Lördag

Det gick bra på jobbet igår.  Fick dock sitta vak lite och det är ganska känsloladdat faktiskt.  Att sitta vak menas att man sitter hos någon som är döende. Man fylls av känslor, tårar och funderingar. Man har ju ändå lärt känna personen så att säga så klart det är känsligt.   Under mina 3½ år i vården har jag sett en del gå bort.  Man är van vid detta i yrket nu men ändå inte. Som sagt, det är riktigt känsloladdat.

Efter jobbet mötte Oscar upp mig och höll mig sällskap en stund, handlade lite och sedan mötte jag Andreas! :)  Kollade film och myste.   Jag måste utöka mitt filmförråd eller vad man kallar det, haha. Den nyaste filmen jag har är Percy Jacksson, och innan den var det Avatar.  Men man har en del med Jim carrey märkte jag. Haha, men han är ju kung! :) Finns en hel del filmer man missat som man vill se och äga.

Nu har jag duschat och ska dra på lite goa myskläder och sedan sätta igång med maten. Det blir hamburgare idag! Lite lördagsmys med mamma.  Sen ikväll ska jag hem till Madde för att se på Robin Hood! :)



Trevlig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida