Nyår

Snart är det dags för nyårsfest och man börjar smått kika efter vad man ska ha på sig.  Har kikat på lite klänningar på olika sidor men kan inte bestämma mig.  Jobbigt dilemma det där :P ha ha.

Klänning ett och tre är från bonprix och klänning nr två är från Gina Tricot.


Måndag

Fy va kallt det är! Sinnessjukt! Och det är bara november..undra hur det då blir i december och januari...

Det har vart en ganska lugn och mysig helg! :)  Åkte ju till Andreas i lördags, myste, kikade film och så!  Sen igår var jag på kalas för min systerdotter, fick Barbapapa tårta som jag visa! :)  Smaskens! Sen åkte jag hem till Andreas igen. Snöbollskrig, pulka och filmmys! :) <3  Så min helg har vart rätt så lugn, men mysig!

Nu sitter jag bara och slappar. Planerar nyår lite med Anna nu. Något måste man ju hitta på! :) Har inte ens jobb inplanerat.    Ska ta mig en dusch snart och glo tv innan jag ska sova. Ska upp sex för att jobba 7-15.    



Dags för tårta

foto1348 (MMS)

Dags för tårta


Lördag

Kan inte sluta lyssna på Run to your mama. Så fin, så bra!! Ser fram emot att få höra den live! :) Förhoppningsvis nästa lördag, om inte så borde dem väl spela den 25 mars!  :)

Håller på att fixa iordning mig nu.  Sen ska jag packa lite smått och bege mig till Andreas.  Ska dock fixa lite omslagspapper till syrran först. Hittade papper med Barbapapa på och hon älskar ju dem!  :)

 

Imorgon är det ju kalas som sagt, ska bli kul att få träffa hela familjen igen! :)

 

Trevlig lördag!


Fredag

Fullt ös medvetlös! Så har min dag varit idag. Har hållt igång sen halv ett idag.  Först var jag på Ikea med Annica, köpte lite ljus och så.  Sen har jag fixat presenter, handlat, hämtat ut paket, handlat igen, slagit in presenter, klistrat och fixat.   Nu har jag gett Emely sin present också. Tog sin tid! Men bättre sent än aldrig och hon blev jätteglad! :) Jag gjorde en personlig present. Framkallade bilder på oss som jag klippte och klistra och satte in i en ram. Blev rätt nöjd! :)



Har vart en känsloladdad dag också. Har vart sur, grinig, gråtfärdig och snurrig vart annat hela dagen. Nu är man trött och helt slut. Så det blir väl till att lägga sig snart så man har energi imorgon!  Ska till Andreas imorgon :)  Sen på söndag så är det kalas för min systerdotter som blir 1 år idag! :)

Fick min efterlängtade skiva idag! Hardcore Superstar's nya album! Så jäkla bra! :)  Låten run to your mama är en favorit! :)

Godnatt!



Äntligen! :)

foto1342 (MMS)

Äntligen! :)


Julklappar

Nu har man fixat yttligare en julklapp. Gött när man kan sitta på nätet och klicka hem saker. Slippa trängas bland alla i affärerna. Visserligen lär man väl få göra det ändå. Men har iallafall två klara nu. Sen har jag lite hum på vad som ska fixas mer. Kan dock inte visa eller berätta om julklapparna då min familj läser bloggen! :) Visar efter jul kanske, höhö.

Klickade hem en tröja till mig själv också, endast 50 kr då den var på rea. Tyckte den va lite fräck och annorlunda mot det jag brukar köpa.   Det farliga med nätshopping dock är att man klickar hem så jäkla mycket och sen får man den där goa räkningen! :P Så det gäller att hejda sig!


