GOTT NYTT ÅR!


God morgon!

Vi la oss fyra imorse...vansinnit! Så vi har nästintill precis vaknat! Ha ha :)

Ska börja städa och dona här hemma snart. Sen ska jag göra efterrätten till ikväll. Den ska stå i kylen en timma innan servering.

Ska sätta igång nu. Trevlig lördag & sista dag år 2011!

GOTT NYTT ÅR!


Nyårsgodis!


Cheesecake <3

Lite fredagsmys! :)


Fredag

Tog mig en rejäl sovmorgon idag. Vaknade upp när klockan var halv tolv! Låg dock kvar och drog mig ca en timme till. Riktigt skönt vill jag lova!

Har donat lite här hemma och ska strax åka ner för att handla inför morgondagen och lite gott till ikväll. Tänkte kolla rean lite smått också. Lite underkläder hade ju inte varit fel!  Beställde lite från H&M's rea häromdan. Har inte vart istan något och krigat än.

Trevlig fredag!

Näst sista dan år 2011

Jisses...vad har man egentligen gjort detta året?

Jag flyttade hemifrån (dock 26/12 förra året), blev sedan sambo i mars. Har jobbat en hel del. Det har varit fester, födelsedagsfiranden och andra högtider. Har fått nya vänner och även förlorat gamla.  Jag blev med iphone. Har varit på konserter och teater. En tur till Danmark. Har vart på Ullevi på fotbollsmatch, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra. En och annan film på bio har man hunnit med också. Något mer spännande än så har jag väl inte gjort. Nästa år är mitt år! En ny start.



Håll i hatten!

Detta väder...tack och lov ska man inte iväg nånstans idag. För det regnar och blåser nåt så enormt så man hade väl flygit iväg! Ska dock ge mig ut för några rundor fram och tillbaka till tvättstugan men det är inte så farligt långt bort. Men kan ju säga att man drar sig för att göra det!

Vi har presenningar på altan som vinden drar tag i hela tiden. I ren panik fick jag nyss springa ut och jaga ena i enbart trosor och linne. Vilken syn!

Trevlig torsdag!

Julklappar

Tänkte jag skulle visa lite vad jag fick i julklappar!

Först ut är julklappar jag fick av mitt hjärta. Twilightbox med dem tre första filmerna. Stod nästan högst upp på önskelistan! Sen fick jag en ny plattång då den jag hade innan var rätt så sleten. Ny mascara som var välbehövlig och så en jättegod parfym av Nina Ricci - ricci ricci. Helt underbar doft!

Fick inte med denna på bilden, men fick första boxen av Skilda Världar av mitt hjärta också! :)

Utav mamma & pappa fick vi en jättefin ljuslykta eller vad man ska kalla det från Kosta Boda! Grymt tung och jättefin! :)  Av Maria fick jag en fickplunta med tillhörande snabbsglas! :) Och av Andreas fick jag en jättemysig pläd! Av syrran fick jag presentkort på en porslinsaffär och en kopp till min servis.

Av svärmor fick jag ett sött smyckesskrin med två änglar på. Jättefin! :) Sen var det en fint halsband i silver och så bodylotion och duschtvål! :)

Onsdag

Är väl dags att dra en liten resume nu av julhelgen som varit.

I fredags var vi ju hemma hos mamma & pappa och spelade Bingo och gjorde julskinkan. Hade en riktigt mysig kväll tillsammans. Dock vann jag ingenting, men Andreas vann två Sverigelotter. Ha ha :) Jag var ett nr ifrån att vinna 25.000 kr! Skulle ha nr 25 och alla nummer omkring kom men aldrig den. Alltid samma tur!

Skinkan blev iallafall riktigt god och den är snart slut! :)

I lördags var det ju julafton och den började vi fira med min syster och familjen. Åt god mat och hade trevligt! Fick lite roliga julklappar också som jag tänkte visa i ett separat inlägg.  
Senare på kvällen åkte vi vidare till Andreas morbror för att fira med hans familj. Dock blev det inte långvarigt då min allergi satte stopp och jag fick nästintill andnöd! =/ Så jävla typiskt!   Åkte hem till Andreas mamma där vi sov över.

I söndags var det konsert på Trädgårn. Hardcore Superstar! Lika grymt som alltid! Fullt ös! :) Förbanden var bra dem med. Varav ena kunde grejen med att bjuda på en show. Sångaren kom först ut i luva, skinnhandskar och skynke för ansiktet och såg alltmänt störd ut. Ha ha :) Låten efter såg han ut som en skräckclown ungefär. Jisses!

För övrigt har vi bara tatt det lugnt och så har jag jobbat måndag, tisdag och ska även jobba idag.

