Måndag

Hmm vet inte om jag har gått och blivit förkyld, för näsan är som en vattenkran! Hoppas det försvinner fort!

Nu har jag användt Aco - spotless sex gånger och produkterna har nu börjat rensa ur huden på orenheter så jag ser ut som en prickikorv! Inte så smickrande men jag hoppas verkligen att dessa produkterna kan hjälpa mig och att huden blir finare!

Ska snart äta lite frukost och sen göra mig iordning inför jobbet.  Fint väder idag, humöret är hyfsat och jag hoppas detta blir en bra dag! :)

Trevlig måndag!

Söndag

Har haft en mysig helg, hyfsat lugn med vänner och familj!

I fredags var jag istan och fixade presenter och strosade runt. På kvällen kom Maria hem till mig, drack vin och tjötade! :) Mysigt! Bjöd även damen på cheesecake som hon har blivit helt galen i! <3

I lördags var det lite kalas för pappa med god mat och paket. Mycket trevligt! :) 

Och idag har jag ärligt talat inte gjort ett skit. Jag började plocka iordning imorse, sorterade disken osv men jag har fortfarande inte börjat diska eller städa. Avbokade tillochmed min tvättid. Ha ha :) Men har känt mig vissen och orkeslös så det är faktiskt tillåtet. Tar tag i städ och disk och tvätt på tisdag istället! Imorgon ska jag jobba kvällen så det lär inte bli av innan eller efter.

Och nu har jag bestämt mig för att sluta sitta i soffan och säga "jag ska göra det imorgon, jag ringer imorgon, jag ska gå till gymmet, jag ska jag ska jag ska.." nu är det fanimej dags för en förändring med start från imorgon! 

Godnatt!

Aco - spotless

Har en riktig problemhy och har försökt med de flesta medlen. Nu har Maria tipsat mig om en serie på apoteket. Aco - spotless. Så har köpt dem idag och hoppas det kan vara något för mig!


Love

Reafynd på Ur&penn!


Fredag

Är på väg in till stan nu för att fixa presenter och kika lite! :) Räkningarna är betalda så nu kan man unna sig nåt om man vill! :)

Slänger upp en bild med nya frissan, klippte till luggen igen!

Trevlig fredag!


Nattuggla

Idag har vi vart mycket effektiva vill jag lova! Har tvättat, dammat, dammsugat, torkat golven, skurat badrummet och diskat! Vi har en lägenhet på 34,5 kvadrat men det blir stökigt ändå! Men nu är det rent och fräscht! :)

Kvällen har vi spenderat med mys framför tvn med lite program och en film vi köpte igår, Zoo keeper. Riktigt bra och rolig! :)

Ska snart sova, ska upp hyfsat tidigt imorgon för att åka in till stan en sväng och fixa presenter! :) Sen blir min kväll lugn med filmmys! Hjärtat ska ut på grabbkväll så då ska jag passa på att greja med naglarna osv! :)

Godnatt!


Onsdag

Var ju hos frissan i måndags och fräschade till håret lite! Det behövdes! Klippte även till min lugg igen och kan inte bestämma mig om jag är nöjd med det eller inte, haha! Dock stylar ju frisören alltid på ett helt annat sätt än mig så får la se sen vad jag känner.   Just nu sitter jag med hårfärg i håret, utväxten vart verkligen förjävlig!

Igår jobbade jag kvällen med syrran, gick mycket bra och det var kul! :)   Nu är jag ledig fram tills sjunde februari....hmm..hoppas verkligen på att de kommer tider innan dess!

Idag har vi en ganska lugn dag, ska ner och storhandla sen framåt kvällen och sen är det lite program på tvn som lockar! Sveriges mästerkock och Livet blir bättre.  Innan dess har denna nörden lite andra serier att titta på. Ha ha :)

Ska snart skölja ur håret nu och sen blir det till att diska!  Trevlig onsdag!

Frissan

Har precis slutat nu och ska snart gå till frisören för att fräscha till håret lite! Ska bli skönt! Har inte klippt mig sen i september!

Sen blir det till att handla lite och hem och ta de lugnt! :)


God morgon!

Ska snart bege mig till jobbet, jobbar 7-15 idag! Inte mycket till sömn inatt men de går nog bra ändå!

Igår hade vi en väldigt lugn och mysig dag inomhus! Kikade serier och tv. Tog dock en liten promenad till affären. Snön ligger kvar...ännu...och kallt är det!

Måste kila nu...trevlig måndag!


Lördag

Hade en mycket rolig och mysig kväll med Maria igår! :) Trodde dock aldrig att vi skulle bli klara med hennes hår! Så mycket, så långt och tjockt!! Men vi blev klara och det blev jättefint! :)

Idag vakna man upp till världens snöstorm! Bussen från Kungälv gick galant, likaså vagnen från stan, mennågra bussar hem gick det inte! Vansinnit vilka dåliga resurser dem har när det kommer snö! Så vi fick helt enkelt ta en taxi hem från Angered, 160 spänn! Den räkningen får Västtrafik sen!

Har städat och donat lite hemma, tatt mig en dusch och lagar nu mat. Ikväll blir det mys framför tvn med mitt hjärta! :)

Trevlig kväll!


<3


Nu är hon brunett igen!


...

Trodde jag skulle färga Marias hår och inte min hand!!....


Frisörsalong

Ska färga Marias hår, nu blir de mörkt igen!


Marilyn Monroe

Fick presentkort av syrran i julklapp på en porslinsaffär i Kungälv, så jag passade på att gå in dit och kika nu när jag är här. Med mig fick jag dessa två sjukt snygga ljustakar! Finns en hel serie och jag lär ju börja samla!! :)


Put a ring on my finger.


Fredag

God morgon!

Håller på att försöka vakna till liv, råkade bli rätt sent igår innan jag somnade. Ska snart duscha och äta frukost. Sen ska jag träffa Maria och ha en dag/natt med henne! :) Ska bli skoj!

Trevlig fredag!


Black magic woman

Det fick bli svarta naglar. Längesen jag hade det och det är ju läckert! ;)


Svårt att välja...


Onsdag

Idag mår jag bättre! Är mycket piggare och gladare! :) Hoppas att de förblir så hela dagen.

Håller på att göra mig i ordning nu, ska jobba kväll idag också.

GRATTIS TILL SYRRAN & GUNILLA SOM FYLLER ÅR IDAG!!! :) Hurra hurra hurra!! <3


Tisdag

Det har varit en lång och jobbig dag idag. Har inte alls mått bra och har trots det jobbat ändå. Feber, frossa, svettningar och huvudvärk!

Kom hem vid tio ungefär, tog ipren och åt lite så börjar kännas bättre nu! :)

Nerbäddad i soffan nu och tittar på Sex and the city. Ska snart sova...godnatt!


Äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar med tvätten och städningen! Hemmet är rent och fräscht! Andreas håller på med disken och jag ska snart laga mat och ta mig en dusch! Sen blir det soffläge framför tvn innan läggdags!

En effektiv dag så jag förtjänar att slappa! ;) Jobbar kvällen imorgon och på onsdag, bortsätt det har jag ingenting mer planerat än!

Trevlig kväll!


Vart är pigan?


God morgon!

Idag önska jag att jag var rik så att jag kunde anställa en piga som hade tvättat, diskat, städat, handlat och lagat mat!

Hade vart så skönt att bara få ligga på soffan hela dagen lång! Men icke...första vändan till tvättstugan är nu gjord. Ska snart ta itu med resten...snart...

Trevlig måndag!


Söndag

Jag har känt mig frusen från och till i flera dagar nu. Och nu förstår jag varför...har åkt på en förkylning! Jippie...

Sov dock som en gris inatt när jag väl blivit varm. Hade svårt att släppa kudden idag, fick tvinga mig upp tjugo i tolv. Ha ha :)  Börjar jobba halv tre och hoppas verkligen timmarna flyger iväg så jag får komma hem och bädda ner mig igen.  Orkar verkligen inte vara förkyld....

Kommer pimpla té hela kvällen och knapra halstabletter... trevlig söndag!

Lördag

Sov inte bra inatt, har så svårt för att somna när jag ska upp tidigt. Men fick ta mig upp halv sex ändå för att jobba. Det gick bra men trött var man!

Efter jobbet lyxade vi till det med kinamat! :) Sen slockna jag i soffan en stund. Har kikat på Gladiatorierna och nu är det Norbit på kanal5.

Blir fortsatt lugnt fram tills jag ska sova. Jobbar kvällen imorgon!

Trevlig kväll!


Shoppat

Kollade på H&M's hemsida nu när det var mellandagsrea och där hittade jag några fynd! Jag var aldrig inne istan och kollade något och det är inget jag ångrar faktiskt. Då hade det antagligen gått mycket mer pengar än vad jag spendera på H&M. Dessutom slapp jag knö bland allt folk också! ;)

Först ut är två st behåar jag som blev helt förälskad i! Jag brukar alltid köpa vadderade men nu tog jag utan och dem satt som ett smäck!



Lite nya trosor i grått, svart och vitt.



En söt vit skjorta med fina detaljer.



Sist ut är en ring jag också blev helt kär i. Dock är den för stor! =/ Ska se om jag kan göra något åt det.

Torsdag

Har haft en väldigt lugn dag idag. Tog en rejäl sovmorgon! Kollade på serier och bara njöt av att vara ledig. Dock fick jag ta ett race med dammaugarn och diskborsten!

Idag kom Andreas hem också! :) Mysigt att ha han hemma igen! Så nu blir de mys framför tvn.

Trevlig kväll!


Mums!

Köttfärssås med smak av timjan och spagetti!


P!nk

Måste bara tipsa om P!nk's nya låt. Den är riktigt fin och bra! :)


Onsdag

Det var inga problem att jobba och jag vart inte helt död som jag trodde. Ha ha :) Lite seg är man ju men inte så farligt. Jobbade en timme extra, sen handlade jag och när jag kom hem började jag städa lite. Plocka undan och dammade av. Dammsuga och disken tar jag imorgon. Nu vill jag bara ta det lugnt resten av kvällen.  Ska laga lite mat snart, spagetti och köttfärssås.

Är ledig imorgon, och så kommer ju hjärtat hem igen! :) Mysigt!  På fredag jobbar jag kvällen, dag på lördag och kväll på söndag igen. Så skönt att det flöt på bra med tider denna månaden också, var riktigt orolig för det innan. Som timanställd har man det så osäkert månad från månad. Får se till att hitta ett fast jobb eller yttligare en timanställning nånstans.

Ska sätta igång med maten nu....ikväll kommer det ett nytt avsnitt av One tree hill också! :)

Trevlig kväll!

God morgon!

Längesen jag gick upp vid denna tiden! Lär ju vara helt slut klockan tio!

Jobbade kväll måndag och tisdag, bortsätt de var det bara lugnt. Idag slutar jag kl ett, ska handla lite och sen hem och städa. Och diska! Har verkligen dratt mig för att diska så nu har de blivit en del!

Dags att gå till jobbet...Trevlig onsdag!


Frukost!

Gjorde mig en smaskig fruktsallad till frukost! Det var de ända jag var sugen på! :)

Sitter fortfarande i sängen och myser! Ska snart ta mig upp och starta dagen. Ska jobba 15-21 också!

Trevlig måndag!


Love happens

Också en väldigt fin och rörande film! :)


Water for elephants! <3

Vilken otroligt fin film! Riktigt rörande!


Lördag

Har haft en lugn och mysig lördag och så lär den fortsätta vara. Ska snart bege mig hem till Annica för en filmkväll. Ska bli skoj! :) Det var längesen vi sågs nu. Bodde grannar förut och få var man hos henne näst intill hela tiden! :)

Trevlig lördag!


Fredag

Jag kom upp i tid och det känns riktigt skönt! Tvätten är avklarad och nu är det mys för hela slanten!

Vi lyxade till det med kinamat idag! Riktigt gott! :) Nu ska vi snart se på en svensk film, Försvunnen.

Nu börjar mina serier komma tillbaka också, så nörden är glad! Ha ha :)

Trevlig kväll!


Nattinlägg

Som sagt...har vändt på dygnet helt och hållet!

Försökte lägga mig vid två igår natt men kunde inte somna helt och hållet för jag vaknade flera gånger. Först vid halv sex imorse kunde jag somna ordentligt. Och så fick jag tvinga mig upp kl ett! Vansinnit!

Och nu är kl snart tre och jag sitter uppe ännu. Hur ska jag kunna lyckas vända på dygnet igen?
Imorgon har jag visserligen tvättid 11-15 så jag är illa tvungen att gå upp tidigt!

Har jobbat kvällen idag (torsdag) och det gick bra som vanligt! :) Ganska lugnt och skönt. Efter jobbet mötte jag upp Andreas, hans mamma och lillebror för att handla. Behövde köpa hem lite mat och sånt som fattades. Sen åkte vi hem till oss och hade det mysigt! :)

Ska försöka somna nu tänkte jag så jag orkar ta mig upp imorgon. Har den del tvätt så kan inte boka om tiden.  Sen blir det ev. bio med mitt hjärta! :)

Godnatt!

Tisdag

Jag har vändt på dygnet helt och hållet. Vilket resulterar i att man är seg och har ont i huvudet. Flera nätter irad nu har jag somnat sent och vaknat sent. Måste försöka ändra på detta. Hela dagen blir ju förstörd.

Idag blir det i vilket fall som helst lugnt. Tråkigt väder och man är som sagt trött. Ska kika om det finns en tvättid ledig nu i dagarna och ev handla lite senare.   Nu ska jag dock fortsätta mitt slappande i soffan med mina serier! :)

Once upon a time <3


Ny start!


2 januari

God morgon!

Har vart vaken ett tag men känner att jag hade kunnat sova hela dagen. Trots det har jag ändå duschat och ätit frukost. Ska till jobbet om en stund.

Känns som om att jag börjar bli sjuk också! :/

Får sätta fart nu...trevlig måndag!


Nyårsafton 2011

Hade en mycket trevlig och rolig nyår tillsammans med hjärtat, Anna & Jarmo. Vi åt god mat, efterrätt, dryck och spelade spel. På tolvslaget var vi ute och smällde raketer. Fulla och glada! :)  Vi vaknade till liv runt ett tiden idag, jisses. Och det har inte vart någon vidare fart på nån av oss. Men det är ju tillåtet såhär dagen efter nyår.  Beställde hem pizza, dock var det bara coca colan som var god! Ha ha :)   Kvällen blir fortsatt lugn framför tvn innan sängdags. Ska jobba kvällen imorgon.  Trevlig första januari 2012! :)

Försökte mig på en liten finare dukning dagen till ära. Silver i högsta grad.


Till middag blev det bakpotatis med kycklingröra och sallad.

Till efterrätt blev det vit chokladmousse med riven choklad och hallon.



Tic tac toe med jägermaister.



Jag.



Hjärtat.



Anna.



Jarmo.



<3



Tolvslaget.



Love you!

GOTT NYTT ÅR!

  • Startsida