God kväll!

Det gick bra på jobbet idag. Jobbade med syrran bland andra så det var skoj! :) Har bara slappat nu sen jag kom hem. Kikade på Ensam mamma söker och Pengarna på bordet. Riktigt kul program faktiskt! Dock tjötar Jidhe för mycket och är proffs på att få tiden att gå! Ska sova nu, jobbar 7-15 imorgon! Godnatt!


På jobbet...

img_1424 (MMS)

På jobbet...


Måndag

Hade inte varit helt fel med en slappisdag till, men så blir det inte! Ska snart iväg till jobbet. Hoppas på att de är några roliga som jobbar så kvällen flyter på! I veckan blir det mer jobb och så ska jag komma igång med träningen och dessutom börja ta tag i saker och ting! Har varit för slapp de senaste nu! I helgen är det party igen, halloweenfest! Ska bli skoj! :) Måste sätta fart nu... Trevlig måndag!


Im alive

Hade jätteroligt igår med mina tjejer! :) En lyckad men tidig kväll då sällskapet gick redan halv tolv. Är lite segt med kollektivtrafiken om man bor en bit ifrån. Jag och Emma fortsatte ett tag till iallafall, och så sov hon över! :) Idag har man vart nästintill medvetslös. Drack vin igår vilket resulterade i huvudvärk! Har plockat undan lite, handlat lite livsnödvändigt som cola, haha! Sen har jag bara legat i soffan/sängen och degat. Ska sova nu, blir ett kvällspass på jobbet imorn. Godnatt!


Skål!

img_7067 (MMS)

Skål!


Lördag

Hade städmaraton och tvättmaraton i onsdags! Blev riktigt fräscht och fint här hemma! :)

Jobbade kväll i onsdags och dagen igår. Har haft Andreas lillebror här som är en jäkel på att snacka i sömnen! :P Ångrar att jag inte spelade in detta! Ha ha :)  Bjöd han och deras mamma på middag igår och hade en mysig kväll tlllsammans.

Idag är det party! Ska ha tjejkväll här hemma och vi blir tio st. Ska bli riktigt kul! :) Så ska snart höja musiken lite till och städa lite smått och börja göra iordning och sen mig själv. Ska väl försöka vara lite flitig med mms-inlägg under kvällen!

Trevlig lördag!

Maraton!

Housewife?...Oh yes I am! Håller på för fullt i tvättstugan nu som jag har helt för mig själv! Så nu passar jag på att tvätta soff och kuddtyg! Ska städa och damma så det är fräscht i helgen och över huvudtaget iofs! :) Har fullt upp hela dan nu så får la fortsätta! Trevlig onsdag!


Tisdag

Hade en väldigt lugn helg då jag inte mådde bra. Nu är det dock bättre, lite snuva och hosta bara. Jobbade igår och idag så de går ju åt rätt håll! :) Åkte till Ikea en sväng efter jobbet, köpte vinglas inför min tjejkväll i helgen och lite annat småplock. Är ledig imorgon, så de blir storstädning och några maskiner tvätt! Har inget intressant just nu...ska krypa upp i soffan och titta lite tv tills det blir sängdags! Tjingeling!


Sjuk

Happ...jag kom inte undan! Förkylningen lyckades sätta sig. Ligger nerbäddad i soffan nu. Tung i huvudet, tjock i kanalen (näsan) och allmänt seg. Kul sätt att spendera helgen på! Mindre kul att man skulle jobbat också! :/ Filmtips och tips på kurer önskas!


Bloggtorka

Nu har det gått några dagar igen...har inte gjort så mycket mer än att jobba. Har tatt de lugnt mellan varven med! Igår var Emely & Alle här, åt tacos och tjöta lite! Planerade halloweenutstyrsel med! Kommer bli najs och riktigt kul! :) Idag har jag tvättat och även hunnit med en runda istan en stund med Emely. Nu ligger jag fullt påklädd i soffan och tittar på tv. Känns som om att en förkylning är på gång. Har lyckats lura den flera gånger så hoppas jag slipper den nu med! Haha :) Ska kika klart Idol nu! Godnatt!


Lördag

Det var en lång dag igår! Gick upp halv sju och vid åtta åkte vi till Ullared. Där strosade vi runt i ca sju timmar!! Jisses! Jag var riktigt trött och helt slut i hela kroppen! Var hemma vid halv sex, packade upp lite, gjorde mig iordning för att sen ta mig vidare till stan för att fira Jonte! :) mycket trevligt men jag fick åka hem efter ca två timmar då jag fick världens huvudvärk! Hade så ont att jag mådde illa och skakade! :/ Det bultade rejält i huvudet så jag bestämde mig för att åka hem. Kräktes på vägen hem också...kändes riktigt förnedrande att göra det så offentligt men kunde inte stoppa det direkt! Blir väl så när man går en hel dag utan att äta eller dricka ordentligt! Drack för övrigt ingen alkohol! Idag mår jag bättre iallafall, har städat lite, handlat och nu håller jag på i tvättstugan. Nu blir det dessutom pizza! Kvällen blir lugn med filmmys! :) Trevlig lördag!


