2012

Det blir till att se 2012 på bio ikväll! :) Så om en stund ska vi åka iväg, för filmen börjar halv nio. Verkar vara en cool film med massa effekter. Får la se vad jag tycker om den! Så det blir lite bio och godismys idag! :)


Måndag

Sista november idag...jisses va detta året har gått fort! Känns som att det bara var för en vecka sen som jag fyllde år. Men det är över ett halvårsen nu. Man hinner inte med riktigt.
Imorgon börjar julkalendern, ha ha :) Teaterapan Eva Rydberg ska tydligen vara med. Får la kika lite så man vet vad det är för julkalender iallafall. Bästa julkalendern nånsin var Mysteriet på greveholm!  Vilken var din favorit?

Ska snart in och duscha så man vaknar till lite. Micke är iväg på möte nu. Ska kika med hans syster om dem vill komma på fika! :) 
Och ikväll kanske det blir bio. Får la se vad som går! :) Finns massa filmer som jag vill se, men som Micke kanske inte vill. Ha ha :)

Lussebullarna blev jättegoda och mumsiga! :)  Så vi åt lussebulle, pepparkakor, drack julmust och tittade på filmen Borta bäst, hemma värst!  Ganska rolig film faktiskt. Stundtals blev man arg och fick panik. Men men, rolig ändå! :)

Söndag 1a advent

Det var en mycket trevlig och rolig kväll igår! :)  Vi åt pizza och tjöta lite. Sen satt vi hemma hos Micke och spelade sällskaps spel! :) Mycket roligt! Trevlig människor också! :)

Idag har vi bara slappat. Jag fick en liten allergichock eller nåt igår. Svårt att andas och det kliade i ögon och näsa. Men nu är det lite bättre iallafall! :)

Ska snart iväg och handla lite mat och ingridenser till lussekatter! :) Ska bli kul att baka lite! Så det blir mys ikväll med lussekatter, pepparkakor och första adventsljus!! :D

Trevlig första advent på er! :)

Skåne

Ja, då är man i Skåneland nu. Vi har städat och julpyntat lite! :) 
Vi ska snart iväg och äta mat och umgås lite. Ska tydligen få träffa fyra st nu. Ha ha :) Sen ikväll blir det nog till att spela lite sällskapsspel. Trevligt! :)

Usch va trött jag är. Tung i huvudet är jag också. Kittlas i näsan nu också. Beror väl på damm. Hatar all denna allergi jag har!! =/

Ha en trevlig kväll! :)

Lördag

Idag ska jag till Micke! :) <3 Tåget går 13:27 och tar bara två timmar. Skönt! Får la köpa med nån tidning att läsa i under de timmarna. Har iofs min mp3 också men kul att läsa.

Håller på att göra iordning mig nu och ska sedan packa klart!   Ikväll ska vi tydligen på parmiddag typ. Ska bli trevligt! :) Dem har pratat om det iallafall, får la se om dem fortfarande kan och vill.

Nää, får fortsätta nu så jag slipper stressa!  Uppdaterar nog hos Micke! :)

Ha en trevlig dag!

God kväll

Gött!! Erik gick och Tove vidare! Erik sjung en låt med Kiss ikväll och det fick mig att vilja se Kiss ännu mer! Måste seeee! Får se som sagt!! Vore riktigt grymt iallafall! Jag menar, hur ofta får man chansen lixom?

Kikar slutet på Idol nu..sedan ska jag lägga fram lite grejer och sedan sova, är ganska så trött nu!
Imorgon ska jag packa lite osv. Tåget går 13:27. Gött med tåg som tar 2 timmar. Bussen tar ca en timme mer.

Och det blev Mariette som fick lämna! Precis som jag trodde! Då åker nog Calle ut nästa vecka!

Godnatt! :)

Fredagsmys

Snart dags för Idol och lite fredagsmys! :)  Tror och hoppas på att Mariette åker ut idag! Även fast hon är bra så tycker jag dem andra tre är bättre!

Jag vill gå och se Kiss i juni!! Men verkar inte vara någon som vill gå med! Sen måste man ha pengar till det också. Har råd om jag vill. Men men, får se!  Blir det att man ska gå så hoppas jag att det finns biljetter kvar!!

Trevlig kväll! :)

Depend

Har pysslat om mina naglar en stund nu! :) Målade dem med Depend nr 38. Ljust och fint! :) Jag älskar Depends nagellack. Håller hyffsat länge och finns i massa olika färger. Märket Depend överhuvudtaget är bra!


Fredag

Idag har jag jobbat 7-14 och det gick bra. Timmarna har gått lite sakta imellanåt men nu är jag hemma iallafall! Har haft lite ihållande huvudvärk idag! =/ Lite segt, men det har gått bra ändå!

Efter jobbet träffade jag Madde och gick och solade. Sedan handlade jag lite grann och nu sitter jag här!  Ska fixa mat om en stund, blir ganska lätt och snabblagat. Lite fredagslyx, en pizza i ugnen! Ha ha :)  Sen blir det lite lyx för mig själv..ska fixa med naglarna och ögonbrynen osv sen.

Och ikväll är det ju Idol! Och idag är dem i Malmö. Kul att dem gör något nytt detta året. Besöker andra arenor alltså.


En flicka!! :)

Igår blev jag moster igen!! :) För femte gången. Och det blev en liten flicka! Så himla söt på bilden jag fick, på pricken lik sin bror också! Längtar tills jag får träffa henne och gulla med henne! :) <3

Bokhylla

Om någon är intresserad av bokhyllan som jag säljer så säg till! :) Jag har sagt 800 kr på blocket. Men kanske kan sänka vid snabb affär! :) Kan maila mig på [email protected]

God kväll

Nu börjar man bli trött efter denna långa dagen. Härligt, då kanske jag somnar bättre inatt! :) Tänkte se Criminal minds och sedan sova. Ska jobba 7-14 imorgon. Sen tänkte jag sola. Måste även betala räkningar osv. Och packa! Åker till Micke på lördag! :)<3

Vi har julpyntat lite här hemma också. Fast det fattas lite ändå. Men ljusstakar iallafall! Dekorerade även mina egna glas till ljusen! :) Lite extra julkänsla! Ska bli intressant och se om det smälter eller nåt när man tänder ljus i.

Godnatt :)

Julpyssel

Idag har jag jobbat 6.45-15 och det gick bra. Vi har julpyntat lite och jag dekorerade ljus"glasen", jag kommer inte på vad det heter, men det blev faktiskt rätt fint och julaktigt! :) Ser ut som frost, snö typ.



Det var faktiskt riktigt kul och det blir ju fint!  Hur enkelt som helst också. Man behöver bara äggvita och socker! Lägg äggvitan i en skål, vispa lite försiktigt. Pensla sedan på äggvita på glaset och häll sedan över socker. Man kan även rulla glaset i socker om man tycker det är lättare. Sen ska det stå och torka i ca ett dygn för bästa resultat! :)  Något jag dock inte vet är vad som sker när man har ljus i, men tror inte det ska smälta av ljusets värme. Får la se! :P

Bokhylla till salu!

Någon som vill köpa denna bokhyllan??  :) Har inte plats för den längre. Synd för den är snygg och rymlig! Lånade denna bilden på blocket för min egna bild är värdelös och jag kan inte ta en ny. Men min ser exakt likadan ut! Samma träslag osv!


 


God kväll

Visst var man en söt lucia? Ha ha :)


Har vart hemma hos Madde ikväll. Vi har scannat in lite gamla bilder och kollat på Greys Anatomy! :)
Nu ska jag dock försöka sova eftersom att jag ska upp kl sex imorgon bitti! Har alltid så svårt för att somna när jag vet att jag ska upp tidigt. Men hoppas på 4 timmar åtminstonde. Ha ha :)
När jag kommer hem imorgon ska jag och mamma julpynta lite! :)

Ingen som vill köpa en snygg bokhylla?? :)

Träningsdags

Nu ska jag snart ner till gymmet för att sola och träna! :) Sedan ska jag handla lite, hem och duscha och laga mat! Ska ta det hyffsat lugnt på gymmet ändå. Lite kondition och styrka. Och sola såklart! :)

Onsdag

Vet att man kan tro att jag är gravid pga mitt förra inlägg, men så är inte fallet!

Vilket skitväder det är ute! Blåser och regnar.   Maria ska komma förbi en sväng sen sa hon! :) Trevligt!
Sen vid fyra tiden ska jag sola och träna! Ska bli skönt! För övrigt blir det nog lugnt. Greys Anatomy idag ju! :) Får lägga mig hyffsat tidigt också, ska jobba 6.45-15 imorgon!

Rädsla

Funderade på vad jag skulle skriva, bara för uppdaterandets skull. Men känner att det kommer bara bli deppigt eller surt. Så mycket som rör sig i mitt huvud nu. Jag är glad men samtidigt rädd och deprimerad på samma gång. Men jag vet att jag måste ge detta en chans. Jag vet inte hur min framtid ser ut men jag kan själv påverka den. Jag tror på ödet. Så då måste jag ge detta en chans. Det blir vad man gör det till också. Jag är jätterädd osv, men jag kan inte göra detta med negativ inställning för då är det ingen idé alls. Då kan man likagärna skita i det redan nu. Men det tänker jag inte göra.  Men det är inte dags än, så jag hinner förbereda mig! :)

Önskelista

Idag är det en månad kvar till julafton! :)  Här kommer min önskelista;



En ansiktsbehandling vore inte helt fel! :) Eller den snygga klockan från Guldfynd, snygg och billig! :)

Vad önskar ni er? :)


Tisdag

Är väl lite gladare idag men dock riktigt trött! Förstår inte varför, har ju sovit bra. Vissa säger att man kan bli trött av vaccinet så det kanske är det. Eller så är det för att jag inte gör något, man blir ju trött av att bara sitta hemma också.

Lön på fredag, massa pengar försvinner fort till räkningar. Undra hur mycket man har kvar efter det? Gäller att prioritera denna månaden!   I värsta fall får jag ge mig ut och leta pantburkar! Ha ha :D

Händer inget speciellt idag heller, tänkte göra något smycke! :)

Deprimerad

Usch, har en riktigt dålig kväll! :(   Allt känns fy och blä och känner mig nära gråt hela tiden. Jag är rädd. Men jag vet att allt löser sig, men ändå! Så rädd! Ett fruktansvärt stort steg! Hur ska jag klara detta?

Dessutom är jag jättebesviken på mig själv. Jäkla beroende som ska ta överhand. Nej jag knarkar inte, jag super inte eller nåt. Jag har sockerberoende.

Jaja, ska inte sitta här och deppa. Får rycka upp mig!   Ska kika lite tv och sedan sova! Imorgon ska jag träna!!

Kommentarer

Något jag tycker är riktigt tråkigt är när någon kommenterar anonymt. Varken namn eller blogg. Jag kanske vill svara tillbaka på det du skrivit?  Tycker det är tråkigt som sagt.
Fick en kommentar från en Emelie som avslutade kommentaren med mitt namn. Tycker det är lite obehagligt när man sen inte vet vem personen är eller kan klicka sig in på personen blogg. Det går ju inte, finns ingen adress.

Så ska du kommentar så lämna gärna namn och bloggadress om du har! :)

Ompyssling

Har tatt en varm härlig dusch och så har jag haft ansiktsmask och smörjt in mig! :) Nu känner man sig som en människa igen! Ha ha :)  Håller på att måla tånaglarna nu, sen ska fötterna smörjas och myssockarna ska på! :) Härligt! Ska bli skönt att lägga sig i en nybäddad säng sen!

Läpparna är spruckna och torra så då åker Klöver Vaselin burken fram. Den är bäst när man har torra läppar osv.



Måndag

Hmm, känner mig nästan lite febrig idag? Eller är det bara väldigt varmt i mitt rum? Har städat undan lite och satt igång en maskin tvätt, borde väl inte bli så varm av det? Äsch! :) Har sänkt värmen på elementet och öppnat vädringsfönstret nu!  Smärtan i armen börjar avta iallafall! :)

Ser ut att bli en tråkig dag idag också! Det regnar ute, som vanligt vid denna årstiden. Så man vill ju inte direkt gå ut heller. Så det blir till att tvätta och glo tv osv idag.   Vill att veckan ska gå fort nu! Ska till Micke på lördag!:)<3 Ska bli mysigt! Skönt att få komma bort lite också!

Imorgon är det exakt en månad kvar till julafton! Någon som börjar bli stressad?  Har ni köpt julklappar än? :) Jag har en julklapp klar iallafall. Så jag börjar få panik. Fast jag har mer panik över att jag inga pengar har till julklappar! =/ Så får la se hur detta ska gå.

Uttråkad

Jag är så himla uttråkad!! Finns ingenting på tv alls ikväll. Hade velat gå på bio men har inga pengar! =/  Nästa helg ska jag på bio iallafall! Då ska jag och Micke se skräckfilmen Paranormal activity!

Funderar på att titta på Ensam hemma för att få skratta lite! :) Älskar dem filmerna! Speciellt dem två första.

Jepp, det ska jag göra! :)  Trevlig kväll!

Söndag

Idag är man inte mycket till människa! Har så fruktansvärt ont i min arm att jag dör! Tillochmed att hålla i ett glas gör ont! Tack och lov att jag tog sprutan i vänster arm och inte höger. Annars hade jag mer eller mindre vart invalid!  Jag visste att man skulle få ont men inte såhär. Armen är så spänd. Och det är svullet, rött och de kliar lite vid sticket. Behöver man sätta upp håret osv är det bara att gilla läget över att det gör förbannat ont!
Har även fått huvudvärk och lite så, så jag sjukanmälde mig idag! :( Tråkigt när man beöver pengar.  Men jag kan inte jobba med en hand heller!

Så det blir lugnt idag, lite tvmys osv.  Såg reprisen av Idol och alla gjorde jättefina hyllningar till sina nära och kära. Undra vad som gjorde att Erik hängde löst egentligen?  Kanske var likadant som med Danny, folk tänkte att han är så säker, alla andra röstar så jag behöver inte. Tove var grymt bra iallafall! :)

Godnatt

Nää, nu säger jag godnatt! :)  Är väldigt trött nu faktiskt. Ska titta runt lite på tvn och sedan sova. Det värker lite i armen. Jag hoppas inte det är värre imorgon, ska ju jobba 14-21.15. Ska se reprisen av Idol innan jag sticker iväg till jobbet.

Det har vart en hyffsat lugn och mysig dag idag! Lussebullar och en julstjärna. Blir väl mer pynt nästa vecka då!

Godnatt :)

Lördagsmys

Har glott på Dansbandskampen med mamma och pappa ikväll. Brist på annat att göra, och brist på något annat att titta på.  Var ett skånskt band som var med där ikväll och ja, det är nästan så man får sig en tankeställare om man verkligen vill bli skåning. Ha ha ;)

Lussebullarna blev görgoa iallafall! Klämt i mig två st! Mums :)



Nu ska jag sätta mig i sängen med ljus från min stjärna och kolla på Beck som börjar snart! 


Bakning pågår...

Var ute och gick en liten runda med Emely innan. Sen tog jag en tripp in på Ica och handlade en del. Även sånt som fattades för att kunna göra lussebullar! :) Eftersom att jag tog min spruta igår och har ont i armen fick jag ta en kundvagn. Var faktiskt en hel del tunga grejer som skulle köpas.
Det var en riktig knäppjök som kom cyklandes när jag och Emely stod utanför Ica förut. Hon hade hunden med sig. Han stannade med cykeln en bit ifrån och sa "nej nej, inte hund, akta dig" Så Emely sa att hon håller hunden och att han kan cykla förbi. Men då såg han en ölburk på marken och sa, "nej nej inte trampa på burken, inte bra" Så han cyklade fram, tömde den och slängde den, och vågade sig förbi hunden. Sen fortsatte han att prata med alla möjliga, "hjälpte" en som satt i elbil att komma förbi Emelys hund. Sen fortsatte han på insidan utanför Ica att underhålla folk.  Jag vet att han inte kan ha varit frisk men han va så söt så man kunde inte låta bli att lé lite! :)

Nu sitter jag och väntar på att degen ska jäsas klart, sen ska jag baka ut lussebullarna och låta dem jäsa yttligare 20 min. Så ikväll ska jag faktiskt avnjuta en bulle..eller två! :)
Jag älskar att baka! :) Ett roligt tidsfördriv och man får lixom julkänsla nu när man gör lussebullar också! :)

Lördag

Jag har faktiskt inte särskillt ont i armen! Jag var förberedd på världens smärta när jag vaknade men icke! Och skönt är ju det! Visst gör det ju lite ont, precis som igår. Men man sitter typ och "väntar" på att man ska få nån biverkning. Ha ha :)  Tror jag fick en liten igår natt iallafall. Fick sån jäkla frossa! Bäddade ner mig med täcke, filt, raggsockar och pyjamas, men jag frös ändå! Tillslut lyckades jag iallafall somna, men vaknade upp av att jag svettades. Ha ha :D

Känner mig lite seg idag, men det är jag ju varje dag så tror inte det är någon biverkning.

Känner för att julpynta idag! Det är trots allt bara en vecka kvar tills första advent. Försöker bearbeta mamma och pappa till att pynta men konstigt nog väntar dem in i det sista. För några årsen hade vi alltid julpyntat 2-3 veckor innan första advent! Så visst man blir förvånad över att dem vill vänta nu. Jag ska iallafall slänga upp min stjärna i fönstret!   Sen vill jag baka lussebullar också! Har fått lite julkänsla och att baka är ett kul tidsfördriv! Dessutom är det så jäkla gott också! :D

God kväll

Det gick bra på jobbet idag, jag planerade det bra så det gick galant! :) En hyffsat lugnt kväll, riktigt skönt! :)

Det värker i min arm! Aj aj! =/ Vill inte ens veta hur det kommer vara imorgon! Började få ont redan på jobbet, kändes i vissa rörelser jag gjorde.  Hoppas jag slipper några jobbiga biverkningar nu!

Ska tvätta ansiktet osv nu och sedan krypa ner under täcket. Är en aning trött nu. Imorgon får jag se vad som händer. Är jag inte förlamad kanske jag tränar. Ha ha :)   Usch, borde väl inte skämta om det!

Godnatt! :)

Besprutad

Jaa, då har man blivit besprutad! Var och vaccinerade mig kvart över ett idag. Är redan lite seg i armen faktiskt. Hmm, hur ska detta gå?

När hon skulle dra ut nålen så sprutade vaccinet och lite blod ut ur armen på mig!! :O Sköterskan blev chockad för det har aldrig hänt innan. Men hon rådfråga doktorn och han sa att allt vaccin har inte kunnat rinna ut så jag fick en halv dos till.  Är i en riskgrupp så hon sa att jag ev. hade behövt två sprutor så det gjorde ingenting om jag nu fick lite mer än vad man skulle ha. Ja, nåt i den stilen iallafall!

Får la se om några biverkningar dyker upp. Kunde ta 24 timmar innan de skulle ske isåfall. Får la se som sagt! Hoppas inte, ska ju jobba på söndag och i veckan som kommer.

Dags att fortsätta jobba! :)

Fredag!

Idag är det fredag och jag ska jobba kvällen. Jag hoppas verkligen att kvällen flyter på bra utan några problem! Jag är faktiskt lite orolig över att ha sådant ansvar med medicin till 15 st! Men jag har ju gjort det innan så borde väl klara det lika galant nu med! :)  Gäller väl bara att planera lite!

Har precis duschat och ska snart klämma i mig en dunderfrukost och göra mig iordning lite.

Har också bestämt mig för att vaccinera mig!! Har tänkt till ännu en gång och har nu bestämt mig. Hinner dock inte göra det idag så ska ringa vårdcentralen imorgon för att se om det finns vaccin kvar och om man har chans att få det. Vem vet, hela Angered kanske sitter där och trycker imorgon! Ha ha :)

Jisses vad jag längtar nu!! Vi har massa planer på gång och jag bara längtar! Är såå förväntansfull att jag snart spricker!! Vart uppe sent i natt och pratade med mamma. Såå förväntansfull är jag! :)

Ha en bra dag allesammans! :)

God kväll

Det har varit en ganska skön och slapp dag. Men samtidigt lite tråkig! Tråkigt väder, det mörknar redan vid fyra, fem tiden. Deprimerande!!
Har legat i sängen ungefär hela dan, glott på tv. Försökte titta på en film på icefilms.info men den buffra hela tiden så tappade tålamodet tillslut. Tråkigt, för ville se filmen! =/

Händer inget speciellt dessa sista timmarna heller, fortsatt tvtittande och sedan sova. 
Imorgon ska jag jobba 14-21.15. Undra hur denna kvällen kommer bli? Jag är ensam med deligeringen och jobbar med två st som inte är fullt så vana som vi andra. Men det ska väl gå bra. Dem är ju duktiga! Lär nog vara trött imorgon kväll.  Tråkigt att man missar Idol också, fast det går ju på repris på söndag. Hinner se det innan jag ska jobba. Ska nämligen jobba 14-21.15 på söndag också!

Saknar dig Micke!<3

Kappahl

Dessa vill jag ha! Finns på Kappahl och kostar 129 kr! Verkar helmysiga! Vore inte helt fel nu inför vintern! :)





Torsdag

Nää, det blir ingen vidare action i mig idag!  Hade problem att somna inatt, somnade först runt sextiden imorse! Så nu är jag en aning trött och har lite huvudvärk. Skulle tränat nu men jag orkar allvarligt inte. Handlar inte om lathet! Man ska ju känna att kroppen ska orka också!

Så idag vet jag inte om jag ens går utanför dörren! Ha ha :) Och det är en riktigt skön känsla just nu!
Ska äta lite sen frukost nu och fortsätta mysa runt i mina myskläder! :)

God kväll

Har vart med Madde och Emely nu ikväll. Har kikat på Greys Anatomy och sedan Twilight och YES dem vill se tvåan! :D Bra där! Dock ville Emely se andra filmer före, men Madde vill! Tummen upp!

Ska kika lite bloggar, kolla tv och sedan sova.  Ska träna imorrn också! :) Duktigt va?

Sov gott :)

Kärlek

Var ju på Gekås för några veckor sedan. Köpte då en ram och två stenar som det står You och Me på. Detta vill jag ha sen när jag och Micke bor tillsammans. Lite kärleksfullt sådär! :)  Har dock inte fixat några bilder i den än men tänkte visa ändå! :)
Vill så gärna visa presenten till bebisen också, men inget kul om syrran nu kollar bloggen. Så visar när bebisen fått det! :)


Twilight

Ikväll kommer Madde och Emely hit och ska se filmen Twilight som Madde tänkte köpa sen! Dem har inte sett den och jag försöker ju få nån att se ettan så någon kan följa med mig och se tvåan sen! Nu lyckades jag bearbeta två st! Ha ha :D Inte illa!   Så ikväll blir det filmnys och Greys anatomy!

Tränat!

Har varit och tränat idag med! :) Riktigt skönt! Körde lite mer styrka med vikter osv idag. Alltså inte bara löpband och crosstrainer.  Började med löpband och sen körde jag lite på olika maskiner som tränar ben. Sen lite armar. Sen gick jag faktiskt på hantlarna lite! Inga tunga dock. Får ju börja försiktigt när man inte gjort det innan och är så klen som jag! Ha ha :D  Varvade mellan ben och armar.  Sen det sista gjorde jag lite crosstrainer och sen solade jag! Skönt!:)  Känner mig riktigt deg i ben och armar så jag tror det blir träningsvärk imorgon!  Riktigt skönt att ha kommit igång!

Vaccination

Jag sitter verkligen i valet och kvalet om jag ska vaccinera mig eller inte!
Först skulle jag göra det, men sen ångrade jag mig och var stenhård på att jag inte skulle ta det pga allt man har hört! Biverkningar osv. Och att dem som skapat det inte vill ta det själva.  Men eftersom att såpass många trots det går och vaccinerar sig ändå, och att sjukhuset nästan fylls av fall nu så vore det väl likabra?   Jag är så osäker. Får väl läsa på lite mer om det eller ringa vårdcentralen och fråga. Jobbar ju inom vården så det vore väl lika bra kanske.   Hört att när man tagit vaccinet är man inte skyddad försen om tre veckor, kan man då alltså bli sjuk under den tiden? :S    Hmm...what to do..

New Moon

Ååh, jag vill se den filmen!! Men jag har ingen att gå med för ingen förutom Micke har sett första filmen och han ska gå med sin syrra som älskar vampyrfilmer!  Kanske får tvinga med mig Micke en gång till? Ha ha :)
Om jag inte lyckas bearbeta någon annan till att se ettan och sen gå med mig och se tvåan!  OM den inte finns på icefilms snart! Ha ha :)  Verkar vara grym iallafall!  Den som missat ettan borde verkligen se den!

Tvtime

Ska snart titta på Biggest loser, följt av Ugly Betty och Desperate housewives! Tvkväll med andra ord! :)  Så ska tända lite ljus och vira in mig i täcket och titta tv nu! :)


Julklapp

Hittat en julklapp jag vill ha! :)  Nämligen en klocka ifrån Guldfynd!  Dock finns inte den klockan på hemsidan så jag tog ett foto på tidningen :P  Märket är o.n.e och klockan kostar bara 249:- Snygg klocka till grymt billigt pris! :)




Snart blir jag moster igen :)

Det var skönt att sola och träna! :) Ska ner imorgon också! 

Fick hem min post också! Varav ena är en present till syrran så det var bra! Hon kan få sin bebis när som helst nu! Ska bli kul att få se den lilla sen! :) Då blir jag som sagt moster för 5e gången! :)

Ska snart in och duscha och sedan laga lite mat. Det blir korvstroganoff idag! Mumma! :)Ingen gör godare strogannoff än mig! ha ha :D Sist Micke var här förstörde han den genom att ösa på ketshup! Skäms på dig! Ha ha ;) <3

Aladdin

Rädda din favoritpralin genom att gå in HÄR och rösta på din favorit så den får stanna kvar! Aladdin är ju en jultradition! :)  Min favorit är cocoskolan!


Time to die!

Jag ska snart ner till gymmet! Ska sola och träna! :) Under tiden är det riktigt jobbigt och man vill bara sluta och gå hem. Men jag kämpar för efteråt känner man sig så stolt och bra!  :)
Belönar ju mig med att sola lite! Ha ha :)

Skämt

En kvinna går in i en sexbutik och blev då nyfiken på dildosar. Så hon går fram till expediten och får syn på en vit dildo och frågar vad den kostar.
- 100 kr kostar den.
Sen tittade kvinnan åt höger och frågade vad den svarta kostar.
- 150 kr vill jag ha för den, svara expediten.
Då ser kvinnan en ännu större och frågar då vad den röda kostar.
- Den vill jag ha 180 kr för.
Då fick hon syn på en stor, silvrig och frågade genast vad den kostade.
- Jag vet inte, jag ska fråga, svarade expedtien.
- Du Leif, vad vill du ha för din termos?

Haha typiskt min humor! :D

God kväll

Nu är man änna seg i bena! Jisses! Men det var kul att jobba igen! :) Nästa gång blir på fredag då vi bara är vikarier hela dagen lång, hur ska detta gå?  Går nog bra, funkade hyffsat i somras! Så det är jag som är chef på fredag kväll, Haha, nä kanske inte! :D

Sitter och funderar på vart min post har tagit vägen! Saker jag beställt som skulle komma inom 1-2 dagar men har inte fått det än. Så imorgon kanske! Grejerna kanske har kommit men bara det att posten krånglar? Ingen aning!

Ska kika lite bloggar och sedan krypa ner under täcket och glo tv och sova! :)

Måndag

Jisses va trött jag är idag. Hade en sån otäck mardröm inatt så vaknade till vid halv sju imorse och hade sedan jättesvårt att somna om.  Drömmen handlade om att två killar bråkade, varav ena var min kompis tror jag. Så bråkade dem och helt plötsligt blev ena killen påkörd av ett tåg och kroppen lixom delades på alla möjliga vis, hans huvud flög av och landade framför mina fötter!  Fy va obehagligt!!  Alla som var där blev helt hysteriska och började gråta. Emely var med i drömmen också för hennes hittade jag gråtandes. 

Hmm, jobbig och skum drömm. Hur ska man egentligen tyda en sånhär dröm?

Kanske är drömmen som gör att jag känner mig outvilad.  Hoppas jag vaknar till liv när jag kommer ut i friska luften. Ska jobba 14-21.15 idag! :) Skönt med lite mer timmar! Hoppas på mer!

Fram tills dess ska jag bara ta det lugnt. Göra iordning mig lite smått och så.  Ha en bra dag! :)

God kväll

Det har varit en lugn kväll och så fortsätte den. Ska glo vidare på tvn och sedan sova. Ska upp hyffsat tidigt imorgon för att träna! :) Tufft, men jag ska!

Något annat har jag inte planerat än så får la se! Sola och träna iallafall!

Godnatt :)


Mediamarkt

Haha, har ni sätt reklamerna som mediamarkt gör nu? Där Robert Gustavsson medverkar. Jisses va roligt! Typiskt min humor! Men sen är ju Robert kung också!;)  Vem får lixom en idé att suga på tungan när man ser en dammsugare? Ha ha :D

Ska snart äta lite mat och titta på One Tree Hill. Får se om jag går in på icefilms och glor nån film sedan eller om jag ser nån av filmerna som går på tv ikväll.

Team Ola

Det var team Ola som vann Körslaget. Dem var ju iofs bäst utav dem som var kvar. Har inte följt programmet helt men deras sista låt var grym med manskör!  Bästa låten nån kör har gjort är ju Pitbull - I know you want me, som team Rigo gjorde.   Jag är inget vidare fan av Ola men han fick ihop en bra kör!

Söndag

Filmen var jättebra tycker jag. Sorlig men söt! :) Så se den om du inte har gjort det!

Har precis satt igång en maskin tvätt och så har jag småstädat lite. Ska titta på reprisen av Körslaget för att se vem som vann och sen ska jag dammsuga.  Lite hushållssysslor idag! Ha ha :)

Annars blir det lugnt för min del. Det har varit en riktig slapp helg för mig, men det är skönt ibland. Lite tråkigt imellanåt men ändå skönt! :)

Kommer några roliga filmer ikväll kl 21.00. "Härmed förklarar jag er för Chuck and Larry" visas på tv3, skitrolig film!  Och så kommer "Heartbreak hotel" på tv4, en svensk rolig film!  

Up

Sitter och kollar på filmen Up på min lilla minilaptop. Grymt bra bild faktiskt!! :) Rolig film också. Man blir aldrig för gammal för animerat! :)
Ska fortsätta titta på filmen nu.

Vill ni se filmer och tvserier gratis? Gå då in på www.icefilms.info 
Där finns det filmer som går på bio!

Lördag

Ser ut att bli en händelselös dag idag också. En tv och filmdag helt enkelt.

Tänkte faktiskt titta på filmen Get a clue som börjar på tv4 nu. Med Lindsay Lohan. Såna filmer brukar vara roliga!

Amerikansk komedi från 2002. Lexy är tretton år och skolans modedrottning, hon har gjort karriär på skolans tidning som skvallerkolumnist. Efter att hon har skrivit en artikel om en hemlig romans mellan engelskläraren mr Walker och antropologilärarinnan miss Dawson försvinner mr Walker. Lexy blir rädd för att hennes artikel har något med försvinnandet att göra och bestämmer sig för att lösa mysteriet. Frågan är vem som ligger bakom försvinnandet, kan det vara en före detta flickvän, eller den mystiske hemlöse mannen som bär mr Walkers jacka. 

God kväll

Jag hade rätt.. Eddie åkte ut!  (Sorry nu om du läser och ska se reprisen, ha ha)

Är det någon här som brukar titta på Idol eftersnack och se Katrin dra sina kvällen bästa och sämsta?  Jag stör mig på hennes min hon gör när hon säger det! Putar med läpparna och ser allmänt konstig ut. Skippa det där!

Har pillat färdigt med min design nu och jag är faktiskt nöjd! Tillochmed med min header! Får la se hur länge jag behåller detta nu, jag gillar ju att pilla och byter gärna design ofta.

Ska väl glo tv en stund nu och sedan sova. Funderar på att titta på reprisen av Andra Avenyn.

Imorgon har jag inga direkta planer, får la se vad som händer. Tänkte ev. pyssla med något smycke!:)

Suprise

Jisses va Mariette överraskade mig! Jag var jätte skeptisk innan men hon gjorde den bättre än Leona tillochmed! Bra där! :) Gillade Mariette och Calles duett också! Top notch! ha ha :D

Ska snart kolla vidare på Idol. Hoppas Eddie åker ut idag! Kan inte tänka mig någon annan före honom!

Snö

Det har snöat lite smått idag, men ingenting lägger sig. Tur är väl det! Vill inte ha snö än!
Var och handlade lite förut, så lite luft har man fått idag, ha ha :) 
Sitter och grejar med designen nu, funderar på min header.  Ska strax äta också!

Ikväll är det Idol med tema Topplistan. Och så ska dem göra duetter idag! Ska bli intressant att höra Mariette sjunga Leona Lewis - bleeding love... hmmm.. Och Eddie ska göra Takida - Curley sue..intressant...tror han åker ut idag!


Design

Håller på att ändra om min design nu. Bort med det mörka och in med det ljusa. Varför dras man alltid till den rosa färgen för? Ha ha! :)

Vet inte hur jag vill ha min header...önska att jag var ett proffs på photoshop så man kunde få en snygg design som man var nöjd med sen! Men men...

Wheels of life


Fredagen den 13e

Någon som råkat illa ut idag?  Tror ni på skrock? Hmm..borde väl vara försiktig så klantig som jag brukar vara! Ha ha :)

Skulle tränat idag men är helt slut i benen sen onsdags och igår så jag har ingen ork. Har dessutom tant röd på besök så jag hoppar träningen idag! Ska bara ta det lugnt. Ska ner till apoteket sen iallafall.

Hade velat gå på bio och se Pananormal activity idag, men no money no funny! Den finns iofs att se på www.icefilms.info så får la se om jag tittar på den där! Vill visserligen inte se sådant ensam, mesig som jag är! Ha ha :D 

Bilder från Malin

Har fått bilder från Malin nu. Så här kommer det före och efter bild! Tänk vad smink kan göra undervärk ändå!  Här kommer den nakna sanningen... ha ha! :)


Sminkmodell

Har suttit sminkmodell idag i 3 timmar. Känns lite i kroppen att man satt såpass länge men det var skoj! :) Malin som sminkade mig var mycket trevlig och duktig! Elin också! Såg hennes modells sminkningar och dem var grymt snygga!  Jag fick en jättesnygg sminkning som gick i lila och svart. Och mörka läppar. Sen gjorde hon en lite mer neutralsminkning som jag fick bestämma.
Hoppas på att jag kan få tag på bilderna som Malin tog på mig! :) Vore kul att se och ha! :)


Torsdag

Ska snart göra iordning mig lite smått. Ska iväg för att sitta sminkmodell från kl två! Ska bli skoj! :) Det blir väl dagens goda gärning att hjälpa nån med sin utbildning. :)
Något annat har jag faktiskt inte inplanerat idag så får la se vad som händer. Vet inte hur lång tid det tar att sitta modell heller.

Åh så får man inte sminka sig och jag som har finnar och är mörk under ögonen, jippi kay yey..... Ha ha :D

God kväll

Har suttit och tittat på tv ikväll och för en stund sedan fixade jag Photoshop och jag förstår som sagt ingenting. Ganska frustrerande faktiskt! =/  Så har suttit med detta program en bra stund nu och försökt men nångång tar ju tålamodet slut! Hjälp!

Tråkigt avsnitt av Greys idag måste jag säga. Enda roliga idag var när Derek gjorde Ole dole doff under en operation. Hela programmet handlade ju om en tumör som skulle tas bort. Visst, intressant kanske, men ändå tråkigt program.

Börjar få träningsvärk i benen nu också. Känns precis som växtvärk!  Känns att man gjort något! 
Ska snart stänga av datorn innan jag får mig ett raserianfall på photoshop. ha ha :D

Tänkte glo lite tv sedan sova!  Imorgon ska jag sitta sminkmodell! :)

Photoshop CS4

Finns det någon här som vet hur man gör!?   haha, jag förstår absolut ingenting. Skulle vilja göra en snygg header men ja, det går sådär! Förstår som sagt inte hur man får in en bild osv. Någon som vet? :)

Video från 2006

Hittade ett gammalt video klipp häromdagen hemma hos Madde. Ett klipp där jag ska mima till en låt och Anna gör massa roliga ljud i bakgrunden! Haha! Och mitt i filmen börjar mina högtalare vibrera och jag brister ut i ett gapskratt!   Haha lyssna på Anna! :D Kan inte sluta skratta när jag ser detta klipp!!   Vi hade roligt iallafall! :)



Onsdag

Dålig uppdatering nu igen...men igår gjorde jag inget speciellt alls. Kollade tv hela dagen lång. Riktig slappisdag!
Hade inget att blogga om heller. Förutom resan då! :)

Idag har det iallafall varit lite mer action i mig! Jag har nämligen varit och solat och tränat idag med! Skönt!
Sen följde Emely med hem hit och fick sina presenter! :)   Och så har jag även hunnit med att handla! Och jisses va tungt det var! Tur att Toffe var med så jag kunde få skjuts hem! :) Tack!

Nu har jag duschat och betalat en räkning.  Ska börja med maten om en liten stund. Blir kyckling idag! :)
För övrigt blir det lugnt med lite tvserier som kommer idag. Biggest loser, Arga snickarn och Greys Anatomy! :)

Prag



Jag och Micke har suttit och kollat på weekendresor ett tag nu. Vi var ju först inne på att åka till Venedig men nu är vi mer inställda på Prag istället! Venedig är kärlekens stad sägs det, men Prag verkar hur mysigt som helst!! Finns massa grejer jag vill se. Byggnader osv. Jag? Byggnader? Ja ni läste rätt. Ha ha :) Sen när var jag intresserad av sådant? Men nån gång får man väl göra det.
Och hotellet vi har tittat på och som vi bestämt oss för (vad det verkar som nu iallafall) är jättefint!! :) Romantiskt!  Så nu längtar jag tills vi bokar och tills vi åker iväg! :)


God kväll

Ligger i sängen och tittar på Csi, fast nu sitter jag här i pausen. Ha ha :)

Ska väl fortsätta glo tv ett tag till och sedan sova.  Önska bara att Micke var här så man slapp sova ensam!:( Men snart ses vi igen..Hoppas det går fort nu! :)

Saknar dig! <3


Bebisnojja

Nu tycker att bebisen får komma!!   Ja, den som ligger i syrrans mage alltså. Ha ha :)
Jag har ju köpt lite presenter som jag vill ge!:) Kan inte skriva vad för syrran brukar läsa min blogg.  Men men, det är snart dags, så snart blir jag moster för 5e gången! :)  Tur att det är faster som låter gammalt och inte moster. ha ha! :D

*Aaaaarghh*

Gaaaah blir man irriterad eller vadå!! Tror ni inte att jag hittade mitt gymkort nu när jag städade! På ett ställe där jag dessutom hade letat!! 100 kr åt helskotta!! =/ Sånt är riktigt surt!! Men men, får se en positiv sak i det hela, nu när jag fick köpa nytt gymkort får jag fanimej börja träna på allvar!

Måndag

Idag har jag varit duktig! Har nämligen vart och tränat! :) *Applåd* Ha ha...
Passade på att sola också!:)  Tråkigt nog fick jag köpa mig ett nytt gymkort för hittar inte det jag hade innan. Har ingen aning om vart det har tagit vägen. Kanske har tappat det. Men men, nu är det iallafall spärrat och jag har fått ett nytt!   Skulle bli ganska irriterad om man nu hittade det andra nån dag, ha ha!

Köpte med mig lite frukt hem så ska smaska på honungsmelon och kiwi sen! Mums! :)

Nu ska jag iallafall städa!  Har skjutit upp det en vecka nu. Skrivit flera gånger att jag ska städa men så har jag inte gjort det. Så nu är det dags!  Sen blir det ett bad! :)

Söndag

Var hemma hos Madde igår och tittade på filmen The eye. Knepig film men hyffsat bra ändå.
Satt och tjötade och hade kul, åkte hem runt tolvtiden så därför bloggade jag inget mer igår.

Fars dag idag, pappa fick lite Axegrejer som han uppskattade!:) Sedan en trisslott, nit tyvärr och ett kort! :)

Har satt igång en maskin tvätt som jag snart ska hänga upp och om en stund tänkte jag dammsuga. För övrigt är det väl inte så mycket annat som händer!

Tacos

Mycket folk på Allum idag. Verkade vara nån temadag eller så. Ingen aning.
 Fick iallafall köpt present till Emely och present till pappa. Fars dag imorgon ju! Blev inget stort eller jättedyrt men det är ju tanken som räknas! :)
Fick även skickat iväg linserna osv nu!

När jag kom hem handlade jag med pappa lite och sen gick jag in till Annica och gjorde en liten sminkning på hennes dotter. Kul! :) Är ju inget proffs direkt men hon blev nöjd. Fick testat mitt nya glitter på henne. Det glittret lyfter vilken skugga som helst! :)

Till middag idag blev det tacos! Mumma! :) Vi köpte inte den vanliga kryddan idag utan tog en med garlic och chili. Jisses, det kändes kan jag säga! Jag är jättekänslig mot starka kryddor, en riktig mes. Men pappa var fast bestämd vid att testa något nytt så det var bara att äta och se glad ut, ha ha! Men det var gott ändå, även om det brann i munnen! Ha ha :D

Ikväll blir det film hos Madde! :)


Lördag

Nackspärren har inte släppt något inatt...fasen då! =/ Obehagligt att ha ont i nacken ju. Konstigt nog kunde jag bara ligga på den sidan inatt ändå. Den sidan som inte gör ont gjorde ondast att ligga på, skumt nog!

Sitter och lyssnar på Erik - the show must go on..varvar med Brandi Carlile - the story! :) Grymt bra!

Ska in och duscha nu och göra iordning mig lite. Ska till Allum en sväng och kika lite. Kul att fördriva tiden lite och inte bara sitta hemma och glo.

Time to sleep

Jisses va ont jag har i nacken och axeln! :( Snacka om nackspärr!  Jag skulle bara sträcka på mig när jag gäspade förut. Icke bra!!  Inget jag gör om igen. Ha ha!
Har suttit med en varm vetekudde på axeln över en timme men det lindrade ingenting faktiskt. Så får hoppas att de lägger sig något under natten!

Lite rosslig i halsen också, torrhosta! Hmm, vädret som gör det antar jag. Jag fryser in vintern och svettas in sommarn som man ska göra. Men är nog dags att dra fram en varmare jacka snart och inte bara halsduk!

Imorgon blir det en sväng till Allum med Madde :) Gå runt och kika lite.

Hmm, undrar om den foundationen vi använde igår är dålig för min hy, eller om det är pga choklad eller stress för jäklar va finnar jag fått på hakan! Hmm, gillar jag inte! =/ Har ju ändå köpt den foundationen och vill kunna använda den utan att förvandlas till en prickekorv! ha ha :)

Nää, dags att krypa ner under täcket och glo lite tv och sedan sova!  Godnatt!

Idol

Fasen va bra Erik var ikväll!! Han körde Queen som sagt och hade Freddy levt hade han gillat detta! Garanterat!  Ja, lyssna själva!! :)


Patrick 1,5

Tänkte titta på denna filmen som visas på Canal + hits kl 16:30. Den verkar vara bra!

Svensk komedi från 2008. Ett homosexuellt par tror att pojken som de ska adoptera är ett och ett halvt år gammal, men han visar sig vara en 15-åring med kriminellt förflutet. Gustaf Skarsgård och Torkel Petersson ses i denna romantiska komedi i regi av Ella Lemhagen ("Tsatsiki, morsan och polisen"). I rollerna: Thomas Ljungman.

Sträckning

Åh hej vilken muskelsträckning jag har gjort! Sitter i nacken och går ner mot skulderbladet. Härligt...
Hoppas det släpper snart! Är väl bara att röra på huvudet lite kanske.

Var nere på torget för att jag skulle skicka iväg linserna, men ett sådant kuvert jag skulle ha var tydligen slut. Så jag fick gå till pressbyrån och fråga men då hade tydligen tanten som stod tre före mig köpt dem fyra sista! Måste hon ta alla!?  *aaargh* Ha ha.
 Så nu har jag gjort en jäkla snygg inpackning själv! Bubbelplast och en sönderklippt Ica papperspåse och en jäkla massa tejp! Riktigt snyggt om jag får säga det själv! Ha ha :D
Orkar dock inte gå ner och posta den nu så gör det imorgon istället.


Inte långt kvar nu...

Haha, har redan suttit och filat på min önskelista. Det är faktiskt mindre än två månader kvar! Sitter även och filar lite på vad jag ska ge andra i julklapp. Har några idéer! :)


Fredag

Känner att detta kommer bli en seg dag. En dag utan action. Jag vill träna och sola men känner på mig att jag enbart kommer sola. Ha ha :) Måste iallafall ner och posta linserna. Får se om jag solar då! Vore skönt med lite värme!
Ska iallafall städa upp lite här hemma. Måste dammsuga. Tänkte plocka och rensa lite i lådor osv också. Allting ligger huller om buller så man får nästan riva ut allting varje gång man letar efter något.

Ikväll är det Idol! :) Ska bli intressant att få höra hur Tove gör Elvis - in the ghetto. Och Erik ska köra en Queen låt! Show must go on. Grymt! :)


Läggdags

Dags att tvätta bort sminket och gå och lägga sig. Klockan tickar på snabbare än vad man tror!
Är jättetrött nu, det nästan svider i ögonen!

Imorgon ska jag posta iväg linserna, har inte kommit iväg och gjort det än. Har glömt av det. Sen tänkte jag ev. sola och träna lite. Och sedan städa lite smått! Något annat har jag inte planerat än. Får la se! :)

Sov gott! :)

Sminkkurs

Va roligt det var! :) Jag lärde mig en hel del faktiskt och blev jättenöjd med min sminkning! Nu vet jag hur proffsen gör! Ha ha :) Läraren som visade oss var jättetrevlig och bra.  Emely fick sitta modell och fick då halva ansiktet sminkat och ögonskuggorna gick i gult och rosa. Ovanligt men hyffsat snyggt ändå! :) Sen fick hon göra andra halvan likadant vilket det blev. Jag testade mig på en lila sminkning och Madde en i brunt. Snyggt! :) Mycket roligare när man vet hur man gör det snyggt. Och dessa underbara penslar hon hade! Självklart kunde ingen av oss motstå att köpa smink. Fanns ett paketpris för 1500 kr men det vi plockade ihop hade egentligen ett värde av 2500:- så vi fick 1000 kr i rabatt! Grymt!  Älskar smink och jag vill ju bli makeupartist så detta var jätteroligt! :)


Så det jag fick för 1500 kr var;

• 6 st ögonskuggor i färgerna lila, metallicblå, rostbrunt, svart, en ljusrosa och en vit som man mest använder som bas.
• Tre glitter ögonskuggor fast i pulverform i färgerna lilablå, silvervit och lila. Grymt snygga!
• En ögonbrynstrio, alltså tre olika bruna färger att fylla i ögonbrynen med. Kan även användas som ögonskugga.
• Ett puder
• En foundation
• Ett rogue
• Glitter i pulverform som lyfter vilken skuggning som helst.
• Ett läppglans som går i ljusrosa med glitterskimmer.
• Ett penselsett med sju delar.


Det är mycket för pengarna!

Ska försöka ta bilder på glitterskyggorna osv och visa! :) Tog bilder på några skuggor och penslarna iallafall.


The studio

Imorgon ska jag på en liten sminkkurs! :) Emely hade bokat in oss (Emely, jag och Madde) på det kl tre.
En av oss ska sitta modell och då ska den som håller i kursen sminka och visa lite tekniker osv. Sen ska alla tre få testa att sminka sig osv. Ska bli rätt kul faktiskt!

Du får bland annat lära Dig:
  • Hur Du använder olika penslar
  • Hur Du väljer färger, nyanser och toner på olika produkter
  • Olika former på t.ex. ögon, läppar och ansikte
    - Hur lägger man en ögonskugga om man har små ögon?
  • Hur Du framhäver det bästa hos Dig själv
  • Skillnaden mellan vardags- och festmakeup


På hemsidan står det att en sådan kurs kostar 695 kr. Men enligt Emely är det gratis så det borde det väl vara då. Hoppas det! Jag tänker då inte betala! Ha ha :D


Trötter

Har jobbat 8-13 idag och det gick bra. Tiden gick rätt långsamt men det gick bra ändå som sagt.
Skrev att jag skulle göra massa olika saker efter jobbet...jag har inte gjort ett jota av det! Ha ha :D Ha legat i sängen framför min minilaptop och tittat på Andra Avenyn på webben! :)  Så himla kallt ute, så det är mysigt att bara ligga inne och slappa.
Vilket jag antagligen kommer fortsätta med idag. :)  Greys antomy ikväll!

God kväll

Det gick bra på jobbet idag. Ingen stress eller så, skönt! :)
Ska jobba extra imorgon mellan 8-13. Sen fick jag fyra dagar till fast lite senare i november! Skönt med lite tider! :) Hoppas på fler! Såg att det fanns massvis med tider i december så hoppas man får något av det! :)

Ska snart ta en dusch och slita av lösnaglarna. Det lossnade tre st på jobbet och dem börjar faktiskt bli jobbiga nu. Fattar inte hur vissa orkar gå med så långa naglar hela tiden! Snyggt men lite jobbigt! Nästa gång det blir lösngalar är nyår. Tänkte måla några egna snygga själv. Får väl se hur det blir! :)

Efter jobbet imorn ska jag skicka tillbaka linserna så det blir gjort så man kan betala det andra så fort som möjligt. Sen måste jag städa lite. Funderar på om man skulle sola och träna lite. Får se imorn! :)

Tisdag

Usch va trött jag är. Jag är verkligen segstartad idag!  Men måste snart vakna till och göra mig iordning lite, ska jobba kvällen idag. Hoppas det är någon rolig som jobbar! :) Och att det flyter på bra!

Imorgon skulle jag egentligen vaccinerat mig. Men jag är så grymt osäker på det. Jag är mer rädd för vaccinet än själva grissjukan. Man ska inte tro på allt som skrivs i tidningarna men man blir ju rädd. Och varför vill inte skaparna av vaccinet ta det själva?  Varför skapa en produkt som man sedan inte tror på?   Känner några som haft grissjukan och det har inte vart så farligt. Som en vanlig influensa fast lite jobbigare.  Visserligen varierar ju symptomen från person till person.  Finns några som vaccinerat sig och det har inte hänt dem något. Men jag är ändå rädd.  Jag har sagt att jag inte vill vaccinera mig. Men får la se längre fram om man ändrar sig.

Ha en bra dag! :)

God kväll

Började titta på filmen men så kom Madde hit och vi stod och prata en stund så missade runt 20 min. Inte kul att fortsätta titta då. Så slog över till kanal 5 där en ny serie har börjat. Silent Libary, "Laget "Galningarna från Skåne" ska försvara de svenska färgerna. Emil, Andrei och Per ska vara så tysta som möjligt samtidigt som de, eller deras motståndare utsätts för till exempel kaktussmisk, dricka te kokt på tånaglar eller bläckfiskkastning. Mot sig har det extremsportande laget "Wakeboard Guttene" från Norge och danska "Multi Challenger"."

Rätt kul faktiskt att se dessa sjuka grejerna. Och man fattar ju att det är svårt att vara tyst! Hade dött av skratt om jag vart med! Ha ha :D

Ska väl stänga av datorn nu snart och lägga mig under täcket. Fortsätta titta lite tv och sedan sova. Kommer bli ensamt att somna inatt! :( Men men... nää, det är fan dags att flytta ihop nu! <3

Tvkväll

Ikväll börjar den nya serien om Ullared. Ha ha :D Man måste ju kolla för att se vad det är för något. Vad det är för stollar som är med!

Sen kommer det en film ikväll på kanal 9 som jag tänkte se. The Terminal. Verkar vara en bra film!

Amerikansk dramakomedi från 2004. Viktor Navorski kommer till flygplatsen JFK och blir ett oskyldigt offer för byråkratiska problem. Han kan varken återvända till sitt hemland eller komma in i USA. Väl inne i den nöjesfyllda flygplatsen skaffar sig Viktor vänner, jobb, en romans och upptäcker till slut Amerikas sanna hjärta.

I rollerna: Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Stanley Tucci, Chi McBride. Regi: Steven Spielberg.


Måndag

Nu är man ensam igen, Micke åkte hem för ett tagsedan.  Håller på att tvätta lite och kollar runt på nätet. tar det lugnt helt enkelt. Skitväder ute också så det får bli en slappis dag! :)
Läser bloggar, fixar med bilder och uppdaterar min egna. Har varit dålig på det de sista nu. Tråkigt! Inte för att min blogg är särskillt intressant kanske, men men!

Imorgon ska jag jobba 14-21.15. Undra om mina lösnaglar lossnat tills dess? Ha ha, dem sitter som berget ju. Dem andra jag hade i mars på Annas fest flög av en efter en dagen efter typ.  Kan iofs dra av dem om jag vill.

 Så såg naglarna ut!


Riktigt bra låt! Älskar den!


Halloweenfesten

Bloggen strulade för mig igår så därför uppdaterade jag aldrig. Men tänkte iallafall lägga in lite bilder ifrån festen nu!:) Lägger det i miniatyrer så ni får klicka på bilderna för att se dem! :)
Festen var iallafall rolig, trost lite skit. Det var kul att få klä ut sig också! Jag hade problem att få mina tänder att fastna så fick använda nagellim! Satt som berget sen! Man fick ju lite panik över hur man skulle få loss dem. Men Mickes syrra hade gjort likadant och sa bara att jag skulle bita i något hårt. Så bet av ena tanden med chips och den andra fick jag slita loss sen. Ha ha! :) Dem var änna lite väl vita också! Mina egna tänder ser ju jättegula ut mot dessa. Jag skrev att jag skulle göra ett vampyrbett på halsen med fakeskin. Det gick inte alls! Skit kan jag säga! Fastnade inte så sket i det. Hade bara lite blod på halsen istället. Jaja, rolig kväll med massa bilder! Här kommer några...

            Inte lätt att pussas med vampyrtänder!

Timmy var utklädd till Edward the Sissorhands. På pricken likt! Grymt bra gjort! :)


  • Startsida