Just a little crazy tonight!


Lördag

Nu har dagen äntligen kommit! Ikväll är det fest! :)

Har precis städat iordning och förberett lite. Ska duscha om en liten stund så man kan göra sig iordning i lugn och ro sen. Tur att man har en frisör hemma, höhö. Maria får äran att platta min lejonman! :)

Tittar ut i fönstret nu och det ser ut som att det snöar? Om inte någon skakar en väldigt dammig matta! För det är samtidigt sol ute och plusgrader. Hmm..haha, ingenting förvånar mig längre!

Trevlig lördag på er, för det ska jag ha! :)


Fredag

Har ca fyra timmar kvar på jobbet, sen ska jag handla för morgondagen och så kommer Maria ikväll! :)

Blir en hyffsat lugn kväll med lite förberedelser för imorgon. Blir ett gäng på åtta glada tjejer! :)

Trevlig fredag!


God morgon!


Torsdag

Nu har jag nog tittat på klockan åtta gånger på bara fem minuter.  Jag börjar jobba kl fyra och sitter bara och väntar på att jag ska bege mig dit. Har dessutom varit vaken sen klockan åtta imorse.

Fick mig ett ryck och möblerade om lite i köksskåpen och diskade. Det tog ca en kvart att göra detta, så klockan står alltså still ännu.

Funderar på att sätta mig på utsidan en stund om det inte är för kallt. Om inte kan jag ju börja fixa iordning mig inför jobbet. Ha ha :)

Trevlig torsdag!

Onsdag

Idag har vi haft en effektiv dag, har rensat lite i skåpen och städat iordning dem. Sen tog vi en liten storstädning och så har vi storhandlat!

För övrigt har vi tagit det lugnt, kikade på Sveriges Mästerkock där Sigrid vann, helt klart värdig. Men hade hellre sett Ubbe som vinnare!

Sitter och planerar min tjejkväll som jag ska ha på lördag. Har nu bestämt vad jag ska göra för välkomstdrink och den är mumma! Sen har jag planerat lite roliga lekar. Så det blir nog en riktigt bra och rolig kväll! :) Vi blir åtta st, vilket är lagom. Kommer bli kul! :) 

Kan inte visa än då gästerna kollar bloggen men visar mer efter tjejkvällen! :)

Nu blir det snart till att sova, imorgon blir det ett kvällpass och så ska jag göra en god gärning, skänker bort soffan till välgörenhet då vi inte lyckas hitta någon som vill köpa den!

 

Godnatt!


Tisdag

Hade en riktigt mysig dag hos mamma & pappa i söndags. Åt som en gris! Tur att man hade ätarbyxorna (leggins) på sig!

Igår hade jag maraton i tvättstugan. Först löpning, sen simning och sist cykel. Höhö. Nä men körde nog sju maskiner igår och som tur var hade jag hela tvättstugan och alla torkskåp för mig själv!

Syrran kom förbi en stund också och tjötade lite. Mycket trevligt! :)

Idag har jag jobbat och även träffat Anna i stan en stund! :)

Imorgon blir det till att städa och handla. Torsdag och fredag blir det jobb och förberedelser inför tjejkvällen jag ska ha på lördag! :)

Godnatt!


God morgon!

Jag har förlorat en timme inatt och är helt färdig...nästintill! Det med att ställa tillbaka klockan kan jag köpa, men fram? Vem kom på det? Det är ju som att tjuva godis från ett barn. Jag kan ju få hjärtinfarkt av detta! Ge tillbaks min timme!

Solen skiner.. Tänkte se om det är varmt så man kan steka lite! Har ju börjat få lite färg. Jag är den typen som bara bränner mig, blir röd och sen ömsar skinn. Men nu för tiden börjar man få lite färg också, så man springer ut och in och kollar efter det där jäkla bikinimärket! Börjar se ett glest sådant!

I eftermiddag blir det middag hos mamma & pappa. Skinkstek & våfflor. Inte tillsammans såklart! Hur vore det? En köttbit på en gräddig våffla? Uäck!


Lördag

Njuter av att vara ledig nu några dagar! Fått gjort lite nytta och har även umgåtts med hjärtat och Maria och dessutom grillat! Inte bara en, utan två gånger! :) Riktigt gott! Avnjöt två glas vin nu ikväll med! :)

Imorgon blir de middag och våfflor hos mamma & pappa. Verkligen en underbar helg! :)

Nästa lördag är det party också! :)


Underbart väder!

Ute och steker på vår altan! Riktigt underbart! :)


Torsdag

Vilken effektiv dag vi har haft idag!

Storstädat både inne och ute på vår altan. Vårstädat så att säga! Så nu ser vår lilla rabatt fin ut, möblerna är rena och grillen med. Kan säga att jag vart riktigt sugen på att grilla idag! Tänkte investera i lite blommor till uteplatsen detta året. Vill ha lite färg och sen blir de ju bra mycket mysigare att sitta där ute sen. Så ska be pappa om lite hjälp med blommor osv. :)

Nu har jag precis landat i soffan och gör verkligen minsta lilla. Helt slut efter denna dagen! Ska kika på Big brother och ev. en film innan de blir läggdags!

Godnatt!

Haha Andreas var den som fick rensa ogräs! :)


Tisdag

Vilket tråkigt väder...blåser och det är kallt! Dock i skrivande stund tittade solen fram lite!

Håller på i tvättstugan nu för fullt fram tills kl tre. Sen ska vi ge oss ut på en promenad, hälsa på mamma och sen handla! Sen blir det soffläge fram tills läggdags!

Imorgon blir de jobb och på torsdag har jag en intervju! :)

Trevlig tisdag!


God morgon

När jag vakna trodde jag att det var tisdag. Sov så konstigt inatt så de kändes ju som att det gått två dagar ungefär...skumt! Men det är måndag, solen skiner och jag ska snart iväg till jobbet! :)

Hoppas på en bra och hyffsat lugn dag!

Trevlig måndag!


@ work

Såå trött...fyra timmar kvar...


Lördag

God kväll...Har jobbat hela veckan lång så man har varit rätt trött nu i dagarna. Så idag har jag haft en riktig slappisdag då jag inte har gjort nånting faktiskt! Har lagat mat bara men det var bara kyckling i ugnen och ris på spisen, inte särskillt ansträngande. Ha ha :)

Kollade skräckfilm igår, och jag är så jäkla lättskrämd så i en scen i filmen så hoppade jag till och drog nästintill ena armen ur led. Haha vansinnit! Så idag har man lite ont faktiskt. Får la se hur det går att jobba med den armen imorgon! :)

Sitter och pysslar med naglarna nu och planerar min födelsedag lite. Haha ca två månader kvar men de gäller att va ute i god tid. Dock har Andreas bestämt sig för att planerna min födelsedag och bjuda in folk för en överraskning på dagen och middag på resturang på kvällen! :) Väntar med stor spänning! :)

Ska fixa klart naglarna nu och sen slänga igång en film innan jag ska sova. Jobbar kvällen imorgon så behöver inte lägga mig riktigt än! :)

Godnatt!

@ work


Onsdag

God kväll... Har jobbat och haft mig, därav ingen uppdatering.

Satt och pysslade med smycken i måndags som ni ser i inläggen under. Ska köpa mer mattrial när tillfälle ges. Kul när man får inspiration och idéer! :)

Igår och idag har jag jobbat kvällen. Vilket jag även gör imorgon, sen dagspass på fredag. Bortsätt jobb så har jag börjat röra på dököttet lite! Måste komma igång nu! :)

Nästa vecka ska jag på arbetsintervju för ett extra arbete, gött med lite extra pengar! :) Lät väldigt positivt till att jag kommer få jobba för dem! Så förhoppningsvis kommer man ha två jobb! :) Hoppas bara dem inte krockar med varandra för mycket!

Ska kika på Sveriges mäster kock nu och sedan sova! Godnatt!

Ett armband jag gjorde i måndags!

 


Ear cuff med vinge


Pagoni

Beställt hem lite nya smyckesdelar så jag kan ta upp det intresset igen! :) Tänkte ge mig på att göra ear cuffs! :)


Mums!


Kladdkaka!

Bakar kladdkaka till de gamla på jobbet! :) Blir nog riktigt uppskattat!


@ work

Dags att jobba igen... Trevlig söndag! :)


Loreen

Hade hoppats på Dead by april men tror Loreen kommer gå långt i Eurovision!


God morgon!

Uppe med tuppen igen...om inte före! Haha :)

Dags att jobba nu kvart i sju fram till halv fyra...hoppas att dagen flyter på bra och fort!

Trevlig lördag!


Fredag

Nu har jag äntligen tvättat klart i tvättstugan och kan ägna resten av fredagen till att pyssla om mig själv och slappa! :)

Vi skulle egentligen gått ut och ätit idag för att fira en vän till Andreas men det blev inställt pga sjukdom. Så det blir nästa helg istället!   Istället blir det en lugn kväll hemma då jag ska upp och jobba imorgon bitti!

Måste tipsa om denna sköna låt! :)  Trevlig fredag!


Torsdag

Har haft en väldigt lugnt vecka. Jobbade i måndags och det gick bra som vanligt :) Och så kom man ju hem och fick en present som ni kan se i inlägget under! :)

Igår vart jag dock iväg till läkarn då jag fått en konstigt utslag på armen som var kokhett och som blev större och större. Och det visade sig att det var nån bakterieinfektion som jag hade fått. Kunde ev. bero på streptokocker sa han. Så nu ska jag äta penicillin i tio dagar och smörja med en kortisonsalva. Har tagit två tabletter och smörjt två gånger och den varma känslan är redan borta. Skönt! :)

Var en sväng istan idag och träffade Madde. Kikade runt lite och sen hälsade jag på Anna på hennes jobb! :) Mycket trevligt! :)



Nu har jag precis diskat och sitter nu och myser i soffan. Tände lite ljus för att få mer myskänsla! :) Väntar på att hjärtat ska komma hem från sin morfar.

Trevlig kväll!

Kärlek

Vilken underbar pojkvän man har!

När jag kom hem från jobbet så stod det en present på bordet. D&G parfym the one. Riktigt god! :) <3 Älskar dig hjärtat!


Liten update

Köpte tre olika kuddfodral för ett tag sedan som jag tog fram och strök idag. Satte dit dem och en filt i soffan och det blev riktigt bra!

På kuddarna står det; "home is where your heart is" , "home sweet home" , och "dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag"


Den nya soffan!


God morgon

Åh vad jag vill och behöver sova! Har inte fått sova ut på några dagar nu så är helt slut! Imorgon ska jag bannemej sova minst till tolv! Haha :) Den som väcker mig innan vill inte leva! ;)

Påväg till jobbet nu..hoppas timmarna försvinner fort! Trevlig lördag!


Fredag

Oh so tired...hysch hysch...

Har haft en bra dag men gud så trött jag är! Kunde knappt hålla ögonen öppna tidigare idag. Bådar iofs gott inför inatt då jag måste somna hyfsat tidigt då jag jobbar 6:45-14 imorgon.

Sen får vi ju ny soffa imorn och på kvällen kommer Maria & Jesper hit! :)

Trevlig kväll!


God kväll

Det har varit en lång men effektiv dag!

Först tog jag hand om tvätten, sen blev det en rund istan med Emely. Köpte en ring på Ur & penn.
När jag kom hem så startade vi en riktig storstädning här hemma. Rensade och fixade iordning i klädkammarna och garderoberna, så nu är det ordning där igen! Sen dansa vi runt med dammsugarn och moppen med!

På lördag får vi äntligen vår soffa! Visar bild då! :) Så nu försöker vi få sålt den vi har nu. Ingen som är sugen? :)

Fick min efterlängtade sallad idag med!! Jisses va jag njöt av varje tugga! :) Mumma!

Nu är det dags att försöka somna då jag ska jobba imorgon.

Godnatt!


Torsdag

Gick upp med tuppen idag...har tvättid nu mellan sju och elva. Hade sån tur att jag fick tvättstugan för mig själv också! Går mycket snabbare då! :)

Ska dit en sista vända nu sen blir det dusch och frukost. Ska träffa Emely istan vid ett tiden. Och jag ska köpa min efterlängtade sallad på Paprika!! :)

Trevlig torsdag!


  • Startsida