Lördag

Det var jättekul hemma hos Madde igår! :) Hon bjöd på tacos! Mumma :)  Sen spelade vi lite Buzz och Vilda Gester. Det var riktigt kul. Man fick sig många skratt till alla charaderna! En riktigt kul kväll med andra ord! :)

Idag fyller pappa år, Grattis! :)  Han fick en film med Stefan och Krister - Full frys! Ha ha :) Han gillar ju dem. Sen fick han trisslotter varav ena han vann 50 kr på. X 2 så det blev 100 kr! :)

Ska snart duscha och göra oss iordning. Sen handla lite och åka till syrran! :) Vi är ditbjudna på middag. Ska bli trevligt! Alltid lika kul att umgås med syrran. Ska sniffa bebis också! Hihi :) Lilleman kommer det väl vara fullt ös på som vanligt!  Buse :) 

Ha en trevlig lördag! :)

Fredag

Idag är det fredag!  Har vart och handlat lite, köpte Arn filmerna för 29 kr st! Suveränt! Så dem ska jag se någon dag, har nämligen inte sett dem. Fick 150 kr rabatt per film. Inte illa! :D 

Sitter och kikar lite bloggar osv nu. Micke glor på Pirates of carribbean.

Ikväll ska vi hem till Madde för att äta och spela massa sällskapspel. Buzz och Vilda gester. Ska bli riktigt roligt! :)

Ska snart ner och möta henne för att handla lite osv. Sen blir det väl till att gå hem och göra sig iordning lite grann! :)


Paprika

Hmm, lite ny design på blogg.se ser jag. Får väl funka. He he :)

Nu har man städat klart och även duschat. Satt på maskin nr två och ska snart börja göra iordning mig lite. Får se om jag hinner renbädda innan jag åker. Ska möta Micke istan kl sex. Innan dess ska jag till Paprika och köpa smaskiga sallader!! Mums! :)  Sen blir det väl lugnt ikväll, lite filmmys antar jag! :)

Ha en trevlig torsdag! :)


Hemmafru

Nu ska jag sätta igång en maskin tvätt och sedan dammsuga!  Dags att städa iordning lite nu. Micke kommer ikväll! :)<3 Ska även hinna handla och göra iordning mig själv också.

Har bokat om min tandläkartid också. Den hamna lite i klämm känner jag! Den stressade mig en aning. Ha ha :) Nää, igång med Spotify och sen kör jag! Ha ha :)

God kväll

Fyyy faaaan va mycket snö det är! Dock har det mesta blivit till slask och jag hatar det! Stora pölar ute nu. Man ser knappt vart man kan gå, vilket resulterade i att jag trampa rätt i världens vattenpöl! Jag måste ha nya skor! Hål vid ena hälen! =/  Det ska tydligen bli likadant väder imorgon också! Kul...eller inte!!

Ska kika lite till på nätet, sedan sätta mig framför tvn en stund innan det blir läggdags!  Imorgon bitti ska jag upp för att buda på tradera, ha ha knäppgök!  Sen måste jag städa och tvätta. Ska ev. en sväng till stan med Emely också, köpa presenter. Sen vid sextiden kommer Micke! Hoppas det inte blir några förseningar eller så imorgon. Ska upp halv nio imorgon som sagt..borde nog hålla mig vaken sen för att hinna allt känner jag! Ska till tandläkarn kl tre men funderar på att omboka!

Godnatt! :)


Onsdag - snöstorm

Jag vill inte ha mer snö!!!

Usch vilken tid det tog för mig att somna inatt. Fick världens huvudvärk, vart helt gråtfärdig! Fick iallafall en tablett av mamma och lyckades somna. Men nu har huvudvärken kommit tillbaka! =/  Och jag ska jobba.  Får väl gå in på apoteket innan och införskaffa mig Ipren! Ska jobba kvällen idag, 14-21.15. Innan dess händer det inget alls. Måste iofs gå om en timme. Har betalat räkningar och lite skulder sen fixat buss till Micke som kommer imorgon!! :)<3

Idag kommer Andra Avenyn igen! Men jag missar det. Får se reprisen imorgon. Spännande ju! :P

Nu ska jag börja göra mig iordning lite smått och sen ge mig iväg. Hörs ikväll!  Ha en bra onsdag! :)

Zumba

Zumba var faktiskt riktigt kul! :) Lite svårt att sätta alla stegen, speciellt när det var salsa. Men det är ju inte konstigt när det är första gången! Och salsa lär man sig inte på 5-10 minuter! Inte jag iallafall. Ha ha :) Det var ett fartfyllt pass med massa rörelser jag inte gjort innan. Man svettades ju som en gris! Då har man gjort nytta iallafall. Är helt slut i kroppen nu och jag lär sova gott inatt!  Undra om man känner sig mörbultad imorgon? Ha ha :)  Zumba är ju helt klart värt att testas tycker jag! Man har kul samtidigt som man tränar!  Nu väntar duschen och sedan ska jag kika tv.

Tisdag

Idag är det lite mer energi i mig. Fast jag är fortfarande trött och seg. Kanske räcker att man får lite luft och rör på sig?  Ska ju in till stan senare med Emely för att testa på Zumba. Undra hur det ska gå? Jag kan inte röra höfterna sådär! Ha ha :)

Innan händer det väl inget speciellt. Imorgon ska jag jobba 14-21.15. En dag mer iallafall. Alltid något! Lönen blir ju liiiite större om inte annat.  Sen på torsdag kommer Micke hit! :)  Dock måste jag till tandläkarn också, blää!
Så det blir lite mys och så i helgen! <3 Ska även fira Madde på fredag, ska bli trevligt! :)

Måndag

Usch va seg jag är idag. Jag har verkligen ingen kraft. Påsar under ögonen har jag också. Jippi! Har legat i sängen hela dagen och det gör mig ingenting faktiskt! Visserligen skulle jag gått till arbetsförmedlingen men hade ingen ork som sagt.
Mer än såhär blir det inte från mig idag...back to bed! Ha ha :)

Ha en fortsatt trevlig måndag! Hörs imorgon!

