Måndag

Hujedamig! Idag har jag kört fem maskiner tvätt och storhandlat! Pappa var snäll och hjälpte mig med handlingen för de var en del jag skulle ha som var tungt!
Fick även en tidig födelsedags present av mamma och pappa, en stavmixer som verkar riktigt bra så nu kan jag börja göra smoothies igen! :)

Sen fick jag en tidig present av hjärtat också! En läcker skinnjacka! :) <3

Så det har varit en bra och effektiv dag!

Ska duscha nu och sen kika tv.


Paprika <3

Hjärtat kom hem med en sallad från Paprika. Lycka!


Sunday

Vågar man hoppas på att värmen kommit igen? 15 grader varmt nu! :)

Har precis storstädat hemmet och ska snart diska. Så kul. Verkligen!

Om en vecka fyller jag år! Nu hoppas jag att det blir minst en resa och minst en miljon kronor i present, annars får de va! Haha ;) Drömma går ju! Nä, jag skulle faktiskt uppskatta ett paket strumpor! Sånt är så tråkigt att köpa själv.

Nä ska fortsätta här nu innan mannen kommer hem! Trevlig söndag!


30 grader i februari

Har vart vaken sen klockan nio idag. Hade säkert kunnat somna om men har faktiskt hållt mig vaken. Ligger fortfarande kvar i sängen. Nerbäddad och uppassad. Ligger och tittar på svtplay "30 grader i februari", rätt bra faktiskt. En svensk serier som utspelar sig i Thailand.

Uppassad blir jag för att jag har fruktansvärt ont i min fot men vet inte varför. Vaknade i onsdags och hade ont i hälen och det gjorde ont när jag gick. Men tänkte att det går över, men det blir bara värre och sitter i ännu. Jag har inte ansträngt mig på något vis eller stukat den eller så, så jag fattar inte varför jag har ont. Googlade lite om det igår och läste att det kunde vara nån muskel eller sena i foten som blivit belastad eller så. Eller om man har inåt eller utåtriktade fötter så kan man få ont av det också. Och jag går ju inåt och fötterna är sneda. Kan bero på mycket och jag gör nog bäst i att kolla upp det om det inte försvinner nu i dagarna.

Så det blir en lugn helg för min del så jag kan vila foten. Och jag får ju erkänna att det är gött att bli lite uppassad! :)

Ska tittat vidare på serien nu. Trevlig lördag!

Va det någon som sa utväxt?


Fredag

God dagens...Har vart vaken sen halv sex ungefär och är rätt seg efter denna dagen. Jobbat kvart i sju till halv fyra och sen handlat. Ska ta tag i min utväxt i håret snart och sen förbereda middagen och sen när allt sådant är klart blir de soffläge till läggdags!

Så trevlig kväll på er! :)


Mystorsdag

Regnet öser ner och jag vill inget annat än att tända ljus, krypa upp under en filt och se film!

Men istället ska jag snart hämta lite tvätt i tvättstugan och sen åka iväg till jobbet! :) Mysigt det med iofs!

Trevlig torsdag!


"Hemma"

Är hemma hos mamma & pappa och umgås. Pratat ikapp oss och ätit mat! Känns precis som när jag bodde hemma! :)


Hardcore Superstar <3

Äntligen! :)


Onsdag

Har haft en mysmorgon med frukost och lite serier.  Ska dock klä på mig lite nu och bege mig ner till torget för att hämta ut mitt paket! 

Det är 10 dagar kvar tills jag fyller år och det känns som att man har små födelsedagar hela tiden. Nu idag ska jag ju hämta ut ett paket, sen kommer det ett till paket i veckan eller nästa. Sen nästa vecka kommer mamma & pappa dagarna innan jag fyller för att fira mig, sen blir det fest med vänner och dagen jag fyller lär jag vara bakis men då kommer förhoppningsvis familjen på fika! :)  Mysigt!

Ska sätta fart nu, ivrig som jag är!


Tisdag

Nu har jag haft två dagar under täcket med serier och film och nu börjar de krypa under skinnet på mig! Dåligt med tider på jobbet nu så man börjar ju bli lite nojjig. Hoppas på ett bra sommarschema iallafall!

Idag har jag äntligen tatt tag i att frosta av frysen! Det behövdes då det började likna en igloo. Får ju passa på nu när den nästintill var tom och nu innan vi ska storhandla till helgen.

Sicket meck de är egentligen, vet att mamma använder dammsugarn som blåser in varmluft, men jag fick hjälpa till med hårtorken lite då vår dammsugare inte har den funktionen!

Imorgon har jag ett paket att hämta ut! Hoppas på att det är min tröja och mitt skal från Hardcore Superstar!! :) Eller så är de en skinnjacka jag beställt. Spännande! :)

Ska även hälsa på mamma & pappa på kvällen!

Nu blir de "30 grader i februari" på svtplay och sen sova! Godnatt! <3

Godnatt!


Söndag

Idag är det en sån dag man bara vill ligga under täcket. En dag då man bara tittar på tv och film. Men den dagen får vänta då jag ska jobba idag. Två till nio.

Hade en lugn och mysig lördag med hjärtat igår. Grillade och sjung med till Tommy Nilsson på tv4. Jag gissar på att jag inte var ensam om att lyssna på "öppna din dörr" efter programmet.

Ska förbereda mig inför jobbet nu. Trevlig söndag!


Fredag

Har haft en hyfsat lugn vecka. Jobbade måndag, onsdag och torsdag. Utöver det har jag tagit det lugnt.

