärna ha vår nu! Slippa alla stövlar och bara kunna dra på sig ett par tygskor. Men icke!  Imorgon åker jag hem till Götet igen. Busses går tjugo i fem imorn kväll. Så det får väl bli en myskväll idag! :)


    Lördag

    Det blev hemmgjord pizza hos Mickes föräldrar igår. Mumma så gott! Hade kunnat äta upp hela! Ha ha :) Mickes pappa hade köpt nån chilisås som liknade ketshup, och bad mig smaka på den. Jebalon!! Jag höll på att dö. Det var det värsta jag smakat och det kändes som att det brann i munnen!! Usch och fy...
    På kvällen kom Therese och Christer hit och kikade på Lets dance och umgicks lite. Trevligt! :)

    Idag tog vi lite sovmorgon, skönt även fast man vaknade då och då. Gött att ligga och dra sig iallafall.  Nu på eftermiddan har vi varit i olika köpcentrum och kikat lite. Vi ville bara fördriva tiden lite. Men jag fick köpt en ansiktsmask och sminktillbehör iallafall. Ha ha :) 

    Ikväll blir det tacos och Melodifestivalen. Trots att det inte är lika kul längre så är det tradition att kolla på det. Man måste ju hänga med! Ha ha :)

    Micke är och tränar nu så då passar jag på att nörda mig vid datorn lite, ha ha :) Kika bloggar och spela lite på facebook...

    Fredag

    Dagen började bra..vaknade inte upp ensam! :)   Dock kör det i min mage och jag mår illa imellanåt, trevlig info va?? Tänk om det är magsjuka på gång? Usch...fast det borde väl redan brytit ut egentligen isånnafall? =/

    Sen kom jag på att biljetterna till Pink släpptes kl nio så messade Madde som redan satt vid ticnet, ha ha :) Nu är det bokat och klart som ni ser i förra inlägget! Ska bli så kul!

    Har städat badrummet lite och satt igång en maskin tvätt. Killar är ju så slappa! Hihi förlåt älskling! :)<3

    Tänkte äta frukost snart och kika lite tv. Sen dammsuga och duscha. Ska till Mickes föräldrar vid fyra för att äta :) Sen ikväll tror jag Mickes vänner kommer? Inte hört något än.

    Trevlig fredag! :)

    P!NK

    Jag ska se P!nk på Ullevi i sommar!! :D Fan va roligt det ska bli. Jag blev så avundsjuk på Anna som såg henne i Globen i november. Men nu så är det min tur! :D Tycker hon är så jäkla cool! Så det ska bli riktigt roligt!! 23e juli är det dags! :) Ser fram emot det. Takida är förband! Så det blir 6e gången jag ser dem. Ha ha :)


    Vampire diaries

    Idag började denna serie på tv6 och den var helt okej faktiskt. Jag har fastnat och kommer fortsätta titta! :) Den visas även på tv6play.se.  Haha låter som jag gör värsta reklamen!  Dock verkar mycket faktiskt vara taget ifrån Twiligt. Men den är ändå bra! :)

    Torsdag

    God kväll..

    Usch va segt det var att gå upp imorse. Kvart över nio var jag nere på banken och halv tio var vi på väg in till stan. Jissa om man var trött!  Det blev att jag klippte hellugg ändå. Nu i efterhand gillar jag det men ändå inte. Jobbigt med lugg. Ha ha :) Men men, tar några dagar innan man vänjer sig! Tur att man kan sätta upp den om man vill lixom. Kan visa bild imorgon. Orkar inte krångla med sladdar osv nu. Det är bilden på Victoria som jag har utgått ifrån iallafall. Nu ska man bara bli blond sen också. Ha ha :)

    Bussresan hit gick bra. Satt väldigt skönt i fåtöljen och slumrade faktiskt till en stund. Så himla trött, så det var skönt.  Var framme vid sextiden och då hämtade Micke upp mig. Handlade lite och åkte sedan hem och käkade och tittade tv. Mysigt! :) Tror vi kommer bädda ner oss snart. Jag är jättetrött och Micke ska upp tidigt.

    Frisyrer

    Har massa idéer på vad jag vill göra med håret så det är svårt att bestämma sig. Jag var fast bestämd på att klippa hellugg men nu börjar det luta åt snelugg ändå. Jag har även bestämt mig för att bli blond igen. Snacka om förändring så jag inte har varit blond sen 2005. Men det är kul. Kostar dock och tar sin tid men blir det fint är det ju värt det. Annars får jag färga det brunt igen.  Får la se hur jag ser ut när jag kommer hem från frisören imorgon. Känns som att jag kommer hem med snelugg. Ha ha :) Får se som sagt!



    Gillar dessa frisyrerna skarpt. Hon som har brunt hår, så ser mitt hår ut ungefär. Men gillar även stilen. Bilden på tvillingen Olsen, det håret älskar jag. Fin blond färg och gillar frisyren hon har. Samma med Victoria, det är snyggt och dessutom med hellugg som jag var inne på innan.


    Helt slut

    Jag är helt färdig efter jobbet! Jag har flängt hit och dit, fram och tillbaka hela dagen lång känns det som. Jag fick ta hand om två st som tros vara magsjuka, tack och lov varken bajja dem eller spydde. Ha ha :) Ändå blir jag sådär nojjig och tänker att jag kommer bli sjuk, så därför känns det konstigt i magen nu. Men hoppas innerligt att det är av ren inbillning! Jag har verkligen jobbat järnet idag. Så det var riktigt skönt att få komma hem och andas ut.

    Sitter och målar naglarna nu, nagellacket innan var bortskavt så det var nog på tiden. Blir ett mörkt lack som går i grått. Rätt snyggt!  Ska lägga fram lite kläder osv snart och packa lite smått så jag inte behöver göra allting imorgon. Det är bara sminket och lite så som inte ska packas. Annars kan jag nog packa det mesta.  Oj så intressant va?

    Onsdag

    Jebalon va trött jag är idag! Syns tillochmed på ögonen. Men men..piggnar väl till under dagen kanske.

    Ska jobba kväll idag, 14-21.15. Tror det spökar lite magsjuka på jobbet så hoppas innerligt att jag klarar mig undan bacillerna! Vill inte bli dålig nu när jag ska till Micke och nu när det är alla hjärtans dag snart. Så håll tummarna! :)

    Innan jobb händer det inget speciellt, fixa ordning sig lite smått bara. Efter jobb ska jag packa lite smått så jag inte behöver stressa imorn. Ska ju till frissan kl tio, och det kommer ta sin tid där. Så måste fort hem sen och göra mig iordning och packa det sista. Bussen går 15:25. Lyxbussen!  Gött att slippa fixa håret imorgon iallafall, ha ha! :)

    Vinn biljetter till fotbolls-VM 2010!

    Vinn 2 biljetter och följ med till fotbolls-VM i Sydafrika 2010
    Tävlingen är mycket enkel.
    Se på fotot, svara rätt på 6 enkla frågor.
    Skicka in svaren till nedanstående adress

    FIFA 2010 Comitee,
    South Africa 2010
    1000 Lausanne (Switzerland)


    1. Vem av studenterna på bilden ser trött ut?
    2. Var är tvillingbröderna placerade?
    3. Var är tvillingsystrarna placerade?
    4. Hur många kvinnor finns det i gruppen?
    5. Vem av personerna är läraren?
    6. Vem av studenterna verkar vara gladast?




    Du kommer troligen att få stanna kvar hemma...


    Om du har det tråkigt på flyget...

    När personen i flygsätet bredvid dig irriterar dig:

    1. Ta fram din laptop

    2. Öppna laptopen sakta

    3. Slå på den

    4. Var helt säker på att grannen följer med på vad du gör

    5. Öppna  Internet explorer

    6. Stäng ögonen ett par minuter och titta upp mot himlen (Lyft gärna
    händerna en aning
    )

    7. Ta ett djupt andetag och öppna följande adress:

    http://www.myit-media.de/the_end.html

    Tisdag

    Idag har jag jobbat 8-16, gick väldigt bra. Tiden flöt på hyffsat bra ändå. Ska jobba imorgon också! :) 14-21.15. Efter jobbet passade jag på att sola eftersom att jag jobbar ikväll imorn så blir det nog inte till att jag solar imorgon. Riktigt skönt var det iallafall! Hoppas inte jag har bränt mig bara. Känns nästan så men får väl se. Orkade aldrig åka in till stan för att göra Zumba. Jag har ingen lust eller kraft. Gillar inte riktigt hon som håller i passet eller lokalen som man är i. Dammigt = allergibesvär!

    Nu, resten av dagen händer det inget speciellt. Äta lite middag och slappa. Låter riktigt skönt faktiskt, ha ha :)

    Benjamin Button

    Blogg.se strular märker jag. Men jag gör ett försök ändå.

    Var på mycket dåligt humör innan, därav min negativitet.  Men har lugnat ner mig själv. Tände lite ljus och har precis sett klart filmen om Benjamin Button. Har inte sett den försen nu. Den var helt okej. Lite väl lång och seg imellanåt. Men ändå fin och intressan. En film jag tycker man kan se faktiskt.

    Fy..känner mig som en nykläckt tonåring som precis har kommit in i puberteten. Min haka är bombaderad med finnar. Stora blaffor!! :( Jag hatar det. Känner mig så ful och äcklig då. Men sånt tillhör ju tyvärr ungdomen (och mensen) Jobbigt bara!!

    Ska väl försöka sova nu. Ska jobba 8-16 imorgon, och efter det träna.

    Tänker på dig älskling! <3

    Som jag sa...

    ..så blev det ingen mer nytta. Har inte haft någon ork eller nåt. Har inte lust med nånting just nu. Orkar inte engagera mig. Skiter i vilket!

    Sovgott

    Veckans planer


    Måndag

    God morgon? God middag kanske...

    Är ganska seg idag, somnade sent inatt. Men de timmarna jag sovit har jag sovit som en gris! Ha ha :) Ringde läkarn och har fixat ny medicin, bra det! Måste ju ha det när jag ska till Micke. (djurallergi) Sen ringde jobbet, ska jobba 8-16 imorgon, najs! :) 

    Känns som att jag inte kommer göra så mycket mer nytta idag. Är så himla trött! Men ska försöka ta mig ner till gymmet sen! Vill verkligen sola! Ha ha :)

    God kväll och godnatt

    Nu känner jag mig fräsch igen! Haha låter illa, men jag kände mig inte särskillt fräsch innan. Det var mycket dammigt i källarn också!  Så lite hemmaspa gjorde susen! Passade på att fixa ögonbrynen lite. Dem är så förstörda dem kan bli men jag kan inte göra nåt åt dem nu. Tur man har smink så man kan fylla i dem! Ha ha :)

    Ska väl stänga av nu strax, kika lite tv och sedan sova. Sömn gör ju också susen!  Precis som mitt kalla vatten, gud så gott!

    Imorgon vet jag inte vad som händer. Funderar på att gå ner och sola och ev. träna lite. Ska även ringa lite samtal osv också. Sen får jag se vad som händer! :)

    Sov gott! :)

    Hemmaspa

    Åh, jag är så glad! :) Jag och pappa var nere i källarn förut och röjde väl i ca två timmar. Jag hittade massa disneyböcker och andra ungdomsböcker som jag hade när jag var liten. Hittade även alla min disneyfilmer (VHS, tur att man har en vanlig video kvar hemma!)  Dessutom fanns alla mina bokmärken och brevpapper där nere! Skönt det, nu kan jag sluta gå omkring och undra om dem finns där nere! :)  Brevpapperna luktar fortfarande likadant! :)   Hittade även playstationspel som jag hade när jag hade PS1. Så nu sitter jag faktiskt och kikar på blocket och tradera efter ett billigt PS1 så jag kan spela! :D Haha, sicken nörd jag är, men det var ju så jäkla kul att spela det! Crash och Herkules!

    Efter rundan i källarn så fixade pappa lite mat och Emely kom förbi. Tjöta lite och gick ner till Ica en sväng. Har suttit och spelat kort en bra stund nu. Fast nu har hon åkt hem och jag ska bada!  Ska fixa lite hemmaspa! Hårinpackning, ett varmt bad, bodyscrub, ansiktsmask och sedan bodylotion! Tänkte fila fötterna också! Härligt, kommer känna mig som en ny människa! Ha ha :D


    Söndag

    Det enda som var bra på Melodifestivalen igår var när han Dolph sjung! Något annat var det inte att hurra över direkt. Fast hon Linda med rött hår, hennes låt hade nog passat bra i Eurovision. Men Sverige är dumma och kräsna! Det är som vanligt, folk röstar på artisten och inte låten!

    När jag kom hem igår så tittade jag på Disneyfilmen Skönheten och Odjuret. Lånade den av Emely. Längesen man såg den, och den är lika bra ännu! Filmen är så söt och charmig!

    Fortsätter mitt tvättande idag med. Fast det är bara en maskin idag. Och den sköter ju sig själv, ha ha! :)  Jag och pappa pratade om att gå ner till källarn och röja lite idag. Jag hoppas verkligen att alla mina gamla disneyfilmer är där nere och mina bokmärken och brevpapper. För sånt är kul att ha! Minnen från när man var liten lixom! Jag tror jag hade 2-3 pärmar med bokmärken. Och en stor pärm med brevpapper! Hoppas hoppas hoppas det finns där nere!! Är så osäker på om jag ställde ner allt det innan eller efter branden.


    Mätt

    Har precis tryckt i mig pannbiff, sås, potatis och grönsaker. Mumma va gott! :)

    Ska snart iväg för att möta Emely och åka till Madde :) Ska bli trevligt. Ska bli intressant och se(höra) vad det är för låtar detta året.

    Melodifestivalen börjar verkligen gå över styr nu. Förut var det en tävling där man röstade en, max två gånger! Men nu är det hur mycket som helst. Först är det massa lördagar där olika tävlar. Sen är det delfinal, semifinal, sista chansen 1-2-3 känns det som! Det tar aldrig slut! Och när det väl är final i Globen så vinner ändå en skitlåt som inte kommer komma särskillt långt ändå. Vi ska vara glada om vi ens kommer bland topp 20 i Eurovison. Nä, det har verkligen gått över styr. Allt för att få in massa pengar.  Räcker det inte med en tävling och en röstning sen är det Eurovison? 

    Melodifestivalen

    Ikväll börjar Melodifestivalen!  Det blir ju sämre för varje år som går tycker jag men det är ju tradition att titta på det. Så vi ska hem till Madde ikväll för att kika på det och umgås! :) Roligast var när Kristian Luuk var programledare och Björn underhöll imellanåt! :) Gött att Petra Mede är borta nu iallafall!

    Lördag

    Har dammsugat idag. Fick mig ett ryck. Har även satt igång en maskin tvätt som jag ska hänga upp snart.  Emely är här också! :) Har spelat lite kort och tjötat lite.

    Var nere i källarn en sväng för att kolla min säng som står där nere. Har lagt ut den på blocket för att jag och Micke kommer inte ha den sen när vi bor ihop. Utan vi tar hans säng. Lite mer modern. Ha ha :) Ingen som vill köpa en 160x200 säng?? :)

    Hittade en gammal låda som jag snickrade ihop på träslöjden i mellanstadiet tror jag. Där i låg det en barbiedocka, kort, massa papper och grejer jag gjorde i mellanstadiet. Ganska kul faktiskt!  Hoppas att mina bokmärken och brevpapper finns där nere nånstans! Sånt vill man ju ha kvar! Hoppas verkligen att jag ställde ner dem efter branden och inte innan!

    Nu sitter jag här och kikar lite, Emely läser. Börjar bli hungrig nu också. Vet inte vad jag är sugen på. Eller joo...bakpotatis och kött! Mumma va gott!! :)

    Jag ska bli blondin!

    Det fanns ingen klipptid idag. Utan det blir på torsdag morgon. Om jag nu inte skulle få ett pass på jobbet som jag hoppas att jag får! Då får jag se om det finns klipptid måndag-onsdag nån gång istället. Men men, får se!

    Såhär vill jag ha mitt hår! Precis såhär, fast med lite bruna inslag här och där. Ska börja med att klippa mig, min ekonomi tillåter inte så mycket mer just nu. Ha ha :) Så jag satsar på hellugg igen, trots att jag har en liten virvel i luggen. Men med plattång, våld och hårsprej så får jag ordning på den! Ha ha :)  Så jag ska alltså bli blond igen, har inte vart det sen 2005. Jag är ju egentligen blond i grunden men har färgat brunt hela tiden. Jag har inte gjort någon större förändring med håret på ca 4 år så det vore kul med något helt nytt! Så jag slår på stort! Ha ha :) I värsta fall är det ju bara att färga tillbaka det bruna om jag inte gillar det.

     


    YES!

    Tänk om jag hade kollat igenom min garderob innan! Jag kollade nu och hittade nämligen tre par stövlar som jag helt hade glömt av!! Dem är dessutom knappt använda. Ett par är aldrig användt! Så jäkla najs! Nu slipper jag köpa nya skor lixom. Slipper leta mer! :) Vilken lättnad!   Nu kan jag faktiskt lägga dem pengarna på att klippa mig istället! Jag valde ju mellan att lägga pengarna på skor eller frisören. Så imorgon ska jag ringa och se när det finns tid! :D



    Dålig bild men här är skorna!

    Skönhet

    Jag önskar att jag hade mer pengar! Då hade jag gått på ansiktsbehandling och så hade jag gått till frisören. Kan allt som allt kosta runt 800-900 tillsammans. Jag har råd men då får jag leva väldigt snålt sen! Men det kanske det är värt för att känna sig fräsch och fin! :)  Främst vill jag gå till frissan. Jag är urusel på att gå till frisören. Jag har inte klippt mig sen i september! Den 14e om man ska va exakt! Det är illa. Tror mitt hår skulle behöva lite ompyssling nu. Ha ha :) Håret känns ju så underbart när man vart hos frisören. Jag vill! Skor eller frissan? Ha ha :) Får väl ha plastpåsar i skorna..hmm...

    God kväll

    Det har varit en väldigt lugn dag. Har handlat lite och sedan bara slappat. Gjorde lasagne som var klar precis tills pappa kom hem, bra timing! :) Längsen vi åt tillsammans.

    Sen kom Emely hit, kikade tv, prata och spelade kort. :)  Madde kom förbi en stund också.

    Nu sitter jag och kikar på en sjuk film på sexan, massa stora, äckliga spindlar!! Emely skickade sms och tyckte jag skulle titta på den. Haha din fan, du vet att jag avskyr spindlar!! Fast den är lite rolig faktiskt!

    Kikar lite bloggar också, ska väl sova om ett tag. Funderar på att åka till stan imorn och kika ifall man hittar några skor. Jag måste verkligen ha ett par nya nu pga all jävla snö!! Hoppas jag hittar några.

    Fredag

    Det blev inga skor igår. Så frustreande. Jag hatar att kolla efter skor. Speciellt till vintern. Antingen är dem för stora eller för små, eller så är vaderna för stora och vristerna för smala. Eller så finns det inte i min storlek!  Jag blir galen! Jag testade nog 10 par skor igår och jag kom inte hem med nåt av dem. =/ Vill bara att snön ska försvinna så det blir vår, för vår och sommarskor är lättare att hitta! Iallafall tygskor och såna skor. Summan av kardemumman; jag hatar skor!

    Efter Allum åkte jag med Madde hem där vi åt lite och spelade Buzz, tjötade och glodde tv. Sen åkte vi och hämtade Emely på jobbet och åkte sedan hem till Madde igen och prata lite och spelade kort! Jag bröt ut i världens skratt så jag började gråta när Madde förlorade i kortspelet. För hon är verkligen mästare på att förlora på "sjuan" som vi kallar kortspelet för. Jisses..jaja det var kul iallafall! :)

    Idag vet jag inte vad som händer faktiskt. Ska ner och handla lite snart och även in på apoteket. Sen funderar jag på att dammsuga lite och ev. tvätta en maskin.


    Torsdag

    Goood äftermiddaahhh!  (Haha det tillägnar jag Anna, du fattar) :)

    Det blir en sväng till Allum med Madde idag! :) Kul att fördriva tiden lite och umgås. Jag är dessutom i stort behov utav nya stövlar! Frissan får jag vänta med, skor är lite viktigare just nu. Ha ha :) Hoppas jag hittar några som inte är alltför dyra!
    Så ska hoppa in i duschen nu så man kommer iväg.

    Har bokat buss till Micke nästa torsdag också! :) Lyxbussen blir det! Med dem sköna fåtöljerna som man sitter i. Himmelrike typ! :D Det är ju Alla hjärtans dag nästa helg den 14e, klart jag vill vara med honom då! :)<3

    Ha en bra torsdag! :)

    Nattuggla

    Suttit och kikat lite på platsbanken en stund. Sökte ett jobb faktiskt. Får la se om det händer något. Funderara på att ringa dem också.

    Kikar lite på tv också. Criminal minds börjar nu. Har börjat gilla såna här polis/fbi/csi serier nu. Ja, säg något jag inte tittar på, haha :)

    Ska väl sova om en stund.  Prata lite med darlingen först :)<3

    Vad ska ni göra på alla ♥ dag? Vad ska ni göra för att visa dem ni håller kärt uppskattning? :) Säger som Anna, det heter ju alla hjärtans dag. Många tror ju att det är en dag för alla par men så är det inte. Allas hjärtans dag helt enkelt!

    Godnatt!

     


    Life

    Häromdagen var jag ju på bio och då visades det en reklam om Life. Att man kunde byta sin biobiljett mot nått slags häfte för att testa på olika saker på deras träningscenter. Så det tänkte jag faktiskt ta och göra. Kul att testa ett nytt ställe. Dessutom kanske jag kan träna med Annica då! Vore skoj! :)  Blir det att jag bor kvar här i Göteborg så kommer jag nog skaffa gymkort där sedan. Sa ju upp det jag har nu på Crudo eftersom det var planer på att flytta till Skåne. Men men, får väl se hur det blir nu! :)

    Sitter och väntar på att Andra Avenyn ska börja nu. Jisses va besatt man kan bli av serier ändå. Skrämmande! Men det blir väl lätt så när man inte har så mycket att göra om dagarna. Vem vet, jag kanske hade vart lika besatt även om jag så jobbade 100% Ha ha :)


    Bio

    Det går många bra filmer på bio nu och fler kommer det! Finns en hel del jag vill se!

    - Luftslottet som sprängdes
    - Instängd 2
    - Old dogs
    - Har du hört ryktet om Morgans?
    - Wolfman - premiär 10/2
    - Valentines day - premiär 12/2
    - Percy Jacksson - premiär 24/2
    - I love you Philip Morris - premiär 26/2
    - Alice i underlandet - premiär 5/3
    - Sex and the city 2 - premiär 28/5

    Som sagt, det går/kommer massvis av filmer jag vill se! :) Det blir mycket bio i vår!

    Vill ha!


    King of pop

    Det var som man misstänkte, han blev mördad. Läkarn har nu erkänt! Läs mer här. Hamnar han inte i fängelse så kommer han bli dödad. Man kan ju tänka sig Michaels familj, om inte alla hans fans!  Iofs kan han dödas i fängelset också. Finns säkert nån där inne som hatar honom!

    Så trött på det!

    Fy va mycket snö det har kommit idag, och det håller på ännu. Jag blir så trött på det! Man kan knappt gå ute ju. Vem vet, imorgon kanske vi är insöade som 1995 (tror jag det var) Då fick man sitta i fönstret och skotta fram en väg för att kunna öppna ytterdörren. Ha ha :) 
    Jag vill ha vår! Men det lär ju dröja tills maj kanske? Så som det håller på nu vet man ju inte när det blir vår. Fast nu när det har vart så fruktansvärt mycket snö och kyla, kommer det då bli en väldigt varm sommar? Eller hur funkar det?  Man kan ju alltid hoppas. För i år ska jag bada!! Kunde inte det förra året pga min tatuering.

    Det gick bra på jobbet iallafall. Inga probs alls. Tiden gick lite sakta imellanåt bara. Får se om man får fler tider nu, hoppas hoppas!! Har skrivit att jag vill och kan iallafall.

    Tänkte bädda ner mig framför tvn nu och glo tv en stund. Tända lite ljus.   Godnatt! :)


    Tisdag

    Trött + mensvärk + jobb...hur ska detta gå?   Får helt enkelt knapra Ipren om det blir för jäkligt. Första mensdagen vill man ju bara ligga nerbäddad framför tvn, men icke.  Äsch, det går nog bra! :)
    Får jobba i min takt helt enkelt. Planera lite osv så går det kanon!

    Sitter och filar lite på Alla ♥ dag. Vill göra det extra mysigt för Micke så jag tänker för fullt. Ha ha, vet att du läser men jag säger inget! :)

    1½ timme kvar innan jag ska iväg. Händer inget speciellt under den tiden. Klä mig lite och så bara.

    Sitter fortfarande och funderar på mitt hår. Jag vill ju göra något nytt med det. Och gärna med blonda inslag. Vill ju ha olika färger i huvudet. Blondt, brunt och kanske lite rött. I slingor då alltså. Jag får se hur jag gör. Kanske bara drar i massa ljusa slingor i mitt mörka hår istället för att göra allt blondt med lite mörka slingor i underhåret. Får se, får se... :)

    Ha en trevlig tisdag!

    God kväll

    Dags att gå och lägga sig kanske...

