Onsdag

Blev ingen mer uppdatering igår. Var iväg och handlade och sen fick jag skynda mig hem och duscha då Micke var på väg hit. Precis när jag vart klar i duschen klinga han på dörren, timing eller? :)
Pizza blev god igår! :) Och den försvann fort!  på kvällen myste vi bara och tittade på film och tv.

Imorse var det upp och hoppa kvart i sex för att köra pappa till jobbet då vi skulle låna bilen. Sen hem och sova två timmar till. Jag var bra mycket tröttare kl nio imorse än vad jag var kl sex. Skumt!  Intervjun verkade ha gått bra iallafall! :) Haha, medans Micke intervjuades så satt jag i en stol utanför där jag höll på att somna ett x antal gånger.  Det är svårt att hålla ögonen öppna när man är så trött! :P

Efter intervjun åkte vi till Ica där vi köpte nybakat bröd, mumma! Riktig kalasfrukost. Ha ha :)

Nu sitter Micke på tåget hem igen =/ Men men, om ett dygn är jag på väg ner till honom, haha. Så har lite grejer att fixa och tvätta inför imorgon. Tänkte även pyssla om mig själv lite. Smörja in mig i brunutansol, måla naglarna och kleta på en ansiktsmask. Jag hittade tre st på Netto förut, från märket Montagne jeunesse. Hitta en med jordgubbar, vanilj och aloe vera. Sen en med honung och en med kakaosmör och grädde, typ vit choklad. Hmm..man vill ju äta dem istället. haha :D Lite lyx! Får väl se om dem gör någon nytta!

Väntar på att pappa ska ringa nu så jag vet när han ska hämtas. Thomas är snäll som hjälper mig/oss :) sen efter det börjar min "spá-kväll" haha :)

Kommentarer
Postat av: emma

på kicks har dom världens bästa ansiktsmask - den kostar 20 kronor . tror att de e deras egna märke .. hur bra som helst och man blir len som en baby i ansiktet ..

tycker att du ska testa den :D

hoppas att du får en bra helg !!

kram


URL: http://emzzoon.blogg.se/ @ 2010-02-25 @ 20:57:02

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida