Juldagen!

Nu är jag riktigt trött!! Har jobbat 7-14 idag! Och jag hade hur svårt som helst att somna inatt så det blev inte så mycket sömn för min del. Men det gick ändå bra på jobbet, men det var väldigt segt!! Fick en dålig nyhet på jobbet också, en av mina favoriter gick bort i måndags! :( Det kändes verkligen tomt idag. Ingen glad, söt gubbe som hälsar på en mer! =/  Jaja, tyvärr är det så, alla ska vi dö förr eller senare! 

Igår va det julafton då ja. Vi firade allihop hemma hos Lena och det var jättetrevligt och mysigt! :) Jag fick pengar och presentkort, precis som jag ville ha! Då kan jag köpa de jag själv vill ha ju! :) Sen fick jag en avslappningsgrej utav pappa som är guld värd!! Så jävla skönt! Man sätter den på huvudet och trycker ner den så masserar den och man får verkligen rysningar genom hela kroppen! Så avslappnade och skönt! Det sägs att de ska öka bland annat blodcirkulationen och hårväxten. Ta bort smärta osv. Superbra! :)

  Liam och "Tomten"

Ikväll händer det absolut ingenting. Ska väl glo på filmer och mysa med mig själv under täcket! Önskar att Micke hade varit här! Fast honom träffar jag om 5 dagar!! :D Ska bli mysigt! Ska fira nyår tillsammans!
 Imorgon börjar mellandagsrean och jag ska ut och knö bland resten av Göteborg som vill shoppa! Haha :D Har visserligen ingen att åka med, men det kvittar faktiskt. Lite små tråkigt att gå själv istan men ändå skönt på sätt och vis. Man kan åka dit och hem när man vill. Dessutom gå vart man vill! Hehe :) Tänkte åka in tidigt också så får jag ut mer av dagen sen. Madde sa att vi kunde åka in på lördag ev. men då lär väl allt vara borta. Jag vill in imorn! ^^ 

Micke! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Hemsida/blogg:


  • Startsida