    Jag vet att man inte ska skriva något negativt om sitt jobb, inte vidare smart. Men chefen och dem andra vet min åsikt redan så det spelar väl inte så stor roll. Jag ska jobba imorgon, tyvärr med en person jag inte klarar av att jobba med. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och gilla läget helt enkelt! Ska bli intressant att se hur det går imorgon...jag börjar inte jobba försen kl två imorgon eftermiddag men jag är redan stressad! Jisses...

    Jag vill ha en personlig tränare! En som skriker på mig och flippar på mig för att jag latar mig! En sån driver mig till vansinne! På så sätt kanske jag får resultat? Kanske får astmaattack på köpet! Ha ha :) Jag vill så mycket men jag vet inte vad det är med mig. Jag är väl bara jävligt lat helt enkelt! Jag önska bara att alla jävla snö kunde försvinna så man kan ut och promenera osv utan att halka eller bli pisseblöt om fötterna! Ge mig vår!

    Godnatt!

    Hårproblem

    Jag vill göra något nytt med mitt hår! Jag är sugen på att bli blondin igen! Är ju det i grund och botten. Jag trivs bra i mitt bruna men känner att jag vill ha en förändring! Jag är sugen på att färga det blondt och ha bruna och röda slingor i underhåret.

    Håret på andra bilden här är riktigt snyggt! En rockfrisyr som går i brunt med ljusa partier. Rikigt snyggt! Hade kunnat tänka mig det också. Eller helblondt kanske? Haha, jag vet inte riktigt. Får kolla upp lite mer och kolla vad allt skulle kosta. www.instyle.com där kan man leka lite och se vad man passar i för färg och frisyr! :) Det är alltså jag på första bilden. Ha ha :)

    Hunger

    Jag fortsätter mitt slappande. Dock tröttar det ut mig men jag har inget att göra ändå. Skönt att pusta ut lite också. Men jag börjar bli grymt hungrig nu. Och grymt sugen på pizza. Eller kött, potatis och brunsås! Fasiken va gott! Får la se vad det blir för något.

    Måndag

    Nått positivt med att sova ensam igen är att kunna bre ut sig! Vi får ju dela på en 120 säng jag och Micke. Mysigt men trångt! Ha ha :) Lite skillnad mot hans 160-180. Vet inte riktigt vad det är han har.

    Får ångest när jag kollar mitt konto idag. Jisses vad mycket pengar det har gått sen i onsdags. Visserligen var det ju 3300 i räkningar osv. Sen presenter och nöjen. Nu klipper jag kortet! Ha ha :)  Nämen får ta det lite lugnt nu så jag har pengar tills det blir lön igen den 26e. Funderar på att åka ner till Micke nästa helg så får hålla i pengarna! Nu hoppas jag på att få mycket tider på jobbet iallafall. Så man har något att göra och får lite pengar sen. Ska även söka lite mer jobb. Man kommer ju inte långt på att vara timanställd direkt. =/ Ska jobba imorgon iallafall.

    Idag händer det inget speciellt alls. Tror inte ens jag kommer gå utanför dörren. Kallt och massa snö!  Så ska ha en tv/film dag tror jag! :) Funderar på att ta mig ett bad också.   Kanske tittar jag på Arn filmerna som jag köpte i fredags. Får se. Går ju massa serier och annat idag! :) Vilken nörd jag är!

    Helgen

    I lördags åkte vi hem till syrran där vi gjorde pizza som blev jättegoda! :) Sen blev det efterätt gjord på chokladpudding, vaniljkräm och bär! Mumma! :) Tittade på Robinsson och myste. Emma och dem kom också dit, trevligt! :)   Åkte hem vid tio på kvällen och tittade film, myste lite! :)<3

    Igår vid halv fem åkte Micke hem igen, tråkigt! =/ Blev väldigt tomt med en gång! Man vänjer ju sig att sova med varandra och helt plötsligt får man sova ensam igen. Men vi ses ju snart igen! <3

    När han åkte så mötte jag upp Emely. Kikade lite istan och åt lite grann. Sen gick vi på bio och såg Hachiko. En mycket bra och gripande film. Jisses, hela salongen satt och böla. Jag försökte hålla mig men en och annan tår kom det allt. Jättefin film!!  Se den!
    När den var slut så var ingen av oss sugen på att åka hem så vi såg en film till. Ha ha :) Det blev It's complicated, haha riktigt kul film faktiskt! Man fick sig många skratt! :) Helt klart värd att se!


  • Startsida