God kväll!

Idag var jag nere på invigningen som gymmet hade, och det är knappt halvklart! Ganska så segt eftersom jag hade ställt in mig på att träna och sola på måndag!  Sola kan jag ju, men då får jag gå till det vanliga solariumet. Lite segt! Det skulle dröja 1½ vecka till innan gymmet är helt klart sa dem. Får la se! Man har betalat för hela mars men ändå kan man inte utnyttja gymmet de första 2 veckorna typ. Jävligt dåligt, man borde få en ersättning eller något tycker jag! ^^
 Efter det gick jag iväg och jobbade 14-21. Tiden gick ganska sakta idag men nu är man ju hemma! Kollade lite på melodifestivalen med några gubbar på hemmet :) Dem satt och diggade och klappade, hehe så söta! 
Och nu är jag hemma och tänkte snart lägga mig och titta lite tv innan jag ska sova. Självklart ska jag prata med Micke innan! :) <3
 Blev frågad om jag ville gå med på bio tillsammans med Emely och Toffe. Filmen Borta bäst , hemma värst eller nåt sånt. Filmen skulle börja vid elva och jag ska upp kl sex imorn så det orkar jag inte. Ska jobba 7-15 imorgon. Sen ska jag ev. till rusta med pappa en sväng. Haha :)  Sen får jag se..kommer lite serier och skit på tvn! ^^

Nee, nu blir det sängen!                         Micke!!<3

Dagens namnsdag!

Jag har namnsdag idag! :D Mitt andranamn är Maria! Så grattis till mig och alla andra som heter Maria! :)

Lördag!

Vaknade av att min älskling ringde mig! :) Så himla mysigt!! Har saknat det jättemycket!! :) Låg och pratade en lång stund! :) <3 Jag är så kär, kär upp över öronen! :D <3
 Nu sitter jag och lyssnar på Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow och äter frukost! :) Efter det ska jag göra mig iordning. Det är invigning på gymmet idag, så ska dit sen en stund innan jag ska jobba 14-21. De gamla är så himla söta på hemmet! En tant som kallar mig för dockan! :) Hon är så gullig och skämtar mycket! Sånt behövs! :)
 Om en vecka är Micke här! :) Längtar!!:D Och så fyller ju Anna år och ska ha fest! Ska bli jätteskoj!! :)



Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow

Denna låten är så jävla mysig! Så bra! :) Lyssna!!


Fredag!

Har precis tatt mig en dusch och ska snart börja göra mig smått iordning. Ska in till stan en stund med Madde innan jag ska jobba 16-21 idag. Kolla lite smått :) Hon behöver något fint till Annas fest som är nästa helg! Får la se om jag köper något! Det kliar i fingrarna på en när man har fått lön! Haha :) 
 Haha jag hade en kul dröm inatt. Jag och Madde jobbade på Gina Tricot inne istan, (sicken dröm eller hur?:)) Haha och helt plötsligt sprang två bögpar in i provrummen och råhångla och Madde blev som besatt och kunde inte sluta titta! Haha sjukt var det iallafall! Kändes så verkligt, för nått sånt skulle mycket väl kunna hända i verkligheten också. Och jag vet att vi hade kollat och skrattat så som i drömmen! :P
 Nu är Micke på väg hem iallafall! :D Så inatt nångång är han hemma igen! Ska bli mysigt att få höra hans röst då och få säga godnatt som vi brukar göra! :)


Hockeynörden är borta...

Förra säsongen var jag på alla hemmamatcherna och en borta match, jag var en riktig hockeynörd! Men nu, denna säsong har jag varit på en match! Och jag kollar knappt på matcherna på tv ens. Tråkmåns ? Lite uppdaterad är jag ju ändå tack vare mamma som är den största hockeydåre jag vet! Jisses!..
 Kul att gå på matcherna, vet inte varför det inte blivit av. Eller iofs, jag har ju lagt pengarna på annat så har aldrig haft pengar när jag vill gå. Men nån match till denna säsong får man väl gå på? haha. Frölunda är med i slutspel iallafall!  Tippar på att dem väljer Skellefteå eller Brynäs.
Haha sorry Micke men Rögle är inte med längre! hihi, sa ju att dem va kassa! ;) *ler* <3

God kväll!

Idag låg jag och drog mig till elva, riktigt skönt faktiskt! Sen gick jag upp och åt lite frukost och chattade med Anna! :) Sen efter en stund loggade Micke in! :D Satt och pratade och hade cam, mysigt!! Imorgon kommer han hem! Äntligen!! :D<3
 Sen vid ett tiden träffade jag Anna nere i centrum, gick och kollade i lite affärer. Köpte en sen present till Madde, lite underkläder och hårinpackning. Sen gick vi hem och åt lite lunch och slingade sedan Annas hår, blev jättefint!
 Sen visade jag min klänning som jag ska ha nästa helg och såg då att den var lite söndrig! Har inte sett det innan, surt! Ska se om det går att laga på nåt sätt. Den har släppt i sömmen lite så det går nog att fixa! :)
 
Imorgon tänkte jag städa lite smått och sedan ska jag jobba 16-21.

Micke!! <3

Frisör!

Har precis gjort slingor i Annas hår. Väntar på att tiden ska gå så ska hon skölja ur håret. Blir nog bra! Hoppas jag iallafall! :D Ser ljust ut iallafall! Haha :D
 Nästa vecka ska jag färga mitt egna, utväxt som ska bort! :) Så är man extra fin när Micke kommer och när Annas fest är! :):)
 Köpte en hårinpackning ifrån Wella idag som jag tänkte testa imorgon, och så blev det lite nya underkläder. Lite shopping iallafall! :)

Torsdag!

Ska strax ringa chefen på Lövgärdets äldreboende så jag får rätt nr. Sen ska jag göra iordning mig lite smått.
 Idag kommer Anna hit! :D Vi ska gå och titta lite i affärerna i angered, sen ska jag göra slingor i hennes hår och så blir det en liten lunch också! :) Ska bli trevligt! :) Inte så ofta vi umgås, tråkigt nog, så det ska vi ändra på! :) Ska bli en rolig dag! :D

Uppdaterar senare...

Tävling är kul!

Tittade in på Ida's blogg och såg att hon har en tävling idag, man kan vinna ett armband som är jättefint! Ung mamma som skriver om sin vardag och lite så, ta en titt http://www.gotteochvi.com/ .

God kväll!

Ska nog ta och stänga ner snart och lägga mig i sängen och fortsätta läsa i boken lite! Läste två kapitel i Ego girl innan mitt tv program började förut. Så jag ska läsa lite till och sedan sova! :) Är rätt trött och seg av förkylningen också. Men det är nog bättre imorn! :) Ska ta en ipren nu innan sängdags!
 Imorgon ska jag ringa chefen på Lövgärdets äldreboende och få rätt nr till en som har hand om lönen. Hade fått numret till en fax ju! :S 
 Sen ska jag träffa Anna istan en stund också! Mycket trevligt! :) För övrigt blir det väl lugnt, ladda inför helgen som består av jobb! :) Saknar gamlingarna ju! :)

Micke, älskling, snart är du hemma!! :D <3

Godnatt allesammans!

Greys Anatomy

Har precis tittat på favoritserien greys anatomy. Handlade bland annat om två tjejer 15, 16 år som hade kvaddat sin pappas bil. Och de bråkade jättemycket på akutmottagningen. Ena tjejen önskade praktiskt taget livet ur sin syster, och ja, hon blev hjärndöd och dog. Fyfan va hemskt verkligen! Man kan säga såna hemska saker nära man är arg, och jävlar va man kan få ångra det! Usch, hemskt verkligen! =/
Detta är lätt den bästa serien som går på tv! Även om jag gillar massa andra serien som innehåller massa dramatik och intriger så är Greys så spännande och lärorikt. I vissa avsnitt lär man sig faktiskt något. Och i vissa avsnitt sitter man fan och lipar, ha ha! Så insatt är man!

Plättar

Har precis ätit plättar med sylt och lite glass till! Mumma va gott det var!! :)
 Funderar på om jag ska läsa lite innan Greys anatomy börjar. Får se om det blir Sophie Kinsella eller om jag börjar med Gynnings bok! :)
Har inget speciellt att skriva just nu alls...

Micke! <3

Design

Har hjälpt min kusin Mina lite med hennes bloggdesign idag. Lite färg, bilder, signatur och annat smått! :) Hon blev nöjd iallafall! :) Ta en titt in på hennes sida och läs, http://minaj.blogg.se/ .

Ego girl!

Bok rean är i full gång nu, så jag och mamma var och tittade lite. Hon köpte nån bok med Lisa Marklund och jag köpte Carolina Gynnings bok Ego girl. Hon är så jävla ball, även om hon ibland är hur blåst som helst! Boken kostade 29 kr och den verkar kul.
För övrigt blev det hårfärg, deo och ny duschcreme! Min hud har blivit torr här och där. Vet inte om det är nån typ av eksem eller vad det är. Om det beror på tvättmedlet eller den andra duschcremen jag användt. Får la se om det blir bättre! Denna är iallafall framtagen för torr hud och har yoghurtprotein och aprikos och mandelextrakt. Luktar väldigt gott! :) Köpte nytt té också! Vaniljté är det absolut godaste! :)


Atjoo!

Har blivit förkyld som sagt! Och har fått feber nu så jag stannade hemma idag! Jättejobbigt igår när jag satt och mata en tant samtidigt som jag sitter och snorar som en idiot! Inte särskillt kul eller trevligt!! Så jag ska gå min andra bredvidgång på tisdag istället!
Så idag blir det lugnt för min del. Dricker té och använder nässprej! Dock måste jag ner och handla! :( Nytt té och juice! Bra med lite vitaminer nu lixom!
 "Tur" att förkylningen kommer nu och inte nästa vecka iallafall! Då ska jag på läkarbesök och så kommer ju Micke hit! :):)<3 Längtar sååå!! :)

Just ja..idag ska det komma en och köpa mitt träningsredskap med ju! Nice! :) Sen är det Greys Anatomy ikväll också :)

God kväll!

Det gick bra på det nya stället..mycket info att ta in. Kan inte allting än men man lär sig med tiden! Ska dit imorgon igen, 7-14. Söta gamlingar som bor där! :) Det ska nog gå bra det här!
 Usch, har gått och blivit förkyld! Men jag dricker té och tar nässprej! Så det ska nog gå över fort! Blir en ipren innan läggdags med! ^^ Ska kolla lite på  Den rätta för rosing , haha suck! Men finns ingen annat att se.. Sen halv tio kommer Andra Avenyn! :) Sen blir det till att sova!! Så det blir uppdatering imorgon efter jobbet igen!

Micke, mitt hjärta..min älskling! :) Saknar dig enormt! Men snart är du hemma och jag längtar såå!! :D<3 Ska bli så underbart när vi ses igen!! Du är så himla underbar!!!<3<3<3


Tisdag!

Idag ska jag gå bredvidgång på det nya äldreboendet som jag sökte till. Lite nervöst faktiskt! Det känns precis som när man ska göra en praktik ungefär. Hehe :) Madde har haft sommarjobb där och hon trivdes bra, så det ska nog jag också göra! :) Idag ska jag vara där 13-20 och imorgon 7-14. Hoppas det går bra som sagt! Men man är ju nervös såklart..helt nytt folk, nya namn, nya rutiner osv.
Så jag ska fixa iordning mig och äta lite frukost nu. Uppdaterar sen om hur det har gått.. :)

Micke <3


God kväll!

Idag har jag fixat mig ett gymkort! Ska bli kul att komma igång! :D  Bestämde mig för det nya gymmet som öppnar i Angered Centrum. Jag var väldigt skeptisk innan, men efter många om och men, många för och nackdelar så bestämde jag mig för att satsa på detta! 299 kr i månaden och allt ingår! All träning och solning! :) Skönt! Älskar ju att sola! Men inte allt för mycket!
 Ringde också arbetsförmedlingen och avbokade ett möte eftersom jag ska jobba, och det var positivt. Jobb går alltid före lixom! Hehe :) Sen pratade jag med syrran också och ska få jobba fredag, lördag och söndag! :)
Så denna veckan består av jobb, jobb och jobb! :) Ska också sälja ett träningsredskap som jag har här hemma.
Längtar faktiskt efter att få träna nu! Komma igång och bli starkare! :) Gymmet öppnar på söndag, måndag nångång så på lördag är det invigning så dit ska man och titta lite innan jag ska jobba!

Snart kommer Micke hem!! :) <3


Måndag!

Känns som att jag har åkt på en förkylning eller nåt. Nyser och är smått varm. Inte bra, men det går nog över. Ska dricka té och ta nässprej! ^^
 Idag ska jag ner till gymmet och införskaffa mig ett gymkort och så ska jag ringa arbetsförmedlingen och avboka ett möte eftersom att jag ska jobba.
 Imorgon ska jag gå bredvidgång på det nya stället jag blivit timis på, känns lite nervöst faktiskt! Ett helt nytt ställe, ny personal, nya boende och nya rutiner! Jag hoppas det går bra iallafall!

Nu blir det till att hoppa in i duschen iallafall så man kommer igång nångång...

Frisyrer!

Jag vill göra något nytt med mitt hår!! Jag vill klippa kort men ändå ha långt hår! Sån besultångest. Har suttit och tittat lite olika frisyrer på nätet precis. Och jag hittade en del som va snygga! Korta... Haha :D Tur och väl har jag ju mitt löshår! Dessutom växer det ju! Alltid kul att göra något nytt lixom. Håret känns så fräscht efter man har klippt sig.



På översta raden gillar jag bild 1, 3 och 4 skarpt! Så himla snyggt! På den nedre raden är den sista frisyren skitsnygg!! Men på tok för kort för mig. Vet inte ens om jag hade passat i det! Och jag hade antagligen ångrat mig...men men, den är skitsnygg!  Alltid...eller ja, nästa alltid när man klipper sig så brukar man ångra sig sedan! Bara för att det är nytt och så ovant och man vill ha tillbaka håret man klippte av! Men lär man sig styla det så lär man sig gilla det. Dessutom växer det snabbare än vad man tror. Jag har klippt mig kort innan och då gick man i tankarna "ååh kan inte håret växa fortare!"...Då skaffade jag mig löshår! haha ^^ Jag får se hur jag gör! Ska inte klippa mig än iallafall! :P Det är fint med långt hår men ändå så jävla tråkigt. Man plattar eller lockar det. Eller så sätter man bara upp det i en toffs. Mycket roligare att styla kortare hår faktiskt. Vissa säger att man kan styla långt hår så mycket mer än kort...men där tycker jag dem har fel! Man kan göra hur mycket som helst med kort hår! Beror på vilken typ man är. Antingen fräcka och busiga eller raka, man kan faktiskt locka kort hår också...beror på längden iofs. En plattång är iofs är fördel med korta frisyrer, nästan ett måste!!

Söndag!

Det snöade jättemycket igår kväll så jag var inställd på att de skulle vara massvis av snö imorse så att man knappt ville gå ut. Men nu när man har tittat ut så är det bara massa slask! Tråkigt men samtidigt skönt för jag vill ha vårväder! :)
 Idag händer det väl inte så mycket...fortsätter mitt tvättande och ska väl ner och handla lite sen. För övrigt är söndag en tvdag! Kommer lite man vill titta på! ^^
I veckan ska jag jobba, skaffa gymkort, sälja ett träningsredskap..och på fredag kommer ju Micke hem!! :)<3

Uppdatering senare...


