God kväll

Har precis ätit tacos och sitter och slappar lite. Nu kommer solen fram! Hoppas den kommer fram tidigare imorn!  Dock har jag lite ärenden imorgon.

Ska hem till Madde om en stund och spela lite och umgås! :)  Trevlig kväll!

Shopping

Tänkte visa mina fynd som jag gjort de senaste dagarna.  Det har ju blivit att man har shoppat lite grann nu. Det blev iallafall tre ringar i silver från Gina Tricot, ett silvrigt armband med hjärtan från Guldfynd, en vita kofta från Gina Tricot, blommiga skor från Skopunkten, blommig tunika från Wear it company (en butik i Marieberg) , sololja från Kicks och två st bhar från Lindex.


Vem släckte ljuset?

Vart tog solen vägen? Hörde att det skulle vara kanonväder hela veckan! Men nu är det ju grått och mulet! =/ Jag som ville sola!

Har suttit och mailat och haft mig en stund, sökt lite jobb och så. Nu är det bara att hålla tummarna! Ger det en vecka sen ringer jag! Ha ha :)  Sökt en del roliga jobb faktiskt så det vore kul om man fick något!

Idag blir det lugnt iallafall. Tänkte ju sola men det sket sig. Om det nu inte spricker upp. Ska ev. träna ikväll och får la kärringgrilla om solen inte vill titta fram! :P

Trevlig onsdag!

Eclipse

På lördag ska jag äntligen få se tredje filmen av Twilightsagan!  Ska bli kul! Har ju sett fram emot den sen jag såg tvåan. Den slutade ju väldigt spännande med att Edward friade till Bella. Ska bli intressant att se om hon blir vampyr eller ej.  Det återstår ju att se på lördag som sagt!


Hetta!

Jisses va varmt det är! Jag har verkligen inte haft någon ork idag. Har slappat och bara strosat runt här hemma faktiskt, himla skönt. Solade lite smått men det vart för varmt så det blev ca fem minuter bara. Ha ha :) 30 grader ju! 
Fast har iofs kollat jobb, mailat, ringt osv idag. Så någon nytta har jag allt gjort!

Har precis handlat lite frukt med mamma, melon och bigaråer (hur de nu stavas) mums!   Svängde även in på Kicks och köpte cocosolja som ska hjälpa en att bli brun, så nu jävlar! Ha ha :) Men får vara försiktig ändå eftersom jag har lätt för att bränna mig på vissa ställen.

Det blir fortsatt slappt ikväll.

God kväll

Eller godnatt kanske... hehe.

Sen sista inlägget har jag slappat lite, pysslat om mig själv och umgåtts med Annica. Vi har grillat tillsammans, mumma! :) Satt även och solade lite på hennes altan. Så himla skönt! Sen har jag bara slappat och nu ska jag gå och lägga mig.

Så godnatt!

Måndag

Nu har man uppdaterat lite med bilder och lite om hur dagarna har vart!

Sitter bara och tar det lugnt just nu. Håller på att tvätta lite. Ska snart äta lite smått och ta mig en dusch så man vaknar till liv!  Jag är helt slut i kropp och huvud efter veckan som varit!  Så nu ska jag pyssla om mig själv en stund!

Trevlig måndag!

Highwayman

Har fastnat för en låt som jag måste tipsa er om! Rätt go faktiskt! :)


Midsommarcollage


Helgen

Nu är man hemma igen och allt är som vanligt, tråkigt med andra ord!

Dessa dagar i Västerås har vart helt underbara! Jag behövde verkligen detta! Gör en liten snabb resume eller vad man kallar det.

Onsdag: Då åkte vi ju dit. For iväg runt halv ett och vart inte framme försen tio på kvällen, haha. Resan ska bara ta fyra timmar men vi stannade för att äta och sen stannade vi helt spontant och shoppade! Kul! :)  På kvällen spelade vi lite spel och umgicks.
Torsdag: Då åkte vi in till Stockholm och strosade runt och shoppade lite. Åt mat. Jag såg dessutom Sean banan! Shit va liten han är! ha ha :) Såg även Mattias från EMD.  Kul att se lite kändisar, ha ha! :) Gjorde lite slingor på kvällen sedan!
Fredag: Då var det ju midsommar! Upp med tuppen ungefär för att duscha osv. Vi var ändå 6 st som skulle duscha och fixa iordning oss.  Sen vid tolv åkte vi till Håkans familj och firade. Bästa midsommarn jag någonsin har haft! :) Massa god mat, dricka, roliga spel och trevligt sällskap! Vi spelade även på ett lotteristånd och då vann Madde en liten båtur. Vi skulle alltså få åka i en båt från 1929 tror jag det var.
Lördag: Då vart ingen särskillt pigg direkt men vi tog oss upp hyffsat tidigt ändå. Åt god frukost och la oss sedan på gräsmattan och solade! Härligt! :)  Idag bokade vi in båtturen och det gjorde vi vid femtiden. Det vart riktigt roligt och härligt! Gillar att åka båt! :)  Efter båtturen åkte vi hem och gick sedan för att äta pizza. På kvällen var det sällskapsspel och massa härliga skratt!
Söndag: Då var det dags att åka hem! Jättetråkigt! Jag kunde inte hålla mig från att gråta. Mesig som man är. Men jag mådde ju så bra där och det var så kul att träffa Annelie igen!  Vi åkte iallafall vid två tiden. Stannade till lite för att tanka, köpa vatten och sen för att äta. Sen på vägen så stannade vi faktiskt vid en sjö för att bada! Egentligen skulle bara Emely och Madde bada men jag blev iknuffad av Thomas med kläderna på. Men det gjorde inget för det var så himla skönt att bada! Så igår var det årets första dopp!  Kom hem vid halv elva på kvällen. Tog lika lång tid att åka hem som dit, pga stoppen.

Så summan av kardemumman: jag har haft en helt underbar helg och en riktigt kul midsommar!

Jag lever

Har bara inte suttit vid datorn nånting. Men nu passar jag på att uppdatera då det är lugnt.  Vi har nämligen haft saker för oss hela tiden typ. 

Resan hit gick bra iallafall, åkte vid halv ett och var framme efter nio nångång. Det tar bara 4 timmar ungefär men vi stannade och åt och shoppade, hehe :) 
I torsdags åkte vi in till Stockholm vid elva och var där inne till sju. Kollade runt i affärer och storsade runt. Trevligt! :) Så nu har man vart där också, men det är inte mycket att hänga i granen. Jisses vilka stressade människor. Dem armbågar sig fram och ger en hatiska blickar om man ställer sig fel i rulltrappan. Dem går verkligen på led på höger sida för att man ska stå så. Så jag ställde mig med mening på vänster varje gång, haha :)

Och igår var det midsommar, åkte hem till Håkans familj och firade. Åt massa god mat och spelade kubb och hade oss. Vi körde tävlingar i fem lag och mitt lag vann. Riktigt najs! Tack vare Madde som pickade in 100 poäng på dart!
Det vart en riktigt rolig kväll med många skratt och sjungande.  Återkommer senare med bilder!

Nu ska vi äta frukost och sen vet jag inte vad som är planerat.

Återkommer senare med bilder från shopping och midsommar. Trevlig lördag! :)

Onsdag

Vi kom iväg senare än vad vi skulle, men vi är iallafall på väg. Sitter i bilen nu med min minilaptop, suveränt tidsfördriv! :)

Mår dock lite illa nu och vill ha något att äta. En säng vore inte heller fel, ha ha :)

Kikade runt lite på google efter nagelsalonger i Västerås, jag är nämligen sugen på att göra fina naglar! Slippa fixa mina egna ett tag, ha ha :)  Får la se om man hittar något ställe med hyffsat pris. Har ju fått mer pengar denna månaden än vad jag trodde.

Ska nog stanna till om ett tag tror jag. Vore bra innan våra blåsor spricker!

Trevlig onsdag!

God kväll

Ska snart börja packa lite, har dragit ut på det hela dagen. Har ju handlat och umgåtts med Emely och Madde istället! Mycket roligare, ha ha :) Men får la ta tummen ur nu och packa så man blir klar nångång!

Snart....tids nog...tummen sitter hårt!

Midsommar

Köpte mig en klänning på Kappahl idag som jag tänkte ha på fredag! Jag är inte den som brukar ha klänning faktiskt, men tyckte denna var söt. Och det är ändå midsommar, lite fin vill man ju vara! :) Den satt fint på också! Slänger väl upp någon bild på fredag kanske! :)



Tisdag

Vaknade hur snorig och seg som helst. Hoppas verkligen inte att en förkylning är på gång! Vore ju fan nu när man ska resa bort. Men hoppas det släpper under dagen! 

Idag ska jag packa lite smått eftersom att vi åker imorgon. Ska bli roligt att få komma iväg och att få träffa Annelie! :) Dessutom blir det ju en liten roadtripp med Madde och Emely också. Och så verkar det som att jag ska få se Stockholm, spännande! Trist med 08orna bara! Ha ha :)

Vill sola men det verkar tydligen blåsa lite kallt, surt! Kanske får kärringgrilla i solariumet då! :P

Nu ska jag ner till torget med Emely lite, trevlig tisdag! :)

Lotta på Liseberg

Vi åkte ju in till Liseberg igår för att titta på Lottas premiär. Vi hade riktigt roligt faktiskt! :) Dock var Alexander Ryback sjuk, tråkigt! Hade nog blivit en härlig allsång annars!  Det blev det ju visserligen men ändå. Gött väder också! Sist jag var på Lotta så satt jag och Therese i varsin poncho i regnet! Ha ha :)

Klickbara bilder!



Måndag

Jag är ledig denna veckan också, härligt!  Ska ju till Västerås på onsdag! Vi ska dit och fira midsommar, sen blir det väl en sväng till Stockholm också. Ska bli roligt, har ju aldrig vart där! :)

Men ska även göra lite nytta denna veckan, ringa lite samtal osv. Men ikväll blir det allsång! Jag, Emely och Madde ska till Lotta på Liseberg som börjar idag. Charlotte Perelli, Alexander Ryback, Markolio och Lisa Nilsson gästar ikväll. Så det ska bli roligt! :) Var ju där en gång förra året med Therese och det vart riktigt kul faktiskt. Så nu kör vi igen! :)

Så ska strax ta mig en dusch och förvandla mig till människa så är jag fit for fight sen! Ha ha :)

Trevlig måndag!

Love <3


Lite bilder från igår

Slängde ihop ett collage med bilder från gårdagen! Det vart ju som sagt grillfest för Jarmo som fyllde år 11 juni. En mycket trevlig kväll!


Söndag

God dagens!

Det var riktigt roligt igår! :D God mat och kul sällskap! Jag och Anna drog väl i oss lite för mycket alkohol kanske, men kul hade vi!! :D Jäkla ägg! Ha ha!   Vi åkte hem runt fyra tror jag. När jag la hövvet på kudden var klockan iallafall runt fem. Låg i sängen fram tills kl två idag, gött! :)

Nu har Micke åkt hem (eller ja, för typ 1½timme sen) och jag har precis städat och dammat lite. Håller även på att tvätta lite. Tänkte duscha nu och sedan fixa ihop lite mat. Spagge och k-sås! Smaskens! :D   Sen blir kvällen väldigt lugn!

Trevlig söndag!

Lördag

Fy vilket tråkigt väder det är idag! Ena stunden är det grått och mulet och det regnar, sen kommer solen fram en stund, men nu så regnar det igen! =/  Tråkigt, jag som hade velat sola lite!

Sitter och mumsar på vindruvor nu, smaskens!  Har vart och handlat lite för ikväll och ska väl hoppa in i duschen snart och börja piffa till mig lite! Får la se om detta monstret kan bli en skönhet. Åtminstonde lite iallafall! Ha ha :)

Ikväll är det nämligen party/grillfest! Ska bli roligt! :) Ska ju få träffa min humla! Bzz på dig! ;)<3

Trevlig lördag på er! :)

Fredag

Idag åkte vi bil hem till mig. Det blev en liten trevlig roadtripp! Skönt att åka bil hem för en gångs skull. Slippa stressa till tåg, buss osv. Man kan lixom ta det i sin egna takt och själv bestämma när man ska åka och ifall man vill stanna till. Dessutom får man själv bestämma om man vill ha det varmt eller kallt. Ha ha :) Massa fördelar. Dock en nackdel med bil då bussen (swebus och liknade) faktiskt är billigare!

Resan gick iallfall bra, stannade till på donken och åt lite grann. Sen när vi kom hem så var det typ bara att lämna väskorna och sen iväg igen. Vi bestämde oss för att åka in till Liseberg en stund! Vi ville åka karuseller men eftersom kl var halv sju typ så kändes det inte aktuellt, vi satsar hellre på en heldag senare i sommar! Åkbandet kostar ändå ca 340 kr. Så vi gick runt och spelade lite och lalla bara runt helt enkelt. Kul och mysigt! Jag vann en liten påse bilar och en liten påse gott och blandat. Micke vann en Paradis och två marabouchokladkakor. Så liite vinster blev det iallafall!

Sen gick vi in på en sovenirbutik där jag hittade massvis med fina saker som jag vill köpa! Hade jag bara haft mer pengar så hade jag handlat!  Såg att dem hade silvriga namnsmycken att köpa, dock fanns inte mitt namn! :( Så jäkla tråkigt! Men det blev iallafall ett par små silvriga hjärtörhängen! :)



Nu är vi hemma igen och tar det bara lugnt. Packar upp min väska lite smått.   Godnatt!

Torsdag

Har en riktig slappisdag idag. Klockan är snart tre och jag har inte ens bytt om än, sitter fortfarande i nattlinne. Härligt!  Ska dock duscha snart så man vaknar till liv lite. Och dessutom känner sig fräsch!  Dock lär det svida på brännan från igår, aj aj. Klantarsel! Jag har bränt mig så många gånger och ändå lär man sig inte!  Det sägs att det man gör som ung slår tillbaka på en när man är gammal. Så jag lär säkert få hudcancer! =/  Äsch, va inte så dramatisk nu! Ha ha :)

Har iallafall bara slappat framför tvn idag. Jag var mer effektiv igår med disken, tvätten, promenad och allt annat kul vi gjorde. Vi åkte till ett café som kallas för Lotta på åsen, där vi åt varsin våffla. Som btw var den dyraste jag ätit. 40 kr för en liten sketen våffla!? Ha ha :D Men det var mysigt att sitta där iallfall :)
Sen åkte vi hem till Mickes syster på lite kalas, hennes dotter blev 1 år igår! Köpte en rosa klänning med vita prickar på. Hon var jättesöt i den! :)   Kvällen vart sedan lugn framför tvn!

Det lär väl bli lugnt idag med, vi tänkte titta på en film som heter En andra chans med Nicolas Cage (hur han nu stavas), den verkar faktiskt vara bra! Sen får man väl packa lite eftersom att vi ska hem till mig imorgon!

Trevlig torsdag!


Chimpanser är inget husdjur

Såg precis på Oprah och idag handlade det om en kvinna som nästintill blev dödad av en chimpans. Hennes kompis hade en chimpans som husdjur och när hon jobbade sent eller liknade så brukade Charla (kvinnan som blev skadad) mata apan.
En dag hade han lyckats ta sig ut ur sin bur och kompisen ringde Charla i ren panik och bad om hjälp. Direkt när Charla kom dit så blev hon attackerad av apan. Han slet upp hela ansiktet på henne, började lixom äta på henne. Hela vänster handen slets loss och alla fingrar på höger hand, dock kunde läkarna sy fast tummen igen. Alltså, apan slet av käken och näsan på henne. Rev även över hennes ögon, så hela konturen i ansiktet försvann. Dock överlevde hon denna attacken! Helt otroligt!  Men hon har förlorat sina ögon, fingrar och en hand. Läs mer här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6112092.ab 

Onsdag

God kväll!

Resan igår gick bra, somnade till en stund. Riktigt skönt! :) Micke hämtade upp mig på knutpunkten och sedan åkte vi och käkade kebab och pizza. Mumma! Kebabköttet här är smaskens. Iallafall på "hörnan" eller vad dem nu kallar det för. Sen vart kvällen väldigt lugn. Kollade tv och slappade.

Imorse var jag vaken före tuppen. Micke drog till jobbet halv sju och då kunde jag inte somna om. Sen skulle jag ju iofs på intervju kl åtta. Intervjun gick bra, dem är intresserade av mig. Men det blir en timanställning isåfall. Så måste kolla upp lite saker och ting, och även säga upp telefonjobbet isåfall. Men det är så osäkert med timanställning, just ekonomiskt så vet man ju ingenting. Det kan bli jättemycket pass eller så kan det knappt bli något alls. Så vet varken bu eller bä nu. Ska jag släppa ett 4 dagarsjobb för några timmar i månaden? Får helt enkelt tänka på saken som sagt! :)

Efter intervjun köpte jag med mig frukost hem. Frallor, ost och jucie. Även vattenmelon, mumma! :)  Sen har jag diskat, tvättat (jävla hemmafru) och suttit på balkongen och solat! Har stekt fläsket rejält idag, har änna bränt min mage! Aj som fan! Hoppas verkligen att det har lagt sig tills imorgon. Men gött med färg iallafall! :D



Nu blir det fortsatt lugnt, ska kika tv och kanske någon film. På fredag åker vi hem till mig eftersom det är party på lördag. Vi tar bilen så det blir en liten roadtripp, kul! :)

Trevlig kväll!

Tisdag

Hmm, är det en ny förkylning på gång? Hoppas jag verkligen inte! Hoppas det är som det brukar vara på morgnen, lite snuvig men så släpper det mot dan.

Idag ska jag till Micke, bussen går halv fyra. Så ska börja göra mig iordning nu och packa det sista. Tar nog inte så lång tid. Behöver ju inte ha med så mycket när jag inte ska vara där så länge, och vi dessutom inte ska göra något speciellt. Fast som vanligt har jag ändå slängt fram massa kläder som ska packas ner, man vet ju aldrig hur vädret blir...

Dags att sätta igång... trevlig tisdag!

God kväll

Syrran och dem var här innan, åt kakor och kladdkaka, mums! :) Mycket trevligt!

Har bara slappat sen dem åkte hem. Suttit här lite och pratat med grannarna en stund. Ska väl ta fram väskan och packa lite smått snart. Behöver inte ha så mycket med mig denna gången, åker ju hem på fredag igen. Och Micke jobbar ju 7-16 på dagarna så det händer väl ändå inget speciellt. Bor väl i mina mysbyxor då, haha :)

Tar nog en liten tripp in till stan innan jag åker imorn. Tänkte kolla en klänning som jag ev. tänkte ha på lördag. Får väl se! Så det blir ingen sovmorgon imorn! Men jag åker ju lyxbussen imorn med dem goa fåtöljerna så kanske slocknar på bussen en timme!

Sitter och tittar på finalen av biggest loser nu. Haha, där borde man ju vara med själv. Men hade dött, vilka jävla träningspass och tävlingar dem får utstå! Jisses!....

Måndag

Grattis mamma och Martin! :)

Sitter och väntar på att syrran och barnen ska komma och fika nu, trevligt! :)

För övrigt har jag lite grann att pyssla med idag. Bland annat kopiera mina betyg, se över mitt CV lite och sen måste jag packa och ev. tvätta någon tvätt.  Åker ju till Micke imorgon några dagar! :) Ska dessutom på intervjun, får la se vad som sker där.  Men kommer hem till helgen igen då det är party! :)

Nää, ska ut och vispa lite grädde nu!

Trevlig måndag!

Foureyes

Jag införskaffade ju mig ett par glasögonen för över ett årsedan eftersom att jag har lite brytningsfel, alltså att jag koncentrerar ögonen för mycket så jag kan få huvudvärk. Dock använder jag dem på tok för lite. Dem gör ju knappast någon nytta i lådan! Ha ha :)  Men har börjat använda dem lite smått nu. Måste ju vänja ögonen vid dem bara.

Måste tipsa om två låtar jag fastnat för nu.


Lady Gaga feat. Beyonce - Telephone


Sibel feat. Lazee - The fall

Söndag

Igår var jag ju iväg på dop. Mycket fint! Det visade sig att det var tre dop samtidigt. Annorlunda, inget jag visste man kunde göra. Men men :) Prinsessan var så söt i sin dopklänning! Och dopet gick riktigt bra, några tårar bara men vem blir inte rädd när en främling lyfter upp en högt i luften? ha ha :)
Efter dopet så åkte vi hem till syrran där vi fick smörgåstårta, vanlig tårta och kakor. Mumma! :) Hade kunnat äta upp hela princesstårtan själv, haha :)  Kul att träffa på syrrans kompisar också, vart ju ett tagsedan nu. Och vissa har ju fått barn nu också, så söta! :)

Maria åkte med hem, köpte godis och kollade tv och tjötade. Fixade även hennes blogg lite.

Idag åkte hon hem vid halv ett och sen dess har jag bara slappat. Är ganska seg och mör i kroppen idag, så det blir perfekt med en slappedag! :)

Lördag

Det var en trevlig kväll igår. Jag fick mig en hel del skratt. Jisses! Ja, ibland slutar man aldrig att bli chockad. Men men.  Vi satt och spelade Chicago och tjötade en stund! Trevligt! :)

Idag är det dop! Lilla prinsessan som ska döpas. Ska bli roligt! :) Sen är det hem till syrran på fika och sådär.  Sen tror jag Maria hänger med hem över natten, om hon inte har ångrat sig nu. Ha ha :)

Nu ska jag börja göra mig iordning inför dopet.  Trevlig lördag!

Fredag

God kväll!

Det har varit en effektiv dag idag. Har hunnit med en hel del känns det som.   Åkte in till stan och mötte Maria kl tolv. Fixade lite presenter och kollade runt lite. Köpte även hårfärg.  Sen mötte jag mamma vid tvåtiden i Angered, handlade lite och så.  Sen när vi kom hem så färgade jag mammas hår! Blev riktigt bra faktiskt! Dock är det bara en toning så det kommer ju försvinna med tiden. Jag har tjatat så länge på henne om att få färga hennes hår. (Så jäkla grått ju, haha)  Så nu äntligen fick jag göra det och hon blev nöjd!   Sen har jag slingat mitt egna hår lite. Jag vill ju bli blond, iallafall ljusare och det är ju en lång process när man är brunhårig. Men några slingor blev det ju iallafall. Blir nog bättre nästa gång.

Nu tar jag det bara lugnt. Väntar på att Thomas ska komma dit. Ska väl glo film eller något. Madde och Emely ska väl ev. vara med också! :)   Men det blir ingen sen kväll för mig idag, ska upp hyffsat tidigt imorgon och fixa iordning mig inför dopet som börjar kl två! Ska bli kul! :)

God kväll

Det gick inte likabra på jobbet idag. Fick bara iväg två ordrar. Jag kunde fått fyra till, men kunden krånglade eller hängde upp sig på något litet och enkelt. Men men.
Efter jobbet har jag handlat lite och gjort mat. Sen har jag bara slappat och glott tv. Tittar just nu på Vampire diaries. Spännande! :)  Dock är det säsongsavslutning idag =/ Så jävla surt att alla serier man följer ska sluta samtidigt. Bara för att folk har sommarlov så behöver inte tvn ha det också. Ha ha :)

Det blir fortsatt lugnt ikväll. Är ganska trött faktiskt.  Imorgon får jag se hur dagen blir, men måste som sagt fixa lite presenter och så ska jag fixa mitt och mammas hår. Tänkte även fuska lite och smörja in mig i lite brunutansol. Vill ju se fräsch ut till dopet. Sen greja lite med naglarna och så. Lite girlystuff med andra ord.

Åter till tvn och vampyrerna!

Torsdag

Nu är man nyfriserad! Jag klippte upp det lite och så klippte jag till luggen lite. Och framförallt så tunnade jag ut det. Härligt! Det behövdes!  Dock blir man ju aldrig nöjd när någon annan stylar sitt hår så jag hoppas det lägger sig finare sen när jag fixar det själv. Ha ha :) Alltid är det något man ska gnälla över. Tur att håret växer som ogräs iallafall!  Den nya frissan är inte så ny för mig, för jag brukar klippa det såhär. Fast lite kortare, men jag fega lite nu. Ha ha :)

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Segt, men men det är bara 3½ timme.

Trevlig torsdag!

Greys anatomy

Kollade precis på Greys och jäklar vilket avsnitt det var! Jag är fortfarande i chocktillstånd. Ha ha :) Jisses asså! Det var spännande från början till slut!  Nu vill jag att veckan ska gå fort så jag får se fortsättningen! Men nästa vecka lär det väl också sluta spännande för att det är säsongsavslutning!  Jäkla serier som triggar upp än såhär! Ha ha :)

Frisyr



Jag älskar denna frisyren som Victoria Beckham har. Hade jag vågat så hade jag lätt klippt det så. I vilket fall som helst så har jag bestämt mig för att klippa upp håret lite imorn, alltså olika längder. Så som jag brukar ha. Och så ska jag klippa till luggen lite snett, har ju hellugg annars. Och definitivt tunna ut det i bakhuvudet/nacken!  Sen på fredag tänkte jag slinga håret lite. Vill ha det lite ljusare nu, men även med lite mörka inslag. Hoppas jag får det som jag vill ha de!  Ska dessutom få färga mammas hår, äntligen!! Ha ha :)   Slänger väl upp en bild imorgon på nya frissan kanske!

Nu ska jag bänka mig framför tvn och kolla på Greys anatomy!

Milkshake

Gjorde mig en liten milkshake med 2 skedar glass, ca 2 dl mjölk och 2 del färska jordgubbar!  Mumma! :)


Money

Ser att skattepengarna har kommit in. Men dem åker in på sparkontot så jag har något att leva för i juli månad då jag knappt får någon lön. Det vart ju inte så mycket jobb i maj månad. Jag är riktigt avundsjuk på dem som gått över fem, nio tusen, kräk! Ha ha :) Det hade ju inte suttit fel direkt!

Onsdag

Idag har jag jobbat och det gick faktiskt jäkligt bra idag. Jag fick iväg 10 ordrar på mindre än två timmar. Inte illa pinkat! :) Det vart verkligen mer än vad jag trodde. Jag kanske ska tänka att det är pisstråkigt och jobbigt för att sälja bra? Vem vet.  I vilket fall som helst så har jag kortat ner mina dagar nu så jag bara jobbar två till fem. För jag har verkligen ingen motivation eller ork kvar efter ett. Så tre, fyra timmar räcker. Jag tänker ju ändå inte bli långvarig där iochmed att jag söker annat jobb. Så nu ska jag jobba imorgon, måndag och sen är jag ledig tre dagar eftersom att jag ska åka till Skåne/Micke :)

Imorgon ska jag till frisören och klippa till fågelboet lite! Vet inte om jag gör någon större förändring men jag måste iallafall toppa det och tunna ut det. Sen ev. på fredag så tänkte jag slänga i lite slingor! Kul med förändring! :) Så det blir frissan kl elva och sen iväg till jobbet några timmar, sen är jag ledig fram tills måndag 13:45. Lovely! :)   Jag måste även fixa doppresent till Nicholle, hon ska ju döpas på lördag! :)



Resten av dagen och kvällen så blir det lugnt för min del. Ska väl glo lite tv osv, idag är det ju Greys anatomy också!

Tips

Måste bara tipsa om en jättegod bar från Kelloggs innan jag stänger ner.
Det var två tjejer som stod och delade ut såna här när jag var och såg Sex and the city i lördags. Och jag tycker dem är jättegoda! :) Men man ska väl inte äta allt för många, ha ha :)



Bar av ris och vete med tranbär och en liten topping med yoghurtsmak. Choklad typ. Mums!

Good evening

Har suttit och pillat lite med Mina's blogg nu ikväll, http://minaj.blogg.se/ och såhär fick den bli. Hoppas hon blev nöjd! :)

För övrigt har jag bara tatt det lugnt. Kollat lite jobb osv och mailat chefen som jag ska träffa nästa vecka. Måste ju veta exakt vart jag ska ta vägen så jag inte kommer vilse. Ha ha :) Men det ska nog gå bra. Men det är en vecka kvar så jag hinner förbereda mig osv. Ska bland annat kopiera betyg och skriva ut Cv och lite så innan.
Läste på spåkulan på facebook att jag behöver byta yrke och att det kan gå snabbare än vad jag tror. Jag bytte ju från vården till telefonjobb och nu vill jag ju byta tillbaka. Ha ha :)

Dem har börjat sända Ullared i repris på kanal5 nu. Jag som vill se Desperate housewives. Han snubben på lagret, Morgan, han såg jag på centralen för några veckor sen. Ha ha :) Man kunde ju inte hålla sig för garv när man såg han på tv. Han låter som han Krister från Stefan och Krister. Ha ha :)

Nu blir det fortsatt lugnt. Tänkte titta på Cougar town och sedan får man väl sova så jag orkar upp till jobbet imorgon. Hoppas på en bra dag! Och att jag finner lite motivation!

Godnatt!

Jobbvel

Herregud vad jag velar med jobb. Det är så jag skrattar åt mig själv. Ena dagen är jag överlycklig över att jag fått ett vikariat på ett äldreboende här i stan. Och andra dagen får jag panik och vill inte alls vara där. Sen blir jag glad över att jag en vecka senare hittat jobb som telefonförsäljare. Men nu får jag panik där med. Ha ha :) Jisses vilket meningslöst jobb egentligen! Om man får kalla det jobb. Jag vill inte snacka skit och dra ner det helt, men jag känner att det är så meningslöst att ringa runt till folk och tvinga på dem kalsonger som dem faktiskt vill köpa i butik. Jag hade fördomar innan som nu har stärkts ännu mer. Finns det något värre än telefonförsäljare? Ha ha :)  Jag känner inte att jag gör någon nytta när jag sitter där. Jag finner lixom ingen motivation alls. Jag vill jobba på ett ställe där jag verkligen får jobba, där jag känner att jag gör något nytta.  Så nu mina damer och herrar drar jag ner mot landet på intervju nästa vecka!  Önska mig lycka till! :)


Update:
Jag vet att jag fick panik gällande äldreomsorg, eller ja, att jag ville göra något nytt och ta en liten paus lixom. Men nu har jag fått min lilla paus och jag har testat på något nytt. Och jag känner att jag saknar äldreomsorgen för jag kände mig så uppskattad och jag gjorde verkligen nytta. Jag hjälpte andra människor att må bra lixom! :)  Så jag ska helt enkelt på intervju på ett äldreboende och jag hoppas jag får det!

God kväll

Nu har jag precis duschat och det vart skönt vill jag lova. Hade solskydd, aftersun och annan gojja på kroppen från igår, så det var skönt att bli ren så att säga.

Jag har även pysslat med Annas blogg lite, http://svampis.blogg.se/ ta en titt vettja.   Ibland får jag mina sug efter att pilla med designen. Även om man snor idéer osv från andra imellanåt. Ha ha :)

Ska kika lite tv en tag och sedan sova. Imorgon ska jag jobba igen. 9:15-17:15. Jag bestämde ju mig för att jobba där fem dagar i veckan, men jag har kortat ner till fyra dagar nu.  Jag känner redan efter två dagar att det inte var min grej, men jag kan inte ge upp än. Det får vara ett tillfälligt jobb tills man hittar något annat. En bra erfarenhet på mitt Cv sen. Jag velar mycket nu gällande jobb, jag vet. Men man måste ju testa sina vingar innan man slår sig till ro! :)

Godnatt!



Jag saknar dig!

Måndag

Det har varit en mycket lugn dag idag. Det har regnat ute och jag har inte ens kommit ur "pyjamasen" än. Riktigt skönt! :)  Jag har haft en riktig mysdag och kikat på lite serier och tv. Har dessutom gort om min blogg som ni kan se.   Kikar runt lite på nätet nu och glor lite smått på tv imellanåt.  Ska snart ta mig en dusch och sedan fortsätta slappa.   Vilken härlig måndag!

Design

Lite nytt på bloggen nu...får la se hur länge denna varar! Ha ha :)

Söndag

God kväll!

Först och främst..Sex and the city 2 var hur bra som helst! Jag älskar den lika mycket som första filmen! Jag ska helt klart köpa den när den kommer ut. Att se på SATC ger en många skratt men även tankeställare. Bara massa positivt med den serien ju! Ha ha :) Folk som avskyr denna serie vet inte vad dem talar om!  Jag avgudar Samanta, hon är så jävla skön! :) Jag älskar filmen (filmerna) helt enkelt!!

Efter bion igår så mötte vi upp Madde inne istan vid Ullevi, hon hade vart på Ullevi och sett Green day. Gick in mot stan igen och käkade lite och åkte hem. Vi skulle egentligen satt oss på en uteservering men vi banga ur. Så vi åkte hem till Madde och spelade lite kort. Jag och Emely sov även över där.

Imorse käkade vi en himla god frukost på Maddes balkong, jag köpte nybakat bröd på Ica. Och så spelade vi även lite kort.   Efter frukosten skulle Emely iväg för att träna så vi tog en promenad hem. Himla gött väder! :)  Sen har jag bara slappat fram tills fyra då vi handlade och åkte hem till Madde igen och grillade! Riktigt gott! Anna och Jarmo kom dit också, trevligt! :) <3   Sen blev det lite kortspel och kubb. En rolig kväll helt enkelt! :)

Nu blir det bara lugnt. Tänkte kolla lite program som jag har missat. Bland annat Vampire diaries!


Sex and the city 2

Det har varit en härlig dag i solen idag!  Lyckades få lite färg! :) Hoppas dock jag inte har bränt mig! Emely lyckades bränna hela sin rygg, fyfan!

Vi fick även underhållning när vi låg där av ett gäng som drack en del och hade kul. Dock bråkade dem en del. Efter ett tag ser vi att en kvinna mår dåligt och efter ett tag visa det sig att hon hade sketet ner sig! Haha, då förstår man att hon mådde dåligt! Usch!

Vi låg väl kvar tills kl var runt fyra nångång. Sen gick vi och köpte kinamat. Mumma! :) Det var riktigt gott!

Nu har jag precis duschat av allt solskydd osv. Vi ska snart iväg till stan och gå på bio! :) Äntlingen ska jag få se SATC2! :D



Trevlig kväll!


Uppdate:  jag har visst bränt mig! På ryggen! =/

Lördag

Vafasen gör jag uppe när jag egentligen vill sova? Ha ha :)
Fast risken är ju då att man vaknar för sent och så är halva dagen borta sen. Lika bra och släppa kudden!