Blev skadad på jobbet i måndags av en boende. Så har ont i min hand & tumme. Gick till vårdcentralen igår för att kolla upp den men dem kunde inte se eller känna någon skada. Skönt det men obehagligt att det ändå gör ont. Fick intyg på att jag varit där iallafall för man måste göra en arbetsskadeanmälan osv.

I helgen är det ju nyårsafton och den ska vi fira med Anna & Jarmo! :) Ser fram emot det jättemycket!

Trevlig onsdag!

Julskinkan är klar!!


Julkänslan är på topp!


Kardemummakaka!


Fredag

Imorgon är det julafton! Det är helt otroligt hur fort tiden har gått. Känns nyss som att hösten hade anlänt och löven började falla. Men nu är det snö, frost och is och dessutom jul! :)

Jag har jobbat i veckan, slått in julklappar och tatt det lugnt. Nu håller jag på i tvättstugan och bakar även kardemummakaka! :) Hoppas den blir lyckad och god! Julkänslan har infunnit sig och jag njuter av tillvaron. Polkagris i granen, klappar under och snöbollar i kylskåpet! Haha :) Testade mig på att göra lite julgodis igår i form av snöbollar. Och dem består av vit choklad och kokos. Helt okej men för mycket kokos för min smak.

Ikväll ska vi till mamma & pappa för att spela bingo och umgås! Och framförallt för att göra julskinkan! Ha ha :) Det är nog det enda jag ser fram emot när det gäller julen. Så jäkla gött!

Innan dess ska jag städa här hemma och fixa klart tvätten.

Trevlig fredag på er! :)

Fick en julklapp på jobbet idag!! Verklige...

img_4656 (MMS)

Fick en julklapp på jobbet idag!! Verkligen helt oväntat!! :)


En liten gran måste vi ju ha! :)

img_6996 (MMS)

En liten gran måste vi ju ha! :)


Måndag

God kväll!

Har haft en riktigt lugn och go dag här hemma. Har i princip inte gjort nånting. Visserligen har jag städat och diskat, men jag har inte gått utanför dörren!

Nu har jag precis duschat och ska snart sätta igång en film. Ska upp tidigt imorgon för att tvätta mellan 7-11 och senare på kvällen ska vi till Andréas lillebrors skola för att se en liten musikal! Ska bli roligt!  Och så ska vi fixa gran också! :) Ingen jul utan gran!

Onsdag, torsdag och fredag ska jag jobba. Och på fredag kväll ska vi hem till mamma & pappa för att spela Bingo, uppesittarkväll ju! Och så ska vi göra julskinka! :)

Julafton firar vi först med min familj och sen på kvällen åker vi till Andréas familj och kör julklappsleken! :)

Och på söndag är det Hardcore Superstar på Trädgårn!! :) Kommer bli riktigt najs!

Trevlig kväll!

Lördag

God dagens... Börjar smått vakna till liv. Känner mig fortfarande trött sen Ullared i torsdags. Haha :)
Det blev totalt sju timmar där inne! Det kändes i hela kroppen vill jag lova! Är ingen van Ullaredare! Men hade en mycket bra och rolig dag med syrran! Fick köpt en del julklappar och är väl nästintill färdig nu.
Till mig själv blev de llite hygienartiklar, smycken, nagellack, underkläder och en brödkorg! Haha :)

Jobbade kvällen igår, gick bra men var grymt trött.
Ledig idag, ska inte göra något alls idag förutom att handla lite. Det blir en tidig kväll då jag skajobba tidigt imorgon!

Trevlig lördag!


Torsdag

Uppe med tuppen idag! Ska ju till Ullared! :) Lär vara mycket folk men hoppas vi slipper långa köer och skavsår efter vagnarna! Trevlig torsdag!


Piga

En piga sökes för städning, tvättning, matlagning samt handling. Du blir timlönad och kan ev. få smaka på maten du gör!

Haha det vore nåt! Nån som är sugen? ha ha :)

Håller på att städa här hemma nu, ska bara dammsuga sen är det klart. Sen har jag världens tvätt mellan 15-19 också men det får la gå.  

Jobbade igår och det gick bra. Andréas är i Skåne tills imorgon och gör nytta så då får la jag också göra det! Jobbar imorgon kväll, fredag kväll och söndag dag. Och på torsdag mina damer och herrar ska denna desperata själ få komma till Ullared! Ha ha :) Som jag har tjatat!  Ska dit med syrran så det kommer bli kul!

Nu är Anna på väg hit också. Mysigt! :) Får la se om vi styr upp något bak kanske. Hon kanske vill vara min piga? Vem vet.... ;)

Trevlig tisdag!

Pang på pensionatet

Detta var nåt av det roligaste jag har gjort! Så otroligt roligt att få se dem live! :) Har ju bara varit på film innan. Ska utan tvekan ta mig till Falkenberg nästa år! :)


Lördag

Sitter här och kör Robins version av vinnarlåten om och om igen. Ha ha :) Jag gillar den skarpt och självklart svider det i mitt Idolhjärta att han inte vann och ännu mer att själva Idol är slut för kanske all framtid?...




Vi hade lilla julafton här hemma igår med några vänner. Åt tomtegröt, skinksmörgås och självklart lussebullar och julmust! Mumma! :) Spelade spel och så körde vi julklappsleken. En riktigt rolig lek jag vill göra fler gånger! Julklappsleken innebär att man köper tex fem paket av en värde för 150 kr eller vad man nu kommer överrens om. Sen ska man slå en tärning och får man ett eller sex så får man ta ett paket. Sen när alla paket är tagna så ska dem öppnas och sen sätter man en klocka på tex tio minuter och under den tiden ska man slå ett eller sex och sno paket av varandra.

Ska snart ta mig en dusch så jag vaknar till. Känner mig lite hängig idag men hoppas det försvinner! För ikväll ska vi gå på teater! Pang på pensionatet ska vi se. Fick biljett av Andréas underbara mamma i julklapp. Ska bli riktigt kul att få se dessa nissar live då man praktiskt taget har växt upp med dem :)

Hoppas på att man inte drunknar eller blåser bort när man ska ge sig ut ikväll bara. Jisses vilken storm! =/

Ha en trevlig lördag allihopa! <3

Robin Stjernberg

Han är årets Idolvinnare trots att han kom tvåa. Sån otorlig kämparglöd och vilja! Och rösten är helt magisk! Hoppas på att få höra mycket med han i framtiden!


Lite paket :)


Torsdag

Hade en väldigt lugn dag hemma igår. Pappa kom hit och hjälpte oss med en klädstång och vår klocka! Bortsätt de var de bara slappt framför tvn. Idag har jag jobbat 7-13, sen mötte jag Andreas i centrum för att handla lite. Nu har jag pysslat med julklappar och skrivit julkort! :) Ska städa lite, göra mat (tacos!) och sen blir det soffläge! Trevlig kväll!


Julklapptips

Coolstuff.se är en kanonbra sida där man kan hitta massa roliga och effektiva presenter om man har slut på idéer. Jag har hittat två klockrena julklappar till Andréas därifrån. Kan tyvärr inte visa än då han kollar bloggen imellanåt! :)

Idag har dem en jättesmart såsvisp i Dagens lucka till ett rabatterat pris som är perfekt för en som älskar att laga mat. Perfekt för den som har problem med händer, armar, axlar osv som inte har orken att stå och röra länge.

Gå in och kika! :)


Tjuvarnas jul

Äntligen har det kommit en julkalender som är bra igen!  Jag har inte tyckt att någon har varit särskillt bra sen Mysteriet på Greveholm eller Pelle Svanslös.  Men denna som är i år är riktigt bra! Många skådespelare som man känner igen och man blir nyfiken och förväntansfull. Precis som ett litet barn, ha ha :)

 



Tisdag

Det blev aldrig någon byrå! Jag planerade vart den skulle stå, vad som skulle läggas i lådorna och vad jag skulle ha för prydnader uppepå! Men tanken slog mig aldrig att mäta så att den skulle få plats där jag ville ha den. Och självklart var den för stor och det blev alltså inget köp! =/

Dock blev det en ny julstjärna och lite annat fint som jag visat i ett inlägg längre ner. Det har inte blivit någon tripp till Ullared än men jag hoppas ännu! Så desperat att jag frågar allt och alla känns det som. Ha ha, vansinnit! :)

I helgen var det fest och kalas. Vi firade Josefin i lördags som fyllde 23 år. Var ett gäng hemma hos dem och spelade och hade trevligt!  :)  Och i söndags var det kalas för mina syskonbarn som fyllde år. Fick jättegod mat och tårta. Stark mat, för jag började svettas och ha mig. Haha, det var jag som stod för middagsunderhållningen! Men gott var det!  Fick se syrrans nya kök också. Grymt fint och jag är så avundsjuk!

Idag har jag bakat lite här hemma som ni kan se. Och dem blev riktigt goda! :) Får la se hur många som finns kvar när det är Lucia, ha ha :)

Nu håller jag på i tvättstugan fram till kl elva ikväll. För övrigt blir det lugnt.   Trevlig kväll! :)

Färdigt!


Bakning pågår!


Lite shopping!

En liten sten med texten "God Jul" , ljusmachetter (hur de nu stavas) och en gigantisk väggklocka! :)


Kvällsnöje! Pillar med lite smycken! :)

img_8931 (MMS)

Kvällsnöje! Pillar med lite smycken! :)


  • Startsida