Klockrent!

Haha kan inte sluta skratta! Ta en titt!


Egengjord pizza med korv, bacon och skinka...

foto0669 (MMS)

Egengjord pizza med korv, bacon och skinka. Mums! :)


Tröttsamt

Fick inte jobba klart idag! Jävla smärta! Förstår verkligen inte vad det är. Var ju hos läkarn i tisdags men fick bara antibiotika. Ändå såg han hur ont jag hade. Jag har ändå käkat tabletter fyra dagar nu, dem hjälpte mot infektionen men ryggen och magen då?  Hmm...verkar ju bli som så att man får gå till läkarn ännu en gång! Tröttsamt och dyrt!  Men ska försöka vila och använda min värmedyna idag och hoppas på det bästa.

Lördag idag, blir fortsatt väldigt lugnt.  Ska göra hemmagjord pizza om en stund. Sen ikväll blir det lugnt framför tvn i min ensamhet.  Usch va patetiskt, sitter här och tycker synd om mig själv. Ha ha :) Är väl bara att rycka upp sig...

Två låtar som spelas mycket nu är Pink - I dont believe you och Sarah Dawn Finer - moving on.

Trevlig lördag!

Fredagsmys - vindruvor och honungsmelon!

foto0667 (MMS)

Fredagsmys - vindruvor och honungsmelon!


Fredag

Det var en riktig slappisdag igår. Gjorde inget speciellt alls. Pysslade om mig själv lite.  På kvällen åkte jag och Emely hem till Madde och spelade lite iallafall. Hon är i London men vi har hennes nyckel och får gå dit om vi vill. Ha ha :D Och nördar som vi är så åkte vi dit. 

Fick fruktansvärt ont i magen och ryggen igår. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Hade ont i tisdags, i onsdags var det mycket bättre, och så kom skiten tillbaka igår. Idag är det ömt men ändå bättre. Fattar ingenting! :S

Idag är det lika lugnt. Fruktansvärt tråkigt väder. Det har regnat hela dagen lång. Ska strax fixa lite mat och sedan blir det ännu mer slappt. Ska väl kika tv/film. Måste lägga mig hyffsat tidigt ikväll. Ska jobba 6.45-15.30 imorgon!

Trevlig fredag!

P!NK - Ullevi

Här kommer ett videoklipp från konserten i fredags. Lång men helt klart värd att titta på! :) Min favoritlåt! Dock sabbas det lite för att hon gör soundcheck osv.


Jag lever!

Har inte haft någon ork till att blogga bara.

Skrev ju i tisdags att jag hade ont i magen och ryggen, och det blev bara värre timme efter timme. Tillslut kunde jag varken sitta, stå, ligga eller gå normalt. Det gjorde så fruktansvärt ont! Så jag fick helt enkelt ta mig till läkarn. Och dem kunde se tecken på en infektion så nu har jag fått antibiotika! Jippi!...Värken har släppt i magen och ryggen nu, eller ja, den känns av lite då och då, men inte lika ihärdigt som i tisdags.  Nu känns det iallafall bättre! :)
Jag blir inte sjuk lika ofta längre, men när jag väl blir det så slår det till rejält!

Igår tog jag det väldigt lugnt! Vilade och gjorde inte alls någon särskill ansträgning. Satt i solen lite och gottade mig! :)  Idag verkar det också bli väldigt lugnt då det är skitväder ute. Tråkigt! =/  Så det ser ut att bli en dag inomhus idag! Kan iofs vara skönt det med. Jag har inte kopplat av helt på flera dagar nu. Man har gjort en del saker nu, åkt iväg hit och dit osv! :) Men kul har jag haft!

Trevlig torsdag!

Grillfest

Här kommer ett litet collage från i lördags då det var grillfest. Det blev inte så mycket bilder.


Collage


Tisdag

Jag var med i tv igår! Någon som såg mig? Ha ha :D Var som sagt på Lotta på Liseberg och jag fick sjunga i micken. Tack och lov hör man inte mig! Man hör någon annan som tur är! Kul var det iallafall! :)

Efter Liseberg så åkte jag med Madde hem och slappade. Spelade lite kort och guitar hero! :)

Idag gör jag lite nytta iallafall. Har plockat undan lite, städat badrummet och håller på att tvätta. Ska snart sätta igång och dammsuga. Dock har jag ont i ryggen och magen så man har ju ingen vidare lust. Men det måste göras! 
Har även lagt in bilder från Pink på facebook nu. Tänkte fixa lite collage och lägga upp här på bloggen! :)

Efter dammsugningen blir kvällen fortsatt lugn för min del. Måste lägga mig tidigt idag då jag ska upp och jobba 6.45-16 imorgon!

Trevlig tisdag!

Måndag

Jag är fortfarande trött efter helgens bravader!

I fredags var vi ju på Pink och sedan vart vi ute och dansa lite. Kom hem runt halv fyra. Sen i lördags var det ju grillfest hos Anna och Jarmo! :) Mycket trevligt! God mat och kul sällskap. Och där var vi tills klockan slog halv sex på morgonen. Fyfan! :P   Så igår var det en riktigt slappisdag. Ingen hade ork till nånting, riktigt sletna!  Vaknade vid halv tolv och åkte tillbaka till Anna runt tvåtiden. Käkade skräpmat och glodde tv/film. Sen hem vid sextiden.  Och vid sju var jag hemma hos Madde! Haha, snabba ryck! :D   Där kollade vi lite tv, spelade guitarr hero och käkade chips. Ännu mer slapping alltså!   Summan av kardemumman; en riktigt bra helg! Men fy va sleten man är!

Idag är det måndag, jag lämnade inte kudden försen tjugo över tolv.  Har precis duschat och ska göra iordning mig lite smått snart. Det blir Lotta på Liseberg idag! :)

Bilder och sånt från helgen kommer förhoppningsvis ikväll! Annars imorgon! :)   Trevlig måndag!

Dagen efter! Annas pizza. Idag är man tröt...

foto065 (MMS)

Dagen efter! Annas pizza. Idag är man trött och sleten!


Äntligen dags för mat!

foto0650 (MMS)

Äntligen dags för mat!


P!nk

Det var helt grymt igår!!


Igår var jag ju som sagt på Pink som hade konsert på Ullevi.  Anna och co kom hit runt tretiden och så gjorde vi oss iordning tillsammans.  Sen vid fem drog vi oss in mot stan och Ullevi. Tog plats på arenan och gick runt lite grann.  Först ut var Good Charlotte som jag tyckte var skittråkiga live. Två låtar fick dem väl lite drag på. Men annars kunde deras show kvittat.  Sen kom Takida in och då blev det fullt ös på pubilken. Sicket drag! Så jäkla grymt! :D Kul för dem att äntligen få spela på Ullevi också, deras dröm lixom.   Dem fick som sagt igång publiken!  Sen efter en stund så kom äntligen Pink och hon gjorde en sån jäkla grym entre. I en lyftkran långt upp i luften så hängde det en låda med fyra stora ballonger på, och där i var hon och den smälldes och ner kom hon. Så jäkla grymt!  Hon bjöd verkligen på en helt fantatiskt show!  I en låt senare i showen sprang hon runt i en stor boll över pubileken, likt en hamster i ett ljul! :D  Sen när hon körde sin sista låt, So what, så hängde hon i en lina över pubilken hela tiden, gjorde lite konster och så. Grymt bra!! :D Bästa showen jag vart på faktiskt!

Det finns massvis med bilder och filmer från gårdagen men dem kommer först imorgon. Har lite att pyssla med nu och ska fixa iordning mig strax. Idag är det grillfest hos Anna! :D

Trevlig lördag!

Fullt ös!

foto0646 (MMS)

Fullt ös!


Takida

foto0643 (MMS)

Takida


Good charlotte på scen!

foto0640 (MMS)

Good charlotte på scen!


Skål!

foto0639 (MMS)

Skål!


Fredag = Pink!

Om några timmar är det dags för Pink! :) Ska bli kul och häftigt!

Gick upp runt tio imorse, duschade och så åkte jag och Madde till Allum en sväng. Köpte mig ett par skor på Skopunkten. Ser ut som vita converse fast inte äkta då, i låg modell. Sen blev det ett armband på Kappahl och örhängen och en ring på Ur&penn. Så lite grann hitta man iallafall.   Ikväll blir man helsvart och fräck. Ha ha :) Borde ha något rosa men skippade det.



Väntar på att Anna och co ska komma hit nu. Vi ska göra oss iordning tillsammans! :) Tänkte gulligulla med Lotten så hon kan sminka mig. Ha ha :)

Slänger väl inte lite mms-inlägg under kvällen! :)  

Trevlig fredag!

God kväll

Det gick bra på jobbet idag med. Dock lite småsaker som att porslin gick sönder, och att jag halka och höll på att slå ihjäl mig. Haha, men ingen skada är skedd!  
Efter jobbet hämtade Madde och Emely upp mig, åkte hem till Madde och spelade lite kort.  Trevligt! :)
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och tar det lugnt. Tänkte fixa naglarna lite inför morgondagen. Pink! Så får la göra dem lite fräcka!

Imorgon är det fullt ös hela dagen. Upp hyffsat tidigt, handla lite på systemet, fixa kläder. Duscha och fixa sig. Anna och co kommer hit och fixar sig dem med! :) Ska bli så kul!! :)

Ska greja naglarna nu.  Godnatt!

Vart är mina pengar?


Torsdag

Imorse åkte jag upp till Rannebergen där Maria skulle tatuera sig. Hon gjorde ett motiv med 5 stjärnor, fräckt! Jag fick hålla i handen och fyfan va hon klämde. Ha ha :) Hon la själv märke till att handen skiftade färg då hon sa att vi fick byta. Hehe höna! <3  Men hon verkar nöjd iallafall!

Efter det åkte jag hem och åt lite frukost och så har jag slappat och haft mig en stund nu. Har precis duschat och ska bege mig ner till banken snart för att fixa nytt batteri till min internetdosa,  och sedan iväg till jobbet. Ska jobba 16-21 idag med. Hoppas det flyter på bra!

Trevlig torsdag!

Sitter hos tatueran med maria :)

foto0625 (MMS)

Sitter hos tatueran med maria :)


God kväll

Det gick bra på jobbet idag. Men jisses va varmt det är där. Luftkonditioneringen (stavas det så?) är riktigt kass! Vi har en fläkt på jobbet som alla slåss om att få stå vid imellanåt. Ha ha :)  Tiden flöt på hyffsat bra iallafall. 
Kom hem lite efter nio och har sen dess kikat på lite serier som mamma spelat in för mig. Och nu sitter jag här och slappar, lyssnar på Timoteij's nya låt, Högt över ängarna. Hörde den live på Liseberg i måndags och jag gillar den!


Snart är det helg och då är det festligheter på gång! :)  På fredag är det ju dags för Pink och förbanden Takida (som jag då kommer se för 7e gången) och Good Charlotte. Ska bli riktigt kul!  Sen på lördag är det grillfest hos Anna och Jarmo! Kommer bli en rolig helg med andra ord! Saknar min lilla humla! <3 Hoppas på kanonväder!

Imorgon ska jag jobba 16-21 igen. Innan dess ska jag fixa nytt batteri till min internetdosa på banken, sen ev. sola. Beror på vädret!  :) 

Nu är det dags för sängen iallafall!  Godnatt!

Några timmar till..

foto0623 (MMS)

Några timmar till..


Onsdag

Har inte suttit så mycket  vid datorn så därför är uppdateringen som den är.

I måndags var vi ju på Lotta på Liseberg och det vart riktigt kul. Några av oss syntes tydligen i tv också. Ha ha :) Bra artister och trevligt sällskap! 
Igår åkte vi till havet jag, Madde och Emely. Låg där och gottade oss i några timmar. Spelade lite yatzy och åt glass. Jag fick färg också, börjar bli brun nu, najs! :)  Sen mot kvällen åkte jag hem till Madde och spelade kort och guitarr hero, skvallrade lite och hade trevligt! Satt och myste på hennes balkong i mörkret med levande ljus. En härlig sommarkväll helt enkelt! 
När vi sitter på balkongen så kommer det branbilar farandes, fyra stycken närmare bestämt. Och nyfikna som vi är så åkte vi och tittade vad som hände. Dock verkade det inte vara någon fara, det var några brandmän som höll på med nått fönster, man såg lite rök men inga flammor. Undra vad som hade hänt...
Kom hem runt två inatt tror jag, minns inte riktigt. Kollade lite tv och gick sedan och la mig.

Idag ska jag jobba 16-21. Ska bli kul!  Ska inte göra något speciellt innan dess. Tänkte sätta mig i solen en stund kanske. Det är 25 grader ute. Härligt! :)  

Trevlig onsdag!

Dags för glass! :)

foto0620 (MMS)

Dags för glass! :)


Är vi havet och gottar mig. Spelar lite Ya...

foto0617 (MMS)

Är vi havet och gottar mig. Spelar lite Yatzy också :)


Måndag

Igår kväll så spelade jag kubb med Emely, Johan och hans två kompisar Malin och Hanna. Riktigt kul faktiskt! :D Jag drog en del kassa skämt och sjung och hade mig, så kul hade jag! :) 
Senare mot kvällen åkte jag och Emely hem till Madde och spelade kort och Guitar hero. Dem har lyckats få mig att gilla skiten så nu vill jag också spela. Haha :) Fast jag lär nog inte bli såpass beroende så att jag börjar spela på hard.  Kom hem ganska sent inatt så därför uppdaterade jag inget mer igår.

Om en liten stund ska vi bege oss in till Liseberg för att se Lotta på Liseberg. Ska bli skoj! bra artister med idag! Dock verkar det bli regn men då får jag köpa mig en poncho. Det har funkat innan! :)

Ska fixa iordning mig det sista nu och sen bege mig!  Trevlig måndag!

