Lördag

Vilket underbart väder vi fått! Sommaren är tillbaka! Hur länge är frågan...
Har iallafall passat på att pressa idag när jag vart ledig! Och jag har lyckats bränna mig...ser ut som ett stoppljus! Hoppas det lägger sig, det vore inte helt fel om man blev lite brun! :)

Veckan som gått så har jag jobbat och i onsdags var jag hemma hos mamma och fick mat. Sen åkte vi och handlade på Willys.  Igår kom Maria hit och sov över. Spelade kort, såg film och bara umgicks! Mysigt! :) Såg Patrioten igår, dejn har jag helt missat innan. Riktigt bra film!

Ska titta på filmen Skicka vidare som visas på kanal 5 nu 21.00 och efter det blir det väl till att sova då jag ska jobba 6:45-15.30 imorgon!  Veckan som kommer består bara av jobb ungefär, jobbar hela veckan förutom fredag. Långa pass men det blir goa pengar!

Trevlig kväll!


Love!

vi (MMS)

Love!


Måndag

Hade en trevlig stund med tjejerna igår, spelade kort och tjötade! :) 

Senare på kvällen kom Maria hit och sov över, hon åkte hem för en stund sedan. Jag vart ganska depp igår kväll så hon var så söt och kom hit vid tolv igår kväll! :) <3

Vi har bara slappat och spelat kort idag. Mysdag! :)

Ska lägga mig om en stund, ska joba 6:45-15:30 imorgon. Nu jobbar jag som ett gnu tre veckor frammåt. Hoppas det flyter på bra och fort! :)



Saknar mitt hjärta!

Love you! <3


Söndag

Hur dum är man om man raderar sina drivrutiner för internet!? Jisses sicken miss....tur att vi har en dator till!  Har försökt med det mesta men måste antagligen formatera om den eller lämna in den.

Tränade i tisdags, det var riktigt gött faktiskt!  Dock blev man slapp resten av veckan så får ta nya tag nu denna som kommer! :)

Har bara myst med mitt hjärta och jobbat.   Idag åkte han iväg och är borta tre veckor. =/ Känns rätt så jobbigt faktiskt! Men men, jag jobbar som ett gnu dem veckorna så det är ju bra det iallafall. Är väl ledig 3 dagar nu på tre veckor tror jag. Yey...jaja, goa pengar!!

Har precis städat och donat här hemma lite. Ska till mamma om en stund och sen ska jag möta Madde och Eme för att äta lite och sen hem till mig och umgås! :)

Trevlig kväll!

Måndag

Det vart mycket lyckat i lördags! Hade grymt kul som vanligt! :)
Igår vart man inte så pigg direkt så det blev rätt lugnt här hemma. Fick min efterlängtade hamburgare också!

Idag har man jobbat igen. Har ju varit ledig i 10 dagar. Men det va kul att komma tillbaka. Har massa jobb framför mig nu men det gör inget då Andreas ska iväg i tre veckor!  Man ser fram emot lönen också kan jag säga!

Imorgon jobbar jag 7-13, sen blir det en sväng till gymmet!  Dags att chocka kroppen, ha ha :) Ska passa på att sola också!

Nu blir det lugnt fram tills jag ska sova.  Godnatt!

Lördag

Träffade Emely och Madde istan i torsdags och tog en fika, mycket trevligt! :)  Ses ju allt för sällan nu för tiden. Och så ska båda flytta ifrån mig. Känns rätt så tungt faktiskt. Jag är mycket väl medveten om det men det känns ändå som att jag inte har fattat det ändå. Det är lixom en månad kvar bara. Men men, det går tåg osv så vi kommer ju ses! :) <3

Igår var Josse & Jonte här på middag. Jag bakade piroger som dem gillade skarpt! Hade en mycket rolig och trevlig kväll! :)

Idag är det party hos Anna & Jarmo! Ska bli skoj! :)   Sitter och pysslar om naglarna nu. Blir en dusch snart så man slipper stressa. 

Trevlig lördag! :)

Nytt i smyckeslådan! :)

foto0143 (MMS)

Nytt i smyckeslådan! :)


Onsdag

Var ute och promenerade i två och en halv timme igår!    Lata Annika? Ute och går?...Haha blev faktiskt lite stolt över mig själv! :)  Det vart en rejäl promenad. Meningen var att vi skulle gå runt en sjö i här i närheten men jag, som trodde att vi tog en liten genväg, gjorde istället så vi kom helt fel och jag vart på bristningsgränsen till att börja gråta för att jag var vilse! Men kul var det iallafall och vi hittade hem igen, ha ha! :)

Kollade på filmen Let me in igår, lite halvt scary. Helt okej film som är sevärd.

Idag har vi tagit det rätt så lugnt, såna dagar behövs dem med. Blir väl till att kika lite serier nu när tvn är bokad för fotboll hela kvällen lång...

Trevlig kväll!

Måndag

Härligt väder idag och man är ledig! :)  Är ledig hela veckan lång. Sen på måndag sätter sommarveckorna igång, då kör man fullt ös tills 3 september ungefär. Men det kommer bli goa pengar!

Ansiktet börjar se normalt ut nu igen, underbart! Lite torr ännu men det är bra mycket bättre.

Ska ner till centrum om en stund och handla lite och så har jag ett paket från H&M att hämta ut. Ikväll kommer Anna och Jarmo hit för att grilla och umgås, ska bli skoj! :)

Trevlig måndag!

Det blev 91 st. Jisses! :)

foto0139 (MMS)

Det blev 91 st. Jisses! :)


Söndag

Nu har svullnaden försvunnit men är fortfarande röd och nu snustorr i hela ansiktet. Fortsätter med kortisonet och varvar med en fet kräm från apoteket.  Det börjar gå åt rätt håll iallafall! :)

Har mailat försäljaren och hoppas på bra bemötande och hjälp från henne. Hon är en mycket glad och trevlig tjej så förhoppningsvis är det inga problem. Hade det varit jag som hade vart försäljare och en kund hade råkat ut för detta så hade jag gjort allt vad jag kunnat för att hjälpa och ersätta kunden. Det är ju inte mer än rätt om man vill ha ett bra rykte anser jag.

Igår hade jag en lugn kväll som sagt. Kollade på Pretty little liars hela kvällen, man blir som besatt. Ha ha :)

Idag är man piggare iallafall och humöret är bättre.   Håller på att baka bullar nu! :)

Ikväll blir det tacos och mys med mitt hjärta! :)   Trevlig söndag!

Lördag

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen...får väl summera lite vad som hänt.

I lördags hade jag ju tjejkväll här hemma som vart mycket lyckad! Min cheesecake älskade dem, ha ha :)
Söndagen vart väldigt lugn.  I måndags jobbade jag och så gick jag till läkarn för att jag har problem med ischias. Har fått inflammatoriska tabletter nu och remiss till röntgen.
Tisdags vart det jobb och så färgade jag tillbaka håret mörkt igen. Brunsvart fick det bli, mycket nöjd! Kommer nog aldrig färga håret hos en frisör igen!

Sen i onsdags så åkte vi till Danmark över dagen ett gäng. Strosade runt lite och så. Trevligt och kul att komma iväg så ibland! :) 
Sen torsdag så vart det jobb igen och igår var vi hos Andreas mamma på kvällen. Blev bjudna på jättegod mat och efterätt! <3

Idag har jag varit hos läkarn igen...testade på produkter från Mary Kay och fick en allergisk chock typ. Mitt ansikte är rött, prickigt, torrt och svullet. Det svider och det kliar. Ser rätt äckligt ut faktiskt!   Så jag tog mig till läkarn och fick kortisonsalva som jag hoppas kommer hjälpa! Står inte ut! =/   Jag köpte Mary kay produkter för att jag hade problemhy, men om man jämför var de ju inga problem mot nu! =/



Äcklig bild, men såhär vacker kan man bli om man inte tål skiten.

Så för min del blir det lugnt idag. Blir en kväll i soffan med tv & serier.   Trevlig lördag!

Min cheesecake! :) mums!

foto0101 (MMS)

Min cheesecake! :) mums!


Lördag

Idag är det tjejkväll hemma hos mig! :) Har bjudit hit Anna, Maria, Josefin och Anneli. Ska bjuda på god mat och en riktig smarrig cheesecake till effterätt! Hoppas den går hem hos tjejerna!

Vi hade ju Andreas lillebror här i veckan, roligt!  Har gottat oss i solen och käkat massa gött! :)   För övrigt har jag jobbat och igår blev det en kväll i tvättstugan. Gött nog hade jag hela för mig själv! Går ju lite snabbare då. 

Har precis förberätt allting inför kvällen nu. Ska snart ta mig en dusch och fixa mig lite. Vid sjutiden kommer tjejerna! :)

Trevlig lördag!

  • Startsida