God kväll

Sitter insmörjd i brunutansol och väntar på att Big brother ska börja.

Kände mig så blek och tråkig på jobbet idag så bestämde mig för att fuska lite :)
Börjar se brun ut så det känns bra nu, haha. Hoppas jag slipper fula fläckar imorn!

Ska ta tag i utväxten i hövvet någon dag också! :)

Ska greja med naglarna nu för att få tiden att gå.. :)


@ work


Ikea

Det blev en sväng till Ikea där jag köpte ljus och blommor! :)

Piffade till mitt silverfat nu med ljus, stenar och lite dekorationer. Vet inte om jag är riktigt nöjd men de får vara sålänge.

Nu ska jag försöka sova, ska upp klockan sex för att jobba 7-15. Så godnatt :)


Måndag

När all snö, is och skit äntligen hade försvunnit och man började få vårkänsla så ska det självklart börja snöa igen!

Sitter hemma hos Andreas mamma nu. Ska snart ge oss iväg till Ikea en stund tror jag :)

Jag har sånt starkt sug efter en sallad från Paprika att jag dör! Vart sugen i två veckor nu! Måste ha en snart! Haha desperat :)

Trevlig måndag!


Big brother

Har haft en väldigt lugn söndag, har tittat på serier och bara slappat! :)

Pyssla om mig själv lite med och fixa naglarna på händer och fötter, fixa brynen lite och tog nästintill slut på min bodylotion. Haha :) Man blir så jäkla torr på vinterhalvåret!

Nu sitter vi och tittar på Big brother.

Godnatt!


Bubbleroom.se

Suttit och kikat på deras hemsida en stund nu och klickade hem lite smått och gott.

En söt klänning som går i vitt och svart, en topp och kjol som är ihopsydda ungefär. Hoppas den är som jag vill ha den! :) Sen blev det ett slags linne i större modell, en vit virkad bikini, och ett par svarta treggins (heter det så?)


Hoppas att allting faller mig i smaken när jag får hem det och att det sitter snyggt. Vore ju kul att få något nytt nu när det är middagar och fester på gång! :)

Tog oss en redig grogg!


Tacos!

Tacos!

 


Second hand

Var ju iväg på second hand innan idag med Maria. Gjorde tre fynd där för sammanlagt 65 kr! :)  Det blev en vas, en ljuslykta och ett silverfat.  Hade kunnat köpa mer men man får hejda sig lite!

Sen tog vi en sväng ner till Edels (en lågpris varuaffär) där jag hittade en vit ljusboll som jag blev helt förälskad i! :)


Tänkte köpa lite ljus och lite krimskrams att ha på silverfatet.

Nu sitter vi bara och degar och tar det lugnt. Ska göra mat om nån timme, ska kalasa med tacos! :) Och sen ikväll kommer Anna, Jarmo och Anneli hit och ser på Melodifestivalen. Tror det blir en najs kväll då både Danny och Charlotte Perelli är med.  Dock hoppas jag fortfarande på att Dead By April vinner för tror de kan slå igenom lika bra i Eurovision som Lordi gjorde för Finland.

Trevlig lördag!

Fredag

Har haft en riktigt bra dag idag och humöret har vart på topp! :)

Lönen kom in på kontot, storhandlade och så tog jag mig en långpromenad också! Är faktiskt stolt över mig själv! :) Haha, jag är lixom den som hellre sitter hemma i soffan än går ut och går. Men det ska det blir ändring på!

Sen har jag ju jobbat.. jobbade med syrran och det vart riktigt kul! :)

Kvällen har vart fortsatt lung här hemma. Sitter och lyssnar på musik och kikar runt lite nu. Ska väl sova snart så jag orkar ta mig upp imorgon. Ska visserligen inte upp jättetidigt men iallafall runt nio nån gång. Ska ju på loppis med Maria och se om man kan hitta några fynd! :)

Godnatt!

What doesn't kill you makes you stronger.

Fredag....och det är lönedag idag!

Dansar runt här hemma till Kelly Clarksson och humöret är på topp!

Ska klä på mig nu och ta en promenad ner till Angered för att handla med hjärtat! Sen blir det några timmars jobb också!

Trevlig fredag!


Torsdag

Jag har inte haft träningsvärk på minst ett halvår och idag känner man ju att man gjorde nytta igår! Är helt mör i bena, och har sjukt ont i axlarna och skulderbladen nu. Men det är ändå en härlig känsla för man känner som sagt att man gjort nytta! :) Ska köra igång mer seriöst nästa vecka.

Har inte gjort nåt speciellt idag, bara tatt det lugnt. Kikat lite serier och diskat. Knåpa ihop en inköpslista innan också. Nu har man äntligen fått in lönen på kontot och kan gå och handla!  Det är inte så illa som det låter, vi har faktiskt mat hemma, haha. Mena bara att man behöver ju fylla på lite.

Så det ska vi göra imorgon innan jag ska jobba 16-21. Gött med ett kort kvällspass. Tror jag jobbar med syrran också! :)

På lördag ska jag och Maria iväg och kika på second hand, en slags loppis. Tycker det är kul att kika runt så, och hittar man något är det kul att göra om det till sitt egna. Som jag gjorde med denna byrån t.ex.

Sen på kvällen kommer de hit fler vänner för att umgås och titta på Melodifestivalen! :) Ska bli trevligt! :)


Nu blir det till att krama kudden! Godnatt!

Deg i bena

Va skönt det var att träna! Jobbigt när man gör det, men känslan efteråt är enorm! :)

Nu är jag helt mör i kroppen och slut i bena, lär sova som ett barn inatt! :)

Gjorde lite god kycklingsallad och tog mig ett varmt bad förut. Kvällen blir lugn med serier och tv! :)


Shake the bacon!

Nu ska jag chocka kroppen rejält! Är på väg till gymmet nu, och det var längesen jag var där! Men de ska bli skönt och kul eftersom att jag har Fatimah som sällskap! :)


Tisdag

Idag är det fettisdagen...men jag får inte njuta av någon semla!  Ska försöka hålla mig borta från sånt. Dessutom har jag knappt några pengar kvar! Ha ha :) Längtar verkligen tills fredag kan jag säga!

Ska ge mig iväg till jobbet nu. Jobbar fyra till nio idag, kort och gott pass. Hoppas på att det blir en lugn kväll!

Trevlig fet tisdag på er! :)

<3

Hade en mycket mysig dag igår! :) Vi bara njöt av tillvaron och att få vara med varandra! Lagade god mat och så blev det bio på kvällen! :) Mycket mysigt!

Vi såg den svenska filmen "phuket" eller va den nu hette :) Väldigt bra faktiskt!


1 år med hjärtat idag! <3


Lördag

Det gick bra att jobba i torsdags och igår, dock var det rätt segt men det gick bra.  Är fortfarande lite snorig men det lär ju sitta i ett tag till.

Idag blir det väldigt lugnt iallafall. Är lite svårstartad idag och hade väl nästan kunnat ligga kvar i sängen hela dagen lång! :)  Andreas är och tränar nu och sen blir det mys ikväll med Melodifestivalen! :)

Trevlig lördag!

Torsdag

Känner mig mycket piggare idag. Det var tillochmed så att man låg och kämpa för att kunna somna om bara den där lilla extra kvarten! Ha ha :)  Klockan är tugo över tolv och jag har redan kört fyra maskiner tvätt i tvättstugan och det hänger nu på tork, jag har dammsugat och precis tvättat golven. Ska äta lite frukost och sedan ta mig en dusch.  Börjar jobba kl fyra fram till nio idag och jag hoppas man är lika pigg då! :) 

Har fått 50:- av H&M att handla för också, kul liten bonus! :) Och imorgon får vi ny soffa och så kommer mitt hjärta äntligen hem! :)  Det är en bra dag idag!

Trevlig torsdag!

Onsdag

Måendet går upp och ner nu. Mornarna är som värst, då får man ingen luft, halsen är svullen och näsan är tjock! Tror febern har försvunnit iallafall för har inte känt mig varm idag! :)  Snuvan lär nog sitta i några dagar till men jag hoppas på att bli bra mycket piggare nu när jag ska jobba två dagar.  Skönt att det är två kvällspass så man hinner piggna till lite iochmed att morgonen är värst.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att vila. Försökt städa men har verkligen ingen ork. Så får ta tag i detta imorgon!  Vi får ju gäster på fredag så kan ju inte se ut hur som helst! :) Dessutom får vi en ny soffa också! Visar bild i helgen! :)

Sitter bara och tar det lugnt nu, ska väl lägga mig om en timme eller så.  Godnatt!

Alla hjärtans dag!

Denna dagen får jag tyvärr fira ensam då Andreas är i Skåne. Riktigt tungt och tråkigt! :/ Men vi ska ha en mysig helg och snart firar vi ett år tillsammans! :) <3

Fortfarande krasslig med feber, är pigg från och till. Ska vila imorgon med och sen jobbar jag torsdag och fredag. Tog mig ut innan och handlade lite. De va tungt vill jag lova, svettades som en gris pga min feber!

Kvällen blir lugn med tv, film och serier! :) Köpte lite tröstchoklad till mig innan idag, haha :)

Trevlig alla <3 dag på er!


Sjukling

Fortfarande utslagen och nu har jag sån feber att jag nästintill kokar...

Ska försöka sova nu och hoppas på att jag är piggare imorgon!

Godnatt!


Söndag

Har inte haft en tanke på bloggen i dagarna nu..har haft fullt upp!

Onsdags och torsdags var de två jobbiga kvällar på jobbet! Förkylningar, magsjuka osv.

I fredags träffade jag Emely, mycket roligt! :) Kul att ses igen och prata ikapp oss! Ses snart igen! :)

Sen så kom mitt hjärta hem igen. Dock hade han grabbkväll inplanerad så jag tog hit Maria, greja med naglarna och kollade på film! :)

Igår hade jag och hjärtat en mysdag tillsammans och njöt av tillvaron! :) <3

Nu har han åkt till Skåne igen i några dagar. Och jag har blivit sjuk! Smittad från jobbet...härligt! Så har legat utslagen på soffan hela dagen och kollat tv och serier.

Nu blir de sängen och hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon! Ny vecka och nya tag!


Tisdag

Jag är så trött på denna kylan!  Man drar sig verkligen för att gå ut för att man vet hur kall man blir. Ansiktet blir torrt och låren blir som isbitar....jag vill ha värme, jag vill ha sommar och jag vill slippa min vinterjacka!

I lördags var det ju Melodifestivalen och jag är riktigt nöjd med de två låtar som gick till final. Grymt bra låtar och fräckt att Dead By April lyckades!  Det är detta vi behöver, något som sticker ut, något som är annorlunda. Vissa anser att rockband inte har i Melodifestivalen att göra.. men trots det gick Lordi och vann för Finland? Det är som sagt detta folk gillar! 

I söndags jobbade jag och sen vart det väldigt lugnt hemma framför tvn och datorn. Andreas åkte till Skåne igen men kommer hem på fredag. Känns nästan som att man har ett distansförhållande. Men det är snart över nu! :)

Igår hade jag en riktig slappisdag. Jag gjorde verkligen ingen nytta alls! Och det var underbart! :)

Idag har jag jobbat, gick bra men det var segt. Sen har jag bara tatt det lugnt här hemma. Imorgon och på torsdag jobbar jag kvällen och sen på fredag ska jag träffa Emely! :) Var ett bra tagsen vi sågs så det ska bli kul!

Nu ska jag kika någon film tänkte jag. Trevlig kväll!

Snart dags!

Spännande att Dead by april ska vara med!


Lördag

Hade en riktigt mysig och trevlig kväll tillsammans igår! :) Det blev att dem sov över också, mysigt! :)

Idag har vi en riktig slappisdag! Sks äta lite mat snart och sen handla lite gott inför Melodifestivalen! :)

Blir ingen sen kväll då jag jobbar 7-15 imorgon. Och så åker Andreas iväg igen! :/ Så de blir en myskväll! <3

Trevlig lördag!


Powernap!

Jisses..tog mig en liten powernap på en timme! Ha ha :) Riktigt skönt faktiskt!

Har precis lagt in tvätten i skåpen och plockat undan lite här hemma. Och snart, snart ska jag sätta fart med pirogerna. Och en dusch på det så är jag fit for fight sen! :)


Fredag

God morgon! Eller jag har iofs vart vaken sen kl sju! Har äntligen tatt tag i tvätten! Har bokat om min tid tre gånger denna veckan. Men nu är det gjort! :)

Solade igår, riktigt skönt! Och det är otroligt vad lite färg kan göra. Man känner sig fräschare! :)

Sen träffade jag syrran och gick och handla lite. Trevligt! :)

Och så kom Andreas hem igår! :)

Slappar lite nu, men ska om ett tag sätta igång med att baka piroger! :) Ikväll kommer Andreas mamma och bror hit!

Trevlig fredag!


Bullfest!


1 februari

Tiden går så jäkla fort! Ibland kan man tycka att dagarna går riktigt långsamt men helt plötsligt har en månad gått förbi! Och innan man vet ordet av det har man fyllt 23 och så börjar man väl snart få åldersnojja!

Var ute på en promenad förut med Johan. Tog en tripp ner till centrum för att handla lite. Andreas har beställt bullar så behövde handla ingredienserna till det! :) Köpte även två filmer, Sex and the city 2, den måste jag bara ha. Och så klassikern Grease, också ett måste i samlingen!

Riktigt skönt med en promenad faktiskt, det vart kallt och härligt men samtidigt så värmde solen. Halkade dock några gånger man ramlade aldrig som tur var! Lite snålskjuts sådär! :)

Nu har jag precis satt en deg på jäsning och väntar väl på att få baka ut den. Det blir vanilj och kanelbullar!

Ikväll blir det lugnt, lite tv och serier! :)  Trevlig onsdag!

  • Startsida