Kaaachiing!

Inte illa när man som timanställd har pengar över när man betalar räkningar osv på 3300, sparat några tusen på sparkontot och ändå har pengar över. Jisses, när hände det sist!? Ha ha :D Nä men jag får en hyffsad lön nu denna månaden. Jobbade två juldagar så då blir det ju pengar! :)  Timanställd, borde väl säga jag istället. Jag som är riktigt bra på att slösa!  Skönt iallafall att betala av en räkning man delbetalar på. Sen lite skulder då man lånat pengar. Kan ju dra av en räkning till men då får jag leva lite snålare och det vill jag inte. Måste köpa presenter osv.

Jaja, nu ska jag snart iväg till Ica för att möta Emely och sedan åka till Madde! :) Ha en trevlig kväll!

Söndag

Igår kväll efter maten åkte jag hem till Madde och spelade och tjöta lite. Därför uppdaterade jag inte bloggen något mer. Kom hem runt elva och då blev det sängen för min del eftersom att jag skulle upp kl sex. Dock somnade jag inte försen vid ett, har alltid lika svårt att somna när jag vet att jag ska upp tidigt. Har iallafall jobbat 6:45-15:30 idag och det gick bra. Var ensam imorse eftersom att en börjar kl tio. Men det gick jättebra ändå! Gäller bara att planera lite! :)  Jobbade med Fatimah några timmar, kul som vanligt! Längsen man såg henne.
Sen ringde pappa och sa att han var i närheten så jag fick skjuts hem från jobbet. Snällt! :)

Ikväll ska jag till Madde igen. Haha, skulle kunna tro att det är mitt andra hem. Kanske inte. Ha ha :) Blir väl till att spela lite, se film eller något.

Innan dess ska jag smälla i mig ugnspannkaka med jordgubbssylt! Mumma! :D

Zumba

På tisdag ska jag testa på Zumba! Jag och Emely ska åka till Crudo som ligger på Järntorget nånstans för att testa på detta! Samma gym som vi tränar på här hemma så vi betalar ju inget eller så. Det ska bli kul att få testa. Emely har det hemma och gillar det. Therese har också börjat med det och verkar gilla det så nu vill jag också testa! Ha ha :) Jag är inte den som gillar denna typ av dans eller rörelser (kan dem inte) så det ska bli intressant det här!

"Zumba Fitness liknar ingen annan träningsform du har provat förut!" 

- "Zumba Fitness skapades i mitten av 90-talet av sydamerikanen Albert "Beto" Perez, personlig tränare och koreograf åt ett stort antal internationella popstjärnor.
- Med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa, samba och merengue flätade Beto ihop sina latinska favoritrytmer med glödheta danssteg som hans elever älskade - Zumba Fitness var fött!
- Sedan Beto introducerade Zumba Fitness i USA 1999 har det blivit en av de snabbast växande dansbaserade träningsformerna i landet. Människor i alla åldrar faller för de smittande rytmerna, de enkla dansrörelserna och de fantastiska resultaten.
- Zumba Fitness är ett roligt och spännande sätt att träna! Det är lätt att lära sig och du kan både förbättra din kondis och förbränna kalorier!"


Filmtips



Idag visas Ace Ventura - den galopperande detektiven rider igen på kanal 5 kl 18:10.

Älskar denna filmen! Jim Carrey är ju en av mina favoriter också. Grymt rolig film! Har ni inte sett den så gör det!! Har iofs svårt att tro att någon inte har sett den! Ett måste!

"Amerikansk komedi från 1995. Ace Ventura får i uppdrag att åka till Afrika och rädda en helig vit fladdermus för att förhindra ett blodigt stamkrig. Under äventyrets gång hamnar han nästan i säng med en förförisk afrikansk prinsessa som precis ska gifta sig, upplever en utomkroppslig resa med en upplyst apa, samlar fladdermusbajs och sist men inte minst: blir född av en mekanisk noshörning (vilket får en amerikansk familj på semester att skrika av skräck)"

 


Duktig!

Jag gick nästintill direkt upp från sängen och ner till gymmet. (Eller ah, Madde var med så fick skjuts.) Men ändå, jag var nyvaken och bestämde mig för att träna! :) Stolt över mig själv!  Så vi tränade ett tag och solade innan vi gick. Dock fick jag klippa upp mitt hänglås till skåpet! Jag hade en sånt med en kod och det krånglade, det ville inte öppnas även fast koden var rätt. Väldigt irriterande! Så jag hade inget annat val än att klippa det.  Får fixa mig ett nytt lås..med nyckel!!

Tänkte ta mig en dusch nu och sedan vet jag faktiskt inte vad som händer. Jag vill spela! Ha ha :)  Men det blir iallafall till att försöka somna tidigt ikväll då jag ska jobba 6:45-15.30 imorgon!  En dag till iallafall! Får väl hoppas att det kan bli någon mer dag.

Buzz

Blev ingen mer uppdatering igår. Åkte med Madde och handlade lite och sen med hem till henne. Spelade kort och sjung lite Singstar. Ha ha :) Senare mot kvällen kom Emely och då testade vi spelet Buzz. Och det var verkligen jättekul! Tycker jag iallafall. Det är ett spel med frågesport inom olika kategorier. Jag har fastnat för det iallafall och jag vill spela nu med! Ha ha :)
Undra om det finns att köpa till Xbox? Någon som vet?


Svampen

Köpte en grå mössa på H&M för ett tagsedan, och när Micke fick se den på mig tyckte han att jag såg ut som en svamp. Som en röksvamp. Han petar mig i huvudet och säger "poooh" för att då ska de flyga rök. Mupp som han är! Ha ha :)  Kanske finns en viss likhet? Ha ha :)

Gillar inte facet på denna bilden, därav blomman.. ha ha :)

God dagens

Tränade en stund med Madde förut. Körde lite crosstrainer och sen styrketräning för ben och armar. Undra om man får någon träningsvärk?  Passade på att sola också. Skönt! Funderar på att träna/sola imorgon också.

Efter det gick jag till vårdcentralen för att skriva på något papper för att dem ska få mina journaler från den gamla vårdcentralen. Det vart lite krångel men det verkar fixa sig. Ska ringa dem nästa vecka och se hur det gått. Måste iallafall fixa recept på min medicin nästa vecka!

Har även ringt det företaget som strula med fakturan som jag skrev om igår. Jag har mailat med dem och idag fick jag ett mail om att dem skickar påminnelse osv. Och att jag ska betala en påminnelseavgift på 160 kr! Så jag ringde dem och förklara att jag tänker inte betala nån påminnelse när jag inte ens har fått någon faktura!  Men men, allting löste sig iallafall och jag ska bara betala beloppet jag är skyldig. Alltså ingen påminnelse eller administrativa kostnader. Bra det! Det gäller att vara hård! :)

Tänkte ta mig en dusch och dra på lite kläder och fortsätta slappa. Ska hem till Madde ikväll och spela spel! :)

Shake the bacon

Nu ska det skakas! Ha ha, nää men ska ner till gymmet nu iallafall. Träna och sola med Madde. Har ingen vidare ork men ska göra det ändå!  Hörs senare!

Jäkla tjat

...på mig idag. När jag var hos Micke bloggade jag ingenting nästan och nu tjatar jag om något varje timme nästan. Inte riktigt kanske men nästan.. ha ha :)

Jag blev inte förkyld, ren inbillning eller brist på kortison kanske?  Jag använder en nässprej med kortison som jag ska ta dagligen, hade inte gjort det när jag bloggade innan. Men efter tog jag den och mår prima. Dock är jag trött men det är ju självförvållat när man inte gjort något vettig idag.

Jag vill börja äta havregrynsgröt. Har testat innan men det faller mig lixom inte i smaken. Kanske man får ha något på/i för att det ska bli godare. Några tips kanske?? Annars är det väl bara till att sleva in, tugga, svälja och gilla läget!

Imorn ska jag träna iallafall, och sola! Ska även förbi arbetsförmedlingen och fixa lösenord osv, funkar inte när jag gör det själv. Sen tänkte jag även kolla upp det med alfakassa.

Betalningar

Vissa är tomma och vissa får man inte ens!

Jag fick ett brev från H&M igår med en tom betalning i.
- Förgående saldo; 0.00 kr
- Ditt saldo den 09-12-31; 0.00 kr
- Vill du betala hela fakturan, betala 0.00 kr..  Hmmm... whatta!?? Haha väldigt skumt detta men även komiskt. Jag vet att jag inte har något att betala längre. Vad är det för mening med att ens skicka denna tomma fakturan?

Sen är det ett annat företag som inte ens skickar sina fakturor. Jag valde att delbetala i slutet på november. Nu denna månaden borde jag göra betalning tre om jag fortfarande ville delbetala. Men jag har inte fått någon faktura varken i december eller nu. Så jag mailade dem och frågade varför. Dem svara bara att jag hade xxx kr att betala och att dem tänker ta 50 kr månaden i administrativa kostnader??  Hmm, vad menas med det? Och kan dem göra så när dem inte ens skickar någon faktura när dem gått med på delbetalning?  Fattar nada!

Glee

Ikväll kommer Glee igen. Ja, jag är en nörd som tittar väldigt mycket på tv och olika serier. Ha ha :)
Glee började jag titta på för nån vecka sedan och det är rätt roligt. Typ en musikalserie. Dem sjunger väldigt mycket iallafall. Visas på tv4 kl 20.00 ikväll.

Kan man bli förkyld via telefon?

Väldigt komiskt detta! Emely ringde mig för mer än en timme sedan nu och var då görförkyld. Jag själv vara bara trött. Men nu, ett tag efter börjar jag nysa, snora och blev helt tung i huvudet. Haha, väldigt komiskt faktiskt. Ibland undrar man ju om man kan smittas via telefon.   Men det går nog över snart! Får dricka lite té och ta näsprej, brukar släppa då. Om det inte är något rejält på gång!

Har inte kommit ner till gymmet, dåligt...kanske senare i eftermiddag. Om inte så blir det garanterat imorgon iallafall. Man blir med peppad när man har någon att träna med. Brukar tävla med Emely ibland och det peppar mig. Ha ha :)

Ricci Ricci

Jag har gått och blivit kär i en ny parfym! Jag och Micke var på Väla i lördags och träffade då hans moster som jobbar med parfymer osv. Fick då en provparfym av Ricci Ricci. Och den är så himla god! Den doftar helt underbart och jag vill ha den! Har ni inte känt hur den luktar så spring iväg till närmsta parfymbutik och gör det! Så ljuvlig!  Denna parfym finns nog snart i min samling hoppas jag! :)

Shake the bacon

Jisses vilket avsnitt! Det hände grejer hela tiden och man hade nästan svårt att hänga med! Hemskt slut också! Nu får det gärna bli onsdag igen så man får se mer! Ha ha :)

Har börjat fila lite på mina idéer så får se vart det tar mig och hur allt blir. Vore kanon om det blev bra som sagt!

Ska nog ta och krypa ner under täcket snart och kika lite tv, ringa Micke och sedan sova. Ska ner och träna vid tolvtiden imorgon. Dags att röra på fläsket! Ha ha :D Ska ge mig på stegräknaren igen och se hur den funkar, för jag fattar verkligen inte ett jota av den. Time to shake the bacon!   Fasen, önska att jag tränade på Life istället, då hade jag kunnat testa zumba! 

Godnatt!

God kväll

Har gjort det jag ska idag, duktigt va? Ha ha :) Håller på att tvätta badrumsmattorna nu också.
Ska snart renbädda sängen. Och om en stund börjar ju Andra Avenyn!! :) Spännande. Ska tydligen vara ett spännande avsnitt idag. Det brukar det ju iofs vara för det mesta men såg lite reklam på ettan igår, verkar vara våldtäckt i dagens avsnitt? Hmm..sorry om jag avslöja något nu. Ha ha :D Men man kan ju redan se programmet på webben, men jag har hållt mig!

Sitter och filar lite på idéer jag har. Får se hur det blir med det. Vore kul om jag lyckades med det iallafall! :)

Imorgon ska jag ner till gymmet för att träna och sola. Något annat har jag inte planerat än. Ev. gå förbi arbetsförmedlingen, (om jag inte ringer) för jag kan nämligen inte komma in på min sida. Har bett om nytt lösenord men det funkar inte ändå.

Mat tips

Micke bjöd ju mig på mat i torsdags när jag kom. Kyckling med färskpasta (fettucini, hur de nu stavas) med sås.

Det tänkte jag laga idag. Har gjort det några gånger innan och det är jättegott.
Jag gör med kyckling, fettuchini orginal och creme fraiche med vitlökssmak. Ibland har jag även bacon till. Jättegott! Man kan använda vilken creme fraiche man vill, helt enkelt en smaksak. Samma sak med pastan. Kycklingen ska delas i bitar iallafall. Det tar max 10 min att laga denna rätt. Snabbt och gott! :)

Bild lånad från google.

Andra Avenyn

Idag börjar Andra Avenyn igen! :) Svt1 kl 21.00. En serie som utspelar sig i Göteborg och jag har inte missat ett enda avsnitt. Ha ha :) Idag sänds avsnitt 172.


Onsdag

God dagens...

Det tog mig bra tid att somna inatt. Jag hade ju vant mig vid att sova med Micke nu. Så det tog sin tid som sagt. Men när jag väl somnade måste jag ha sovit som en gris eftersom att man vakna på en lite blöt kudde. Ha ha :D Dreggel med andra ord. Yummy!

Sitter och skickar in en jobbansökan på Liseberg. Tror inte jag kommer få det men det skadar ju aldrig! Sökte förra året också men då hände det inget. Hade vart riktigt kul att få jobba där en sommar, och att få ha den erfarenheten. Vem vill inte jobba på Liseberg lixom!? :)

Ska ner till Ica snabbt sedan och handla lite och sen hem och sätta igång en maskin tvätt och dammsuga! Renbädda sängen och jäsa! Ha ha :) Har inte planerat något mer än så.

Huset vid sjön

Det börjar en riktigt bra film på tv3 nu kl 21.00. Den är värd att se tycker jag! :)

Amerikanskt drama från 2006. Läkaren Kate Forster bor i ett vackert hus bredvid en sjö. När hon tvingas flytta kräver hon att all post som levereras till huset vid sjön vidarebefordras till den nya adressen. Till hennes stora förvåning får hon snart ett t brev från Alex Burnham, en arkitekt och ny invånare i huset hon tidigare bodde i. Men poststämpeln på brevet avslöjar att mannen bodde i huset två år innan hon själv flyttade in...

Tisdag

Nu är jag hemma igen! Tråkigt att åka ifrån Micke men vi ses snart igen! :)<3

Bussresan gick bra men det sög verkligen att åka med den vanliga bussen när jag åkte med lyxbuss i torsdags. Ha ha! :) Man saknade verkligen stolen och utrymmet som fanns där! Somnade till en stund på bussen, väldigt skönt! En liten powernap sådär.

Pappa hämtade mig på centralen så jag slapp åka spårvagn ensam och dessutom kom jag hem snabbare.
Ska kika lite bloggar och sedan tvätta bort sminket, på med myskläder och glo tv.

Måndag

Vi hade en väldigt lugn dag igår. Mycket skönt! Kollade på Robocop 1-3. Haha :D ganska bra ändå.  Kollade på Johan Falk som visades på tv4 också. Så det var lugnt som sagt.

Idag har det också vart lugnt. Var och handlade lite grann förut, annars har vi bara slappat. Jag har spelat Crash och fatt damp ett x antal gånger på det! gav upp tillslut och stängde av. Haha :)

Vi ska hem till Mickes föräldrar om en stund och fika lite. Sen hem och fixa lite käk och mysa antar jag. Åker hem imorgon kväll. Tar bussen som går tjugo i fem som vanligt. Denna gången den vanliga bussen och inte lyxbussen som i torsdags. Ha ha :)

Trevlig måndag!

Söndag

Blev ingen mer uppdatering igår. Vi åkte till Väla som sagt. Kikade lite, köpte ett par nya leggins. Sen åkte vi hem och diskade lite och åt. På kvällen kom Mickes vänner hit och åt och drack lite :) Dem hade med sig Lips, ungefär som Singstar. Så det körde vi en stund och sedan blev det spel. Vilda gester (hur de nu stavas) Väldigt roligt spel! Man ska beskriva en sak med rörelser eller ljud. Väldigt kul! :)

Fick en jättemysig och fin tröja av Mickes mamma häromdagen. Får slänga upp en bild någon dag kanske. Väldigt skön! <3

Idag händer det inget speciellt, en lugn och mysig söndag. Micke är iväg och lämnar grejer hos sina föräldrar och sen ska han handla. Jag passade då på att duscha och kika bloggen. Ha ha :) Det lär nog bli fortsatt lugnt iallafall. Har ingen vidare ork till något nu. I torsdags åkte jag ju hit, då stressade man hit och dit mellan spårvagn, buss osv. Sen i fredags höll vi också igång hela dagen typ. Plus fest. Och igår var det stan och spelkväll. Så jag känner för att inte göra nånting helt enkelt. Ha ha :)  Ska nog sätta mig i soffan och spela lite Crash. Ha ha :D

Snabb update

Det var en mycket rolig kväll igår. Jag råkade visst bli lite full men kul hade jag! :) Hoppas jag inte var allt för jobbig bara! Vaknade till kl sju imorse och mådde inte så bra då..men nu börjar jag komma igång. Lite seg men annars bra.   Nu ska vi iväg till Väla köpcenter och fördriva tiden lite. Uppdaterar väl sedan igen :)

Fredag

Jag testade ett nytt bussförlag (Bus4you) igår och det var det bästa jag gjort. Först tar den en halvtimme mindre och så var det rena kungatronen till stol. Man satt i en fåtölj som man kunde fälla bakåt och dessutom fälla ut fotstöd på. Rean lyxen verkligen! Satt/låg så himla skönt så höll på att somna flera gånger!



När jag kom fram gjorde Micke mat, kyckling med färskpasta och sås, mumma! Fick även tre stora, jättefina, röda rosor, ett kort och en stegräknare. Haha :) Dock förstår jag mig inte på den ett dugg. Men får la se! Tittade lite tv och sen testade vi spelet jag köpte, Crash mind of mutans. Asroligt! Även om jag får damp när jag inte kan. Haha :)




Idag ska vi på fest! 30-årsfest/examen. Ska bli trevligt! Så jag har nu gjort mig iordning och klätt på mig. Ska bara fixa håret och på med smycken. Försökte mig på en liten svart sotning och det blev jag faktiskt nöjd med. Slängde på lite glitter också. Blir lite rockstuk på mig idag.

Ha en trevlig fredagkväll!


Torsdag

Idag åker jag till Skåne!  Bussen går 15:25 och ska vara framme kl sex i Helsingborg. Hoppas på att det finns bra platser att välja bland. Och hoppas att det inte blir några förseningar bara. Visserligen skulle det inte göra så mycket med en kvart, tjugo minuter. Måste ändå vänta på tåget en halvtimme som tar mig till Micke.  Fjäskade med honom för att bli hämtad i Helsingborg men han ska tydligen fixa en överraskning åt mig! :) Spännande!

Testar väl kanske att blogga på den nya mobilen sen. Har ju inte testat den riktigt med allting än.

Nää nu ska jag äta frukost och packa!  Ha en bra dag! :)

God kväll

Nu är utväxten borta. Emely hjälpte mig och jag hoppas det blev bra överallt, men det tror jag nog! :)
Är lite röd i ansiktet efter solningen också..hoppas det har lagt sig tills imorgon! Vill ju inte vara röd!

Tänkte gå upp hyffsat tidigt imorgon för att packa osv. Duscha och göra mig iordning i lugn och ro utan stress.

Nää, ska krypa ner under täcket nu, kika lite tv, ringa Micke och sova. Har en seg huvudvärk som suttit i några timmar nu! =/ Jobbigt..

Uppdaterar imorgon! :) Godnatt!

Flyttar utomlands

Va skönt det var att sola och faktiskt få färg! Verkar som att man inte får så mycket på solariumen som finns på gymmet. Jag och Emely solade på solariumet idag istället.
Efter det tog vi en tripp till Lindex där jag köpte mig en topp jag tänkte ha på fredag. Ska testa lite hemma och se om jag trivs i det.   Sen gick vi till gymmet för att kolla om uppsägningstider osv på korten. Och det var 60 dagar så jag sa upp mitt kort nu och kan träna fram tills 28e mars. Han i kassan var så rolig, man skulle fylla i ett papper med datum, anledning osv. Och på anledning skrev han "flyttar utomlands" hahah :D Sa ju att jag ville säga upp det för att jag antagligen flyttar till Skåne snart.  Emely kommer få ett litet jobb där nu iallafall och kanske börja ha pass sen. Va kul! :) Hoppas hon har något innan 28e mars nu då!

Efter det gick vi till Ica och köpte hårfärg osv, så hon ska hjälpa mig ikväll. Skönt att slippa göra det själv ibland, känns ju i armarna efter en stund. Har ingen jättestor utväxt men tillräckligt så det stör mig! Ha ha :) Så trött på mitt hår egentligen. Vill göra något nytt med det. Klippa? Färga? Får se.

Grattis Angelica på 21årsdagen! :)


Onsdag

Ska stoppa i mig lite frukost nu och en kopp té. Vaniljté såklart!  Sen ska jag ner till torget för att sola med Emely. Ska även kika lite på Lindex och handla på Ica. Sen får jag se vad som sker. Måste iallafall tvätta lite och packa lite smått så jag slipper stressa imorgon. Bussen går inte försen 15:25 iofs, men skönt att va ute i god tid.

Måste hitta något att ha på mig på fredag också, då är vi bjudna på fest! :) Får alltid klädångest då! Därav mitt nyårslöfte antar jag. Haha :P

Hej så länge :)

Kudden kallar

Ska krypa ner under täcket nu. Kika lite tv och sedan sova.

Jag är lite deppig ikväll, kan inte riktigt sätta fingret på vad..men alla har vi ju såna dagar.

Imorgon tänkte jag träna, sola, kika lite snabbt på Lindex, tvätta, packa och färga håret. Dags att ta bort utväxten igen. Skulle vilja klippa topparna lite. Och ev. klippa till luggen igen. Snyggt men samtidigt är det skönt när luggen inte hänger ner hela tiden. Får se. Har inte råd att gå till frisören nu ändå. Haha ska man våga sig på att klippa luggen själv? I värsta fall får jag gå till frissan eller ha luggen uppsatt tills det växt ut.  Tåls att tänka på!

Nä godnatt!

Cut the crap

Något jag har stört mig länge på nu är den där tönten som har Kniven mot strupen programmet. Han gör verkligen allt han kan för att likna Gordon Ramsey! Så himla löjligt! Ännu löjligare är det när han ska låtsas vara jättearg och skrika och slå på saker. Han har ju svårt att hålla sig för flin och ser bara bra dum ut! Varför kör han inte sitt egna race istället för att härma någon han aldrig kommer komma i närheten av att vara lik ändå! Han kommer aldrig komma upp till Gordons nivå eller stil. Nä, jag stör mig som sagt väldigt mycket och tycker han är hellöjlig!


Brrr

Va kallt det är! Har tänt lite ljus nu för att få lite mer värme. Mysigt är det också! :) Undra hur mycket värmeljus det går åt under vintern egentligen? Det är nog det som köpt mest efter alla jackor, overaller, vantar osv.

Min kväll blir väldigt lugn. Massa tvtittande. Emely bjöd upp mig för att se hockey eller film men jag känner inte riktigt för att ge mig ut nu.

Nää ska fortsätta titta på Big bang theory...

Ghost whisperer

Sitter och tittar på GW nu. Gillar det programmet! Spännande och intressant. Gillar den typen av serier också. Serienörd som jag är! Ha ha :)


Klirr i kassan

Nu har jag precis kommit hem. Har pantat burkar, växlat, handlat och solat! :) Fick ut 120 kr när jag växlade, jag hatar att ha alla dessa femtiöringar och enkronor liggandes. Sen blev det 50 kr i pant. Så 170 kr extra i kassan blev det. Ha ha :) Putte ner kundvagnen genom snödrivorna också, lite träning! Ha ha :D

Riktigt skönt att sola också, höll på att somna. Ska ner imorgon igen, men då ska jag även träna lite tänkte jag. Kanske solar jag även på torsdag morgon. Jag vill ha färg! Känner mig så mycket fräschare då. Har ju den där sjukdomen som Madde sa. Minns dock inte namnet (som vanligt) men det är iallafall en sjukdom då man inte mår bra av att vara blek. Ja, nånting sånt. Ska kolla med Madde va de hette igen.

Jag är vaken

...nästan iallafall. Jag är så himla seg av mig. Antingen beror det på sömnrutierna, eller att man inte gör så mycket vettigt på dagarna. Järnbrist? Jag vet inte.

Ska iallafall ta mig en dusch så jag vaknar till och sedan bege mig ner till torget. Något annat har jag faktiskt inte planerat än. Så tar det lite som det kommer.

Ha en bra dag! :)

Segan råttan

Det är jag det. Jag har faktiskt inte vart utanför dörren idag. Har legat i sängen och glott tv och jäklar va gött det har varit! Nu när vi har spelat hela helgen så har det blivit sena kvällar och dålig sömn, så det var faktiskt skönt.

Nu tänkte jag stänga av datorn iallafall. Kika lite mer tv och sedan sova. Imorgon blir det mer action iallafall. Sola, kolla liiite rea på Kappahl, fick sms därifrån. Och växla pengar. Så imorgon ska jag utanför dörren! Ha ha :)

Godnatt!

Måndag

Seg och snorig idag med...mycket segt!

En stund efter maten igår så åkte jag med Madde för att handla lite och sen med till henne. Spelade spel, kort och tjötade lite innan Emely och Toffe kom. Då fortsatte vi spela spel och kort. Lika roligt då med! :) Och Madde vart riktigt sur igår när hon förlora gång på gång när vi spela kort. Haha, underhållning på hög nivå! :)  Men sista spelet vann hon och då kunde hon sova gott iallafall. Ha ha :)
Jag var hemma runt tjugo i tre inatt så därför bloggade jag inget mer igår.

Idag vet jag inte vad som händer. Lite sugen på att sola faktiskt. Ev. växa in lite pengar och kanske köpa hårfärg. Jag har sån mani när det gäller utväxt. Men får se. Just nu orkar jag inte gå utanför dörren. Ha ha. Slappis nr 1!

En saftig...

Packade på mig massa kläder och tog en tripp ner till Ica för en stund sedan. Blåste lite kallt men kände inte så mycket pga alla kläder. Ha ha :) Skönt det! Önska att jag hade på mig allt det i natt!

Ska snart fixa lite mat. Det blir potatis, sås och en saftig köttbit. Ha ha :) Mumma va gott! Riktig söndagsmat! Det vattnas i munnen redan nu och det drar i magsäcken. Så ska sätta igång med att skiva köttet och börja tillaga det!

Bild lånad ifrån google.se

 


YES

Det ser ut att bli spelkväll idag också! Haha :D

Söndag

Jisses va seg jag är idag! Dålig sömn, frossa och snorig näsa. Det måste vara anledningen. Ha ha :)

Vet inte vad som händer idag faktiskt. Blir nog hyffsat lugnt iallafall. Jag vet inte, men har fått dille på att spela spel nu. Jag vill spela hela tiden! Haha :D Nämen det är ju roligt lixom så varför inte?!
Det var prat om bio men jag vet inte. Har inte råd med bio egentligen. Måste prioritera nu sista veckorna innan lön. Ska ju till Micke också och då behövs pengar. Till mat osv.

Får la se vad som händer!  Vi har pratat om att åka skridskor också, men efter den stunden i kylan inatt är jag inte sugen på att vara ute alls! Ha ha :D  Spela spel vill jag! Ha ha, men tror inte dem andra vill. :P

Brrr och atjoo!

Igår åkte jag hem till Emely som sagt och spelade spel. Madde hade köpt ett spel som var riktigt roligt faktiskt! Man skulle antingen rita något, då med några skumma glasögon på sig och på tid. Man såg alltså nästan ingenting med glasögonen! Sen fanns det hjärngympa där man skulle svara snabbt på olika saker. Eller Svettigt värre då man får göra saker.  Väldigt kul faktiskt!  Google eyes tror jag det hette. Minns inte.

Tråkigt nog fick jag allergibesvär så det vart lite jobbigt och hade inte all medicin med mig. Vid kvart över ett tog jag och Madde bussen hem och jävlar va kallt det var! Dock dröjde det 30-40 minuter innan Maddes buss kom så vi stod där i kylan och frös som bara den. (Nu efter mordet i Hjällbo ska man ju inte lämna någon ensam i 40 minuter!)  När jag väl kom hem hade jag knappt någon känsel i lår och tår. Jisses, jag var som en isbit! På med pyjamas, tjocka strumpor, två täcken plus en filt. Trofan att jag frös ändå!! :O  Låren vad ju iskalla. Jag försökte stå ut men tillslut gick jag och värme min värmedyna och la på låren. Sen kunde jag äntligen somna!
Vaknade dock upp av att det var hur varmt som helst! Ha ha två täcken + filt som sagt! :)

Nu känns det som att jag blivit lite förkyld. Men det går la över snart! :)


På jobbet

Nu är det 1½ timme kvar sen får jag gå hem. Eller ah, ska till Emely ikväll också! :) Spela spel. Tyckte de var så kul igår så föreslog en spelkväll idag med! :)  Therese är snäll som skjutsar mig dit! :)<3 Hon gillade armbandet hon fick också.

Det går bra på jobbet iallafall, mycket lugnt nu så man kan koppla av lite.

Vad gör ni denna lördagen? :)   Fortsatt trevlig kväll! Bloggar imorgon igen.

Lördag

Fy va trött jag är. Det känns i både huvud och kropp. Ändå har jag sovit i åtta timmar nu. Fast kanske fel tid på dygnet. Somnade runt två inatt och då hade jag vart vaken i 20 timmar. Jisses! En dusch och frukost kanske gör mirakel!

Ska jobba idag också. 14-21.15. Innan dess händer det inget speciellt förutom att vakna till då. Efter vet jag inte faktiskt. Får väl se! :)

Igår var vi hemma hos Emely där vi spelade spel och hade mycket kul. Vi spelade ju Trivial pursuit för ett tagsedan, det gjorde vi igår också, fast med Disneyfrågor! :)  Sen spelade vi kort. Så det var riktigt roligt faktiskt!  Och Madde är väl blåsfisk idag! Ha ha :D

Instängd

Ingen har väl missat skräckfilmen Instängd som kom 2005?  Jag satt hemma hos Thomas med Emely och tittade på den. Jag hade godis i munnen hela tiden för att jag var så rädd! Haha:D Satt och skrek och hade mig och lovade mig själv att aldrig se den igen!!  Men jag har faktiskt sätt den en gång till. Då var den inte lika äcklig. Antagligen för att jag visste vad som skulle ske.

Nu, idag kommer det iallafall en tvåa på bio!  Fasen va grymt! Trots att jag är jättemesig när det gäller skräck så vill jag ändå se den. Speciellt på bio. Stor bild och surroundljud. Ja, jag kommer antagligen göra i brallan och skrika som en mes, men det är ju så det ska vara!

 


Fredag

Hade en riktig slappisdag igår (också) och det vart skönt.  Så det var inte mycket jag bloggade direkt. Men som sagt, vad ska jag egentligen skriva om?

Idag har jag iallafall jobbat 7-15 och det flöt på hyffsat bra. Det var ganska så segt att gå upp kl sex imorse bara. Längsen jag gick upp så tidigt nu, så det tog emot lite. Ska jobba imorgon också, fast då jobbar jag 14-21.15. Therese jobbar då också, kul! :)

Sitter bara och slappar nu och kopplar av efter jobbet.Man är lite seg faktiskt. Ska fixa lite mat snart och sen ta det lugnt igen. Men ikväll ska jag och Madde hem till Emely för att spela sällskapsspel! Ska bli roligt!:D Lite fredagsmys!

Torsdag

God morgon?  Har glömt av bloggen idag. Har ju ändå inget intressant att skriva om ändå.

Har haft yttligare en slappisdag framför tvn. Fastnat för serien Glee och tänkte faktiskt se om den visas på webben så man kan se från början. Får la se.

Imorgon ska jag göra lite nytta iallafall! Ska jobba 7-15. Hoppas verkligen det blir fler dagar denna månaden. Får hoppas på det bästa! :)
Sen på kvällen är det spelkväll hos Emely, ska bli skoj! :)

Fortsatt trevlig torsdag!


Lets dance 2010

På fredag börjar det! Ska bli kul!  Någon ska bli intressant att se är Gudrun Skyman...ursäkta..men vafan ska hon där och göra? Ha ha :)  Sen ska det bli kul att se Agneta Sjödin, Peter Wahlbäck och Rabih. Har ni någon särskilld ni hejar på?


Ett steg mot rätt riktning

Ska köpa mig en stegräknare och börja promenera som fan! Ha ha :) Jag tror man blir mer taggad när det är något man ska räkna, när det är ett mål man är ute efter varje gång. Jag behöver nog den pushen iallafall.
Ska bara hitta någon billig också. Behöver ju bara en som räknar stegen, allt annat skiter jag i. Nja, kanske hur långt man gått. Hittade på nätet en för 105:- eller 139:-  Får la se! Någon som har tips på en bra räknare? :)

Yours mine and ours

Kommer en film på tv3 kl 20.00 ikväll som verkar vara rolig.

Amerikansk komedi från 2005. Attraktionen blir omedelbar mellan high school-paret Frank och Helen när de återförenas. De bestämmer sig snabbt för att gifta sig. Frank har redan åtta barn från sitt första äktenskap, och Helen har tio. Frank är en strikt Amiral med bestämda åsikter, medan Helen är en kreativ designer. Deras barn, som delar föräldrarnas respektive åsikter, avskyr varandra och går samman för att försöka ta sig ur den nya situationen.

Grease på svenska?

Det är nog det sämsta jag har hört och sett på tv på länge. Har iofs bara sett reklamen och inte sjävla musicalen. Men Grease ska vara på engelska och inte svenska. Dessutom kunde dem väl valt lite roligare artister och inte bytt namnen till Sanna och Danne! Uselt!   Men men... ville väl bara säga att jag inte gillar denna idén. Ha ha :)


11 minus

Och snökaos!  Usch och fy!  Jag vill verkligen inte ha mer snö nu. Det får räcka! Men tydligen har det dragit in ett snökaos över södra sverige nu och det ska bli ännu kallare. =(   Det är nu man vill gå i ide och vakna i april då förhoppningsvis våren är här! Hade ju inte vart fel! Ha ha :)

Jag är inte lika sugen på prommenad nu när jag ser minusgraderna och all snö som vräker ner. Det är nu man skulle vart barn. Bara dra på sig en overall och åka pulka! Allt var så mycket roligare när man var liten! Ha ha :)

Jag håller på att tvätta lite nu och myser runt i min pyjamas. (ingen mening att klä sig om man inget ska göra) Filmen Gustav (katten och Ådi) börjar på trean nu. Ska väl småtitta lite på den tänkte jag.
Sitter och funderar på hur mycket grejer jag har egentligen. Hur ska allt detta få plats när jag flyttar ihop med Micke? Haha det luktar kaos! :D


God kväll

Va irriterande det var förut när jag skulle ner till Ica och panta burkar. Där står jag med tre påsar och maskinen är ur funktion!! Tur att Annica var med så jag kunde gå in och handla utan att släpa på påsarna. Tack! :)
Så det var bara att bära med sig burkarna hem igen. Störande!

Har tittat på tv mestadels av kvällen och tänt lite levande ljus. Mysigt och det ger värme! Det är ju så fruktansvärt kallt!! Nu skulle bara Micke vart här och gett mig värme han också!  Men får vänta en vecka till. Åker till honom nästa torsdag! :)<3

Ska fortsätta i mitt mys och sen blir det väl till att sova när sömnen faller på.

Imorgon har jag inga planer än..får se vad som sker. Tänkte packa på mig kläder och ta en promenad. Det blir ev. sällskapsspel på kvällen!

Duktig

Nu har jag vart duktig! Har dammsugat, dammat och städat inne på wc. Inte så illa pinkat! Ha ha :)

Har även tatt mig en dusch, skönt och behövligt!  Ska bara ta en tripp ner till Ica snart också. Handla lite och panta burkar, jippi! Haha :) Går nog omvägar ner till Ica för att slippa gå förbi massa folk med tre påsar pantburkar! Pinsamt ju! Kanske lyckas få med mig Annica ner! :)

 


<3


Tisdag

Jisses va seg jag är! Och ändå har jag inte gjort någon nytta. Kanske är därför? Igår gick jag inte ens utanför dörrn utan låg nästintill i sängen hela dagen, vilket var väldigt skönt! Idag har jag inte heller gjort något än. Tänkte iofs plocka iordning lite och dammsuga. Ev. tvätta lite.  Någon nytta iallafall. Får la se om jag kommer utanför dörren också! Ha ha :)

Ringde postfoto idag och mycket riktigt blev det ingen order och nu står ju beloppet reserverat på mitt konto. Störande! :S Får la se om det dras eller inte. Skulle isånnafall ringa tillbaka och få pengarna tillbaka sa dem. Väntar och ser innan jag försöker på nytt med att beställa bilder.

Jag vill ha vår! Jag vill kunna gå ut och gå utan att det ska vara minusgrader, snö/slask och slippa ha massa varma kläder på mig! Mysigt men jobbigt!


Postfoto

Åh så irriterande! Var inne på postfoto.se för att framkalla lite bilder. Hade fixat alla steg som behövdes, tillochmed valt betalsätt och fyllt i uppgifterna där och sen skulle bara bilderna föras över så köpet blev klart. Men då började deras sida krångla och jag fick ingen bekräftelse. Men ändå har dem dratt summan på mitt konto!! :O Det blev ju inte ens färdigt! Fattar ingenting. Men har iallafall mailat dem och ska ringa dem imorgon för att få fixat detta! Dem kan ju inte dra pengar när sidan krångla och köpet inte blev klart! 


Måndag

New Moon var lika bra som Twilight! Men vilket störande slut bara..man bli ju knäpp! Det ska komma en trea och en fyra, men när vet jag inte. Ska bli intressant att se fortsättningen iallafall! :)

Avatar var riktigt bra! Helt klart en grym biofilm och mycket värd att se! Jag var ju jätteskeptisk innan men jag gillar den! Grym film! :)

Idag har jag bestämt mig för att ha en riktig slappisdag. Jag är riktigt trött i kropp och huvud så det behövs. Visserligen skulle det behövas dammsugas. Får se om jag gör det idag.

Börjar lära mig min telefon litegrann nu också. Lagt in bilder osv så nu ser den personlig ut. Dock kan jag inte skicka mms! :S Fick ett sms igår om inställningar och så fixade jag det och radera sen smset. Dumt gjort, för det verkar inte funka!  Får se om jag kan fixa det.

Tänkte framkalla lite bilder också, har ju en ram att fylla, he he! :) Sen är det alltid kul att ha bilder framkallade också, och inte bara ha dem i datorn.

Samsung jét

Min älskade Sony Ericsson har tackat för sig då jag pajjade displayen på den totalt! =/  Åkte in till stan för att kolla om den gick att laga och det skulle gå på ca 1400 kr och det är det inte värt. Så jag förlängde mitt abonnemang och fick mig en Samsung jét touch. Jag som var så anti dem för att dem är jobbiga. Men jag får ge den lite tid så har jag nog lärt mig den snart! :) Kul med ny telefon också och den är ju snygg! Ska bara köpa minneskort till den så jag kan lägga in massa bilder och musik! Får nog plats med några nu iallafall!

New moon

Nu ska jag, Emely och Madde iväg in till stan för att gå på bio och se New Moon! Äntligen ska jag få se den!! :)

Uppdaterar senare ikväll!!

Avatar

Ikväll ska jag och Micke på bio och se filmen Avatar! Verkar var en film med mycket effekter. Sägs vara häftig och mycket bra. Den har fått bra kritik såg jag! Så får la se vad jag tycker om den. Är lite skeptisk för det är inte min typ av film egentligen, men får la se som sagt! :)  2 timmar och 40 minuter lång, det innebär en stor dricka och popcorn! Ha ha :)  Sista gottehelgen, för på måndag gäller det! Wish me luck!

2010

Nu är det ett nytt år! Tiden går så himla fort.  Dålig uppdatering men har haft annat för mig och dessutom varit seg.   Nyårsafton var en lyckad och rolig kväll iallafall! :) God mat, god dricka och trevligt sällskap! :) Tack för en dunderkväll!  Lotten som är utbildad makeupartist fick äran att sminka mig! Och snyggt blev det också!



Dagen efter var alla hur sega som helst. Jag och Jarmo fixade lite käk och så glodde vi film tills pappa kom och hämtade mig och Micke.  Köpte lite gott och lagade Lasagne. Mumma! :) 
Så vi har tatt det väldigt lugnt och slappat, därav ingen uppdatering på bloggen. Men nu är jag tillbaka, ha ha!





  • Startsida