God kväll

Jag har verkligen inte gjort ett skit idag. Har legat i sängen och glott på tv. Känner mig inte vidare fräsch nu! Orkar dock inte duscha eller så nu, så imorgon blir det ett härligt bad!  Beroende på hur jag mår så borde jag åka och fixa mitt pass. Antingen imorgon eller onsdag. Får se som sagt. 

Va jobbigt det är när man är så varm att man kokar och bara vill ta av sig kläderna/täcket. Men gör man det så börjar man frysa direkt. Riktigt jobbigt faktiskt! Brukar få en bra balans genom att ha täcke över halva kroppen bara. Kallt och varmt samtidigt. Det är skönt. Får la se. Just nu skulle man kunna steka ägg på mig!

Hoppas detta går över fort! Ska ju till Micke i helgen! Ska ju fixa en riktig myskväll för oss på lördag. Vill inte sitta där och snora och ha ont då. Ska nog ta och köpa vitaminer imorgon! Om jag kommer utanför dörren vill säga!

Fyy, läste blondinbellas blogg nu, hon fick åka till sjukhuset för att en cysta sprack eller nåt. Fasen va det måste ha gjort ont! Det är då fasen inte lätt att vara tjej alltså!

Nä, nu ska jag fortsätta mitt tvtittande en stund till och sedan sova.

Måndag

Kollade på Sagan om ringen igår..orkade dock inte se klart hela. Den skulle ju sluta kl ett eller nåt. Kände mig riktigt konstig igår kväll. Helt slut i kroppen. Kroppen var trött och irriterad på nåt vis. Hade en panikkänsla i kroppen! :S Skumt.
Imorse vaknade jag helt svettig men ändå frös jag. hade ont i huvududet, ryggen och magen. Så jag sjukanmälde mig. Och det är jag glad för. För vid elvatiden vart jag helt svimfärdig. Hoppas det bara beror på mensen.

Så idag blir det mycket lugnt för min del. En pyjamasdag och filmdag. Dricker té och ska väl leta upp någon panodil eller så. Så man blir människa igen. Ha ha!

7 årsedan idag...

Idag är det 7 årsedan du lämnade oss. Kl 22.22 ikväll kommer jag sända dig en extra tanke! Hoppas du har det bra där uppe! Vi saknar dig!

Hälsa morfar! <3

Jahaja

Jahaja, tydligen är ett lakan på 150x240 till en 90 säng! What? Ska man ha 200 gånger nåt då till en 120 säng? Förstår mig inte på detta. Jag trodde stenhårt på att 150 skulle räcka till 120 cm, plus lite runt om. Förstår mig inte på skiten. Ska i vilket fall som helst byta, kan ju inte använda grejerna! :S

Hemtex = skit!

Sitter här och surar! Köpte ju två underlakan från hemtex i torsdags. Jovisst det kunde ju kvittat!!
 På förpackningen stod det 150x240 men det jag fick var ju fan till en 90 säng! Dem kan ju inte ens paketera rätt! Så jag skiter fullständigt att jag gjort sönder deras såkallade förpackning, dem ska ta tillbaka skiten och jag ska få tillbaka mina pengar!! Sånt här är så irriterande! 

Söndag

Det var gott att få sova ut men jisses va seg jag är ändå. Väldigt seg! Det är inte mycket action i mig idag. Tänkte städa och tvätta idag. Tvätta ska jag, men hur det blir med städandet får vi se!  Ska småpyssla lite grann här hemma iallafall. Boka bussresa till Micke, kolla över ekonomin och titta upp det här med pass osv.

Söndag = tvdag också! :P Idag kommer Privledged och Sagan om ringen, sista filmen. Får väl se om man orkar titta på den eller om man tittar på en film på datorn.

Nu ska jag iallafall försöka få i mig lite frukost!

Vinnaren är...

Jag vann bowlingen! Så nöjd för jag har nog aldrig vunnit bowling innan! Och jag vann över 5 personer! Najs! :D Måste få skryta lite! :)  Det var riktigt roligt att bowla iallafall. Kul idé av Anna! :) Hon är en idérik människa och romantikern själv, så är man helt tom på idéer osv så så kan fråga henne! He he :) <3

Nu har jag tvättat bort sminket och tatt på mig myskläder. Ska sätta mig framför tvn och titta slutet på Sagan om de två tornen. Sen blir det väl att sova tror jag. Börjar bli trött nu.
 Imorgon tänkte jag städa och tvätta, det behövs!

Godnatt

Rå köttfärs!

Vi käkade på tacobuffén i stan, där brukar det alltid vara så jäkla gott!  Men idag så såg köttfärsen rosa ut på vissa ställen så jag plockade där det såg färdigt ut. Blandade med vitlökssås och började käka.. Jo visst fan var den rå! Eller ja, den var inte färdigstekt! Man kände att den inte var klar! Så Madde sa till en som jobbade där och han förklarade bara att det är kryddan som gör att den blir missfärgad typ! Jo tjena, man kände ju på smaken att den inte var klar! Men han skyller väl på kryddan osv istället för att erkänna att den inte var klar. Han sa att det är många som klagat men att den alltid varit sån. Icke! har ätit där många gånger, och den har aldrig vart sånhär. 
 Stressigt, mycket folk, stor buffé...ingen ursäkt till ofärdig köttfärs!


Bowling

Hittade inget speciellt istan, sju par strumpor och en present till Micke! :) Hoppas han blir glad för den! 
 
Om en stund ska jag och Madde iväg till gamlestan för att träffa Anna o co för att bowla! Fasen va roligt! :D Det var riktigt längsen jag bowlade nu!
Ska ta med mig kameran ikväll! Så får jag testa den lite! :)

Jag har ingen vidare taktik när jag spelar men fan va bra det brukar gå! Strike eller spärr. Tjoho! När den åker i rännan asgarvar man bara. Ännu roligare är det med såna som står på ett speciellt sätt, håller klotet på ett speciellt sätt och verkligen siktar och har sig. Vad är det roliga med det? Kasta bara och ha skoj! :)   Eller så gör vi som Anna, kastar klotet bakåt eller in i maskin! Ha ha! :D


Lördag

Nu har jag badat och pysslat om mig själv lite med hårinpackning, ansiktsmask osv. Har även ätit frukost och ska strax börja göra mig iordning!
 Jag och Madde ska in till stan och titta lite. Ska försöka att inget köpa men får la se om jag lyckas. Ha ha :)  Har iallafall redan lagt undan pengar till resan så på den biten är det ju lugnt. Ska fixa pass och boka biljett till Hardcore Superstar också, vilket blir nästan en tusenlapp tillsammans. Vet ju inte vad passet kostar.


Män som hatar kvinnor

Jag och Madde tittade på denna filmen igår. Den är så jäkla bra! Men va arg man blir när man tittar på den! Det är verkligen män som hatar kvinnor. En spänannde film där man måste va med från början för att förstå. Visserligen fallar alla bitarna på plats i slutet så man förstår ändå. Jag ska ju helt klart se dem andra två filmnera också! 

Flickan som lekte med elden - kommer i september.
Luftslottet som sprängdes - kommer i november.

Husmanskost!

Fick sånt jäkla sug efter potatis, köttbullar och brunsås! Så jag tog en tripp ner till Ica och köpte potatis, så snart ska jag äta riktig svennemat! Fasen va gott!
 Skiter fullständigt vad köttbullar innehåller osv, kommer aldrig sluta äta dem! :P

Canon

Testade att ta en närbild på kameran för att se hur bra den är. Blixten ger inget starkt ljus/sken på motivet som det gjorde med min gamla kamera. Den fokuserar på det man vill fota också. Så jag tycker den är bra! :D  Grymt att man kan ta såna närbilder utan att blixten reflekterar på motivet som sagt.  Ska bli kul att få testa den lite mer! Den ska med till Venedig, helt klart! :)


Hittade detta minilipsglosset på ica för 19.50. Haha köpte det mest för att den va så liten och söt. Man ser tillochmed skuggan på bokstäverna, grymt ju!

Fredagsmys

"Nu är det fredagsmyyys..om det så är det sista jag gööör....snart e det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör!"

Hahah...jaja som sagt, det är fredag och idag ska jag och Madde glo film och ha fredagsmys! :) Vi ska titta på Män som hatar kvinnor..eller va den nu heter. Ska ev. se Yes man också! :)

Fredag

Idag har jag jobbat 7-14 och det gick hyffsat bra. Vi var en man kort så jag fick vara på båda sidorna. Hmm, borde få extra betalat. Ha ha! :D
 Nu efter jobbet har jag bara tatt det lugnt. Pillat med kameran lite också, fixat lite inställningar. Så hoppas på fint väder någon dag så man kan testa den lite.  Just nu öser ju regnet ner! Jag hann precis in innanför dörren innan det började. Tack och lov för det!

Ska jobba på måndag också, så det blir 13 dagar allt som allt denna månaden. Så nästa lön blir rätt hyffsad den med! :)

Shopping

Det blev en kamera, Canon Powershot A480, ett par vita tygskor, en mascara, ett par byxor att träna i, två underlakan, filmen Yes man, shampo och lite skit!  Så imorgon ska jag pyssla med min kamera. Läsa boken osv så man förstår sig på den! Ha ha :)


Torsdag

Idag har jag jobbat 7-14 och det flöt på bra! :)
Efter jobbet hade jag bestämt mig för att gå hem och lägga mig i ett skönt bad och ha inpackning i håret och lägga ansiktsmask. Men icke!   När jag precis hade handlat så ringde Therese och fråga om vi skulle åka till stan. (Jag hade frågat om vi skulle göra det imorgon, men hon ville idag.)  Så det blev en dusch när jag kom hem och så fixade jag till mig lite.
Så vi har vart på backaplan och tittat lite, shoppat och haft skoj! :) Sen gick vi till Elgiganten för att köpa min kamera men den var slut där. Så vi fick åka vidare till Bäckebol, där ligger det en till Elgiganten! Så nu har jag fått min kamera! Det blev dock inte en Nikon som jag skrivit om. Utan en Canon istället! :)
 Vi har flängt runt i massa butiker idag och jag har gjort slut på 1900 kr. Iofs kostade kameran 990 kr.
  Visar i en annat inlägg vad man köpte! :)
Har allt som allt gjort slut på 4400 kr idag. Men jag fick ju som sagt en go lön! :D Så nu har jag även sparat pengar och har ändå pengar kvar att röra mig med. Men ska försöka snåla ändå! :)

Resten av kvällen blir otroligt lugn! Är helt slut i kroppen nu! Kommer väl somna rätt fort skulle jag kunna tro!

God kväll

Det har gått bra på jobbet. Klockan gick lite segt men det flöt på hyffsat ändå. Det var möte 1½ timme idag så fick vara ensam men det gick så bra så. Spelade fia med knuff med tanterna. Två st som kallade varandra för kärring när dem knuffades. Haha, så himla goa! :D Man fick ju sig ett gott skratt!
 Ska jobba imorgon också, 7-14. Gött med en hyffsat kort dag! Samma tid på fredag!
Vill ju till stan men får se hur jag gör, inte kul att åka ensam. Skulle åkt med Maria men eftersom att syskonen är sjuka så vågar inte jag riskera att träffa henne för då kanske jag blir sjuk..ifall hon bär på smittan! Hehe :) Ingen grissjuka här inte!!  Ska ju jobba och åka till Micke nästa vecka. Så jag har inte tid att bli sjuk! :P

Ska snart krypa ner under täcket och kolla lite tv och sedan sova! :)

i.d. bare Minerals.

Mitt smink har kommit!! :D Jippi! Orkar dock inte testa det nu ikväll utan gör det imorgon istället! Hoppas det är bra! Har ju ändå betalat en del för det!  Hoppas det kan hjälpa min hud något också! :) Va kul det är att få presenter! Har ju iofs betalat för det själv, men ändå! Snart en ny kamera också!  Heeelt lovely att man jobbat mycket i sommar så man kan unna sig saker! :D




Bild lånad från Sara

Onsdag

Fy va seg jag är! Jag känner ingen kraft nånstans och jag ska iväg till jobbet om en timma ungefär. Ska jobba 14-21.15. Känner mig redan stressad...men hoppas det går bra ändå!   Sååå himla trött! Usch och fy!
 Lär nog gå och lägga mig direkt när jag kommit hem! Så känns det nu iallfall. Ska ju upp kl sex imorgon för att jobba 7-14. Sen ska jag ta en runda istan med Maria! :)

God kväll

Har inte uppdaterat så mycket idag. har som sagt haft en lugn dag. Har handlat lite, kollat film. Dessutom har jag och Anna börjat planera nyår lite! Tidigt kanske. Men att vara ute i god tid är ju bra! Vi har massa idéer och det kommer bli jätteskoj! :) Så hoppas det blir av nu och att det blir bra och en mycket trevlig kväll!

Kollade på en film förut som heter Baby on board. Den var hyffsat rolig faktiskt!

Hmm....vet inte vad det är med mig. Men jag är hur lättirriterad som helst. Har varit det några dagar nu från och till. Pms kanske? Mensen kommer ju nästa vecka. (Intressant va?)  Inte kul att gå runt och vara bitter!

Tisdag

Nyduschad och pigg! Ja, bättre än igår iallafall.  Ska ner till affären om en stund och köpa lite behövligheter! Sen fortsätter väl dagen i samma lugna takt som nu. Kanske tittar någon film! :)
 Imorgon ska jag jobba 14-21.15 iallafall. Syrran ringde och frågade för en stund sedan. Tack för det! Så nu ska jag jobba onsdag, torsdag och fredag. Blev några dagar denna månaden också!  :)

Trodde mitt smink skulle komma idag. Hon skulle skicka det igår så det kommer väl imorgon då hoppas jag!

Sitter och lyssnar på Forver angel..Älskar den! Eller ja, rösten jag fastnat för! Som sagt, kvittar att det är en såkallad hyllningssång till Hells Angels.


Åhh så lovely!

Kollade precis mitt konto och såg hur mycket jag får i lön på torsdag! Höll på att ramla av stolen! Jag har aldrig fått en sådan lön. Jag har iofs aldrig jobbat så mycket en månad som jag gjorde nu i juli heller. Jag njuter! Visserligen vet jag att drygt 5200 försvinner på en-två dagar men jag njuter! Sen ska jag spara lite till Venedig och fixa mitt pass också.
Vilket shoppingbegär jag fick nu! Men nej. Jag ska prioritera denna månaden och försöka spara! Ska till Micke snart också och då går det åt pengar där också.
Det enda jag ska shoppa nu är väl en kamera! :)

Nikon it is!

Jag ska fanimej ha en Nikon Coolpix s200! Ska in till Siba och kolla på torsdag eller fredag! :) Nu är frågan, vilken färg?
Jag har fastnat för den röda lite, men även den mörklila och den blåa!? Hmm...svårt :P


Lite ompyssling

Sitter här med ansiktsmask nu och efter det tänkte jag fixa mina ögonbryn! Dags att noppra dem nu. Ser förjävliga ut! Ha ha :) Så detta ska jag roa mig med en stund. Snygga ögonbryn gör att man ser fräschare ut tycker jag!

Måndag

Idag är jag riktigt slapp! Har nattlinne, tjocka strumpor och håret i en knut på huvudet. Har legat i sängen hela dagen och glott på tv. Jag orkar ingenting idag. Känner mig varm och har ont i magen. Fryser imellanåt. Nejtack, jag vill inte bli sjuk!
 Dagen/kvällen kommer fortsätta såhär antar jag.   Fast ska antagligen åka iväg och kolla på ett bord ikväll. Ska få ett av grannens syrra och det kanske vore bäst att kolla på det innan man tar hem det.  

Jag vill ha kinamat.

Nikon Coolpix S220

Jag vill köpa en kamera och har hittat en på Siba nu.  Nikon Coolpix S220. Den verkar bra och jag är sugen på att köpa den!   Är det någon som vet ifall den är bra? Någon som testat den eller som har den?


Söndag

Idag har jag jobbat 9-20 och det var segt vill jag lova! Men tiden flöt på bra ändå. Roligt folk som jobbade och då blir det roligt och tiden tickar på! :)  Emma var iofs gullig och lät mig gå hem kl sju. Vi var ändå klara och det vart lugnt.
 Efter jobbet fastnade jag somn vanligt nere hos Annica! :)
Och nu sitter jag här och läser bloggar och lyssnar på musik.  Funderar på om jag ska se någon film..om jag orkar. Vet dock inte vad jag vill se och orken att leta efter något finns inte riktigt där. Ha ha :)

Imorgon har jag inga planer faktiskt. Ska ev. tvätta. Ska försöka dra mig ner till gymmet också! Måste fan komma igång. Det ligger så nära men ändå orkar man inte. Snacka om lat! Skärpning!   Visst är det skönare att sitta på röven och ingenting göra än att gå och flåsa och svettas på ett löpband? Haha :D

Hells angels

Låten jag la in igår är tydligen en hyllningslåt till hells angels! Men jag skiter i det.. jag gillar hans röst och musiken! den är bra ändå! dem flesta låtarna idag handlar ju om smärta, droger, missbruk överhuvudtaget. Så shit the same säger jag!

Axel Rudi Pell - Forever Angel



Fasen va bra denna är! Jag får rysningar!! Lyssna och njut!

Bedtime storys

Har precis tittat på filmen Bedtime Storys! Och den var faktiskt bra! Rolig film! Den är nog speciellt gjort för barn, men vem säger att fantasi har någon ålder?! Så denna funkar faktiskt för alla åldrar!  Så se den!
 Bäst i filmen var barnens hamster/marsvin! Haha jisses! :D

Kvällsnöjje

Köpte två tidningar idag. Kände för att ha något kul att läsa så det blev Veckorevyn och Cosmopolitan. Typiska tjejtidningar! Men men, kul! :) Man får ju alltid tips angående skönhet, relationer, jobb osv, och det är ju bra!

Har även kletat på ansiktsmask i ren inbillning av att det ska funka. Ha ha! Jodå lite nytta gör det väl, huden blir mjuk efteråt! Man ser knäpp ut bara! :P

Ska väl lägga mig om ett tag. Ska jobba långpass imorgon! 9-20. Lång dag på jobbet men det blir goa pengar! Tror nog att klockan tickar på hyffsat ändå. :)


Lördag

Igår var jag hemma hos Madde där vi fixade tacos som vi möla i oss. Mumma va gott! :) 
Haha, båda åt med gott samvete eftersom att vi hade gått upp för alla trappor för att komma upp till henne..hon bor på 6e våningen. (Hissen bygger dem om eller nåt, så den funkar ej.) Och kondis, ja vad är det? Haha, så vi käkade med gott samvete!
 Efter det satt vi bara och tjöta och kollade på tv. Åkte hem ganska tidigt för att jag var trött. Dessutom skulle hon få besök. Ha ha! :)

Satte mig här och började titta på filmen Dumpa honom. Rolig film men såg inte klart hela då jag var jättetrött. Så ska snart kolla klart filmen. Ca 40 min kvar att se.

Har precis städat lite, dammsuga och plockat undan. Borde fixa iordning min garderob också men det är så trist. Det ser fint ut en vecka sen blir det som vanligt. Stökigt och allt ligger huller om buller. Så vad är det då för mening? Haha :)

Ser ut att bli en slapp och väldigt lugn lördag idag.

<3

Nu har Micke's överraskning kommit hem i brevlådan. Klickade hem den häromdagen och nu har den kommit. Nu ska jag bara fixa lite och så får han det när vi ses! :)  Kan inte skriva vad det är än eftersom att han läser min blogg! :)

Fredag

Idag har jag jobbat 6.45-15 och det gick bra! :) En rolig dag! Syrran har blivit ännu större nu, tjockis! Ha ha :D  (Hon är gravid) Hoppas det blir en tjej! :)

Nu efter jobbet slappar jag bara. Ska snart fixa lite mat och så.   Sen ikväll så ska jag vara med Madde! :) Det blir tacos och filmkväll! :D Tjocka oss till tusen! ha ha :D

God kväll

Haha jag har verkligen fastnat på icefilm.info...Finns ju massvis av filmer att se! Nya som gamla! Riktigt kul! :) Ingen text på filmerna men tur att man kan engelska och fattar det mesta endå! :)

Snart dags att krypa ner i sängen. Ska upp kl sex imorgon bitti för att jobba 6:45-15. Skönt att man duschat nu ikväll så får man lite sovmorgon imorrn! :)

Vet inte vad jag ska hitta på efter jobbet än. Får väl se! :)   

Godnatt!

i.d. bare Minerals

Nu ska jag också ge mig in i mineralvärdeln!  Jag har försökt med massvis med grejer för mina finnar osv och inget vill funkar. Kanske behöver jag någon vitamin eller liknande. Vet inte. Vet bara att mycket kan ha att göra med det sminket jag använder mig av idag. Fett = finnar lixom.  Därför vill jag testa mineralsmink, och nu har jag läst på lite om detta och det verkar vara bra! Så nu har jag mailat en tjej om att jag vill ha ett startkit! Hennes hemsida kan ni föresten hitta här, http://www.makeupdesignbysara.se/


My best friend's girl



Har precis tittat på denna filmen. Jisses va rolig den var! :D Haha.  Lite sjuk men ändå rolig. Gillar filmer där Kate Hudson är med!

Torsdag

Jisses va seg jag är idag! Seg och nyser...usch, hoppas det inte är en förkylning på gång!

