Panik!

Jisses, idag slog det mig att det är två månader kvar tills julafton! Jag känner hur paniken börjar ta in på mig nu. Julklappar? Jaha, vad ska man köpa? Och framförallt, med vilka pengar!? Det gäller att spara det man har nu och att prioritera! Ingen förväntar väl sig nog någon julklapp ifrån mig. Så fattig som jag är. Klart Micke ska få! Och Liam och den "nya" såklart! Om en månad är den nog ute bland oss! Får la se hur det blir med julklappar som sagt. Har ju mina idéer iallafall. Bra är väl det!  Jag vet inte ens vad som händer till jul? Ska vi ens fira som vanligt eller vad sker?  Bara jag får julskinka och tomtegröt är jag nöjd!

Det var bättre när man var liten! Hela familjen var samlad och allt var helt annorlunda då!  Nu känns det nästan lite påtvingat på något vis? Stress över mat, stress över julklappar. Man stressar så mycket för något som är över på några timmar. Va negativ jag låter, men så är det faktiskt.   Jaja, får väl se hur årets julafton blir! :)

Kommentarer
Postat av: Justine

sv:annars allt bra? kramis


URL: http://justiner.blogg.se/ @ 2009-10-18 @ 22:04:46
Postat av: aantonia

sjukt ffin blogg du har :)).


URL: http://antoniajonssson.blogg.se/ @ 2009-10-19 @ 11:54:15
Postat av: emelie

du håller ju på o gör smycken nu föriden. varför inte göra några fina örhängen eller så som du sedan kan ge bort i julklapp? de blir la inte lika dyrt som att köpa de i stan.

@ 2009-10-19 @ 14:25:11
Postat av: Annika

Emelie; tanken har slagit mig faktiskt! :)


URL: http://biagiotti.blogg.se/ @ 2009-10-19 @ 15:47:38

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida