Idol

Går inte Erik vidare ikväll är folk dumma i huvudet! Han har en jävla grym pipa! Gillat hans röst sen han sökte 2007 med en låt från Queen.




Update.... gött han gick vidare!! :)

Greys!

Åååh så sorligt att George dog! =/ Men det visste jag innan! Läste metro på jobbet och dem avslöjade det! Men men, sorligt även fast man vet. Gött att Greys har börjat igen iallafall. Jag är beroende! He he :)

Ser att jag fått lite mer besökare, kul ju! Jag gillar faktiskt min bloggtrafik, alltså att det inte är flera tusen som sitter och läser och ger massa kommentarer som storbloggarna får, jag menar nu alla elaka kommentarer osv!

Det gick bra på jobbet idag! Flöt på bra och jag hann hem till Greys. Ha ha! :D
Ska snart fixa lite och packa lite inför imorgon och helgen. Har lite papper osv att fixa också. Får gå upp tidigt imorgon!

Fler besökare

Vill du ha fler besökare till din blogg?
Klicka då här bloggtrafik.nu och bli medlem! :) 100% gratis!

Onsdag

Jisses så seg man är! Har iofs sovit som en gris! Skönt! :)

Idag ska jag jobba kväll igen, hoppas det flyter på bra! Slutar kl nio idag, kanske kan man få gå liiite tidigare så man hinner hem till Greys anatomy som börjar ikväll! Ha ha :D Såå spännande ju!!
Måste packa lite osv också, ska försöka att inte packa ner för mycket denna gången. Man gör ju alltid det och jag använder man bara hälften av det man har med sig. Tungt och jobbigt att kånka på!

Har lite att fixa så kan inte sitta här nu...

Ha en bra dag! :)

God kväll

Ska krypa ner under täcket nu och glo tv och sedan sova. Är faktiskt ganska så seg nu och sängen lockar rejält!
Ska jobba imorgon också. Ska även packa lite osv. Åker ju till Micke på torsdag! :) Ska bli mysigt! Ska fixa lite saker och så ska vi på dop på söndag! Ska bli skoj! :) Lilla E är ju så himla gullig! Helt underbart söt! :)

Godnatt


JPearl.se

Satt inne på www.jpearl.se förut och beställde hem lite mer kedjor osv. Sånt går åt riktigt fort! Och på denna sidan är allting hur billigt som helst! Kanon! :D Så beställde hem massa saker och det blev bara 163 kr! Som hittat! :)

Tisdag

Idag har jag jobbat 6.45-15 och det gick jättebra. Flöt på bra! Jag blir alltid så flummig när jag jobbar med Therese så jag har roat det gamla lite idag. Ha ha! :D Min lilla favorit har skrattat och skakat på huvudet åt mig. Hon är härlig hon! :)

Fick ta mig en promenad hem från jobbet för en spårvagn hade tydligen spårat ur i Angered och ersättningsbussarna var knökfulla så jag tog mig en promenad! Det var faktiskt skönt för det var fint väder och inte för varmt eller för kallt! Lagom! :) 
Gick till Pressbyrån och hämtade ut ett paket från H&M. Beställde hem en kofta därifrån men jag ska skicka tillbaka den, hemskt stickig och jag klarar inte av sånt!

Har även satt igång en maskin tvätt nu och ätit lite mat. Nu tänkte jag bara slappa en stund! Kanske pilla med någon smycke, får se! :)

Ikväll blir det Idol och Andra Avenyn!

God kväll

Det gick bra på jobbet och det är alltid lika roligt att jobba med Therese! :) Ska jobba tillsammans imorgon också! :)

Nu sitter jag här och pysslar lite med mina naglar, hade avskavt nagellack och det är ju inte särskillt fint! ^^
Ska titta på Roast på berns som börjar om 10 minuter också! Sen blir det till att sova! Ska jobba 6.45-15 imorgon! Sen ska jag hämta ut ett paket på posten och sedan hem och tvätta!

Pappa var snäll som åkte och köpte mig en ny dvd idag! (Men jag betalade den själv, ha ha) Han hade sett ett erbjudanden på Elgiganten så han fixade en sådan. Snygg var den! Ska testa den imorgon! 
Den jag hade innan gick sönder för 2-3 månader sedan.


Jisses...vad ska man säga? Jag orkar faktiskt inte bry mig.


...

Om ändå folk kunde sköta sitt egna och sluta lägga sig i!!

Måndag!

Har precis duschat och ska väl strax göra iordning mig. Ska jobba 14-21.15 idag. 
Händer inget speciellt innan eller efter jobbet, blir väl att gå hem och lägga sig. Ska jobba 6.45-15 imorgon.

Jisses va seg jag är, sov ganska konstigt inatt. Eller ah, Emely stannade här tills hennes kille slutade jobba så han hämtade henne kl fem imorse, ha ha! Så jag somnade till vid tre tiden. Sen har man vaknat, somnat, vaknat, somnat osv. Somnade helt runt sex imorse. Så några timmar blev det iallafall.

Ha en bra dag! :)

Nöjd!

Nu har jag och Emely suttit och pysslat i 4½ timme! Tiden bara flög förbi! Fick klämm på det rätt så fort! Har gjort två armband och ett halsband. Riktigt nöjd! :) Ska köpa mer pärlor osv.


Smyckestillverkning

Idag var vi istan och tittade inne på Panduro där vi köpte lite pärlor osv. Så om en liten stund ska jag och Emely börja pyssla! :) Ska bli roligt!
Jag klippte sönder ett gammal halsband jag aldrig användt så jag fick tre olika pärlsorter där ifrån. Najs! :) Imorgon får jag hem min box full med massa olika pärlor som jag vann på tradera! :) Roligt med en hobby! Får la se om man kan göra nåt fint och hur lång tid det tar innan man får kläm på tekniken osv!  Ha ha :)


Söndag

Igår var vi ju istan och shoppade lite. Sen Åkte jag hem och åt världens godaste mat! Skinkstek! Mumma! :D

Haha sen spelade jag, Emely och Madde bingolotto! Haha :D Det kan faktiskt vara kul imellanåt. Jisses, börjar man bli gammal?
Ingen vann något iallafall men vi hade ju kul. Efter det satt vi bara och tjötade och sjung. Ha ha :)

Läste lite i min bok innan jag la mig, den är jävligt rolig! :) Så kommer nog köpa hennes andra böcker också!

Nu gör jag iordning mig lite smått för jag och Emely ska in till stan och kika lite. Födriva tiden lixom. Vi var ju på Allum och Backaplan lite igår men det finns ju mer affärer i Nordstan, så dit ska vi. Skulle behöva köpa ett linne och så vill jag ha klämmpärlor så jag kan göra smycken.

Ha en bra dag! :)

Shopping

Har vart en sväng på Backaplan och Allum med Emely och Madde idag! Fick med mig lite grann hem! :)
Ett par skor, ögonskuggor, strumpbyxor, hårnålar och två stickade tröjor. Allt som allt gick det på ca 850 kr. Jisses! Men men, löning igår ju och kul att unna sig litegrann! Plus sminket igår också, så ca 1000 kr då! :)


Lördag

Har precis suttit och betalat räkningar osv, nu försvann det lite pengar där. Har även lagt undan också! :)
Det blir en sväng in till stan idag, ska försöka att inte handla massa onödig skit! ha ha :D Stor risk att man gör det när man precis fått lön. Skulle behöva skor, leggins och strumpbyxor. Får la se! :)

Nu ska jag in och duscha och sedan börja göra mig iordning.  ha ha, ska även få göra iordning Emely. Lite kul! :) Inget extremt direkt, ska ju bara shoppa.. inte gå på fest!

Fredag

Idag har jag jobbat 6.45-15.45 och det gick bra. Tiden flöt på hyffsat! :) Har bakat tre olika kakor med Anita och har dessutom fått leka sminkös. He he :) Tycker det är kul att pyssla med hår och smink. Vill ju bli makeupartist och frisör/stylist.

Efter jobbet mötte jag Madde, Emely och toffe. Gick in på ica och handlade alla tillbehör för att göra tacos. Mumma va gott det var!! :)  Jag köpte även lite smink, löning idag ju! Blev en gräddvit kajalpenna typ, ny mascara och en guldvit ögonskugga. Kände för lite nytt! :)



Sitter hemma hos Madde nu, ska snart titta på Idol. Får la se vad som händer efter det. Kanske någon film.

Smärta

Så fort jag kom till jobbet fick jag grymt ont i magen. Precis som mensvärk, bara det att jag inte ens har mens!! Gjorde bara ondare och ondare så jag orkade knappt göra något. Lunkade runt lite och satt för de mesta. Illa! Vid halv fem stod jag inte ut mer! :( Ringde in Fatimah och gick hem. Skönt att hon kunde hoppa in!  Har vilat lite nu men det gör fortfarande ont. Nu har det även gått längre upp i magen. Förstår mig inte på detta! :S  Ska ha mens om en vecka, men har aldrig vart sånhär innan. Ibland kan man ju få lite ont innan mensen ska komma, men inte såhär ont! Helt gråtfärdig var jag, ville inte gå hem eftersom att jag behöver pengarna!
Men ska ta en starkare värktablett nu och försöka jobba imorgon igen! :)

Blir fortsatt lugnt med vila och tvtittande!


Torsdag

Nu är det snart dags för att jobba. Ska jobba 14-21.15 idag också. Hoppas det flyter på lika bra idag med! :) 

Pärlorna och startkitten har kommit nu! Visserligen är det Emely som ska hämta ut det, hoppas hon gör det idag! He he :) Jag vill ju sätta igång!

Det händer inget speciellt innan jobbet, ska göra iordning mig lite smått bara, ska gå om en timme! Blir väl någon uppdatering ikväll kanske! :)

Smycken

Skrev ju tidigare idag att jag skulle visa mina smycken som jag fick av Micke! :) <3
Enkla, stilrena och superläckra! Jag älskar dem! Det behöver inte vara massa krimskrams (även om jag älskar det med) för att jag ska gilla det! Man väljer ju smycken efter tillfälle, humör och klädsel! Dessa smyckena ska jag ha på dopet! :) <3



På första bilden ser det nästan missfärgat ut, men det är kameran som gör det! Ni ser ju på den nedre bilden att dem är silvriga och snygga! Ha ha :)

En ny hobby!

Snart börjar jag med en ny hobby! Annica har gjort mig extremt intresserad och sugen nu på att göra egna smycken! Så jag har suttit på tradera och vunnit lite tillbehör och pärlor. Har även beställt mer pärlor och ett startkitt, så snart kan jag sätta igång! Ska bli så roligt att få göra sina egna smycken! Ett smycke som ingen annan har! Min egna fantasi, min egna design! :) Så nästa vecka sätter jag igång för då har jag fått alla grejer!

God kväll

Det gick mycket bra på jobbet idag! Flöt på bra! :)  Min lilla tant blev jätteglad över att se mig, hon hade saknat mig sa hon! Sånt värmer mitt lilla hjärta extremt! :)  Ska jobba imorgon och på fredag också. Ev. helgen!

Sitter och tittar på de två sista avsnitten av Greys nu, för nästa vecka börjar det igen! Nu om några minuter börjar sista avsnittet av förra säsongen och fyy, det är så hemskt! Då George blir så skadad och ingen vet vem han är osv. Usch!  En vecka kvar sen får man veta vad som händer! He he :)

Onsdag

Micke kom hit i måndags kväll, därför har jag inte bloggat. Han ska åka hem nu om en stund, därför har jag inte velat sitta vid datorn något. En mycket mysig överraskning! Jag fick jättefina smycken av honom! Så himla fina! Typiskt min stil också! Tänkte ta bild på dem och visa ikväll! :)

Jag ska jobba 14-21.15 idag, därför ska han hem. Tråkigt men vi ses ju snart igen! :) Han skulle egentligen komma till helgen men kunde inte hålla sig, sött! :)<3

Jag har blivit sådär snorig igen, känns som om att jag ska bli sjuk men hoppas det försvinner! Vill inte!

Hoppas det går bra på jobbet idag iallfall! Vet att jag jobbar med Therese ikväll och det är kul! :)

Överraskning

Jag ringde Micke för en stund sedan för att han sa att han hade en överraskning till mig. Nyfiken som jag är så ringde jag och då sa han att han är på väg till mig! Så jag blev genast piggare och började plocka lite här hemma och ska snart ner och handla lite! Nu blev det fart i mig! Sen hem och ta en dusch så han slipper möta en rugguggla sedan! Ha ha! :D
Mysig överraskning! :) <3


Greys Anatomy!



Äntligen!! Onsdag 30 september så börjar det igen! Som man har väntat! Det slutade ju så sjukt spännande att man nästintill blev förbannad! Ha ha :D Så nästa vecka sitter jag bänkad framför tvn! :D

Måndag

Usch, känns som att jag har åkt på en förkylning! Är tung i huvudet, tät i näsan, snorar osv. Usch! =/ Hoppas det går över fort! Ska ju jobba onsdag-fredag och sen kommer ju Micke! :)

Idag händer det nog ingenting. Ser ut att bli riktigt lugnt och slappt. Typiska måndagar för mig! Fast iofs, förra måndagen var jag ju istan och hos frissan osv.

Det ringde ju en tjej förra veckan som ville att jag skulle sitta sminkmodell imorgon. Hon skulle höra av sig idag om tid osv. Hmm, undra om man är så bra modell om man är förkyld? Ha ha. Trötta ögon och en röd näsa är ju ingen höjdare! Först får jag ju se om hon hör av sig och hur jag mår då hon ringer!

God kväll/natt

Filmen var hur rolig som helst! Roligaste på länge! Man skratta ungefär hela filmen igenom! :)   Så ni som inte har sett den, gör det!!

Vi var och käkade pizza innan och den var jättegod! Smälte verkligen i munnen! Mums! :D

Nu ska jag bara kika lite bloggar och sedan ska jag sova. Är jättetrött och har ont i huvudet!

Godnatt!

Utrotad!

Ja, nästintill iallafall! Håret blev jättebra och den röda slingan i luggen syns inte lika mycket nu. Den blir sakta men säkert utrotad! Ha ha :D
Börjar sakta men säkert få tillbaka den där riktigt mörka färgen jag älskar! And I löööv it! :D

The ugly truth



Idag ska jag och Emely se denna! Den verkar så jäkla rolig och jag älskar Katherine som skådespelerska! :)

Söndag

Godmorgon...

Sitter och tittar lite på tradera på smyckestillbehör. Har bestämt mig för att köpa lite grejer så jag kan testa på att göra egna smycken! :)  Så nu har jag vunnit silvriga pärlor för 13 kr. Inte illa det!  Ska bli roligt att få testa och göra smycken sen! Måste bra samla på mig lite mer delar osv.

Nu ska jag strax börja med mitt hår. Måste bort med utväxten!

God kväll

Idag har jag vart i Allum med Emely och kikat runt lite. Jag köpte små hårsnoddar till håret, om man t.ex. vill göra en smal fläta så är dem snoddarna bra för att få den att hålla.  Sen blev det ju en bok som jag skrev om innan. Sen blev det hårfärg till utväxten också och en dassbok typ, Damrummet. Kvinnohumor! :)

Ikväll har jag vart inne hos Annica och gjort slingor i hennes hår, blev jättebra! Sen satt vi och pratade om smycken och hon visade mig vad hon hade och lite hur man själv gör egna smycken, vad man behöver osv. Så satt vi inne och kollade på sidor som säljer sådant.  (Jag var inne på Panduro i Allum och hittade massvis så blev sugen) Så nu tänkte jag beställa hem ett litet kitt så jag kan börja och testa mig fram. Jag älskar ju smycken och hur kul är det inte att kunna göra sina egna!? :)  Inte så jättejätte dyrt att köpa allt heller. Beror på vad man ska ha!   Så nu ska jag önska mig presentkort på Panduro i julklapp! Ha ha :D

Ska titta lite bloggar och sedan lite tv, sedan blir det väl att sova!
Imorgon ska jag färga håret och på kvällen blir det bio med Emely!

Martina Haag

Köpte denna boken idag! Jag tänkte först köpa I en annan del av Bromma men så såg jag att det fanns fler. En annan del av bromma är ju bok nr fyra. Så jag tänkte börja från början istället. Och detta är första boken sa hon i kassan iallafall. Verkar vara jätterolig! :)

Hemma hos Martina handlar om hur Martina försöker få livet att gå ihop med tre barn, en miljard katter och Sveriges stökigaste man som bara snor ens strumpor hela tiden och en skådespelarkarriär vars höjdpunkter mest verkar bestå av provfilmningar för finskt diskmedel. Den handlar också om hur man försöker överleva trots att man lider av en ofantlig glamour när man är gravid i tionde månaden och ser ut som Rolf Lassgård (fast med hårspännen), hur man låser in sin mormor när man är femton för att kunna ha fest i hennes paradlägenhet och hur man råkar blåljuga för Marianne Ahrne om att man är otroligt bra på att rida eftersom man så väldigt gärna vill få huvudrollen som dressyrproffs i en teveserie. Och vad man säger när man blir avslöjad.


Modellbilder



Satt och kollade igenom mina bilder på hårddisken igår och hittade modellbilderna jag tog januari 2008. Gjorde om dem i svartvitt, så nu gillar jag dem ännu mer! Ha ha! :) Kul att göra såna saker! Vill ta modellbilder igen, men bilderna kostar ju lite att få hem, så inte än!

Lördag

Inatt har jag sovit som en gris. Jisses va skönt! En renbäddad säng gjorde nog susen. Ha ha! :)

Nu håller jag på att göra mig iordning. Ska till Allum om en liten stund och kika lite. Fördriva tiden och ha något att göra en stund. Ska även köpa hårfärg! Får väl se om man hittar något annat! :)

För övrigt har jag inte planerat något mer idag, får väl se vad som händer! :)

Dirty dancing

Nu är Dirty dancing slut, visst är slutet det bästa i hela filmen? :) Så jäkla svårt att tro att han har dött. Att han inte finns mer. Nu slipper han iallafall lida mer. R.I.P

Sitter och lyssnar på musik och kollar lite bloggar. Ska väl lägga mig om en stund och jag hoppas verkligen att jag får sova inatt! Annars hamnar jag väl på dårhus! En renbäddad säng kanske gör susen!
 Imorgon ska jag åka till Allum med Emely o co. Ha ha :) Ville göra något än att bara sitta hemma, dessutom måste jag köpa hårfärg. Utväxten stör mig för mycket nu. Jag önskar bara jag kunde få bort den satans röda slingan i luggen!! Jag gjorde ju slingor för ett tagsen och denna är så jäkla envis och vill inte försvinna. Jag hatar den! Aldrig slinger i mitt mörka hår igen! Neevaaaah!!


Kick ass!

Har precis titta på idol och fick höra en riktig rocker! Jäklar sicken pipa killen hade! Ta en titt här, http://www.tv4.se/1.1216341/2009/09/18/jag_skulle_ge_min_arm_for_din_rost_erik 

Tycker nästan han gör låten bättre än sångarn själv i Skidrow. Grym röst iallafall!
Grymt många talanger detta året i idol så det blir en tuff tävling.

Idol

Nu är det snart dags att titta på Idol! Tycker alla auditions osv är roligast att titta på! :) Sen kl 22.00 ikväll kommer ju Dirty dancing på svt1. Det är nästan en synd att inte titta på filmen kväll! Ett slags sett att hedra Patricks minne på! :) Så den ska jag titta på iallafall.

Har testat schampot och balsamet nu och håret känns ju lättare att kamma ut osv nu. Var så himla skönt att dra igenom håret med händerna när jag tvättade ur balsamet, kändes som silke! :)  Hoppas detta gör underverk! :)

L'oréal expert absolut repair

Har beställt hem shampoo, balsam och hårinpackning nu och hoppas det ska hända något med mitt hår. Det är så torrt och skadat! Och denna serie är ju framtaget just för skadat och torrt hår. Så ska bli kul att se om det blir någon förändring. Köpte små flaskor ifall det inte skulle vara bra.
Så nu ska jag in i duschen och greja med håret! :)

Jag beställde paketet ifrån http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=8798 och dem är grymt snabba på att leverera! Tog två dagar bara! :) Dessutom fick jag en liten present. Bond-A-Weav. Om jag har förstått rätt så är det ett slags lim för löshår? Vettekatten asså! Men fint med en liten present! :)


Kontaktannons

Försöker hjälpa två vänner nu som är trött på singellivet. Så jag ställde upp med att göra lite reklam på bloggen.
Två läckerbitar som har allt! Riktiga kap!   Hör av er om ni har intresse!;)







Haha, jag är sjuk i huvudet, jag vet!

Fredag

Jisses va trött och sleten jag känner mig idag! Kunde inte somna försen halv fem, fem imorse. Trodde jag skulle bli galen! var tillochmed helt gråtfärdig!  Men men, tillslut lyckades jag, men nu har jag varit vaken sen halv elva. Får väl se hur mycket action det blir i mig idag.   Känns som att jag faktiskt inte komma göra något idag. Slappa, glo tv och film typ.
Det känns faktiskt lite i benen idag att jag gick en sån stor runda igår! Men skönt är det! :D

Ska iallafall tvätta idag, lite nytta iallafall! :)

God kväll

Har vart ute en stund nu ikväll och mina fötter är iskalla! Får nog dra på raggsockar och krypa ner under täcket. Glo lite tv och sedan sova! :)
Imorgon vet jag inte vad som händer. Om det blir en promenad till, eller en sväng till gymmet. Sen mot kvällen vet jag inte heller. Får väl ta det som det kommer! :)

Jaja, har inget intressant att skriva nu så godnatt! :)

Promenix

Jag låg i sängen helt död och fick mig ett ryck och skickade sms till Emely och frågade om vi skulle ut och gå. Så vi tog oss en runda som blev längre än vad vi egentligen hade tänkt. Vi har vart ute och gått i 2½ timme eller nåt sånt. Duktigt va! Ha ha :D    Jag har redan ont i benen! Så jäkla otränad och sämst kondis! Men det ska de bli ändring på!

Nu ska jag snart titta på idol och kanske någon film! :)

Torsdag

Jaha, vad ska man göra idag då?

Vill hitta på något men vet inte vad. Hade kunnat ställa mig och baka bullar bara för att ha något att göra. Nackdelen med det är väl att jag trycker i mig bullar sen, inte bra men gott! :P

Är det normalt att få träningsvärk i baksida lår av att dammsuga!? :S Har aldrig fått det så jag vet inte hur jag lyckades med det! Ha ha:)

God kväll

Det har ringt en till tjej som vill att jag ska vara sminkmodell. Fasen va roligt! :) Tisdag nästa vecka blir det. Jag tycker sånt här är jätteroligt! Vilken tjej gillar inte att bli sminkad lixom. Och som jag skrev innan så får man ju lite tips också! :) Ska bli riktigt kul!

Nu tänkte jag om en stund titta på filmen Year one. Sen blir det väl att sova efter den antar jag. Imorgon har jag inget planerat men jag ska försöka ta mig ner till gymmet. Får se om jag lyckas! ha ha :D

L'oreals true match roll on foundation

Nu har dem skapat en ny slags foundation som man ska rulla på? Hmm förstår inte idéen faktiskt! Kul men måste vara krångligt att få den jämn och fin. Och hur gör man vid alla vrår i ansiktet, som ögon och näsa?

Man blir nyfiken men jag skulle inte köpa denna produkt iallafall. Någon som testat?:)

Modell

Jag gjorde en intresseanmälan på www.makeupstudion.com för någon vecka sedan, om att få sitta modell, och idag ringde det en tjej och frågade om jag ville sitta modell för henne. Hon ska först göra en extrem sminkning sa hon och sedan kunde jag få tvätta bort detta och så gör hon en till sminkning som jag själv kunde få bestämma färger osv. Vet dock inte om dem gör något med håret, får la se.  Iallafall, den 6e oktober ska jag dit och bli sminkad. En rolig grej att göra! Och det kostar ingenting heller. Kul att hjälpa henne med sin utbildning också. Verkade jättetrevlig! :)  Man får ju lite tips och idéer när man gör sånt här också!

Pearldesign

Måste tipsa om en sida jag nyss hittat. En sida där en tjej gör otroligt fina smycken! Speciellt armband. Jag vill ha hur många som helst! Så när jag får lite mer pengar så kanske jag beställer ett! :) Hittat ett som jag definitivt vill ha! Gå in http://pearldesign.blogg.se/ här och kika! :)

Onsdag

Jag borde nog sluta skriva dagen innan vad jag ska göra dagen efter för nu är det andra dagen det inte blir så. Jag gick inte upp tidigt imorse för somnade allt för sent inatt. Dessutom sov Emely förbi klockan hon med.
Så nu skriver jag bara dagen innan om det verkligen händer dagen efter! Ha ha :D

Har alltså inte gjort nånting än idag och klockan är halv två. Ska iofs börja dammsuga nu och sätta igång en maskin tvätt. Sen får jag ta mig en tripp till affären också.
För övrigt blir det nog lungt ändå. Tänkte titta på filmen Year one med Jack Black, verkar rolig! :)

Jag har nu fått saker att se fram emot och jag gillar det. Jag drömmer. Hoppas det blir verklighet! Det ser ju ut att bli det iallafall! :) Det är nog dags för en förändring, en ny start. Och det verkar vara på gång! :)

Upp med tuppen

Imorgon ska jag upp med tuppen för att köpa fotbollsbiljetter...ja inte fasiken är dem till mig!
Ska följa med Emely för att hon ska köpa dem till sin kille.    Kvart i tio vill hon åka, jesus min låda!
Iofs kommer jag ju få ut mer av dagen, men visst är det skönt att sova! :) Ha ha!
Får la se vad vi hittar på efter det, gå och tittar lite i affärer kanske?

Ser ju inte ut att bli gymmet imorgon heller så får ta mig en promenad iallafall!

Nu blir det till att kolla tv och sedan sova. Ska ju upp tidigt... blääh! :P

Tv-time

Snart dags för Idol följt av Andra Avenyn! Till detta ska jag mumsa lite på kladdkaka! Life is good! Ha ha :D Gymmet imorrn var det ja! :)

R.I.P Patrick Swayze

Dirty dancing stjärnan har nu förlorat sin kamp mot cancern. Hemskt! =/  Jag tycker han är mest känd från dirty dancing. Men även ifrån filmen Ghost, riktigt bra och sorlig film!
Man såg verkligen på honom att han var sjuk nu det sista. Så smal...skinn och ben! Usch! =/  Men nu slipper han lida och får vila i frid!

Fredag 18 september har SVT satt in kultfilmen Dirty Dancing, med anledning av Patrick Swayzes bortgång.

Tisdag

Har suttit och läst bloggar till och från idag men har helt glömt bort min egna, ha ha!  Då har man väl inget speciellt att skriva om antar jag.

Jag är en riktig slappis idag! Sov förbi klockan, (vilket Emely också gjorde) så det blev inte att vi tränade idag.  Men imorgon ska jag ställa kl för imorrn ska jag träna och sola! Om jag så ska behöva gå ner i sömnen. Ha ha :)
 Idag är jag en slappis som sagt, har glott tv hela dagen ungefär. Och så lär det fortsätta. Ska göra lite mat snart, sen blir det väl tv. Ha ha, fyfan vilket liv! Titta tv hela dagen lång! Men sånna här dagar är helt ljuvliga imellanåt!

Nån som såg Roast på berns igår? Ha ha, jag gillade skämtet om Charlotte Perelli.

"Charlotte Perelli är fan helt sönderopererad! Ser ju ut som en smält gummistövel!"

God kväll

Har haft en trevlig dag med Emely (Madde också en stund) :) Vi har vart hos frissan, tatt en runda istan och hämtat mitt pass. Sen följde Emely med hem och satt och tjöta osv. Trevligt att prata lite! :) Längsen nu! Hon har ju varit borta i tre veckor. Hyffsat brun var hon ju iallafall! Men jag hade förväntat mig en chokladkaka! ha ha :D

Nu sitter jag och tittar på Roast på Berns, så jävla roligt! :D Efter det blir det väl att titta lite mer tv och sedan sova. Ska upp vid nio imorn för att träna och sola! Ska bli skönt!

Ny frissa

Ser skum ut på bilderna, men det är inte facet ni ska titta på, utan håret.  Innan var det så mycket hår, tråkigt och nästan allt i samma längd. Luggen hade växt ut. Tyckte håret var så tråkigt och livlöst. Så nu har jag klippt upp det, lite olika längder. Klippte även till luggen så den blev kortare och så tunnade jag ut det. Kameran var inställd på svartvitt så jag har alltså inte gjort om bilderna i svartvitt. Så man ser väl inte så bra men det får duga! :P





God morgon

Ska snart äta en god frukost och sedan blir det en dusch!
Ska in till stan för att klippa mig kl två, sen ska jag hämta mitt pass också! :)  Det blir nog lite uppklippt och att fixa till luggen igen. Och tunna ut det!
Älskar att sitta hos frisören, att få bli ompysslad! :) Alla deras produkter som gör håret mjukt och fint också. Önska jag hade mer pengar nu så jag kunde köpa dem produkterna jag vill ha! Men det får vänta.

Ska åka in med Emely och kika lite. Madde kanske hänger på också:)

Får väl slänga in någon för och efterbild sedan kanske! :)


Depend 162

Suttit och pysslat med naglarna lite. Gjorde lila tippar! Något jag dock inte tänkte på innan jag fotade var att ta bort det som kommit utanför. Lite kladd är ju svårt att undvika. Är inget proffs på raka linjer eller så heller, men skitsamma! :P Snygg färg iallafall!


Collage

Lite bilder som vi tog i fredags. Gjorde det som ett litet collage!


En längtan

Åh vad jag längtar! Jag hoppas det blir av och att resan finns kvar att boka den 25e! Dock blir det inte Venedig utan Prag, billigare! Och minst lika romantiskt! :) En jättefin stad ju! Jag längtar!
Ska in och hämta mitt pass imorgon, så den biten är ju klar iallafall! Nu är det bara att vänta tills den 25e och att hålla tummarna på att det priset jag hittat finns kvar!

Frustrerande

Har fixat med designen lite. På nåt vis lyckas jag inte få min profilbild i mitten. Utan den sitter tättintill inläggen typ. Och det irriterar mig. Jag gör det man ska göra, försökt med massa men icke. Det vill inte ändras! Blir knäpp! :P Men orkar inte kämpa mig mer ikväll utan det får vara så sålänge.

Söndag = tvdag!  Massa serier att titta på. Har tittat på One tree hill, Privleged och nu har jag på Ensam mamma söker i bakgrunden! :P Sen kommer Kommissarien och havet. Så kvällen är räddad. Ha ha!

One Tree Hill

Idag börjar OTH igen! Så kl 18:05 sitter jag bänkad framför kanal5. Ha ha! :D
Har hört att dem som spelar Lucas och Peyton ska sluta och att det ska bli andra skådespelare. Ska bli intressant. Skumt att se andra skådespelare när man sett en och samma alla säsonger.

Photo scape

Måste tipsa om ett kick ass program jag införskaffat mig! :D  Jag har länge suktat efter photoshop för att kunna fixa med mina bilder men har aldrig förstått mig på det. Antingen kostar det att ladda ner det eller så får man helt fel språk eller så ska man ha något serienummer. Fattar ingenting av det. Jag fick ner en version häromdagen men fattade verkligen ingenting så jag tog bort det från datorn. Nu har jag kollat runt och fick tips av en kompis och hittade då photo scape..och ja, jag älskar det! Grymt program ju! :D   Så nu ska jag roa mig med detta en stund!

Här är ett exempel. Man ser ju skillnad. Bilden fick mer färg och huden blev slätare. Sånt gillar jag! :)

 Klicka på bilden!

Vill shoppa!



Hittat massa som jag vill ha nu! Allt från Kappahl, H&M och Gina Tricot.


Lördag

Idag verkar det inte hända något särskillt alls. Funderar på att dammsuga för det skulle behövas! Sen kanske pyssla om naglarna lite.
Maria ska väl hem nu någongång på eftermiddagen. Så får se vad jag hittar på ikväll! :)

Visste blev det en bra bild på ögat? :)

Smakprov



Ett litet smakprov från idag. Visserligen är det en flummbild! Haha men jag gillar den! :)

Fredag

Har inte bloggat än idag för när jag vaknade imorse blev det frukost och sedan en dusch. Sen gjorde jag iordning mig och så kom Maria! :) Har fått leka modell idag och det blev faktiskt några fina bilder! Så nu ska jag greja med min header osv nåndag.  Hon är bra på att fota på så kort tid! Lär sig fort! Jag fick testa att fota jag med och det var ju skitkul! :D Vill också ha en systemkamera!

Ska fixa in bilderna på datorn strax, visar väl upp någon här sedan! :)

Ikväll blir det Idol, film och lite gott! Fredagsmys helt enkelt! :)


Modell

Imorgon ska jag möta Maria istan vid tolvtiden. Ska hämta mitt pass och sedan åka hem till mig. Ska nämligen få leka modell. Ha ha! :D Hon har ju börjat media nu och vill lära sig sin kamera och då ska jag få stå modell. Hoppas det blir några bra foton. Ev. till bloggen också! :)
Så det ska vi pyssla med imorgon! :) Blir det något bra visar jag väl här.

Idol

Har precis tittat på Idol. Jäklar va mycket talang det finns i Sverige egentligen! Massa bra ju! Ska bli kul att se vilka som går vidare till finalen sen. 

Haha bäst idag var ju när förra årets trea, Robin Bengtsson kom in utklädd till tjej och försökte lura juryn. Ha ha, man såg och hörde direkt att det var Robin. Kolla här http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1196968&renderingdepartment=2.34558 . Skulle det inte funka så kolla idols hemsida.

Örtkryddat

Håller på att laga mat nu. Idag blir det kyckling med örtkryddad potatis som jag gör i ugnen! Mumma va gott! :) Visserligen får jag vänta 30 min nu..jag som dör av hunger snart!!  Älskar att laga mat. Tycker det är jättekul att testa nya saker och att få exprimentera lite. Lagade mat till Micke i lördags och han tyckte det var gott och verkade nöjd! :) Ville inte "förstöra" det genom att krydda något extra heller. Bra där! :)



Såhär ser det ut när potatisen är färdig! Bilden är dock från google men mina ser precis likadana ut! :)

Hår, hår och hår...

Vet inte riktigt vad jag vill göra med mitt hår. Jag vill ha det kort men ändå långt. Jobbig situation va?
Klipper jag det kort kan jag iofs använda löshår om jag vill ha det långt.

Fördelar och nackdelar med kort och långt hår;
Fördelen med kort hår är ju att man behöver mindre shampoo, balsam osv. Det är skönt med kort hår.
Nackdelen är väl att man behöver styla det varje dag. Beror iofs på längden. Det är snyggt med kort hår! Som t.ex. page!
Fördelen med långt här är att man kan göra många snygga frisyrer, kan man visserligen med kort hår också. Orkar man inte göra något med håret kan man bara slänga upp det i en toffs.  Nackdel är att det går åt mycket shampoo och balsam.
Jag tycker det är lättare att behandla kort hår än långt.

Va fasen...vad ska jag göra? Jag har velat klippa av mig håret länge nu. Men samtidigt vill jag ha det långt. Det börjar bli långt nu. 
Tror helt enkelt att jag behåller längden nu men att jag ändå klipper upp det i olika längder och att jag klipper till luggen!
Vem vet..kanske blir kort till våren?


Torsdag

Jisses vad man har sovit nu. Somnade runt halv ett, ett inatt och vaknade kvart över tio. Så jag är inte nyvaken som man kan tro när jag börjar mitt inlägg! :P Hos Micke lägger vi oss sent och går ibland upp sent. Min sömn har vart ganska rubbad dessa dagarna men nu inatt har jag sovit hela natten. Skönt! Men också ensamt! Man vänjer ju sig att somna och vakna bredvid honom när man är med varandra så många dagar. Helt plötsligt ska man somna och vakna själv, och ja..det känns ju ensamt.    Jaja, vi ses snart igen!:)

Idag känner jag för att ha en riktig slappisdag. Då jag tänker göra absolut ingenting. Ska iofs tvätta men det gör ju maskinen, ha ha! :)  Tänkte som sagt slappa, glo film och gå i myskläder hela dagen. Sen är det ju Idol ikväll också!

Shoppingsugen

Jag vill shoppa! Vill ha nya kläder, mysiga koftor, snygga stövlar, någon mössa, ny halsduk, smycken, jacka..jaa massor! He he :)
Ska på dop i början av oktober, va sjutton ska jag ha på mig?  Vad har man egentligen på ett dop? Behöver ju inte vara något extremt men finklädd vill man ju vara.  Får väl se vad det blir!  Ge mig gärna tips! :)
 Får väl kolla igenom garderoben eller ta en runda istan. En runda istan låter bra mycket roligare! :D

Sitter och tittar lite på H&M och Gina Tricot's hemsidor nu. Hittar massa som jag vill ha!  Vad sägs som att skänka lite pengar till en fattig, shoppingssugen människa? Ha ha! :D

Borta bra men hemma bäst?

Njaa det vet jag faktiskt inte...

Jaha, då var man hemma igen.. fast har iofs vart hemma två timmar nu.
När jag kom hem lämnade jag väskan och tog med Annica ner till Ica och handlade lite. Var grymt sugen på filmjölk och hallon så det ska jag äta till frukost. ha ha! :) Jobbigt med såna akuta sug man får ibland!

Har tittat på Idol och fått mig några goa skratt! Har även läst lite bloggar och kollat av mailen osv. Nu är man ju tillbaka till "verkligenheten", vardagen igen... Haha min verklighet, är det att vara datanörd eller vadå!? :S

Hmm..jaja.  Imorgon ska jag tvätta. Funderar även på att åka och hämta mitt pass och titta lite istan. Får se! :)

På väg hem

Sitter på bussen nu och är framme i Gbg om en timme ungefär. Segt att sitta på en buss men det går fortare än vad man tror. Saknar redan Micke. Hade väl ingen större anledning att åka hem förutom att jag ska hämta mitt pass och så ska Maria komma till mig. :) Lär inte dröja så länge tills vi ses igen!:) är bjuden på dop i början av oktober. Kanske ses innan dess. Får se:) Ikväll ska jag bara ta det lugnt, titta på idol tänkte jag!:)

God kväll

Idag har vi vart ute på en långpromenad med lilltösen. Vi gick en jäkla väg och även genom skogen lite. Jobbigt med min kondis men skönt ändå! Ha ha :D  Solen stekte och när vi kom hem till Mickes syster igen kände jag mig grillad. Fyfan, men men. Stolt att jag rört på mig iallafall! ha ha :D

Efter det åkte vi till frissan där Micke skulle klippa sig, skitsnyggt blev det!  Nu är jag grymt sugen på att klippa mig så ska boka tid när jag fått lön igen. Ska nog klippa så som jag gjorde förr, lite rockstil. Mycket uppklippt. Får se vad de blir! Behöver tunna ut håret också!

Efter frissan har vi bara tatt det lugnt, tittat tv och myst. Nu har Micke åkt iväg för att jobba natt, så här sitter jag ensam! =/ Trist och lite smått skumt. Men men, då kan ju jag krypa in i mitt nördskal och läsa bloggar och glo på en typisk tjejfilm! Haha :)

Ska titta på She's the one med bland annat Cameron Diaz och Jennifer Aniston.

Måndag

Bloggade sent från mobilen igår. Ville bara uppdatera lite. :)

Idag har vi vart och handlat lite i en affär som kallas för Förmedlingcentret. (tror jag). Det är ungefär som Rusta och liknande. Köpte bland annat lite ljus för nu börjar ju hösten komma, då tänder jag mycket ljus! :)

Sen åkte vi hem till Mickes syrra, jag har inte vart där innan pga katten. (Tål ju inte)  Jättefint hus!! Så vill jag också bo, ha ha:)  Jättefint verkligen. Och vi var där över en timme och det gick kanonbra. Katten var utomhus så det gick bra! :) Tog medicin innan. 
Jag satt och tittade på hennes lilla tös och även idag smälte jag helt och hållet. Så himla underbart söt! :)
Är bjuden på dopet, ska bli kul! :)

Nu ikväll har vi ätit god mat, kyckling inlindad i bacon, med ris och creme fraichröra. Mumma! :)
Nu blir det att titta film och fortsätta mysa! :)

Imorgon ska vi, eller ja, Micke göra lite ärenden och så ska vi ev. ut och gå med lillan! :)


Söndag

Igår hade vi en myskväll då jag lagade god lasagne och så gjorde jag chokladpudding med grädde och hallon till efterrätt!:) kanongott! Sen tittade vi på film och tog det lugnt bara. Idag har vi städat och haft oss lite. Vid tvåtiden kom Mickes syster och hennes lilla dotter som är 3 månader gammal snart. Jag fick hålla henne och jag smälte totalt. Vilken ängel!!:) så himla söt och hon log mot mig. Efter hon ätit fick jag hålla henne igen och då somna hon i min famn. Så mysigt!:):)

Dietergold - boom

Fasen vilken go låt! Sitter hemma hos Micke och diggar förfullt. Lyssna!


I skåneland...

Sitter hemma hos Micke nu, helt ensam. Han jobbar fram tills kl två. Då vill väl han hitta på något så får ta mig en dusch snart. Ska handla också.
 
Igår kväll hade vi fredagsmys med glass, lite smågodis och läsk. Mumma! :) Vi tittade på den där Exorcism of Emily Rose. Riktigt obehaglig film faktiskt. Man blir lite nojjig efteråt när man hör något ljud. Ha ha :D

Idag tänkte jag fixa en liten myskväll för Micke. Lite god mat och efterätt! :) Blir väl filmmys också. Älskar myskvällar! :)

Har nu också bokat biljetterna till Hardcore Superstar den 9e oktober. Inte långt kvar ju. Ska bli roligt! :) H.e.a.t är förband, extra roligt ju! Rock är det enda rätta! Haha :D

På väg

Nu sitter jag på bussen ner till Helsingborg och Micke:) är framme tio över två, så det är ca två timmar kvar nu. Brukar gå hyffsat fort. Madde var snäll och skjutsade in mig till centralen:) skitväder och tung väska. Så det var snällt! Vet inte vad vi ska hitta på idag men det blir nog lugnt. Båda är nog rätt trötta sen ikväll. Så blir väl mys framför tvn skulle jag tro:)

Packning pågår..

Jag hatar att packa!
Man packar alltid med sig för mycket för man tänker ifall att -  "Jag kanske använder det, vi kanske gör det, kanske blir bra väder, eller dåligt/kallt väder."
Det slutar med att ens väska blir knökfull och skittung! Så nu tar det extra lång tid för att man står och tänker på vad man egentligen ska ha med sig. Vissa plagg använder ja säkert 2-3 gånger. Om jag inte sölar eller skulle svettas som en gris.

Har packat alla skönhetsproduker förutom sådant jag använder imorgonbitti så på den biten är det klart. Ska bara ta fram kläder nu.          Intressant va? Ha ha

Ska se till att bli färdig nu så jag kan koppla av och slappa resten av kvällen. Ska försöka somna hyffsat tidigt så man är människa imorgon! 
Bussen går 11:20. Micke hämtar mig i Helsingborg, snäll som han är! :)  En tretimmars bussresa imorrn, tur att Micke ska upp kl fem på lördagmorgon så jag inte behöver sitta uppe till ett, två imorgon natt, helt dödstrött! Ha ha :D

Kärlek



Imorgon åker jag till Micke! :) Ska bli mysigt! Ska fixa en myskväll på lördag, och på söndag ska vi kolla resa och ev. boka den! :)  Får se vad som händer mer. Mysigt ska det bli iallafall!


Spa

Har suttit och fixat med Anna's design nu. Ändrat om den helt och hållet. Hoppas hon blir nöjd! :) Ta en titt, http://svampis.blogg.se/ 


Nu ska jag tappa upp ett bad, lägga inpackning i håret och koppla av en stund. Sen ska jag kleta på ansiktsmask och måla naglarna! :) Ett litet hemmaspa!

Multikvinna

Nu har jag fått tummen ur och köpt något i vitaminform, ha ha! :) Som ni ser på bilden nedan innehåller den massa vitaminer osv som är bra för kroppen. Så jag hoppas det hjälper mot min trötthet osv! :)  Smakar ju inte coca cola direkt men men :P

 Klicka på bilden för att se mer :)


Torsdag

Fy va tung i huvudet jag är idag. Har snorat och nyst hela morgonen, hoppas verkligen att det inte är en förkylning på gång! Orkar inte, vill inte!
Ryggen värker och huvudet med som sagt. Funderar på att tappa upp ett varmt bad och försöka koppla av. Värme är ju bra när man har ont. Funderar på att sola också. Vore riktigt skönt! Och att få lite färg skulle ju inte skada. Funderar då på att sola på solariumet och inte gymmet. Man får mer färg där. Dessutom känner jag mig så usel som går till gymmet och solar men inte tränar. Usel är väl fel ord, rätt ord är lat! Ha ha :D


Nu har jag bokat soltid, ha ha! :)  Ska sola kl ett och efter det blir det ett skönt bad och lite ompyssling med ansiktsmask och att måla naglarna osv! :)

Into sweet debachery!

Sitter och diggar Hardcore Superstar för fullt. Nu i dagarna när jag fått pengar av Madde så ska jag boka biljetter till konserten som är den 9 oktober i Lisebergshallen! :) Najs! H.e.a.t är förband, ska bli kul att få se dem också!  Min favoritband verkligen, för detta blir 6e gången som jag ser dem live. Micke förstår sig inte på mig, men som sagt, favortitband!
 Kan erkänna att jag blir småputt på dem som säger att dem är kassa. Ni som är kassa! *asg*

I november spelar Takida, funderar på att se dem! Blir isåfall 6e gången där med. Ha ha :) Jisses! Trodde inte det var så många gånger nu när jag satt och räknade. Men men, där ser man.

Ska kolla mailen och lite så, sedan blir det nog till att sova. Är ganska seg nu faktiskt.

Hydracolor

Nu är passet fixat, jisses va ful man ser ut på bilden! Men skit samma, ska bara visas när jag ska utomlands, vilket inte blir så ofta. Ha ha! :)  Vet inte om jag stod fel, fick mäta mig, men jag har krympt 2-3 cm! haha :D Iofs är jag svankad och kan inte stå särskillt rakt för röven putar ut. Så vettefan! Sist jag mätte mig var det 168-169. J

Efter det vart fixat så tog jag och Maria en runda istan. Jag köpte ett par leggins och läppbalsam från Hydracolor. Snygg färg och det innehålle honungsextrakt och vitamin B och C tror jag! :) Kul med ett läppbalsam med färg. Annars är det ju läppglans man köper för att få färg.
 


Nu är det strax mat, kycklinggryta med ris. Mumma!

Blir lugnt för min del ikväll..myskläder och film!


Onsdag

Nu har jag precis duschat och ska snart börja göra mig iordning. Inte för överdrivet heller, ska ju inte se ut som en clown på passet, ha ha! :) Skämt åt sido!

Ska möta Maria inne istan också! :) Ses ju inte så ofta längre så det ska bli kul. Hon ska följa med och fixa pass och sen tar vi en liten runda istan.

Så nu får jag sätta igång så jag slipper stressa och inte kommer försent. Uppdaterar senare! :)

Pass

Imorgon ska jag in till stan för att fixa mitt pass! Hoppas det går bra och att det inte tar så lång tid! Mitt första pass! Har aldrig vart utomlands! 20år gammal och har bara vart i Danmark. Jisses! Men varje gång man har bokat något så har man vart tvungen att avboka.   Nu blir det ju en kärleksweekend till Venedig! Och den ska bli av! Annars lägger jag mig i en stor kartong och skickar iväg mig till första bästa land! Ha ha :D

Ska snart lägga mig och glo tv och sedan sova. Ska upp hyffsad tid för att fixa iordning mig lite osv. Läste att man tar kort där man ansöker om passet. Får flashbacks från skolan när man tog enskilda kort, att man skulle sitta på ett speciellt sätt osv. Blir väl så imorgon också kan jag tänka mig!

Design

Jag har fixat om min design ikväll! Helt annan stil och jag gillar det! :) Har dock inte fixat min header än eftersom att jag och Maria ska ta några bilder någon dag som jag kan ha som header. Så desingen kommer jag fortsätta pilla på om ett tag! :)

Såå, vad tycks!? :)

Presenttips

Har ni brist på idéer när det gäller presenter? Gå då in på denna sidan, http://www.presentkuriren.se/ 
Där finns det massvis med saker till små och stora. Tillochmed till djuren!

Eller vill du ge en gullig present, en betydelse och kärleksfull present, kolla då här http://www.karleksforklaring.se/index.html  Här finns det olika slags böcker man kan ge till sina när och kära. Även till sig själv. T.ex. boken Gravid, där man fyller i allt som händer under ens graviditet. Eller en kärleksförklaring till sin pojk/flickvän. Eller varför inte en bok till sin mamma?
Gå in och titta vet ja! :)

Tisdag

Känner mig piggare idag, men inte helt bra ändå. Och mensvärken tar död på mig imellanåt!
 Har iallafall gjort lite nytta idag, städat undan lite och tatt mig en dusch. Sitter i funderingen på om jag ska orka ta mig ner till Ica. Ska egentligen inte ha något som behövs just idag så det kan iofs vänta tills imorgon. Då ska jag iväg och fixa mitt pass hade jag tänkt.

Pengarna har gått åt som smör på knappt en vecka! Visserligen har jag shoppat, betalat räkningar och köpt en kamera och smink för ca 2000 kr ihop. Har även sparat pengar så allt har ju inte försvunnit. Passet kostar 400 kr. Sen måste jag ha ett par leggins, 99 kr tror jag dem kommer kosta. Sen ska jag ju fixa mys hos Micke, och det lär väl göras andra saker så pengarna går åt. Sen bussresa hem. Poff så är man pank igen! Ha ha :D
 Det gäller att priotera lite helt enkelt!

Jättefint väder ute idag, 28 grader såg jag att det var. Tråkigt att det blåser som det gör bara!

  • Startsida