everybody hurts .

image6

jag vet varken ut eller in . jag orkar helt enkelt inte längre.

vårdcentralen .

jag ringde vårdcentralen imorse för att jag vill prata med en doktor som kan undersöka mig och mina mandlar så att jag kan få en remiss till sahlgrenskas öron-näsa-hals!
men asså, dem vill typ att man ska ha haft 6 halsflusser på ett år för att man verkligen ska få ta bort dem.
jag hade körtelfeber 2-3 månader. sen har jag haft ont som en liten "halsfluss" men inte gått till läkarn och de gick över av sig själv. sen åkte ja på en halsfluss och då gick ja till läkarn. ett tag efter det fick jag ont igen men ja lät de va. för äter man för jävla mycket pencillin så har man snart inget immunförsvar alls :S

körtelfeber, en halsfluss, svullen och jätteont ibland..dessutom är mina mandlar svullna konstant! dem e jättestora.
när jag inte har ont eller jätteproblem så frågar ändå folk om jag har ont i halsen, om jag är tjock i halsen eller om jag börjar få halsfluss. ^^


jaja jag har problem med mandlarna iaf och dem ska väck! jag ger inte upp försen jag fått en operation !

HAT !

jag orkar helt enkelt inte mer.
vill slå mig fri , sluta tänka på det. det går inte. för det påverkar mig som fan! ett stort fett jävla sår i mig.

- "det e bara att gå vidare och glömma, han va en idiot" ... jaaaa , lätt att säga och lätt att tänka så. men ändå påverkar det mig..



och du,  varför bråkar vi alltid ? jag orkar inte mer. jag trodde jag hade det värst. men fick veta att jag hade fel. hon har ett så jävla mycket större hat mot dig.
men allt du gjort mig..så jävla fel. förstår mig inte på dig. varför ?
jag vill bara skriva  hur mycket jag egentligen hatar dig. jag vill säga de till dig. men jag är så arg att de inte ens går. jag kommer bara stå där och gråta av frustration och ilska. du har gjort mig så illa. jag orkar inte mer. du är fan hemsk. ibland har du stunder då du kan vara hur jävla go som helst. men dem är få. oavsett hur mycket kärlek du visar så är mitt hat så stort mot dig. skulle jag berätta allt va ja kände skulle du bli så ledsen och be om förlåtelse. de skulle gå några dagar då allt va bra..men sen skulle de slå till igen och allt skulle bli som vanligt.. tänk om du visste hur illa du egentligen behandlar mig.. skulle du ändra på dig då? jag tror inte ens du kan det .


jag har bråkat med en del människor. jag har snackat och sårat. jag har blivit snackad om och sårad. men jag orkar inte ens bry mig längre. vill folk snacka så varsegod. att man snackar skit är egentligen bara att man inte vågar säga de till den personen..eller så kan de handla av avundsjuka tillochmed. jag vet inte. men jag orkar helt enkelt inte bråka och hålla på. tjänar inget på det. och det gör en bara irriterad.



- nu ska jag iaf ta tag i mig själv.


livrädd.

hmm. måste gå till vårdcentralen och få remiss till sahlgrenska öron-näsa-hals.
måste ta bort mina mandlar. dem e konstant svullna och det e rätt jobbigt. att ta bort mina polyper skulle inte heller skada.
men är rädd för att göra denna operation. man förlorar ju mycket blod osv. och mår dålig nån vecka efter med. haha och jag kommer leva på glass och youhurt i en vecka! '
men men.. läkarna som bestämmer om jag ens FÅR ta bort dem! :S
får la se..

piercing .

- haha mamma blev arg när jag berätta att ja ville pierca läppen !
hon blev näst intill galen. haha  men ändå i snälla toner . jag sa att jag är 18 och får göra vad jag vill. då sa hon; "den dagen du flyttat kan du göra vad fan du vill , och när du kommer hem hit o hälsar på får du fan ta ut din piercing, jag vill inte se skiten" , hahaha rätt kul ! kunde inte sluta skratta åt henne.
men det är mitt ansikte, min läpp, mitt val . i värsta fall kan jag alltid ta bort den. även sen när jag söker jobb och det inte gillas så kan jag ta bort den. OM jag verkligen vill ha jobbet vill säga. men men, får la se hur det blir .


"En liten pojke kommer in på stadens bordell,
släpandes på en död groda i ett koppel.
Bordellmamman frågar snällt; Vad kan en sådan här liten gosse vilja då?
Pojken halar upp sin lilla portmonä, tömmer ut alla pengar på bordet och säger; Jag vill ha ett luder med den värsta könsjukdomen som finns!
Bordellmamman svara; Men varför vill du de??
Pojken; Jo jag tänkte, om jag får knulla med ett luder med en riktigt hemsk könsjukdom, så får jag nog med den, och det är bra, för på torsdag ska min pappa och mamma ut och äta , och då kommer barnflickan hem till oss. Hon brukar vara så pilsk att hon hoppar på mig, och då får hon den också. Sedan när mamma och pappa kommer hem, brukar pappa köra barnflickan hem, och samtidigt ge henne ett nyp i bilen, och när han kommer hem så hoppar han i säng med mamma. När han sedan går till jobbet på fredag och brevbäraren kommer, då brukar han dra över mamma, och då blir han okså sjuk. OCH DET ÄR DEN JÄVELN JAG VILL ÅT. HAN HAR KÖRT ÖVER MIN GRODA!!!!"


- haha de va änna kul !


äldreomsorg är mitt jobb .

image5

har jobbat en del i veckan. ledig helgen och ska jobba mer nästa vecka..hehe, härligt !  får ju pengar till min resa då ! som det är 190 dagar kvar till! hahaha :P det går ju undan..de va ju nyss 216 dagar dit! ;)

helgen blir lugn iaf. har ingen ork till nånting alls typ. inte idag iaf! syrran fråga om jag ville jobba men jag orka verkligen inte. hade inte pallat 5 dar i rad. ledig en dag och jobba fler dar till..:P blä! kände inte för det ! hehe..

- stör mig på dessa nötter som har såpass trist liv att de hackar bilddagboken för att de va sura på aftonbladet.  aftonbladet äger ju en del av bilddagboken. dem hacka den 2 gånger igår. nu funkar det som det ska. men de hade inte förvånat mig om dem hackar igen!  no life !

- snart fyller syrran
år med! åååh va fan ska man komma på för bra att ge henne i present då ?
hmm , nu när jag skrev så fick jag mig en idé! . får la se!

- sen den 25e fyller madde år också ! åh, vad ska man ge henne tro ? har en idé där med! höhö :D
då blir det party med! jag och madde på dansgolvet till sexy back. haha vi blir ju galna! det blir vi visserligen utan musik med. *skratt*

- jaja simma lugnt !

DET SNÖA IDAG !

image2

tycker denna bilden blev fin ^^  äntligen har de kommit snö, massor  av snö. det e bra sålänge man slipper all blötsnö, slask och skit . annars är de gör mysigt !
jag och maria passade på att gå ut och fotografera lite :) fick en del roliga bilder!

image4

haha, här sitter jag och skriver i snön . ^^

nu e det verkligen riktigt jävla kallt , går ju knappt att vara ute ! *brrr*


uscha, får ta och gå till läkarn snart. fixa en tid för att ta bort mina mandlar och polyper för dem tar snart dö på mig ! fifan..

jaja, dags för massage av maria =)

simma lugnt !

mjaa..

image3

- imorn kommer
maria hit. vi ska in till stan en sväng och shoppa lite om man hittar något. fick presentkort på gina tricot så får gå dit o titta lite. åh de lär bli en hel helg med maria . på lördag ska vi se hockeyn tillsammans och gotta oss lite med godis. hehe =)


- seriöst, tror du att det är så jävla enkelt ? vi bråka och dissa varandra. sen poff blev ni två vänner igen och med en gång börja ni snacka skit om mig ! så jävla råa . ni börja smsa och fula er mot mig och jag pallar inte sånt. du gick över en gräns och du sjunk så jävla lågt i mina ögon att jag blev totalt känslokall och rå mot dig. er båda. men jag skiter i vilket. jag står för det jag sagt. vilket ni inte gör. ni e bara grymt jävla sorliga som ens orkar hålla på. och eran jävla hämd? när kommer den ? skitsnack! mycke snack, liten verksta. och va skulle ni ens göra?
jaja, du och jag snacka igår och du ville be om ursäkt och lösa detta. glömma o lägga de bakom oss. men oavsett om vi blir vänner så kommer jag aldrig be dig om ursäkt. och jag tänker inte umgås med dig. inte honom heller för den delen. jag klarar mig bra utan sorliga människor som bara snackar. ^^


- usch, måste fan städa rummet. och tvätta. men har ingen ork. men måste innan jag blir knäpp . kanske får mer kraft efter jag ätit. hehe..

mmh jaja... simma lugnt .

jobba .

äldreboende .

- ska snart
iväg och jobba.. 14-21.. känner inte alls för de faktiskt. det är så fruktansvärt segt att jobba kvällen. mellan två och fem händer absolut ingenting typ. man bara sitter och glor. skönt kan man tänka. men tiden går ju snabbare om man har något att göra. halv sex till åtta händer de grejer. kvällsmat och man gör ordning dem för natten lixom. sen städar man lite och väntar på att kl ska bli nio så man får gå hem nån gång!
då är de bara till att gå hem och lägga sig typ. man ska ju upp runt sex tiden dagen efter.  men varför gnäller jag ? jag behöver ju pengar.


- usch. idag är en sån dag jag bara vill slappa typ . fast jag hade gärna velat städa mitt rum och tvätta lite. det behövs ju. måste ställa undan alla julklapparna jag fick också. heminredningssakerna. längtar tills jag får en egen lya så jag kan få inreda och så =) ah jo, ska ju bara få ett jobb först!




Nyår !

jaa, va ska man säga om den.  rätt ord är väl iaf  händelserik !!

- kvällen började bra och folk hade kul. men sen blev de bråk mellan två av mina bästa vänner. som jag även blev indragen i eftersom jag somsagt är bådas vän . haha ja kände mig som nån jävla dr.phil typ!
sen kom en annan jävla stolle och börja bråka vilket fick alla på festen att bli förbannade på honom. jag flippa på honom bland annat. folk ville få han att dra och de blev tjaffs o bråk och folk ville gå i mellan vilket ledde till att folk putte undan andra som va där. därav fick jag en jävla smäll över bröstet så jag tappade andan ! fifan de känns änna idag! men men..

- bortsätt den skiten så va kvällen riktigt kul ändå. jag fick träffa helena, vilket var så längesen! grym är hon, hade riktigt kul =) kul att träffa nya människor och prata och ha kul sådär.
alla drack o hade trevligt. jag själv drack väl mer än va jag skulle. va änna äckligt full mot slutet där. haha =) men vadå, det är ju nyår lixom! jag drog några shottar som fanimej slog till som fan! haha uscha! :P så man e änna seg idag!
men men, riktigt kul nyår ändå iaf ! fast tyvärr såg jag inte så mycket fyrverkerier! =/


- och bäst av allt - angelica fick sin bebis imorse..en liten flicka blev det. liten nyårs bebis! =) så himla glad för hennes skull! :) äntligen har du fått din lilla bebis ! grattis gumman <3


- jaja, då var det ett nytt år då ja .
2008 . får se va detta året har att erbjuda då! i juli blir det iaf en härlig resa till tunisien i 2 veckor med emely o madde. ska bli kul =) längtar ihjäl mig. haha.
men jag har 5 månader på mig att få ihop 5400. rätt lugnt så sätt så det e ingen fara. men samtidigt ska jag få ihop till fickpengarna med ju!  så vi kan ju säga sisådär 11-12000 !  men det e bara till att jobba. måste försöka hitta ett fast jobb med..kan inte leva på att va timanställd så som jag slösar pengar! haha =)


jaja, simma lugnt !

  • Startsida