Ja tack!


Tröst

Gick med mamma till Ica förut och handlade mat osv. Svängde in på Kicks också och köpte ett par solglasögon som såg bra ut. Inte för stora och inte för små. Så nu har jag äntligen hittat ett par som jag är nöjd med! En liten tröst för att jag är sjuk. Ha ha :)


Mors dag

Igår var det morsdag. Jag gjorde örhängen till mamma som hon blev riktigt glad för! Tycker det är mer personligt att göra något själv än att köpa ett par blommor som ändå vissnar redan. Visst uppskattas blommor men smycken är inte heller fel! :)


Lunginflammation

Igår kväll vart det väldigt lugnt för min del. Jag blev ännu mer sjuk och hade riktigt jobbigt att andas. Hade hög feber, svettades och hade frossa samtidigt. Vaknade tre gånger inatt av att jag svettades och hostade som en idiot. Så jag gick till läkarn imorse och det var en liten lunginflammtion. Kom i rätt tid för medicin! Jag vart verkligen helt slut och svimfärdig när jag satt där. Hade extra tillsyn och fick ligga ner ett tag.  Sen kom en sköterska med mirakelmedicin! Fick andas medicin ur en maskin (pariboy) och efter det kändes det mycket bättre. Det känns ju jobbigt fortfarande men ändå bättre. Sen fick jag en penicillinkur och medicin för luftrören. Så nu hoppas jag att jag blir frisk fort så jag kan få börja jobba!!  När jag kom hem så lyckades jag sova ca fyra timmar, helt underbart! Snacka om mirakelmedicin som sagt! Så nu gick det 600 kr åt helvete...mindre kul!

Dagen blir fortsatt lugn. Måste vila och ta det lugnt. Hatar verkligen att vara sjuk! Och nu slog det verkligen till rejält! Började med en förkylning förra söndagen som sedan satte sig i öronen. Och under helgen fick jag feber och en hemsk hosta. Och ja, nu har jag fått medicin. Skönt!

Söndag

Har inte haft så mycket tid för att blogga. I fredags efter mitt nagellacksinlägg så åkte jag hem till Madde med Emely, spelade kort, tjötade och hade trevligt som vanligt! :) Kom hem vid halv fyra på natten. Haha :)
Sen igår åkte vi in till stan vid tvåtiden, strosade runt lite och så blev det skräpmat. Och jag kan verkligen säga det för jävlar va min mage ballade ur. Fräscht att veta eller hur...
Sen på kvällen åkte vi hem till Madde och som vanligt åkte kortleken fram. Vi är beroende av kortspel. Ha ha :) Igår spelade vi Chicago också och jag hade flyt. Vann två av tre spelomgångar! :) Älskar att spela kort och sällskapsspel! Det är trevligt och sällskapligt. Man skrattar och pratar.  Tittar man film sitter man bara där och glor. Ja, för det mesta iallafall. Ibland går munnen i ett ändå. Ha ha :)  Det blev även lite vin och drinkar hos Madde igår. Trevligt med en tjejkväll! :)  Kom hem vid tretiden inatt och då blev det sängen direkt.

Idag har jag vart inne hos farmor, där även min faster och mina kusiner var. Trevligt att få träffa dem igen! Blir ju så sällan! Hon fyllde år i tisdags så vi blev bjudna på middag och tårta. Gott! :)

Resten av dagen blir fortsatt lugn. Ska inte göra nånting särskillt alls, bara ta det lugnt. Håller på att tvätta nu iallafall.   Har fått en äcklig hosta som gör det lite svårt att andas normalt imellanåt, jippie... =/ 

Trevlig kväll!

Nagellacksamling

Gick igenom mina nagellack nu och jag hade en del. Dock tycker jag ändå att det är lite, ha ha :) Det är väl kanske min största drog nu. Kollar alltid på nagellack när jag är och kikar i butiker. Tänkte visa lite vad jag har för skojs skull.



Depend - stärkande serum, topplack och myrolja. Sen är det ett annat stärkande från Yves Rocher och ett topplack från H&M.



Sen har vi lite lack för fransk manikyr.



Lite gräddvit nr 38, ljusrosa nr 136, rosa nr 87, ceris nr 200, rött med glitter nr 91, lila nr 193. Lila med glitter nr 162, ljusblått nr 195, mörkblått nr 41, mörklila nr 149, mörkgrått nr 176.  Nr 38 och nr 87 är mina favoriter!



Mavala - Toulouse nr 52, Nice nr 72. Sen är det ett svart från H&M och ett rött och en vinrött som jag inte vet märket på.

Det var min samling det. Ha ha :) Sen har man lite lösnaglar och annat pynt till naglarna också.

Lite shopping

Igår vart det ju Angeredsnatta och det fanns lite rea i butikerna. Jag gick in på CC - Clothing company. Där hittade jag en vit tunika som fick följa med hem. Kostade 135 kr eftersom det vart rea. Den kommer nog användas flitigt nu i sommar!



Sen blev det lite nya nagellack också. I märket Depend som jag bara köper nästan. Billiga och bra och så finns det ju i massa färger. Jag har hittills 11 st. Ha ha :)



Cerise nr 200, lilaaktigt nr 193, ljusblått nr, 195 och stärkande serum nr 180.

Sen blev det även två filmer som jag sätt innan, men dem är riktigt bra och roliga så ville ha dem i min samling. Man fick två st för 149:- Dock är Shopaholicböckerna bättre än filmen.


Fredag

Det blev att jag fick stanna hemma idag. Hade feber och halsont imorse. Även fortsatt täppt i näsa och höger öra.
Men nu har jag knaprat ipren och halstabletter hela dagen. Även druckit té och tatt nässprej så nu är det bättre! :) Igår nös jag var 5e sekund, idag har jag bara nyst en gång men det var för att en gubbe gick förbi mig på Ica med sjukt stark parfym!  Så jag är ju på bättringsvägen iallafall! :)

Har bara tatt det lugnt fram tills nu. Var nere och handlade lite mat för en stund sedan. Det blir spagge och k-sås idag! Gott! :) (Spagetti och köttfärssås)

Ikväll ska jag nog hem till Madde och spela lite kort som det ser ut nu! :) Trevligt!

Usch, fy och blä!

Åååh så irriterad!! :(

Jag har åkt på en dunderförkylning! Så jäkla tät i näsan så det finns inte. Nyser hela tiden. Dessutom har det satt sig i öronen nu så jag har väl en hörsel som funkar till 50%. Jippi! Dessutom har jag huvudvärk och feber! :( Jag avskyr att vara sjuk! :(

Inte så jäkla bra heller när man ska jobba och sitta i telefon och man ingenting hör! :S

Ska bädda ner mig nu och knapra halstabletter!   Godnatt

Torsdag

Jaha...jag har åkt på en förkylning. Vakna med att jag hade ont i halsen och att näsan vart täppt. Jippi! Läget är likadant, dock bättre i halsen. Té och halstabletter kommer förbrukas flitigt nu!

Idag har jag vart på en produktutbildning på jobbet. (kan ju säga jobbet nu eftersom att jag börjar imorgon!) :) Det gick rätt bra faktiskt. Han som är vår coach frågade ifall vi hade någon tidigare erfarenhet inom säljbranchen och jag svarade nej. Var på han sa att det har jag nog om jag tänker efter. Nej sa jag åter igen. Jaså, du har inte sålt t.ex. majblommor eller jultdningar då? Och självklart har jag ju det, men det är inget man tänker på lixom. Jag tänkte bara på typ telefonjobb eller kassa osv. Ha ha :)

Dock kan jag inte öppna dokumentet som vi fick av honom, och jag ska ha ett litet prov imorgon!! Panik? Ja! Men jag har iallafall mailat honom och sagt detta så han är förbered ifall jag nu inte kan läsa det.  Tack och lov förde jag ändå anteckningar under utbildningen idag så något borde jag väl kunna!  Tror inte provet är så svårt ändå. Är väl bara ett sätt för dem att se om man har något hum på vad som gäller iallafall.

Så imorgon börjar jag mitt nya jobb! Jag ska först få sitta brevid och kolla lite osv först innan jag ger mig in på det. Sen gäller det!

Tänkte gå ner till torget om en stund och kika lite. Det är Angeredsnatta idag, lite karuseller, artister och erbjudanden här och där. Trevligt!  När jag var mindre så älskade jag det. Kan bero på karusellerna kanske, ha ha :)

Fortsatt trevlig torsdag!

Sex and the city 2

Imorgon har den premiär! Äntligen!! Nu vill jag bara få pengar så jag kan gå och se den!! :D


Canon Powershoot A480

Ingen som vill köpa en Canon A480?? :)

Onsdag

Jävla pollen!! Det plus en liten förkylning. Vilken rolig kombo va! Usch..hatar det!

Idag har jag vart på en liten säljutbildning så man har ett litet hum på vad man ska syssla med. Och imorgon ska jag på produktutbildning om det som jag ska sälja. Gött att man själv fick välja sina arbetstider och hur mycket man vill arbeta. Jag valde att jobba 8 timmar om dagen måndag till fredag. Man fick vilja tre timmar eller åtta timmarpass. Och det skulle vara minst tre dagar per vecka. Ett måndag till fredag jobb passar nog mig utmärkt. 9:15 till 17:15. Lite sovmorgon och hela dagen försvinner inte! :) 

Funderar på att dammsuga strax, det blev ju aldrig av igår. Annars blir det nog bara att fortsätta slappa. Kanske sätter mig ute på altan en stund.   Ikväll är det Greys Anatomy!

På dejt med John Blund

Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och sova. Jag är så jäkla seg och trött i huvudet och kroppen så det är väl lika bra. Jag skulle städa och tvätta idag men det har jag inte gjort. Eller ah, plockat undan lite har jag gjort iallafall. Får dammsuga och tvätta imorgon istället.

Så tänkte som sagt lägga mig nu, glo lite tv och sedan sova så jag inte är som en zombie på utbildningen imorgon! :)

Godnatt

Lite girlytajm

Nu tänkte jag har lite girlytajm!

Tänkte tappa upp ett varmt bad, lägga i hårinpackning och kleta på ansiktsmask! 

Simma lugnt!

Vilket flyt

Jag har nog turen på min sida just nu. I februari så blev jag av med min timanställning på ett äldreboende som jag varit på i ca 3 år. Då började jag söka jobb som en galning och lyckades få ett vikariat på 4 månader på ett annat äldreboende. Dock efter några veckor så fick jag panik och mådde jättedåligt. Jag klarade helt enkelt inte av det längre. Jag kände väl att jag behövde en paus ifrån vården, även fast jag älskar att jobba med gamla så är det slitsamt både för pysket och ens kropp. Så jag började åter igen söka som en galning. Jag sökte till ett telefonsäljarjobb i mars och dem ringde mig för ca 3 veckor sen och ville att jag skulle komma dit. Eftersom att jag då hade fått vikariatet så tackade jag nej. Men nu, förra veckan så bad jag Emely att fråga sin chef för hon jobbar där på det telefonjobbet. Och simsalabim så fick jag komma på intervju igår! Och nu för ca 10 min sen så ringde dem och erbjöd mig jobbet!! :) Kanon!  Det är nog ett tufft jobb och det krävs tålamod men dem verkar ha så jäkla roligt där på jobbet och sådant behöver jag!! Så imorgon ska jag dit på en säljutbildning och sedan fixa schema osv. Ser fram emot detta nya äventyr! :D

Ja, jag vet...jag har själv haft dessa fördomar mot telefonförsäljare. Jag har själv gnällt över hur jobbigt det är med såna som ringer och försöker sälja saker till en. Men man får tänka i andra banor, det är ett jobb och dem gör ju bara sitt jobb lixom. Så nu är det min tur att få ringa och terra folk! Ha ha :) Nämen detta ska bli kul och jag ser som sagt fram emot en ny utmaning!

Uppdate; haha nu när jag precis skrev mitt inlägg så ringde ett annat företag och ville erbjuda sommarjobb. Flyt vareja!

Tisdag

God morgon... vaknade upp med en tät näsa och en öm hals! Så sitter här med en kopp té nu! :)

Åkte hem igår och resan gick bra. Trång buss bara och tjejen framför fällde ner sitt säte så långt det verkligen gick. Kunde ju för fasen se hårbotten på henne!  Och muppen bakom satt och knödde i stolen hela tiden. Segt! Men men..hem kom jag iallafall.

Fast först vart jag iväg på en intervju i stan och jag tror den gick bra. Får veta idag! Hoppas på det bästa för det verkar skitroligt! :)  
Mötte Emely där som följde med mig hem, gick och käkade och sedan åkte vi upp till Madde och spelade kort. Trevligt! :)  Vi är riktiga spelnördar vi tre. Ha ha :)

Idag vet jag inte vad som händer. Blir nog väldigt lugnt för min del. Dock tänkte jag städa och tvätta lite grann. Annars ska jag väl bara invänta mitt samtal och slappa.

Trevlig tisdag! :)

Söndag

Jag lever...

I fredags tog vi det väldigt lugnt. Spelade lite tvspel, kollade film och myste. Umgicks lite med Mickes föräldrar också, trevligt! :)  På kvällen hyrde vi en slags skräckfilm, eller thriller eller vad man nu ska säga. Babysitter wanted. Skum film, men ändå lite skrämmande imellanåt. Eller ja, den var mest rå. Handlade om en tjej som flyttar långt hemifrån för att hon ska börja på collage. Sen fixar hon ett jobb där hon ska vara barnvakt åt en liten kille. Men inte vilken kille som helst...  Ska inte säga mer för då avslöjar jag hela filmen ifall nu någon vill se den.

Och igår var det ju bröllop. Mycket fint! Dem vigdes ute i naturen vid vattnet. Efter vigseln så åkte vi hem till deras vänner där vi fick jättegod smörgåstårta (jag som vanligtvis avskyr det) och lika god bröllopstårta. Sen vart det lite dricka och tilltugg. Det blev lite dans senare mot kvällen så jag och Micke tog en sväng om. Mysigt! :)
Önskar dock att jag hade fotat mer igår, speciellt mig och Micke för visst var vi fina. Ha ha :) En kompis till Micke fotade oss så jag hoppas på att få det fotot snart! :) Man fick en liten gåva av brudparet igår, nämligen en liten tvål där deras namn och datum stod i. Fint, och den luktar gott! :)

    Klickbara bilder.

Idag händer det väl inget speciellt. Tror jag har åkt på en förkylning. Eller så är det som det brukar vara, snorigt på morgonen men så släpper det mot kvällen. Ha ha :)
Micke är iväg på ett dop nu och då passar jag på att uppdatera här. Det blir ju inte att jag sitter vid datorn så mycket när jag är här nere.

Kryper ner i soffan en stund. Trevlig söndag!


Mårten


Fredag

Igår hade vi en underbar dag! Jisses vilket härligt väder!! Det var upp mot 30 grader här igår. Visserligen klaga man imellanåt men det vart skönt ändå. Passa på att sola lite på balkongen också. Fick lite färg! Härligt! :) Senare mot eftermiddagen åkte vi iväg till en park, Skäralid där vi fikade med hans föräldrar och Mårten Gås, och så tog vi oss en promenad. Haha Mårten..det kom nämligen fram en gås eller svan, vet inte skillnaden, till oss och tiggde kakor. Fascinerande att den var såpass modig för den var bara en halvmeter ifrån Micke och hans pappa. Efter fikan tog vi oss en promenad runt vattnet och såg nog en hel arme med möss. Ha ha :) Så himla små och så söta. Vi la ut lite kakbitar på en gren och när vi kom tillbaka dit så var dem borta! :) Ska lägga in ett videoklipp sedan när Micke gav Mårten kakor!

På kvällen kom Mickes föräldrar hit och så gjorde vi pizza tillsammans. Mumma! :)

Idag vet jag inte vad som händer. Vi har inga planer iallafall. Handla borde vi nog göra iallafall.  Tant röd är på gång så då är det inte så mycket energi i mig.

Trevlig fredag!

God kväll

Inte illa att få en tågbiljett för 3 kr va!! :)  Tradera kommer jag helt klart testa fler gånger!

Resan gick bra och väldigt fort. Nu sitter jag här och diggar musik medans Micke är och tränar. Och jag måste tipsa om en låt som jag kommit till att älska bara efter att ha hört den en gång! David Guetta - getting over you. Fergie är med i låten också. Så jäkla bra! Lyssna och försök sitta still alltså... haha :)



Väntar på att Greys Anatomy ska börja nu. Sen tror jag att en kompis till Micke kommer hit och glor film. Trevligt! :)  För övrigt blir det fortsatt lugnt. Hoppas på kanonväder imorgon så jag kan sola lite! :)

Trevlig kväll och godnatt! :)

Skåneland

Idag ska jag ner till Skåne och vara där tills på måndag. Mysigt! :) Vädrets sägs ju bli kanon också!  Ska på bröllop på lördag, ska bli kul! :)

Jag köpte mig faktiskt en tågbiljett på Tradera imorse och jag hoppas verkligen att det funkar! Skulle tågvärden säga något så får ju han/hon kontakta SJ isånafall!  Men jag tror inte det ska vara några problem. Fick biljetten via sms och vanligtvis kollar dem bara 2 sek och så är det klart. Men men, får la se! :) Tåget går iallafall halv fyra så är framme halv sex, och sen kl sex hos Micke :)

Så nu får jag sätta fart lite. Måste packa, duscha, fixa mig osv innan halv tre. Snabba puckar! Inga problem! :)

Trevlig onsdag!

Angel star

Måste tipsa om Nivéas nya serie Angel star. Jag har visserligen bara testat läppsylet och deon, (som jag älskar) men kan tänka mig att duschtvålen och lotionen är minst lika underbara!  Jag verkligen älskar doften!
Läppsylet ser ut precis som ett läppglans. Man får en fin, ljus rosa färg, och läpparna blir mjuka och kyssvänliga! ;) Ha ha! Helt klart värda att testa och dem är inte så dyra heller!


Lite shopping

Åkte till stan med Emely en stund idag. Det blev lite skönhetsprodukter som fick följa med hem. Plus en sjal från Lindex som matchar blomman jag ska ha i håret. Perfekt! :) Det blev ett set fransk manikyrlack, en vit kajalpenna, ett läppbalm som doftar och smakar kokos från H&M. Sen ett läppsyl och en ansiktsmask från Nivéa. Och rengöring från Neutrogena. Plus rakhyvlar. Så det blev lite smått och gott! :)



Hipp som happ

Eller vad man nu säger...

Jag har satt mig i klistret men jag försöker ta mig loss! Ack den som ger sig!  Jag ska ordna detta på ett eller annat sätt!
Jag tackade nej till lägenheten. Tog mig en rejäl tankeställare och det var rätt beslut. Är man osäker och tvekar så ska man inte! Det ska kännas rätt och säkert från första stund!  Men men..kommer nog fler tillfällen! :)
Inte mycket går som jag vill men jag är inte negativ för det. Jag kämpar och hoppas på det bästa!

Idag blir det nog en sväng in till stan igen. Är ute efter lite smycken och efter en ny sjal. Får la se om man hittar något!:)

Sen måste jag tvätta lite. Åker nog till Micke imorgon! :)<3

Trevlig tisdag!

God kväll

Idag har jag vart och kollat på en lägenhet. En liten lägenhet men ändå perfekt för en person. Perfekt förstalägenhet också!  Och det lät på henne som att jag kunde få den! Alltså verkar det inte vara fler som är intresserade. Kunde få flytta in redan första juli! Hoppas jag får den nu! :) Lite saker man vill ändra om osv men annars var den fin. Så imorgon ska jag ner till bobutiken och tacka ja och sedan hoppas på det bästa! :)
Ska även på ett annat ärende och ringa massa samtal imorgon. Hoppas verkligen allting löser sig och går som jag vill nu!

Blev en sväng till stan också men hittade inget. Så det får helt enkelt bli något man har hemma. Köpte en blomma jag kan ha i håret iallafall! :)  Sen åkte vi hem till Madde och spelade kort! :)

Nu tänkte jag dra på myskläder och sätta mig framför tvn.


Måndag

Jag tränade igår och det känns! Körde lite zumba och sen massa situps och det känns utav bara den i magen. Inte illa pinkat! :)
Sen vart vi iväg på kalas hemma hos syrran, vi firade Andreas som fyllde 19. Grattis igen! :)  Blev lasagne till middag och tårta osv efteråt. Mumma! :D Fick gosat med syskonbarnen också! <3
På kvällen åkte jag hem till Madde och spelade kort. Thomas och Emely kom dit och spelade dem med.  Var väl hemma halv två inatt. Då slockna jag som en gris på två röda!

Idag har jag lite samtal att ringa. Men först ska jag iväg och kolla på en lägenhet!! :D Ska bli roligt!  Sen blir det en sväng till stan med Madde för att hitta något att ha på bröllopet till helgen! 

Trevlig måndag!

Lördag

Hade en jätterolig och trevlig kväll igår! :) Massa skratt och härligt prat om allt mellan himmel och gjord. Vi pratade även om gamla minnen. Haha vilka grejer man gjorde som liten! Jag försökte skapa ett nytt mode när jag var liten genom att sätta ett par trosor på huvudet. Som ni förstår gick det inte hem! Ha ha :)  Tack för en superkul kväll! :)<3

Idag har jag tatt ett beslut och det känns helt okej. Jag måste tänka på vad jag verkligen vill och vad jag mår bra av. Dumt enligt vissa, men det är deras åsikt och inte min. Mår jag inte bra så är det inte värt det. Men jag ligger i och ska lösa detta! Håll tummarna! :)

Sitter och pysslar om mina naglar nu. Rosa fick dem bli. Lite girly får man allt vara ibland. Ha ha :)

Haha kollar på Rosa Pantern som visas på tv4 nu och jag garvar ihjäl mig när han ska försöka säga hamburger.

Haha :D Titta själva!


Fredag

Idag har jag haft en slappisdag. Har inte gjort så mycket mer än glott på tv och serier. Ha ha :)   Nu ska jag iallafall snart hem till Emely och äta tacos! Ska bli gott! :) Ska få träffa min extramamma också, haha :) Så jag ska vara där ikväll, äta, prata och ha kul! Dock kan jag inte vara där sålänge eftersom jag ska jobba monsterpasset imorgon. 7-21.15. Men jag har 3½ timmes rast så det är lugnt!

En annan rolig nyhet!! Jag ska titta på lägenhet på måndag!! En etta och jag hoppas innerligt att jag får den! Jag behöver flytta nu! Hyran vart inte så dyr heller! Perfekt, så håll tummarna för mig nu!! :) 

Trevlig kväll!

Torsdag

God dagens...

Är ledig idag så har precis städat och haft mig en stund. Håller även på att tvätta.  Tänkte roa mig med att färga håret om en stund också. Dags för utväxten att hälsa hem! Ha ha :)  Ska nog göra lite Zumba sen också! :) Har fått låna Emely's skivor så nu ska det skakas rumpa! :)

Annars blir väl dagen lugn för min del. Passar på att slappa och njuta av att va ledig idag och imorgon, för på lördag ska jag jobba 7-21.15 (dock har jag rast mellan tolv och halv fyra) sen jobbar jag tidigt söndag och måndag. På söndag ska jag dessutom på kalas också!  Ledig på tisdag igen och då lär jag vara helt slut...

Trevlig torsdag och trevlig Kristi himmelfärds dag!

Tisdag

Denna dagen försvann lika fort som igår!   Timmarna flög iväg på jobbet. Iofs skulle jag bara vara där fem timmar eftersom att jag skulle på föreläsning. En föreläsning om vården som var bra men seg. Satt där i tre timmar och höll på att somna efter en. Men jag skärpte till mig. Ha ha :)  Men man fick sig en tankeställare och mycket bra info att ta tillvara på!

Kom hem vid fem tiden och lagade då mat, och nu har jag precis duschat och tänker bara ta det lugnt och titta tv ikväll! :) Ugly betty, desperate housewives och cougar town!

Upp tidigt och jobba imorgon igen, men sen är jag ledig torsdag och fredag! Skönt! :)

God kväll

Det gick bra på jobbet idag. Tiden flög nästan iväg. Inte mig emot. Ha ha :)  Har fått jobba mer självständigt idag också så börjar sakta men säkert komma in i det nu.  Jag har ju en jättejobbig känsla av att jag vill göra något helt annat, och har mått sisådär i 2 veckor nu. Men jag får helt enkelt ta en dag i taget!
Imorgon börjar jag halv åtta igen, och jobbar fram tills tolv, halv ett ungefär. Sen vid halv två till halv fem så ska jag på en föreläsning. Segt men det får väl gå.

Har bara slappat sen jag kom hem från jobbet idag. Trött sen helgen och så hade jag problem att somna inatt.
Trist att sova ensam inatt! Har ju vant mig vid att ha Micke brevid dessa tre nätterna. =/ Men snart så ses vi igen! <3

Tänkte kolla reprisen av Vampire diaries nu och mysa till det i sängen och sedan sova!  Så godnatt på er!

Collage

Här kommer lite bilder från helgen!


Helgen

Helgen har varit riktig mysig och rolig! :)  I fredags kom ju Micke hit. Strosade runt lite i stan och på kvällen tog vi det bara lugnt och myste. Sen i lördags kikade vi lite i Angered och på kvällen var det ju fest för mig hemma hos Madde.  Hade en riktigt rolig kväll! :) Bortsätt lite bråk men det är sånt som händer.   Emely, Madde och Alle är sjuka... :P Dem gav mig en nappflaska med sprit i! Ha ha :) Men den gick verkligen hem för den drack jag ur hela kvällen! :) Fick även några snygga armband! Av Anna och Jarmo fick jag presentkort på hela Nordstan. Grymt bra! Fick en flaska vin av Thomas också. Sen så fick jag en present av Maddes kompis, hade jag verkligen inte förväntat mig. Fick en slags ljusstake som man ska ha vatten och olja i och sen tända ett ljus. Och så fick jag jättefina blommor av Emma och hennes kille! Tackar för detta!:)



Kanonkul kväll som sagt. Tack alla som kom dit och gjorde kvällen rolig!! :)<3

Igår var det noll energi i både mig och Micke. Låg i sängen i princip hela dagen. Glodde tv och myste. Mot kvällen gick vi ner till torget och käkade pizza med Madde iallafall. Mums! :) Och massa cola såklart. Ha ha :) Sen vart det fortsatt mys på kvällen.

Idag åkte Micke hem eftersom att jag skulle jobba. Tråkigt, men vi ses om ca en vecka igen! :)<3

Tack hjärtat! <3

Fick jättefina blommor av Micke idag! :) <3


Lördag

Blev inget bloggande igår. Höll igång med annat hela dagen typ. Åkte iväg med Madde till stan och kikade lite. Köpt ett kedjehalsband inne på Lindex som jag blev helt kär i! Går i silver och svart jag kostade bara 99 kr! :)



Sen strosade vi runt där inne några timmar. Blev även en mascara. Sen mötte vi upp Emely och vid halv fyra kom Micke! :)  Gick runt en stund till och kikade.   Sen kurrade våra magar alltför mycket så det fick bli Kinabuffé! Mumma! :)   Det blev även en sväng till systemet innan vi åkte hem!

Sen på kvällen vart det bara mys här hemma. Tog det väldigt lugnt framför tvn.

Idag har vi vart nere på torget ett tag och kikat i affärerna. Handlat lite inför ikväll också! Kappahl hade halva priset på deras smycken så jag fick med mig ett armband hem som jag älskar! Så jäkla snyggt!



Nu har jag precis duschat och ska väl börja göra mig iordning snart.  Ska fixa lite mat innan. Kyckling med wook och nudlar! Så jäkla gott! :)

Sen ikväll är det party!!! :)

Ha en trevlig kväll!

God kväll

Jag vart så sur när jag var på väg till jobbet idag. Solen sken, det var varmt och dessutom min födelsedag! Vem fasiken vill jobba då? Ha ha :)
Men det var bara att gilla läget och jobba. Som jag skrev innan så firade jag med familjen i söndags och på lördag blir det party! Så det är ingen fara med det!  Men alla vill väl bli sådär gulligt uppvaktade på sin födelsedag. Kanske nästa år! :) Min söta farmor hade vart här inne med röda fina rosor och ett kort idag. Får tacka henne imorgon! :) Det var iallafall 47 grattishälsningar på facebook nu när jag loggade in. Inte illa! :)

Det gick iallafall bra på jobbet idag och klockan stod inte stilla som i tisdags. Flöt på hyffsat bra! :) Börjar komma in i det lite smått nu. Iallafall när det gäller kvällsarbetet.

Imorgon kommer Micke hit! :)

Godnatt!

Torsdag

Idag är det min dag!  Ja må jag leva! Ha ha :) Blir alltså 21 år idag!

Tråkigt att man ska jobba hela dagen men jag blev ju iofs firad i söndags och så blir jag firad på lördag! :) Så det gör inte så mycket. 
Ska göra iordning mig lite smått nu och äta lite. Sen iväg till jobbet! Hoppas som sagt att dagen flyter på bra och snabbt! :)

Usch, tror en förkylning är på gång...försvinn!

Trevlig torsdag! :)

Happy birthday to me!


God kväll

Jag var i stan ca 4 timmar men ändå hittade jag ingenting! Jisses.. jag testade en del men jag vart för kräsen och petig!  Men man ska ju inte köpa något om det inte känns rätt heller.  Fick även pengar av mamma i present för att kunna köpa något jag vill.  (Fyller ju år imorn) :)  Men jag kom alltså hem tomhänt!  Tänkte ta en runda istan på fredag efter jobbet eller tidigt på lördagen kanske. Får se! :) Vore ju kul att ha något nytt på festen på lördag, om inte så får jag piffa till något hemma med accesoarer.