Söndag

Nu är man hemma och det känns la sisådär. Det var skönt att få komma hemmifrån lite. Tråkigt att det skulle bli sånt skitväder igår bara. Jag har nog aldrig vart med om något värre. Det åskade och blixtrade över oss i över en timme. Regnet öste ner och det blåste nått enormt mycket! Antingen skulle vi bli grillade, bortblåsta eller flyta iväg. Så kändes det! Satt i tältet och höll i varsin ände i ren panik. Ha ha :) När det hade slutat regna och vädret blev lite bättre så åt vi frukost och så bestämde vi oss för att checka ut och åka hem eftersom att vädret skulle vara så under hela dagen. Inget kul att att vara där då. Speciellt inte när man tältar.   Men i torsdags och i fredags så var det kanonväder och vi sola, bada och hade det gott! :) Har ju uppdaterat lite smått med mms-inlägg. Summan av kardemumman; det har vart mysigt och härligt och jag vill och ska dit fler gånger!



Vi åkte som sagt hem igår. Det vart regn och åska imellanåt hela vägen fram till Borås då himmlen sprack upp lite och solen tittade fram. Likadant här hemma i Göteborg. Härligt! Kom hem runt halv åtta på kvällen, packade ur bilen och väskorna osv och sedan blev det kebabpizza och en lugn kväll.

Nu sitter man ensam igen och bara slappar. Ska väl fixa lite mat snart och sedan blir det lite One tree hill på tvn. Sen blir det väl fortsatt slappt.  I veckan ska jag jobba och på fredag är det ju Pink på Ullevi! :D

Trevlig kväll!

Påväg hem nu. Världens åsk och regn väder ...

foto0585 (MMS)

Påväg hem nu. Världens åsk och regn väder drog in imorse. Börjar få ont om pengar också. Men vi har haft det bra de dagar vi var där! :) uppdaterar mer ikväll!


Nu spelar vi minigolf! :)

foto0584 (MMS)

Nu spelar vi minigolf! :)


Mums!

foto0583 (MMS)

Mums!


Snart dags för grillat!

foto0582 (MMS)

Snart dags för grillat!


Har vart och handlat lite. Det blir grilla...

foto0581 (MMS)

Har vart och handlat lite. Det blir grillat ikväll! Har precis badat och sitter nu och mumsar jordgubbar! :)


Ser filmen the ugly truth i tältet :)

foto0580 (MMS)

Ser filmen the ugly truth i tältet :)


Nu är sängen bäddad och klar också! Mysigt...

foto0577 (MMS)

Nu är sängen bäddad och klar också! Mysigt! :)


Tältet är i ordning! Har precis badat och ...

foto0576 (MMS)

Tältet är i ordning! Har precis badat och sitter nu i solen och gottar oss! :)


Mums!

choklad (MMS)

Mums!


God kväll

Det har varit en slapp dag idag. Har handlat lite och sedan fixat mat. Packat lite smått och haft mig. Vid halv åtta så kom Micke hit med choklad och deo. Han tycker nog att jag luktar illa! Haha, nee men jag påpeka att min började ta slut, snällt av han att köpa ny! :)
Nu har vi lagt lite saker i bilen, hämtat stolar hos Madde och nu ska vi snart krypa ner under täcket, glo lite tv och sedan sova. Får ju gå upp tidigt imorn eftersom att vi tänkte åka vid åttatiden.  Ska bara packa klart det sista och sen stänga ner här.  Ska bli riktigt skönt att få komma iväg! Sola, bada och umgås! :)

Fick byta plats på campingen idag också, för jag ville inte ligga precis vid resturangen.

Jag kommer uppdatera lite smått med mms-inlägg och lite vanliga inlägg från Öland.    Godnatt!

Kult!

foto0567 (MMS)

Kult!


Onsdag

God dagens!
Håller på med min lilla lista och ska väl tidsnog börja packa. Så jäkla tråkigt bara!  Vet inte vad jag ska packa med mig riktigt heller.  Hade beställt en tunika och en klänning från Ellos som jag ville haft med mig, men Posten krånglar och jag får inte mina grejer! Dem lär säkert komma imorgon men då har jag ju redan åkt! =/  Besviken är man ju, men får inte hänga upp mig på det ändå.
Ska snart ner till torget och handla lite saker som behövs till Öland. Sen får man väl ta sig i kragen och börja packa!

Trevlig onsdag!

Tar mig en mini

foto0566 (MMS)

Tar mig en mini


Hakuna matatha


Tisdag

Trist regnväder idag, men det är skönt ändå. Men det känns ändå kvavt så fläkten är igång idag med! Härligt! :)

Idag händer det inte så mycket. Tänkte tvätta lite och städa lite smått. Skriva en lista på vad som ska packas med till Öland! :) 
Kollade en karta på deras hemsida idag och vi kommer ligga hyffsat nära vattnet. Både bra och dåligt. Dåligt för att man ligger mitt i smeten vid resturangen, aktiviterna osv. Bra att det är nära vattnet om man vill svalka sig snabbt. Men får se när vi kommer dit om vi kanske byter plats!  Längtar iallafall! :)

Fick precis sålt min träningsmanick så nu fick man lite extra klirr i kassan, men måste ändå spara! Tråkigt när man egentligen bara vill slösa! Ha ha :)

Ska sätta igång en maskin tvätt nu.   Trevlig tisdag!

Halleluja

Nej jag sitter inte och ber eller något.  Det regnar!!! :D   Ge mig några åskknallar nu med!!!

Måndag

Det är fortfarande runt 30 grader ute! Jisses! Det är verkligen skönast att sitta inomhus nu! Har ställt in en fläkt i rummet, så jäkla skönt! :)

Idag var jag ju iväg på intervju och nu har jag blivit timanställd där också. Ska gå bredvidgång nästa vecka. Så nu kommer man vara på två ställen, hoppas man får bra med tider nu! Behöver ju pengar! :) Något som är riktigt kul är att jag hamna på en avdelning där jag hade praktik 2005 och hon som var min handledare då är den jag ska gå bredvid nästa vecka. Kul! :)
Efter intervjun så åkte jag till Backaplan en stund och strosade runt lite. Hittade inget speciellt, var ute efter en vit bikini men det var ju lika med noll.  Det blev iallafall lite schampp, deo och såna saker att ta med till Öland. Sen nya hårnålar inne på H&M och ett halsband på UR&PENN. Dem har ju alltid utförsäljning där inne, jag fick ett halsband för 30 kr som kostade 98 kr innan.



Har bara slappat sen jag kom hem vid tretiden. Det är så jäkla varmt så man orkar inte göra nånting.
Nu sitter jag i mitt rum vid fläkten och bara andas typ.   Tänkte se Lotta på Liseberg snart.

Trevlig kväll!

Målar naglarna med Depend nr 196

bl_ (MMS)

Målar naglarna med Depend nr 196


Sitter och gottar mig på bussen påväg hem ...

foto0556 (MMS)

Sitter och gottar mig på bussen påväg hem från backaplan.


God kväll

Det börjar bli kyligare nu, lite iallafall. En åskknall till skulle inte skada!  Men luften är goare nu iallafall! Nu kan man andas!  Det var så skönt hemma hos Anne på nedervåningen. Där nere var det som att sitta i en frys och där uppe var det som en bastu. Det var som om att man fick en smäll på käften så fort man gick uppför trappan. Ha ha :)
Har haft det kul hos Anna, många härliga skratt, skvaller och kortspel! Och idag bjöds det på tacos! Mumma! :)

Har precis tatt mig en dusch för att känna mig fräsch igen. Fyfan va kvavt och klibbigt det har varit idag!
Nu blir det fortsatt lugnt framför tvn.

Imorgon ska jag på intervju kl elva, najs!  Sen nångång under dagen kommer det en kvinna som ska köpa en träningsmaskin av mig. Jag har såna problem med min ischias så kan inte använda den ändå! =/  Det blir ju lite extra klirr i kassan nu och det är perfekt inför Ölandsresan och så har jag något att spara för jag tror inte att jag får så bra lön i slutet på juli. Så det kommer perfekt!

Trevlig kväll!

Vi spelar chicago och jag fick kåk, sa chi...

foto0554 (MMS)

Vi spelar chicago och jag fick kåk, sa chicago och tog det! Najs! :)


Söndag

Testade att mms-blogga igår och det gick ju bra ser jag! :) 

Det var en mycket härlig dag igår.  Vi grillade och åt massa god mat, pratade, skrattade och spelade kort. Njöt av värmen och sällskapet! :)  En bra dag!

Är fortfarande kvar hos Anna och nu har även pappa kommit hit och ska hjälpa dem att måla osv. Jag sitter här och skriver och Anna har börjat baka muffins! :) Min lilla humla! Vet inte vad jag skulle göra utan dig! <3

Det blir till att spendera dagen här idag med. Det regnar och åskar här nu, mysigt! Och bra för det behövs ny luft! :)
Ska titta på Percy Jackson sedan! :)

Trevlig söndag!

Mums!

foto0545 (MMS)

Mums!


Det blir grillat idag!

foto0543 (MMS)

Det blir grillat idag!


Time for some fun!

Sitter och väntar på att Anna och Jarmo ska hämta mig nu. Pappa ska nämligen inte med idag.  Men vi ska minsann umgås ändå! :) Ser jag fram emot!  Sola, tjöta, kanske bada, äta gott och ha kul som vanligt! :) <3 Sover över där också!  Har packat lite smått och ska sätta mig i solen en stund till tills dem kommer! :)

Fortsatt trevlig lördag! :)


Vilken hetta!!

Jisses va varmt det är!  25 grader i bara skuggan! Härligt!  Har precis duschat så nu känner man sig som en människan igen, ha ha :)  Dock ingen stor idé när man tänkte sola eftersom att man lär svettas! Men det behöves!  Ska iallafall kleta på lite olja och solskydd och bege mig ut i solen en stund!

Senare idag ska jag förhoppningsvis till Anna och Jarmo. Det beror på pappa, när han hade tänkt vakna. Ha ha :) Där ska vi (nån) måla, haha. Sola, äta gott och umgås! :) Kanske får ta mig dit utan pappa annars!  Får se hur det blir!

Nu ska jag på med bikini och ut och steka bacon!   Trevlig lördag!

En härlig dag

Idag jobbade jag 7-13 och det gick bra idag med! Flöt på hyffsat bra!  Efter jobbet åkte jag till Annedahl och hämtade mina grejer, allt fanns kvar tack och lov. Dock hade dem klippt sönder mitt lås. Tycker ändå dem kunde mailat/ringt innan och sagt "kommer du inte nu så klipper vi det" eller nåt.  
När jag kom hem så bytte jag snabbt om till bikini och satte mig på gräsmattan och gottade mig i solen! :)  Jag trodde det skulle vara grått och trist idag med, men det vände verkligen och blev över 25 grader tror jag! Underbart! :)  Så nu är man lite röd.  Jobbar allt på brännan min!  Ska vara likadant väder imorgon sägs det, så det blir till att sola imorn med! :)



Nu ikväll så bakade jag vita kärleksmums, riktig gott blev det! :)  Sen har vi bara suttit utanför och tjötat med grannarna och så. Nu kollar jag lite på Grease som går på tv4+ :)


Var nere och handlade innan för att kunna baka och då köpte jag (mamma) filmen Percy Jacksson, så jäkla bra!! :)


Kvällsnöje

Sitter och gör fransk manikyr på naglarna!  Egentligen vill jag gå och göra naglar hos någon men har inte pengar till det nu! =/ Nästan så jag funderar på att fjäska med mamma för att låna pengar till det. Ha ha :) Får la se!  Sålänge får mitt hemarbete och mina egna naglar funka!  Satte en blomma var på två fingrar. Lite lyx! :) Det tråkiga är ju bara att nagellacket försvinner sen! =/

























Vad tycks? :)



Torsdag

Det gick bra på jobbet idag och det var kul att vara tillbaka! :) Dock jobbade jag till tre istället för ett. Dem behövde lixa extra! :)  Min lilla favorittant blev glad över att få se mig igen! Lyste upp med en gång! Sånt värmer! :) Hon hade tydligen frågat efter mig för någon vecka sedan! :)

Efter jobbet har jag bara slappat, lagat mat och ätit. Och nu landa jag här. Drog på mig myskläder och intar väl sängen och tvn snart, ha ha :)

Ska lägga mig hyffsat tidigt ikväll för ska jobba imorgon också! :) Då blir det iallafall 7-13.  Så jag får väl flytta på intervjun som egentligen är kl 10.00. Men vad gör man? Jobbar eller går på en intervju ihopp om att få jobba? Klart man jobbar såklart!  Så får väl ringa hon som jag skulle träffa och se vad som sägs.

Fasen, måste ta mig till Annedahl och hämta mina saker nån dag. Har fortfarande inte fått tummen ur och gjort det. Hoppas att dem finns kvar...

Trevlig kväll!

Suveränt med grannar som har allt!

Nu har vi fixat det mesta inför vår tripp till Öland. Vi får låna tält utav Jocke och madrass av Maria. Perfekt! :) Tältet är jättemysigt och fint! Stort och rymligt också! Så nu längtar jag ihjäl mig tills vi ska åka! En vecka kvar! Jag räknar dagarna! :) Kommer bli så himla mysigt och kul! Hoppas på kanonväder!! :)

Det kom ut en knäpp fan på gården när vi satte upp tältet för att se hur det såg ut. Han fick nämligen försig att det var hans, för han har ett likadant! Han trodde alltså att vi hade tagit hans tält. Så han sprang ner i källarn för att se om hans tält låg kvar där. Jäkla beppo, tror han på fullaste allvar att vi skulle smälla upp det på gården om vi hade snott det av honom? IQ badboll!

Nu har jag precis duschat och ska krypa ner under täcket snart. Ska upp kl sex imorgon bitti för att jobba 7-13. Ska bli roligt! :)  Efter jobbet får jag se vad som sker.

Godnatt!

Onsdag

Idag har det vart en riktigt slapp dag.  Har bara degat runt här hemma och  suttit och solat lite. Dock har det blåst så det var inte länge man satt i solen.   Största ansträngningen idag var väl att handla och laga mat, ha ha :)

Ska nog städa lite smått nu och sedan ta en dusch och fortsätta slappa. Imorgon ska jag jobba 7-13! :) Ska bli kul att få träffa min lilla favorittant, undra om hon kommer ihåg mig...

Trevlig kväll!

Det går bra nu!

Jag och velat nåt enormt på jobbfronten nu de senaste månaderna. Jag fick ju ett vikariat på Annedahl men där ville jag inte vara, sen fick jag telefonjobbet som jag testade på, och det var verkligen inget för mig! Och nu är jag tillbaka i vården igen! Jag är timanställd på äldreboendet igen, och så ska jag dessutom på en intervju på fredag på ett annat äldreboende, undra vad dem kan erbjuda! :) 
Sen om en vecka åker jag till Öland i några dagar, det är redan bokat och klart!  Längtar ihjäl mig nu! Ska bli så himla skönt att få komma bort lite, och dessutom till Öland som jag älskar! :) Så det ska bli roligt och mysigt! Hoppas på kanonväder!

God kväll

Jag har tvättat och plockat undan lite, men någon vidare städning blev det aldrig. Jag fann aldrig någon ork.

Och vid fyra halv fem nån gång tror jag, så blev ett spontant besök på allum med Annica :) Delvis för att köpa sallad på Paprika! Mumma :) Men hittade ett par gråa mysbyxor som mamma faktiskt pröjsa för! Och ett par kanonsnygga trosor på Gina i turkost för endast 30 kr. Inte illa! :)

Nu blir det fortsatt lugnt, tänkte glo film och bara slappa. Är ganska seg nu!  Det börjar en rolig film på tv3 nu, Ryktet går.



Tisdag

Idag är det tvättning och städning som gäller för mig. Har dock inte fått tummen ur gällande städningen. Men har iallafall snart kört två maskiner tvätt. Snart så!

Kikar runt lite på nätet nu, kollar lite rea osv! :P   Alltid lika roligt!  Men får väl som sagt ta och dansa med dammsugarn snart!

Nästa vecka på torsdag åker jag till Öland som det ser ut nu! Ska bli härligt! :) Har saknat Öland så jag längtar!!

Trevlig tisdag!

Humöret är bättre

Nu är humöret bättre. Har tänkt en del och saker och ting har börjat ljusna och jag har insett en del saker. No more mr niceguy nu! Ingen ska få köra över mig!  Jag vill vara bland folk som får mig att må bra! Utan massa intriger osv. Visst, alla har vi våra dåliga dagar och bekymmer men det finns ändå en gräns till hur mycket andra tål!
Jag är själv negativ osv ibland men jag har ändå hyffsat bra kontroll över mig själv så det inte går ut över andra!

Nog om det. Har haft en rolig och härlig dag tillsammans med Anna och Jarmo. Massvis med härligt snack och många härliga skratt! Tack, behövde det! :) <3    Sen har jag även fått prata av mig med Annica, tack för det! <3



Nu sitter jag bara här och slappar och filosoferar lite. Ska väl krama kudden om en stund känner jag.    Imorgon måste jag tvätta och städa här hemma. Hoppas även på bra väder så man kan sola lite! :)

Godnatt!

God kväll

Åkte till Liseberg med Anna och Jarmo, vi skulle ju gå på Lotta på Liseberg, men det var så sjukt mycket folk att vi åkte hem. Ha ha :) Ingen av oss hade orkat stå såpass länge. Så vi knör oss ner i sängen eller soffan och kikar istället. Såg lite av repetionerna och det var en del som kommer vara roligt! :P

Dags för lotta på tv4 nu.  Trevlig kväll!

Måndag

Känns väl lite bättre idag, lite irration osv finns ju kvar men ska träffa Anna idag så det botar hon nog! :) <3

Vi ska gå på Lotta på Liseberg ikväll, ska bli roligt! Hoppas det är uppehåll också! Man vill inte sitta där i regnet! Idag är det Diggelogänget som gästar. Därbland Alcazar och Jessica Andersson, det gillas! :)

Innan dess blir det väldigt lugnt. Ska väl duscha och fixa mig lite och äta något litet. Åker in vid fyratiden så behöver inte stressa, ha ha :)

Trevlig måndag!


Make me disapere...

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Mår så dåligt! Är helt utmattad pyskiskt och vet varken ut eller in. Jag är så förvirrad, rädd, besviken, ledsen och helt vilsen!  Jag finner inget ljus....känner mig så sviken. Kvävd!   Önskar bara att folk kunde sluta ta mig för givet. Men jag är så jävla dumsnäll så jag säger ju inget. Det är ganska lätt att köra över mig och det har väl folk märkt. Så why not...varför inte utnyttja det lixom?  Gaahh...så ledsen!! :(  Behöver verkligen få komma bort!  Vart vet jag inte.. men bort från allt!  Jag är så trött på allting!  Jag är bra på att spela spel och låtsas som ingenting men nu brister det även för mig.  Vad ska jag ta mig till?   Varför hände detta? Varför kan jag inte bara få vara lycklig?  Varför?...


Trodde du ja

...kallt och skönt? Knappast...det är kvavt och klibbigt och man svettas visst! Sicken blåsning jag åkte på! Ha ha :)
Var nere och handlade med pappa för en stund sedan och det var varmare än vad jag trodde. Sådär äckligt kvavt!

Sitter och väntar på att maten ska bli klar nu. Det blir tandorikyckling med ris och varma grönsaker, mumma! :) 
Sen ikväll blir det som sagt att slappa och glo film.  Trots att jag sov såpass länge idag så är jag görtrött. Kan ju iofs bero på att man just sov sålänge...

Känns som att jag har fått en liten nackspärr eller bara en sträckning, gör förbannat ont i nacken och ner på höger axel. Hur fasen sover jag egentligen?...


Måste bara dra ett kasst skämt...men det är typiskt min humor. Om man nu ska kalla det för humor...

Varför blir inte japaner och kineser vänner?
- För att dem alltid kollar snett på varandra!



Sa ju att det var kasst... ha ha :)   Fortsatt trevlig söndag!

Söndag

Tråkigt regnväder idag, men samtidigt är det skönt. Man kan andas och svettas inte ihjäl! Ha ha :)  Jag låg och drog mig lite för länge idag, lämnade inte sängen försen halv ett. Lite ångest, men jag ska ändå inte göra något idag så skitsamma.  Det blir en tv/film dag idag. Slappisdag!

Får la se hur dagen blir!   Trevlig söndag!

Eclipse

Så jäkla bra!! Såg den igår som sagt och jag vart som fastklistrad! Det vart ett tag jag höll på att börja gråta också. Gripande film!  Nu längtar jag efter den fjärde!! Spännande! :)  


Lördag

Vilket härligt väder, men fy va varmt det är! Men man ska inte klaga. Men så är det, man är aldrig nöjd. På sommarn gnäller man över värmen och vill ha snö. Och på vintern gnäller man över kylan och vill ha sol. 
Idag har jag vart vid havet, riktigt gott! Har dock bränt armarna lite tror jag. Hoppas det lägger sig och blir brunt, haha! :) Har iallafall kletat på aftersun.

Jag var inne på Yves rocher innan idag och köpte en bodylotion som doftar kokos, mumma! Så nu luktar man gott! Ha ha :)

Ska göra iordning mig lite smått snart och fixa något att äta. Ska ju på bio ikväll! Ecplice! Ska bli najs! :) Har sett fram emot det!

Trevlig kväll!

God kväll/natt

Det har vart en härlig men ändå förbannat varm dag! 

Åkte till Provoice och skrev på ett papper om att få sluta där. Sen mötte jag upp Maria, kikade lite i affärer och så! Trevligt! :)  Köpte en parfym som var på rea, Björn Borg - Advantage Woman. Luktar så jäkla gott. Therese på mitt gamla jobb hade den och jag blev som tokig! Mötte sen upp Emely och kikade runt lite till.
Nu ikväll har vi tittat på film hemma hos Thomas. Vi såg den "rycktet om morgans" nånting sånt. Den var okej, men jag trodde dock den skulle vara bättre! Glad att jag inte köpte den för att se den, helt ovärt!

Nu börjar ögnen gå i kors så tänkte krypa ner under täcket! Ska upp ganska tidigt imorn för att åka till havet! Gött! :D Bäst att ta på sig solskyddsfaktor 50, det kommer bli hett imorn! Fifan! 

Godnatt!

Fredag

God dagens!

Det är 25 grader ute. I skuggan tror jag? Jisses...Har precis kommit in från solen, pallade inte mer. Det blir så jäkla hett. Bacon någon? Ha ha :)

Ska snart börja göra mig iordning lite smått. Ska till Provoice och skriva på något papper och sen ska jag möta Maria! :) Ska kika lite i affärer och äta glass i solen! Trevligt! :)   Något annat har jag inte planerat än.

Trevlig fredag!

Torsdag

Vilken härlig dag! Jisses så varmt! Har gottat mig i solen lite. Till frukost blev det honungsmelon, mumma! Satt/låg och solade på framsidan en stund idag. Riktigt varmt men skönt!  Lyckades dock pajja en gammal platsstol. Bra där! Men men, fick mig ett gott skratt, likaså dem andra.
Sen kom Madde hit, så vi gick ner till ängen och la oss en stund och solade. Sen åkte vi iväg till Herukels och åt lite. Och nu sitter jag här, har precis städat upp lite grann. Det låg saker överallt i rummet, fick lite panik. Skulle dock behöva dammsuga men det orkar jag inte nu.

Tänkte ta mig en dusch snart och smörja in mig i lite aftersun. Sen tänkte jag se om pappa kunde fixa Dvdn, han har kopplat om en del bakom tvn så nu vill inte dvdn funka. Och jag har fått låna en film av Thomas som jag vill se. Nämligen Valentines day, med alla kändisar man kan tänka sig ungefär! :)

  • Startsida