God kväll

Det gick bra på jobbet idag med! Tiden bara flög förbi kändes det som. Det har vart väldigt lugnt får jag säga. Lite skönt ändå.  Då har man haft mer tid att pyssla och prata med dem! :)

Efter jobbet träffade jag Emely en stund, fick se hennes förvandling. Kortklippt och mörkfärgad! Häftigt! :) Nu är ingen blond i gänget längre! Haha :)

Vet inte om det blir jobb imorgon, dem skulle kika på det, men får nog vara beredd på att dem kan ringa imorn bitti ändå.   Annars blir det väl stan en sväng med Emely på eftermiddan!

Nu blir det fortsatt lugnt en stund till innan jag ska krama kudden.   Godnatt

Fatimah har Spa på jobbet :-P

foto0863 (MMS)

Fatimah har Spa på jobbet :-P


Tisdag

Sov som ett barn inatt!  En lång dag på jobbet, en promenad och lite tv, sen slocknade jag fint! :)

Nu ska jag snart ge mig iväg till jobbet igen för att jobba kväll. Hoppas det flyter på bra!

Känner mig taggad nu! Jag ska klara det! Slå mig på fingrarna annars! Ha ha :)  Säger som Anna, det gäller att ha självdisciplin! Ska bara hitta fanskapet också, haha!



Trevlig tisdag!

Måndag

Har jobbat idag och det gick bra. Dagen flöt på hyffsat fort! :)  Ska jobba imorgon också, 14-21.15. Gött att det blir lite pengar nästa månad då summan på mina räkningar blir något högre.

Täcknade ett gymkort på Life idag. Tränade på Crudo i Angered innan, men det är det sämsta jag vart med om. Ingenting är helt klart, saker är söndriga och det läcker ner fett från Donken. Allmänt ofräscht!   Så nu får jag ta träningen på allvar! ha ha :) Ska träna med Madde, men kan även träna med Annica och Anita! Ska bli skoj! :)
Blev en liten promenad idag också. Behöver komma igång nu och bli starkare!

Det blir fortsatt lugnt nu! :)

Ligger i vilorummet på rasten, gött. Har c...

foto086 (MMS)

Ligger i vilorummet på rasten, gött. Har ca 4 timmar kvar att jobba.


...

När ska eländet ta slut?   När ska all drama och alla problem försvinna?   När ska jag få må bra? Vad krävs?
Jag vet ingenting och finner ingen utväg. Är bara så fruktansvärt trött på allting. Orkar inte mer.   Hade jag haft pengar hade jag köpt en resa, om så bara för en vecka. Hade vart så skönt att få komma bort och bara få vara.  Jag vet ingenting, vet bara att jag mår dåligt innerst inne...

Söndag

Det vart inte mycket action igår. Låg på Maddes soffa hela dagen fram till tio på kvällen. Då åkte jag hem och kollade tv och sov sedan som en gris!

Idag har jag vart med Madde på allum en sväng, kikade lite i affärer och åt på Paprika, som vanligt! Ha ha :) Hade jag haft mer pengar så hade jag shoppat massor! Hittade massa fint som jag vill ha. Men icke... =/   Fick nöja mig med ett linne och ett par leggins, lite basplagg.

Nu har jag precis gjort en äpplepaj som står i ugnen, börjar lukta riktigt gott.  Ska titta på One tree hill och äta lite paj, mumma! Söndagsmys!

Imorgon ska jag jobba 6.45-16, så det blir till att sova tidigt idag!

Trevlig kväll!

Lördag

Idag mår man som man förtjänar. Hade en riktigt rolig kväll igår med Madde! Vi är fan inte kloka när vi sätter igång! :P

Först vid halv sex åt vi tacos tillsammans, riktigt gott. Sen spelade vi alfapet och började dricka lite cider och pimpla vin! Trevligt! :) Runt nio började man bli lite smått berusad, men bra mådde man! Ha ha :)  Sen vart vi bjudna hem till Thomas på inflyttningsfest och innan dess ville jag hem och byta om.  På vägen till mig hittade vi en barnvagn som jag körde runt Madde igår. Garva så mycket så jag höll på att kissa på mig! Ha ha :) Kom till Thomas vid elvatiden iallafall, trevligt men slutade dock inte så lyckat...
Så det blev att ta sig till Madde igen där vi fortsatte ha kul!

Summan av kardemumman; vi hade en grymt rolig kväll och idag mår man som man förtjänar! 

Det blir nog en väldigt lugn lördag! Man har ingen vidare ork till något idag. Får la se :)

Trevlig lördag!

Tjoho!

dsc00467 (MMS)

Tjoho!


Alfapet är kul!

foto0843 (MMS)

Alfapet är kul!


Skål!

foto0840 (MMS)

Skål!


Dags för Tacos! Mums! :)

foto0839 (MMS)

Dags för Tacos! Mums! :)


Fredag

Filmen med Jim Carrey igår var ingen höjdare. Jag trodde den skulle vara mycket roligare. Dock ganska seriös.  Den hade sina stunder, men jag förväntade mig mer av Jim som bög! :) Ha ha.

Idag är det fredag, jag börjar bli gladare nu! Fick mig en liten flipp innan.  Men lite rock lugnar alltid ner mig! :) Gäller att stänga av hjärnan en stund bara och varva ner!

Har precis betalat räkningar också, det sved men men, självförvållat! haha :)

Idag skulle jag egentligen åkt till Liseberg för Nrj in the park men jag hoppar det.  Det blir tacos, vin och spel hos Madde ikväll! Ska bli riktigt kul! :D Kanske bakar bullar också! Haha :D   Så man får la ta sig en dusch och piffa till sig lite snart då.  Sen blir det att handla och gå till glasbanken!

Trevlig fredag!

God kväll

Grown ups är den roligaste filmen jag sett på länge. Det var längesen jag skratta så mycket! :) Man garva typ hela filmen igenom! Helt klart en film jag ska köpa sedan!  Har man inte sett den så gör det!

När bion vart slut så följde Anna och Jarmo med hem en stund och tjöta lite. Tack igen för en trevlig kväll! :)<3

Nu tänkte jag titta på I love you Philip Morris, den senaste med Jim Carrey där han spelar bög. Verkar skitrolig! :D Tittar via http://icefilms.info , där finns det massvis med filmer!

Så nu blir det film och sedan sova.  Godnatt!

Grown ups

Anna är fasen min riddare i vitt! Eller vad man säger. Hon är räddaren i nöden. Min stöttepelare, mitt allt! Jag älskar dig enormt! :)<3  När man är som mest deprimerad eller så, så kommer hon och piggar upp en och får en så peppad och glad! Du är en pärla! <3

Ska träffa henne ikväll för att gå på bio med Jarmo och min kusin Peter. Vi ska se Grown ups. Den verkar så jäkla rolig! Precis vad jag behöver! En dos Anna och en dos Adam Sandler! :)


Torsdag

Har sovit som ett barn inatt! Så jäkla gött! :) 

Har lite träningsvärk i benen idag faktiskt, gött!  Får se om jag tar mig ner till gymmet idag med! :)

Nu håller jag på att baka bröd till frukost, blir en ganska sen frukost. Ha ha :) Det blir scones iallafall, mumma!

Har inte planerat något idag utan det får bli som det blir.    Imorgon blir det ev. nrj in the park på Liseberg iallafall. Får la se hur vädret blir också.  Men kollar man smhi så ska det vara fint hela dagen!

Trevlig torsdag!

Vilken förändring

Jisses!  Jag måste erkänna att jag tycker Darin är bra!  Muppot man har hatat och mobbat massor har ju blviit bra!  Jag tycker riktigt bra om hans senaste album, speciellt låtarna Lovekiller och Microphone. Så, hej jag heter Annika och jag gillar Darin! Hahaha :D  Men inte så att jag skriker och bölar om jag skulle se honom!


Vilken härlig dag

...lalalalala....

Fasen va det blåser ute! Storm ju!  Det vart ju ingen större idé att kamma till frillan idag. Nu är verkligen hösten här! Men det gillar jag. Vill ta fram alla goa koftor, halsdukar och mössor! :)  Och nu kan man tända ljus utan att det blir för varmt!

Idag har jag umgåtts med Tommi, promenerat lite och tjötat. Riktigt kul! :)   Sen har jag även tränat lite med Madde, så nu är man helt slut i benen! Men skönt är det! :)

Nu kollar jag lite på fångarna på fortet på tv och tar det lugnt.  Lär sova som ett barn inatt! Lovely! :D

God kväll

Va skönt det är när det är städat nu. Det känns tillochmed! :)  Tror jag kommer va ett pedantiskt freak när jag flyttar hemifrån!

Tog mig ett skönt bad innan också, så nu är man avslappnad, och ren dessutom! Ha ha :)  Kvällen har vart väldigt lugn, har kikat på tv och suttit här lite. Pratat med Anna lite och vi planerar och har oss! :) Älskar dig raring!<3


Ska väl sitta här en stund till innan det blir sängen för min del. Har lite ärenden imorgon och lite samtal och mail.

Jisses, jag sitter här och skrattar för mig själv. Fattar inte att det är sant. Trodde du var ensam om att vara sån men du har fan en dubbelgångare!! Dra mig baklänges!!  Nog för att man har hört saker men detta är ju fan löjligt!!


Godnatt

De äkta paret

De äkta paret var ute och rodde, kvinnan hade inga
trosor på sig.

- Börjar du få gråa hår på musen älskling?
- Gråa hår!!! Det är spindelväv din late fan...

Skärpning

Nu har jag sagt att jag ska städa i en hel vecka, men har skjutit upp på det dag för dag. Men nu får jag skärpa mig. Så om en stund ska jag damma, dammsuga, tvätta golven och tvätta.

Sen tänkte jag pyssla om mig själv lite, bad, hårinpackning och ansiktsmask! Blev så sugen när jag såg Annas chokladmask, mumma! Vart finns den? :P

Ikväll är det Fångarna på fortet igen. Det är tydligen tre kvällar i rad denna vecka och nästa vecka. Kul! :)

Trevlig tisdag!

Klockren

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan, Pippi jagades av soss och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit ;)

Mänsklig

Börjar känna mig mänsklig nu. Fy va dåligt jag har mått idag. Helt kraftlös. Varm, trött, illamående och en jäkla hemsk huvudvärk. Kände mig svimmfärdig imellanåt. Orkade inte ens äta middag. Så har legat i soffan och sängen idag. Först nu börjar jag bli mänsklig.

Tittar på Fångarna på fortet nu, riktigt kul att det är tillbaka igen! :)  Dock är ju snubben i tornet löjlig. Rolf Skoglund från Vi hade iallafall tur med vädret.

Det blir fortsatt lugnt framför tvn ikväll.   Godnatt

Levande ljus :) sagan om ringen på tv och ...

foto0807 (MMS)

Levande ljus :) sagan om ringen på tv och snygga aragon - viggo!


Söndag

Igår var jag på kalas hemma hos syrran! Och det var riktigt kul! :) Massa roligt folk och mycket god mat!  Även god dricka, ha ha :) Hade jättekul med min familj och mådde som en prinsessa! Ha ha :) Löjligt jag skriver men jag mådde riktigt bra igår!

Kom hem runt ett nångång inatt och då blev det sängen direkt. Vart riktigt trött och lite påverkad. Ha ha :)
Och idag fick jag sova ut rejält, gick inte upp försen vid tolv.  Har plockat iordning lite och tänkte damma och dammsuga sedan, det behövs! Sen ev. tvätta en maskin. Annars blir det nog lugnt.

Åh va det är härligt med myggbett!! Speciellt på båda hälsenorna!!  Panik!...

Trevlig söndag!

Fredag

Jisses va trött jag är nu. Ögonen är tillochmed lite blodsprängda eller vad man säger. Har vart fullt ös hela dagen!
Först jobbade jag 7-15 och det gick bra. Ska jobba på måndag igen, 6.45-15.30.

Efter jobbet åkte jag till Allum där jag mötte upp Anna :) Gick runt där en stund och kikade i affärer. Jag köpte presenter tills imorgon då det är kalas för mina syskonbarn! :)  Sen blev det  sallad på Paprika. Mumma! :D  Och efter Allum så blev det en sväng hem till Madde där vi spelade kort och Alafapet. Ha ha :D Lite hjärngympa!

