Sophie Kinsella - En shopaholic säger ja!

Har nu fått den andra boken! Är förväntasfull! Ska börja läsa den senare ikväll! Finns fler böcker sedan! Tydligen har jag missat allra första boken men det kvittar. Man fattar ändå! Både jag och Emely känner igen oss så jävla mycket. Känns som böckerna är skrivna om oss lixom. haha!  Shopaholic lixom. Hur många inlägg har jag egentligen inte där det är något jag har köpt? ^^   Jag har bara läst en bok och den var jättebra och underhållande! Dags för nästa! Sen nästa igen..Hehe! Jag är fast!

Sophie Kinsella - En shopaholic säger ja

"Något gammalt, något nytt, något lånat...och något mer nytt..."

Rebecka Bloomwood har hittat sitt drömjobb. Hon spenderar andra människors pengar - och får betalt. Det perfekta jobba, den perfekta mannen - Luke Brandon. Och nu, det perfekta brölloppet. Ja, Luke har friat och brölloppsplanerna är i full gång. Den här gången behöver Becky inga ursäker för att shoppa, för man gifter sig ju bara en gång...
 Beckys föräldrar tar för givet att hon ska gifta sig i England, i trädgården och bära sin mors brudklänning. Men Lukes mamma planerar ett stort bröllopp i New York. Becky vill förstås inte säga nej till någon och förberedelserna på båda sidor Atlanten fortskrider i takt med att datumet närmar sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida