Ott Lepland - Kuula <3


Torsdag

Idag är det fem årsen jag tog studenten! Vart fan har året tagit vägen egentligen...
Man blir ju lite avundsjuk när man ser alla som tar studenten nu och hör musiken från flaken runt om istan. Man minns ju tillbaka och man vill ju göra det igen!

I söndags var det ju morsdag, så mamma, pappa, hjärtats mamma och lillebror kom hit. Grillade hamburgare och åt cheesecake! Mumma! :) Gav mamma tre fina toppar som uppskattades mycket! :) Hade en mycket trevlig och mysig söndag tillsammans <3

I måndags tog jag tag i lite samtal och pappersarbete. I tisdags pysslade jag om mig hos frisören, klippte topparna och tunna ut det. Fräschade till det lite!  Sen blev det en liten sväng till stan med Emely :)

Imorgon är det tvätt och städdag här hemma. Sen på kvällen kommer Maria, Anna & Jarmo hit :)  På lördag blir det Bamboo med Emely & Alle. Mumma! :)

Trevlig kväll!

Time to work

Är på väg till jobbet nu. Blir ett kort pass, 5:30-10. Sen är det hem till sängen/soffan! Känner mig inte helt kry..hoppas de beror på sömnbrist.


Söndag

Igår vart de ju kalas hela dagen lång! Först va de fika hemma hos farmor, där fick man träffa en del kusiner, skoj! :) Sen var vi ju hemma hos Helene och hade en suprise för Mina :) Och så vann ju Loreen & Sverige Eurovision! :) Grymt!

Idag är man lite halvt seg. Känner en stark pollenallergi så har nog nyst minst 50 gånger redan idag!
Var och handlade för en stund sen och har precis gjort cheesecake!
Mamma, pappa, hjärtats mamma och lillebror kommer hit klockan fem för att grilla och äta gott! Är ju morsdag! :) <3

Så nu ska jag städa iordning här hemma och fixa mig. Trevlig dag!


Cheesecake!

Nu ska vi få mumsa på Helenes jordgubbscheesecake! :)


Suprise!

Är hemma hos Helene nu för en suprise för Mina :) Blir strax mat och massa gott! Snart dags för Eurovision med!


God morgon!

Först nu börjar jag känna av pollen! Svullna ögon och en tjock näsa. Passande. Verkligen! Det är ju kalasdax idag och då vill man inte se tröttast ut i världen!

Ska snart duscha och äta frukost. Trevlig dag! :)


Fredag

Idag har jag haft fullt upp nästintill. Tvättade mellan 7-11 imorse. Direkt efter det storhandlade jag med pappa :)
Sen nu vid fem mötte jag hjärtat istan och shoppa lite. Eller ja, han shoppa!
Jag fick ett par skor av han och sen köpte jag ett armband på Ur&Penn med ett presentkort jag hade.

Nu blir de en sallad från Paprika och mys framför tvn. Trevlig kväll! :)


God morgon!


Eurovision

Hade på Eurovision i bakgrunden och fastnade för Estlands låt, förstår ingenting men den var bra! :)

Dock anser jag att Slovakien har den bästa låten! Tillochmed så att jag skulle hejjat mer på dem än på Sverige! Illa?... I dont know, men den är fasen så mycket bättre! :)


http://www.youtube.com/watch?v=Cvb-6SBEeE4&feature=youtube_gdata_player


Strawberries.


Såhär gör vi i vården! ;)


Grillar!


Torsdag

Sitter och gottar mig i solen nu! Jobbar på brännan :)

Jobbade 5:30-12 idag. Det gick bra idag med! :) Börjar få kläm på det nu. Blir dock nån dag till att öva på då jag inte riktigt fått in atg och lotto än!

Ska sola en stund till och sen blir det grillad korv till middag när hjärtat kommer hem! :)


Onsdag

Vart inte lika nervös idag så idag gick de som på räls ungefär :) Får ju fortfarande be om hjälp imellanåt men de är inte så konstigt. En dag till imorn så får vi se vad de kan bli utav det! :)

Nu ska jag hem och gotta mig i solen lite tänkte jag! :)


Bugg

Varför trycks texten ihop trots att man tryckt på retur?... Irriterande..

Har precis tagit mig en svalkande dusch och sitter nu och njuter av fläkten vi har hemma! Den är guld värd såna här varma dagar!

Ska kika lite tv och sen sova. Får ställa två alarm så jag inte försover mig imorn också :) Imorn är det 8-13 igen sen får man se hur dagen ter sig :)


Tisdag

Började dagen med att försova mig sisådär 40 minuter! Hjärtat skickade ett sms som tur var som jag vaknade av. Men jag hann precis i tid till de nya arbetet där jag skulle få provjobba. En aning nervös och lite skakig faktiskt. Ha ha :) Men det gick bättre än vad jag trodde, jag kom in i det ganska snabbt och fick hjälp av en jättesnäll tjej.
Jag vart nervös hela tiden, men det var inte så konstigt när man aldrig gjort detta innan. Men som sagt, det gick bra. Ska provjobba imorgon och på torsdag också så då borde det sitta som ett smäck! :)  Det var riktigt kul också. Kul med en omväxling mot det jag brukar göra.
När jag kom hem så satte jag mig i solen och åt lite, hann ju inte äta imorse och åt inget på jobbet heller så när jag slutade och kunde slappna av vart jag vrålhungrig! Solade en timme och har fått mer färg. Börjar ju se lite brun ut nu! :) Ska äta lite kycklingsallad jag slängt ihop nu och kika lite serier.  Trevlig kväll!

25 grader

Jisses vilken värme det är idag!
Passade ju som sagt på att sola för man vet ju inte när det börjar regna igen!  Madde kom hit och gjorde mig sällskap. Pratade om gamla minnen osv. Mycket trevligt! :) Och ingen är ju gladare än jag att hon flyttar hem igen! :)
Nu får det dock räcka med sol för idag så jag inte bränner mig som sist. Hoppas jag klarade mig! :)  Ska kika på nån serie nu och sen göra mat så den är klar tills hjärtat kommer hem. För övrigt blir kvällen lugn. Ska ju provjobba på ett nytt jobb imorgon ju! Är faktiskt lite nervös. Men det är spännande och ska bli skoj! :)
Fortsatt trevlig måndag!

Uppe med tuppen.

Har vart igång sen klockan sju och tvättat. Segt men ändå skönt då jag har tvättstugan för mig själv.

Fint väder idag :) Ska nog passa på att sola lite. Med solskydd i massor!

Trevlig måndag :)


Tatueringssugen.

Har suttit och tittat på tatueringar ett tag nu. Finns många olika motiv man vill göra. Har massa idéer men inga pengar till det just nu. Har man väl börjat tatuera sig så är det kört! Kommer väl sluta med att man ser ut som ett klotterplank!

Denna gjorde jag 31/5 2009


Inspiration .


Lördag

Ligger fortfarande i sängen. Åkt på en liten förkylning. Jippie! Är lite trött och frusen så ligger ju mer än gärna kvar här :)

Idag händer de inget speciellt. Hjärtat ska iväg på fotbollskväll i kväll så jag får roa mig själv. Får la se vad som sker :)

Trevlig lördag :)


Nattinlägg

Har haft en jättemysig dag!
Träffade hjärtats mamma och lillebror vid ett tiden, kikade runt i affärer och hade trevligt! :) Sen mötte vi upp hjärtat när han sluta och åt mat tillsammans.

Kvällen har varit lugn, suttit i soffan och degat framför tvn. Maria & Tobbe kom förbi en stund! :)

Ska sova nu tänkte jag. Hoppas på fint väder imorgon! Godnatt!


God morgon

Jag har varit vaken sen klockan sex imorse. Hjärtat skulle iväg till jobbet och jag började spela på telefonen. Började skriva med hjärtats mamma och har nu bestämt en dejt idag! :) Jag hade kunnat somna om nån timme eller två men jag har hållt mig vaken. Gissar på att jag kommer somna gott ikväll. Behöver dock vänja mig att va vaken tidigt då jag ska provobba på tisdag kl. åtta.
En timma kanske? Eller blir jag tröttare då?

Nä, får väl sysselsätta mig lite nu så jag inte säckar ihop här.
Trevlig fredag! :)

Torsdag

Vi har en liten kokvrå. Såpass liten att ska man kunna röra sig får man vara max en person där inne! Såpass litet men ändå så skitet!
Har städat pö om pö där i dagarna nu och börjar ju komma någon vart. Funderar på att måla om dörrarna och fräscha till lite. Det var såhär när vi flytta in, men när vi flyttar kanske nästa nisse anser att det ska åtgärdas.
Jag hatar att städa kök för övrigt pga spisen. Fettfaktorn nr ett!
Den dagen vi flyttar så funderar vi seriöst på att ringa en städfirma!

Jaja det blev städat iallafall och nu sitter jag i soffan och degar. Kollar lite smått på hockeyn och hör hjärtats glada, samt arga utrop då och då! :)

Blir tv en stund sen och sedan sova. Godnatt!


Metaltown

För någon vecka sen såg jag på Facebook att man kunde ansöka om att få jobba som volontär på Metaltown. Jag sökte för skojs skull och med inställningen att det kommer inte bli något ändå!

Men igår fick jag mail om att JAG ska få jobba som volontär! Dock är de ju ett gratisarbete, alltså ingen lön. Men man får inträde till festivaldagarna, mat och en t-shirt. Får ju höra alla band.

Har inte bestämt mig helt om jag ska göra det ellet ej, vad tycker ni? :)


Onsdag

Oj, dags för en uppdatering kanske!

Har inte tagit mig tid för att blogga, visserligen har jag inte gjort något spännande ändå men har inte haft något att skriva om. 

Helgen var lugn, städade och tvättade och kollade film och så. I måndags var vi i stan en sväng och utnyttjade lite av mina presentkort. Köpte ett par enkla tygskor och nya kuddar! :)  Igår fixade jag massa papperarbete och var även en sväng på arbetsförmedlingen och skrev in mig igen. Skrev ju sist att det är dags att börja söka jobb. Det är inte lätt att vara timanställd! =/  Hoppas verkligen att det blir mer tider framöver och att sommarschemat blir bra!

Men jag har dock lyckats hitta ett extra jobb tror jag! Ringde runt lite olika ställen förra veckan och idag var jag på en liten intervju och ska få provjobba nästa vecka på tisdag! :) Spännande och nervöst! Hoppas verkligen att det kan bli något, dels pengamässigt, men även erfarenhetsmässigt!

Ska kika på Big brother nu och sen blir det skräckfilm med hjärtat! :)

Fredag

God kväll!

Sitter och ugglar i soffan och kollar på Big brother. Har jobbat ikväll. Jobbade igår med. Det är riktigt ont om tider nu och man är nervös över hur sommarschemat ser ut. Känner att det är dags att söka jobb nu och även kolla utbildning.

Ska kika klart nu och sen titta på serier. Imorn blir det en mysdag, men ska städa och tvätta med!


@ work


Kvällsinlägg

Hade en lugn och skön slappdag med Anna igår, kikade på serier och film. En liten mysig innedag! :)

Idag har jag vart istan med Maria och kikat lite. Fick ju presentkort på lite olika affärer, men jag har sån beslutångest så fick inte med mig något hem. Ska in till helgen igen och kika, behöver smakråd från hjärtat.

Nu sitter jag och fixar med lite låtar till mobilen och ska strax sova. Ska träffa hjärtats mamma imorn för att kika runt lite i ett köpcenter och bara umgås! :) Ska bli trevligt!

Godnatt!

Birthday

Nu exakt 21:24 fyller jag år! :)

Hade en jättebra dag igår!  Andreas har smusslat och haft sig angående min födelsedag i veckor nu och jag har vart galen av nyfikenhet!  Han lurade ner mig till affären igår prick kl ett för att handla lite. Vi kunde absolut inte gå tidigare eller senare förstod jag efteråt. När vi kom hem igen så var vi absolut tvugna att boka tvättid innan vi gick hem och så skulle Andreas promt busringa på vår port och jag fattade inte ett jota. När jag öppnade ytterdörren så möttes jag av ballonger och serptiner överallt och så hoppade Anna, Maria, Carro och Madde fram! :D Jag blev chockad och så överraskad! Så fint och gulligt gjort av dem! :) Fick i mig två glas vin och sen vart kvällen igång. Gjorde ordning oss tillsammans och åkte sedan in till stan där vi mötte resten av folket och satte oss på Chez amis. Åt mat, drack och hade riktigt kul tillsammans! :)  Hade en underbar dag och kväll med mina vänner och min älskling! :) <3 Tack igen för att ni gjorde min dag/kväll så bra! :)