Nu är det snart dags för sängen. Är redigt trött som sagt. Dessutom ska jag upp tidigt då jag ska färga mammas hår och sen fixa iordning mig själv. Åker iväg runt tvåtiden så det blir ingen sovmorgon!

Godnatt

Vet inte varför, men ont gör det..la kompr...

foto0795 (MMS)

Vet inte varför, men ont gör det..la kompress runt och det gjorde susen!


Grattis Fat Loui!


Torsdag

Har som sagt jobbat idag och det gick bra. Trots att jag bara fick tre timmars sömn inatt så har jag vart hyffsat pigg. Blev trött först nu ikväll. Låg och vred mig i två timmar inatt, så jäkla segt!

Sen har jag vart iväg en sväng på Ikea med Thomas också. Han skulle handla till sin lya och jag var sällskap.  Återigen blir jag knäpp och vill också flytta hemifrån!!   Var nere på bobutiken innan idag och kollade läget, men jag skulle återkomma i månadsskiftet. Men hon sa att jag ligger mycket bra till för att kunna få lägenhet. Ligger högt upp i kön! Ha ha :D Så nu är det bara att vänta och se!

Nu sitter jag bara och tar det lugnt. Ska krama kudden om en stund. Ska jobba imorgon med, 7-15 och efter det ska jag möta upp min älskade Anna och åka till Allum en sväng! :)

Godnatt

Mums!

foto0794 (MMS)

Mums!


Det gick bra på jobbet idag! :) nu fixar ...

foto0793 (MMS)

Det gick bra på jobbet idag! :) nu fixar jag lite plättar! Efter maten ska jag till ikea en sväng...Idag igen! :)


Onsdag

Dagen började väldigt slappt. Jag tänkte städa och ha mig idag men jag tog aldrig tag i skiten.  Har istället degat här hemma. Men vid femtiden så åkte jag med Annica till Backaplan och kikade lite. Åt en god sallad på Paprika och tog sedan en sväng till Ikea.  Jag vill verkligen flytta nu, hittade hur mycket som helst som jag vill ha! Massa inredningsidéer! :)

Efter Ikea tog jag en kopp té inne hos Annica och skvallrade lite! :) Alltid lika trevligt!

Nu har jag tvättat håret och fuskat med lite brun utan sol. Känner mig bra mycket piggare om jag är lite brun. Haha, nörd! Ska snart sova så jag orkar upp imorgon bitti, ska jobba 6.45-15.30.

Godnatt!

Dricker te och myser inne hos annica :)

foto0791 (MMS)

Dricker te och myser inne hos annica :)


Take me on

Rubriken är från en låt med Erik Grönwall.  Ibland vet man inte vad rubriken ska vara så då får det blir en låt eller liknande..

Det blev inte mycket till att städa idag. Fastna i soffan och framför datorn istället. Har plockat undan lite men inte dammsugat, får roa mig med det imorgon.   Sitter bara och slappar och gör nada, så jäkla gött!  Och det tänker jag fortsätta med.

Har fått ventilera lite för Anna och det behövdes. Du är en pärla! <3  Jag skulle egentligen behöva en rejäl urladdning för att kunna slappna av! Så irriterad och besvärad. Jag orkar inte med mer drama i mitt liv nu! Har fått nog och blir irriterad av bara tanken! Låt mig få andas för fan...och nej, jag döljer inget så cut the crap!


Tisdag

Det gick bra på jobbet igår och det var många skratt och bra samarbete. Härligt! :) Ska jobba på torsdag igen. Efter jobbet blev det bara lugnt och sen slocknade jag som en gris.

Idag har jag en slappisdag. Men måste dock städa lite och dammsuga. Blää!   Ur högtalarna är det Jocke's röst som hörs och jag blir helt harmonisk!  Just nu spelas deras nya låt, Here comes that sick bitch again. Riktigt bra! Ser fram emot det nya albumet!

Åter till städandet...trevlig tisdag!

Måndag

Åh, hej och välkommen din jävla förkylning!

