Mums!

foto1494 (MMS)

Mums!


Torsdag

Hepp...blev inget jobb idag! :( Vaknade jättevarm, täppt i näsan och så började jag hosta så mycket att jag var nära på att spy. Så då kände jag att de vore bäst att stanna hemma och vila.  Jobbigt när man behöver pengar men vad ska man göra...

Ligger i soffan nu och tittar på film. Ska ta en kopp té till och vila. Sen mot eftermiddagen ska jag fixa iordning mig lite smått och packa lite, vi ska ju till Anna ikväll. Nyår imorn..hoppas verkligen att jag är piggare då!

Trevlig torsdag!

Onsdag

Tredje dagen på soffan idag. Nu är jag utvilad iallafall. Dock är man sjuk men det börjar gå mot rätt håll hoppas jag. Ska försöka jobba imorgon. Jobbar 7-13 så det är ju inte länge iallafall.  Har ipren, halstabletter, nässprej och glass! :P

Sov ensam i lägenheten inatt och det gick bra. Dock tråkigt att vakna ensam men man vänjer väl sig. Hade jag fått välja hade jag velat sova med Andreas varje natt.. ha ha nördig jag är. Eller kallas det kär? ;) <3

Min hyresvärd var här idag också och han tyckte vi hade gjort det fint! Ska få en hatthylla nu i dagarna också.  Det är en del kvar att göra och en del att packa upp men man får ta lite då och då. Det tar tid att bygga upp ett hem! :)

Funderar på att åka till stan en sväng imorgon efter jobbet. Har presentkort på Åhléns så vill kika lite.  
Sen på kvällen ska vi hem till Anna och umgås och förbereda inför vår nyårsfest!   Känns inte ens som att det är nyår på fredag! Hoppas jag mår bättre då så man känner sig pigg och party! :)

Nu blir det fortsatt lugnt i soffan och sen en dusch och sedan sova.    Godnatt och trevlig kväll! :)

Tisdag

Det var fullt ös i söndags. Var iväg och handlade osv och sen fixade vi iordning lite i min lägenhet. Den börjar bli mysig! :) Visar bilder när den är nästintill klar, för nu ligger det saker, påsar osv överallt. Dessutom ska det ju upp lite saker på väggarna och så.
På kvällen så kom Andreas, Anna, Jarmo och Anneli hit. Käkade pizza, kollade tv och tjötade. Mycket trevligt! :) Jag fick julklappar av Anna och Jarmo som var ett Hardcore Superstar svettband och deras almanacka! :) Tack igen! <3


Igår kom Madde hit och så åt vi tacos tillsammans och tjöta lite! :)

Har gått och blivit jätteförkyld nu med halsont osv. Så igår och idag har jag vilat och tatt igen mig lite. Mycket välbehövligt!!  Hoppas jag inte har smittat Andreas nu bara! <3 Stackarn fick nog inte mycket sömn inatt, jag har snarkat som en gris nu när jag är så förkyld. Ha ha :)  

Nu har jag precis fått hit mina sista saker som var hemma hos mamma och pappa så nu har jag fullt upp med att pyssla, rensa och kasta påsar osv. I helgen kommer speglar och en taklampa upp. Och så ska pappa måla köket! 

Ska iväg till tvättstugan och se om det finns någon ledig tvättid imorgon, behöver tvätta lite kläder.   Efter det ska jag pyssla lite här hemma och sen krypa upp i soffan med glass framför tvn! :)

Trevlig kväll!

Mys! :)

foto1467 (MMS)

Mys! :)


Söndag

Hade en riktig mysig julafton med min familj! :) Massa god mat, för mycket godis och mycke skratt och glädje! :)  Gjorde pepparkakshus med lilleman som vi blev riktigt nöjda med! Sen lekte jag "flygplan" med lillfisen. Hon har ett sånt härligt skratt nu! :)    Ja, en mycket mysig dag som sagt!

Fick pengar, presentkort på Ikea, armband och en kokbok med recept på massa kakor! Mumma :D   Dock borde jag kanske fått en salladsbok? Ha ha :)

Igår jobbade jag 10-19, och det flöt på bra.  Efter jobbet åkte jag till min lägenhet och tittade lite, tapetseringen är färdig nu! :) Riktigt nöjd!   Sen kollade jag och pappa på film på kvällen. Såg en film med Jackie chan som var helkul! The forbidden kingdom. Sen såg vi en annan film som utspela sig i ett slags fängelse och den filmen gjorde mig så jäkla förbannad!  The expiriment. Hur man nu stavar det.  Den var bra men man blev arg!

Idag är det fullt ös!  Ska snart duscha och fixa mig lite. Sen iväg till Ikea och kika lite och sen ska jag handla mat osv. Sen vid två så kommer det en som ska köpa min garderob! Äntligen! :)   Och kl tre så har jag bokat tvättid i tvättstugan så jag kan tvätta handdukar och lakan! :) Medans jag tvättar så ska jag städa och ställa iordning möblerna och fixa lite.  Och ikväll runt sex nångång så kommer Anna och Jarmo dit för en myskväll!! :)   Och förhoppningsvis så kommer Andreas också om tågen går som dem ska idag! <3

Fullt ös medvetlös!    Trevlig söndag!

GOD JUL!


Helt färdig!

Jisses vilken dag! Jag är jättetrött nu och mör i ryggen. Men men, har ju fått massa gjort! :)

Först jobbade jag 7-13, sen åkte jag till lägenheten och började måla badrummet, badrumsskåpet osv. Sen packa jag ur alla lådor med porslin osv och diskade det och ställde in i skåpen. Det var en del så det är skönt att det äntligen är gjort!  Sen målade jag under skåpen och på bänkskivorna i köket.  Ser mycket fräschare ut! :)  Nu ska bara väggarna, taket och skåpsluckorna målas sen är köket klart! Eller ah, ska fixa kakel också, men det blir ett senare projekt!

På lördag ska vi taptersera klart och på söndag ska jag städa och ställa iordning möblerna osv. Inreda lite så det ser ut som ett hem! :) Slänger väl upp lite bilder då kanske!

Nu ska jag pyssla om mig själv lite och sedan blir det tv och sängen!  Ska upp hyffsat tidigt imorn. Firar jul hos syrran imorgon! :) Ska bli skoj!

Godnatt på er och GOD JUL!! :)

Onsdag

Hade en liten julafton hos Andreas igår! :) Åt julmat, gröt, lite godis och så hade vi lite julklappar. Mysigt! :) Jag fick ett par mystofflor och en bodylotion och duschgel som doftar lavendel av hans mamma! Så snäll är hon! :)  Jag gav henne en skyddsängel som halsband och det uppskattdes! Jag prickade verkligen rätt då hon gillar änglar! :) Och av Andreas fick jag presentkort på Åhléns! <3 Perfekt affär att ge presentkort på faktiskt då dem har allt mellan himmel och jord att välja på!   En jättemysig kväll!



Idag har jag flängt fram och tillbaka hela dagen. Först åkte jag in till stan för att köpa en julklapp. Sen vidare till colorama för att hämta två rullar tapter till.  Sen iväg till Ikea för att köpa lite smått som behövdes, sen vidare till Elgiganten med Madde och slutligen Coop.    När man kom hem så fick man gå ner till källarn för att hämta sängen som skulle säljas.   Och nu har jag precis slått in julklappar.   Nu är man helt färdig så tänkte snart krypa ner under täcket, glo tv och sova. Ska jobba 7-13 imorgon och sen vidare till min lägenhet för att diska och ställa in alla kökssakerna i skåpen och måla lite i badrummet!   Fullt ös medvetlös!



Godnatt!

Slår in julklappar :)

foto1412 (MMS)

Slår in julklappar :)


Helt slut!

Fy fasen va trött jag är!  Har jobbat 6:45-15:30 idag, det gick bra. Efter jobbet åkte jag till min lägenhet och började måla badrummet, torkade ur skåpen i köket osv. 

Snacka om att det blir stor skillnad nu när man målar om tak, lister, badrum osv. Det blir så fint och fräscht! Tror hon har rökt i lägenheten innan för den var änna guldfläckig här och där.  Det stora rummet är snart färdigtapeterat också! :) Nu är det bara hallen kvar, sen ska vi måla kokvrån, köksluckorna och klädkammarn. Förhoppningsvis så är den hyffsat färdig så jag kan flytta in i helgen! :)  Tänkte ju fira lite jul med Anna och Jarmo på söndag! :)

Ska till lägenheten på onsdag igen för att ställa in porslin osv i skåpen så försvinner det en hel del med lådor och påsar.  Sen ska jag ge mig på badrummet snart också, ställa in saker där osv! :) 

Blir nog fint när det är färdigt! :)

Nu blir det fortsatt lugnt tills jag ska sova. Ska jobba 7-13 imorgon och sen ska jag hem till Andreas för att mysa lite innan jul! :) <3

Trevlig kväll!

Mysigt!

foto1409 (MMS)

Mysigt!


Lördag

Har valt tapeter osv idag! Det blir ljust överallt iochmed att den är såpass liten. Lite mönstrade. Hoppas det bli snyggt! :) Pappa har börjat med att spackla idag. Målningen börjar han med imorgon och på måndag kommer tapeterna upp :) Och så ska jag roa mig med köket & badrummet!

Tror jag har en seriös köpare av garderoben nu också. Ringde en dam som vart väldigt intresserad. Så nu håller jag tummarna! :)

Gjorde årets första (förhoppningsvis sista) vurpa idag också! Och det känns vill jag lova. Farligt nu när det snöar för man ser inte isen under.

Myser hemma hos Andreas nu! :) <3 Åker hem imorgon för på måndag är det jobb!

Trevlig helg!

Mums!

foto1406 (MMS)

Mums!


Fredag

Fick en liten sovmorgon...vaknade halv tio sen vart det kört. Kunde inte somna om!  Så satte igång en maskin tvätt, plockade lite, kikade tv och åt frukost. Nu har jag precis gjort en lussebullssmet som ska jäsa i 40 minuter till!

Jag har sagt i två veckorstid nu att jag ska baka lussebullar men det har inte blivit av. Jag har inte haft tid eller ork till det. Men nu har jag satt igång så idag blir det gjort iallafall! :) Hoppas dem blir goda.Ttestar ett nytt recept idag med kesella, det ska tydligen göra dem saftigare! :)

Under tiden tänkte jag dammsuga och damma här hemma. Nu har mycket av mina grejer försvunnit upp till min lägenhet så nu kan man städa ordentligt här.

Ikväll ska jag hem till Andreas och mysa! :) <3

Trevlig fredag!

Det tar tid att skapa ett hem

Nu har det mesta körts upp till min lägenhet..så nu står det grejer överallt där istället för här...tur att man har två förråd! 

Madde följde med och hjälpte mig i köket lite. Det tar fasen längre tid än vad man tror. Jag hann göra kylskåpet, en hylla i ett skåp och lite på spisen och det. Och hon gjorde rent mina lådor! <3  Sen kom pappa med mer saker hemifrån så vi fick hjälpa han att bära och sen åkte vi hem. Fick gjort lite iallafall. Får fortsätta en annan dag! Ingen brådska såsätt! :)

På lördag ska vi iväg för att välja färg och tapeter! :) Så ska pappa sätta igång i helgen och på måndag börjar vi väl tapetsera tror jag. Jag får roa mig med badrummet i veckan!  Så flyter det på bra så flyttar jag nog in nästa vecka! :)

Nu blir det lugnt framför tvn & datorn tills jag ska sova. Vart vaken sen halv åtta idag så lär somna gott sen. Imorgon är det jag som ska ha sovmorgon! Behövs känner jag!


Torsdag

Imorse tog jag med mig lite saker till lägenheten och sen gick (gick och gick..jag gled för det mesta! Fyfan, det är snorhalt ute! Plus att det regnar och dem som ska skotta och salta har nog inte vaknat än! Trodde jag skulle ramla och slå ihjäl mig flera gånger!!) jag till min hyresvärd och beställde färg osv.  Han vart riktigt trevlig faktskt. Har bara hört dåliga saker om honom. Men han kanske är såhär trevlig nu i början bara, vem vet...beror väl på hur mycket man ber om och hur mycket man klagar sen kanske.

Sen åkte jag hem och kollade tv och åt frukost. Och har sen dess bara slappat och packat lite smått. Väntar på att kl ska bli halv fem, då ska jag sola med Madde och sen följer hon med mig till lägenheten och hjälper mig packa upp kökssakerna lite och håller mig sällskap! :)   Så innan dess tänkte jag gå ner till en lågprisaffär här och se om dem säljer diskställ. Vill ju gärna diska av sakerna innan jag ställer in dem i skåpen iochmed att det vart tidningspapper runt.

Har satt igång en maskin tvätt också. Tänkte städa och baka idag också men det får bli av imorgon istället. Har varken tid eller ork till det nu.

Trevlig torsdag! :)

God kväll

Nu är alla mina köksgrejer i lägenheten så imorgon ska jag torka rent i skåpen osv och sedan tänkte jag diska lite och sedan ställa in i skåpen! :)  Så slipper jag tänka på det sen. Det blev stor skillnad här hemma när lådor och påsar försvann. Kan tänka mig att mina päron tycker det är skönt!  Ska köra upp mer saker imorgon. Tänkte boka tid i tvättstugan också så jag kan tvätta mina lakan och handdukar som jag sedan kan lägga in i skåpet. Där försvinner fyra påsar till. Härligt :)

Känns skönt att äntligen ha fått komma in och att få ta dit mina saker. Längtar tills vi kan börja måla om osv och tills jag kan möblera och göra det till mitt hem! :)

Har tatt det lugnt och varvat ner sen kl sju nu ikväll. Riktigt skönt och välbehövligt! Är helt slut som sagt.   Dessutom har jag konstig värk i benen och höger sida av rygg och mage och ner mot ljumsken. Förstår inte varför. Nojjig som jag är så inbillar jag mig direkt att det kan vara blindtarmen. Men jag avvaktar och ser tills imorgon. Är det värre så får jag väl ringa sjukvårdsupplysningen eller nåt.  To much information nu men tror att jag har ägglossning, kan ju vara det också...fast har aldrig haft såhär ont eller sån här konstigt värk.  Får vänta och se helt enkelt!

Nu tänkte jag krypa ner framför tvn och kika lite och sedan sova.  Ska till min hyresvärd kl åtta imorn bitti och sen till lägenheten! :) Godnatt!

Patetiskt!

Hur kan man som människa sjunka så lågt att man sitter på blocket och kollar annonser och sedan låtsas vara intresserad och sen bara beter sig som en jävla barnrumpa!?
Jag trodde att jag hade en seriös köpare på gång nu men det visa sig vara någon jävla tönt som inte har något bättre för sig!  Jävla människa!   Lät seriös till en början men idag gick det utför. Kalla mig kompis, erbjöd 200 kr och sen blev personen tyken och sa att han inte vill ha någon garderob utan han vill ha mig!?!?...väx upp...


Helt slut

Det har varit tre tuffa dagar på jobbet nu. Sen har jag grejat här hemma, packat osv. Så jag är helt slut nu. Mörbultad i hela kroppen. Och än får man inte vila!  Ska fixa lite mat strax, sen ska jag fortsätta packa lite och sen upp till lägenheten och dumpa av massa saker. Därbland alla köksgrejerna för jag tänkte städa skåpen osv imorgon och sedan ställa in allt, så är det klart och så försvinner det en del påsar och kartonger!

Sen ska det komma en och ev. köpa min garderob. Har dock inte hört av dem än idag, men jag hoppas verkligen att dem kommer!!

Dags att fixa mat...det blir tärnad kyckling och bacon med pasta i creme fraichesås! :) Mumma!

God kväll

Det har vart fullt ös på jobbet enda sen jag börja idag. Så nu är jag helt slut i kroppen.  Ska kika lite tv och sedan sova. Fick byta pass imorgon, så ska jobba dagen istället, 6.45-15.30. Och efter det så ska jag hem och tvätta & städa lite. Sen ska det komma en som ev. ska köpa min garderob så jag måste ju tömma den!  Man inser inte hur mycket saker man har försen man ska packa ner det! Jisses! Jag får helt enkelt köra upp lite saker till lägenheten i veckan för det börjar bli kaos här hemma!

Nu ska jag fortsätta lite med garderoben, sen tv och sedan sova! :)  Godnatt!

Tisdag

God morgon! Eller ja, det kanske jag säger om nån timme eller så, har inte vaknat till liv än.

Ringde hyresvärden imorse för att be om rekvisition eller vad det heter. Ska till hans kontor imorn bitti istället för att få lite info osv och för att få färg/tapter osv. Ska även be om ny ytterdörr (såkallad säkerhetsdörr) och hatthylla för det fanns det ingen.   Så förhoppningsvis så kan jag börja måla osv redan i helgen! :)

Ska snart duscha och fixa mig lite och sedan jobba. Ska börja två istället för fyra, men det gör mig inget...mer pengar...hehe! :)

Trevlig tisdag!

Nu är lägenheten min!

Tjoho!! :D Nu har jag fått nycklarna. Har även vart där och kikat lite och mätt osv. Så nu ska jag bara få tag i hyrevärden för att få färg osv så jag kan börja fixa den! :) Ska bli så kul!  Spännande!!

Det gick bra att jobba idag. Ska jobba imorgon och på onsdag igen! :) Har lite tider de närmsta veckorna nu. Härligt! :)

Efter jobbet fick jag nycklarna som sagt. Sen har jag och pappa vart nere i källarn och röjt lite och plockat ihop saker som jag ska få. Så himla gött att man fått såpass mycket för det underlättar nåt så enormt! <3

Nu kikar jag bara tv och slappar. Och så kommer kvällen fortsätta! :)

Söndag

Hälsade på min faster igår. Kul att se henne och hon verkar hyffsat pigg! :) Glad för hennes skull som får åka hem imorgon! <3

Efter vi var på sjukhuset så åkte jag hem till Andreas. Köpte med mig lite gott och så tittade vi på tv&film. Han är sjuk mitt hjärta så pysslade om honom lite. <3  
Och idag har det vart kalas för lilleman. Massa god mat och fika! :)  Denna gången kom hela familjen också så det vart kul! :) Träffade även Taz, längesen! <3  

Kom hem för en stund sedan. Blir bara slappt nu framför tvn innan jag ska sova. Ska jobba 7-15 imorgon och förhoppningsvis så ska jag få nycklarna imorgon!! :)   Får jag dem så åker jag upp dit och checkar läget, mäter lite så jag vet hur jag kan möblera. Och så ska jag försöka få tag i hyresvärden så jag kan få hämta målarfärg, tapeter osv så vi kan börja renovera lite så den blir som jag vill ha den! :)  Så förhoppningsvis så bor jag där innan nyår! :D

Sitter och skissar lite på hur jag ska bygga min såkallade garderob.  Jag ska göra om klädkammarn/förrådet till en slags walk in closet. Med hyllplan, klädstång osv och så tänkte jag sätta upp lite krokar och speglar. Kommer bli najs när det är färdigt! :)


Vad ska man göra nu då...

Haha jag är en sån jäkla nörd...min första tanke när Idol var slut var, jaha vad ska man göra nästa fredag nu då?...

Har haft en mysig kväll inne hos Annica. Blev bjuden på tacos och sen har vi skvallrat en del och haft det kul! :) Och självklart tittat på Idolfinalen! Och som ni kan se är jag mer än nöjd med resultatet! :)  Först vart jag lite besviken på vinnarlåten, men ju mer jag lyssnar på den destomer gillar jag den! :) Riktigt skön låt!

Ska lägga mig nu tänkte jag iallafall. Ska upp hyffsat tidigt imorn. Fixa iordning mig, packa lite smått och så ska vi hälsa på min faster och sen åker jag hem till Andreas! :)   Och på söndag är det ju kalas för lilleman som blir 6 år den 16e! :)

Godnatt!

Dreaming people


Jay Smith Idol 2010


Fredag

Det gick bra på jobbet idag! Stressigt och mycket att göra imellanåt men kul ändå! :)  Jag gjorde nog gamlingarnas dag när jag serverade dem glass och fruktsallad! Dem tyckte jag var så gullig och att det var rena festen! Hehe, dem är för härliga! :)

Nu efter jobbet så har jag kikat i källarn lite, vilket var lika med noll då man verkligen måste flytta på allting för att kunna komma åt dem sakerna som jag vill ha. Så jag sket i det. Tänkte ju fota och lägga ut sakerna på blocket men jag får helt enkelt beskriva sakerna.

Sen ringde jag ju henne som jag skrev om innan....hoppas! :)

Ska in till Annica om en stund för att äta tacos, mysa och se Idol! :) Ska bli trevligt!
Idag är det final och Jay kommer/ska vinna!! :)  Håller stenhårt på han som man antagligen har märkt!



Trevlig kväll!

Låter som mamma

Hahah ;D


Håll tummarna för mig!

Ringde hon som har min lägenhet och fråga om jag kunde få den innan jul om jag tog städet. Och det skulle inte vara några problem sa hon! :)   Men det verkar som att jag kan få nycklarna redan nu på måndag!!!:D  För hon började tänka efter på hur hon jobbar och sa att hon är ledig på måndag och att vi skulle höras av då. Och det lät som att vi ska ses på måndag så jag får nycklarna! Hoppas, hoppas, hoppas!! :D


Det börjar närma sig!

Har gått igenom lite lådor, skåp osv här hemma idag och packat ner lite saker faktiskt.  Köksredskap, lite glas/muggar osv. Även mina filmer. Det börjar ju närma sig nu! :)  Och jag märker att jag skulle behöva fler flyttlådor!  Kan få av min kusin men ska bara hitta tid till att åka och hämta dem. Har lite planerat nu, jobb osv. Men jag får helt enkelt ta mig tid för jag måste packa! :P

Så himla tacksam mot min familj och mina vänner som har gett mig så mycket saker. Allt från teskedar till mattor till tvbänk och soffbord. Det är inte mycket jag har behövt köpa själv! Så otroligt tacksam! :) <3 Soffa har jag visserligen fixat på egen hand! ha ha :)  Och annat kraffs. Men har fått så himla mycket som underlättar en hel del! <3

Kikar på lite olika elbolag osv nu. Dags att fixa allt sånt tråkigt nu! Ha ha :) Så jag ska roa mig med elbolag, tv-licens, adressändring, hemförsäkring..osv osv...blää... först och främst så ska jag ringa tjejen imorgon som har lyan för att se om jag kan få den innan jul! :) 

Ska slappa ett tag till nu innan jag ska sova. Ska nämligen jobba 7-14 imorgon. Sen tänkte jag baka lussebullar och på kvällen är det ju Idolfinal! :)  Jay! <3 Fick precis sms av Annica...det blir tacos och Idolmys hos henne imorgon! :)<3

Godnatt!

Minishopping



Sist jag var på Ullared så köpte jag en potatisskalare med lila skaft. Så nu har jag följt den färgen med osthyvel, smörkvinar och skärbrädor! (det fanns inga vita stora så det fick bli lila eller röda)


Adidasparfym och en svart kruka. Bra att ha om man får/köper blommor! :)



Och duntofflorna från Chilli!

Julklapparna kan jag inte visa då min familj läser.

Torsdag

God dagens...

Hade en heldag tillsammans med Madde igår, mycket roligt! :)   Vid elvatiden så åkte vi iväg till Ullared. Det var knappt något folk där denna gången och det var riktigt skönt. Man kunde gå runt och kika i lugn och ro och denna gången kunde jag kolla igenom hela affären! Och dessutom slapp man köa! :)  Så det var verkligen stor skillnad mot när jag var där 30 november!   Jag handla inte så mycket faktiskt men lite grann fick följa med. Har ju inte så mycket till ekonomi nu.   Det blev några julklappar och lite kraffs till mig själv.

Påväg hem så stannade vi på backaplan och kikade lite. Var inne på Chilli och man blir ju sjuk där inne. Man vill ha allting! Speciellt Lasse Åbergs kollektion! Så avundsjuk på Andreas mamma som har massa glas i den serien! :P  Det blev iallafall ett par goa duntofflor som fick följa med hem. Har suktat efter såna ett bra tag nu! Och dem kostade endast 49 kr!

Sen blev det pizza på herkules och sedan Greys anatomy och film hemma hos Madde. Vi såg Trollkarlens lärling. Riktigt bra film! :) hoppas det kommer fler!

Nu ska jag äta frukost tänkte jag och sedan tänkte jag ta mig en titt i källaren senare.   Lägger in lite bilder från shoppingen igår senare.    Trevlig torsdag!

God kväll

Det gick bra att jobba trots att jag är sjuk. Gäller att lägga upp arbetet bra bara! :)  Nästa gång jobbar jag på fredag!

Nu sitter jag och lyssnar på Sanna, Shirley och Sonja's julskiva och kollar runt lite på nätet! :)  Försöker klura ut lite julklappar också. Har tre st klara men det ska ju bli fler. Har ju en del att köpa till. Men det fixar sig, tanken som räknas!

Imorgon ska jag till Ullared med Madde och kika lite. Kanske blir en och annan julklapp där! :) Ska försöka att inte slänga ner allt för mycket skit i vagnen, man vill ju gärna ha några kronor kvar tills lönen kommer, ha ha!

Nu blir det forsatt lugnt innan jag ska sova.   Godnatt!

JFR

Tittade runt lite på nätet och hittade en sida med massa fina smycken på som jag vill tipsa om! http://www.jfr.se/
Massa snygga ringar, armband, halsband osv. Jag skulle kunna köpa en hel del om bara ekonomin tillät det. Men det blev iallafall en ring till mig och en julklapp! :)

Så gillar ni smycken så tycker jag absolut ni ska ta er en titt! :)



Kära tomten!

Kära tomten!...
Jag önskar mig en lampa och två silvrigaljusstakar från Ikea. Gärna ett presentkort! Blockljus i alla möjliga färger och storlekar skulle sitta fint i vintermörkret. En mysig morgonrock när värmen inte vill som jag vill. En elvisp skulle sitta fint! Presentkort på Dimoda också!
Hälsningar Annika


Tisdag

Har sovit som en gris inatt. Det måste jag ha gjort iallafall för jag hade dregglat...haha mums!

Dock vakna jag jättetäppt i näsan och tjock i halsen!  Det gillar vi inte! Men har druckit té och så och så har jag halstabletter. Så hoppas skiten försvinner fort! :)  Ska ta med té, halstabletter och nässprej till jobbet. Skönt ändå att man bara jobbar fyra timmar idag iochmed att man inte är helt kry.

Börjar kl fem så nu sitter man nästintill och bara inväntar tiden för att gå iväg till jobbet.

Ska försöka få tag i tjejen som har min lägenhet nu och se om jag få den tidigare. Hoppas hoppas! Vore så jäkla skönt att få den innan jul/nyår så man kan fixa den och flytta in i januari. Jag får den annars den 3 januari och då kan inte flytta in direkt eftersom att jag ska göra om lägenheten. Vill fixa klart den först innan jag tar dit alla möbler osv.