Idag har mina syskon, syskonbarn och Andreas mamma och lillebror vart här på fika! Mycket trevligt! :) <3  Har haft en jättebra helg och födelsedag med vänner & familj och jag har fått massa fina presenter! :)

I presentväg har jag fått en stavmixer och en bok med smoothie recept av mamma och pappa. En välplanerad födelsedag, skinnjacka och presentkort på Dimoda av hjärtat. Överraskning och presentkort på Nordstan av Anna, Maria, Carro och Jarmo. Presentkort på Ur&Penn av Madde och Tobbe. Presentkort på Dimoda och en flaska vin av Josefin, Jonathan, Therese och Christian. Ljuslykta med ljus och pengar av Gunilla och Robin. Pengar och en fräck blomma av Anne med familj. En snygg duk och presentkort på Hemtex av Lena med familj. Och av Therese och Thomas fick jag en flaska sprit! :) <3 Tack så hemskt mycket!

Så nu kan jag shoppa massa fint till mig själv och hemmet! :)

Här blev jag överraskad av hjärtat och mina tjejer!

En drink och presenter.

Fick jättefina blommor av Anna och Carro.

Jag och Maria.

Födelsedagstårta.

Jätteläcker blomma av Anne.

Presenter.



Kvällsfix

Sitter med fötterna i fotbad nu! Skönt efter några timmars jobb, och sen är jag för övrigt så dålig på att ta hand om mina fötter över lag. Ska fila, smörja och lacka naglarna med!

Blir lite kvällsfix med naglar osv inför morgondagen, sen blir de till att kolla film också innan jag lägger mig! :) Godnatt!


Fredag

Det är kallare idag och det gör mig faktiskt ingenting. Jag brände mig ju i onsdags så att solen blundar idag är för min del bara skönt. Dessutom tvättar jag idag och ska även jobba ikväll så då gör det inget att vädret är kasst. Ha ha :)

Imorgon ska jag firas med mina vänner och jag väntar med spänning på vad som kommer att ske! Det är tydligen en överraskning för mig på dagen! :) På kvällen ska vi ut och äta ett stort gäng, ska bli riktigt skoj! :) 

Jag är inte van vid att någon gör något för mig, fixar överraskningar osv alltså. Och tråkig som jag är så frågar jag ju miljontals frågor om vad det kan vara. Måste nog vara ett kontrollfreak. Ha ha :) Men jag väntar med spänning som sagt!

Ska kika lite tv nu och sen fortsätta i tvättstugan. Trevlig fredag!

Present

Fick en till present av mamma & pappa idag. Fick ju en stavmixer häromdan så idag fick jag en bok med lite olika recept på smoothies! :)


Sunny day

Har haft en fin och härlig dag med Anna & Maria. Även Tobbe en stund :) Strosade runt i affärer och fikade. Nu är vi hemma hos oss och väntar på att mamma & pappa ska komma så vi kan fika :)


Torsdag

Jag tog verkligen tillvara på solen igår! Brände mig i ansiktet, på bröstet, armarna och benen! Ser inte klok ut! Men tog kortisonsalva igår så det har lagt sig lite :) Ska fortsätta med salvan så det ser bra ut på lördag!

Hade iallafall en skön dag, solade som sagt, bakade 80 bullar! Och så fixade jag mina ögonbryn hos en kompis! :)

Idag ska jag träffa Anna och Maria i kungälv och strosa runt lite. Och ikväll kommer mamma & pappa på fika.

Trevlig torsdag!


Värmeslag!

Vilken hetta det har varit idag! Jag åkte ju till stan innan jobbet...dumt gjort! Så mycket folk och så jäkla varmt! Skulle kolla en tunika och ett par skor men det fanns inte i min storlek. Men fick köpt ett par solglasögon iallafall! Dessutom gick vagnarna lite som dem ville men jag hann precis i tid till jobbet ändå!

Man har varit lite bitter över att jobba idag när man hört om andra som grillat, solat, badat, eller gjort roliga saker helt enkelt! Men min dag kommer imorgon! Då ska jag sola och baka inför helgens kalas! :)

Ska krama kudden nu - godnatt!


Tisdag

Vilket väder! 18 grader varmt! Och jag ska jobba, jippie... Börjar dock inte försen klockan fyra så kan ju njuta lite grann. Ska in till stan nu och kika lite innan jobbet.

Trevlig första maj! :)


  • Startsida