Igår jobbade jag igen och det gick väl sådär. Fick iväg fyra ordrar. Men efter halv tolv hände det inte ett piss. Tråkigt! Det gör ju att man tappar suget lite. Det blir lixom långtråkigt då.

Efter jobbet mötte jag Madde i Angered där vi gick och käkade lite. Sen hem till mig en stund tills Emely kom. Gick då och handlade och åkte hem till Madde och spelade Chicago! Och jag vann båda! Ha ha :)
Vart hemma runt halv ett inatt och då blev det sängen direkt. Var en aning trött faktiskt.

Idag är det lördag och det är fortsatt gött väder ute! Så jag tänkte äta lite frukost och så och sen bege mig ut i solen och steka fläsket lite! :)

Trevlig lördag!

Roompaa

Hallå där kött och blåbär!

Haha, för ett tag sedan fick jag upp ögonen för Sean Banan. Jäkla IQ-befriad men kul! Han har sina stunder och en del roliga kommentarer.  Han är ju känd för att han säger rooompa hela tiden. Nu har han tillochmed fått göra en låt! Haha, den kommer helt klart bli sommarens sommarplåga!



Torsdag

Idag var det ju min första dag på det nya jobbet. Och det gick bättre än vad jag trodde!
Först fick jag göra ett prov för att min coach skulle se om jag hade något hum på det över huvudtaget. Och det gick hyffsat bra, lite tveksam på vissa. Men fick iallafall börja med att lyssna på lite samtal som andra haft för att få lite idéer och koll på hur ett samtal går till.  Sen vart det dags att börja själv!  Jag blev så jävla nervös att jag skakade, och pratade nog lite för fort. Fast egentligen, varför ska man vara nervös? Det är ju bara ett samtal.
Men gött nog så lyckades jag sälja på mitt andra samtal! Inte illa pinkat! Jag trodde faktiskt inte jag skulle sälja ett skit idag, men jag fick faktiskt iväg 6 ordrar. (Visserligen är det dubbelordrar så det räknas bara som 3 st)

Men men, dagen flöt förbi fort idag. Hoppas alla dagarna är såhär för annars blir det nog väldigt segt i längden.

Nu blir det bara fortsatt lugnt ikväll. Är väldigt trött faktiskt, så det blir tvtittande tills det är dags att sova!   :)


God kväll

Jisses...jag satt i solen för länge. Mot fyra tiden brände solen rejält!  Så det är ingen vidare snygg bränna man ligger inne med. Ha ha :) Men men, hoppas det lägger sig hyffsat iallafall. Får bättra med bikini senare! Kan inte ha ett "vitt linne" på mig. Ha ha :)

Det har iallafall vart en bra dag som jag skrev innan.  Nu tar jag det bara lugnt, glor lite tv och så.  Ska väl lägga mig om en stund. Imorgon, äntligen ska jag till jobbet!! Så jäkla värdelöst att man börjar med att vara sjuk. Skulle ju börja i fredags. Men men, skönt att dem har förståelse osv där. Imorgon gäller det! Nervöst! Wish me luck! :)

Godnatt

Sommar

Nu är sommaren verkligen här. Jisses va varmt det är ute nu. Solen steker av bara den!

Jag och Emely satte oss på en gräsmatta i solen en stund. Eller ja, det blev ca 3 timmar. Anna kom också! :) Mycket trevligt! Min lilla gullhöna! <3  Dock har jag nog bränt mig lite. Ops! Så får kleta på aftersun sedan och hoppas på det bästa! Kul att man får lite färg iallafall! :)

När vi fick nog av solen så gick vi till ett café/resturang där vi åt kycklingspett med ugnstekt potatis med tzatziki och sallad! Riktigt gott! :) Satt fint! :) 



Nu är Anna här hos mig, kikar lite tv och tar det lugnt!   Det har vart en härlig dag! :)

Nu  inväntas Greys anatomy!

Onsdag

Underbart väder!!  Ska snart ge mig ut och sätta mig i solen...även fast jag inte får. Men skiter i det! Ha ha :) Mår bättre idag iallafall, härligt det!  Ibland behövs det "åskväder" för att inse vad som är viktigt och betydelsefullt!

Trevlig onsdag! :)


Det är i såna här stunder man inser vem som är ens riktiga vänner!  Tråkigt att det visade sig att du inte var en. Fy fan!

Tisdag

Höll på att skriva onsdag på rubriken....då är man trött.

Det har varit en psykiskt påfrestande dag. Men jag trots det ändå vart duktig och städat här hemma. Även tvättat badrumsmattorna!  Jag mår bättre fysikt iallafall. Mirakelmedicinen räckte gott och väl igår. Så ena medicinen hade jag inte ens behövt. Så jäkla surt att den kostade 400 kr!! Men men..det kostar att bli frisk!

Jag har suttit i solen en stund idag, trots att jag inte får pga min penicillinkur men jag struntar lite i det. Tror inte jag kommer få några feta reaktioner på huden ändå. Skönt med sol, det behövs både för kropp och sinne!

Nu tänkte jag snart krypa ner i sängen iallafall.


Jag är förvirrad och ledsen, vet varken ut eller in...

  • Startsida