Team Hanna

Gött att Hanna vann! Erik ska då fan inte få vinna! Haha han som var så självsäker och så äcklig egenkär! Rätt åt honom!
Hanna och hennes kör var grymma ikväll! :)   Ska väl glo lite tv innan jag ska sova. Ska upp runt halv sex och jobba 6:45-15! Segt!! Men men, det blir ju pengar! :)
 Färgade håret ikväll också..haha snygga fläckar i pannan! Men det försvinner hyffsat fort ändå!! Hoppas jag! ^^
Jaja har ingen intressant att skriva nu...så gonatt!

Depend

Köpte ett nytt nagellack idag. Depend nr 149! Skitsnyggt!! Jag älskar lila! :D  Tog en liten bild på det, men skit i att jag kladdat utanför nageln! Haha, tänkte inte på det! Skitsnygg färg och naglacket kostar ju bara 25 kr!!
Haha min hand ser jättegammal ut med "rynkor", "vecken" sådär..haha ^^


En runda på stan

Jag och Madde åkte in till stan som sagt...var la där i 2 timmar. Mötte de som ville ha skorna och fick dem sålt. Sen gick vi runt och tittade lite i affärer. Jag köpte en blå t-shirt på Gina Tricot. Och ett halsband på Pepper. Sedan käkade vi på Paprika! Mumma va gott det var! Fast nu rapar man vitlök! Mumma ^^

  

Ikväll blir det lugnt för min del. Tänkte färga håret, fixa naglarna och kolla finalen på Körslaget! Låter som en skön kväll! :) Man behöver pyssla om sig själv imellanåt! Lite egentid!
Är bjuden på fest hos Marie men har ingen lust. Plus att hon har katter och det tål jag ju inte! Så det blir ingen fest för min del! Dessutom ska jag jobba imorn 6:45-15!

Uppdaterar senare...

Lördag!

Usch, jag vill egentligen sova men vi ska åka in till stan som sagt!  Ska äta lite frukost och sen göra mig iordning. Ska träffa två st istan sen som ska kolla på skorna, antagligen köpa dem tror jag. Gött! :)
Ska titta runt lite, får väl se om man hittar något! Visserligen hittar man alltid något inne på Gina Tricot! :P

Sitter och tittar på Miami Ink lite nu...blir så grymt sugen på att tatuera mig igen! Men måste ha pengar och bestämma mig för vad jag vill göra. Jag vill göra massa saker! :P Men när man gör en tatuering så ska man lixom känna "Wow!" Så man inte ångrar sig sedan!

Jaja, uppdaterar senare...

God kväll! :D

Det gick bra på jobbet ikväll, mycket bra sammarbete med Emma! :)  Har handlat lite godis till mamma efter jobbet, som en hjälpreda! Haha.. och jag syndar med lite cola faktiskt. Det är ändå fredag!
 Sitter och tittar på Mamma Mia nu. Häromkvällen började jag titta på filmen men då gav min dvd upp. Men nu har jag kopplat in en annan dvd och det funkar fin fint!

Imorgon ska jag och Madde in till stan! :) Ska även träffa en tjej och hennes pappa för dem vill ha skorna jag la ut på blocket. Gött :)

Har inget mer intressant att skriva just nu... Micke! <3


GRATTIS PAPPA! =)


Fredag!

Har precis varit på arbetsförmedlingen på ett seminari, man får tips om hur man skriver ett bra CV. Fick lite papper med mig hem också för man kommer ju inte ihåg exakt allting. Så nu får man väl fixa sig ett bättre Cv då. Många bra tips som man inte alls har tänkt på när man suttit och skrivit sig ett Cv. Vilka fel man har gjort och bra saker som man har glömt. Eller jättebra knep som lockar arbetsgivarna lixom. Men men, ska försöka fixa ett bättre som sagt!

Ska jobba 16-21 , och innan dess händer det inte så mycket. Ska fixa någon mat iallafall! Sen ikväll blir det lugnt! Glo nån film antagligen! :) Jag är trött redan nu och lär vara tröttare efter jobbet! ^^
 Imorgon är det planerat att åka in till stan en stund iallafall! :)

Nu är man trött!

Kom hem för en stund sedan och är helt färdig! Har vart trött sen jag började jobba, men det har gått bra ändå! Började dagen med några asgarv när jag, syrran, Anita och några satt och larva oss! Haha :D  Dagen har flytit på rätt bra ändå och de gamla älskar mig! Haha, det är vad dem säger iallafall. En tant kallar mig för "lilla dockan", hon är så söt! :)
Eftersom jag är så seg nu så blev jag så glad när jag tänkte på att jag kunde sova länge imorgon för jag börjar inte försen kl fyra. Men då kom jag att tänka på att jag ska till arbetsförmedlingen kl tio! Suck va segt! Så får ju gå upp jättetidigt! :( Men jag kan nog ta en lite powernap när jag kommit hem därifrån!

Nu ska jag glo tv så skriver inget mer idag!   Godnatt!

Torsdag!

Ska strax äta lite grann och fixa mig lite smått. Ska jobba idag, 14-21:15. Anita ringde förut också och bytte pass med mig, så jag e ledig på lördag och jobbar söndag istället!
 Har sovit som en gris inatt men ändå vaknar jag med lite huvudvärk, väldigt segt faktiskt! Men men, har slarvat med att dricka mycket kanske?

Om en vecka är jag på g till Micke iallafall! :D Eller ja, iaf till centralen för att ta bussen sen! haha :D Ska bli så mysigt att ses igen!! :)  Han åker till Thailand snart den fan! Haha, jag är så avundsjuk!! Men men, snart får väl jag komma iväg jag med!! Ska spara pengar för jag ska fan utomlands detta året har jag bestämt mig för!

Uppdaterar väl sen ikväll igen! :)

Forever21.com

Är det någon här som läser som har beställt något från den hemsidan? Min engelska är ju inge vidare så sätt och jag vet inte hur man ska fylla i exakt så paketet kommer till rätt ställe lixom...

Dvd fanskap!

Jaha mitt i Mamma mia filmen började min dvd strejka. Grymt irriterande! Cdn kördes ut och när jag skulle tryck på knappen för att få in den igen så fick jag mig en stöt. Skit! Hatar tekniska problem och när det inte går som jag vill. Kopplade ur dvdn för säkerhetsskull iallfall, man vet ju aldrig om den fattar eld eller nåt.
Ska strax boka buss till Micke med. Åker dit om en vecka! Det är billigare ju tidigare man bokar! Längtar tills vi ses igen!! :D <3

Veckans schema!


Usch va man är seg nu!

Sicken dag! Först satt jag på arbetsförmedlingen i 1½ timme och lyssnade på massa info som jag egentligen inte har så stor användning för. Det är mer mötet på fredag jag får anvädning för! Efter det gick jag ner till Emely där hon jobbar och satt där i någon timme. Segt men hade inget bättre för mig. Sen åkte jag in till stan på nästa möte som tog 20-30 minuter. Och efter det var det till att åka hem igen!  Och vilka jävla problem det skulle vara att komma hem då! Jag hatar dessa nya spårvagnarna! Fan, väck med skiten! Dem låter förjävligt och krånglar bara! Hur som helst så gick strömmen i vagnen eller nåt för den ville inte röra sig. Vagnen blockerade två olika spår så man kunde inte komma nånstans typ. Bara in mot stan men inte hemmåt. Så man satt fast i en halvtimme innan de fick bort vagnen. Sen var det så äckligt mycket folk som skulle på vagnarna så jag tog vagn 3 till Ullevi och tog sedan vagn 8 till angered. Segt! Det brukar vanligtvis ta 20 min hem från stan men idag tog det över en timme! ^^ Jobbig ihållande huvudvärk och massa barn som skriker!

Nu är jag iallafall hemma och har ätit lite. Ska bara slappa resten av kvällen. Imorgon ska jag jobba kväll iallafall!

Onsdag!

Igår fick min kusin Mina sin efterlängtade dotter! :) Hur söt som helst!! Hon var beräknad att titta ut i februari men hade tydligen bråttom ut! :) Hehe.. Grattis igen!!

Kl ett idag ska jag till arbetsförmedlingen på 2 timmar långt möte. Jippi! Basinformation kallas det för. Och kl fem ska jag på ett annat möte. Kul dag! ^^  Nu blir det iallafall frukost först..

Uppdaterar senare...

Ischiasnerven!

Vet inte hur det stavas men ni fattar ändå. Maria på jobbet misstänker att det är min ischiasnerv som kommit i kläm eftersom att jag har så ont i svanken, ner över rumpan och benen lite. Det är väldigt vanligt att det händer. Finns inte så mycket att göra åt det. Ta värktabletter typ. Micke tycker att jag borde gå till en läkare, narapat. Men jag vill inte ligga där och få massage typ för då kommer jag börja lipa. Micke testade sist och det gjorde svinont. Så det klarar jag inte.
 Gick hyffsat bra på jobbet ändå, gjorde jävligt ont men fick bita ihop.
Ska strax sova tänkte jag. Ska ta en värktablett innan. Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt. Ska vara på arbetsförmedlingen kl ett. Segt!!

Nu blir det en kvällspling till Micke! :D     Godnatt

Tisdag!

Usch, har fått sådär ont i svanken igen som jag fick hos Micke sist! :( Så himla obehaligt. Känns i varje liten rörelse jag gör. Och det sträcker sig ner i högerbenet. Usch! Hoppas det går bra på jobbet ändå! Aj aj!
 Innan jobbet händer det inget speciellt. Ska slappa lite bara och kolla jobb på datorn. Och äta något också, lite stressigt på jobbet nu för tiden så man hinner knappt sitta ner och äta något.
 Brun på en natt, haha denna brunutansol som jag köpte är ju superbra! Man får färg med en gång och jag tycker den är värd varenda krona jag la på den! Man måste dock va noga med appliceringen för att inte få massa fula fläckar!



Hmm, det kanske är dags att ta ner julstjärnan idag? hahah. Har inte tänkt på det faktiskt. Vi har tagit ner allting annat men den har jag glömt av. Men men, tar ner den sedan!

Uppdaterar senare...

Minilaptop!


Lenovo  - det blev en svart som sagt! Funkar lika bra, men den röda är så sjukt fin! Men men!  Testade den inbyggda webcamen igår med Micke och tydligen har jag inbyggd mick med! :O Blev lite chockad när han sa att han kunde höra mig. Tänk om jag hade lagt värsta fisen? Hahaha.. sjuk jag är! Men det var kul iallafall och det är en bra bild och kvallite!
Ska bara komma underfund med vissa inställningar osv på datorn. För ibland blir texten i en msn ruta skitliten och på vissa internetsidor kan allt bli skitstort. Skumt!  Får läsa lite efter jobbet sen!



Börjar...

Börjar få kläm på det nu. Men jag måste ändå läsa lite grann! Det skadar ju inte direkt.

 Ska strax göra mig redo för att lägga mig. Ta en ipren och hoppas att trycket i huvudet försvinner. Imorgon ska jag träna lite och jobba 16-21. Bortsätt det händer det väl inget annat för min del. På onsdag blir det möten iallafall. Segt!  Jag ser inte fram emot mötet på arbetsförmedlingen som bekräknas ta ca två timmar. Usch va segt!


När är det min tur? Har sökt massa jobb men får bara mail där det står  "tjänsten du har sökt har tillgetts någon annan men tack för visat intresse!"   När ska jag nån gång få ett mail eller telefonsamtal där de blir snack om intervju eller nåt? Hopplöst! Men jag ger inte upp! Nu har jag gett mig fan på det lixom. Bara fortsätta söka.


Nee, nu blir det till att stänga av här... Godnatt


Det gäller att ha tålamod!!

Sitter här med min minilap top nu. Allting är så smått och jag måste läsa boken lite så jag kan hantera datorn bättre och så att jag vet saker och ting. Gäller att ha tålamod som sagt. Det fanns ingen röd kvar nånstans så det fick bli en svart.
Åkt ju till backaplan förut med pappa och farmor och det var trevligt. Jag fixade min dator och farmor köpte en radio. Sen tog vi en fika och åkte hem. Har även jobbat 16-21. Segt men det gick bra. Det har flyttat dit en ny gubbe idag som var jättego och söt. :)
Är ganska trött så lär inte sitta uppe så länge idag. Har typ spänninghuvudvärk, det trycker i bakhuvdet på mig :( Obehaligt!!

Haha datorn är så liten..shit..sött och den är ju lätt att ta med sig, Inte så tung och den tar ju inte så mycket plats. Men när jag ska fixa mina bilder och designer så sitter jag nog hellre vid den vanliga datorn :P

Måndag!

Har varit vaken sen halv tio, blev väckt av Micke! :) Mysigt att vakna av hans röst!
Gick upp och käkade frukost och har precis duschat!  Ska till backaplan sen med pappa och farmor. Hoppas dem har kvar den röda datorn, för det är den det antagligen blir. Dem flesta affärerna vill att man har en årsinkomst på 120.000 kr och det har inte jag. Därför blev jag nekad en dator förra gången. Men nu handlar det om abonnemang i 24 månader. Och det borde dem inte kunna neka mig, för jag har redan ett mobil abonnemang inom Tele2 där jag får betala runt 650-700 kr varje månad och det har gått hur bra som helst, så dem ska inte kunna förneka mig tycker jag!  Får la se när vi kommer dit. Annars beställer jag hem en från hemsidan för där tar dem inga uppgifter vad jag har sett. ^^

Nu blir det till att göra iordning sig lite grann...

Film

Kollar på en film på tv3 nu som heter The Ringer...Rätt rolig faktiskt! Man underskattar de som är utvecklingstöra för vissa är verkligen jättesmarta!!

 Amerikansk komedi från 2005. En komedi om två killar som bestämmer sig för att fixa Special-OS, och låta en av dem låtsas delta, för att kunna betala av en skuld.

I rollerna: Johnny Knoxville, Brian Cox, Katherine Heigl, Jed Rees, Bill Chott. Regi: Barry W. Blaustein.

Ska väl sova sen när filmen är slut tror jag. Imorgon ska jag träna lite och så ska jag och pappa åka till backaplan och kolla på mini laptops. Sen ska jag jobba 16-21. En dag då det händer saker! :) Får se vilken jag bestämmer mig för. Det lutar nog mest åt den röda tror jag...





Micke, jag saknar dig!! <3

Segt!

Riktigt seg dag..är jätteseg och har ingen ork till något! Men har iallafall städat! Dammsugat och haft mig! :) Den enda action som kommer från mig idag!  All energi försvann väl igår! haha..
 Ska väl fixa mig något att äta snart, börjar bli hungrig..och mamma är det absolut ingen action i!! Så man får fixa allt själv ^^

Design

Har precis gjort om Maria's design lite grann. Hon ville ha det enkelt och i grönt och svart. Så det fick bli såhär, http://mdahlqvist.blogg.se/ ...

Söndag!

Idag blir det lugnt, är lite seg från igår så har väl ingen direkt ork till något! Tänkte iofs städa lite grann, dammsuga! Men annars vet jag inte. Skönt att slappa! I veckan är jag någorlunda sysselsatt iallafall! :) Inte för att jag gillar dessa möten men det är ju måsten. Ett möte på arbetsförmedlingen som kallas för basinformation kommer vara i typ 2 timmar. Riktigt segt!! Känns precis som om man vore tillbaka i skolan igen. Usch, hemska tanke! Haha :D Det enda jag vill "plugga" till just nu är ju stylist! Men det kostar ju 40000 kr också! Så jag får drömma ett tag till!
Sökte precis ett jobb iallafall! Får väl se! Har inte haft någon som helst tur hittills så varför skulle det vända nu? Negativ, ja, när det gäller jobb är jag faktiskt det! Jättesvårt med jobb idag ju!

Nee, nu blir det till att äta något....

En trevlig kväll!

Jag hade skitkul hos Madde igår..haha! Var tydligen riktigt underhållande för de andra ^^  Jag hade så mycket energi igår så jag kunde inte bara sitta still i soffan!  Stod och dansa och fåna mig lite! Men men, jag hade kul iallafall! :)  Sen körde vi singstar där jag försökte rappa och fasen va man garva!! :P Men det var kul! Får öva på texten lite tills nästa gång!
Det blev inte så mycket bilder igår, ingen ville va med på foto! Blev lite tårta också! Måste det ju vara när man fyller år! Haha. En kul kväll var det iallafall! :)


GRATTIS MADDE!


Redo för en kul kväll :)

Nu har jag precis gjort i ordning mig och ska snart med Madde och handla lite, sen äta lite tacos och sen kommer Emely och dem. Madde har köpt singstar med ABBA låtar och det är jag grymt sugen på att testa! :D Blir nog en kul kväll! :)
Ska ta med kameran också!

    Kass bild men så blev naglarna ^^

Naglar

Sitter och piffar till mina naglar lite. Gör fransk manikyr fast med svart färg istället. Skitsnyggt! :) Egentligen vill man ju gå till ett proffs och göra det med akryl eller gele men har inga pengar. Dessutom får jag egna långa naglar så det är bara till att fixa! Hehe ^^   Visar nog ett resultat sedan...

Man tar vad man har...

Har precis tränat! Jag har inget gymkort nu utan tränar hemma! Man har ju inte samma redskap men man tar vad man har. Och helt kasst är det inte eftersom jag får träningsvärk!  Har gjort en step-up bräda utav en ihop rullad matta! Skitbra! Haha :D Nu är det dags för en dusch iallafall!! Lär ha träningsvärk redan ikväll och imorn är jag körd i benen! Haha ^^

Uppdaterar senare...

Daddy cool

Amen det är ju så bra!! Visst, jag älskar rock! Men jag har inte enbart hållt mig till det. Lyssnar på det mesta och gillar de mesta men det är ändå rocken hjärtat klappar för mest!!  Jag diggar körslaget, visserligen hatar jag tönt-erik men annars är det bra!  Gillade Magnus version av Daddy cool !

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.805508

Måste bara...

Jag måste bara kommentera lets dance igen... trots att blondinbella vart stel och inte slappnar av så har hon mer danskänsla än vad Kitty har och hon vill det så mycket mer och har så mycket roligare än Kitty. Så jag förstår faktiskt inte att Blondinbella åkte när de stod mellan dessa två? Har Bellas fans svikit henne eller vad hände? Haha jaja, Kitty eller han brottarn åker la ut nästa vecka tror jag på iallafall!

Godnatt!

Lets dance!

Hahaha att se Hasse Aro dansa jive va det roligaste på länge! Haha så skön! Bäst på jive var Morgan och därefter Laila!  Blondinbella gjorde inte bra ifrån sig, hon tänker fortrfarande för mycket på hur hon ser ut och att det ska bli perfekt. Hon borde slappna av lite!  Magnus var jättebra på tango..haha va pinsam Tony Irwing är!! Såna sjuka kommentarer! :P
Jaja kul att se på iallafall!

Ska nog gå och lägga mig om nån timme. Fortfarande lite huvudvärk och är jättetrött! Så det ska bli skönt att få sova och slippa vakna av väckarklockan som ringer kl 6 imorgon bitti!

Skriver inte mer idag... så godnatt!

Fredag kväll!

Blir väldigt lugn! Och skönt är det! Är så trött, för jag har inte fått någon bra sömn på två nätter nu. Och så har jag jobbat på det. Huvudvärk osv. Segt! Låg under täcket och frös jättemycket förut, men sysselsatte mig själv med att vika tvätt och tände sedan ljus...nu börjar värmen komma tillbaka!  Jättemysig känsla med ljus också. Bara sällskap som fattas nu! Men man kan inte få allt! Kvällen blir lugn som sagt...det blir Lets Dance och lite gott. Och inatt ska jag fanimej sova bra! Vill vakna utvilad och på gott humör imorgon! Jag ska träna och ta en skön dusch och äta en god frukost och njuta av dagen! Hoppas ingenting sabbar detta nu! Jag behöver få sova en natt. Behöver ta hand om mig själv.
Min helg blir lugn, ska fira Madde lite imorgon men annars blir den lugn. Laddar inför nästa vecka där jag har fullt upp ungefär. Ska jobba, ska på möten, kolla mini laptop (hihi :)), träna, söka jobb! Dessutom fyller pappa år men då kommer han inte ens vara hemma. Funderar på att göra någon tårta tills han kommer hem. Får se :) Skulle nog uppskattas iallafall! Jag gör allt för honom!!

Nu går jag i tatueringstankar igen! Jag är inne på nåt coolt mönster, nån döskalle och röda blommor! Kan bli astufft! Förknippar den tatueringen med rock! Jag var inne på att skriva "rock" på handleden ett tag men det känns så trist och så vanligt. Rock är det bästa jag vet! Jag älskar det! Stämningen, musiken, lixom själva soundet. Rösterna, skriken och sjävla stilen!! Alltid när jag är ledsen eller arg så lyssnar jag på rock och kan på så sätt lugna ner mig! Underbart!! 
 Döskallar är häftiga, blommor är fina och med snygga linjer, skugga osv kan det bli nice! Men det lär kosta! Men jag fyller 20 snart och då ska jag önska mig pengar. Ska ju dessutom lära mig spara! Lär ju inte bli någon tatuering innan sommaren iallafall för jag vill sola och bada! Ev. en resa utomlands!

Nu blir det snart tv och mys för min del! Uppdaterar väl senare...

DISTURBED

Så jävla bra!!!!


Hur mycket orkar man med?

Jobbig dag på jobbet idag! Mycket stress och massa fel! Så har jag upplevt det iallafall! Massa extra jobb. Jag har haft en dålig dag, vilket jag fortfarande har. Både det pyskiska och det fyskiska är inte på en bra nivå direkt. Har ingen ork eller kraft. Det e en såndär tycka-synd-om-sig-själv-dag idag...Men så kan de bli när man inte mår bra!!
Har inga planer alls idag. Jag skulle egentligen åkt med Helene till stan efter jobbet, men mår inte bra som sagt och jag känner mig inte särskillt sällskaplig. Så det blir till att slappa! Kolla på lets dance och skratta åt Hasse Aro! ^^

Uppdaterar la senare...

Frustration!

Jag vill bara skrika!! Jag får panik!! Jag orkar inte leva i denna situationen mer! Jag orkar inte, jag har fått nog!! Jag måste få ett jobb så jag får ett liv, så jag kommer härifrån!! Jag orkar seriöst inte med alla dessa jävla motgångar och denna osäkerhet! Jag orkar inte!!  Nästa vecka hoppas jag på förändring! Får se, får se vad min ekonomi säger!! Jag är så trött bara!!


Glass med äpple och honungsmelon!


Det är supergott!! :D Egentligen suktar jag efter coca cola och twix men detta är bättre och jag får inte dåligt samvete efteråt! haha.. :)

Look whos talking now!

Har fastnat för Dr.Albans gamla klassiker! Den är riktigt skön! Jag älskar såna gamla goa låtar!



Jobb

Har jobbat 7-14 idag med syrran. Haft skitskoj! Alltid lika kul att jobba med henne. Har suttit och pratat också och de va kul. Haha och hon kommer med så sjuka grejer ibland, som idag t.ex.  "har du spökbajsat nån gång?"  Haha ja höll på att dö av skratt! :)
 Efter jobbet bestämde jag mig för att skippa spårvagnen och istället gå hem! Jätteskönt faktiskt!! Tufft, men jag har gett mig fan på att bli sundare och börja röra på mig mer! Ska jobba 7-14 imorn också, så det blir en promenix hem imorn med. Fast inte om det spöregnar! ^^
 Vet inte vad som händer resten av dagen nu...antagligen ingenting. Bara slappa och lägga mig tidigt eftersom jag ska upp kl sex!

Crossfade!

Så jävla bra!! Älskar dem! Grym musik med gött ös!! Me like!!! Drömmen nu vore ju att få se dem live!!!!



God kväll

Hmm, var som sagt på ams idag och visa betyg osv. Ändå är inte min sida uppdaterad på ams hemsida. Jag är alltså inte verfierad eller vad det nu heter. Hmm, får se om det ändras, annars går jag dit igen!  Ska iallafall på möten nästa vecka. Jag hoppas att det kommer gå bättre nu och att jag får jobb. Får la se!
 Har iallafall fått ett pass imorgon att jobba, 7-14! :) Gött! Att gå upp med tuppen kommer bli tufft men det är lugnt. En dusch bara så vaknar jag till lite.
 Ikväll blir det lugnt..ska bara glo tv och ta det lugnt. Lägga mig tidigt så jag inte är dötrött imorn! ^^

Tummen är ur!!

Äntligen, nu har tummen åkt ur! Nu går det frammåt! Jag har vart på arbetsförmedlingen idag och skrivit in mig och blivit bekräftad som arbetssökande! Så himla skönt att ha det gjort nu! Ska på två möten nästa vecka, basinformation och ett möte om hur man skriver bra CV'n. Handläggaren jag fick träffa tror på att jag kan få jobb ganska så snart. Så jag får väl hålla tummarna och hoppas på det bästa! :)

Hunger!!!

Jag är hungrig hela tiden!  Har ändrat mina matvanor lite och fasen va hungrig jag är! Äter lite och oftare istället för sällan och mycket! Åh, jag är så hungrig!! Kan en kopp té mätta något kanske? Värt ett försök iallafall. Jag vill ha skorpor! Gud va gott!   Ja just det, jag måste ju ringa och boka ett nytt möte...

För evigt

Detta eviga bråken och skriken går mig på nerverna. Det är ingen som förstår sig på dig eller klarar av dig. Du förnekar saker och ting och du får dig själv att framstå som en idiot. Du är självisk och otrevlig. Du är högljud och jobbig. Ibland är du så snäll och go. Men ibland orkar man bara inte med dig. Du förnekar det du gjort mot mig trots alla vittnen, trots det som hände. Du vill väl förneka det för att kunna glömma. Glömma hur hemsk du varit. Hur du fortfarande kan vara. Du kanske själv blev uppfostrad så, jag vet inte. Men jag är inte som du och det är jag glad för. Jag blir så ledsen när många berättar om hur bra dem har det och hur glada dem är. För jag kan inte säga detsamma om dig. Utan jag blir bara ledsen och så arg. Jag önskar att allting vore annorlunda. Att du var annorlunda. Jag vill också sitta och berätta bra saker, och hur glad jag är. Men det kommer aldrig ske. Inte om dig iallafall! Så här har det alltid varit och såhär kommer det förbli...

Leva livet!

Har fått den låten på huvudet, "leva livet, kom så ska vi leva..leva livet"....ja, nåt sånt i den stilen!
 Har fixat med mitt CV idag och skrivit ut några st. Har även skickat iväg min remiss till Sahlgrenska också! Och imorn tänkte jag kolla jobb och gå till arbetsförmedlingen!  Hoppas på fler tider på hemmet också. Det är så himla svårt att få jobb nu! Frustreande jobbigt! Men man får inte ge upp. Jag har haft en tendens att göra det. Men det ska det bli ändring på nu!

Nu är det dags att laga lite mat...

Styling!

Fick två stylingsapparater av mamma precis! :) En volymtång från Björn Axén tools och en hårtork från OBH Nordica. Grymt! :) På min förra hårtork hade skyddet gått sönder på och det var då jag fastna med fingret i fläckten och förlorade en bit skinn! Blää! Men det har läkt sig fint nu! Och en volymtång är ju nice! Slipper man tuppera för att få lite volym eller lägga i massa stylingsprodukter! Får testa i veckan!


God morgon!

Ja, det kan man lugnt säga...morgon! Vad gör jag uppe nu? Haha :)
Försöker vända på dygnet så jag inte sover så länge på dagarna. Och nu har jag satt igång en maskin tvätt också. Snart blir det frukost och en dusch. Ska till biblioteket sen och skriva ut min remiss och några CV. Tummen är på väg ur!!

Jag har haft en jättehemsk dröm inatt! Jag började tillochmed gråta i sömnen!! Vaknade av att jag grät. Usch va hemskt!! =/ Värst av allt var att den kändes så verklig också. Fyfan, jag verkligen hatar såna drömmar!!

Uppdaterar senare...

God kväll

Nu har jag som sagt skrivit en remiss. Har även pysslat om mig själv lite. Duschat, smörjt in mig i brunutansol och fixat naglarna lite.  Nu blir det till att krypa ner under täcket och se på film. Och sedan väntar en god natts sömn! Imorgon ska jag uträtta lite ärenden!  

Godnatt allihopa!

Allergi

Nu har jag precis skrivit en egen remiss till Sahlgrenska! Jag är tydligen tillräckligt gammal för att göra det, och jag behöver tydligen ingen läkare till hjälp! Jag ringde Sahlgrenskas allergimottagning för ett tagsen och bad om råd. Och dem hänvisade mig till vårdcentralen först. Hände det inget bra där så kunde jag skriva min egna remiss. Och det hände inget på vårdcentralen! Bara massa onödig tid och onödiga prov!  Jag är inte rasist men jag måste erkänna att jag hatar utländska läkare som inte kan bra svenska! Det är ju meningen att man ska förstå va dem säger. Och att dem ska förstå mig!!  Och i detta fall när det gäller vårdcentralen så förstod dom absolut ingenting! Jag förklarade klart och tydligt vad jag har för allergier och besvär och vad jag hade för ärende! Ändå bestämmer dem sig för att allergitesta mig, kolla lungorna osv. Och dem berättade saker som jag redan visste. Så himla onödig tid. Dessutom bad jag om att kunna få en bra medicin som gör att jag kan vara med djur längre än i en timme utan att få besvär. Jag bad om en medicin som skulle kunna göra det möjligt för mig att kunna ha egna djur! Iallfall så jag kan röra vid dem! Emelys morfar är kattallergiker och han har egen katt! Jag vill också ha sån grym medicin!   Läkarn på vårdcentralen ringde och sa att hon skickat recept på tabletter till apoteket som jag kunde hämta ut. Hon förklarade att jag skulle ta en tablett innan jag kunde vistas bland djur, men ingen direkt närkontakt så sätt. Hon sa också att jag inte skulle kunna ha egna djur. Så med andra ord lär denna medicinen va lika kass som dem andra på apoteket. Summan av kardemumman; hon förstod inte vad jag ville ha och detta var helt meningslöst. Jag har inte ens hämtat ut dessa tabletterna, onödiga pengar antagligen. Jag har tabletter nu från apoteket som funkat bäst hittills, men som dock bara funkar i 1-2 timmar, sen får jag besvär.

Så nu hoppas jag på bättre hjälp ifrån Sahlgrenska.

Mini laptop!

Vill ha!! Pappa kom hem med en tidning från The phonehouse och jag blev helt såld! Finns två st jag fastna för och det kvittar vilken modell jag än hade fått. Haha visserligen är det väl bara en dröm! Jag kan själv inte stå för det eftersom jag inte har något fast jobb. Får väl fjäska in mig hos pappa? Haha.


          


Värmedyna!

Heter egentligen vetekudde/riskudde. Man värmen den i micron några minuter och så funkar den hur bra som helst mot värk. T.ex. mensvärk eller värk i nacken. Underbart! Tror dem flesta tjejer äger en sådan!

Idag blir det lugnt. Mensvärken gör mig helt skakis och svag i hela kroppen. Alltid så första dagen och då orkar man inte göra nånting. Så det blir lugnt som sagt. Tänkte iallafall duscha och kleta in mig i brunutansol! ^^ Man känner sig mycket fräschare när man är brun. Tycker jag iallafall. Jag tycker själv att jag ser sjuk ut när jag är blek. Många som tänker och tycker så. Köpte mig en ny peeling-creme idag. Det är ett måste när man använder sig av brunutansol. Jättebra för att få ett jämt resultat. Brukar använda mig av Niveas peeling men idag köpte jag LDB Peeling Silk. Luktar jättegott!



Måndag

Igår var det kalas hos syrran, mycket trevligt! God mat och så. Barnen lekte för fullt och var helt tokiga! Men så söta! :) Vi var där runt två tiden och åkte hem vid sju på kvällen. När jag kom hem kom Madde och hämtade mig, sedan Emely så åkte vi hem till Madde och kolla film. Trevligt!

Idag händer det inte så mycket. Ska till läkarn kl ett iallafall. Göra något test. Sen blir det väl en tripp till affären kanske. Och sedan ska jag även träna. Annars blir dagen lugn. Har sån jävla träningsvärk så jag dör! 

Uppdaterar senare...

Söndag

Idag är det kalas för syrran vid två tiden. Så vi ska dit och gratta henne! :) Vet inte hur länge vi stannar, men för övrigt blir kvällen lugn. Ska göra mig lite kalasfin nu iallafall! :)

Uppdaterar senare...

Grattis syrran!


Design

Har precis gjort om Maddes blogg nu. Hehe massa bloggdesign för min del! Men jag tycker det är kul! :) Ta en titt, http://maaddow.blogg.se/ . Det går typ i samma stuk som min sida fast lite annorlunda ändå. Hehe :) Lättast att gå efter en och samma mall. Dessutom blev hon ju nöjd! :)

Team Magnus

Precis tittat på Körslaget där jag håller på Team Magnus. Riktigt kul show när de körde Daddy Cool. Haha :) Hoppas de vinner! Tönt-Erik ska inte vinna! Usch, jag tål honom verkligen inte!! Största tönten jag någonsin skådat. Han älskar sig själv och det syns. Men det är överdrivet. Usch usch!

Nu funkar det att skicka och ta emot sms som det ska! Gött det! Man blir ju frustrerad när saker och ting inte funkar som det ska!
Nu tänkte jag titta på en film på tv4. Duplex eller va den heter...

Hej så länge...

Krångel!

Ingen kan tydligen skicka sms till mig! :S Jag har startat om min mobil 3 gånger men ändå funkar det inte. Jag kan skicka sms men tydligen inte ta emot några! :S Fattar nada! Inget fel på telefonen iallafall, för jag testade att sätta mitt sim kort i en annan mob. Så det är nåt med nätet. Jag blir tosig på det iallafall!!

Ge mig sommar!!


Tråkigt...

Ser ut att bli yttligare en händelselös dag! Jag har visserligen tränat. Men syftar främst på att göra något med nån kompis. Verkar inte bli någon bio. Den vi ville se är typ fullbokad. Finns bara platser längst fram och där vill ingen av oss sitta. Sjukt jobbig bild och man får ont i både ögonen och nacken. Sitter alltid längst upp för att bilden är så skum! Så nu verkar det inte bli något. Så det blir det väl en lugn hemmakväll istället då. Vilket jag har väldigt ofta. Har jag blivit tråkig eller? Haha. Suck va tråkigt! Jag är bjuden på fest men har inte råd till det heller typ. Ta mig dit & hem. Alkohol, visserligen är det försent att införskaffa sig. Vore kul men det kommer väl fler tillfällen!  Får se om de dyker upp något, annars blir det lugnt!

I can feel it!

Tränade lite förut och det känns redan i benen! Hoppas inte jag får en sån hemsk träningsvärk så man knappt kan sätta sig ner imorn! Det är hemskt! Kommer ihåg en gång när jag och Madde hade tränat, och dagen efter skulle vi till skolan där det var typ 100 trappsteg för att komma upp till klassrummet. Vanligtvis tar det nån minut att gå upp. Den gången tog det minst 5 minuter! Haha fyfan va hemskt det var. Så himla ont! Sån träningsvärk man hade!!
Känner mig duktig nu iallafall! :)

Lördag!

Det är mycket roligare att fixa design åt andra än sig själv. Man får bättre idéer då. Jag vet t.ex. inte alls hur jag vill att min header ska se ut. Men nu får den duga som den är.
 Idag är det lördag, vad händer idag då? Ev. bio med Emely. Får se hur det blir! Vore kul iofs och jag vill ju se filmen Brölloppsduellen för den verkar skitkul! :) Nackdelen med en bio idag är att jag är pank fram tills nästa lön sen. Visserligen ska jag inte göra något speciellt men kanske dessa pengarna är värda att spara till räkningarna? Hmm..

Sitter och funderar på om jag ska ta mig ork till att träna lite. Kroppen känns som spagetti men kanske vaknar jag till då? Kan ju ge det ett försök. Annars funkar en kalldusch!

Uppdaterar senare...

Lets dance

Satt och tittade på Lets Dance med mamma förut. Den som är bäst är ju helt klart Laila! Jävlar va hon dansa idag! Hon var ju den enda som satte sin quick step iallafall! ^^ Blondinbella är la sådär, hon tänker för mycket på hur hon ser ut när hon dansar. Så det blir bara stelt. Så hon kanske borde lyssna på sin partner och sig själv när det gäller att sluta tänka så mycket! ^^
 Sen har jag även fått mig ett gott skratt när jag tittade på Ensam hemma!  Haha, älskar dem! Så klockrent!
Och nu funderar jag på att lägga mig och sova snart. Så kommer man kanske upp i hyffsad tid imorgon. har inga direkta planer mer än att tvätta lite. Prat om bio som sagt men får se hur jag gör. Jag vill ju såklart, men plånboken säger nåt helt annat!  
Nee, godnatt allihopa...

Micke! <3

Ensam hemma två

Detta är det bästa ur denna filmen! Skrattar alltid så mycket åt just detta!! Klockrent! :D


Matlagning

Håller på att göra kyckling och bakpotatis nu! Mumma va gott! :) Sist jag åt bakad potatis så var jag hemma hos Mickes föräldrar, och dem hade en jättegod röra till! Dock vet jag inte hur man gör den! Vem vet, jag kan får veta nån gång. Hehe :)  Nu blir det ingen röra utan kyckling och vitlökssmör. Lika gott det!
 Sen blir det till att städa i ordning lite smått och ta en dusch. Och ikväll blir det tv & film. Ev. en av Ensam hemma filmerna!

Design

Har precis fixat Anna's design nu. I hope she likes it! :)  Ta en titt, http://svampis.blogg.se/

Fredag!

Jag måste börja lägga mig tidigare och gå upp tidigare, detta håller ju inte. Somna alltid efter två på natten och sover fram till elva, tolv på dagen. Det är skönt att sova men ändå segt att så mycket tid av dagen försvinner. Visserligen är jag arbetslös och har ändå inte så mycket att göra. Men jag vill ändå ändra på mina sovtider.
 Nästa vecka blir det allvar med allt gällande sovtider, jobb och träning. Jaja, hur många gånger har jag skrivit det? jag vet. Men nu blir det allvar. Pinsamt att jag skrivit det så mycket i bloggen men ändå händer det inget. Men nu är jag taggad, nu är jag redo. För nu måste det fan hända något! Ska ta tummen ur och gå till arbetsförmedlingen även om sådant är jobbigt. Men jag måste göra det för att de ska hända något.

Haha, sökte precis jobb på Liseberg iallafall! Man kan ju alltid hoppas!  Anna har också sökt och ska faktiskt på intervju den 2a februari, så jag håller tummarna för henne! :)

Idag vet jag inte vad som händer riktigt. Hade tänkt städa upp lite grann iallafall. Ikväll blir det väl någon film också! :)
Fick hem min box idag med alla Ensam Hemma filmerna! Det är iofs de två första som är bäst!!

Uppdaterar senare...

Cake!

Har precis tittat på filmen Cake som gick på tv3 ikväll. Mycket rolig och bra film! Typiskt tjejfilm. Handlar om "Pippin" som får ta över sin pappas företag för en tid. Företaget är en Brölloppstidning. Och Pippin hatar förhållanden och bröllopp. Se filmen! :)


Topp tre!


God kväll!

Det har vart en väldigt lugn dag idag! Höll Emely sällskap ett tag nere i butiken förut. Har sedan glott på tv och ätit mat. Och nu har jag precis gjort om Emely's blogg lite. Har inget bättre för mig så sätt, och tycker det är kul som sagt. Ta en titt om ni vill, http://howruude.blogg.se .
Tänkte kolla på filmen Cake som kommer kl 21.00 på tv3 ikväll! Har inte sett den innan och Emely sa att den var rätt bra.
 Haha jag skrev ju ett inlägg om högklackat, om att jag kanske borde lära mig gå i det. Jag testade några par hos Emely förut. Och jisses, jag fattar inte hur man orkar gå så? Man får fruktansvärt ont i fötterna, även benen! Dock ser benen snyggare ut i högklackat. En klack på max 5cm får det bli. Inte mer! ^^

Det kom in en jättesöt gubbe till Emely i skoaffären idag. Han brukar tydligen komma dit rätt ofta pga att det är så starkt ljus inne i butiken och det blir han glad av. Han va så himla söt! Han sa nåt i stil med att han kommer dit in och hämtar ljus när han ska gå ut i mörkret igen. Han va så himla go! :) Sen gick han ut igen, men stannade i dörröppningen och vinkade. Såna gubbar är ju underbara! :)

Torsdag!

Blev tipsad om en jätterolig sida igår av Angelica. Där man kan göra massa kul med sina bilder osv. Precis vad jag behövde eftersom jag inte förstår mig på photoshop! Och detta program gör det jag vill göra lixom. Har ju ändrat lite smått på bloggen och har nu fixat en signatur efter varje inlägg! :) Sicken bloggnörd jag är, men jag tycker det är skoj!

Idag händer det la inte så mycket. Ska ner till Emely sen och lämna en cd iallafall. Sen ska jag träna lite också. Får se vad som händer mer.   Uppdaterar senare...


Design

Lite småändringar i desgingen nu. Ny bakrund, färg på texten i rubrikerna och ny textstil! Visserligen suger headern men det får duga så länge. Vill ha en riktigt snygg design men för det behövs photoshop som kostar en del! Och jag vet varken hur jag får hem det eller hur det funkar. Någon som vet?

Lära sig gå i högklackat?

Jag är 1.68 cm lång så jag behöver inte högklackat egentligen men vissa skor är så himla fina! Fast jag är den bekväma tjejen. Har aldrig gått i ett par högklackat för jag känner mig jättedum och klumpig. Jag kan inte förflytta mig och gå riktigt snyggt utan att trampa snett eller nåt i den stilen! Jag har sett massa fina olika pumpsmodeller som jag vill ha! Så jag får helt enkelt lära mig gå i lite högre klackar än vad jag brukar ha! (Visserligen är mina inte mer än kanske 2-3cm höga) Haha! Högaste klacken jag gått i har väl varit runt 5-6 cm! Men det var inte särskillt länge jag gick i dem utan att jag började gnälla över smärta osv! Kvinnligt va? haha.


Carbonara!

Det blev dagens mat! Jättegott! :) Älskar att laga mat och testa mig fram och improvisera lite!  Hittar många recept på internet och ibland chansar man bara! Idag gjorde jag till mig och mamma och då behöver man inte så mycket pasta och bacon.

Carbonara

- Måttlig mängd spagetti
- 1 pkt bacon
- 2 ägg
- ½ dl grädde
- ½ tsk salt
- 1-2 finhackade/pressade vitlöksklyftor
- 2-3 dl riven ost
- 2 krm svartpeppar

Jätteenkelt att göra och det blir jättegott! Finns väl olika recept på carbonara men detta gör jag iallafall. Ta aboslut inte för mycket vitlök och svartpeppar för då blir det inte gott! Det tar över smaken helt och hållet och går knappt att äta då.

 Bild från google.

Onsdag

Har precis tagit ett skönt skumbad och smörjt in mig i brunutansol. Fusk jag vet, men det är inte lika farligt som att sola solarium! Visserligen är det skönare och man slipper oroa sig ifall man har missat någonstans! haha! ^^
 Det händer inte så mycket idag faktiskt. Ska göra mat sen och ta det lugnt. Och läsa såklart! :) Helt inne i boken och man känner igen sig så mycket i den. Inte på alla delar exakt kanske, men de flesta iallafall!


Irriterande!

Jag var hos en läkare den 5e för att ta allergitest osv! Jag sa klart och tydligt att jag ville ha någon medicin så jag kan vara med djur, kanske tillochmed ha eget husdjur. Jag vet en som är allergisk mot katter, men han fick en bra medicin så han tillochmed kan ha egen katt hemma. Och det verkar inte som att min läkare fattar detta! Hon verkade jävligt pantad om jag får säga det själv!!! För de första när hon undersökte min hals sa hon "jag ser att du har förstorade halsmandlar"...jag blev helt chockad och höll på att brista ut i ett asgarv...jag sa till henne att "hur kan du säga så..dem finns inte där överhuvudtaget..jag har ju opererat bort dem"...då visste hon inte vad hon skulle säga! pucko! trovärdig läkare? Nej!
Sen ringde hon idag och sa att hon skickat ett recept på tabletter till apoteket nu. Att mitt allergitest visade starkt på hund, katt, häst och timotej! jaja..det visste jag ju redan.. så sa hon att du kan inte ha djur men när du ska träffa kompisar osv som har djur får du ta en tablett innan.. Så alltså fattade hon inte alls varför jag var där för första början!! Jag ville ju ha medicin som skulle göra att jag själv kunde ha djur kanske. eller vistas bland djur mer än 2 timmar.  Så jävla hopplöst detta!! Hon är utländsk och pratar skitfort så jag fattar fan ingenting! Jag får söka upp en annan läkare helt enkelt!!

Thaiwook!

Dagens mat blev thaiwook! Och det blev jättegott!! Finns påsar med massa blandade grönsaker att köpa i vilken mataffär som helst. Denna påse bestod av både orange och gul morot, bönor, bambuskott, minimajs, paprika, och kinesisk svamp. Hade detta med kyckling och glasnudlar! Blev jättegott! :)


Sophie Kinsella - En shopaholic säger ja!

Har nu fått den andra boken! Är förväntasfull! Ska börja läsa den senare ikväll! Finns fler böcker sedan! Tydligen har jag missat allra första boken men det kvittar. Man fattar ändå! Både jag och Emely känner igen oss så jävla mycket. Känns som böckerna är skrivna om oss lixom. haha!  Shopaholic lixom. Hur många inlägg har jag egentligen inte där det är något jag har köpt? ^^   Jag har bara läst en bok och den var jättebra och underhållande! Dags för nästa! Sen nästa igen..Hehe! Jag är fast!

Sophie Kinsella - En shopaholic säger ja

"Något gammalt, något nytt, något lånat...och något mer nytt..."

Rebecka Bloomwood har hittat sitt drömjobb. Hon spenderar andra människors pengar - och får betalt. Det perfekta jobba, den perfekta mannen - Luke Brandon. Och nu, det perfekta brölloppet. Ja, Luke har friat och brölloppsplanerna är i full gång. Den här gången behöver Becky inga ursäker för att shoppa, för man gifter sig ju bara en gång...
 Beckys föräldrar tar för givet att hon ska gifta sig i England, i trädgården och bära sin mors brudklänning. Men Lukes mamma planerar ett stort bröllopp i New York. Becky vill förstås inte säga nej till någon och förberedelserna på båda sidor Atlanten fortskrider i takt med att datumet närmar sig.


Premiär!

Idag har Andra Avenyn säsongspremiär igen. Har ju vart uppehåll några veckor nu. Har sett varenda avsnitt så måste ju fortsätta ^^ Jag kallar mig själv för en serietorsk! Serienörd! Haha men kul med serier fulla med intriger! Plus att denna serien avspeglar hur dagens samhälle ser ut idag!


Tisdag!

Läste ut min bok igår kväll och blev knäpp av att jag inte fick läsa mer!! Har läst Sophie Kinsella's bok , En shopaholic i New York! Jättebra bok! Ska ner till Emely sen och låna nästa bok av henne! :) Längsen jag läste ut en bok faktiskt. När jag var mindre läste jag massa böcker. Massa om man jämför med nu iallafall. För då lånade man massa böcker på bibblan osv. Jag var tillochmed medlem i en bokklubb! Då läste man typ Sabrina - tonårshäxan osv. Hehe :)
Ska faktiskt ner till bibblan sen, inte för att låna nån bok utan för att låna skrivaren och skriva ut mitt CV. Våran egna skrivare står nere i källarn nånstans! Och dem tar bara 1 krona per papper ^^ 
Först tänkte jag träna och duscha innan jag beger mig ner till torget!

Synd!

Jag har syndat med kladdkaka och glass idag! Imorgon blir det träning!

 Det är godare än va de ser ut!

Hopplös!

Jag är hopplös! Jag vet inte hur många gånger jag egentligen har skrivit i min blogg att jag ska gå till arbetsförmedlingen? Det där jävla stället kallar på mig, jag behöver gå dit men jag gör det inte. Är det av ren jävla lathet eller vad handlar det om?   Jag gick inte dit idag! Men jag sökte faktiskt ett jobb! Wow... tummen sitter hårt, förbannat hårt men den ska ur! Det har gått 12 dagar av 2009. Det löser sig! Jag gör det imorgon eller på onsdag. På onsdag har jag ändå andra ärenden så varför inte slå två flugor i en smäll?  Jag har gjort annan nytta iallafall. Fixat ett läkarbesök och ett annat möte som jag kanske berättar om i bloggen nån dag. Om det blir så som jag vill! Lite nytta blev det iallafall i min ligga-i-sängen-och-titta-på-tv-och-tycka-synd-om-mig-själv-dag!! Sorligt! Men idag har jag fan ingen lust att göra något nytta! Jag har inte ens velat gå utanför dörren. Jag blir så deprimerad av detta gråa trista jävla väder och regnar gör det hela tiden! Ge mig sommar, värme och ljus! Då blir jag glad! Jag är jävligt negativ imellan åt, det är jag medveten om. Men jag kan garantera att jag inte är den enda jäveln i världen som är det?
Men jag har planer och min vilja växer så det kommer hända grejer! Det vet jag. Det kan jag tillochmed lova! Fast när det gäller jobbfronten kan jag inte lova nånting. Skitsvårt att få jobb idag! Oavsett ålder. För har man ingen erfarenhet i det jobb man söker så är det kört. Det stod i tidningen att det kommer bli ännu svårare för ungdommar att få jobb 2009. Jippi, kul fakta! Ändå vill de ha ut oss i arbetslivet? Jag förstår inte.


Tummen ur!

Jaa, ska man dra ur tummen imorn och söka jobb personligt istället för bara via datorn/mail ? Kanske är bäst så! Kanske händer något då? Det skadar ju inte att fråga iallafall. Kan inte få mer än ett nej i sånnafall! Borde även gå till arbetsförmedlingen nu! Nånting måste jag hända! Jag måste få ett jobb, en inkomst! Blir ju knäpp! Så tråkigt att inte kunna planera något som en resa eller liknande pga hur min ekonomi är idag. Visst jag vet att jag shoppar osv. Jag vet att jag skrev som ett nyårslöfte att jag skulle dra ner på sådant. Men vafan, det har bara gått 11 dagar av året! Haha. Imorgon är det måndag, nya tag och mer kämpaglöd! Det låter väl bra?
En kick i röven är vad jag behöver!!

En eftermiddag på stan!

Jag, Madde, Emely och Johan åkte in till stan en stund! Gick runt och tittade lite på Gina Tricot, H&M, Din sko osv. Jag var väl den enda som köpte något så sätt! Hittade en klänning och en svart, kort jacka på Gina Tricot. (Vart annars?) Sen blev det brun utan sol också. Så nu ska jag bli brun! haha, hoppas det blir jämt och snyggt bara! Bättre och inte lika farligt som att sola solarium! Emely köpte mindre saker som Ipren och en hårklämma! Haha :D Visserligen köpte Madde samma brun utan sol som mig, fast på ica maxi. ^^ Efter rundan istan bestämde vi oss för att äta på Jensens Bofhus som jag skrev innan. Och det var hur gott som helst! Mumma! :D Och jag åt ju gratis! Gratis är gott! haha :D

 Bilden som jag tog själv är väl sådär, så såhär ser det ut på hemsidan iallafall.
 En svart, kort modell med spetsmatrial på!
 Sägs vara jättebra, så jag hoppas den håller va den lovar!

Söndag!

Ska in till stan lite senare i eftermiddag med Emely och Madde. Kolla runt lite grann, får se om man köper något! Sen blir det nog mat på Jensens Bofhus! Mumma! :) Äter gratis där isånnafall! För övrigt blir dagen och kvällen lugn. Blir väl någon film ikväll antagligen!

Uppdaterar senare..


Hemskt!

Har precis kollat klart på World Trade Center! Hemskt! Jag kan inte ens föreställa mig paniken, kaoset, sorgen , allting! Alla dessa offer! Alla brandmän, poliser osv. Hjältar, men ändå dog så många! Hemskt!  Jag vet inte ens vad jag ska skriva om allt detta. Mycket bra film om räddningskåren den 11e september iallafall!

Kollar slutet på filmen om Tina Turner som går på kanal 5 nu. Har sett den jättemånga gånger! Jättebra film! Och man blir så jävla förbannad på Ike som slår Tina gång på gång. Pga hans knarkmissbruk, avundsjuka och att hon inte gör precis som han vill! Man blir så förbannad! Men sen blir man glad av att se hur jävla stark hon är som kvinna. Att hon lyckas slå sig fri!  Hört att Tina Turner (den riktiga) är jättenöjd över denna filmen som ska avspegla hur hennes liv har sett ut. Mycket bra film!!

Nanne

Har precis kollat på Körslaget där Nanne Grönwall fick lämna programmet! Hon var ju bäst idag! Ut med Tönt-Erik för fan!! Tråkigt, hon är så jävla ball!  Hehe :)



Jaja, nu tänkte jag titta på filmen World Trade Center som kommer på tv4. Sägs att den ska vara bra. Jag har inte sett den innan. Och jag har inget bättre för mig lixom.

Bio!

Finns två filmer jag vill se på bio nu! Visserligen har dem inte premiär försen den 16e.
Det är iallafall Brölloppsduellen och Benjamin Buttons otroliga liv! Två filmer i min smak och som jag helt klart ska se!

Brölloppsduellen;

Emma och Liv (Anne Hathaway, Kate Hudson) har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!



