Present

Fick dessa fina glas av en kollega idag. Bara sådär, helt utan anledning egentligen! :)) Hon ville ge de för att jag är duktig & snäll sa hon :) Även som en liten inflyttningspresent! Så gulligt!


Föreläsning

Föreläsningen idag var jättebra! Så givande och man fick sig en och annan tankeställare! Så mycket man tar för givet och som man inte ens tänker på. Små saker som kan göra enorm skillnad för de äldre!

En som var där och pratade var Erika som driver ett äldreboende i Borås, det man fick se på tv, "Borås superstars" Hon var nog den skönaste människan jag träffat! Hade jag vart gammal nu och behövt bo ett äldreboende så hade jag utan tvekan velat bo där!


Torsdag

Träffade Emely & Madde istan igår. Hade en mysig och trevlig eftermiddag!  Var och åt på Jensens Böfhus och prata massa skit :)
 
Nu ska jag snart iväg till jobbet, ska på en föreläsning mellan 13-16 först, jippie.. Sen är det jobb fram till åtta och sen åker jag hem till svärmor :)  Ska skriva på kontraktet för den nya lägenheten imorgon förmiddag och sen ska vi iväg och köpa köksbord & stolar!
 
Trevlig torsdag!

Måndag

Har haft en lugn och mysig helg. Bara tagit det lugnt, småplockat lite här hemma och kollat film. Välbehövlig ledighet! :)
 
Nu är det en ny jobbvecka igen. Jobbar alla dagar förutom fredag. Men det är ganska slappa pass ändå. På onsdag ska jag träffa Emely och på söndag är det "ljusparty" hos svärmor , så det är inte bara jobb :)
 
Ska bege mig iväg till jobbet nu, jobbar kvällen idag.  Trevlig måndag!

Lördag

Nu är denna jobbvecka avklarad och idag kan man utan tvekan säga att jag sov ut då jag släppte kudden tio i ett! Visserligen var jag vaken mellan åtta och halv tio, men ändå.
 
Håller på att plocka lite här hemma, rensar lite och slänger saker. Snart är det ju dags att börja packa allting också inför flytten. Trots att vi bara bor i en etta nu så har vi mer saker än vad vi tror. Visserligen ska knappt några möbler följa med till lägenheten. Vi köper alllting nytt in princip. Så är det någon som är intresserad av en soffa och ett soffbord så hojta till! :)
 
Måste fortsätta här hemma nu innan mannen kommer hem. Ska ner och handla med och panta. Haha kommer se ut som en såndär tant som gått runt och rensat papperskorgarna!
 
Trevlig lördag!

Chilli & Ikea

Idag har vi haft en riktigt mysig eftermiddag jag och hjärtat :) Åkte iväg till Ikea och Chilli för att kolla på möbler vi sett på hemsidorna. Vi hade bestämt oss för en säng på Ikea, men vi fastna för en annan på Chilli som är mycket snyggare och skönare! Sen har vi hittat en soffa som båda blev helt förälskade i! Så det blir säng, soffbord och soffa på Chilli. Sen är vi lite tveksamma till matbordet vi hade sett på Chilli's hemsida, så får se hur det blir. På Ikea har vi hittat byråer som vi ska ha, en i hallen och en i sovrummet. Sen har båda fastnat för olika sängbord så får se vilket det blir :) Hittat massa fint så ni längtar vi tills det är dags att flytta och inhandla allt! :)
 

Chocolate dream.


Onsdag

Nu har hösten kommit! Det börjar bli riktigt kallt nu! Men det är min favoritårstid! :) Så nu kommer halsdukar, koftor och stövlar fram!

Har tänt massa ljus och dricker te för att få upp värmen här. Bakar även en kladdkaka då jag fick akut sug efter någit sött :)

Lägenheten besiktigades idag, och de var inga som helst problem! :)

Imorgon är det jobb till kl två och sen ska vi till Ikea och kika lite :)

Nu blir de kladdkaka och Bonde söker fru! Trevlig kväll! :)


Snart...

Snart slipper jag allt vad tvättstuga innebär, för när vi flyttar så kommer vi ha egen tvättmaskin och torktumlare hemma! :) Dessutom en diskmaskin. Jag längtar faktiskt. Känslan av att slippa diska och behöva BOKA tvättid kommer vara underbar!

Haha låter som värsta problemet, vilket det egentligen inte är. Men får ju säga att de ska bli riktigt skönt! :)


Fredag

Har jobbat några dagar på de "nya" jobbet nu och det är blandade känslor. Har inte kommit in i rutinerna än, eller lärt känna personalen eller de boende. Men det kommer och då lär det väl känns bättre :) "Nya" skrev jag eftersom att det bara är en trappa upp på samma ställe som innan.

Men men, vikariatet är redan förlängt två månader och till årsskiftet har jag chans till att jobba 100% istället för 75% så det känns ju bra!

Har inte gjort så mycket mer än att jobba i veckan. Sa upp lägenheten i måndags, den ska besiktigas nästa vecka och sen hoppas jag att det går fort så vi blir av med den så vi slipper betala dubbla hyror!

Ska strax sova, jobbar 9-19 imorgon och på söndag. Långa pass men goa pengar!

Godnatt!


Yes!

Vi fick lägenheten! :) Så jäkla glad för den är så fin, och kommer bli ännu finare när vi fixat iordning den! :)

Kollat ut köksmöbler och säng nu :)

Ca två månader kvar tills vi får den och innan dess måste vi bli av med lägenheten vi har nu och dessutom säga upp saker och ändra saker. Mycket jobb men ser fram emot det! :)


Visning!

Är på väg för att titta på lägenheten vi har sökt! Har stora förhoppningar så hoppas den är bra! :)


Onsdag

Hade en mycket mysig och trevlig kväll i lördags! Vi var ett gäng som åt på Pasta+ , en jättemysig resturang med jättegod mat! :) Kommer helt klart gå dit igen!  Sen var vi och såg den senaste Batman filmen. Och den var bättre än vad jag hade förväntat mig. Riktigt bra! Så de var en lyckad kväll och hjärtat är nöjd! :) 
 
Vi har sjukstuga här hemma, jag har vart dålig i snart en veckas tid med förkylning och feber osv. Gick till läkarn i måndags och fick veta att jag har dubbelsidig öroninflammation! Så nu har jag penicillin och örondroppar. Mindre trevligt med dropparna, tycker de är riktigt obehagligt faktiskt. Men de börjar bli bättre och börjar bli piggare nu :) 
 
Segt att vara dålig nu när jag skulle börja på våningen ovanför idag, men det får bli på fredag istället! :) 
 
Imorgon eftermiddag ska vi äntligen få gå på visning på lägenheten vi sökt! Hoppas den är i bra skick och att vi i såfall får den! 
 
Ska vila lite och kika serie nu :) Trevlig onsdag!

Lördag

Nu har de varit tyst igen!

Klippte mig i måndags. Blev inte nöjd alls så gick tillbaka och fick mina pengar tillbaka. Gratis klippning! Haha ;)
Sen var jag ju i Ullared med Madde i tisdags och shoppade lite :) Hittade inte så mycket som jag hade velat, men lite nytt blev det.

Sen har jag legat utslagen här hemma med förkylning och halsont. Är inte frisk än, men är lite piggare iallafall :)

Håller på att färga håret nu, sen ska jag göra mig iordning inför kvällen då vi ska fira hjärtat som har fyllt år! :) Så det blir en mysig middag på en italiensk resturang med några vänner! Sen blir det en nattbio :)

Trevlig lördag!


  • Startsida