Nu blir det snart kudden....så gonatt!:)

Torsdag

Det var en kul dag på jobbet idag. Vi var bara vikarier och det gick hur bra som helst!  Bara genom att vara enbart vikarier så kan de ordinarie se att vi verkligen klarar av jobbet, att vi vet vad vi sysslar med lixom! Iofs har dem väl redan ett hum på det iochmed att dem faktiskt låter oss vara just det, enbart vikarier en hel dag :)

Slutade halv fyra och då gick jag till banken för att fixa ett nytt kort. Fick sitta och vänta i en hel timme innan det var min tur och mitt ärende tog 20 sekunder!  Jisses!   Men om en vecka får jag mitt kort iallafall!

Var nere på torget med Annica nyss och kikade lite i affärerna. Jag såg att netto sålde kuddfodral med olika texter på som jag fastna för direkt. Så det blev tre st! :)  Snyggt att ha som prydnadskudde i sängen och soffan sen!



Så nu ska jag bara införskaffa kuddar så blir det kanon sen! :)

Nu tänkte jag städa undan lite grann och sedan blir det Vampire diaries kl åtta! :) Och sen lugnt fram tills man ska sova.

Trevlig kväll!

Städa lite på jobbet. Inte lite smutsigt n...

foto1338 (MMS)

Städa lite på jobbet. Inte lite smutsigt när det blir märken efter ens hand!


Onsdag

Någon kommenterade och fråga om Westlife... ja, jag har sett dem live, två gånger! :)  Vet dock inte om dem ska komma till Sverige inom snar framtid.

Idag har jag jobbat och jäklar va klockan gick sakta. Seg, yr och skallebank men jag kämpade på bra ändå! :) Roligt när man jobbar med kul folk också! :)   Jobbar imorgon också, och då är vi enbart timanställda, spännande!  men det kommer gå bra, de gör det alltid!

Nu har jag precis ätit och ska snart byta om till träningskläder. Bodypump kl sju sen ska vi sola! :)  Sen är det hem, duscha, se Greys Anatomy och sova! Fullt ös medvetlös!



"Livet är orättvist" - sicken jäkla kommentar! Den verkligen gnager i hövvet på mig!

Klantarsel!

Hade kunnat somna nu om jag gick och la mig. Trots att jag vaknade tolv så är jag aptrött. Sov dock oroligt inatt för jag vakna flera gånger. =/  
Har vart iväg och solat och tränat lite med Madde, skönt! :) Liite nytta idag iallafall.  Fast nu blir det slappt igen. Tänkte dra på lite myskläder och glo tv tills jag ska sova. Ska upp och jobba imorgon, 6:45-16. Långt pass men goa pengar! :)

På torsdag måste jag till banken!  Har på nåt jävla vänster lyckats knäcka mitt bankomatkort i fyra delar! :S  Perfekt nu inför löningen och allt!....suck... men men, kan ju inte slösa lika lätt!  Nåt positivt! 

Nääe...på återseende imorgon!

Tisdag

Fifasen va mycket snö det har kommit!  Vid sex, sju imorse började dem ploga här men till vilken nytta då när det snöade igen lika fort?  Fyy!  Mysigt men klarar mig gärna utan snön! :P

Andreas kom hit igår kväll, mysigt! :)  Dock lämna han mig sju imorse för skola. Men jag kunde krama kudden igen, höhö! :P   Dock slocknade man som en gris och vaknade kl tolv!  Jisses...
Har bara myst och kollat på film fram tills nu. Ska iväg till gymmet om en timma med Madde! :)

Trevlig tisdag!

B.e.a..utiful!

Helt spontant blev det med bodypumpen idag!  Fick svar från Annica runt kvart över fyra om att det blir bodypump. Så då bokade jag och bytte om. Alltså en halvtimma innan passet! :)  Riktig härlig genomkörare så nu är man redig deg i armarna! Lovely! :)  Kör på onsdag igen! Möjligtvis något mer!

Ska ta mig en dusch och pyssla lite och sen blir det lugnt framför tvn. 

Trevlig kväll!

Tji fick jag

Kom till de nya stället och ser att det är magsjuka! Och tjejen jag skulle gå brevid visste inte ens om att jag skulle komma!  Hmm...vilket fall så blev det ombokat till nästa onsdag och torsdag istället.  Hon sa att dem har fullt upp med alla som är magsjuka och skulle då inte ha så mycket tid för att visa, berätta osv för mig så det kommer bara bli fel.  Så vi boka om det.

Så nu här sitter man iordninggjord och lite bitter och undrar vad man ska göra idag...funderar på att göra lite smycken och framkalla foton på nätet. Har lite att greja med nu inför jul och min lya. Även lite presenter! :)

Ska se om jag kan få med mig Annica på bodypump ikväll med! :)

Måndag

Fy va trött jag är!  Somnade runt elva tiden igår kväll och vaknade vid sju idag. Fram tills halv elva låg jag bara och vände och vred på mig. Kunde inte somna om! :S  Lyckades väl somna till tjugo minuter men ändå.  Kan bero på att sömnen blev så skum lördag till söndag där.   Och så ska man jobba 12-21 idag, ett långt pass så jag hoppas att jag får lite energi framåt dagen!   Ska gå brevidgång så vet inte hur mycket jag får göra heller. Får la se! :)
Gött att det ligger rätt över gatan, kan ju gå 10 min innan jag börjar. Och sen när man slutat är man hemma på 1 min typ. Lyx! :P  

Trevlig måndag!

Söndag

Det har vart en riktigt slapp dag idag! Härligt! :)  Har legat i sängen hela dagen och myst!
Och så kommer kvällen fortsätta. Tänkte sätta på en film, tända ljus och bara vara! :)
Imorgon ska jag jobba på de nya stället, spännande! Hoppas att jag trivs och att det flyter på bra! 

Jag må älska rock men jag kommer nog aldrig att släppa Westlife! Dem är magiska! :) Har fastnat för deras senaste låt Please stay. Lyssna och njut! :)




Trevlig kväll!

Mitt nya hem

foto133 (MMS)

Mitt nya hem


Julpynt

Om en vecka är det första advent så vi pyntar lite grann här hemma nu. Ljusstakar, stjärnor och gardiner. Mysfaktor om något! :)   Har satt upp min stjärna också som jag visade innan.

Hämtade ut mitt paket från ellos innan och jag är mycket nöjd! Överkastet är enkelt och snyggt och kommer bli perfekt. De svarta byxorna kan jag ha både som träningsbyxor och mysbyxor och legginsen gillar jag skarpt. Piffar upp lite mer än vanliga svarta!

Nu har jag precis duschat och ska göra mig iordning lite smått innan Andreas kommer.  Sen blir det väl mys med film och så! :) 




Jag har julpyntat!

foto1325 (MMS)

Jag har julpyntat!


God morgon!

Eller ja.. har vart vaken två timmar nu.   Mycket snö ute nu...mysigt men kallt!

Sitter bara och degar nu, lyssar på musik och tänkte snart ta mig ett bad och pyssla om mig själv lite.  Senare idag så kommer Andreas hit, mysigt! :)   

Säger god morgon med denna låt!    Och ni som inte hört Jays version av Like a prayer, scrolla ner och lyssna!


Hej mitt vinterland...

foto1324 (MMS)

Hej mitt vinterland...


God kväll/natt

Va skönt det är när man har städat, dammat, tvättat och renbäddat! :)   Kommer nog vara pedant när jag flyttat hemifrån. Gillar att ha det rent runt mig och det bästa av allt är att få slippa röklukten sen! 

Har vart inne hos Annica nu ikväll och tittat på Idol. Och som vanligt ägde Jay scenen! Jag blev helt tagen av hans version av Like a prayer! Gillar att han gjort den lite rockig! Så jäkla bra! Sitter och lyssnar på den om och om igen nu! <3

Efter Idol så kollade vi på filmen Love in Manhattan och vi satt båda och grina ikapp. Riktigt bra film. Bra, men sorglig!

Nu blir det till att sova.  Godnatt!


Fredag

Det går bra nu! Det går verkligen bra nu! Jag får min egna lägenhet om ca en månad. Ska bli underbart!  Sen har jag fått ett till jobb nu så nu hoppas jag det flyter på bra! :)    Jobb, egen lya, man är kär....livet känns bra nu! :)

Sitter och lyssnar på hardcore superstar nu och är så uppspelt och glad att jag skulle kunna hoppa och skrika av lycka! Äntligen går det bra!   *peppa peppa ta i trä för att det ska förbli så!*

Ska snart sätta igång med städningen för det behövs!  Dammsuga, dammas, renbäddas osv.  Housewife here I come!



Trevlig fredag!

Torsdag

Det gick bra på jobbet även idag! :)   Och idag vart det även lite aktiviteter för de gamla och det uppskattades. Lärde en gubbe spela bowling på wii och en annan körde jag lite träning med för hans armar. Kul när man kan hjälpa till och det uppskattas så mycket! :)

Efter jobbet har jag bara slappat faktiskt. Vart ganska trött och häning nu i tre dagar. Hoppas verkligen inte att jag börjar bli sjuk eller så. Är väl bara fel sovrutiner kanske. Låg i soffan och kollade på lite serier och somnade faktiskt till i tio minuter. Riktigt gött! :)  

Nu tänkte jag se reprisen av Vampire diaries innan dagens avsnitt visas på tv6.   


Onsdag

Fy fasen va kallt det är nu! 

Efter jobbet igår så åkte jag hem till Andreas! :) <3 Mysigt!  Kom nästintill precis hem ifrån han nu.  Därför har jag inte uppdaterat bloggen något.  Vart iallafall ett mms-inlägg igår morse när jag i förbifarten tog kort på granen på torget, ha ha :)  Mysigt när all julbelysning kommit upp nu! Är ju trots allt bara 1½ vecka kvar till första advent!

Fixar lite mat nu, sen blir det tv, duscha och sova!  Ska jobba 7-15 imorgon! :)

Granen är redan framme på torget. Mysigt :...

foto1322 (MMS)

Granen är redan framme på torget. Mysigt :) nu ska man jobba 7-15. Trevlig tisdag!


Lite shopping

Kikade lite på ellos.se och hittade ett par svarta byxor att träna i, ett par leggins och ett vitt överkast. Allt för ca 400 kr. Inte så illa pinkat faktiskt! :)



Nu blir det Pensionärsjävlar på kanal5 och sedan sova!    Godnatt!

Avslappning efter passet =)

foto1288 (MMS)

Avslappning efter passet =)


Måndag

Humöret är på topp!  Det går bra nu! Jobbade på ettan idag, riktigt kul och det är enorm skillnad om man jämför med sexan som jag är på annars.  På sexan har man 7-9 st att ta hand om, och på ettan hade vi fyra st varav två man behövde hjälpa. Dem man tog hand om idag var helsköna. Varav en snubbe som påminde om pappa när han prata. För han verkade kunna mycket om bilar, bygge osv, precis som min pappa. Kan tänka mig att pappa blir likadan när han är gammal nog för hemmet, att han sitter och tjötar om alla sina yrken och sådant.  Om han inte blir dement vill säga!  :P

Ska jobba imorn och på torsdag med, fast på sexan! :)  Gött att det flyter på så bra med tider nu!

Sitter och väntar på Madde nu. Ska iväg för att sola tio över fyra och kl fem är det bodypump! :D  Vilket man blivit riktigt fäst vid. Dock måste jag testa fler saker att kombinera med så jag inte bara kör styrka. Måste röra på dököttet med!


Jay Smith

Fasen va bra han var i fredags!  Och jag får faktiskt erkänna att Weise var bra i fredags!  :) Gött att Elin åkte ut,man hörde ju aldrig vad hon sjöng!


Fars dag <3

Grattis pappa! :) Idag är det farsdag som alla vet. Köpte en snygg tjocktröja till pappa och en mugg där det står världens bästa pappa på. Uppskattades!  :)
Det blir det söndagslyx idag iochmed att det är fars dag, så det blir potatisgratäng med fläskfilé! Mumma! :)  Sen blir det persika och grädde till efterätt.  Kan det inte vara farsdag lite oftare? Ha ha :)



Kom hem från Andreas för en stund sedan, åkte med han hem igår, åt mat och myste framför tvn. Och go som han är så har han fixat Crash bandicot till mig så nu har jag fått stillat mitt begär och fått spela lite! :)  Var några årsedan man spelade det så det var kul! :) <3

Kvällen blir lugn framför tvn. Ska jobba 7.30-14 imorgon, fast på en annan våning på jobbet. Ska bli skoj! :)  Så nu kanske man får lite mer tider. Vore skönt!

Trevlig kväll!

Fredag

Flyttstäd är värre än vad man tror. Eller ja, det är mer att göra än vad man tror. Jag fick sex timmar på mig att göra två rum, varav ett skulle vara helt grundligt. Och jag tänkte att det fixar jag på max tre timmar. Men timmarna gick fan fort. Lite små korta pauser tog jag men jag vart inte klar försen vid halv ett!  Och då började jag sju.  Visserligen tog det längre tid ochmed att dem hade renoverat och att det vart slipdamm överallt.
Men men, nu är man proffs på det med så nu är jag förberedd inför min egna lya. Ha ha :)   Låter som att jag aldrig har städat i hela mitt liv...

Efter jobbet handlade jag lite till maten och så köpte jag hårfärg. Dags att fixa utväxten som jag nyligen har gjort. Inte snyggt med gråa ränder i hövvet när man är mörk, ha ha :)  

Nu blir det fortsatt lugnt. Ska se Idol och sen film! :)  Hoppas weise åker ut idag!

Trevlig kväll!

God kväll

Har haft en riktigt slapp dag då jag inte ens haft energi till att blogga om något.  

Dock blev jag inringd till jobbet vid fyra för att komma och jobba. Så man har nästintill precis kommit hem! :) Gött med fler tider!   Ska jobba imorn med, 7-13 fast då ska jag städa två rum. Så jag är bara insatt extra som städ.

Så det blir en dusch och sedan sängen!     Godnatt!

God kväll

Nu är man sådär härligt mör i hela kroppen!  

Jag var seg på passet idag, knappt så jag orkade. Men jag kämpade och höll ut! Lär ju kännas imorgon! Ska nog stretcha lite mer innan jag lägger mig! Kommer sova som en gris! :)

Ska nog tända lite ljus och krypa ner i sängen och glo på nån av filmerna jag köpte igår! :)


Onsdag

Har sovit som en gris inatt! Behövdes verkligen för att kunna ladda om! :)  Så nu är jag på g igen och tänker sluta älta saker som hänt nu.  Nu kör vi!  Ha ha :)

Städade undan lite igår och körde två maskiner tvätt. Hade ju massa saker här hemma som är till min lägenhet som jag äntligen tog tummen ur och tog ner till källarn. Såg ju inte klokt ut! Så nu ser mitt rum ut som ett rum igen och inget förråd! :)

Sen var ju Anna här en stund och vi pratade lite, kikade tv och åt mat. Hon var så söt som kom med choklad och en lott (nitlott dock) <3

Har bokat bodypump och solning kl sju ikväll! Ska bli gött! :) Kan röra mig utan problem nu, känns bara ömt om man trycker på själva blåmärket. Så det blir inga problem med att träna! :) 
Innan dess blir det fortsatt lugnt..tänkte se förra veckans Greys anatomy då jag missat det..så man hänger med ikvällens avsnitt. Ja, jag är en tvnörd! ha ha :)

Trevlig onsdag!

Anna är så söt! :) hon ville muntra upp mi...

foto1306 (MMS)

Anna är så söt! :) hon ville muntra upp mig så hon köpte choklad och en lott <3


Usch!


Tisdag

Jag lever...har bara inte orkat blogga nånting. Har knappt kunnat sitta upp heller.

I fredags åkte vi hem till Anna, åt tacos, kollade Idol och tjötade! :) Drack lite och umgicks. Fasen att Weise inte åkte ut! Höll tummarna så hårt att jag nästan tappa känseln! :P

I lördags vart det fullt ös från början till slut. Först började vi dekorera och dona i huset. Har ju visat bilder på bland annat pumpan och graven vi gjorde.  Sen vart det full sjå med att fixa oss själva innan festen startade vid sju. Jag var The Grudge som man kan se i tidigare inlägg. Det vart en händelserik fest kan man säga. Inte en lung stund på hela kvällen. Jag hade jäkligt kul trots att det blev bråk och tjaffs.   Mycket alkohol och mycket känslor kan man väl summera det som.  Men det har iallafall löst sig nu och det är ju det viktiga. Tänker inte direkt gå in på detaljer såsätt men jag är så grymt besviken, ledsen och arg. Falskare människa får man fan leta efter! Usch fy och blä...du äcklar mig!

Säger som Anna, förfest och efterfest rules! Haha :D

Anna var Albert Einstein och hon vann första priset för bästa utklädnad. Helt förståligt! :)

 

Något mindre roligt vart att man hade för bråttom och för mycket alkohol i kroppen vilket resulterade i att man ramla ner för trappan! Så man har vart lite halvt invalid i tre dagar nu. Börjar dock bli bättre då jag kan sitta normalt typ. Men i söndags och i måndags vart man nästintill sängliggandes. Så nu är man härligt blå på ryggen/svanken och lite över ena skinkan.


Nu blir det lugnt resten av dagen och kvällen. Är ganska slut psykiskt och fysiskt så tänkte bara rå om mig själv och titta tv. Dock kommer Anna hit senare! :) Ska få paket från tjejfesten vi hade i september! Haha :)

Köpte tre filmer på Ica innan, I could never be your woman, Love in Manhattan och en animerad, Hjälp jag är en fisk. Ha ha :) Man fick tre st för 99 kr. Så jag har lite nytt att titta på.

 

Trevlig tisdag!


Sängläge... Ramla ner för trappan i lördag...

foto1301 (MMS)

Sängläge... Ramla ner för trappan i lördags så har ont i vänster sida. Berättar mer om kvällen och visar bilder ikväll. Trevlig måndag!


The grudge

foto1300 (MMS)

The grudge


The grudge

foto1300 (MMS)

The grudge


Snyggve!

foto1296 (MMS)

Snyggve!


Rip

foto1297 (MMS)

Rip


Pumpa på gång!

foto1295 (MMS)

Pumpa på gång!


God kväll

Har haft en liten pysseleftermidddag nu. Var iväg innan och solade med Madde, riktigt skönt! Sen har jag fixat naglarna och ögonbrynen.  Intressant eller hur? ha ha :)

Håller på att fixa iordning mig lite nu och väntar på att Andreas ska komma så vi kan åka vidare till Anna! :) Där blir vi bjudna på tacos och så ska vi fixa inför imorgon!

Trevlig kväll!

En påse knark

Emely är bra knäpp ibland! Ha ha :) 
Jag mötte henne på torget för att få mjöl av henne tills imorgon.  Hon valde att lägga det i en fryspåse och gav mig den som den var. Jag blev helt paff och frågade om hon hade en påse till mig, men icke.  Hon tänkte nog inte på att det kunde misstolkas och att folk kunde tro att jag gick runt med en påse knark!   "Den får väl plats i jackfickan" , ja det fick den men om den inte hade fått det då?   Höna! ha ha :)


Fredag

Hade en riktig mysig och slapp dag igår. Välbehövt kan jag säga!  :)  Gött med såna dagar då man inte gör nånting.

