Onsdag!

Denna dagen har vart väldigt lugn! Låg och drog mig i sängen fram till kl 12 idag. Då tvingade jag upp mig själv.
Åt lite frukost och städade upp lite grann på mitt rum. Sedan glodde jag tv en stund. Har även tvättat idag! ^^
- Snart börjar Idol också :P Haha, de bästa är alla auditions, så kul att se folk skämma ut sig! :P Förstår inte att folk som verkligen inte kan sjunga, att de ställer sig framför en kamera i tv och gör det! Pinsamt! De flesta gör det bara på skämt för att få vara med i tv, men de finns dem som verkligen tror att dem kan sjunga och blir helt förkrossade! Haha !
Det ska bli kul att se när det börjar! Jag vet 2 st som är med, men hur långt dem kommit vet jag dock inte, men det återstår ju att se! ^^

Allt är mycket bättre med halsen nu också! Jag kan äta som vanligt. Fast jag undviker hårda och varma saker fortfarande. Annars funkar det fint. Väntar på att sårskorporna ska lossna. Om dem nu inte redan har det ? Haha har känns att de va nått i halsen som irriterade, kanske va en skorpa. Jag vet inte.. De sägs att man ska blöda lite när dem försvinner , vilket det inte har gjort. Hmm, aja jag vet inte. Jag fortsätter med ljummen/kall mat ett tag till för säkerhetsskull iaf.
Detta gick mycket bättre än jag trodde faktiskt! Förra veckan onsdag-fredag mådde jag ju pina! Gnällde jättemycket och var hungrig hela tiden! Tänkte hela tiden att det inte var vart att operera mig och att jag hellre hade haft kvar mina mandlar så jag kunde äta! Haha :D Men men, allt e fint nu iaf! Och jag hoppas det fortsätter såhär!

Imorn blir det en tripp till ullared med Madde och Emely. Ska bli skoj! Ska bränna ut en cd med Volbeat som vi kan ha i bilen. Hehe :D Dem är ju så jävla bra. Får la se vad man hittar att köpa också. Ska främst kolla på kläder! Ev. skor och jacka också. Som vanligt lär jah fastna på väskavdelningen också. Haha =)

Hur helgen blir det återstår att se! :)

Simma lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida