Britney Spears

Måste erkänna att jag har fastnat för Britney Spears senaste låt. Riktigt go faktiskt! :)



Söndag

Pirates fyra var bättre än förväntat! Jag gillar den precis lika mycket som dem andra! Jag tror dock inte på att det blir två filmer till för den hade lixom ett bra avslut. Självklart vill man ju se mer av Jack Sparrow så får la se.

Idag har jag varit hos farmor och fikat och pratat lite. Hon fyllde år i veckan så var där och grattade henne! <3 :)  Sen var jag inne en sväng hos mamma och lämna en blomma, mors dag ju!   Sen blev det en sväng till Ikea med pappa och sen hem.  Jag och Andreas grillade och hade en riktigt mysig middag med kött, tzatziki och färskpotatis! Jag älskar färskpotatis! :)

Nu tar jag det bara lugnt, väntar på att Big Brother ska börja. Tror att Sara och Peter åker ut ikväll. Hoppas på Christian men han är nog vass iochmed att han slog ut Gurkan. Men får la se!

Imorgon ska jag jobba 7-12, kort pass. Sen blir det en sväng till stan senare på eftermiddagen.

Trevlig kväll!

Grillat kött, sallad, färsk potatis och tz...

foto0023 (MMS)

Grillat kött, sallad, färsk potatis och tzatsiki. Mums! :)


Tack älskling! :)

foto0012 (MMS)

Tack älskling! :)


Pirates Of The Caribbean 4

Det blir bio ikväll! Och nu är det dags för Pirates fyra. Spännande! :)

Lördag

Veckan har bestått av jobb, tvätt, frisörbesök och att slappa lite. 

Igår vart jag hos frissan i 4 ½ timme. Jisses!!  Trodde aldrig det skulle ta sån tid. Först satt vi och tittade lite färger och disskuterade lite. Bestämde mig för att håret skulle bli vinrött så vi var tvungna att göra två avfärgningar innan för att mitt hår vart såpass mörkt. Alla frisörerna där inne var med och tittade och pillade på mitt hår, ha ha :) Klippte hellugg igen och tunnade ut det rejält. Klippte topparna lite och lite uppklippt. Är jättenöjd! :)  Jag fick håret tvättat tre gånger igår varav varje gång var det schamponering två gånger, så alltså sex tvättar. Sen på det var det massa kammande, slit hit och dit osv så man är lite mör i hårbotten idag. 


Bilderna blir inte rättvisa, det ser brunsvart ut. Det syns mer i verkligheten och i vissa ljus.

Måndag

Börjar känna mig som människa igen, underbart!   Det gick bra att jobba idag, tiden flöt på bra.  Ska jobba imorgon också. Kikar på Big brother nu sen blir det väl till att sova.

Har bokat tid hos frisören på fredag. Äntligen! :) Dags att toppa och tunna ut. Ska även klippa till luggen igen. Sen funderar jag på att färga håret vinrött. Kommer kosta en del men jag tror lönen är bra denna månaden så kan nog unna mig det! :) Vill ha en liten förändring nu känner jag!

I helgen blir det bio också, Pirates of the carribbean fyra. Som man har väntat! :)  Hört att det ev. ska komma två filmer till efter denna. Känns lite utdraget faktiskt...

Ska fortsätta titta på Bb nu.... godnatt!

Köpte denna på H&M. Massa fina färger och ...

foto0106 (MMS)

Köpte denna på H&M. Massa fina färger och den gick bara loss på 70 kr :)


Söndag

Det har varit en hyffsat lugn vecka. Jobbade tisdag och onsdag, vart lite halvt segt då man är sjuk. I torsdags åkte jag till stan en sväng vilket bara var jobbigt, ha ha :) Varför ger man sig ens in där när man är dålig?..Gick runt med Madde och Andreas och kika lite, och så åt vi på tacobar, mumma! :)

I fredags åkte jag hem till Andreas mamma och hade en lugn kväll. Igår var det 80års kalas för Andreas morfar, riktigt skoj! :)  Dock vart jag den tråkiga då jag bara satt i soffan och slöa.  Jag är fortfarande inte frisk så försöker ju vila så mycket som det går. Jag drar mig verkligen för att gå till läkarn. Lever på ipren, nässprej, te osv iställe.  Men det känns som att det börjar gå åt rätt håll nu iallafall.