Sen vart jag förbi mitt gamla jobb och hämtade ett par foppatofflor jag ska ha på det nya. Fick så jäkla ont i fötterna av tofflorna jag har nu.  Tjötade med Emma en stund, längesen vi sågs nu, trevligt! :) Hoppas vi ses på lördag!

Anna åkte med mig hem och glodde på tv och tjötade lite. Färgade även hennes hår. Mycket fint och naturligt! :)

Nu tänkte jag glo på Andra avenyn och sedan blir det sängen! Imorgon ska jag jobba 12:30-21:15. Hoppas dagen flyter på bra och snabbare än vad den gjorde igår! Ha ha :)  Det är trots allt min födelsedag imorgon!!! :D

Godnatt

Onsdag

Idag är jag seg!  Ovanligt va...ha ha :)

Ska in till stan med Anna om en stund. Håller på att göra iordning mig lite och väntar på att hon ska be mig åka in! :)  Ska kika runt lite, fick ju presentkort på H&M som sagt. Får se om man hittar något!   Madde messade och sa att Gina Tricot har rea! Synd att man har så ont om pengar då! :(

Bortsätt stan blir det väldigt lugnt idag.   Greys Anatomy ikväll! :)

Ha en trevlig onsdag!

Tisdag

Jisses mina fötter!!

Idag var det min första arbetsdag och jag tror nog aldrig en dag har varit såhär lång! Klockan gick så sakta att en kvart kändes som en hel timme!  Men det har vart kul iallafall. Jag har fått göra mer och lära mig lite mer. Eftersom att jag inte har jobbat sen mitten av februari så hade jag glömt av hur allt spring osv påverkar ens fötter och ben! Jag är helt slut! Fotmassage hade inte suttit fel nu! Ha ha :)
Men men, jag kommer nog in i det snart så går det som på räls sen!  Imorgon är jag ledig, torsdag jobbar jag kvällen och fredag jobbar jag dagen. Sen ledig i helgen och då är det ju party! :)

Imorgon tänkte jag åka in till stan och kika lite. Fick ju presentkort på H&M av syrran så tänkte se om man ev. hittar något att ha på lördag! :)

Tänkte krypa ner under täcket nu och bädda ner mig.  Godnatt! :)

Fundersam

Har ont i magen. Jag är nervös och förvirrad! Börjar på det nya jobbet imorgon. Även fast jag är van vid arbetet osv så är det som att börja om från början. Helt nya rutiner, ny personal och nya boenden. Mycket nytt man ska lära sig osv. Och det är nervöst! Jag ska vara där fyra månader, hoppas verkligen att det går bra!

Samtidigt har jag en jättejobbig känsla i magen. Jag vet inte om jag vill göra detta längre. Ta mig inte fel nu. Jag älskar att jobba med människor och det är ett riktigt givande arbete! Men jag känner att jag vill testa något nytt nu. Jag vill prova mina vingar lite.

Jag har drömmar om att bli frisör och öppna en egen frisörsalong! Men jaa... det kostar och känns som att jag får fortsätta drömma! :(

Kultur(rock)kalaset

I sommar är det dags för Kulturkalaset här i Göteborg igen!  Kikade lite på deras hemsida och såg att Crashdiet ska spela den 13e augusti. Och sen har jag fått veta att Hardcore Superstar spelar den 11e! Haha, kollade mitt schema direkt och blev riktigt glad över att jag kan gå och se detta! :)  Hardcore är ju mina favoriter lixom! Inte ofta jag missar dem om dem är i Göteborg!   Så årets kulturkalas blir kanske mer som ett rockkalas? Ha ha :)


Måndag

Idag har det verkligen varit en seg och slapp dag. Jag har inte gjort ett skit rent ut sagt. Jag är så jäkla trött så det irriterar mig! Hade velat åka till stan och kika lite. Men får väl ta det på onsdag då! Jag har bara glott på tv och film idag. Kikade på I taket lyser stjärnornaCanal+. Helt okej faktiskt!   Kvällen fortsätter i samma stil. Tvtittande alltså.

Imorgon börjar jag jobba på riktigt! Nervöst men spännande! Men det ska nog gå bra! Jag vet ju vad jag sysslar med och i värsta fall är det bara till att fråga någon. Man kan ju inte veta allting första dagen på ett nytt ställe! Inte ens efter en brevidgång! Det finns inga dumma frågor lixom!

Avatar

Jag är så jäkla glad! Jag fick precis en tidig födelsedagspresent av pappa! Nämligen filmen Avatar! Jag verkligen älskar den filmen! Den är så jäkla bra!! :) Tack älskade pappa! <3

God kväll

Va trött man blev nu när man har slappnat av och varvat ner. Man har hållt igång hela dagen, ja helgen med typ.

Så nu ska jag tvätta bort sminket och ta på myskläder. Tänkte titta på film också. Good Luck Chuck visas på tv3 kl 21.00. Hyffsat bra och rolig faktiskt! Så det blir bara lugnt för min del nu! :)

Tips för håret

Måste tipsa om denna hårinpackningen ifrån Loréal!  När jag fick för mig att jag ville bli blond för någon månad sedan så tog mitt hår verkligen stryk! Det blev så torrt och slitet utav det.  Men nu har jag börjat använda denna inpackningen och håret har redan blivit bättre efter bara 2 gånger! Det blir så mjukt och lent!  Håret får även lite glans! Inte illa! Så denna tänker jag fortsätta med för håret verkar ju må bra av den!  Därför vill jag tipsa er om denna inpackning om ni har skadat hår som behöver lite kärlek! Ha ha :)

Kalas

Idag har det som sagt vart kalas för mig! Mina systrar och barnen kom hit, mycket trevligt! :) Jag busa och gosa massa med lillfisen! Hon börjar bli stor nu! En liten tungviktare på 8 kilo, ha ha! Så himla söt! :)  Fick teckningar av Liam också, gullunge!
Fick presentkort på H&M, uppskattas! Kanske man kan köpa något nytt inför festen på lördag! :)  Sen fick jag ett halsband, örhängen, en plånbok, pengar, schampoo, balsam och duschtvål! Tack för det! :) Sådant uppskattas! Perfekt nu när mitt schampoo börjar ta slut!

Vi åt tacos till middag och till efterätt gjorde jag rulltårta med vaniljkräm i, tillsammans med grädde och persika! Mumma! Och det gick hem bland gästerna! :)   En mycket trevlig dag! :)




Söndag

God morgon!

Uppe med tuppen idag...okej, jag försov mig. Ha ha :)

Idag är det kalas för mig, mina syskon med familjer kommer hit! Ska bli trevligt! :)

Ska snart äta frukost, sedan duscha och baka rulltårta!  Ska göra en slags bakelse som Annica visade mig. Enkelt och gott! :)  

Solen skiner och jag är på bra humör! Härligt :)

Trevlig söndag!

Sänder en tanke till mormor <3


Fel fel fel!

Så besviken över att Picasso inte vann! Dem röda vart ju inte ens bra idag! Dem sjung falskt och det vart inga körsånger! Så dåligt! Men folk har röstat på artisten och inte kören. Picasso har vart bra från början till slut och låten Anthem gjorde dem så jäkla bra!! Medans dem röda förstörde den helt!





Picasso

Nu är jag äntligen klar!  Har handlat med pappa, blev en del!  Sen har jag plockat undan här hemma, dammat lite och dammsugat. Så nu är jag äntligen klar med min städning! Håller på att tvätta nu. Har kört en maskin, nu håller andra på, sen blir det en tredje!   Snacka om hemmafru!

Mamma och pappa sålde husvagnen i veckan så nu har jag fått massa grejer tills när jag ska flytta. Nu fattas bara en lägenhet! Ha ha :) Så gött att man fått såpass mycket för då behöver man inte köpa så mycket sen när man väl flyttar. Då kan jag lixom lägga pengarna på soffa, soffbord och tvbänk. Så nu hoppas jag att jag får en lägenhet snart!!

Nu ska jag bara ta det lugnt. Ska kolla på körslaget som börjar snart och jag hoppas verkligen att Picasso vinner! Helt klart den bästa kören!  Båda lagen ska sjunga Anthem ikväll. En mycket sorglig låt för mig då den var på min mormors begravning! Så det blir väl att man lipar ikväll. Ha ha :)


Orken och lusten

Blää va uttråkad jag blev nu!  Jag måste städa men finner inte orken eller lusten just nu. Dessutom måste jag handla så jag slipper stressa med det imorgon. Men ja, vart är nu orken och lusten då? Säg till om ni hittar dem...

Paket

Mitt paket från Ellos kom idag! Tråkigt nog får jag inte min klänning försen om ca två veckor. Men allt annat kom, dock beställde jag för små skor! =/ Så ska skicka tillbaka dem och fixa större! Gillar den röda färgen på skorna, blir nog snygga nu i sommar!  Har nog aldrig ägt ett par röda skor!   Eller jo, när jag var nio år sprang jag runt i röda lackkängor! Jisses! Ha ha :)

Lördag

Igår hade jag en riktigt slappedag. Tog mig ett härligt bad med inpackning i håret vid femtiden.  Och vid sju tiden så kom Anna och Jarmo och hämtade mig! :)  Åkte med hem till dem och spelade spel och tjötade. Tittade tv och hade fredagsmys! :)  Sov över här också. Vi bäddade iordning åt mig i vardagsrummet typ och när jag skulle lägga mig så ser jag två spindlar som Jarmo fick jaga bort. Fyfan, hade inte kunnat somna vetandes att dem var där.  Tillslut la jag mig men då kom nästa problem. Jag blev mörkrädd och fick panik! Jag är inte mörkrädd annars men igår blev jag det. Sen att man är i ett hus där det är massa ljud osv gjorde inte saken bättre. Haha, så Anna tog in mig och madrassen i deras sovrum, sen sov jag som ett barn! Haha :)

Nu har vi käkat frukost och roar oss lite med att spela Wii! :)
När jag kommit hem så ska jag hämta ut mitt paket från Ellos och sen måste jag städa! Imorgon är det ju kalas! :)

  • Startsida