Ska snart fixa mig lite och sen blir det iväg till jobbet och mina goingar som sagt! :)


Måndag

Det har varit en slappis dag i sängen idag med.  Helt utslagen. Bara bra att jag vilar så jag blir bättre iochmed att jag ska jobba nu i veckan! Dessutom har jag bokat bodypump på onsdag kväll! :)

Sitter och funderar lite över lägenheten nu. Det börjar ju närma sig. Ska ta mig ner till källarn nån dag och titta lite och se om det finns något jag vill ta med mig. Sen vill jag ta kort på sakera och ting och försöka få det sålt på blocket. Hade suttit fint med lite extra pengar nu! :) 

Måste fixa elbolag snart med.. men har noll koll gällande sånt..hmm..någon som vet något bra? 
Sen är det lite annan skit som måste fixas men vissa saker kan jag fixa först när jag har flyttat.

Ska snart sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon! :)  Godnatt!

Söndag

Har gått och dratt på mig en förkylning! Nyser väl var femte minut och då är det ett gäng på raken. Det känns att man lever!  Har legat och gottat mig och myst med Andreas hela dagen! :) <3  Har bara vart ute för att handla lite. Gick och köpte nybakat bröd, lussebullar och jucie imorse. Eller ja, vid två. Ha ha :)

Det var trevligt på festen igår. Kul att träffa min gamla dagisfröken också! :) God mat, trevligt sällskap!   Åkte hem till Madde en stund på kvällen också och tjötade lite, lyssnade på musik och så. 

Nu blir det fortsatt lugnt.  Godnatt!

Liten outfit

foto1360 (MMS)

Liten outfit


Lördag

Vi hade en mycket trevlig och rolig kväll hos Anna igår! :)  Möttes upp istan och åkte sen och köpte pizza och sen hem till dem för att se Idol osv och umgås.
Faan va Jay var bra igår! Det är han varje gång visserligen men igår vart det verkligen grymt! Hoppas Metallica får se det klippet! :) 
Det blev en och annan drink också och vips så var Annika full.  Haha  :)  Skulle tydligen cykla hem och bädda sängen inatt. haha, knäppgök!    tack för en trevlig kväll! <3

Nu fixar jag mig iordning för 40 årsfesten som är idag! Ska bli roligt! :)

Andreas fick mitt hjärta att smälta igår...han kom med en fin röd ros och choklad, bara sådär! Så himla gulligt! :) <3

Trevlig kväll!

Vad sägs om lite balle?

foto1349 (MMS)

Vad sägs om lite balle?


Fredag

God morgon! Lika seg som Gustav idag!  Har vart vaken sen halv tio men har inte vaknat till än! Försöker finna ork till att börja städa och tvätta...

Nu har biljetterna till Hardcore Superstar den 15 april släppts också!! :) Så det blir till att fixa biljetter nu i dagarna! Längtar! Så jäkla surt att man tänkt se dem på Sticky imorn och så blir det inget =/ Men men...april!

Fast nu spelas Manian på spotify så snart infinner väl sig lite energi! :)   Lika bra att sätta igång så det blir gjort!  Tänkte hinna med att bada och pyssla om mig själv också innan vi ska bege oss till Anna och Jarmo ikväll! :)

Dags att börja....jippi kay yey....

God kväll

Allt känns helt okej nu.  Det är en månad kvar och jag hoppas den blir lugn!

Har vart hemma några timmar nu och bara slappat. Glott lite tv och sådär.  Tänkte tända lite ljus, kura ihop mig under en filt och se film nu innan jag ska sova.  Imorgon ska jag tvätta och städa lite smått och sen på kvällen ska vi hem till Anna på middag och fredagsmys! Ska bli skoj! :) <3

Tänker på dig älskade faster! Hoppas allting ordnar sig! <3

Jag lever...

Har bara haft det lite tufft de senaste dagarna nu. Men det börjar kännas bättre nu och ska hem idag. 

Har fått mitt bankomtkort så ska till banken sen för att aktivera det. Har nästintill känt mig handikappad, fattig utan mitt kort. Men tänk ändå va mycket pengar jag har sparat på att inte göra onödiga köp! :)

Helgen blev inte riktigt som jag hade velat men det finns andra möjligheter så icke ska jag sitta hemma och glo på lördag! Ha ha :)   Och imorn så blir det fredagsmys hos Anna! <3 Min älskade humla!

Trevlig torsdag!

  • Startsida