Har haft en lugn dag idag med. Baka egen pizza, blev helt okej! :) Sen fick jag ett ryck och började diska och städa här hemmal, behövdes så det vart skönt. Bokat tvättid på tisdag också, har tre säckar fulla nu. Så har en rolig kväll framför mig på tisdag.

Annars består veckan av jobb. Har inget annat planerat än. Ska iofs se om det finns klipptid på fredag! :)

Nu blir det fortsatt lugnt framför tvn och Big brother. Hoppas på att Gurkan åker ut!      Trevlig kväll och godnatt!

Måndag

Börjar undra om det inte var halsfluss jag åkte på. Har fortfarande ont i halsen. Hoppas det släpper snart!
Stannade hemma igår, var riktigt vissen och kände väl att det var bäst att vila.

Gjorde väl inget vettigt igår, låg på soffan hela dagen. Dock vart jag ute en sväng för att rösta.

Idag har det också vart slappt. Har vart ledig och vilat. Tittat på film. Anna tipsade mig om en sida där det finns massa filmer och serier. www.letmewatchthis.com Så nu har jag tittat på Rio, Min låtsas fru och Easy-A. Har massa filmer som ska ses nu snart också. Detta är ju rena julafton för en film&serie nörd som mig! Ha ha :)

Imorgon ska jag jobba 7-13, skönt med ett kort pass när man är vissen. Sen blir det en sväng till stan med Madde. Fick ju presentkort på H&M och Lindex så tänkte kika där lite.

Nu blir det Big brother och sen är det dags att sova.  Godnatt!

Lördag

Har varken haft tid eller någon vidare ork för att blogga i veckan som gått.

I söndags efter fikan så åkte jag och Andreas till en äng i kviberg där vi mötte Jonte och Josse och grillade lite och spelade kubb, mysigt! :) 
Måndag-onsdag jobbade jag och vart rätt trött efteråt. Så det blev bara lugnt här hemma. I torsdags blev jag görsjuk, fick en förkylning som heter duga. Jisses, kände mig halft döende. Är fortfarande inte bra men jag kämpar ändå. Jobbade 7-14 idag och sen har jag storstädat här hemma.   Ska jobba imorgon med, 8-14, go tid! :)

Nu sitter jag och tittar på ESC som jag antar att ungefär hela Sverige gör. Ha ha :) Saade gjorde bra ifrån sig, får la se hur långt det tar Sverige detta året.   

Ska bli bättre med bloggandet.... ;)  godnatt!

Födelsedagsfirande

Skrev ju att jag skulle berätta lite mer och visa bilder från kvällen vi firade mig, så here it goes! :) Vi hade en jätterolig kväll tillsammans! Först åt vi på en grekisk resturang, Lilla Tavernan. God mat och jättetrevlig personal! Hade mysigt och kul! :) Sen gick vi vidare till Victorias och där blev vi sittandes. Drack och umgicks. Jättekul och mysigt! :) Kände mig verkligen firad och kvällen vart mycket lyckas! Tack så mycket ni som förgyllde den! :) <3

På söndagen så hade jag öppet hus här hemma, bakade tårta osv som jag visat i inlägget under. Mamma, pappa, farmor, Andreas mamma och morfar och lillebror var här och firade mig. Tack för det! :) <3


<3

Har haft en jättebra helg med vänner & familj. Har fått presentkort, blommor, vaser, lotter, ljusstakar, en slags sparbössa m.m. Dessutom en härlig kväll i lördags! :) <3  Visar bilder och berättar mer i morgon.

 

 

Gjorde tårtan från scracht med egen tårtbotten. Vaniljkräm och mosade hallon med grädde imellan. Den blev jättegod och mycket godkänd av dem som smakade! :)

 

Godnatt!

Skål!

foto0075 (MMS)

Skål!


En liten drink i solen! Härligt :)

foto0066 (MMS)

En liten drink i solen! Härligt :)


<3


Fick en elvisp av mitt hjärta! Det har jag önskat länge!  Fyfan! (rent ut sagt) för att vispa grädde för hand! Ha ha :)  Många, även han själv kanske tycker att det är tråkigt att få i present, men inte jag eftersom att jag älskar att laga mat och baka! Så det är ju perfekt då jag inte hade någon innan och dessutom ville ha en! Folk har frågat vad jag önskar mig och då har jag sagt elvisp!  Tack hjärtat! <3 :)

Gullig som han är så gjorde han en tårta också! :)

6 maj

Har haft en bra födelsedag!:) Jisses va många gratulationer jag fått idag. Runt 80 st på facebook och mobilen har plingat en del. Kul! :)   Tack igen allihopa!

Var förbi jobbet en sväng idag för att lämna smycken till syrran, och när jag kommer in så börjar dem sjunga för mig! Riktigt roligt! :) <3

Efter det tog jag en sväng till Kicks och köpte lösnaglar inför morgondagen. Klippte ner mina egna för att dem gick sönder en efter en på jobbet. Lite fin vill man ju vara! :)  Sen handlade jag lite och åkte hem och bakade.  Gjorde en sats kanelbullar till. Dem vart väldigt populära hos mitt hjärta! :)   Skulle göra kärleksmums också men den blev helskum och smula bara sönder. Aldrig hänt innan!  Ska nog testa mig på att göra kokostoppar istället.

För övrigt har dagen varit väldigt lugn. Har haft en myskväll med mitt hjärta med god mat, tårta och lite fredagsmys och skräckfilm! :)

Imorgon ska vi städa och greja lite här hemma, sen på kvällen ska vi ut och äta ett gäng på en grekisk resturang! Ska bli trevligt! :)

Godnatt!

Grattis till mig


Det bakas för fullt! Kanelbullar och kärle...

foto0062 (MMS)

Det bakas för fullt! Kanelbullar och kärleksmums! :)


Torsdag

Jag har blivit riktigt slapp med bloggen det senaste. Vet inte vad jag ska skriva om, eller varför jag ens har en blogg. Men ibland är det ju faktiskt kul att få dela med sig av mitt ointressanat liv, Ha ha :)

Helgen vart väldigt lugn. I fredags var jag och Andreas en sväng istan och kikade lite. Visade bild på skor och ett halsband jag köpte. Och den som är mest anti converse köpte sig ett par vita. Ha ha, han är rolig han! :) Nu är jag stolt!
På kvällen så kom Maria, Tobbe och Emely hit, tittade film och tjötade. Såg The rite med Anthony Hopkins (hur de nu stavas), en slags exorsisten film. Helt okej!

lördags vart jag lite krasslig så det blev lugnt här hemma med Anna och Jarmo! :)  Och i söndags vart det slappare än slappast. Så helgen vart rätt lugn som sagt.

I veckan har jag bakat lite, jobbat, ska även jobba ikväll. Imorgon ska jag baka lite till inför fikan på söndag.

Och imorgon är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag!! Tjoho! :) Ett steg närmare klimakteriet, haha!

Får se vad som sker mer imorgon än att baka, har faktiskt inte planerat något. Ska ut och äta med några vänner på lördag och på söndag kommer familjen hit. Så får la se vad som sker! :)



Nu ska jag iväg och jobba iallafall.  Trevlig torsdag!

Har bakat bullar :) fyller år på fredag oc...

foto0059 (MMS)

Har bakat bullar :) fyller år på fredag och på söndag blir det lite fika :) dem blev riktigt goa, risken är att jag får göra fler! Haha :)


  • Startsida