Idag har Maria varit här hela dagen lång! Hjälpt mig i tvättstugan och så har vi kollat på massa filmer! :)

Har blivit inspirerad till en nystart, en ny livsstil och jag hoppas på lycka och framgång! :)


God kväll

Jisses va vilse man är ibland! Skulle till hjärtats jobb men var helt fel ute så fick gå fram och tillbaka en hyfsat bra bit. Sen blev det en rundtur inne på Sahlgrenska också då man inte hittade ut! Haha :) Sen en liten sväng till Focus, var hemma halv tio så sen har verkligen varit en lång dag!

Sitter och degar i soffan nu framför Big brother, sen ska jag sova.

Godnatt!


@ work

Slutar nu klockan fem och då ska jag möta upp hjärtat på hans jobb för att sen hälsa på hans morfar.

Det har vart en lång dag men det blir goa pengar! :)


Söndag

I know you dont belive it, but I said it and i still mean it.

Sitter och lyssnar på Gavin Degraw - soldier. Mysig låt.

Anna och Jarmo var här igår kväll också. Grillade och spelade spel! :) Spelade ett spel som heter "Pratkvarnarna", riktigt kul faktiskt!  Man fick fyra ord som man skulle förklara och dem andra skulle alltså gissa vad det är man är ute efter. Fick många roliga förslag och felsägningar så vi hade en rolig kväll! :)

Håller på i tvättstugan idag, kört fem maskiner, så ska snart dit och hämta lite som hänger på tork. Sen ska jag diska och städa undan lite och ta mig en dusch. Sen blir de soffläge fram tills jag ska sova!

Hoppas på att min förkylning släppt lite tills imorgon så jag kan andas utan att det låter som att jag snarkar! Ha ha :)

Trevlig söndag!

Hemklickat!

Fixade lite egna presenter nu ikväll. Fyller år om tre veckor så why not!

En snygg tröja och ett läckert iphoneskal från Hardcore Superstar! Riktigt najs! :)


Fredagen den trettonde

Jag kan inte säga att jag haft någon otur idag. Åkt på en förkylning med jag lever ju jämt i en snorbubbla!

Jobbade idag och vi fick fin besök! Jag sprang runt som en fjortis och var helt hajpad! Joel Lundqvist vart nämligen där! Henrik Lundqvist (NY RANGERS) tvilling! Jag har ju vart hockeynörd så klart man vet vilka dessa fina män är! Haha :) Kul att man kunde göra några avundsjuka. Mindre kul och chockerande var att jag var den enda på jobbet som visste vem han var! Haha :)

Jaja nog om det. Tog en powernap på nästan tre timmar när jag kom hem! Riktigt gött då jag inte sov mycket inatt och då jag inte är helt kry. Har iallafall vaknat till lite nu och tatt mig an världens disk! Ska duscha nu för snart kommer Anna & Jarmo hit! :)

Trevlig kväll!


Lite fredagstips!


Äpplepaj <3


Onsdag

Har haft en effektiv dag idag!
Redan kl tolv så var jag nere och handlade! (Brukar vanligtvis vara rätt så nyvaken vid den tiden när jag är ledig!)

När jag kom hem satte jag igång med städet men blev avbruten då Emely kom förbi en stund! :) Tjötade lite skit en stund.

Nu är jag dock helt klar och lägenheten är fin och städad. Orecis tatt mig en dusch också, kände mig dammigare än dammsugarn!

Ska snart börja med maten, kyckling idag! Och så tänkte jag överraska hjärtat med en paj! :)

Trevlig kväll!


God kväll

Nu har det varit några tysta dagar här...

Har väl inte gjort något speciellt såsätt. I fredags var ju Maria här :) Sen i lördags jobbade jag kvällen och sen sov Robin över här :) Och i söndags var vi bjudna hem till hjärtats mamma på middag. Åt lamm för första gången och de var helt okej! :)

Så har haft en ganska lugn och mysig påsk.

Imorgon blir de städ maraton och så måste jag handla lite smått!

Godnatt!


Långfredag

Har haft två lugna dagar nu då jag i princip inte har gjort nånting! :) Kikat tv, serier, myst med hjärtat och så var Maria här idag! :) Har iofs tvättat också!

Imorgon ska jag jobba, 14-21.15
Lite tråkigt en påskafton men de blir goa pengar! :) Blir nog påskmys på söndag iallafall! :)

Ska titta på film nu och sedan sova! Godnatt!


Onsdag

Gudars skymmning!.......?

Haha :) Är riktigt trött idag och hade kunnat sova hela dagen utan problem. Vart lika trött när jag kom hem igår, fick kämpa för att hålla mig vaken!

Är på väg till jobbet nu, ska jobba 13-21.15. Hoppas timmarna flyger iväg!

Trevlig onsdag!


Tisdag

God morgon....

Ska på intervju idag angående ett extra jobb! Hoppas att det kan bli något så man får lite extra pengar nu till sommarn! Ska vara där kl tio så ska ge mig iväg om en stund.

Efter det blir det en sväng till syrran! :) Ska bli skoj!

Är fortfarande lite seg sen helgen, och så slog jag i huvudet igår så har lite huvudvärk med...men de ger sig nog!

Trevlig tisdag!


Söndag

Hade en riktigt rolig kväll igår tillsammans med ett härligt gäng! :) God dricka och massa tjöt och skratt!

Idag har man mått som man förtjänat men de var det värt! Har slappat hela dagen, bortsätt att jag städa iordning efter gårdagen.

Kollat på disney nu ikväll och nu börjar ju Big brother! :)

Imorgon ska jag jobba 16-21, sen får vi se vad veckan har att erbjuda!

Trevlig kväll!


  • Startsida