Vet inte vad jag ska göra idag. Känner faktiskt inte för att göra någonting heller. Funderar på att pyssla om mig själv och titta film. En riktig slappardag! :)
 Fint väder idag, 25 grader ute men det blåser nåt så fruktansvärt att det blir kallt. Riktigt tråkigt! Fast nu längtar jag till hösten! Vill gå med mysiga koftor osv! :)

Förresten...någon som vet vad det är för väder i Italien i oktober månad? Ha ha :)

Lóreal Elvital Night Elixir

Jag köpte denna produkt idag. Det är en slags inpackning, leave -in produkt. Så jag ska testa denna nu när jag ska lägga mig. Ska bli intressant att se hur håret är imorgon bitti! :)


Elixiret fungerar som en nattcreme för håret. Appliceras på kvällen och utnyttjar nattsömnen till att ge håret intensiv näring. Borta från ljus, stress och föroreningar behandlas håret och känns som pånyttfött på morgonen. Fördela i torrt eller fuktigt hår. Den fettfria konsistensen tränger omedelbart in i håret och verkar under natten. Ska ej sköljas ur.


En dag på stan!

Idag har vi haft en heldag istan. Båda har shoppat en del. Jag köpte mest smågrejer som sminktillbehör och skönhetsprodukter. Alltid något! :) En tjejdag helt enkelt. Det var faktiskt roligt! För det var längesen jag och Emely gjorde något själva.   Följde med henne till frisören också där jag fick lite tips osv. Dem visade även hur man lockar håret med plattång för det har jag aldrig förstått mig på innan. Så det ska jag testa någon dag! :)

Svampar att applicera fondation med, en rogueborste och en puderborste. Skrubbhandskar, ansiktsmask, och en annan slags mask man bara sätter under ögonen som tydligen ska hjälpa mot mörka ringar. Och en mascara som var på rea. En sån man först tar svart färg och sen glitter på.










Sen blev det ett par örhängen på Gina också. Och en till randigtröja som jag visade häromdagen. Fast denna gång med bruna ränder

God morgon!

Jag tittade på Natt på museet 2 innan jag gick och la mig igår! Haha, den va rätt så rolig faktiskt!
Jag lär ju bli fyrkantig i ansiktet efter alla filmer jag komma titta på här.   Men jag funderar faktiskt på att köpa en sån sladd man kan koppla från datorn till tvn så kan man se filmerna på tvn istället. Mycket bekvämare! Ha ha :D Får väl se vart man kan hitta en sån och hur man gör. Och vad det kostar.

Nu har jag precis duschat..ska börja göra mig iordning strax. Men först ska jag äta frukost! 


God kväll

Jag har verkligen fastnat vid filmsidan nu! Har glott på två filmer ikväll. Funderar på att se en till men börjar bli lite trött så får se! Kul att man kan sitta här och se film om vädret är pisstråkigt eller om det inte går något på tv. Gratis dessutom! Finns ju massvis med filmer som jag vill se! Så det är väl bara att hoppas på att dem finns där! :)

Imorgon ska jag och Emely till stan iallafall. Jag behöver köpa lite nya sminkgrejer och annan behövlig skit. Ha ha :) Ska dessutom kika och se om jag hittar skorna jag visa häromdan! *Hoppas!*
 Ska även följa med Emely till frisören där hon ska färga och klippa håret lite. Som vanligt blir man väl sittandes där i 1-2 timmar. Ha ha :)

Hörs imorgon! Godnatt!

Gratis film och tvserier på nätet!

Har du tråkigt och det går bara skit på tv? Gå då in här Icefilms och titta på film eller varför inte din favoritserie!  Jag tittade precis på Baksmällan (Hangover)  Här lär jag fastna nu hela kvällen! Ha ha :D 
Jag ska visa hur man går till väga. Klicka på bilden nedan för att få den i stort förmat och följ instuktionerna! Lycka till! :)


Tisdag

Idag känner jag mig utvilad, gud så skönt. Men det var riktigt tråkigt att få vakna upp ensam igen =/ Jaja, bara några nätter till!

Idag vet jag inte vad som sker. Har ingenting planerat så får väl ta det som det kommer. Det är iofs skönt att inte göra nånting heller. Funderar på att ta mig ett bad! Längsen nu, (nee jag luktar inte skit, jag duschar, ha ha) jag har inte vågat bada pga tatueringen. Ska ju helst vara snabba duschar. Men nu borde det väl inte vara någon fara. Det märker vi!

På fredag ska jag jobba 6:45-15. Ska även jobba långpass på söndag, 9-20. Gött med pengar! :) Behövs ju när vi ska till Venedig! Åh, va jag längtar!! <3

Ge mig!


Jisses va snygga skor! Gillar dem svarta skarpt! Dem ska jag leta efter på onsdag. Kanske blir dem mina! Grymt snygga! :)

Är hösten här nu?

Sitter och lyssnar på hur regnet slår mot mitt fönster. Det verkar ösa ner där ute. Jag tycker det är jättemysigt! Synd att Micke inte är kvar nu bara! Regn är ju en mysfaktor lixom! :)
 Är ganska trött nu så funderar faktiskt på att gå och lägga mig snart. Trots att Micke inte är hos mig inatt så lär jag sova som en gris. Pga att man inte sovit sådär jättebra dessa tre nätterna. En 120 säng är perfekt för en person, men ska det vara två st kan det gärna få vara 20-40 cm till! Ha ha :)

Vet inte vad jag ska hitta på imorgon. Funderar på att träna och sola kanske. Får se! :) 
På onsdag ska jag och Emely till stan iallafall. Får väl se om man hittar något. Jag vill ha höst nu så man kan gå runt i härliga koftor och snygga stövlar! Och ja, det måste köpas in nytt! Ha ha :D

Veckans bästa och sämsta

Blev ingen list igår så den kommer idag istället! :)


Micke kom hit! :) Vi har haft en jättemysig helg tillsammans och jag fick helt underbara fina blommor! Tack älskling!<3

Europe! Vi var ju och såg Europe i fredags och trots att man inte såg så mycket så vart det grymt ändå! Bäst var allsången på Final...

Grillat! Mumma va gott! Det har inte blivit att man har grillat så mycket i sommar. Pga vädret och brist på en grill! Ha ha!



 Vädret! Vi hade ju planerat en heldag på Liseberg tillsammans men vädret var ju värdelöst! Det har regnat och blåst en massa. Inget kul Lisebergsväder då.

 Youtube! Jag kan inte komma in på min youtubesida! :S Fattar noll! Har tryck på att jag har glömt mitt lösenord, fått en länk för att fixa ett nytt men skiten funkar inte ändå. Vad är problemet!? Irriterande!

För mycket gott! Jisses vad vi har gottat oss i helgen! Jag som försöker sluta med sådant. Ha ha! Det har vart chips, läsk, alkohol, smågodis, popcorn, choklad och skräpmat! Jesus alabama! Dags att bosätta sig på gymmet nu!

Trötter

Jahapp...då vart man ensam igen!   Men helgen har varit jättemysig iallafall! :) Grillning och Europe i fredags, filmmys i lördags, och bio igår :) Massa mys! <3
 Filmen igår var riktigt otäck! Fyyfan! Jag är så jäkla lättskrämd också. Men tillochmed Micke tyckte den var otäck så det är inte bara så att jag är en mes. Ha ha! :D  Men den var bra iallafall. Spännande! 

Ikväll blir det lugnt, håller på att tvätta lite nu. Ska väl bara glo tv och slappa.
 Vi har sovit så konstigt denna helgen, eller ja, vi har lagt oss sent och gått upp sent. Man blir ju jättetrött av det. Iallafall jag. Så ikväll ska jag försöka lägga mig hyffsat i tid! Tråkigt att sova ensam, men nu kan man bre ut sig igen, haha!:D Micke längtar nog hem till sin 160 säng! ;)

Måndag

Idag ska Micke åka hem! =( Tråkigt! Men vi ses ju nästa helg igen då jag ska ner till honom. Då får jag säkert träffa hans nykläckta (2 månader gammal) systerdotter! Ha ha :D Jisses vad jag ska sniffa bebis!! :)

Om en liten stund ska vi åka in till centralen och ta oss en fika. Hans buss går kl fem.

Sen ska jag handla och hem och tvätta!

Drag me to hell


Ikväll blir det bio! Vi ska se filmen Drag me to hell. Verkar vara lite läskig faktiskt! Men mysigt med bio iallafall! :)

Söndag

Igår hade vi en riktig slappardag! Vi kollade tv, käkade skräpmat och godis och glodde film! :) Vädret var ju ändå pisstråkigt så vi hade en mysig innedag! :)<3   Vi ville ju åkt till Liseberg men vädret är inte så kul så vi skiter i det idag med.  Blir ev. bio istället! :)


Köpte två filmer igår, Finding neverland och Jakten på lycka. Fick båda för 99kr! :) Igår tittade vi på Finding neverland och den var riktigt bra! Man blev verkligen rörd av den! Så se den! :)

Kärlek!<3




Micke överraskade mig med jättefina rosor idag!:D Stora, röda rosor! Så himla gulligt! :D<3 Älskar dig!

En mycket rolig kväll!

Igår grillade vi hemma hos Jocke och Annica och det var riktigt roligt och trevligt! :) Jag råkade dock bli lite på örat, haha! :D Men det var kul! Efter en stund begav vi oss in mot stan där vi mötte upp Anna och rörde oss sedan upp mot Götaplatsen. Och det var svårare än vad jag trodde! Som miljoner myror som ska upp i en myrstack! Det var knökat med folk! Så vi ställde oss vid dörröppningen på pressbyrån och lyssnade på Europe. Kunde iofs skymta sångaren lite på storbildsskärmen! Grymt att höra dem live! :D  Störst allsång var det ju såklart vid Final Countdown!
 När konserten var slut rörde vi oss hemååt och det blev i princip att gå och lägga sig direkt. Var riktigt trött faktiskt! Mysigt att sova med Micke igen! :)<3

Fredag!

Nu har jag precis städat och haft mig! Jisses nu orkar jag inte mer. Ha ha :D Ska snart hoppa in i duschen. Det är nämligen min tur att bli ren och fräsch nu! Som vanligt...ju renare hemmet blir, destu sketnare blir man själv!
 Om si sådär 2 timmar är Micke här! :D<3 Ska bli så mysigt att ses igen!!  Stackarn har jobbat natt och är helt utslagen! =/ Hoppas han lyckas somna lite på bussen och att han kanske hinner vila lite här. <3

Då ska vi handla lite och fixa lite och sen in till Annica och grilla och sedan blir det Europe! :)

Nää, det är väl dags att hoppa in i duschen så jag slipper stressa sedan!

Ompyssling

Har suttit och fixat med naglarna (som ser förjävliga ut, men man ska inte titta på nära håll!) och så har jag färgat ögonbrynen lite. Dem är inte så mörka men lite skillnad blev det iallafall!  
Nu blir det snart till att krypa ner under täcket så jag orkar med morgondagen! :)


Svininfluensan

Jag blir irriterad på den jävla hysterin med svininfluensan! Den är inte farligare än den vanliga influensan. Den varar bara lite längre. Hostan kanske blir värre. Men att man dör bara sådär har jag svårt att tro. Folk som dött måste haft någon sjukdom innan tror jag. Som han i Norrköping. Han hade ju lunginflammtion när han fick svininfluensan. Bara en förkylning kunde tagit död på honom. Och själv ska pressen skriva att det var svininfluensan, att den är jättefarlig! Det var samma hysteri när fågelinfluensan kom!  Jag är inte ett dug orolig iallafall! Finns folk här i Göteborg som haft den och dem lever. Inga men alls! Tror den blir farlig om man har en annan sjukdom innan. Typ cancer eller nått sånt.
 Så, jag tänker inte bli hysterisk och oroa mig i onödan!
 Tycker synd om dem som jobbar på sjukvårdsupplysningen som får runt 600 samtal om dagen! Har folk inget vett i huvudet eller? Fan tvätta/sprita händerna och höll för munnen när du hostar och nyser!

God kväll

Det gick kanonbra på jobbet idag! Har jobbat med Sandra som har lika sjuk humor som mig så det har varit en rolig kväll! :D Haha en gamling har skrattat åt oss hela kvällen! Kul att hon skrattar ju! :)
Tiden flöt på bra och nu är man hemma! Har iofs vart hemma en timma snart.

Nu sitter jag och gör fransk manikyr på naglarna och lyssnar på musik! Dags att fixa naglarna och det var längesen jag hade fransk manikyr så why not!

Imorgon har jag massa att göra...det känns som det iallafall!

Dammsuga, damma, torka golven, städa badrummet, ev. tvätta, putsa speglar. Duscha.  Möta Micke <3 Handla, gå till glasbanken, hem och lägga kött osv i marinad, fixa iordning mig. Och sen in till Annica och äta som en häst! :D  Sedan vidare in till stan för att se Europe! Kommer bli en rolig och händelserik dag! Det gillas!

Sicken pudelfrilla sångarn har...eller ja, hade!

Torsdag

Usch va seg jag är idag. Fattar inte varför...järnbrist kanske?
Idag ska jag jobba 14-21.15 och jag hoppas att kvällen går bra och fort! Det är sista dagen på mitt sommarschema idag också! Men får väl se om det blir mer! :)

Ska snart sätta igång en maskintvätt och sedan fixa mig själv lite grann. Kan ju inte gå till jobbet i pyjamasskjorta direkt. Ha ha :)

Blir nog en uppdatering ikväll! :)

En trevlig dag

Jag och Madde åkte in till stan vid två tiden idag. Gick runt och tittade lite och fyndade på Gina Tricot. (Vart annars?)  Jag köpte mig en topp och ett par jeansleggins. Sen ansiktsscrub till ansiktet från apoteket. 
Alla går omkring med dessa tröjorna nu, men dem är så jäkla sköna! :)

Sen kom Anna in till stan en stund också! Hon skulle vidare till Jarmo sen. Kul att se henne igen! :) Sen ses vi ju på fredag igen! Trevligt! :)

Nu ikväll har jag har gjort så mycket. Suttit nere hos Annica (som vanligt) och pratat lite! :) Jag längtar till fredag nu. Ska bli kul och trevligt! :D

Snart dags att krypa ner under täcket. Jag ska jobba 14-21.15 imorgon. Börjar ju två men är redan seg och det är skönt att sova...ha ha! :)

Onsdag

Det blev ingen mer uppdatering igår. Jag kollade på tv och en film på canal +Efter det la jag mig i sängen och tittade lite tv och sen somnade jag. Somnade innan elva igår! Riktigt skönt faktiskt! :)
 Nu har jag precis duschat, ska in till stan med Madde en stund! :) Kul att titta lite. Får väl se om man får med sig något hem! :)  Ska göra iordning mig lite nu strax så man kommer iväg!

Jag skrev häromdagen att jag hittade en spindel i mitt rum! Jag hittade en bakom dörren som jag dödade och trodde det var bra sen. Nu lyfte jag på ett linne som låg på golvet och där låg den store jävel jag hittade häromdagen! Så det var alltså inte samma spindel som satt bakom dörren!  Fyfyfy!! Får nog sluta ha öppet mitt fönster!

Fett!

Efter jag lagat mat och ätit så började jag diska undan och fixa lite i köket. När jag ändå höll på så fick jag mig ett ryck och torkade av fläckten och micron för dem blir väldigt feta och äckliga när man steker och har sig. Riktigt äckligt men det är väl inget man kan undvika direkt!  Nu är det rent och fräscht iallafall! :) Ska ta mig en extra runda på fredag när jag ska städa hela lägenheten ordentligt! Dammsuga, damma, torka golv, putsa speglar osv!  Hemmafru...jadu!

Trötter

Jisses va trött jag är idag! Har jobbat 7-14, en kort dag men är trött ändå. Idag har vi spenderat nästan helda dagen med att leta efter ett par nycklar som hux flux bara försvann! :S...Skumt!  Vände väl upp och ner på hela avdelningen...eller ja, halva iallafall! 
 Det gick för övrigt bra på jobbet trots att det vart segt. Skönt att sluta tidigt också! :)
 Efter jobbet handlade jag lite mat för idag tänkte jag göra korvstroganoff. Mumma va gott!! :D Har vart sugen på det i flera dagar nu. Och den jag gör blir görgod! (Om jag får skryta lite, haha)
 Det blev alltså inget med att sola eller träna eftersom att jag är såpass seg. Men jag har faktiskt träningsvärk i armarna sen igår! Gött! :D

Ska nog krypa ner i sängen och glo lite tv innan jag ska fixa mat!    See you later...

Beck

Nu är det Beck som gäller och sedan ska jag sova! Ska jobba 7-14 imorgon och efter det kanske jag solar och tränar igen! :) Onsdag är jag ledig, torsdag jobbar jag 14-21.15 och fredag är jag ledig igen! :) En go vecka! :) Och på fredag blir det roligt! Mat med trevliga grannarna och så kommer ju Micke hit! :D<3 Dessutom blir det Europe! :D

Uppdaterar imorgon igen..godnatt!

Paul Potts

Sitter och tittar på Lotta på Liseberg och fick dagens rysning!!  Paul Potts medverkar i dagens program och han är helt otrolig!! Mäktigaste rösten någonsin! Jag hade gåshud innan, under och efter han sjung!  Snacka om att hans liv har förändrats radikalt!  Han är den enda operasångaren jag skulle kunna tänka mig att se! Eller ja, Andréa Bocelli också! Mäktigt!!

Färgning pågår...

Sitter med färg i huvudet nu! Brukar alltid bli bra. Men nu hoppas jag att det röda försvunnit lite också! Ska strax skölja ur!   Skulle nog aldrig kunna tänka mig att färga mitt hår brunt hos frisören. Eller det jag menar är ju utväxten. Det funkar hur bra som helst med de man köper på Ica t.ex. Varför skulle jag lägga ut flera hundra på att färga utväxten hos frisören när jag kan göra det hemma för 64 kr! Jag har färgat mitt hår en gång hos frissan men det var då jag gjorde underhåret brunt och det övre blondt.  Skulle jag därimot vilja bli blond igen så skulle jag gå till en frisör.

Imse vimse spindel

Halv sju imorse såg jag något svart i ögonvrån och fick syn på en äcklig spindel!! Fick panik och ville döda den. Kastade ett filmfodral efter den men den kröp in under tvbänken.
Jag skulle iväg till jobbet och hade inte tid att fortsätta. När jag kom hem hade jag ju i vetskapen att fanskapet fanns någonstans i mitt rum. Började leta men såg den inte nånstans.
Sen öppnade jag dörren och i hörnet vid listen hänger den fan. Så jag hämtade super tio och sprutade ihjäl den! Ha ha :D Den kröp ner under golvet på något vis så jag stod där och stampa och hade mig och så såg jag något svart sticka fram. Så jag tror att jag lyckades döda den! :D

Regnar det imorn så är det mitt fel....men det skiter jag i!  Hade inte kunnat sova om jag visste att den kröp runt!  Hoppas bara det inte var en annan....att det finns fler lixom.....fyyy!

Måndag!

Idag har jag jobbat 7-14 och dagen nästintill flög iväg. Gick mycket bra iallafall! :)
 Efter jobbet så tränade jag och solade tillsammans med Madde, riktigt skönt! :) Är lite seg i kroppen nu så lär säkert somna gott ikväll!  Efter det handlade jag lite grann och käkade lite när jag kom hem. Nudelsoppa idag. Orkade inte göra något speciellt eller något ansträngande. Ha ha :D

Tänkte färga håret nu också. Vill få bort den blekta utväxten och även det som skimrar i rött. Hoppas jag lyckas!
 Sen blir det Lotta på Liseberg och Beck ikväll! :)
En flitig dag idag! :) Känner mig duktig!

Grattis Taz! :)<3


Jävla gratisätare!!

Stod utanför oss i 20 minuter eller så och fick fanimej tre myggbett. Kanske fler, men har bara märkt tre st. Ett rätt på handen också! Jag har klarat mig hela sommaren och nu när det börjar regna igen så kommer dem asen! Jävla gratisätare!  ha ha :)

Nu ska jag bädda ner mig och titta tv och sedan sova. Imorgon ska jag jobba 7-14 och sedan träna och sola! :)

Godnatt :)

God kväll

Om en liten stund ska jag titta på Privileged och sedan blir det en dusch och efter det film! :) En lugn och mysig söndagskväll.  Har lite olika produkter i håret från igår, Osis pulver och hårsprej. Så jag behöver tvätta det, haha ^^
 Alla skriver om Osis pulvret nu. Alla använder det och älskar det. Jag har haft det i typ 1½ år nu..hehe :) Det är riktigt bra när man vill ha lite volym och att frisyren ska hålla.
 Jag gillar mitt hår som det är nu. Ska bara färga det mörkare. Det har blivit blekt och så skimrar det i rött. Vill få bort det så ska köra på mörkbrunt igen!  Visst saknar jag min "rockiga-busiga" frisyr imellanåt. Nåndag kommer den tillbaka! Men just nu är det skönt att kunna sätta upp håret utan att något ska ramla ner! :)


Veckans bästa & sämsta



- Jag och Micke har börjat planera en resa till Venedig som antagligen blir av i Oktober! :) Längtar jättemycket. Kommer bli riktigt mysigt! :)<3

- Jag och Annica var på bio igår och såg Sommaren med Göran. En rolig komedi med många skratt. Värd att se!

- Solen kom tillbaka! Vi har fått fyra dagar med härlig värme och sol. Passade på att sola och åka till havet en stund! :)




- Regnet kom tillbaka!! Jag hoppas det blir sol till helgen igen! Liseberg och regn går lixom inte hand i hand direkt!

- Mitt sockersug. Precis som många andra som har beroenden som t.ex. knark, nikotin, alkohol och mat, så har jag ett sockerberoende! Jag försöker kämpa emot och sluta med skiten. Men nu har det varit en jobbig mensvecka och jag föll i sockerfällan igen. Man kan inte bara sluta med ett beroende på en dag. Men jag ska vara stark och ge mig fan på det! :)

- 10 åringar som går omkring i högklackat!  Fyy, det funkar inte! Jag blir rädd när jag se småtjejer med smink och högklackade skor. Är man tio år så går man inte klädd sån. Jag förstår inte hur föräldrarna kan låta dem gå så. Visst, kanske är gulligt att dem vill leka med smink och gå omkring i klackskor....hemma kanske men inte ute på stan!  Jag såg en tjej som kunde vara max 10 år gammal, hon hade myskläder på sig och fina högklackade skor och mamman gick bredvid i t-shirt, shorts och croccs. ??? Förstår ni problemet?   
Jag bestämmer inte hur barn ska få klä sig, men dem kan väl vänta med högklackat och smink tills dem är 13 iallafall!


Söndag

Jag är grymt uttråkad och seg idag. Jag vill gå på bio idag med, men samtidigt har jag ingen ork. 
 Så det blir en lugn hemmadag idag! :) Skönt det också ju. Veckan som kommer är min sista vecka på jobbet. Eller ahh, schemaanlagd iallafall. Sen får man väl se om det dyker upp något mer! :)
Och till helgen kommer ju Micke hit! :) <3  Då blir det massa nöjjen och mys! :)

Lördagkväll

Igår var vi på bio och såg Sommaren med Göran och den var faktiskt rolig! :) Huvudrollen har en sån klantig roll. Gör massa dumheter.  Den var bättre och roligare än vad jag trodde! :) Så jag tycker den är värd att se!
 Jag förklarar dig härmed för Annahl....haha anal. Sicken torr humor egentligen, men hela salongen började iallafall asgarva! En kul scen i filmen! :)

När bion var slut så promenerade vi ner mot ullevi södra för att åka hem. Men vi fastnade en stund utanför ullevi där vi lyssnade på Madonna. Så nu har man ju fått höra henne live iallafall. Önskar faktiskt att jag hade köpt en biljett för att se henne, verkade vara en grym show trost att hon fick lite dålig kritik idag.  Det finns biljetter till dagens spelning, men den billigaste kostar 700 kr.

Hade iallafall en rolig kväll med Annica! :)

Sommaren med Göran


Idag ska jag och Annica på bio! :) Ska se Sommaren med Göran. En svensk film som verkar rolig! Får väl hoppas att den är det! :) Kl nio börjar filmen. Och idag har även Madonna konsert på Ullevi så det lär vara apmycket folk där idag! Har man tur kanske man får höra någon låt! :)   Syrran ska dit idag, hoppas hon får kul! :)

Lördag!

Vilken härlig dag!  Gick upp kl nio imorse och åt lite frukost. Sen runt halv elva kom Madde och hämtade upp mig och så åkte vi till havet en stund. Solade och njöt. Det var mycket folk där idag..inte så konstigt iofs. Gött väder och helg! Folk är ju lediga!
När jag kom hem åt jag lite grann och gick sedan in till Annica och solade två timmar till. Hehe :) Skönt men fy va varmt. Tillslut hämtade vi en vattenpyscha och sprutade vatten på oss varannan minut ungefär. Så idag har jag legat och pressat lite. Har faktiskt fått färg! :) Man får ju som sagt passa på!

Jag smörjer min tatuering med solskyddsfaktor 50 men lägger ändå på en handduk eller något över. Vill inte att den ska börja koka i solen typ! Haha, och det syns verkligen att jag har dolt den! La min topp över och nu har jag en snygg bränna där. Haha, tack och lov lägger det väl sig! :)


 Syns inte så bra kanske..men tittar man nog vid pilen så ser man att det är lite mörkare på ena sidan och ljusare på sidan mot tatueringen...hehe :P

Venedig!

Jag och Micke ska inom en snar framtid åka till Venedig! Gud så ursäkta... men gud så jävla underbart mysigt! Hahah :D
Jag har alltid velat åka dit eftersom att det verkar så otroligt fint och romantiskt! Och så frågade Micke häromdan om vi inte kunde ta en weekend nånstans! Självklart vill jag det! Dessutom är det inte alls särskillt dyrt heller. Hotellet vi funderar på verkar jättefint och mysigt också. Det man kan se på bilderna iallafall! :) Så nu längtar jag ihjäl mig tills vi ska åka!  Ska fixa mig ett pass när lönen kommer.
Mer om detta kommer jag väl skriva om när det väl är bokat och klart! :)

Fredag!

Idag stannade jag hemma ifrån jobbet. Jag har inte sovit så mycket inatt...har nästintill bott på toaletten. Jag påbörjade en slags diet som jag verkligen inte mådde bra av. Så natten vart inte så rolig för min del! Så nu är den dieten avslutad och jag har istället bestämt mig för att gå den enkla vägen. Äta rätt och motionera helt enkelt! :)
 Mår fortfarande illa men mår ändå bättre.  
Var nere i affären förut med Annica och tittade lite. Jag köpte då massa frukt och grönt med mig hem! :)  Färsk ananas, kiwi, apelsiner, vattenmelon, morötter, gurka, tomat, sallad osv. Mumma! :D Så idag blir det en kycklingsallad! Gud så gott! :)
Nu ska jag fixa min sallad och sedan sätta mig i solen en stund!:) Får ju passa på! Runt 30 grader idag också!

Sommar?

Värmen har kommit tillbaka! Solen har lyst hela dagen lång och det har varit upp mot 30 grader!! Fasen va härligt! :) Ska vara så tills på söndag enligt tidningen idag. Hoppas det håller i sig länge nu!
Idag jobbade jag 8.15-16.15 och det gick bra. Flöt på väldigt bra och träffade syrran igen! :) Alltid lika roligt! :)
Efter jobbet satte jag mig på altan en stund och njöt av solen. Fick liite färg faktiskt. Det gäller att passa på nu! 
Jag hade planerat att träna och ev städa idag men jag var helt färdig efter jobbet så jag orkade inte något av det. Illa...Får väl ta det imorgon då kanske. Sitter ju hellre ute och njuter av solen än att vara inne och städa.  
Imorgon ska jag jobba 6.45-15 iallafall. Sen ska jag ev. med Annica och titta lite i affärer. Och på kvällen ska jag nog vara med Madde som det ser ut nu! :)

God kväll

Det gick bra på jobbet trots att jag var aptrött. Tiden tickade på i hyffsad takt.  Ska snart gå och lägga mig, ska jobba 8.15-16.15 imorgon. Efter det tänkte jag gå och träna lite. Ev. städa hemma också. Får väl se hur pigg jag är imorgon! 

Fick vykort av Madde idag! :) Hon är ju på Kreta, där hon varit i två veckor nu. Kommer hem på torsdag natt igen! :) Så på fredag ses vi igen. Hehe, måste ju erkänna att jag saknat tokfan! Haha :D <3

Gina Tricot

Har återigen suttit och spanat lite på Ginas hemsida och hittade två plagg som jag gillar. En svart klänning med silvriga detaljer, snygg! Och en stickad tröja. Undra om den finns kvar och om dem är lika fina när man testar dem.