Idag känner man sig som en utsketen apa! Men det är bara att bita i det sura äpplet och jobba ändå! Förhoppningsvis piggnar jag snart till!  Har ju vart smått seg och smått förkyld sen i onsdags. Men men, det går över! :) Så jäkla farligt är det inte!

Idag ska jag jobba 14-21.15 och jag hoppas dagen flyter på bra och fort. Saknar redan kudden! Ha ha :)

Åkte hem till Emely igår kväll och spelade spel. Mycket trevligt och roligt! :)  Kom hem runt ett tiden inatt och gick då och la mig direkt.

Nu ska jag äta frukost och sedan fixa iordning mig lite.   Trevlig måndag!

(
Bilden är från Hardcore Superstar i onsdags.)

Hardcore Superstar



Riktigt bra! :) En av deras nya låtar från albumet som kommer i januari.

Söndag

Vilken härlig dag det var igår!
Runt tolvtiden så åkte jag med pappa till Anna och Jarmo.  Färgade Annas hår som ni kan se nedanför, fikade, pratade massa gojja, solade, fixade mat och så målade jag lite också! Till kvällen blev det tacos/spagetti och köttfärsås, godis och filmmys! :) Min kusin och hennes barn kom också dit! Trevligt! :)

Är lite seg idag, har iofs vart det hela veckan. Ska snart ta mig en dusch och se om jag vaknar till liv!  Ska in till stan sen med Emely för att titta på Rix Fm festivalen! Ska bli skoj! :)

Trevlig söndag!

Gottar mig i solen! Så härligt! :)

foto078 (MMS)

Gottar mig i solen! Så härligt! :)


Färdigt!

foto0776 (MMS)

Färdigt!


Har precis färgat Annas hår :)

foto0775 (MMS)

Har precis färgat Annas hår :)


Fredag den 13e

Någon som haft otur?
Jag har klarat mig! Peppa peppa ta i trä!

Igår var jag snorig, täppt och hade ont i halsen, hade nog även lite feber tror jag. Men vet faktiskt inte om det bara beror på sömnbrist. Men idag är det bättre iallafall, är inte lika trött och hängig. Så det har vart liite mer krut i mig idag. Men bara lite, ha ha :) Har jag jobbat 14-21 och det flöt på bra!

Nu efter jobbet tog jag en skön dusch och känner mig nästan som en ny person, ha ha :) Tänkte pyssla om fötterna lite, smörja mig och sen bädda ner mig i en renbäddad säng framför tvn och bara slappa.

Godnatt!

Mys

Ska ha lite egentid och mys för mig själv. Tänkte bädda ner mig i sängen med en kopp té, lite glass (för halsen) och levande ljus. På tvn är det Benknäckargänget med Adam Sandler som gäller.

Godnatt!

Torsdag

Jisses va trött jag är idag!  Kom hem halv ett inatt och somnade inte försen vid två. Sen upp runt sextiden för att jobba 7-13. Höll på att dö av trötthet! Helt orkeslös!  När jag hade rast somnade jag på soffan, vaknade tillochmed av att jag snarka en minut innan alarmet. Ha ha :) Då är man trött!  När jag kom hem så la jag mig på soffan och tittade tv, somnade till lite halvt där med. Har sovit dåligt nu det senaste så inatt sover jag nog som en gris! Ska försöka komma i säng hyffsat tidigt.   Skulle ha jobbat 6:45-16 imorgon men jag har bytt till 14-21.15 istället. Behöver nog få sova ut!   Har ändå inget planerat imorgon. Eller ah, skulle egentligen åkt in till kalaset för att se Crashdiet men det blir så sent och sen segt att ta sig hem mitt i natten. Är för gammal! Haha :D

Nu sitter jag bara här och slappar.  Har satt igång en maskintvätt och städat lite smått. Något mer än så blir det inte idag. Trött och hängig. Vet inte om jag börjar bli förkyld eller om det bara är brist på sömn!

Trevlig torsdag!

HCSS <3

Det var grymt bra igår. Sånt ös! Och att få ögonkontakt med Jocke när man sjunger vart inte helt fel det heller! Ha ha :) Grymt bra!!  Dem spelade lite nya låtar också från deras nya album som släpps i januari, riktigt bra! I en av låtarna fick en kille från publiken komma upp på scenen och sjunga med Jocke, jäkla as! En hel del som vart avundsjuka!  Även Silver var där, bandets förra gitarrist. Kul! :) Så honom fick man också kontakt med och rocka med lite. ha ha :)   En riktigt grym show som vanligt!  Jag är grymt sugen på att tatuera in deras logga! Ska bara få pengar till det och klura ut exakt ställe att sätta den på! Najs!

Här kommer ett videoklipp från igår, dock är ljudet inte så jäkla charmigt men det får funka!



Sånt här är ju trevligt att upptäcka när m...

foto0774 (MMS)

Sånt här är ju trevligt att upptäcka när man sitter i en trappa i stan..


Förbannat bra!!

foto0768 (MMS)

Förbannat bra!!


Redo för Hardcore Superstar!

amnfnsdjkgnsdjkg (MMS)

Redo för Hardcore Superstar!


Onsdag

11 augusti, äntligen!  Ikväll är det Hardcore Superstar som gäller! :)  Skiter i att det spöregnar, jag tänker icke missa det! :D  Dock är man jävligt seg och ska upp tidigt imorgon men skitsamma. Slutar ett imorn så kan sova efter jobbet! Ha ha :)


Har precis vart och solat med Madde och tar det bara lugnt nu. Ska duscha om en stund och sedan fixa mat.  Sen iväg in till kalaset med Madde. Vet inte vilka mer det blir eftersom folk dratt sig ur. Tråkigt! :(

Trevlig onsdag!

Frukost. Evigheter sen jag åt risifruttit..

foto0742 (MMS)

Frukost. Evigheter sen jag åt risifruttit..


Tisdag

Känns skumt att kolla sig i spegeln och se det mörka håret. Har ju inte vart såhär mörk sen nyår. Eller har nog aldrig fått håret såhär mörkt nånsin faktiskt. Fick ju för mig att jag skulle bli blond så jag gjorde slingor osv och blev ljus/orange typ. Och det hade man ju vant sig vid.  Men men, vänjer mig väldigt fort vid detta också. Gillar det redan! Detta är mer jag :)

Idag ska jag jobba 14-21.15 så har precis gjort mig iordning lite smått och ska gå om ca en halvtimme. Ska jobba med Emma, ska bli skoj! :) Skvallra lite och så.

Tror icke du läser men, GRATTIS TAZ! :)<3

Trevlig tisdag!

Mörk som natten

Det blev änna mörkare än vad jag trodde. Ser svart ut!  Men färgen släpper väl lite ju mer man tvättar det. Hoppas det. Ville bli mörk igen men inte svart som natten! Haha :D


Nä nu blir det mörkt! Blondt är nog inte m...

foto0728 (MMS)

Nä nu blir det mörkt! Blondt är nog inte min grej ändå..


Mums!

foto0726 (MMS)

Mums!


Måndag

Helgen har vart riktigt bra!  Var ju hos Anna i lördags på en spontan grillfest och hade skitkul! Fler av mina kusiner var där och det var kul. Pratade och skrattade mycket! Mådde så himla bra! <3  Dock blev det väl lite för mycket dricka kanske. Haha men Anna gör så jävla goda bålar så dem gick lixom åt fort. Haha :)  Men som sagt, det vart riktigt kul, kom hem mellan tre och fyra nångång tror jag.  Så igår vart det en riktig slappisdag.  På kvällen käkade jag pizza med Madde, tjötade och umgicks! :)

Om en stund tänkte jag göra iordning mig lite smått. Ska till Allum en sväng med Madde idag. Köpa hårfärg och en mumsig sallad från paprika! Mumma!

Trevlig måndag!

Skål!

foto0703 (MMS)

Skål!


Ready, set, go!

Redo för att träffa vännerna och grilla nu!  Orka någon seriös bild!   Trevlig kväll!

I'm electric, I just want to dance!

Jag lever!!

Har slappat till rejält med bloggen nu. Skärpning! Inte för att jag har något speciellt att skriva ändå! 

I onsdags åkte jag som sagt upp till Madde som jag skrev. Spelade kort och tjötade som vanligt, trevligt! :)   Sen i torsdags hade jag en riktig slappisdag, tvättade lite.  Men vid femtiden kom syrran och hämtade upp mig. Så det blev helt spontant att åka med henne hem för att umgås och gulla med barnen! :)  Godingar! <3 Grillade igår och det var riktigt gott! Syrran gjorde en dundergod tzatziki! Godare har jag nog aldrig ätit!! :)  Sov över där och åkte hem igår kväll. Innan dess fick jag lite groggar och även en grogg på vägen hem så jag blev lite på örat. Sen hälsade jag på Thomas föräldrar och där fick jag snapps så jag mådde kalas igår. Ha ha :D    Så man somnade gott igår!

Nu försöker jag komma till liv igen, men det går ganska trögt.  Får väl ta mig en dusch så jag piggnar till!
Vid femtiden så kommer Piff och Puff (Anna och Jarmo, haha) och hämtar upp mig för att sedan åka hem till dem och grilla! Smaskens! :)  Så ska väl försöka komma ihåg att mobilblogga lite! :D

Trevlig lördag!

Om en vecka...


Onsdag

Igår hade vi en heldag på Liseberg jag, Madde, Emely, Johan, Erik, Håkan och Annelie! :) Riktigt kul faktiskt!  Dock vart det så långa köer så man kunde inte åka så mycket som man ville.  Jag älskar karuseller men inte höjder så jag skrek mig lite hes. Haha sissygirl! ;)  Fast jag var inte värre än en annan tjej på Uppswinget, hon skrek innan den ens hade börjat. Såg riktigt kul ut! Helt likblek! haha :D

Kom hem runt elva tiden nångång och åkte då hem till Madde och spelade lite kort. Kom sen hem efter ett nångång och somna på stört.  Det tar på krafterna att va på Liseberg en hel dag. Man har faktiskt inte samma energi som man hade när man var 10. Ha ha :) Men kul var det som sagt. Blev barn på nytt.

Idag har det inte hänt något speciellt, har bara slappat.  Blir väl att åka hem till Madde ikväll och umgås lite, om sjuklingen orkar! :)<3

Trevlig onsdag!

Måndag

Idag har det vart en bra dag, hyffsat iallafall.  

Imorse var jag på intervju på äldreboendet här tvärs över gatan. Det gick bra, så nu väntar jag bara på svar.  Behöver få jobba mer så man kan få chansen att flytta hemifrån nångång!  Efter intervjun tog jag en sväng ner till gymmet och chockade kroppen lite! Sen har jag även gottat mig i solen, ätit en god frukost och slappat.  Vi två-tre nångång åkte jag upp till Emely och spelade lite kort. Sen gick vi till sjön där vi satt och prata lite, spelade yatzy och så kom även Thomas dit! trevligt! :)  

Hoppas det är lika fint väder imorgon också, vill sola mer och få tillbaka färgen som jag hade!

Godnatt

Det stod miniglass på paketet, men såhär s...

foto0680 (MMS)

Det stod miniglass på paketet, men såhär små är ju fan löjligt!


Slappar vid sjön :)

foto0678 (MMS)

Slappar vid sjön :)


Brände mig på våffeljärnet. Härligt va?..

foto0675 (MMS)

Brände mig på våffeljärnet. Härligt va?..


Spelade bingo. Alla vann förutom jag! Papp...

foto0671 (MMS)

Spelade bingo. Alla vann förutom jag! Pappa hade nybörjartur!


Mums!

foto0670 (MMS)

Mums!


Söndag

Sitter hemma hos Anna nu och känner hur matlukten sprir sig i hela huset. Det blit kyckling med råstekt potatis, sås och sallad. Mumma! :D

Åkte med pappa hit vid halv tolv idag. Finns inget att göra hemma och jag behöver en dos av Anna! :) Bästa medicinen! <3   Har bara slappat och tatt det lugnt. Dock åkte vi till bauhouse och fick bära massa virke. Dagens träning, haha :) Sen handlade vi lite och nu väntar vi som sagt på maten.   Blir ev. en våffla eller två till efterätt. Mumma! :D

Trevlig kväll!

......

Det gör ont. Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag hade drömmar. Jag förstår ingenting. Är helt tom.

  • Startsida