Idag har jag dock mer att göra.  Ska snart ner och möta Emely för att få lite grejer tills imorgon. Sen blir det en sväng till systemet också.    Sen måste jag fanimej bestämma mig vad jag ska vara imorgon.  Jag hade ju tänk vara exorcisten men orkar verkligen inte ta mig till butterix för att köpa latex och dessutom lär det vara jobbigt att tvätta bort på fyllan innan man ska sova, ha ha :)
Funderar på att vara hon i The Grudge, men då är bara frågan vad man ska ha på sig?  Början tappa suget lite grann för att klä ut mig känner jag. Kan väl gå som mig själv, skrämmande nog... haha..

Måste greja här hemma lite smått också, sen tänkte jag ta mig ett bad och pyssla om mig själv lite. Och ikväll kommer Andreas och så åker vi till Anna och Jarmo! :) Förbereda inför morgondagen och umgås lite! :)

Trevlig fredag!

Onsdag

Jisses va seg man är! Har jobbat idag och det gick bra idag med. Gjorde mig sysselsatt hela tiden för att inte somna. Så har städat lite och haft mig, haha :) 

Vädret är lika tråkigt, grått och deprimerande idag med. Det sätter sig på humöret!

Har precis ätit mat och ska snart byta om till träningskläder. Ska sola och köra bodypump! :) Ska bli härligt! Det är dock en vikarie så undrar hur det blir idag.  
Sen blir det till att åka hem och duscha osv och sen åka till Andreas! :)<3  Ska bli mys!

Trevlig kväll!

Tisdag

Fyfan vilket pissväder det är ute! Blåser gör det också så att använda paraply är lika med noll!

Har jobbat 6.45-15.30 idag och det gick bra. Kul dag på jobbet! :) Ska jobba samma tid imorgon också, gött! :) Vill ju jobba så mycket som möjligt!
Efter jobbet så åkte jag in till stan där jag mötte upp Madde för att kolla på Buttricks och Bodega. Madde fixa lite smink och jag fixa spindelnät och en peruk inför lördagen! Ska bli så jäkla kul! :D
Köpte med mig en sallad hem från Paprika som jag ätit och nu sitter jag bara här och slappar! Och så lär kvällen fortsätta, är en aning seg och ska ju upp tidigt imorgon.

Desperate housewifes ikväll!

Skumbad och levande ljus! Som bäddat för a...

foto128 (MMS)

Skumbad och levande ljus! Som bäddat för att somna!


Lite prylar

Tänkte visa kuddarna och dem fräck ljusstakarna jag fick!  Fick en hel del saker men orkar inte visa allting.

Ehm, nu vill jag flytta... grejer överallt!


Skitsnygga kuddar! :) Fick två Usakuddar.


Ser ut som en fackla, kommer bli så snyggt på en vit vägg med ett stort blockljus i! :)

Har även fått sängkläder, badrumsmatta, golvmopp+hink, massa porslin såsom tallrikar, glas osv. Och lite annat smått och gott! Hon har verkligen skämt bort mig! <3 :)

Måndag

Idag har jag jobbat 7-13, gick väldigt bra.  Ska jobba imorgon igen, 6-45-15.30.

Efter jobbet så hämtade pappa mig och så åkte vi till Maria där jag hämta alla saker jag skulle få! :)  Bland annat soffbord, kuddar, porslin osv. Tänkte visa lite grann sedan kanske.   Hoppas jag får lägenheten om en månad, för det är grejer överallt här hemma nu! :P   Vill bara fixa den och ställa iordning allt! Längtar! :)

Har planerat festen på lördag lite nu med Anna, mailat och messat lite. Ska bli kul! :) Hoppas att allt går som vi vill bara! Det är halloweenfest och jag ska vara Exorsisten! Fyfan! :P

Nu blir det lugnt för min del. Bodypumpen är inställd idag med!! =/  Är iofs sjukt trött så hade la somnat, haha. Ska sätta igång en maskin tvätta, plocka iordning lite och ev ta mig ett bad sedan! :)

Trevlig måndag!

  • Startsida