Benjamin Buttons otroliga liv;
Benjamin Button (Brad Pitt) föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d v s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.


Nu funkar det!

Har varit något skumt med blogg.se idag! Har inte funkat att logga in och att få fram nåns blogg har tagit hundra år! Haha sorgligt va beroende man är ändå!

Igår var det en mycket trevlig kväll! :D Jag, Madde, Anna, Jarmo och Emely åkte hem till Madde och gjorde tacos som vi åt. Jättegott verkligen! :) Och Anna är alltid lika rolig att studera när hon äter sin tacos! Hehe så himla go!! :D
Sen kom även Toffe dit med spelet Bet your brain som vi satte oss och spelade! Vi var tre lag och kunde då även ha med kategorin Kretiva . Då var det så att den ena i laget skulle få den andra att säga en mening fast med andra ord. Skitkul verkligen! Anna skulle få mig att säga "Det var en olycklig kollosion!" HAHA och det gick ju inte så bra nej! Skitkul iallafall! :)

Haha fan va jag skämde ut mig igår!! Madde skulle hämta mig med bilen när vi skulle ner och handla. Och hon brukar alltid ha hög musik i bilen och då brukar ja fjanta mig innan jag ska sätta mig i bilen.   Igår så hörde jag en bil med hög musik och tog för givet att det var Madde. Hon hade inte den blåa bilen som vanligt, så jag tänkte att hon hade lånat den andra bilen. Så jag fjantade mig lite som sagt, dansade typ. Sen öppnade jag bilen och det var fan inte Madde som satt där! Hahah så jävla pinsamt. Där satt en annan tjej och asgarva åt mig! Jag öppna och stängde dörren lika fort och stod utanför och asgarva! Så veva hon ner fönsterrutan och skratta. Och jag bad om ursäkt och förklara att min kompis alltid har hög musik och att jag trodde de va hon.
Jaja, pinsamt med skitkul iallafall! Tur att det inte var nån sån surkärring som hade flippat annars.


Idag händer det ingenting ser det ut som. Ska ner till affären om en stund och handla lite iallafall. Annars ser dagen rätt så händelselös ut. Blir väl att glo på film&tv. Jag vill göra något men vet inte vad. Får väl se hur dagen utvecklar sig!


Sedärja!

Nu har jag precis blivit klar med städningen. Har dammsugat, dammat, putsat speglar, städat badrummet och satt igång två maskiner tvätt! Nu får det räcka! Hehe :) Ska snart ta mig en välbehövlig dusch! Ju renare lägenheten blir destu smutsigare blir man själv. Luktar rengöringsmedel, gott va? Haha.
 En dusch och göra iordning mig lite. Sen vid sjutiden ska vi alla handla maten och sen åker vi hem till Madde och fixar och äter god tacos! :) Det kommer inte bli mat försen runt åtta tiden ikväll och jag börjar redan bli hungrig. Får la ta nåt litet nu innan! ^^


Fredag!

Väldigt negativa inlägg igår, jag vet. Alla har vi dåliga dagar!  Men men, idag är allt mycket bättre!
 Ska strax börja städa här hemma och tvätta lite också! Sen ikväll blir det ju tacos och sällskapspel med några vänner! Kommer bli kul! :) Längsen jag och Anna gjorde något tillsammans också. Och vi som älskar tacos! Hehe:)

Jag vet vem det är som kommenterar anonymt på inlägget My darling..där jag har en bild på Micke. Seriöst, hur orkar du? Du kan kommentera anonymt hur mycket du vill för jag vet ändå vem du är. Tycker bara att du är pinsam som håller på såhär. Vanligt att 14åringar sysslar med sådant!

Sicken jävla dag!

Äntligen hemma! Är så irriterad och jag har haft otur hela dagen har det känts som! Ingen positiv dag = ingen positiv Annika!
Jag skrev en lapp igår om att jag kunde jobba de och de tiderna. Och när jag kom till jobbet idag hade jag inte fått en enda. Folk som inte ens bett om dessa tiderna fick dem!! :S Förstår inte! Varför kunde inte jag få en dag åtminstonde? Jaja, det är väl dags att hitta nytt jobb. Så himla mycket motgångar på detta stället nu! Blir så trött och ledsen på det! :( Tur att de gamla uppskattar mig iallafall!

Otur var det ja. Inga tider, en gubbe på hemmet slog till mig. Jag rev upp ett sår och blödde som fan, dessutom höll jag på att ramla i badkaret när jag kom hem. Jippi. Dagen börja dåligt och det har ju inte vändt än!! ^^ =/ Gnäll, gnäll jag vet!
 Jag har fastnat i ett spår av negativitet som jag vill ta mig ur! Men det går inte. Alltid något som är fel med det fysiska eller psykiska. Hur mycket ska en människa egentligen tåla? Det var som en på jobbet sa idag... "Man föds för att dö och ändå kämpar man som ett as under hela sitt liv. Så vafan, lev livet..lev varje dag som om de vore den sista!"
Man kanske borde börja tänka så? Lixom släppa det förflutna och leva i nuet. Sluta vara sur och se frammåt istället? Ja, det är tamejfan lättare sagt än gjort!


Nej nu blir det väl myskläder och någon film så jag blir lite lugn och förhoppningsvis glad!

Torsdag!

Yttligare en dag då det inte händer så mycket mer än att jobba 16-21. Blir väl någon film när jag kommer hem kanske!
Det är massa snö här nu! Usch, vill att det ska försvinna!! Blev inte alls glad när jag kollade ut idag för att se hur vädret var. Kommer ändå bara bli slask! Låter jävligt negativ idag jag vet, men jag har en dålig dag! Jag känner mig sjuk, (febrig, förkyld osv), och psyket mitt åker berg o dalbana!

Imorgon blir det en bra dag iallafall! Tänkte städa och göra fint här, då mår jag bra! Dessutom blir det en trevlig kväll med vänner, tacos och sällskapsspel! :)

Min dröm!!

Vill så gärna att den ska gå i uppfyllelse!! Vill ju så gärna gå den där stylistutbildningen som jag skrivit om innan! Dock kostar den 39500:- och dem pengarna har inte jag!! :(  Jag har kollat med banken osv om t.ex. studielån men detta är ingen gymnasial utbildning eller av dem sa så det gick inte. Jag kan inte ta vanligt banklån heller eftersom jag inte har nått fast jobb. Och varken mamma eller pappa kan ta ett lån för mig just nu. Någon annan som kan ? Eller någon som vet vart jag kan vända mig?   Annars är det helt enkelt så att jag får spara, hoppas på fast jobb eller att jag vinner på lotto. Att spara lär ta tid så hoppas utbildningen finns kvar sen! *Skratt*


IMAGE-konsult/Stylist - make up artist. Ämnen man läser är;
 
- Hairdesign
- Make upp
- Manikyr
- Floristdesign
- Fotodesign
- Färg och stil
- Personal Shopper


Bredden på var man kan jobba är unik för denna utbildning. Allt inom:

  • TV
  • Foto
  • Video
  • Modevisningar - Catwalk
  • Film - Rekvisita
  • Makeup
  • Hår
  • Beauty
  • Spa
  • Skönhetssalonger - Plastik
  • Blomsteraffär
  • Bröllopsarrangör
  • Festarrangör
  • Kläd-boutique - Stil & färg
  • Personalshopper
  • Personlig stylearrangör - Kläder, Hår, Makeup
  • Affärsbidräde
  • Dekoratör
  • Rekvisitör



Grammisgalan

Sitter och tittar lite på Grammisgalan nu. Jag var klar tidigt på jobbet så jag kunde se de första 45 minuterna av den. Takida inledde programmet med Curly Sue. Riktigt bra! :)   Gry är gravid va!? Eller ser jag helt jävla fel. Det måste hon vara. Stora klänningar i Körslaget och stort nu med. Så ja, det är hon antagligen!
Usch, EMD spelar nu. Jag tål dem inte! Förr tyckte man Danny va lite smått bra men nu är han bara jobbig. Och Erik älskar att höra sig själv så han tål man inte! Och Mathias märker man inte av ändå! ^^ Haha. Usch, bort med dem och in med Takida igen!

Det flöt på bra på jobbet idag. Riktigt lugnt faktiskt. Inte så mycket att göra. Lär bli lika lugnt imorn också! :) Innan jobbet imorn tänkte jag träna faktiskt! Mitt nyårslöfte är ju att börja röra på fläsket! Haha :)

Jaha, där vann EMD årets låt.. hopplöst!....åh, erik knip igen!

Hahah, att jag ens orkar kommentera dem ^^

Onsdag!

Idag är jag hur seg som helst! Tog sin tid att släppa kudden idag! ^^  Ska jobba 16-21 idag, hoppas på att det flyter på bra! :) Samma tid imorgon också!  Innan jobbet händer det inget speciellt alls. Mat och en dusch ^^  Lite segt att man slutar kl nio när grammisgalan börjar kl åtta.. något jag vill titta på lixom. Kanske kan se en bit på jobbet iaf. Får la se!


Tisdag!

Har precis kommit in i värmen igen. Jag och Maria har varit ute på en härlig promenad! Halt och kallt men det var skönt ändå! :)  Idag händer det väl inte så mycket. En slappis dag ser det ut att bli! En filmdag antagligen! :) Funderar på att titta på Norbit med Eddie Murpfy nu. Den är så jävla rolig! :D
Har inget intressant alls att skriva just nu....

Micke! <3


Nattinlägg...

Blir väldigt sena inlägg nu. Har kollat på film med Madde och Maria ikväll. Såg på filmen En prins i New york (Coming to America) med Eddie Murpfy! Rätt rolig faktiskt!  Sen satt vi och tjötade lite grann och kollade småsnuttar av ensam hemma på youtube. Pratade med Micke lite också :) Han sa att jag antagligen kunde hitta filmerna på discshop, vilket jag gjorde! :)

Ne, nu blir det till att sova!               Micke!! <3

Ensam hemma!

Jag har precis vart inne på dischop.se och beställt Ensam Hemma - Samlingsbox. Billigt faktiskt! 139:- för fyra filmer! Frakt på 29:-...så 168:- allt som allt! Det är ju ingenting! Grymt roliga filmer också! Visserligen fanns den inte i lager så får väl vänta ett tag på filmerna. Men men, det är filmer man bara måste ha! :)


HAHA

Gud va tragiskt!  Det är ju inte särskillt svårt att ta reda på vilka de anonyma är! Säger bara en sak....tragiskt.. har man inget bättre för sig lixom!? :S


God kväll!

Fan va jag stör mig på folk som kommenterar anonymt!! Orka lixom!? Kan man inte stå för det man skriver eller så , så behöver man ju inte kommentera alls tycker jag! Ganska irriterande!
 Jaja, ikväll kommer ev. Maria hit och sover över! Haha, hon tar visserligen med sig en uppblåsbar säng för jag kan inte ligga och knö i min 120 säng nu när jag har såpass ont i ryggen! Madde kommer hit ner också och kollar film! :) Trevligt!

Nee, nu ska jag bädda och fixa lite mer tvätt!


Nyårslöften!


Yoggi - Äpple/Vanilj/Kanel

Den är helt underbart god! Fick smaka på denna hos Micke och kan säga att den gick åt rätt så fort! :) Smakar som äpplepaj/kaka. Mumma så gott! :D Har ni inte smakat på denna så gör det!!


Måndag!

Idag har jag vart hos läkarn och tatt blodprov för att kolla min allergi osv. Får svar om 10 dagar eller nåt sånt! Hoppas på att jag får någon bra medicin nu! Annars vänder jag mig till Sahlgrenska istället. När de skulle ta blodprov så kunde de inte hitta nån blodåder i armväcket att sticka i så de fick ta på handen! Fasen va ont det gjorde!! Rätt öm där nu. ^^
 Sen har jag och mamma handlat också. Lite mat och så. Sen köpte jag en box med tre filmer med Eddie Murphy för 99:-
- Coming to America
- The golden child
- Norbit



Norbit är så jävla rolig! Så den ska jag väl titta på ikväll. Har inte så mycket annat att göra. Håller på att tvätta nu iallfall! Tänkte renbädda sen också, fast får ta det lugnt med ryggen.

My darling! <3




I miss you! <3

Smärta!

Vad fan har hänt med min rygg? :( Känner mig som en 90 åring!  Har verkligen jätteont...och fasen vad jag gnäller! Vet inte vad jag har gjort men vaknade igår och hade smått ont. Sen blev det bara värre och värre, kunde knappt röra mig! Det värker i hela svanken och ner över rumpan och ner lite över låren! :( En sträckning eller nåt antagligen.  Gör ont bara jag hostar. Vet inte hur jag ska sitta/ligga. Jobbigt när vi skulle sova inatt. Hade jättesvårt för att vända på mig. Tog sin tid. Skönt att Micke hade sådant tålamod med mig iallafall! :)<3 Han försökte hjälpa mig genom att massera mig, men det gjorde så fruktansvärt ont att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna! :( Jaja, massa gnäll! Hoppas det går över iallafall! Tänkte lägga mig i sängen om en stund med en värmedyna och ta en ipren och hoppas på det bästa!   Skönt att man fick lite skjuts till tåget idag av Mickes pappa, väskan är ju tung och jag har ont. Jättesnällt! :) Hans föräldrar är verkligen hur goa som helst! Så givmilda, generösa och omtänksamma! Helt underbara! :)
Annica var snäll som hämtade mig på centralen också när jag kom in med bussen. Sjukt jobbigt tung väska och så kan man knappt gå lixom. Så det var jättesnällt! :)

Imorn ska jag till läkarn 9:15. Ska göra allergitest tror jag. För jag har sagt att jag vill ha någon bra medicin mot min allergi, för apotekets grejer funkar inte. Dem funkar i max 2 timmar. Jag vill ha något riiktigt bra! Finns folk som är allergiska men käkar tablatter som gör att dem kan ha husdjur! Fantastiskt ju, hoppas jag får nåt sånt jag med!

Blev långa inlägg idag, har ju som sagt inte uppdaterat sen i tisdags! :) Bloggnojja!   Nu ska jag lägga mig i sängen iallafall...

Micke, du är underbar! Jag saknar dig redan!!! <3

Veckan som gått

Då var man hemma igen! Har inte bloggat nånting i veckan bortsätt från när jag önskade gott nytt år i tisdags! :) Har vart hos Micke tisdag-söndag och det har varit hur mysigt som helst! Vi har för de mesta tatt det lugnt och myst med varandra!! Så himla kallt ute nu så man vill knappt gå ut! Jaja, tänkte berätta lite smått hur veckan har sett ut.

Tisdag: Bussresan gick bra, väldigt snabbt och smidigt. Min packning däremot vägde nog ett ton kändes det som! :P Mötte Micke vid fyra tiden, åkte hem till hans föräldrar lite. Sedan lånade vi bilen och åkte i väg och handlade lite mat osv. Sedan hem och myste lite! :) På kvällen blev vi hembjudna till hans föräldrar där det blev bakad potatis med en god röra och räkor, visserligen hoppade jag över räkorna! Är inte särskillt förtjust i räkor. Gott med lite mat och trevligt sällskap! :) Sedan på kvällen tog vi det lugnt och kollade på film & tv.

Onsdag: Nyårsafton! En hyffsat lugn dag. Vi kollade på filmen Love Guru, nåt sånt..den med Mike Myers och Justin Timberlake. Rolig film! :) Sen blev det en tripp till affären också där vi köpte lite gott till kvällen och lite raketer. Runt femtiden gjorde vi jättegod mat! Kyckling med bacon, ris, sås och grönsallad! Mumma :) Sen gjorde vi oss iordning lite och hade det mysigt med levande ljus och så. Sen runt nio tiden kom Jimmy in till oss. Vi åt lite gottigott och drack. Kollade på filmen Tenacious D. Riktigt kul faktiskt! Jack Black är ball! :) Sen vid tolvslaget blev det skumpa och raketer! Det kändes som att man var med i en krigsfilm! Det var ju en hel del som smällde och hade sig så det lät som om det vore krig. En sånt muller av smällar. Men men, fina färger iallafall! Visserligen var ju himlen grå efteråt! Haha ^^ :)  En mysig och lugn nyårsafton!

Torsdag: Idag hände det inget speciellt så sätt. Tog det lugnt och kollade tv&film. Micke var ute på en prommenad som jag hoppade över för jag mådde inte så bra. Så jag passade på att städa upp lite grann tills han kom hem.

Fredag: Idag gick vi hem till Mickes föräldrar och fikade med hans syster och lilla Alice. Så himla söt som hon är! :) För övrigt var kvällen lugn, vi käkade lite mat. Sen på kvällen kom Patrick till oss och vi åt lite pizza och kollade på Sunes Sommar. Haha, den är riktigt rolig!! :D "Det är borta nu"...."BENET!??" Hahaha :D Klockrent!

Lördag: Idag hade vi en skön sovmorgon, låg och drog oss riktigt länge! Sen käkade vi lite frukost och satte sedan igång med att städa! Dammsög, diskade och lite sånt. Fint blev det iallafall! :) Sen blev det lite mat och sen gjorde vi oss iordning. Åkte in till Helsingborg och gick på bio! Såg den nya filmen med Jim Carrey , yes man! Jätterolig film! :D Jim Carrey är ju favoriten bland skådespelarna!  Rekommenderar folk att se den om de vill skratta! :)

Söndag: Idag hade vi det mysigt, åt lite frukost och tittade lite tv. Sen vi fyra tiden åkte jag hem. Och nu sitter jag här och bloggar och kollar lite smått på filmen som går på tv3 nu.

Veckan har varit lugn och jättemysig! Veckan har gått jättefort. Det gör det alltid när vi är med varandra. :( Jag längtar redan tills vi ses igen!!!! <3 :):)

 Fick en jättefin ros av hans föräldrar. Rosen är glittrig men det syns inte så jättebra på bilden!
 Maten vi åt. Kyckling som är inlindad i bacon!  Mums!
 En liten söt bild på oss som togs efter tolvslaget nån gång då vi var jättetrötta!

  • Startsida