Onsdag

Ska strax bege mig iväg till jobbet. Ska jobba 14-21.15. Hoppas det flyter på bra utan problem! :)  Efter jobbet händer det väl inget speciellt. Ska väl glo lite tv antar jag. Ska ju jobba imorgon också. Visserligen börjar jag inte försen kvart över åtta, så lite sovmorgon får jag ju! :)

Kanske uppdaterar ikväll!

God kväll

Nu tänkte jag strax bädda ner mig i sängen med lite kladdkaka och titta på film! :) 
Fasen..måste ta mig till Ikea eller nått någon dag och köpa lite ljus. Alla värmeljusen är ju slut! Och regnet verkar ju hålla i sig så då vill jag ha ljus. Regn och levande ljus hör ju ihop! :) 

Imorgon är det jobb igen. Ska då jobba 14-21.15. Innan och efter händer det inget speciellt alls. Har sju dagar kvar att jobba nu på detta semesterschema jag fått. Sen får man väl se om någon tar ledigt eller blir sjuk så man får jobba nåt mer!
På torsdag jobbar jag 8.15-16.15 och sedan ska jag till gymmet!
På fredag jobbar jag 7-15 (tror jag), sedan blir det gymmet då med!

Måste ligga i nu! :)   Haha alla andra ligger ju i för att bli snygga till sommarn. Men jag börjar när sommarn börjar ta slut. Haha fel kanske?... Men på sommarn är det ingen som vill äta bantarmat. Då vill man ju grilla, äta glass osv. Bara gotta sig lixom!   Och så som vädret är så verkar ju dessa sommardagarna vara över nu.  Sägs att det ska bli fint i veckan/helgen, men det säger dem hela tiden och det slutar med regn ändå.


Nää, dags för film!  Godnatt!

Mys <3

Det är massa mysigt på gång nu!:) Lite nöjen här i Göteborg väntar, en spaweekend i Helsingborg väntar, en weekend utomlands kommer ev. bli av också! :) Jag längtar! :D  Och sedan ska vi ju utomlands också. När vet jag inte, men jag vet att det kommer bli av förr eller senare iallafall! :)    Ser fram emot spat jättemycket. Va mysigt att bara va själva, njuta och få koppla av. Mysa och äta god middag! :) Myspys på hög nivå! <3


Tisdag

Jag är ledig idag också. Otroligt skönt är det! Det regnar och jag har fruktansvärt ont i magen. Ja, den tiden i månaden är framme igen. Så jag sitter med myskläder på mig och är fast bestämd vid att inte lämna lägenheten idag. Så skönt så! En riktig slappardag med andra ord.  Nu fattas ju bara mys med Micke! :)<3  Snart så ses vi äntligen igen!
Usch för distansförhållanden egentligen. Man kan ju inte ses så ofta som man vill.

Mamma har köpt hem filmen Brölloppsduellen! Funderar på att titta på den sen. Den är så jäkla rolig! :D Jag såg den på bio och sa redan då att jag skulle köpa filmen. Och nu är den min! :)  Ni som inte sett den, gör det! :)

En dag på Liseberg

Igår åkte jag och Therese till Liseberg. Hade en mycket rolig och trevlig dag! :) Synd att det regnade bara. Tack och lov för ponchos!   Vi började med att åka Balder och där blev vi nästintill pisseblöta så då köpte vi ponchos. Ett mycket bra köp! He he :)  Vi åkte lite till, dock fick jag åka Uppswinget ensam då Therese fegade ur! Hehe :D Sen käkade vi och imellanåt kollade vi läget nere vid stora scenen. Ifall det började samlas mycket folk vid stolarna, vi ville ju helst sitta ner under programmet. Vid fyra tiden började det samlas en del så vi bestämde oss för att ta plats och där satt vi i drygt fyra timmar innan programmet började. Så vi fick ju se när dem hade sina genrep osv. Rätt kul faktiskt! :)
Det var riktigt kul att sitta där och se allting live också. Lotta är ju helkul! :) Och pausunderhållningen var mycket rolig och den fick igång hela pubilken. Speciellt Lasse och Mojje som sjung kända låtar. Kul! :)
När jag kom hem var jag helt slut, hade så ont efter att ha suttit såpass länge så det blev sängen direkt. Tittade slutet på Beck och pratade i telefon med Micke! :) <3


Godnatt

Nää, nu blir det nog till att krypa ner under täcket för min del. Nu börjar tröttheten ta över rejält. Det har varit en tuff vecka med många timmar på jobbet. Man längtar ju till lönen kan jag säga.

Har på något sett skadat min lilltå idag. Eller inte skadat...vet faktiskt inte. Fick helt plötsligt skitont i tån och trodde det var kramp. Men det vill inte gå över och det gör skitont när jag går osv. Bara ja böjjer tån. Pappa snackar om liktå eller va det heter. Men det kan jag inte tänka mig. Eller jag vet inte? Bruten kan den inte vara för då hade den väl blivit blå/lila nu tycker man. Vettefasen vad det är men ont som fan gör det!!   Hoppas det är bättre imorgon, eftersom att det ser ut att bli en heldag på Liseberg imorgon. Inget springande för min del iallafall. Lugna puckar! :)   Det blir också att se Lotta live imorgon. Ska bli roligt! :)

Nu blir det tv och kudden.  Godnatt på er! :)

Söndag

Har varit väldigt dålig på att uppdatera nu några dagar. Inte för att jag har nåt jättespeciellt att skriva om..men ändå!
I fredags jobbade jag ju som sagt och sen blev kvällen riktigt lugn. Somnade till vid niotiden framför tvn. En liten powernap för sen fixade jag tvätt, bädda sängen och la mig! Slocknade som en gris! :)
 Igår jobbade jag 9-20 och det gick bra. Lång dag men tiden flöt på bra ändå. Efter jobbet gick jag in till Annica för att hämta ögonskuggan som hon köpte till mig (den jag skrev om häromdagen..Isadora!) Skulle bara hämta den egentligen men så fastnade jag där! :) Trevligt som alltid! :)  Gick väl in vid tolvtiden för jag skulle upp kl sex imorse och jobba 7-15.
Det gick bra på jobbet idag med men det var segt vill jag lova!
 Och efter jobbet idag fastnade jag nere hos Annica igen! :) Sedan åkte vi iväg och käkade pizza och handlade på Coop.

Nu ikväll blir det lugnt. Tänkte ta mig en duscha och pyssla om mig själv lite. Sedan ska jag titta film och bara andas.
Imorgon är jag ledig men då ska jag till Liseberg med Therese! :D Ska bli roligt!! Vi ska titta på Lotta på Liseberg. Hoppas på uppehåll för då åker vi lite karuseller med. En heldag på Liseberg med Therese! :D

Mobilblogg

Skriver blogg från Mobilen nu. Haha kul att testa:) har rast nu i ca en timme till. Jobbar 9-20 idag så då får man 1.5 timmes rast. Gött!:) det går bra på jobbet iaf. Ska strax äta lite :). Ikväll efter jobbet så blir det lugnt, blir väl att titta på film:)

  • Startsida