Torsdag

Sitter hemma hos svärmor och myser nu! :) kollar tv och äter lite gott! Det gick bra på jobbet idag, lite segt bara. Nu är jag ledig tillochmed måndag! Skönt! :) trevlig kväll!


Onsdag

Har jobbat så har blivit dåligt med att uppdatera! Jobbar imorn med, slutar ett :) Ska hem till Andreas mamma och sova över där, för på fredag ska vi till Ullared! Äntligen ska jag få stilla mitt begär!! :) På kvällen blir det party! Annars blir helgen hyfsat lugn! Godnatt!


Måndag

Så skönt att vara ledig idag!

Jobbade torsdags-söndag och sov dåligt alla nätter där imellan så igår var jag helt slut. Kände mig sjuk och febrig. Men idag är det bättre, jag har sovit gott och länge! :)

Har kikat lite serier och nu tog jag precis världens monsterdisk. Varför låter man det alltid gå flera dagar innan man tar tag i det?  Man var verkligen bortskämd med diskmaskin när man bodde hemma!

I helgen har jag ju jobbat som sagt, men i fredags var Maria och Jonte här. Han och Andreas hade fotbollskväll och jag och Maria tjöta skit och spelade kort.  Bjöd på spagetti och köttfärssås och cheesecake till efterrätt! Maria blev helt såld på den när jag hade tjejkväll i somras så hon hade beställt en! Ha ha :)  En mycket trevlig kväll!

I lördags var vi på bio med Andreas lillebror och mamma. Kollade på Johnny English 2. Den var helt okej faktiskt och roligare än vad jag hade förväntat mig! Helt klart värd att se!  Mysigt kväll där med! :)

Ska snart dammsuga lite och sen färga håret.  För övrigt blir det lugnt.  I veckan blir det jobb och lite party till helgen! 

Trevlig måndag!


Jag lever....är bara väldigt trött!

img_9879 (MMS)

Jag lever....är bara väldigt trött!


I am...

img_6455 (MMS)

I am...


Fredagsmys med Maria! :)

img_6784 (MMS)

Fredagsmys med Maria! :)


Glitter

Tröttnade lite på svarta tippar så köpte glitter idag som jag la på och blev riktigt nöjd! :)


Onsdag

Har haft en väldigt lugn dag! Åkte till stan och kika en stund. Och så åt vi på Jensens! :) Det blir fortsatt lugnt, kollar på Bonde söker fru nu och sen kommer Greys anatomy! :) Trevlig kväll!


Mysig höstdag! Tog denna bilden här hemma! :)

img_2710 (MMS)

Mysig höstdag! Tog denna bilden här hemma! :)


Ingen hit!

Brödet var ingen hit! Får kika efter något annat recept! Någon som har tips på något gott LCHF-bröd? :) Iallafall ett utan vetemjöl! :)


Italien!

Vi ska fira nyår i Italien!! Ska bli så otroligt kul! Min första resa och jag är som ett uppspelt barn på julafton! :) Vi ska åka med Emely och Alle och får bo hos hans familj! Kommer bli jätteroligt och spännande! Jag längtar!! :)


Bakar lchf bröd!

img_1436 (MMS)

Bakar lchf bröd!


God kväll!

Det var kul att träffa Madde idag, var ju ett tag sedan! :) Tog en fika och tjötade lite innan hon skulle röra sig hemmåt! När jag kom hem så blev det till att laga mat och sen har vi bara degat i soffan! Har suttit och nördat mig med telefonen och olika appar med...haha :) Det blir fortsatt lugnt nu innan sängdags, kvällpass imorn! Godnatt!


Testade ett nytt recept idag. Kycklingfile...

img_2607 (MMS)

Testade ett nytt recept idag. Kycklingfile med bacon, champinjoner, ris och sås! Grymt gott!!


Älskar hösten!!

img_0492 (MMS)

Älskar hösten!!


Köpte detta på Ur&Penn i fredags!

img_8906 (MMS)

Köpte detta på Ur&Penn i fredags!


Söndag

Sitter på jobbet nu, ganska lugnt och slappt! Jobbar fram till kl fyra, sen blir det en fika istan med Madde! :) Trevlig söndag!


  • Startsida