Avatar <3

Älskar den filmen!! Så fin och så mäktig! Man kan bara inte tycka illa om den! Man blir så fascinerad! Jag har hört att folk har tagit livet av sig när dem sett denna filmen för att dem vill leva som dem! Visst, filmen är fin och den berör, men man får inte glömma att det just är en film och att det är datagjort lixom. Denna värld existerar inte. Men hade den det så hade jag utan tvekan velat leva så! :)


Gårdagens sysselsättning

 

Kanel & vaniljbullar


Fredag

Igår vart det ingen bra dag!  Jag var tvungen att sjukanmäla mig och det sög! Jag blev så ledsen och besviken! Men tack och lov förstod chefen och tillochmed han tyckte att jag skulle stanna hemma. 
Jag vaknade vid sex på morgonen med kramper i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Värken gick även ut på ryggen. (det var inte mensvärk) Det gjorde riktigt ont! Försökte vila för att de skulle gå över. Men det blev värre. Ringde sjukvårdupplysningen och hon gissade på att det kunde vara magsjuka på gång. Men jag spydde inte! När jag ringde hade jag haft ont i ca 3 timmar och skulle jag ha lika ont yttligare 3 timmar så skulle jag gå till läkarn.  Fortsatte vila en stund till ihop om att det skulle bli bättre. Vilket det inte blev så jag ringde chefen och förklarade allt och han tyckte att jag skulle stanna hemma och ta det lugnt. Tråkigt nog missade jag en brevidgång men eftersom att jag jobbat inom vården ett tag så vet jag hur det går till ändå så det var ingen större fara. Skönt att det "bara" var en brevidgång och inte ett arbetspass så dem skulle behöva fixa vikarie!
Så det blev mycket vila igår, vart så trött och slö i kroppen att jag tillochmed somnade inne på dass! Ha ha :)

Idag vet jag inte vad som händer. Har ingenting planerat så tar det som det kommer. Hoppas på att mitt paket kommer idag! Beställde ju kläder för några dagar sedan!

Trevlig fredag!

Tack för idag!

Jisses va trött jag är. Kunde somnat redan vid åtta. Ja, tillochmed vid fyra! Ha ha :)  Men jag höll mig vaken. Greys anatomy idag ju, ha ha :)

Men nu kastar jag in handduken, nu går jag och lägger mig! Ska kika lite tv bara och sen sova! Lär nog sova som en gris! :) 

Imorgon blir det nog ingen uppdatering försen på kvällen. Börjar kvart över elva och slutar kvar över nio. Och jag går knappats upp tidigare för att hinna sitta vid datorn. Ha ha :)

Så sov gott och ha en trevlig torsdag!

Onsdag

Jag var uppe före tuppen idag! Kl fem ringde kl och jag lämnade sängen direkt. Hade jag inte gjort det så hade jag antagligen snoozat och sedan fått stressa. Jag är verkligen inte van vid att gå upp vid denna tiden men det var inga problem alls. Men vid tolv tiden var jag riktigt trött, gäspade nog fem gånger i minuten. Ha ha! :)
Började på mitt nya jobb idag, gick bredvidgång. Och det gick bra! Alla var så trevliga och bemötande. Härligt! Fick lite information, papper och kläder. Imorgon ska jag träffa chefen för mer information osv.  Ska gå bredvidgång imorgon också, 11:15-21:15. Många timmar!   Jättesöta och goa gamlingar! :) Kommer nog trivas bra där!

Nu har jag vart hemma en halvtimme ungefär. Och nu är det bara slappa som gäller.  Ikväll är det Greys Anatomy!

Vill ha!

Äntligen har bedövningen släppt! Den har suttit i i fyra timmar. Kändes ju som att man hade världens största fläskläpp! Ha ha :)

Har suttit och kikat på lägenheter igen och nu finns det en sån lägenhet som jag vill ha! Sökte direkt och imorgon eller på torsdag tänkte jag ringa om den också. Jag vill så jäkla gärna ha den, jag måste ha den! Jag vill, jag vill, jag vill! Tänker jaga dem på kontoret och den stackars hyrevärden eller vad han är. Ha ha :)

Det ringde en tjej från jobbet imorse, jättetrevlig! Kollade av schemat lite och nu vet jag när jag ska börja osv. Jag är ledig nästa helg, så festen blir av! Är även ledig när jag är bjuden på bröllop. Gött! :) Då slipper jag krångla med ledighet eller byte osv. Inget man vill göra det första man gör lixom!

Nu tänkte jag fixa lite mat, sen blir det slappande framför tvn ikväll!

Tisdag

Åhh, hade kunnat sova ännu mer känner jag! Men jag ska till tandläkarn halv tolv så det sket sig!  Usch, ska laga ett hål! =/ Hatar det! Dem ska alltid ha så många grejer i munnen samtidigt!

Efter det ska jag fixa busskort och handla lite.  Sen hem och träna lite! :)  Något mer har jag inte planerat idag.  Måste lägga mig tidigt ikväll, börjar kl sju imorgon bitti!  :)

Trevlig tisdag!

10 dagar kvar


Schema

Fick hem mitt schema idag från det nya jobbet. Och jag gillar det. Jag jobbar max fem dagar i veckan och det är när jag jobbar helg. Annars är det tre eller fyra dagar per vecka. Fyra för det mesta. På helgerna jobbar jag heldag en av dagarna, alltså 7:00-21:15, och då har jag 3½ timmes rast. Inte illa pinkat! :) Snacka om goa pengar! Jag kommer verkligen trivas med mitt schema. Jobbar inte längre än till tre när jag jobbar dagspass heller.  Gött att Slottskogen ligger i närheten om det är fint väder! Speciellt på helgerna då jag har 3½ timmes rast!  Jag ser fram emot att få börja jobba och jag hoppas att jag kommer bra överrens med kollegorna! :)  På onsdag och torsdag ska jag gå bredvidgång, lite nervöst men det ska nog gå bra!

Jag och mitt hår

Nu vet jag hur jag vill klippa mig. Axelhöjd, väldigt enkelt! Kan faktiskt göras hemma. Ha ha :) Jag vill ha så som Petra (Glamourama) har det. Så enkelt men ändå snyggt!  Till sommarn klipper jag nog av mig håret! Ja, iallafall 20 cm!

Lite shopping

Har suttit och kikat lite på ellos.se och klickade hem lite grann. En klänning, leggins, chinos (om dem nu passar), linnen, trosor och ett par tygskor. Och för en gång skull så tog jag i färg. Annars tar jag alltid tygskor i svart, vitt eller grått. Och för att jag fyller år snart så får jag ett nagellack, ett läppstift och ett läppglans från Isa dora! :)


Måndag

Åkte hem till Madde igår kväll. Spelade kort osv. Därför bloggade jag ingenting mer.

Idag händer det nog ingenting alls. Tror jag har åkt på en förkylning. Så jag ska bara ta det lugnt, kurera mig osv. Ska ju börja jobba på onsdag!!  :)

Nää, är tomm i huvudet nu....återkommer...

Hårnojja

Nu vill jag göra något nytt med håret! Efter att jag försökte bli blond så har håret blivit lite slitet och tråkigt. Dessutom växer det och börjar bli väldigt långt. Vilket jag iofs gillar men samtidigt vill jag ha en ny frisyr! Jag funderar på att klippa av det till axlarna. Kan vara skönt inför sommaren! Långt hår är fint men tråkigt. Ha ha :)  Jag är fortfarande sugen på att bli blond! Något helt nytt lixom. Jag har tid på mig att fundera för jag har inte råd att klippa mig nu ändå. Kanske i juni eller juli. Ha ha :)

Marie Picasso

Det här är nog det mäktigaste jag har hört!!! Rysningar från topp till tå. Jag tillochmed fäller tårar!! Grymt bra!!



Söndag

Mötte upp Emely igår vid fyra tiden, gick in på Ica och fixade lite mat. Skrapade ihop lite pengar för att kunna grilla. Kött i marinad för 30 kr är ju suveränt!  Preppade i mig allergimedicin och åkte hem till Emely! :) Emely stod för grillandet och jag fixade sallad, egen klyftpotatis och diverse tillbehör.  Vi gjorde grillspett och det blev så jäkla gott! Vi käkade som hästar! Ha ha :) Tur att man hade leggins, annars hade la en knapp flögit iväg!
Kvällen spenderades hos Emely, satt och tjöta och spelade spel. Sen kom även Alle och Thomas dit. Det var en rolig kväll och det behövde jag! Tack Emely! :) <3  Härligt att jag kunde vara där runt 9 timmar utan att känna allergibesvär, men dem hade ju iofs precis städat också! :) Ibland känner jag ingenting, ibland är det kaos efter en halvtimme. Skumt det där!

Jaja, det var en rolig kväll med många skratt iallafall.  

Idag händer det inget speciellt. Är väldigt trött och seg i kroppen. Fortfarande träningsvärk från i fredags.
Tänkte ta mig ett bad och pyssla om mig själv en stund. Härligt! :)

Trevlig söndag!

Lördag

Det blev ingen mer uppdatering igår. Åkt hem till Madde på kvällen och spelade kort. Riktigt roligt! :) Satt och tjötade lite och så, som vanligt! :)

Det verkar vara härligt väder ute idag! Solen skiner och det verkar inte blåsa som det gjorde igår. Igår var det ju nästan storm!  Ska äta frukost nu och sen får jag se hur min lördag blir! :)

Trevlig lördag!

Flitiga Lisa

Nu har jag precis blivit klar med städningen! Har även tränat lite också! :) Är verkligen helt slut i armarna nu!

Rensade lite bland sminket och skönhetsgrejerna man samlat på sig. Man får lixom aldrig tummen ur när det gäller att rensa så det blev en del. Haha, tog en tom glasslåda där jag la i alla läppglans, läppstift, ögonpennor osv. Då vet man vart grejerna är utan att behöva rota igenom hela lådan.

Jag gör hela kohagen grööön...och nu så har sommaren kommit... haha fastna i Idas sommarvisa!

Nu har jag dammat också och det behövdes verkligen! Jisses! Nu kan jag andas igen, ha ha :) Har även dammat inne på pappas databord, undra om han lägger märke till det...Nu ska det bara renbäddas också sen är jag klar. Tänkte duscha och äta först!

Ikväll ska jag hem till Madde ser det ut som. Spela lite och umgås! :)    Trevlig kväll!

Fredag

Dagen började bra! :)

Har ätit en god frukost, cornflakes och jordgubbar! Mums! :)   Jag testade att göra en knäckemacka med ägg och kaviar på, jag åt halva sen ville jag inte ha mer. Så nu har jag iallafall stillat det suget! Ha ha :)

Nu tänkte jag sätta igång med städningen. Tänkte rensa lite i lådorna och sedan börja dammsuga och damma. Det var längesen jag dammade nu och det känns för jag nyser som en idiot imellanåt! Ha ha :) 

Lyssnar på Da buzz - alive och känner sånt härligt rus inom mig! Äntligen!! :)




Denna mixen är riktigt go!




Trevlig fredag!

En bra start

Jag har ju bestämt mig för att jag vill minska i vikt. Och idag vägde jag och mätte mig för att ha något att jämföra med.  Jag har ett starkt sockerberoende och det har ju blivit en och annan godisbit, chipsbit osv det senaste. Men på ca två månader har jag ändå på något vis (trots godis) lyckats tappa två kilo och 4.5 cm runt midjan!  Grymt ju! :)

Vet inte varför jag skriver detta i bloggen. Men kanske finns det någon som läser som kan ge tips osv? Att bli peppad får en bara att kämpa ännu mer!

Så med detta i bagaget så blir jag grymt taggad och tänker fan satsa järnet nu!  Dock har jag inget gymkort nu men det finns ju andra sätt att träna på!

God kväll

Har suttit och mumsat på jordgubbar och kikat runt på nätet ikväll. Har även kollat på Vampire diaries som alltid är lika bra och spännande!

Ska väl gå och lägga mig om en stund. Kika lite tv och sedan sova. Imorgon har jag inget speciellt planerat. Förutom att jag ska städa! Har skjutit på det några dagar nu. Måste verkligen damma! Och nu behövs det dammsugas lite också.  Sen tänkte jag träna lite och sen får jag se hur dagen blir! :)

Mitt i inlägget fastnade jag i telefon.. skulle publicerat detta för över en halvtimme sen, ha ha :)  Jaja, godnatt!

Cravings

Jag har haft såna sjuka sug de senaste! Man skulle kunna tro att jag är gravid. Men det är jag inte!

Men jag har iallafall haft starkt sug efter fisk, som jag i vanliga fall inte gillar!  Men jag vart toksugen på sprödbakad fisk med potatis och kall dillsås.  Sen har jag haft ett starkt sug efter knäckebröd med ägg och kaviar på. Också något jag inte vanligtvis äter. Sen är jag sugen på selleri och det har jag aldrig ens smakat på! Skumt!  Haha, ja som ni ser så skulle man kunna tro att jag är gravid!  Men icke!  Om jag är sån här nu, hur fan blir jag då när jag väl blir gravid?  Jisses...

God kväll

Det har varit i hyffsat lugnt dag idag.  Var nere på jobbhörnet förut där jag var i fem minuter. Eftersom jag har fått jobb nu så behöver jag inte gå dit mer. Gött att man lyckades fixa det på egen hand också! :)  Det är inte helt omöjligt med andra ord!  
Sen gick jag till BoButiken som jag skrev innan och satte upp mig på en lägenhet.  Har även sökt flera lägenheter på boplats.se. Så nu håller jag tummarna och hoppas på att få något! Jag vill flytta nu! Jag längtar och drömmer mig bort!
Sen var jag nere på gymmet men han som håller i det var inte där. Men när jag kom hem så såg jag att han hade svarat på mitt arga mail. Ha ha :) Så nu hoppas jag det händer något! Och gör det inte det så ger jag mig inte försen jag fått pengar direkt ur kassan!  

Köpte med mig jordgubbar hem också. Så himla gott! :)  Nu tittar jag lite på tv och bara slappar. Ikväll är det Vampires diaries!

Konst

Kul tatuering/målning...vet faktiskt inte om det är äkta eller inte. Men det är ju häftigt gjort!  Väldigt mycket detaljer och mycket pill. Haha kul om det faktiskt är en tatuering och att någon går runt sådär.

Hoppas!!

Var nere på Bobutiken förut och fick prata med en jättetrevlig kvinna. Och hon hjälpte mig lite och nu har jag satt upp mig på en etta i Lövgärdet. Den verkar vara perfekt för mig. Iallafall som en första lägenhet. Dock vet jag inte så mycket om hyra, inflyttning osv, hon skulle höra av sig. Men jag tänkte ändå ringa och kolla lite så man ändå har ett hum på det.  Hoppas verkligen jag får denna nu!! Och att den inte är så dyr, men de tror jag inte. Håll tummarna för mig! :)

Mr napkinhead

Har man sett filmen The Holiday med Cameron Diaz mfl så känner man igen detta. Haha :D




Onsdag

Denna dagen var precis som igår. Jag har inte gjort ett skit. Bara glott tv och suttit här.  Men jag har ändå ringt lite samtal och sådär.  Suttit och kollat på lägenheter också!  Jag vill och behöver flytta nu!  Har tillochmed suttit och kolla soffor på blocket för skojs skull och jag skojar inte nu, men jag kan få en soffa för 100 kr!! En vit tvåsitssoffa. Så jag tänkte faktiskt kolla på den och köpa den och ställa i källaren sålänge. Jag menar, 100 kr är ingenting för en soffa!! Det var dock lite skönhetsfel på soffan sa säljaren men man kan säkert klä om den eller täcka med filt eller liknande. Inget att klaga över för 100 kr! Ha ha :)  Duger perfekt som ens första soffa lixom.

Imorgon ska jag ner tiill jobbhörnet för sista gången. Kolla igenom lite och prata. Tänkte faktiskt gå till bobutiken också och se om man kan få hjälp med lägenhet osv där. Sen till gymmet och flippa!! Tröttsamt!

Godnatt

God kväll

Det har verkligen varit en riktig slappisdag idag! Jag har varken tatt mig ur pyjamasen eller ut ur lägenheten idag. Och gött är det! :) Har glott på tv hela dagen.  Ska fortsätta titta ett tag och sedan sova.

Imorgon ska jag ringa lite samtal och jaga folk! Jag tänker gå ner till gymmet och kräva pengar! Jag har lixom väntat på dem sen 29e mars. Så jäkla dåligt! Så nu är det inte gulliga Annika som ringer/går dit längre!
Sen tänkte jag städa lite här hemma också. Måste damma! Gjorde inte det häromdagen som jag tänkte.

Godnatt

Tisdag

Efter inlägget igår så var jag med Madde. Följde med ner till torget och kikade lite i affärerna. Fixade även farmors lotto.  Sen tog vi en promenad upp till Madde där vi hämtade bilen och åkte till Allum och käkade sallad. Så jäkla gott!! :)  Efter det följde jag med hem till henne igen och spelade kort och tjötade. Sen på kvällen kom Emely och Alle och då tittade vi på Instängd 2. Skrämmande men jag tyckte ettan var bättre!
Var hemma runt tolv inatt och då gick jag och la mig. Var så jäkla trött!

Idag händer det ingenting alls. Jag är trött, har skallebank och ingen vidare ork. Så det blir en slappisdag! Härligt! :)
Men jag måste ringa gymmet sen för jag har fortfarande inte fått mina pengar!! Så jävla respektlöst. Tänker fan begära pengar från kassan!

Trevlig tisdag!

Tjoho



Jag har fått jobb!  Jag var ju på intervju den 26 mars på ett äldreboende inne istan och jag hade ställt in mig på att jag inte hade fått det. Men idag ringde han och sa att jag har fått ett vikariat på 80 %  Så jäkla gött! :)   Det är från maj till sista augusti! Ska få schema nu i veckan. Det känns verkligen som att en sten har lyfts från mitt bröst nu! Så jäkla härligt! :) Nu kan jag pusta ut. Iallafall inför sommaren. Hösten vet jag ingeting om än. Får la se! :)
Ska gå bredvidgång nästa vecka på onsdag och torsdag. Det ser jag fram emot! :)  

Iochmed detta jobb behöver jag inte åka till Kungälv nu. Detta vikariat är längre än det jag skulle få i Kungälv.


Måndag

Igår var jag med Emely hela dagen typ. Tjötade och umgicks. Thomas kom förbi en stund på kvällen också. Därför bloggade jag inget mer igår. Inte för att jag ens har något att blogga om men ändå. Ha ha :)

Idag ska jag på en slags intervju och nu när jag skriver detta så börjar jag bli nervös. Det är helt annorlunda än en vanlig intervju så det är inget jag direkt kunde öva på. Så det är väl bara att gå dit och göra sitt bästa!

Ska göra iordning mig nu.  Trevlig måndag!

Söndag

Det var en väldigt lugn och slapp dag igår!  Kan vara skönt med såna ibland! :)  Dessutom var det storm ute så man ville inte vistas utomhus!

Idag blir det också lugnt. Solen skiner men det blåser ändå. Tänkte städa lite, damma och renbädda.

Imorgon har jag massa att göra iallafall. Ska ringa några samtal, sen ska jag ju till Kungälv på ett slags personlighetstest som dem kallade det. Spännade att se vad det är, men samtidigt nervöst!

Har inget att skriva om...trevlig söndag!

Lördag

Gud va gott det var med grillat igår!! Vi åt som två jävla djur! Ha ha :) Nä, men nästintill. Vi gjorde egen klyftpotatis till och dem blev riktigt goda!  Kocken ála annika. Ha ha :)

Idag har jag inga planer alls. Det verkar inte hända något heller! =/ Tråkigt väder är det också.
Tänkte ta mig ett varmt härligt bad och lyxa till med inpackning och ansiktsmask! Härligt! :)   Sen får vi se hur dagen blir!

Trevlig lördag!

Grillat

Det blir till att grilla ändå!! :) Fasen va gott det ska bli! Väntar på svar från Madde nu så vi kan handla och sätta igång! :D Jag har inte så mycket pengar kvar men det är värt att lägga dem på en god grillad köttbit! :D  Ska jaga gymmet så jag får mina pengar nångång! Blir galen!! Snart får dem fan ge mig från kassan!

Trevlig kväll!

Fredag

Klockan är tre och jag har inte gjort ett skit än. Jag börjar bli grymt uttråkad nu. =/ Och jag är så fruktansvärt sugen på kött! Och så vill jag kramas med Micke!

Det är soligt ute och mellan 10-15 grader men det blåser kallt. Så jäkla trist! Jag vill grilla men det blir nog inte så. Jag vill inte vänta tills nio ikväll. Kommer hungra ihjäl. Ha ha :)

Jag vet inte vad som händer idag faktiskt. Får se får se... trevlig fredag!

God kväll

Har vart hemma hos Madde en stund. Vi spelade spel och satt och tjöta. Sen tittade vi lite på filmen Sommarn med Göran. Den har sina stunder då den är rolig. Jag och Annica garva iallafall ihjäl oss på bion! Ha ha :)

Nu tar jag det bara lugnt. Kollar mailen och så. Ska väl göra mig klar för sängen strax. Glo lite tv, prata med Micke och sedan sova! Hade jag kunnat trolla hade han legat bredvid! Hihi :)

Imorgon vet jag inte vad som händer än. Det var prat om att grilla men det verkar inte bli något nu. Trist! Så får la se vad man hittar på istället.  Jag vill ha kött! *Dreggel*

Jag har sånt grymt sug efter sprödbakad fisk, potatis och såndär kall dillsås! Fyfan va gott! Och jag som inte ens gillar fisk! Men jag får fan lära mig! Måste bli smart! Ha ha :D  Gud va gott!

Godnatt!

Arnold

Har ni sett filmen Twins? Den är verkligen helkul! Speciellt när Arnold sjunger på flygplanet. Kolla videon nedan! :)


Brrr

Vädret börjar bli sämre. Det är sol, men himmlen börjar bli full med moln och det blåser kallt! Så det där med att sätta sig ute och läsa hoppar jag över idag! Trist! =/ Hoppas det blir bättre imorgon. Har ju planer på att grilla!

Nu ska jag bara slappa en stund, och sedan fixa lite mat.  Ikväll ska jag nog hem till Madde och hitta på något! :)

Torsdag

Jag är så glad! Och det är så jäkla skönt! För jag har vart enormt deppig det senaste men som ni ser i inlägget igår så har jag tänkt om! :) Livet blir vad man gör det till! :)

Solen skiner och allt är frid och fröjd!  Haha :D Komsikt ändå att man ena dagen skriver massa gojja att allt är skit och nu poff pang boom är allt lovely! :D Men det är ju bara härligt!

Ska snart ner till min jobbcoach på af och fixa CV och lite så det blir bättre. Sen tänkte jag sätta mig i solen och läsa och äta jordgubbar! :)

Trevlig torsdag!

Tjoho

Jag ska på intervju på måndag! Har sökt sommarjobb i Kungälv. Det är en bit att åka men det är det värt om jag får jobb! Kanske kan sova hos syrran eller Anna nångång kanske! :)   Håll tummarna för mig!!

Funderingar

Jag har tänkt och analyserat mycket de senaste dagarna, och jag har kommit fram till mycket. Hur jag ska vara och inte vara, vad jag ska göra och inte göra. Jag har börjat tänka mer positivt nu och det känner jag av. Sen att solen dessutom har hittat hit gör allt mycket bättre! Jag är mer positiv nu och ser mer positivt på saker och ting!  Jag lär mig dag för dag att bita ihop och bara skaka av mig det, och det känns bra! Jag är svag men samtidigt tuff. Bara för att allt inte går som man vill så kan man inte deppa ihop! Dags för nya tag nu och skam den som ger sig!  Det är bara jag som kan avgöra hur min framtid ska se ut!  Det negativa kan man oftast alltid vända till något positivt!

Och kanske, kanske blir det en utomlandsresa i september. Det hade vart så härligt och behövligt! Så nu jävlar i mig ska jag hitta jobb! :)

En sån underbar dag

Idag har jag vart med Anna igen och vi har haft det lika trevlig och roligt idag! :)  Vi köpte jordgubbar och begav oss ner till ängen där vi lade ut en filt och satte oss. Solen värme och det var så skönt. Satt i bara leggins och linne! Jackan åkte av, tröjan åkte av och sedan tunikan. Varmt! Så himla härligt att bara sitta där och lapa sol, slappna av och umgås! Behövs verkligen!  Tack för en dunderbra dag! :) <3

Nu har Anna åkt hem och jag väntar på att Greys Anatomy ska börja. Sedan tänkte jag kika på Andra avenyn på webben.

Imorgon ska jag ringa massa samtal och så ska jag ner till arbetsförmedlingen. Är ju där två gånger i veckan nu och får hjälp av en jobbcoach. Så jag hoppas det händer något nu för jag vill jobba!! Vill känna mig behövd!


Onsdag

Jag var uppe tidigt idag, tjugo över nio redan. Ha ha :)  Klädde på mig och gick ner till affären för att handla lite bröd osv för en god frukost. Mötte farmor på vägen så tog sällskap med henne och hennes vännina. Trevligt! :)
Det blev rostat bröd, juice och jordgubbar till frukost! Lyx ju! :) 

Nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma hit. Idag igen! :)  Vi tänkte ge oss ut i solen på en liten picknick, mycket trevligt!  Får ju passa på när det är fint väder. Förhoppningsvis kanske man kan få lite färg också! :)

Trevlig onsdag!

Önskningar


Tisdag

Det har varit en mycket trevlig och rolig dag idag!  Började dagen med att köra en racer med dammsugarn och hann med en snabb dusch innan Anna hittade hit! :)  Satt och pratade ikapp oss och skrattade mycket. Sen tog vi en tripp ner till torget där vi handlade lite. Och sen åter igen hem för att prata och ha kul! :) En riktigt bra dag, och det behövde jag! Tack för att du är du! <3

Nu ska jag tittade på Desperate housewives!   Trevlig kväll! :)

Finbesök

Anna är här och hälsar på! :) Mycket trevligt! Vi har pratat massor, promenerat lite, ätit lunch och köpte hem jordgubbar och glass! :D Riktigt smaskigt! Jordgubbarna var hur goa som helst!

Dags att va social igen!

23 dagar kvar

Om 23 dagar, (hmm kanske 24?) så blir jag 21 år! 6e maj är min dag! Jisses! Redan?  Vad har jag åstakommit egentligen? Okej, okej lägg av..du blir 21, inte 30! Ha ha :) Jag bor hemma, jag är arbetssökande, jag gillar att äta (allt för mycket) och gnäller en del. Hmm, bra där!  Men jag kan trösta mig med att jag har en utbildning iallafall! Ha ha :)

Som present passar en miljon eller två utmärkt! Eller varför inte en utomlandsresa?  Keep on dreaming!

Nä, lite pengar vore ju inte fel får jag erkänna. Men kärlek och att umgås med vänner och familj vore toppen! Kanske ett presentkort på H&M och Stadium kan slinka med? Haha :) En blomma vore inte fel.

Vad ska man göra då?  Fira med syrrorna vill jag ju göra såklart. Ska få ställa till med kalas hos en av dem, så snällt! :)  Men med vännerna då?  Får se, får se.

Måndag

Det var en härlig dag igår! Jag satt på balkongen och solade lite medans Micke grejade. Sen åkte vi iväg för att han ville fiska lite. Och det var så härligt att komma ut i naturen och få sitta i solen. Dock gillade jag inte alla äckliga småkryp men annars är det härligt.  Tråkigt nog skulle jag ju hem, vilket sög! =/  <3
Bussresan gick iallafall bra, trots att bussen var fullknökad och att det var väldigt högljuda och pratglada spanjorer bakom mig. Tack och lov för hörlurar och musik!
Madde och Emely hämtade upp mig på centralen runt halv tio, åkte med hem till Madde där vi tjötade lite och tittade film. Trevligt! :)

Idag är det lika härligt väder igen! Fast lite kalla vindar då och då. Har varit nere på arbetsförmedlingen en stund, sökt lite jobb och letat upp massa nummer. Så imorgon ska jag ringa runt lite. Måste ju ha jobb!! Så håll tummarna för mig!

Nu tar jag det lugnt bara, kollar lite på top model. Men ska snart göra lite mat. Det blir lasagnette idag. Mumma! :) Sen fortsätter väl kvällen i samma lugna takt.

Söndag

Solen skiner och det är varmt och härligt!  Vi ska snart iväg och fiska lite. Eller ja, Micke och Christer ska. Vi andra tittar på och solar. ha ha :)  Sen ikväll åker jag hem till Götet igen. Bussen går tjugo i sju och så är jag framme halv tio ikväll. Segt!

Igår slappade vi bara. Det vart inte så fint väder igår som vi trodde det skulle vara. På kvällen köpte vi pizza och lite gott och tittade sedan film.

Trevligt söndag! :)

Fredag

Resan hit gick bra igår. Somnade till dem sista 20 minuterna, typiskt.

Solen lyser starkt ute nu. Satt faktiskt och solade lite på balkongen förut. Underbart!:)  Det ska fortsätta vara sånt här väder har jag hört, riktigt härligt!  Vi kanske ger oss ut på en promenix och picknick imorgon.

Idag verkar det blir lugnt iallafall. Ska snart iväg och handla lite och sen hem och laga mat. Ugnstekt potatis med kyckling, mumma! :) Nästan som Jensens ju...  :)

Trevlig fredag! :)

Torsdag

God morgon!

Har precis duschat och haft mig. Så nu börjar jag vakna till lite!  Ska vara på arbetsförmedlingen om en timme för att söka lite jobb osv en stund. Sen hem, hämta väskan osv och bege mig in till stan. Åker ju till Micke idag! Bussen går 15:25 och det är lyxbussen! Härligt, man sitter så jäkla gött och har jag tur får jag sova lite kanske. En sån fåtölj hade jag velat ha hemma!

Kletade in mig i lite brunutansol igår och jag blev lite brun faktiskt. Känner mig genast piggare och fräschare!
Jag trodde det skulle vara fint väder idag också, men det regnar lite nu! =/ Typiskt. Men lite regn ska inte få mig att dra fram den varma jackan eller dem varma stövlarna!  Det ska ju bli fint i helgen och i Skåne känns det som sommar direkt!

Trevlig torsdag!

Onsdag

Blä, jag har träningsvärk i axlarna idag! Då gjorde man iallafall nån nytta igår. Ha ha :)

Det är underbart väder ute idag. Jag har vart ute en sväng och fixat ett ärende och sedan handlat. Höll på dö! Man vet inte vad man ska ta på sig riktigt. Kan bli för varmt, men det kan också blåsa och bli kallt. Haha vilket problem..

Just nu händer det inte så mycket, kikar runt lite på nätet. Men tänkte träna lite snart! :) Sen greja lite och packa lite smått. Åker till Micke över helgen!

Ikväll är det Greys Anatomy och Andra avenyn, kvällen är räddad! ha ha :)

Nit

Jag vet inte vad livet har att erbjuda eller vad jag ska göra. Jag vet inte vad ödet har bestämt för mig. Men jag har då fan dratt världens största nitlott!!! ;(

God kväll

Jag åkte med Madde en sväng till allum förut. Kul tidfördriv! Men jisses va seg jag var. Fick iallafall köpt Ipren och nu försvinner huvudvärken mer och mer, skönt! :)  Har rört lite på baconet nu ikväll också, har tränat lite! Ha ha :)

Nu sitter jag och kikar på lite jobb och letar upp nummer osv. Måste ju ligga i om jag ska få något!  Jag var ju på intervju den 26e mars, men jag har inte hört något än. Känns sisådär. Men men, får la se. Kan inte sitta och vänta på det utan jag fortsätter söka!   Haha, jag sökte ett ganska kul jobb häromdagen, ett säljjobb. Det finns ju såna där ljuspartyn, tupperwerparty osv. Jag sökte för att hålla i sexparty, alltså sälja saker inom erotik. Hade vart väldigt kul faktiskt! En kul erfarenhet. Dock måste man ha körkort och det har inte jag, så jag fick det inte! =/ Men det skadar ju inte att försöka! Ha ha :) Är det någon som vill testa och som har körkort så sök här, http://www.himmelriket.se/

Ska fortsätta kika en stund och träna lite till. Sen blir det tvtime! :) 


Tisdag

Igår vart det en väldigt slapp dag. Jag gick inte utanför dörren försen åtta på kvällen. Ha ha :) Då åkte jag och Madde hem till Emely där vi spelade kort, fia med knuff och tittade tv. Trevligt! :)

Idag händer det inte heller särskillt mycket. Jag ligger inne med en huvudvärk som suttit i sen sju igår kväll. Fifan! =/  Så jag har ingen vidare ork till något. Så ska väl vila och ta det lugnt bara. Ev. ta mig ett bad! :) Lite ompyssling!

Trevlig tisdag!

God kväll

Har inte suttit särskillt mycket vid datorn idag. Därför har det inte blivit någon uppdatering.

Jag fick mig faktiskt ett ryck tidigare idag, jag tog mig en jäkla promenix. Lite powerwalk ungefär. Och det känns faktiskt i benen nu, riktigt skön känsla!  Dock har jag såna problem med fötterna, jag belastar dem helt fel vilket resulterar i att jag får kramp i vaderna efter bara 5 minuter. Mina fötter är snea och växer konstigt. Kanske borde jag fixa inlägg?  Men men, trots att det gjorde ont så fortsatte jag! Inte power hela tiden, men jag fortsatte iallafall gå! :) Lite stolt över mig själv. ha ha :)   Lite go musik i öronen och sen är det bara att köra.

Efter min promenix följde jag med Annica ner till affären, handlade lite. Och sen fastnade jag inne hos henne. Fram tills nu! He he :) Blev bjuden på mat, dem grillade idag. Gud så gott! :)  Sen har vi tittat på tv och film och tjötat som vanligt! Alltid lika trevligt! :)

Nu tänkte jag krypa ner under täcket, zappa lite på tvn och sedan sova.   Imorgon blir det en ny promenix!

Godnatt!

Vill ha

Har suttit på H&M's hemsida och kikat lite. Och jag har fastat för en slags klänning, ett par skor och en ring. Och det går i blått, en färg jag aldrig använder. Men man får väl börja nångång. Ska ju på bröllop i maj så detta kanske vore fint att ha på sig. Så nu jäklar får jag ligga i med att träna och promenera! Ha ha :)  Något fint vill man ju ändå ha på sig. Allt på bilden kostar sammanlagt ca 300 kr. Ingenting ju! Mycket för pengarna!


Jag tror våren har anlänt

Idag tog jag mig en go sovmorgon fram till halv tolv. Slappade ett tag och åt lite grann. Sen fick jag mig ett rejält städryck. Började dammsuga, damma, tvätta golven, städa badrummet och sorterade lite. Gött när det är städat och fräscht! :)
Sen satte jag mig på altan i solen lite, det var ju 17 grader! Så jäkla skönt! :)  Man blir genast gladare och piggare när det är sol och värme ute. Vi människor är inte skapta för kyla och grått väder. Vi har vårstädat lite och sopat bort allt äckligt grus nu. Hoppas bara poseidon kan dra bort resten nu. Hatar detta jäkla gruset!

Sitter och pysslar om mig själv lite nu. Har duschat och sitter och pysslar med naglarna nu. Har även fixat brynen lite. Det är nog den största nackdelen med att vara tjej, att behöva noppra ögonbrynen och att raka benen! Haha :) Okej, mens är väl inte så kul det heller..ha ha :)

Ikväll blir det nog lugnt. Glo tv och någon film! :)

Trevlig kväll!

God kväll

Det känns faktiskt att det är långfredag, denna dagen har gått riktigt sakta tycker jag. Eller så inbillar man sig bara det för att det just är långfredag. Ha ha :)

Det är riktigt tråkigt väder idag, regn, regn och massa regn.
Men det är ju väldigt mysigt med regn när man sitter inomhus ändå. Synd att Micke inte var här bara! =/ 
Det blir lugnt med tv och film idag! :)

Nu ska jag snart äta. Det blir lasagnette och vitlöksbröd! Mumma :) 

Trevlig kväll!

Montagne jeunesse

Jag köpte ju ansiktsmasker på Netto för ett tagsedan. Jag köpte en med jordgubbar och grädde i typ. Och den testade jag idag. Huden blev jättemjuk av den! Och luktar gott gör det ju också! Lite sött sådär men gott ändå.
Det är väl som med dem flesta ansiktsmaskerna, huden blir ren och mjuk. Har dock inte hittat någon favorit än bland alla masker som finns i tusentals märken, men det är ju aldrig fel att testa lite! :)

Musiktips; Adam Lambert

Jag har fått upp öronen för en kille vid namn Adam Lambert. Han kom tvåa i Amercian Idol. Har redan fastnat för flera låtar. Inget fel på hans musik inte. Jag gillar speciellt låten nedanför. Vad tycker ni om honom?


Långfredag

Det var ett väldigt dystert inlägg häromdagen, men nu är jag tillbaka och gladare!  Alla blir vi deppiga nångång och då orkar man ingenting.
Men igår hade jag en heldag med Annica och det behövde jag verkligen! Massa skratt och roliga konversationer!  Vi åkte iväg till Backaplan en stund och sen kikade vi lite i Angered. Mycket trevligt! :) 
Sen fastnade jag som vanligt inne hos dem (hihi) och då tittade vi på film. Först ut blev det Bröllopsfotografen, helt okej. Sen kollade vi på Allt för min syster, riktigt sorglig film och det var svårt att inte gråta. Jisses!  Mycket bra film som man helt klart ska se! Men den är stark, hemsk och sorglig så ni vet!
Sist ut kollade vi på Old dogs och jäklar vilken rolig film det var! Jag garva nästintill hela filmen igenom. Haha, helkul! Måste ses igen! :D  Har ni inte sett den så gör det! Perfekt om man vart deppig och behöver skratta!



Nu är det påskhelg, jag har inga direkta planer. Så det blir väl lugnt för min del. Folk är iväg på annat eller har sina planer lixom.  Och påsk för mig är ingen viktig högtid så sätt. Det har lixom aldrig varit en högtid jag firat.




  • Startsida