Beslutångest!

Jag ska ju införskaffa mig ett gymkort nu och har funderat över två olika gym, men nu har ett tredje gym kommit in i bilden. Och det tredje lockar jättemycket faktiskt. Först sa jag att jag ville va själv för att slippa tjat osv. Men nu känner jag att jag behöver nog mer peppning än vad jag vill erkänna. Och det är ju faktiskt kul att träna med någon man känner. Jag är velig, jag vet. Men har läst på deras hemsida och detta gym är det billigaste alternativet för min del. Så jag tror faktiskt att jag satsar på det och tar och kollar upp det imorgon! :) Jag vill komma igång nu och bli starkare i mig själv. Jag vill inte vara den där slappa soffpotatisen längre, ha ha ha! :D

Snöstorm!

Här är det världens snöstorm, öser ner snö och nu blåser det jättemycket!! Usch, minus grader är det också! Så avundsjuk på Micke som är i Thailand där det är sol och 30+ grader!! Fan va underbart!! Jättemycket snö ute nu verkligen!! Och jag som inte ens har riktiga vinterskor, värdelöst!....

Kollar på melodifestivalen nu...inget nr som var sådär wow! Utan alla är väl sådär, ok, hyffsat typ.  Ska kolla på filmen Hot chick halv tio på tv4! Den är så jävla rolig!! :D Vill man ha sig ett gott skratt så ska man titta på den!! :D


Städtant!

Nu har jag precis städat klart! Nu luktar det rengöringsmedel och citron! Haha!  Har dammat, dammsugat, tvättat golven, putsat av speglar och precis satt igång en maskin tvätt! Kom att tänka på en sak...finns många arbetsgivare som söker städhjälp men så vill dem att man ska ha en slags utbildning och erfarenhet! Tänker dem inte på att folk städar hemma?
 Idag blir det rätt så lugnt. Maria åkte hem förut vid ett tiden ungefär. Ska väl glo på melodifestivalen tänkte jag! ^^

Mysigt att prata med Micke förut, han hade webcam och mick! :) Han va så brun och snygg!! Så nu måste jag fixa en liten bränna innan han kommer! Haha :D Jag vill inte va en blekfis ju! ^^ Snart....snart så ses vi!! :D <3

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan bädda sängen! ^^

Micke!<3

Saknar dig så mycket!! Tycker att du ska komma hem nu!! :) Inte många dagar kvar nu iofs!! Du är mitt allt! Du är det bästa som någonsin har hänt mig, bara så du vet det!! :) Längtar tills du kommer hem så jag får höra din röst oftare och snart ses vi ju med!! :) <3<3<3


Lördag!

Det blir till att städa idag! Har inte blivit av de andra två dagarna! Har börjat plocka undan lite smågrejer som låg här och där. Ska snart börja damma och dammsuga! Sen ska jag sätta igång en maskin tvätt också! :) Ska renbädda också! Fullt upp, snacka om hemmafru!  Denna helgen är pappa hemma iallafall, så jag slipper laga mat åtminstonde! Ha ha! :)
 Fan va det luktar smör!! Måste vara Maria's gräddkola som luktar så! Usch! Dem är så himla goda men nu luktar det apa!

Dags att sätta igång... uppdatering senare...

Fredag!

Idag har jag vart på jobbintervju som gick bra! Ska som sagt gå bredvidgång på tisdag och onsdag! :) Sen mötte jag Maria istan vid två tiden, hon köpte ett linne på Gina tricot och jag ett armband på H&M för bonuschecken jag hade! :) Jättefint armband, festligt! :)

  49:50:-

Sedan gick vi till gymmet och kollade läget lite om betalning osv, ska tänka på saken och ev. kolla upp ett annat gym. Får se vad som känns bäst!  Sen har vi handlat lite och gjorde sedan hamburgare med pommes! :) Mumma! För övrigt har vi kollat tv, som t.e.x Lets Dance!  Morgan är bäst som alltid! :) Blir väl kanske någon film innan vi somnar också, får se!

I've got the power!

Jag var nyss på en intervju i Lövgärdet och det gick hur bra som helst! Ska få gå brevidgång tisdag och onsdag nästa vecka! :) Ska bli kul! :) Känner mig taggad och redo!! Och dem behövde personal också så det känns positivt! :) Så hoppas det går bra och dem tycker om mig, hehe! :)

Ska strax sätta igång med att städa! Dammsuga och damma! Det behövs verkligen! Haha :D Sedan blir det lunch och sen ska jag in till stan vid tre tiden!

Uppdaterar senare...

Dags att sova snart kanske...

Ska glo lite tv innan först! Är trött nu, både i huvudet och kroppen! Har vart duktig idag, tatt tag i saker och ting! :) Känns skönt!! :) Men sova är skönt, måste ladda upp batterierna igen! Lite grann att göra imorgon!

Morgondagens planer är;


8.00 - Gå upp, duscha och äta frukost
11.00 - Jobbintervju
12.00 Äta lunch och städa
15.00 Åka in till stan, till gymmet och fixa mitt kort och sedan möta upp Maria vid fyra tiden
16:30-17.00 - Åka hem, ev. handla något och laga mat
20.00 - Tänkte jag se på Lets dance :)

Sedan blir det väl film och lite mys med Maria :)

Men nu blir det till att stänga ner snart... hörs imorn! :)

Micke <3


Du är vad du äter!

Tittade på det precis. Han Alexander, kock och har vart med i Idol två gånger men bara i uttagningarna. Han va för fet tydligen! Ehm, hon Lou Lou var ju lika stor om inte större!!  Jaja han vägde 123,7 kilo och hade ett midjemått på 129 cm! Men på åtta veckor så gick han ner 12 kilo och det försvann 13 cm i midjan!! Shit! Grymt starkt gjort!  Men något jag märkt är att killar har lättare för att gå ner i vikt och att bygga muskler. Fuskigt! haha ^^

Promenad i världens snöväder!!

Har precis vart ute och gått i en timme! :) Gick upp till vättle och mötte Madde och sedan tog vi en sväng runt Mölnesjön!! Så jag har allt som allt gått runt 6 km nu! Känns riktigt skönt också! Massa snö och några få uppförsbackar så det har ju vart lite motstånd! :) Tänkte värma mig lite med en varm kopp choklad nu! :)


Positiv!

Trots att jag sa nej till jobbet i centrum så är jag inte ett dugg orolig! Jag vet att det löser sig! Jag vet att jag kommer jobba! Jag är positiv helt enkelt!! Jag har slutat med det negativa nu! Försöker iallafall! Och den postiva sidan av mig har vunnit mycket nu dessa dagarna över den negativa! :) Underbart är det!! Nu ska jag bara fixa mitt gymkort sen sätter jag igång! Ska bli skönt och kul! Kommer va jobbigt i början innan jag kommit in i det. Och det stör mig att många tror att jag inte kommer orka åka in till stan för att träna. Snälla det tar mig max 25 minuter. Och det är en och samma spårvagn hela vägen!  Att jag inte kommer träna för att jag är ensam typ. Ska allt besvisa motsattsen! Ska bli skönt att få vara själv faktiskt! Göra det i min takt, träna vad jag vill och när!

Tjoho..fick sms nu av Madde, hon vill ut och promenera, va gött!! :)

Det blir till att städa imorgon istället. Har vart på intervju och suttit i telefon idag! Ska laga mat och sen ut och promenera sen! Så jag städar imorn efter min intervju! :D

Uppdatering senare..

Haha jag är den mest veligaste människan någonsin!!

Jag var på intervju idag och blev anställd som timanställd i centrum! Tackade ja trots att jag inte vill vara istan men det är ju ändå ett jobb. När jag kom hem ringde jag Lövgärdets äldreboende för att få sommarjobb och hon frågade om jag kunde jobba annars också. Ska dessutom prata med Gunnareds äldreboende. Det lät mycket, mycket positivt och jag ska på anställningsintervju imorgon kl 11.00!
 Bemanningen ringde och sa att jag ska gå bredvidgång imorgon, men då sa jag att jag ska på en intervju och då mena hon på att jag får välja. Bemanningen eller intervjun. Och jag känner mer glöd för att jobba här i Angered än i stan. Så nu gjorde jag valet att tacka nej till bemmanningen och ja till intervjun! Jättedumt tycker jättemånga!! För jag hade ju in pricip fått timjobb i centrum och jag vet inget  om Angered än. Men, dem lät så sjukt positiva och det var Sommarjobb jag sökte, men det var dem som frågade om jag kunde jobba annars också! Så det är mycket positivt. Kanske är en tabbe att tacka nej till centrum, men jag har en positiv känsla av att det löser sig för mig ändå!! Jag ska ju känna själv vad jag vill! Jag tror inte det är kört för mig bara för att jag tacka nej till centrum! Jag har en stark känsla i magen av att det kommer gå bra imorn och att jag behövs både i Lövgärdet och i Gunnared! :) Dessutom är jag ju timanställd på Hammarhus också, där jag är nu då och då.

Man gör en del dåliga val i livet, men också en del bra! ^^

Torsdag!

Idag gick jag upp med tuppen kl sju! Usch va segt det var! Jag ville verkligen inte lämna sängen när kl ringde! Men men upp och duscha och äta frukost. Skulle ju va istan kl 10. Men tjugo över åtta ringde dem och kolla om jag kunde komma tidigare så jag fick snabba på lite, men det gick bra! :)
 Sen efter min intervju så tog jag en promenad bort till Domkyrkan där gymmet ligger och pratade lite med dem. Tog en blankett som jag ska lämna. Man måste ju fylla i sitt kontonr och grejer. Kan inte det i huvudet!
 Sedan blev det till att äta lite lunch när jag kom hem. Att behöva äta lunch är det jobbigaste med allt det här som jag gett mig in på! Jag äter inte det annars. Brukar vanligtvis äta sen frukost, sen middag och nåt litet under dagen. Men nu ska de vara frukost, lunch, mellanmål och middag.  Vad ska man äta till lunch varje dag då? :S Hmm..funkar gröt? Jaja, får väl kläm på det förr eller senare!

För övrigt idag hade jag tänk städa för det behövs verkligen!!  

Jobb!

Idag var jag på en anställningsintervju för en timanställning via bemmaningen i centrum! Och ja, det verkar som att jag fick det för hon skrev papper och tog uppgifter. Och så ska hon fixa en bredvidgång åt mig imorgon!  :)  Kommer mest jobba på Örgryte och Krokslätts äldreboenden. Båda ligger bredvid varandra typ så det är gött. Vet på ett ungefär vart dem ligger också. I närheten av där syrran bodde innan så jag har ett hum på det iallafall! Hon från bemanningen skulle höra av sig under dagen nångång. Och på henne lät det som att det kunde bli en hel del jobb! :)   Det jobbiga är att det verkar som att vinterkräksjukan finns på hemmen (?)...Usch! Det vill jag inte drabbas av!! *Peppa peppa ta i trä!*
Hehe dem har ett annorlunda system gällande jobben med verkar det som..istället för att ringa så skickar dem sms till de timanställda och kan man jobba så får man ringa upp och säga det. Haha. Man får va först i kvarn typ! Jaja ^^
 Så får la se hur det går och hur mycket timmar man får nu då! :)

Men jag ska ändå fortsätta söka jobb faktiskt! För det är fast jobb jag vill ha, inte bara timmar.

Dags att sova...

Ska lägga mig nu så jag är hyffsat pigg när jag sitter på intervjun iallafall! Hoppas det inte kommer någon svår fråga som ställer till det för mig. Hoppas det flyter på och går bra helt enkelt! :) Håll tummarna för mig! Detta är min första jobbintervju någonsin! ^^
Ska upp kl sju iallafall, äta en god frukost och duscha och göra mig i ordning! Ska vara där kl 10! Sen ska jag vidare till gymmet och kolla upp vad som ingår och pris osv. Sen titta lite smått på H&M. Och sen ska jag väl hem och promenera eller träna! Hehe :)  Vill sätta igång med en gång lixom! Köra och hoppas på resultat! Jag har ju lite muskler men är klen! Så jag ska bli mer stark! Så kanske jag orkar lyfta Mickes hantel hela vägen upp med en arm *skratt* haha, lär aldrig ske..skulle bli rädd om jag orkade de? :S Shiit!

Jaja, godnatt allesammans, hörs imorn! :)

Micke <3

Sommar!

I sommar vill jag göra massa!! Jag hoppas på kanonväder och underbar värme! Inget regn och inte mycket pollen!!

I sommar vill jag ;

- Sola & bada
- Resa utomlands
- Sommarjobba
- Gå på konserter
- Dansa
- Åka över till Hälsingö
- Gå på Liseberg kanske
- Äta glass och njuta av solen
- Promenera längs vattnet
- Umgås med vänner/ familj, Micke såklart, men han är inräknad i alla annat, haha :)
- Vara en sundare och lättare människa *Skratt*

Premiär för....

GREYS ANATOMY!!!! Äntligen!! Jag älskar den serien och idag börjar det igen! Har varit säsongsuppehåll! Spännande! :)

Chattade med Micke nyss! :) Han är så himla go! Han hette "Saknar dig Annika!!!!<3" på msn. :) <3   Skönt att få hans stöd gällande min träning osv också! Det känns inte som att det är någon annan som tar mig på allvar faktiskt. Pga mina tidigare försök. Men jag ska allt besvisa att jag klarar det!! För min skull..inte deras skull såklart!!
Ska som sagt kolla gymkort imorgon efter intervjun!
 Jag har lyckats vända på dygnet lite också!! Vaknar rätt tidigt på morgonen, fast vissa dagar väljer man att somna om. Lägger mig hyffsat i tid också. Skönt! :)
 Så planerna för imorgon är jobbintervjun, kolla gymkort, kolla lite på H&M, har en check på 50 kr där att handla för! Sen hem och promenera eller någon annan slags träning! :) Jag är så taggad!! Såhär taggad har jag aldrig varit. Och jag hoppas verkligen att det håller i sig och ger resultat!

 Ska strax äta lite mat och sedan kolla lite tv. Funderar på att läsa också! Sophie Kinsella såklart! :)


Smoothie!

Idag gjorde jag en smoothie till mellanmål! Bestående av;

Ca 1 och ½ halv dl frysta jordgubbar
1 banan
½ dl lätt mjölk
Ca 1 och ½ dl vaniljglass 

   Blev jättegott! :)


Allvar!

Funderar på att skaffa gymkort? Gruppass är ju roliga! :D Jag vill ju som sagt komma igång så det vore väl bra! 295 kr i månaden har jag sett! Nu ångrar man lite smått att man skaffade sig en minilap top även om den används! En extra utgift i månaden blir det. Men som sagt, får jag jobbet imorgon så blir det väl fler timmar och mer pengar! :)
Enda tråkiga är att jag får träna ensam..eller ja, nu mena jag utan någon jag känner. Men men, jag gör det för min skull lixom. Tänkte gå förbi gymmet imorn och kolla läget efter jag har varit på intervjun! :)

Nej! Jag ska minsann införskaffa mig ett gymkort! Jag ska prommenera minst 4-5 gånger i veckan! Ska träna på gymmet, gym/gruppass, och simma då och då! Jag är så grymt taggad gällande träningen nu! Det är som sagt maten som är största problemet för min del! Att äta alla dessa kalorinerna om dagen! Men men, fan den som ger sig! :)

Onsdag!

Blev väckt tjugo över åtta imorse av att Micke ringde!! :):) Underbart!! Han hade ridit på en elefant idag! Fan va coolt!! Jag hade nog vart livrädd, men det är häftigt ju! Ska bli kul att få se bilder osv på vad dem har gjort där nere sen! :) Saknar honom jättemycket!! Men det är inte så lång tid kvar tills han kommer hem. Dagarna går ju faktiskt rätt fort. <3<3<3

Idag börjar mitt nya liv, och fasen va jobbigt det kommer bli!! Men jag har gett mig fan på det och jag ska lyckas! Kommer va jobbigt och tufft men jag måste försöka!!
 Hmm, är det någon som läser min blogg som är expert på mat? Kalorier och sån skit? Haha :D Jag ska ju bli sundare som sagt och det är fan inte lätt! ^^
 Idag hade jag tänkt städa och ta mig en prommenad!! Ska även förbereda mig lite smått inför min intervju imorgon. Egentligen kan man inte förbereda sig så mycket, utan bara va sig själv och hoppas på det bästa typ! Så håll tummarna för mig imorgon! :)

Tisdag!

Dagen har vart ytterst lugn idag! Har mest tagit det lugnt faktiskt. Fick ju ett samtal imorse om en jobbintervju, mycket positivt! :) Sen har jag fixat lite annat smått och gott!  Har även vart nere på Ica och handlat lite och lagat korvstroganoff till mig och mamma!
Nu sitter jag och väntar på att kl ska bli nio så jag kan se veckans avsnitt av Andra Avenyn!  Och imorgon börjar ju Greys anatomy igen! :)  Har inte haft så mycket att blogga om idag direkt.
Så det blir mer uppdatering imorgon helt enkelt! ^^

Micke!! <3

Vill ha just nu!


Kanske vänder det nu?

Kanske är det dags för mig att få lite tur nu? Kanske vänder det för mig nu? Jag kanske borde satsa allt och ta tag i detta nu! Hoppas intervjun går bra och att de tycker om mig!!
Jag har bestämt mig för att bli mer sund nu också! Har skrivit det så många gånger innan att jag ska ta tag i det men har väl inte hittat motivationen! Jag är motiverad och vet vad jag vill. Men något saknas för det händer inget. Men nu, nu jävlar!! Kosta va de kosta vill men nu ska det hända grejer!
Som sagt, kanske vänder det för mig nu? :)

Härligt!!

Fick precis ett samtal ifrån en kvinna i en bemmaning i centrum, och hon ville att jag skulle komma på en anställningsintervju, antagligen timanställning, men det är iallafall något! :) Så kl tio på torsdag ska jag vara där! Usch, nu blir jag nervös! Hoppas verkligen att det gå bra och leder nån vart! :) Håll tummarna för mig!!

<3<3<3

Fick precis ett samtal ifrån Micke! :) Så himla underbart att höra hans röst igen!! Kl är två på natten där nere nu...hehe! Jag får tacka kusinen som skaffade ett kontantkort där nere!! :) Han börjar bli brun nu den grisen! Så jag ska bannemaj sola och fuska med bus tills han kommer hit! Haha, jag vill ju inte vara jätteblek mot honom! Som ying och yang typ! :P
Nu kommer jag kunna somna gott iallafall!!  Finns det nåt mer underbart än att vara kär!? :)


Vill resa!!

Vill så gärna resa nu!! Komma bort ett litet tag! Ny miljö, värme och mycket sol och bad! Mysigt sällskap!!
Jag har aldrig varit utomlands...danmark räknas inte! Tycker inte jag iallafall! Varje gång det har varit en resa inbokad så har det hänt något som gjort att man måste avboka. Första resan var planerad till Bulgarien med syrran och dem. Men då gick duschen eller något sönder i deras badrum så dem behövde lägga pengarna på det istället. Andra resan var planerad till Turkiet men då bestämde flygbolgaet sig för att säga upp sitt kontrakt med resebolgaet så det sket sig den gången också.  Tredje resan var planerad till Tunisen men då blev det först problem med att få ledigt och sen med pengar. Så det blev till att avboka den också!
Så nästa resa jag bokar ska fanimej bli av!! Jag vill resa detta året! Det ska bli av! Jag ger mig inte! Jag ska spara pengar och boka resa! Om jag så ska få leva snålt innan resan! Jag vill åka någonstans med Micke, det skulle vara så himla mysigt!! <3


Måndag!

Idag händer det absolut ingenting..det snöar ute, jag har ont i magen och i huvudet och jag orkar inte göra nånting känns det som. Trots att jag är såpass uttråkad! Men men, skönt att ha såna dagar ändå! Då man bara vilar upp sig och gör absolut ingenting! Tider går visserligen fortare om man gör något... 12 dagar kvar...ja, jag räknar ner!! <3
 
Läste på aftonbladet om Arboga rättegången! Om Emma som blev brutalt misshandlad och förlorade sina barn! Christine Schürrer dömdes till livstids fängelse och utvisning för all framtid. Fan va rätt!!  Så jävla sjukt att de finns såna människor! Det handlade om ren jävla svartsjuka som gick såhär jävla långt! Man blir så fruktansvärt arg!! Det är verkligen skrämmande!!


Söndag!

Idag har jag jobbat och vart på bio! Har inte hänt så mycket mera än så!!
Nu ska jag lägga mig under täcket och få upp lite värme...svinkallt ute ju! Kolla lite film och sen sova!!
 Vill att tiden och dagarna ska gå jättefort nu!! Jag hatar detta! Saknar honom så enormt mycket!! Vill att han ska komma hem nu!! Dagarna går hyffsat fort iallafall, men de kan gärna gå snabbare!!

Micke! <3<3<3

Bio!

Kom precis hem ifrån bion! Den var mycket bra och rolig! Gillar såna filmer! :) Typiskt tjejfilm faktiskt! Handlar ju om bröllopp, svartsjuka osv! Nog en film jag kan köpa sen! :)
Sen när vi gick ut från biosalongen fick vi syn på en skylt om en kommande film, nämligen En shopaholics bekännelser! Har ju skrivit innan att jag läst en bok som heter En shopaholic i New York! Och nu gör dem en film av det!! :D Fan va skoj!! Har ju skrivit de att det skulle vara jättekul om de blev en film av böckerna! Denna filmen är första boken. Så då borde det bli fler filmer? Får la se! :) 20 mars har den premiär iallafall!!


1000 miles!

Sitter och lyssnar på H.e.a.t - 1000 miles som de körde i melodifestivalen igår! Den är riktigt bra!!! :D Fan, jag hade chansen att se dem live 2 eller 5e februari, men så blev inte fallet! =/ Hoppas det kommer mer tillfällen! Men det borde det väl göra? :) Finns ingen bättre musik än rock!! <3
 Ska snart bege mig in i duschen och sedan göra mig iordning! Ska på bio om några timmar! :) Ska bli trevligt! :)
Det gick bra på jobbet idag! Tiden flöt på bra! :)
 Jag har fått meddelande av Micke igen...underbart!! :D Saknar honom så extremt mycket!! Det har gått 4 dagar..tänk va besatt man är! :) Hehe, nej..fel ord..det kallas kär!! :) <3



Uppdaterar senare...

Sömnig!

Nu blir det till att krypa ner under täcket och titta lite film...småtittar på Bruce den allsmäktige! Är iofs väldigt trött så lär nog somna! Va skönt det skulle vara om jag kunde somna med en gång! Igår kom jag hem ifrån Madde runt kvart i tolv och hade problem att somna även att jag var jättetrött! Somnade efter halv två nån gång. Så idag vore det skönt att få somna tidigare och få mer sömn! Ska upp kl sex och jobba, sen blir det ju bio också! :)

Godnatt!

Melodifestivalen!

Hur fan står svenska folket ut med programledaren Petra?? Seriöst, jag får panik på människan!! Den mest korkade, töntigaste ocg iq befriade människan jag skådat!! Så värdelösa försök på att vara rolig och hon är så äckligt nedlåtande om vissa saker! Hon måste älska den dåliga kritik som hon får!! En vandrade pinne är mer undehållande och roligare än henne! ^^


Jaja, dem som var bäst var ju H.e.a.t och Måns Zelmerlöv! Och dem gick till final! ^^


Fräscha naglar och fötter!

I brist på något att göra så pysslar jag om mina fötter och händer! Filar fötterna, filar naglarna och lackar! :) I vården springer man mycket fram och tillbaka och fötterna tar mycket stryk! Är lite öm i trampdynorna nu! Så jag filade dem lite! Skönt :) ^^ Så nu är dem fina och lite färgglada!


Lördag - alla hjärtans dag!

Idag har jag jobbat 6:45-15! Eller rättare sagt 7:15-15..pga spårvagnarna!! Jag blir galen när dem ska krångla! Nu verkar det som att nån vagn hade spårat ur eller nåt? För vagnarna stod stilla i angered centrum. Hur länge som helst också! Dessutom tog det lång tid innan de skulle få ersättningsbussar, så det blev till att gå till jobbet idag!! Det är ju en liten bit att gå! Och så var det minusgrader! Uscha!  Jaja, motion iallafall, ha ha! :)
Det gick bra på jobbet idag iallafall!
 När jag kom hem så kollade jag min mail och såg att Micke hade skickat!! :):) Underbart!! Han har det bra där nere iallafall! Solbränd och så! :):) Gottegris!! <3 Saknar dig!!
 Idag händer det väl inget speciellt. Det blir väldigt lugnt faktiskt..ska väl glo på melodifestivalen och sen film efteråt! The perfect man eller Bruce den allsmäktige! Jag har sett båda filmerna och dem är bra! Men Jim Carrey är ju favoriten lixom!
Imorgon blir det jobb igen, 6:45-15, hoppas vagnarna funkar!! Sen blir det bio med Madde och Emely. Filmen Brölloppsduellen! :)

Uppdaterar senare...

Micke!<3


Fredag!

Var nere och solade med Madde förut! Riktigt skönt :) Sen gick vi förbi Emely på hennes jobb och där pratade vi om bio, men tydligen så ska alla i Göteborg gå på bio idag, så de filmer vi ville se va uppbokade typ! Så nu har vi bokat bio på söndag istället! Och det blir Brölloppsduellen!  Typiskt en tjejfilm med humor! Ska bli trevligt! :)



Ikväll ska vi vara hos Madde iallafall. Kolla lite på Lets dance och sedan någon film! Mysa med lite godis! :)
 Innan dess ska jag fixa med tvätten, har precis satt igång en maskin och sen ska jag köra en till. Ska även laga mat...idag blir det spagetti och köttfärssås! (Spagge med ksås!)


Vackert väder!!

Man får vårkänslor trots att det är kallt!! Himlen är klarblå och solen skiner! Härligt! :D Man blir så glad då!!  Det har varit så mörkt och trist jättelänge! Men det hade gärna fått vara 20 plusglader istället för 4 minus! Haha!
 Micke ligger väl och solar nu kanske?...Jag ska faktiskt ner till solaruiumet och fuska! Haha :D Han ska då inte vara brunast när vi ses! ^^

Fredagen den 13e!

Jaha, då återstår det att se hur mycket otur man har idag!  Men får hoppas det blir lugnt! *peppa peppa ta i trä!*...Jag brukar vara rätt så klantig annars så om jag är extra klantig idag förvånar mig inte! Jag hade tänkt tvätta sen, kanske får en rosa tröja? ha ha ha! Ne, men det är nog ingen fara!
 Nu är Micke framme i Thailand iallafall! Måste vara jätteskönt med värme! Här hemma är det ju typ minusgrader. Haha! Är så avundsjuk på honom!! :P :)

Idag hade jag tänkt tvätta lite! Det blir kanske en bio ikväll också! :)
Men nu ska jag käka lite frukost först! Frukost/lunch!

Uppdaterar senare...

Torsdag!

Nu har Micke åkt... =( Jag hoppas att dessa veckorna går jättefort nu! Hehe :) Kommer bli fruktansvärt tomt utan våra samtal osv i 2 veckor nu! Men som jag skrev igår kommer det bli så underbart när vi väl pratar med varandra igen! :)
Saknar dig massor!! <3<3<3


 
Idag ska jag jobba 14-21. Hoppas på att kvällen går bra och hyffsat fort! Efter jobbet blir det bara lugnt, någon film eller så kanske! Imorgon är jag ledig iallafall och då tänkte jag tvätta och städa lite grann! Och i helgen ska jag jobba så det blir rätt lugnt för min del.
Uppdaterar väl sen ikväll igen!...

Micke! <3

500 kilos kliniken!

Fyfan va vidrigt! Elakt att säga så kanske, men det är vidrigt att de utsätter sig för sånt här! Hur kan man tillåta sig själv att bli så stor?? Inser man inte vad man utsätter sig för? Dem är så stora att dem inte ens kan gå! Sängliggande med trycksår, svamp osv! Blääh! Vissa är så stora att de inte ens känner när dem är kissnödiga :S Sjukt ju!!
 Jaja, inte de jag vill skriva om direkt... blir lite äcklad faktiskt! Blir man så stor så har man verkligen tappat kontrollen över sig själv!! 
 
Det gick bra på jobbet ikväll. Kul att jobba med syrran och Emma :) Det är så lugnt på kvällarna nu! Skönt! Inte så stressigt! Ska jobba 14-21 imorn också!  Kommer va deppigt imorn eftersom Micke åker. (Ja, jag vet att jag nämner det i varje inlägg, men ni får gilla läget helt enkelt) Haha :)

Ska väl lägga mig och glo lite tv nu och sen prata med Micke! :) <3

Top model - Mckey!

Kollade på finalen på jobbet. Såg inte allt men såg ialalfall att det var Mckey som vann! Hon får grymt snygga fotografier och är faktiskt väldigt vacker! Tänk om man vore så fotogenisk!  Sam är också fin men tycker ändå att de var rätt att Mckey vann! :) Har inte följt hela säsongen dock men har sett några av de sista avsnitten nu.


Onsdag!

Idag är det onsdag..ska jobba 14-21 idag! Blir kul eftersom det är syrran och Emma man jobbar med! :) Bra stämmning då lixom! För övrigt händer det inget annat än att jobba idag. 
Imorgon åker Micke... =(  Hoppas resan går bra och att han kommer hem hel igen! Jag är kanske fånig..men jag är rädd när det gäller just Thailand pga naturkatastrofen! Dessutom är det nån jävla feber osv som härjar där nere.
Men men, tror veckorna rullar på rätt bra ändå, visserligen kommer dagarna kännas jättelånga när jag inte får prata med honom. Men det kommer ju bli extra kul och skönt att prata med han igen när man saknat honom så mycket! :)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig redo inför jobbet.


God kväll!

Har legat i sängen och tittat på Top Model och Andra Avenyn precis! Alltid lika spännande att se Andra avenyn!^^
Nu är jag ganska så trött så funderar på att sova. Ett måste är att ringa Micke innan iaf! :) Usch, vill knappt tänka på att han åker på torsdag!! :( Skönt för honom såklart, men vad jag kommer sakna honom!!
Risken är att han kommer vara som en pepparkaka när vi ses igen så jag ska sola och använda brunutansol! :D Tiden går alltid så himla fort när vi är med varandra! Jag åkte hem igår, men nu känns de faktiskt som om det var för..ja, iallafall 3 dagar sen!   Usch, jag babblar på om hur mesig jag är...men det är väl såhär när man är kär? :)

Nee, nu blir det sängen för min del...hörs imorn! :)

Micke! <3

Jag vill ha!

Vill ha svarta converse! Så jävla nice! :) Älskar denna typen av skor! Dessutom vill jag ha någon snygg armbandsklocka i svart, vill ha en modell som på bilden!


Tisdag!

Idag har jag jobbat 8:15-16:15, gick helt okej fast det kändes som att tiden gick jättesakta! Men nu är man äntligen hemma! Har haft en rolig dag på jobbet iallafall. Eller rättare sagt, jag och syrran har haft skitkul! Tog lite fula kort, drog kassa skämt, men det är typiskt vår humor! :D haha. Ska jobba imorn med 14-21. Alltid lika roligt att jobba med syrran!
 Fick mycket trevlig post idag, en inbjudan ifrån Anna! Hehe hon är så söt. På kuveret stod det mitt namn och även Mickes så jag blev änna fundersam först och fattade ingenting! Men när jag öppnade brevet så ramla kronan ner! ^^ Haha :D
Det har iofs varit mycket positiv post de senaste nu. Det med remissen och de. Fast alla räkningar hade jag gärna hoppat över!!
 Ska strax fixa mig lite mat och sen sätta igång en maskin tvätt! För övrigt blir kvällen lugn. Är ganska så seg efter jobbet! Ska kolla på Andra Avenyn ikväll! Tisdagarnas höjdpunkt typ ^^

Roligaste posten på länge!


Här går det undan!

Skrev förra veckan att jag hade fått svar på min remiss som jag skickade till allergimottagningen. Och att jag skulle få en tid inom tre månader! Men när jag kom hem idag hade jag fått brev och en tid! 4e mars ska jag dit och testa mig osv! Grymt ju! :D Det gick verkligen snabbare än vad jag hade trott! Så nu är det bara till att hoppas på det bästa!!

Det händer inte så mycket mer än jobb denna veckan! Ska jobba tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag! Gött med pengar! :) Och på torsdag är det bra att va sysselsatt eftersom att Micke åker. Usch vad fånig jag låter! Men jag kommer ju sakna honom!! Dessutom är jag så rädd eftersom det är Thailand han ska till, med tanke på naturkatastrofen!! Men men, han har lovat att komma hem igen! Ha ha ha!
 Ska ta bort sminket och dra på myskläder och kolla tv nu. Imorgon jobba jag 8:15-16:15. Är rätt trött nu! Har sovit lite dåligt dessa nätterna nu, delvis för att vi lagt oss såpass sent, och sen har jag inte fått en ordentlig sömn pga min huvudvärk, snuva och hosta! Stackars Micke som har stått ut med det! <3

Mer uppdatering imorgon! :)

Micke!! <3

Alla hjärtans dag!

Som jag skrivit innan så har jag och Micke firat alla hjärtans dag denna helgen eftersom att han åker iväg nu den 12e. Det har varit jättemysigt! Vi slog inte på sådär jättestort och gjorde världens grejer men det var hur mysigt som helst ändå! Levande ljus, varandras sällskap, filmer och söta presenter! Självklart choklad också!




Jag fick två jättesöta nallar, ett jättefint kort med massa gullig text i <3, sen en jättefin påse och jättegod, hjärtformad choklad! :) Micke fick en ram med foton i, ett kort, ljus och té :)   Älskar mina nallar! Så himla söta och mjuka!

På bussen!

Sitter på bussen påväg hem nu. Har precis klämt i mig lite pasta och köttfärssås. Inte lika god som hemmalagad men det fick funka.

 Det är inte alls kul att åka hem nu med vetskapen att Micke åker till Thailand på torsdag och att vi inte kommer prata med varandra på två hela veckor!! :( Jättejobbbigt eftersom att vi annars pratas vid varje dag. Jag hoppas veckorna går jättefort iallafall! Men jag är glad för Mickes skull att han äntligen får komma iväg. Det behöver han!! <3 hoppas verkligen inte det blir någon naturkatastrof eller liknande nu!!! panik känslor :(
 Lite jobbigt att skriva på bussen för det guppar som fan! :P Men det går bra ändå!  
Dessa dagarna har varit hur mysiga som helst!!:D Vi har firat alla hjärtans dag nu i helgen och det var mysigt. Jag lagade mat till Micke, min egna special kycklinggryta med ris :) Blev jättegott faktiskt! Sen mös vi i soffan med tända ljus och kollade på filmer! :) Lägger in bilder på nallarna osv när jag kommer hem! :)
Skönt att det börjar mörkna ute nu, så skönt att åka buss då. Man kan somna lätt utan att man har ett starkt ljus i ansiktet. Pappa hämtar mig i Göteborg sen..skönt med skjuts och skönt att komma hem snabbare nu när det blir kväll o så.

Vet inte vad jag ska skriva just nu..men det blir uppdatering senare...

Micke, jag saknar dig redan jättemycket!! Blev så tomt med en gång!! :( Tråkigt att behöva sova ensam igen!! :( <3<3<3


Dags för uppdatering...

Har inte blivit någon uppdatering på två dagar nu. Och nu är Micke och tränar så då passar jag på! Har med mig min minilaptop men använde aldrig den på bussen för den var fullknökad så jag kände inte för det. Dessutom var jag aptrött så jag sov istället. Resan hit gick bra iallafall. 
 Vi ska ju fira alla hjärtans dag nu eftersom att han åker utomlands på torsdag. Men redan nu i torsdags när jag kom så bytte vi presenter, hehe vi kunde inte hålla oss!  Jag fick två jättesöta, goa nallar! Båda håller i varsitt hjärta och på de en står det "Ur special" :) Sen fick jag ett jättefint kort där det stod massa gulliga saker, och en jättegod, hjärtformad choklad! :D   Micke fick en fotoram där man kunde lägga in tre bilder, hjärtformat typ, så jag satte in bilder på oss :) Sen fick han kärleksté, choklad, ett kort och ljus :)   Lägger upp bilder vid ett annat tillfälle.
 Vi har mest myst och tatt det lugnt dessa två dagarna..idag ska vi väl ut på en promenad sen..och äta god mat och så! :)

Mickes goa föräldrar kom hit igår och fikade och kollade på Lets dance. Dem e så himla goa hans föräldrar :) Så snälla och givmilda! Köpte med sig jättegod glass och choklad! <3  
Haha det är så kul att se Carl Jan och Hasse Aro "dansa", för ingen av dem kan!  Favoriten är iallafall Morgan! Han är grym! :D  
 Sen senare på kvällen fick Micke ett ryck och ville ha upp en bokhylla..och han trodde nog att jag var hulken för han trodde ja skulle klara att bära den galant!! Nee se du...de gick inte! Haha, dags att börja styrketräna kanske?

Sitter och lyssnar på bandit rock nu och ska strax duscha!  Sen får jag väl hjälpa Micke med att ta disken sen, usch! Jag ska nog ha diskmaskin när jag flyttar hemifrån! Haha, onödigt på en person kanske..men fan va bekvämt! ^^

Får la se om det blir någon mer uppdatering idag...annars får ni ha de gott :)


Seg!

Har kännt mig krasslig idag! Förkylning, huvudvärk och allmänt seg! Hoppas på att det går över tills imorn! Några timmarns sömn kanske gör susen! Ipren, té och nässprej också!
 Håller på att packa lite nu..alltid lika svårt att veta vad man ska ta med sig, hur mycket man behöver osv. Brukar alltid packa med mig för mycket så nu tänker jag en extra gång. Haha. Mycket som ska med denna gången! Inte kläder utan andra små prylar till vår alla hjärtans dag! :) Ser fram emot det jättemycket! För jag har faktiskt aldrig haft en bra alla hjärtans dag!
 Ska packa klart och sen blir det nog till att sova! Är så himla trött och jag vill må bra!  Blir till att köpa med sig halstabletter imorgon! Det lixom rivs i halsen lite :S Obehalig känsla! Och jag har verkligen ingen ork till att gå ner och införskaffa mig det nu!
 Usch va mycket snö det är ute! Visst, det är jättefint och uppiggande, men inte när man inte har några direkta vinterskor att använda nu! Och inte när man vet att man ska åka buss imorn som brukar ta stryk av snön. Alltså, förseningar osv! Så jag hoppas på det bästa helt enkelt!  Jag vill dessutom ha sommar och värme nu! Slippa dessa varma jackor, halsdukar osv!!
 Min minilaptop åker med mig! Så har jag något att göra på bussen, om det funkar som jag vill! ^^ Säger som Micke sa, "Skaffar du dig en bärbar så är du fan en datanörd"...ja, nåt i den stilen var det iallafall! Haha, jag kan väl hålla med...men det är snarare bloggnörd jag är! ^^

Skriver inget mer ikväll för ska som sagt packa klart och sen sova!                                 Godnatt!

Gött!

Man ska ta tag i saker själv för då blir det gjort!! :D  Jag skickade en egen remiss till sahlgrenska för nån vecka sedan och nu fick jag svar! Kommer få en tid inom 3 månader för att få komma till allergimottagningen! Gud va skönt! :D
Så nu är det bara att vänta på att få en exakt tid hem i brevlådan! Och jag hoppas verkligen att jag får hjälp denna gången och en bra medicin!!


Onsdag!

Usch, vaknade med halsont i morse och en tät näsa! Jag ska väl inte bli sjuk nu? :(  Har druckit två koppar té iallafall! Har även hunnit med att sola och handla! :) Dessutom hämtat en väska hos Emely. Nu ska jag äta lite grann också. Sen blir de ännu mer té, ipren och nässprej hela dagen! Jag vill ju inte va sjuk nu när jag ska åka till Micke!! Imorn vid denna tiden är jag i Halmstad typ, en timme från Helsingborg. ^^  :)
Ska bli så mysigt att ses igen! Och eftersom att han åker utomlands den 12e så ska vi fira alla hjärtans dag nu i helgen! :) Så jag har fixat och planerat lite! Mysigt! :D Vet att han läser min blogg så jag kan ju inte avslöja för mycket!!

Blir lugnt idag. Ska som sagt vila upp mig lite så jag inte blir sjuk! Ska packa lite också! Blir väl till att glo på någon film ikväll! :)

Hej så länge...

God kväll!

Kom precis hem från Madde. Har fått lite hjälp med en grej till Micke! Tack gumman, du är en ängel! :)
Ska snart bädda sängen och tända lite ljus, sen ska jag titta på andra avenyn! :)
Jaja, har inget speciellt att skriva just nu...

Matlagning!

Håller på att laga mat nu!  Och idag blir det kyckling och potatisgratäng! Mumma va gott! :):)
 Har precis fixat i rummet lite också, bytt gardiner, fixat med ljus och ska renbädda sen också.
Madde är min räddare i nöden idag!! :D Haha. Hon har en skrivare!! Tjoho! Tack så mycket för att du hjälper mig!
Jag ska dit efter vi har ätit ^^

Uppdaterar senare...


Frustrerande!

Jag behöver en skrivare!!!  Var nere på bibblan men det gav inget resultat. Funkade inte! Försöker för fullt med att få tag i en nu! Haha...men det går inte så bra tyvärr! Men men, hoppas det löser sig!!


Bree - hemmafrun!

Känner mig som Bree i dem desperata hemmafruarna!! Jag städar, handlar, lagar mat & bakar, tvättar , osv. Haha snacka om hemmafru lixom! Även om jag ibland stökar ner och låter de vara så lite så får jag ändå ryck och börjar städa! Jag gillar att ha det snyggt omkring mig! Jag kan t.ex. vakna på morgonen och få mig ett ryck och börja städa! Ligger det t.ex. bara kläder på golvet och databordet är smått stökigt så slutar det med att jag har dammat och dammsugat också! Haha jaja, när jag flyttar hemifrån kommer det vara likadant! Gillar att ha de rent som sagt! ^^

 
Har inte tänkt på det innan men hon är faktiskt väldigt vacker!!

Tisdag!

Idag har jag sovit ut! Så himla skönt!! Vaknade till lite då och då men jag hade inga problem att somna om! Skönt :)
Sitter och tittar runt i rummet lite och inser att jag verkligen måste städa! Dammsuga, damma och byta sängkläder! Det ligger grejer typ överallt! Kläder, papper, sladdar osv. Så ska ta mig ett ryck sen och städa iordning här!
Sen ska jag ner till biblioteket och skriva ut lite grann också. Hmm, undra om dem har färgskrivare? Hoppas! Om inte så hoppas jag att resultatet blir bra ändå!
Måste ringa vårdcentralen och avboka min tid på torsdag också för den tänker jag inte gå på. Inte ens värt det och bara onödig tid! Dessutom åker jag till Micke på torsdag!! :D Ska bli mysigt!!
Ska pyssla om mig själv lite ikväll också så jag känner mig lite fin och fräsch när vi ses igen! :) ^^

Jaja, först lite mat och sedan städning!   Uppdaterar senare...

En dag med Anna :)

Trevligt att träffa Anna igen! :) Alltid lika roligt! Gick runt och tittade lite- Jag köpte lite småsaker till Micke, och Anna köpte lite kläder osv. Hehe :) Vi borde ses oftare och göra saker! :) <3
 Sen mötte jag mamma utan affären och handlade lite grann. Och nu har jag gjort klart min tårta till pappa! :)
Snart blir det mat och sen tårta! Gott, för jag är vrålhungrig!!

Uppdaterar senare...

Måndag!

Blev väckt av Micke tjugo i nio imorse! :) Och då kunde jag inte somna om, utan gick upp och bakade tårtbottnar! Haha, kl nio på morgonen?!...
Så det blev inget med att sova ut för min del idag! Men det känns bra ändå. Lite småtrött, men jag får ut mer av dagen! 
 Om en liten stund ska jag bege mig in till stan för att möta underbara Anna! :) Hoppas hennes jobbintervju går bra!! Ska gå runt och kika lite smått och prata! :) Alltid lika trevligt!  :)
 Sen när jag kommer hem ska jag göra pappas tårta och fira honom lite grann! :) Hoppas tårtan blir bra och god!!

Uppdaterar senare...

Tatuering!

Nu har jag bestämt mig för vad jag vill göra för något! Har länge velat fram och tillbaka med massa olika tatueringar! Som texter, stjärnor, fjärilar och blommor.  Men nu är jag bestämd! En snygg döskalle med röda rosor! Asfräckt! Har hittat en bild som jag självklart ska ändra på! Föreställer mig i huvudet hur snyggt det blir! Dyrt men fan va nice! :D

Segt!

Nu är jag riktigt seg! Har jobbat 6:45-15 idag, och det var hur segt som helst! Vart så himla trött hela dagen! Kunde inte somna inatt...somnade först efter halv två nån gång, och så skulle man upp kvart i sex! Fyfan...det kändes som att jag precis hade somnat när klockan ringde imorse!
Har inte fått sova ut på flera dagar nu...har haft svårt för att somna och har sovit ganska dåligt. Så imorgon ska jag sova ut! :) Sen ska jag göra tårta till pappa och fira honom lite! Han har ju inte vart hemma i helgen!

Nu har jag precis satt igång en maskin tvätt, och så har jag städat upp lite! Det blir lugnt för min del ikväll. Är helt slut och vill bara ta det lugnt! Ska fixa lite lätt mat sedan iallafall!

Uppdaterar senare...


  • Startsida